Utiuitiutė
2007 03 22, 08:38
Serialas "Valgiaraštis" tęsiasi! Pagrindinius vaidmenis atlieka visos iki vienos, čia dalyvaujančios merginos, taigi tik nuo kiekvienos iš mūsų priklauso, ar serialas baigsis hepiendu
O kad pirmąkart užklydusioms būtų aiškiau, tai šioje temelėje rašome savo valgiaraščius- tai mums padeda nepersivalgyti ir sužvejoti sveikų ir skanių idėjų
Vienos mūsų jau patenkintos savo svoriu, kitos dar lieknėjame. Lieknėti stengiamės sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų. Geriau lėčiau, bet visam laikui!
Beje, rašome būtent pilnus valgiaraščius, nes domina visos dienos subalansuotas maistas, praktiniai pavyzdžiai.
Lengvo maisto receptais dalijamės čia.
Pirmoji valgiaraščio dalis yra čia.
Antroji dalis čia
Trečioji dalis yra čia
Sveikutės, nelabai drąsiai, bet žengiu į naujus namučius Vakarykštis meniu: PUSRYČIAI: vanduo+medus+citrina, bananas, becukris jogurtas su sėlenomis ir sėmenimis, 2 migdolai ir 6 anakardžių r. Darbe - b. kava. PRIEŠPIEČIAI: riekutė Benus duonos su tep. v. sūriu ir 2 riekutėm saldaus pieno sūrio Ūbariūnų berods). PIETŪS: 2 lietiniai su varške (susukti, bet neapkepti, pašildyti mikrobangėje), 1 v.š. obuolienės su slyvomis, 2 kviečių-rugių duonelės su lašeliu tos pačios uogienės ir riekele aukščiau minėto sūrio. PAVAKARIAI: b. kava, bananas, obuoliukas. VAKARIENĖ: riekelė mėsytės, iš 3 bulvių ir pusės puodelio pienos sutrinta bulvių košė, salotos (pekinas, pomidoras, 4 ridikėliai, svogūnlaiškis, krapai, jogurtas sumaišytas su paruošiniu 1000 salų padažui). Geros dienos!!
siandieninis:
pusryciai:2kiausiniai(160)+2s maj(50)+60gr klaipedos duonos(140)+1pamidoras(20),viso 370
pietryciai:3slyvos,viso 50
pietai:90gr ryzsiu(315)+tunas(72)+1sauk greit(80)+1agurk(20)
pavakariai:bulve+raugintu kopustu sriuba,viso 280
vakariene:50gr keloksu+1stik pieno,viso 305
is viso 1500
vakar pusryčiai---grūdėta varškė su vyšnių uogiene pietūs---kiauliena korietiškai(soatinos receptai), burokėliai pavakariai---obuolys, kivi, 1/2 porcijos ledų vakarienė---kopūstų sriuba, š.r. dešros riekelė
šiandien iškrova - 400g liesos varškės, 480 ml jogurtinio gėrimo "Ūpas"
«gėlytė»
2007 03 22, 20:18
TREČIADIENISPusryčiai: [100 ml Gefilus] 5 VŠ skrudintų javainių "Active" su becukriu "Alma Light" jogurtu, kriaušė, b. becukrė kavaPriešpiečiai: 24 proc. varškės sūrelis "Mano" (40 g) Pietūs: rūgštynių sriuba, karbonadas, ryžiai su keliom daržovėm Pavakariai: obuolys Vakarienė: 200 g pirktinių žied.kopūstų-kumpio salotų (majonezą nupyliau, nes jo buvo tiek  ), daniška bandelė su trupučiu sviesto
Šiandieninė diena v+m+c Pusryčiai:2 riekelės skrudintos grūdėtos duonos su persiku džemu. darbe ž. arbata Priešpiečiai: riekė grūdėtos duonos su tuno aptepu pietūs: 3 šaukštai vakarykščio plovo. Obuolys. 40gr šokolado, 2 puodai ž.arbatos be cukraus. Vakarienė: 100 gr. kepto šapalo, riekė ruginės duonos, koki 10 ridikėlių., b kava
Šiandieninis meniu išdarkytas - naktis nemiegota, diena praleista su ligoniuku...
Pusryčiai: jogurtas Activia naturale. Priešpiečiai: kelios saujos "talerių", multi sulčių apie 2 stiklines. Pietūs/vakarienė: vištienos filė aštriame padaže, ryžiai.
