Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis IV
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Utiuitiutė
Serialas "Valgiaraštis" tęsiasi! Pagrindinius vaidmenis atlieka visos iki vienos, čia dalyvaujančios merginos, taigi tik nuo kiekvienos iš mūsų priklauso, ar serialas baigsis hepiendu biggrin.gif

O kad pirmąkart užklydusioms būtų aiškiau, tai šioje temelėje rašome savo valgiaraščius- tai mums padeda nepersivalgyti ir sužvejoti sveikų ir skanių idėjų ax.gif

Vienos mūsų jau patenkintos savo svoriu, kitos dar lieknėjame. Lieknėti stengiamės sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų. Geriau lėčiau, bet visam laikui! mirksiukas.gif

Beje, rašome būtent pilnus valgiaraščius, nes domina visos dienos subalansuotas maistas, praktiniai pavyzdžiai.

Lengvo maisto receptais dalijamės čia.

Pirmoji valgiaraščio dalis yra čia.

Antroji dalis čia

Trečioji dalis yra čia
Net
Sveikutės,

nelabai drąsiai, bet žengiu į naujus namučius blush2.gif

Vakarykštis meniu:

PUSRYČIAI: vanduo+medus+citrina, bananas, becukris jogurtas su sėlenomis ir sėmenimis, 2 migdolai ir 6 anakardžių r. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: riekutė Benus duonos su tep. v. sūriu ir 2 riekutėm saldaus pieno sūrio Ūbariūnų berods).

PIETŪS: 2 lietiniai su varške (susukti, bet neapkepti, pašildyti mikrobangėje), 1 v.š. obuolienės su slyvomis, 2 kviečių-rugių duonelės su lašeliu tos pačios uogienės ir riekele aukščiau minėto sūrio.

PAVAKARIAI: b. kava, bananas, obuoliukas.

VAKARIENĖ: riekelė mėsytės, iš 3 bulvių ir pusės puodelio pienos sutrinta bulvių košė, salotos (pekinas, pomidoras, 4 ridikėliai, svogūnlaiškis, krapai, jogurtas sumaišytas su paruošiniu 1000 salų padažui).

Geros dienos!!
gvidaa
siandieninis:

pusryciai:2kiausiniai(160)+2s maj(50)+60gr klaipedos duonos(140)+1pamidoras(20),viso 370

pietryciai:3slyvos,viso 50

pietai:90gr ryzsiu(315)+tunas(72)+1sauk greit(80)+1agurk(20)

pavakariai:bulve+raugintu kopustu sriuba,viso 280

vakariene:50gr keloksu+1stik pieno,viso 305

is viso 1500
Arinva
vakar
pusryčiai---grūdėta varškė su vyšnių uogiene
pietūs---kiauliena korietiškai(soatinos receptai), burokėliai
pavakariai---obuolys, kivi, 1/2 porcijos ledų
vakarienė---kopūstų sriuba, š.r. dešros riekelė

šiandien
iškrova - 400g liesos varškės, 480 ml jogurtinio gėrimo "Ūpas"
«gėlytė»
TREČIADIENIS
Pusryčiai: [100 ml Gefilus] 5 VŠ skrudintų javainių "Active" su becukriu "Alma Light" jogurtu, kriaušė, b. becukrė kava
Priešpiečiai: 24 proc. varškės sūrelis "Mano" (40 g)
Pietūs: rūgštynių sriuba, karbonadas, ryžiai su keliom daržovėm
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 200 g pirktinių žied.kopūstų-kumpio salotų (majonezą nupyliau, nes jo buvo tiek doh.gif), daniška bandelė su trupučiu sviesto
Hilde
Šiandieninė diena schmoll.gif
v+m+c
Pusryčiai:2 riekelės skrudintos grūdėtos duonos su persiku džemu. darbe ž. arbata
Priešpiečiai: riekė grūdėtos duonos su tuno aptepu
pietūs: 3 šaukštai vakarykščio plovo. Obuolys. 40gr šokolado, 2 puodai ž.arbatos be cukraus.
Vakarienė: 100 gr. kepto šapalo, riekė ruginės duonos, koki 10 ridikėlių., b kava
Miaška
Šiandieninis meniu išdarkytas - naktis nemiegota, diena praleista su ligoniuku...

Pusryčiai: jogurtas Activia naturale.
Priešpiečiai: kelios saujos "talerių", multi sulčių apie 2 stiklines.
Pietūs/vakarienė: vištienos filė aštriame padaže, ryžiai.