Dar graužta berods 2 kriaušytės, suvalgyti 3 saldainiai
Vakarykštis: PUSRYČIAI: v+m+c+ (l. patiko sparow trumpinimas), bananas, 5 v.š. jogis jogurto su grūdais+sėlenos; darbe - b. kava. PRIEŠPIEČIAI: 1 r. Benus duonos, plonai aptepta tep. v. sūreliu, 3 riekelės Bariūnų b. sūrio, 3 r. mar. agurkėlio. PIETŪS: su svogūniuku pakepintos rudmėses, 3 bulbikės, 1 v.š. salotų, 1 mar. agurkėlis. PAVAKARIAI: obuoliukas, 2 kvietinės-ruginės duonelės apteptos 1 a.š. obuolienės-slyvienės. Vėliau užtrukus darbe - galetė. VAKARIENĖ: 1 vištienos kepenėlė, 2 dubenukai šaltibarščių su 2 bulbikėm. Gero penktadieniaus
meškutė_Nida
2007 03 23, 18:51
 Žinokit, kaip niekad pajutau Oles poreikį Vakardiena: nepamenu, bet, [rimetus, kokie 4000 kcal.;.. Šiandiena: Pusryčiai: 3 skystai virti kiaušiniai, 50g grūdėtos duonos Pietūs: burokėlių sriuba, 50g grūdėtos duonos Pavakariai: 400g keptos kiaulienos, 250keptų bulvių, 200g kons. žirnių Vakaeinė+PAVAKARIAI: 1,5 L S.vyno
chocollate
2007 03 23, 19:06
Nu manasis penktadienis i vakara apzoriskas
Pusryciai: vaisiu misraine su jogurtu (bananas, obuolys, kriause, apelsinas, vynuoges Pietus: trinta brokoliu sriuba, misraine is keptos duonos, rukyto surio ,obuolio ir kiausinio, su majonezu Pavakariai: virtas jautienos farso kukulis, su morku-bulviu kose, su kiviai, 10 g sokolado Vakariene: keturi kepti varskeciai su lazyno riesutais ir razinomis, arbata su vysniu uogiene, pora vynuogiu, juostele karunos koreto sokolado su riesutais ir dar toks lausktuvinis saldainis triufelinis (20 g)
šiandien pusryčiai---avižinių dribsnių košė, obuolys, kivis pietūs--- 150g kiauliena korietiškai , 250 burokėlių, puodelis tirštos sriubos iš pakelio pavakariai---kivi, šokoladinis saldainis vakarienė---130g virtinių su bulvėmis, 2 kasniai kebabo viso:1350kcal
«gėlytė»
2007 03 23, 19:59
Pusryčiai: [100 ml Gefilus] grikių dribsnių košė, b. kava, 11 g j. šokolado Priešpiečiai: - Pietūs: j. lydeka tešloje+VŠ daržovių padažo, 200 įv. daržovių Pavakariai: 1/3 banano, skiltelė mandarino, šokoladu glaistytas kvietinis traputis Vakarienė: 1,5 dešrelės+kelios bulvės+vitamininės salotos (indelis), 200 ml kefyro, o penktadienio proga - 2x0,33 l "D-Light"
Šiandiena: Pusryčiai: iškeisti į miegą, tai tik stiklinė vandens su šaukšteliu medaus. Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 25 gr šokolado. Pietūs: maža pica su vištiena, stiklinė multi sulčių. Vakarienė: 90 gr varškės, geeeras šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus. Naktiepiečiai: turiu skanių obuolių, bus 1 ar 2. Ryt mama atvažiuoja, bus cepelinai, nainainai...
Penktadienis v+m+c Pusryčiai:avižinė košė su sėlenom 1aš sviesto ir cukr. Priešpiečiai: keli anakardžių riešutai, obuolys, ž.arbata be cukr + 6 langeliai šokolado. Pietūs: 2 virti kiaušiniai, 30 gr. juodos duonos, daug šviežio agurko. Pavakariai: apie 150 gr virtinukų su varške ir 1aš grietinės. Vakarienė: 2 riekės turtingos duonos plonai apteptos sviestuku, b. kava, bananas, obuolys.
chocollate
2007 03 24, 18:58
Net nezinau ar rasyt  nu bet tiek to prisiduodu Pusryciai: avizu kose su itarkuotu obuoliu Ilgi ilgi mociutiski pietus: trinta sriuba, dvi skurdintos batono riekeles, keptas kiausinio plakini didziulis kiaulienos kepsnys, marinuotas agurkas, vitaminingos salotos(pekinas, morkos, poras, pomidoras, salierai), keletas datuliu, sausainis su varske, saldainis karvute Vakariene: griesnos saldzios kakavos su pienu, smilgos varskes desertas su melynemis, bananas, 10 g sokolado lauktuvinio ir juostele karunos koreto sokolado su riesutais
šeštadienis Pusryčiai: 2 riekės keptos bulkos su cinamonu, karamelinė arbata. Priešpiečiai: b. kava, bananas Pietūs: 2 tortilos( įdaras: kepinta jautiena su taco prieskoniais, pekino salotos, pomidoras, svogūnas)+ šaukštas ardžikos padažo ankstyva vakarienė: 50gr. juodos duonos apteptos varškės-grietinės- česnako aptepu, b. kava ir 3 vafliukai Naktipiečiai: 1 griežinėlis rūkytos dešros, mažas marinuotas agurkėlis, 3 ridikėliai.
vakar pusryčiai---50g avižų dribsnių su sėlenom, jogurtas priešpiečiai---obuolys, 2 vnt krabų lazdelių pietūs--- 2 lietiniai su špinatų+mazorelos sūrio įdaru, v.š grietinės, vištienos sriubos su ryžiais 200ml pavakariai--- 1/2 ledų porcijos (  atimta iš vaiko) vakarienė ---200g salotų (pekinas, pomidoras,agurkas,vištiena), v.š neriebaus majonezo, skrebutis naktipiečiai---2 maži vynuoginiai pomidoriukai viso: 1350kcal
Vakardieną tai miglotai bepamenu, tikrai buvo 2 cepelinai ir kalnas obuolių...
Šiandiena:
Pusryčiai: pramiegoti, tai tik vanduo su medumi. Priešpiečiai: 3 saldainiai. Pietūs: bliūdas šatibarščių, 3 bulvės. Pavakariai: 2 pakeliai saulėgrąžų. Vakarienė: 2 obuoliai.
chocollate
2007 03 25, 19:21
Nu ir mano sekmadienis
Pusryciai: avizu kose su saukstu slyvu uogienes, kivis Pietus: trys sveikuoliski kepti sumustiniai (trys turtingos sumustiniu duonos, apteptos pomidoru padazu, suiru mildute ant virsaus broileriu krutinele rukyta, pomidoras ir mocarelos uztarkuota su majonezu), salotos is salotos ridikeliu ir agurko su majonezu, sokolado 10g Pavakariai: kivis, kekele vynuogiu, trys anakardziai, 10 g sokolado Vakariene: bliudas saltibarsciu ir keletas bulvyciu
po_stalu
2007 03 26, 04:53
 Meskut, o tu gal zinai, kur Ole pradingus? Nesirodo jau simta metu, tikra liudna be jos
Sekmadienis
Pusryčiai vėlyvi: grikių dribsnių košė su šaukšteliu sviesto, karštas vanduo su 1 šaukštu medaus- citrinos-imbiero mišinio. Pietūs: 2 sparneliai, kelios bulvytės ( viskas kepta orkaitėje), šviežių kopūstų ir morkų salotos su trupučiu Naturos aliejaus; stiklinė pomidorų sulčių. Pavakariai: apelsinas Vakarienė: 3 šaukštai burokėlių- pupelių, svogūnų- silkės salotų su aliejum + 50 gr. juodos duonos. Kiek vėliau b. kava ir gabalas naminio pyrago su šaldytais juodais serbentais.
elzė 76
2007 03 26, 09:12
Labutis mano vakardiena pusr: kava + fortunos saldainis priesp : kava su 1 ašc + jogurto indelis ( danone ) pietus : agurku pomid salotos su 1 vš grietinės + 3 gabaliukai keptos žuvies file pavak : balta kava + 2 avižiniai sausainiai vak : 3 vš keptu bulvių + 4 vš burokeliu agurku salotu ir šlaunelė vištos nakt : buteliukas mikso
meškutė_Nida
2007 03 26, 11:12
Sveikos QUOTE(po_stalu @ 2007 03 26, 04:53)  Meskut, o tu gal zinai, kur Ole pradingus? Nesirodo jau simta metu, tikra liudna be jos Paukštelis pačiulbėjo, kad jos nėra Lietuvoj, o ir šiaip pavargo nuo Valgiaraščio guru darbo Darbar taip, merginos. Šiandien paskelbsiu vakarykštį valgiaraštį- visomis prasmėmis vakarykštį, nes ateityje tokiems išsidirbinėjimas vietos nebus mano gyvenime  Ir, tuo pačiu, šiandieninį- tiesiog šviesios ateities viziją (nu gerai, Ciocia Polia man per mėnesį liepė numesti 5 kg ) Ar laikausi savo duoto žodžio, matysit iš spalvotų dienų mano paraše: oranžinė- laikiausi, žalia- slystelėjau, raudona- drėbiausi veidu į purvą Praeitis: Pusryčiai: 4 pusriekės j.duonos su rūkytu kiaulienos kumpiu (na, kokie 150g ten tikrai buvo...), agurkas Pietūs: 2 porcijos žuvies filė "prancūziškai" (Sonatinos), ryžiai Pavakariai: 130g sausainių, 3 rafaellai Vakarienė: kažkodėl nenorėjau Naktipiečiai (maždaug 20 val.): riekė "Močiutės duonos su grūdais, 200g išplautos šaltienos (vyras virė, labai nusūdė, tai paskui kažkaip ją "plovė", kad sūrumo neliktų  ) Šiandiena: Priešpusryčiai: stiklinė vandens, kava su pienu Pusryčiai: 5 kūdučiai višt. sparneliai, kepti su medum ir sojos padažu Priešpiečiai: obuolys Pietūs: 400 ml burokėlių sriubos, 0,5 duonelės su grūdais (65g), 1 dešrelė su pomidoru Pavakariai: 250g kons. ananasų Vakarienė: 200g morkų salotų su saulėgrąžom ir jogurtu
«gėlytė»
2007 03 26, 12:32
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 26, 11:12) Darbar taip, merginos. Šiandien paskelbsiu vakarykštį valgiaraštį- visomis prasmėmis vakarykštį, nes ateityje tokiems išsidirbinėjimas vietos nebus mano gyvenime  Ir, tuo pačiu, šiandieninį- tiesiog šviesios ateities viziją  Ar laikausi savo duoto žodžio, matysit iš spalvotų dienų mano paraše: oranžinė- laikiausi, žalia- slystelėjau, raudona- drėbiausi veidu į purvą OK meškute_Nida, įdėmiai seksiu ir būsiu tavo vidinis balsas  Deja, pati irgi ne šventoji  - šįryt po pusryčių dvi bandeles su cinamonu sulapnojau  Niekaip nesuprantu, kur buvo mano protas???