Dar graužta berods 2 kriaušytės, suvalgyti 3 saldainiai
Net
Vakarykštis:

PUSRYČIAI: v+m+c+ (l. patiko sparow trumpinimas), bananas, 5 v.š. jogis jogurto su grūdais+sėlenos; darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 1 r. Benus duonos, plonai aptepta tep. v. sūreliu, 3 riekelės Bariūnų b. sūrio, 3 r. mar. agurkėlio.

PIETŪS: su svogūniuku pakepintos rudmėses, 3 bulbikės, 1 v.š. salotų, 1 mar. agurkėlis.

PAVAKARIAI: obuoliukas, 2 kvietinės-ruginės duonelės apteptos 1 a.š. obuolienės-slyvienės. Vėliau užtrukus darbe - galetė.

VAKARIENĖ: 1 vištienos kepenėlė, 2 dubenukai šaltibarščių su 2 bulbikėm.

Gero penktadieniaus mirksiukas.gif
meškutė_Nida
ax.gif Žinokit, kaip niekad pajutau Oles poreikį rolleyes.gif
Vakardiena:
nepamenu, bet, [rimetus, kokie 4000 kcal.;..

Šiandiena:
Pusryčiai: 3 skystai virti kiaušiniai, 50g grūdėtos duonos
Pietūs: burokėlių sriuba, 50g grūdėtos duonos
Pavakariai: 400g keptos kiaulienos, 250keptų bulvių, 200g kons. žirnių
Vakaeinė+PAVAKARIAI: 1,5 L S.vyno
chocollate
Nu manasis penktadienis i vakara apzoriskas

Pusryciai: vaisiu misraine su jogurtu (bananas, obuolys, kriause, apelsinas, vynuoges
Pietus: trinta brokoliu sriuba, misraine is keptos duonos, rukyto surio ,obuolio ir kiausinio, su majonezu
Pavakariai: virtas jautienos farso kukulis, su morku-bulviu kose, su kiviai, 10 g sokolado
Vakariene: keturi kepti varskeciai su lazyno riesutais ir razinomis, arbata su vysniu uogiene, pora vynuogiu, juostele karunos koreto sokolado su riesutais ir dar toks lausktuvinis saldainis triufelinis (20 g)
Arinva
šiandien
pusryčiai---avižinių dribsnių košė, obuolys, kivis
pietūs--- 150g kiauliena korietiškai , 250 burokėlių, puodelis tirštos sriubos iš pakelio
pavakariai---kivi, šokoladinis saldainis
vakarienė---130g virtinių su bulvėmis, 2 kasniai kebabo
viso:1350kcal
«gėlytė»
Pusryčiai: [100 ml Gefilus] grikių dribsnių košė, b. kava, 11 g j. šokolado
Priešpiečiai: -
Pietūs: j. lydeka tešloje+VŠ daržovių padažo, 200 įv. daržovių
Pavakariai: 1/3 banano, skiltelė mandarino, šokoladu glaistytas kvietinis traputis
Vakarienė: 1,5 dešrelės+kelios bulvės+vitamininės salotos (indelis), 200 ml kefyro, o penktadienio proga - 2x0,33 l "D-Light"

Miaška
Šiandiena:

Pusryčiai: iškeisti į miegą, tai tik stiklinė vandens su šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 25 gr šokolado.
Pietūs: maža pica su vištiena, stiklinė multi sulčių.
Vakarienė: 90 gr varškės, geeeras šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus.
Naktiepiečiai: turiu skanių obuolių, bus 1 ar 2.

Ryt mama atvažiuoja, bus cepelinai, nainainai... assa.gif
Hilde
Penktadienis
v+m+c
Pusryčiai:avižinė košė su sėlenom 1aš sviesto ir cukr.
Priešpiečiai: keli anakardžių riešutai, obuolys, ž.arbata be cukr + 6 langeliai šokolado.
Pietūs: 2 virti kiaušiniai, 30 gr. juodos duonos, daug šviežio agurko.
Pavakariai: apie 150 gr virtinukų su varške ir 1aš grietinės.
Vakarienė: 2 riekės turtingos duonos plonai apteptos sviestuku, b. kava, bananas, obuolys.
chocollate
Net nezinau ar rasyt g.gif nu bet tiek to prisiduodu