Migdols
2007 03 26, 13:45
laba, senokai nerašiau, biški paklydus buvau  niu bet dabar žadu susiimt vakarykštis: pusryčiai:stikl.vandens, pusė apelsino, braškinis activia priešpietis1:nedidelė sauja anakardžių riešutų priešpietis2:žalia arbata su imbieru, j. duonos riekė su sviestu ir česnaku pietūs:prisivalgiau šašlykų  , keletas pomidorų. pavakariai: vyno taurė vakarienės nebuvo, nes labai apsunkus buvau po šašlų, tai gėriau daug mineralio ir ž. arbatos. Papildyta:šiandieninis: pusryčiai: stikl. vandens, activia, bananas pietūs: vynuogių sulčių stikl., bulvės fri, 2 žuvies piršteliai, biški kepučo. pavakariai: jogurtas su persikais vakarienė: šaltibarščiai, kelios bulvės. jei būsiu išalkus naktipiečiams bus keli apelsinai
FataMorgana
2007 03 26, 15:23
Pusryčiai - beveik niekada nespėju ( o tuo labiau siandien kai laikrodzius reikejo persukti - tai net i darba valanda velavau  ) Pietus - pupelių sriuba + balandėlis Vakarienė - daržovių salotos... Naktipiečiai - ... tikėkimės šito pavyks išvengti
chocollate
2007 03 26, 15:29
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 13:23) Pusryčiai - beveik niekada nespėju ( o tuo labiau siandien kai laikrodzius reikejo persukti - tai net i darba valanda velavau  ) Pietus - pupelių sriuba + balandėlis Vakarienė - daržovių salotos... Naktipiečiai - ... tikėkimės šito pavyks išvengti  Kvepia badmeciu...O pusryciauti butina, kitap organizmas ijungia taupymo rezima ir suleteja medziagu apykaita
fatamorgana,tu badauji,labai tai nesveika,mano teta taip badavo,ir is to pasekmes nekokios,pajuode paakiai,plauku slinkimas,moteriskos bedos..o dabar net+15kg,nes ilgai nebadmiriausi,patarciau skaiciuot kalorijas bent jau 1300kcal per diena,valgyt 4-5kartus,oo daugiau aprasyta minus 10 skyrelyje 1puslapy,nuosirdziai patariu... siandieninis: pusryciai:2kiausiniai(160)+2a .s majonezo(50)+60gr duonos(140)+1ag(10),viso 360 pietryciai:2sokol(60)slyva,viso 70 pietai:100gr grikiu(340)+2a s majonezo(50)  +tunas(70),viso:460 pietvakariai:surelis 200 vakariene :surelis (200)+50gr duonos(115),viso 315 is viso:1405 truksta darzoviu ir vaisiu stengsiuos tai taisyt,nepaslinkau iki pardes sliunkyt
chocollate
2007 03 26, 18:03
O stai ir mano pirmadienis Pusryciai: avizu kose su itarkuotu obuoliu Priespieciai: grudeta varske su vysniu dzemu, nedidukas rudas keksiukas(kokis 30-40g) Pietus: saltibarsciai ir virtos apkeptos bulvikes, 25 g sokolado Vakariene: keptas kiausas isplaktas su pienu, dvi riekes trutingos sumustiniu duonos apteptos mildutes tepamu sureliu, sviezio agurko kalnelis, sriubos is pakelio, apelsinas ir 20 g sokolado Isbandziau ten ta maggi nauja sriuba kur tipo sveikatos saplvos. Na neypatinga, bet bent jau matesi kad tikru darzoviu liekaneliu yra. Na bet spalva spalva
Smaliziuke
2007 03 26, 18:55
Sveikos  truputi buvau dingus, nes geda buvo rodytis su savo valgiarasciais..  bet gal geriau rayt visada, kad ir su didziausiais "paklydimais"  jei gauciau velniu is jusu, gal atsirastu didesnis stimulas stengtis Nuo vakar vel bandau grizti i "doros kelia"  , taigi vakarykstis sekmadienio meniu buvo toks: Pusryciai: varskes apkepas su keliais saukstais naturalaus jogurto ir saldytom braskem (tikras skanumelis!  ) Priespieciai: 2 obuoliaiPietus: kalakutienos maltinukas, "piemenu" salotos , desertui- morka Vakariene: desertine varske (2%-145g)su konserv. persiko pusele, 2 obuoliukai, kakavos puodelistiesa, "pusryciai" buvo 17:30 val, o "vakariene" 3 val. nakties  cia po bemieges 6dienio nakteles (  ) taip issiderinau
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 03 26, 18:55) Pusryciai: varskes apkepas su keliais saukstais naturalaus jogurto ir saldytom braskem (tikras skanumelis!  ) Gal to skanumėlio recieptą galima? Sveikos merginos! Dingau taip netikėtai kaip pernykštis sniegas, bet netikėtai išvažiuoti turėjau, tai net neatsisveikinau... Reiškiassss, buvo taip- ketvirtadienio ir penktadienio nepamenu, bet žinau, kad buvo padorus... Tik penktadienį nektipiečiams buvo pyrago gabaliukas (na, mamos gimtadienis buvo.  ). Šeštadienis iki vakaro buvo pavyzdinis beveik, o vakaro nekomentuosiu (pamenu, bet nekmentuosiu- nu tipo gėda...  ), nes šventėm jau su svečiais mamos gimtadienį. SEKMADIENIS Pusryčiai: 2 riekutės inteligentų duonos su varškės sūreliu ir pomidoro griež., pora mažų riekučių įdaryto batono, Magija sūrelis su aguonomis. Priešpiečiai: obuolys Pietūs: 8 frikadelės grietinės- grybų padaže (grietinės nedaug), keli VŠ ryžių, agurko galiukas. Pavakariai 1: pyrago gabaliukas, šok.saldainis. (kaip čia pasakius, tai mano gimtadienis buvo...  ) Pavakariai2: obuolys Vakarienė: sriuba iš šaldytų daržovių, sultinio kubelio ir žiupsnelio smulkių kakaronų su trupučiu Džiugo sūrio, riekė j.juodos duonos. 2 saldainiai Milda (na, vis tik gimtadienis...  ) O šiaip, kadangi dariau vaišes į darbą, tai "prisišūdeliavau" visko po kasnį- tai salotų saukštelis, tai visštienos kasnelis, tai grietinėlė nuo torto... na, žodžiu...  Visa tai užvadinu- TRADICINIAIS naktipiečiais. ŠIANDIENINIS Pusryčiai: rusiški dribsniai su pienu ir trupučiu papajų kubelių. Priešpiečiai: torto gabalas. Pietūs: 4 vėrinukai (sūris+vynuogė), 2 sluoksniuotos tešlos šulinėliai su grybų įdaru (labai skanūs...  ), vištiena a la kinietiškai (Miaška, čia ta- royal  ), keli VŠ ryžių, pomidorų-šparag pupelių-svogūnų salotos su citrinos- aliejaus užpilu, taurė balto vyno. Vos nepamiršau- dar gabaliukas torto desertui... (gimtadienis darbe...) Pavakariai: saldinta kava, 4 langeliai juodo šoko su riešutais. Vakarienė: kuskuso salotos su daržovėmis (receptas- Čili kaimas  ), stiklinė pomidorų sulčių, mažas puodelis saldinto kapučino. Naktipiečiai: 0,5 AŠ medaus su arbata. Meškute Nida, man patinka tavo optimistiškas nusiteikimas- maladec! Gal geras pavyzdys atjunkys ir mane nuo naktipiečių...
«gėlytė»
2007 03 26, 21:23
Gėda man, bet ką darysi  : Taigi, šiandienos meniu: Pusryčiai: "Active" skrudinti javainiai su pienu, ž. arbata, darbe - b. kava, 2 "Gardėsio" PREMIUM bandelės su cinamonu, keli gabalėliai juodo šokolado. (nu be žodžių...) Priešpiečiai: j. arbata su ketvirčiu citrinos Pietūs: įdaryta vištos krūtinėlė, šv. daržovių salotų asorti (200 g), b. kava (fu, daugiau jos negersiu!) Pavakariai: l. jogurto "Valgyk lengvai" indelis Vakarienė: 150 g "Alma Light" jogurto/bananas/2 AŠ sėlenų (Gerai, kad į vakarą protas sugrįžo...) Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? smike, sveikinimai su gimtadieniu!!! Reik ir man užraukt su tais užkandžiais ir nesąmoningais pusryčiavimais darbe, po normalių pusryčių
Šmike, sveikinu atšventus tortadienį! Nu pabaliavojai tai nuo dūšios! QUOTE(smike @ 2007 03 26, 21:12) ...vištiena a la kinietiškai (Miaška, čia ta- royal  ), keli VŠ ryžių... Nu vot ir užsigeidžiau iškart!  Gerai, kad įjunkus smarkiai į mokslus, o ir vištienos mano laimei namie nerasta... QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 21:23) Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? Ja ja... Ir aš tokia pati... Taigis - pirmadienis: Pusryčiai: sėlenos, sėmenys vandeny, šaukštelis medaus. Priešpiečiai: 25 gr šokolaaado, puspuodelis balintos kavos. Pietūs: nerealiai skanutis Kijevo kotletas, kopūstai (nu atradimas ta mūsų valgyklėlė!). Pavakariai: 3 kriaušikės, o vat tada ir neatsilaikiau - garsiai gėdinama skyriaus kolegų, kaip visiška bevalė, serganti šokoladine priklausomybe, sukrimtau dar 2 langelius šokolado... Vakarienė: po treniruotės porcija ledų, namie - 100 gr varškės, geeeras šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus. Bum - saldainis
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 21:23) Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? Ačiū visoms už sveikinimus! Fleurette, aš irgi tik viešai nusiplakti ateinu...  Bet jei reti taisyklingi mano valgiaraščiai kam nors padeda, tai labai džiaugiuosi! Nors būna, kad "pasisemiu idėjų", pvz., nesugalvoju ką čia tokio sveikuoliško pavakariams užkrimtus ir žiūriu, kas nors bandeles "kapojo", tai galvoju a nafik sveikuoliška- bile tik skanu ir sulapnoju 5 sausainius prie arbatos... Tai va taip vat kartais su "beždžioniavimais" būna...
smike, pavėluotai ale su tortadieniu Na ką, prisiduodu ir aš Pusryčiai: 2 riekės skrudintos grūdėtos duonos su džemu, aviečių stiebų arbata su 1aš cukr (kažko gerklę griebia)+ dar išbėgdama įmečiau į burną šaukštelį imviero/ medaus/ citrinos mišinio. Priešpiečiai:glaistytas sūrelis, ž. arbata Pietūs: vakarykštės burokėlių salotos, 50 gr. juodos duonos, vaisinė arbata. Pavakariai:obuolys, sauja anakardžių, saldainis Antri pavakariai: stiklinė pomidorų sulčių Vakarienė: kepta orkaitėje bulvė, raugintų kopūstų salotos su aliejum; 2 griežinėliai šoninės ir 4 ridikėliai; toliau toks nepamažintas gabalas pyrago ir b. kava. Jaučiausi labai soti  kad pamirščiau tą jausmą šiandien kefyrdienį skelbiu
vakar pusryčiai---šokoladinis saldainis su kava (bandžiau pabus) pusryčiai---avižų dribsnių košė su obuoliais ir cinamonu (40g), kivis pietūs---salotos( pekinas, pomidoras,agurkas,virta vištienos krūtinėlė),v.š. majonezo-nat.jogurto padažo, skrebutis vakarienė---(bežaidžiant 3 val boulingą) 1 picos trikampiukas , be padažo, kokia 10 lazdelių keptos duonos su sūriu, 3 a.š ledų, balto sauso vyno taurė vakarienė---anakardžių riešutų saujelė pavasaris man smegenis susuko
smike, smikiuuk, pavėluotai, bet - su gimimo diena!! Linkiu, kad būtum laimingiausia iš laimingiausių!
Savaitgalinio neskelbsiu, nes nors nieko labai bezbožno nebuvo, bet idant nebadyti akių arbatomis su medum ir teraflu geriau neviešinti. Mano vakarykštis, vis dar gripuojantis:
PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, alma light varškytė su sėlenom.
PRIEŠPIEČIAI: riekutė duonos su tep. v. sūriu, b. kava. Vėliau - arbata su citrina ir 1 a.š. medaus.
PIETŪS: cheminiai makarai, 2 Sonatinos kalakutienos keksiukai, 1 v.š. marinuotų burokėlių, 0,5 pomodoro.
PRIEŠPIEČIAI: 0,3 riekutės duonos ir 3 galetos su tep. v. sūriu. Vėliau - Čili vaisių kokteilis.
VAKARIENĖ: 0,5 filiuko marinuotos silkės, gab. keptos vištos krūtinėlės, 0,5 rauginto agurkėlio, 2 a.š. burokėlių salotų.
NAKTIPIEČIAI: gripolis su 1 a.š. medaus.
alexejka
2007 03 27, 09:39
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 26, 12:12) Sveikos Praeitis: Pusryčiai: 4 pusriekės j.duonos su rūkytu kiaulienos kumpiu (na, kokie 150g ten tikrai buvo...), agurkas Pietūs: 2 porcijos žuvies filė "prancūziškai" (Sonatinos), ryžiai Pavakariai: 130g sausainių, 3 rafaellai Vakarienė: kažkodėl nenorėjau Naktipiečiai (maždaug 20 val.): riekė "Močiutės duonos su grūdais, 200g išplautos šaltienos (vyras virė, labai nusūdė, tai paskui kažkaip ją "plovė", kad sūrumo neliktų  ) Šiandiena: Priešpusryčiai: stiklinė vandens, kava su pienu Pusryčiai: 5 kūdučiai višt. sparneliai, kepti su medum ir sojos padažu Priešpiečiai: obuolys Pietūs: 400 ml burokėlių sriubos, 0,5 duonelės su grūdais (65g), 1 dešrelė su pomidoru Pavakariai: 250g kons. ananasų Vakarienė: 200g morkų salotų su saulėgrąžom ir jogurtu nu kur dripsniai kas per sparneliai.....daba supratau ka turejai omeny desreles. Nepirk produktu kuriu nevalgo kiti seimos nariai nes taip ir gaunas po to, kad jei tu nesuvalgyti nesuvalgys niekas ir suges, tada pasiteisini savo apsiedima. QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 22:23) Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? Fleurette as pasiviesinu, bet manau tema valgiarascio ir yra skirta tam kad kazkam padedu pasitvarkyti meniu ir pasisemtu geru ideju is viesinimo, ar as kazkaip netaip supratau, dar nuo Oles laiku taip buva na ka ir as savo nuodemes priduodu: pusryciai: dripsniu apie 50gr+karstas pienas+sumustinis priespieciai: 3in1 pietus: pupeliu sriuba+vistienos file su saukstu ryziu is salotom, balta kava pavakariai: sokoladinis kiausinis(pavaisino)+kava vakariene: zirniu sriubos apie 200ml+is sriubos apie 50gr virtu kepeneliu gabaliukas,desertui arbata+slyvos is kompoto apie 100gr
elzė 76
2007 03 27, 09:50
LABUTIS GEDA MAN GEDA VAKAR VAKARE NUTRUKAU pusr: kava + 2 delicia sausainiai (104 ) piet : pomid agurk salotos su 1 aš griet (110 ) + naminis plovas su kalakutiena (360) pavak: beveik butelis sampano (315 ) +100g karamelinio torto (358 ) - be sokolado ant virsaus vakar: 2 stiklines pomidoru sulciu (64 ) + tas pats plovas ( 720 ) tik dvigubai daugiau kur mano sazines balsas buvo taigi viso apie 2031 cal
meškutė_Nida
2007 03 27, 12:21
Šmike- su gimtaaaadieniu QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 21:23) Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? Na, šiaip lankausi, kad pasiviešint, bet, tuo pačiu, jei užkliūna koks nors patiekalas iš kito meniu- bezdžioniauju  Va, pvz., kaip kad sparow vakarienė- Vakarienė: kepta orkaitėje bulvė, raugintų kopūstų salotos su aliejum; 2 griežinėliai šoninės ir 4 ridikėliaijau taip skaniai nuskambėjo  Visa laimė, kad namie tik bulvės iš išvardinto sąrašo tėra QUOTE(alexejka @ 2007 03 27, 09:39) Nepirk produktu kuriu nevalgo kiti seimos nariai nes taip ir gaunas po to, kad jei tu nesuvalgyti nesuvalgys niekas ir suges, tada pasiteisini savo apsiedima. Alexa, tai čia dribsnių pas mane nieks nevalgo, sparnelius kapoja tolko piesnia Šiandiena: Priešpusryčiai: stiklinė vandens, 200 ml pomidorų sulčių (40 kcal) Pusryčiai: 50g sėlenų dribsnių, 100g jogurto (Alexa,  )(270 kcal) Priešpiečiai: 4 (220g) virti višt. sparneliai (išgraibyti iš sriubos) (300 kcal) Pietūs: 400ml makaronų sriubos, 2 puselės (60g) "sveikuolių" duonelės (425) Pavakariai: obuolys (100) Vakarienė: morkų salotos (200g morkų, 100ml jogurto, 2 a.š.-11g saulėgrąžų) (240 kcal)
Ateinu ir as pas jus su savo valgerasciais. Svorio kontroliai Pusryciai:150g 2.5% pieno, 40g. nestle fitnes dribsniu Priespieciai:Obuolys Pietus:120g liesos jautienos, trys labai mazos bulves,morka. Viskas virta garuose + salotos is pekino, salotos ir agurko su arb.s. alyvu al ir citrinos sultim Pavakariai:Apelsinas ir kava Vakariene:Arbata, riekele juodos duonos(55g) tepamas varskes surelis
siandieninis:
pusryciai,tie patys kiausininiai,niekaip ju neiseina pakeist,man sotu ,skanu nepakeiciama,nu retykiais pakeisiu i koses,viso 370
pietryciai:20gr slyvu+1soko,viso 90
pietai:150gr virtos vistos(185)+1bulve(80)+1a s grietines(40)+rugstyniu sriuba didelis bliudas(150),viso 460
pavakariai:80gr duonos(180)+tunas(72)+pamidoras(20),viso 275
vakariene :surelis,viso 200
is viso:1395
Migdols
2007 03 27, 14:14
šiandieninis:pusryčiai(apie 12val ):bulvių košė su a.š.sviesto ir 50ml pieno pietūs:stikl.ananasų sulčių, kepta orkaitėj kiaulienos šoninė pavakariai:activia su vyšniom vakarienė:šaltibarščiai naktipiečiams bus šaldytos vyšnios
QUOTE(gvidaa @ 2007 03 27, 15:26) QUOTE(aSmija @ 2007 03 27, 16:14) Man ko tai labai truksta situose valgerasciuose darzoviu ir vaisiu
«gėlytė»
2007 03 27, 19:34
Šiandien jau suėmiau save į rankas: Pusryčiai: [v+c] 1.5 riekės "Dzūkų" duonos+"Rokiškio" lydytas sūris su kumpiu+PikNik lazdelė+2 a.š. tuno savo sultyse Priešpiečiai: 2 ruginiai Finn Krisp'ai, vid. obuolys Pietūs (darbe): bulvinis ragelis, įd. grybais, su lengvu agurkiniu-česnakiniu padažu, 200 g įv. daržovių salotų Pavakariai: 4 dž. datulės, vid. obuolys, 1 Finn Krisp'as Vakarienė: 2 žuvies piršteliai+salotos (svogūnlaiškiai/pomidoras/agurkas/l.grietinė)+riekė tos pat duonos, 200 ml l.kefyro
chocollate
2007 03 27, 19:46
Ir mano diena
Pusryciai: avizu kose su itarkuotu obuoliu Pietus: trinta bulviene su pievagrybiais, keptos duonos-obuoliu,rukyto surio, kiausiniu misraine su nedaug majonezo, sauja m&m Pavakariai: bliudas saltibarsciu su kokiom 4 bulvikem, bananas Vakariene: jogurto indelis uzpiltas ant duag sausu pusryciu skrudintu ryziu, lb gera sauja razinu
Dar kartą ačiū visoms už linkėjimus. O šiandieninis, tai- NAS NEDAGONET...  Ne tiek labai baisus, kiek kiekybiškas. Tuoj suprasit apie ką aš... Pusryčiai: rusiški dribsniai su 6 lazdyno riešutais, žiupsneliu razinų ir pienu. Priešpiečiai: Activia su braškėmis, kapučinas miltelinis. Pietūs: valdiškas balandėlis be grietinės, bet jau kažkokiame pomidoriniame padaže troškintas, gal viena bulvė, šviežių daržovių salotos beveik be jokio užpilo, pusė obuolio. Pavakariai1: Arbata su medumi Pavakariai2: Veggie soup pakelinė sriuba su keliais VŠ ryžių (pati įdėjau), 2 bonbonkės. Pavakariai3: dvi kokosinių vaflių juostelės, gabaliukas žemės riešutų chalvos. Pavakariai4: 2 rutuliukai ledų. Vakarienė: morkų-marinuotų jūros kopūstų-krabų lazdelės salotos su trupučiu majonezo (pati dariau, tai skanu ir neriebu  ), pusė riekutės Sveikuolių riekelės (t.y. dvigubos viena pusė), obuolys, gal 100 g vynuogių. Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?..
meškutė_Nida
2007 03 27, 20:17
QUOTE(smike @ 2007 03 27, 20:12) Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?..  Pifo dainos tas tavo pavakarių serialas  Mačiau ir krūtesnių
QUOTE(smike @ 2007 03 27, 21:12) Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?..  Šmike, a Šmike - a kur tau tiek telpa? Vakarykščio nesugebėjau deklaruot - triskart rašiau, triskart užlūžo internetas, o šiandien jau ir nebepamenu. Taigis, apsiribosime šiandieniniu: Pusryčiai: Danone jogurtas su šokolado drožlėmis. Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 25 gr juodo šokolado. Pietūs: vištienos maltinis, įdarytas daržovėmis, burokėliai garnyrui. Mažoka pasirodė... Pavakariai: 2 nesaldūs raguoliai, puodas arbatos, kibiras streso. Vakarienė: pusbliūdis spagečių, aštrus pomidorų padažas su prieskoniais. 2 saldainiai. Naktiepiečiai: obuolys.
meškute Nida, aš juk ir sakau- kiekybiškas, o ne "kokybiškas". Miaška, jei vienu kartu būčiau tiek suputusi, tai būtų vieni dideli "riebūs" pavakariai. O kai po truputį, su arbata, kažkaip ir sulindo...  Beje, kokius nesaldžius raguolius tu valgai?
|
|