Pusryciai: avizu kose su itarkuotu obuoliu
Ilgi ilgi mociutiski pietus: trinta sriuba, dvi skurdintos batono riekeles, keptas kiausinio plakini didziulis kiaulienos kepsnys, marinuotas agurkas, vitaminingos salotos(pekinas, morkos, poras, pomidoras, salierai), keletas datuliu, sausainis su varske, saldainis karvute
Vakariene: griesnos saldzios kakavos su pienu, smilgos varskes desertas su melynemis, bananas, 10 g sokolado lauktuvinio ir juostele karunos koreto sokolado su riesutais
Hilde
šeštadienis
Pusryčiai: 2 riekės keptos bulkos su cinamonu, karamelinė arbata.
Priešpiečiai: b. kava, bananas
Pietūs: 2 tortilos( įdaras: kepinta jautiena su taco prieskoniais, pekino salotos, pomidoras, svogūnas)+ šaukštas ardžikos padažo
ankstyva vakarienė: 50gr. juodos duonos apteptos varškės-grietinės- česnako aptepu, b. kava ir 3 vafliukai
Naktipiečiai: 1 griežinėlis rūkytos dešros, mažas marinuotas agurkėlis, 3 ridikėliai.
Arinva
vakar
pusryčiai---50g avižų dribsnių su sėlenom, jogurtas
priešpiečiai---obuolys, 2 vnt krabų lazdelių
pietūs--- 2 lietiniai su špinatų+mazorelos sūrio įdaru, v.š grietinės, vištienos sriubos su ryžiais 200ml
pavakariai--- 1/2 ledų porcijos ( blush2.gif atimta iš vaiko)
vakarienė ---200g salotų (pekinas, pomidoras,agurkas,vištiena), v.š neriebaus majonezo, skrebutis
naktipiečiai---2 maži vynuoginiai pomidoriukai
viso: 1350kcal
Miaška
Vakardieną tai miglotai bepamenu, tikrai buvo 2 cepelinai ir kalnas obuolių...

Šiandiena:

Pusryčiai: pramiegoti, tai tik vanduo su medumi.
Priešpiečiai: 3 saldainiai.
Pietūs: bliūdas šatibarščių, 3 bulvės.
Pavakariai: 2 pakeliai saulėgrąžų.
Vakarienė: 2 obuoliai.
chocollate
Nu ir mano sekmadienis

Pusryciai: avizu kose su saukstu slyvu uogienes, kivis
Pietus: trys sveikuoliski kepti sumustiniai (trys turtingos sumustiniu duonos, apteptos pomidoru padazu, suiru mildute ant virsaus broileriu krutinele rukyta, pomidoras ir mocarelos uztarkuota su majonezu), salotos is salotos ridikeliu ir agurko su majonezu, sokolado 10g
Pavakariai: kivis, kekele vynuogiu, trys anakardziai, 10 g sokolado
Vakariene: bliudas saltibarsciu ir keletas bulvyciu
po_stalu
unsure.gif Meskut, o tu gal zinai, kur Ole pradingus? Nesirodo jau simta metu, tikra liudna be jos
Hilde
Sekmadienis

Pusryčiai vėlyvi: grikių dribsnių košė su šaukšteliu sviesto, karštas vanduo su 1 šaukštu medaus- citrinos-imbiero mišinio.
Pietūs: 2 sparneliai, kelios bulvytės ( viskas kepta orkaitėje), šviežių kopūstų ir morkų salotos su trupučiu Naturos aliejaus; stiklinė pomidorų sulčių.
Pavakariai: apelsinas
Vakarienė: 3 šaukštai burokėlių- pupelių, svogūnų- silkės salotų su aliejum + 50 gr. juodos duonos. Kiek vėliau b. kava ir gabalas naminio pyrago su šaldytais juodais serbentais.
elzė 76
Labutis mano vakardiena

pusr: kava + fortunos saldainis
priesp : kava su 1 ašc + jogurto indelis ( danone )
pietus : agurku pomid salotos su 1 vš grietinės + 3 gabaliukai keptos žuvies file
pavak : balta kava + 2 avižiniai sausainiai
vak : 3 vš keptu bulvių + 4 vš burokeliu agurku salotu ir šlaunelė vištos
nakt : buteliukas mikso blush2.gif
meškutė_Nida
Sveikos rolleyes.gif

QUOTE(po_stalu @ 2007 03 26, 04:53)
unsure.gif Meskut, o tu gal zinai, kur Ole pradingus? Nesirodo jau simta metu, tikra liudna be jos
*

Paukštelis pačiulbėjo, kad jos nėra Lietuvoj, o ir šiaip pavargo nuo Valgiaraščio guru darbo ax.gif

Darbar taip, merginos. Šiandien paskelbsiu vakarykštį valgiaraštį- visomis prasmėmis vakarykštį, nes ateityje tokiems išsidirbinėjimas vietos nebus mano gyvenime cool.gif Ir, tuo pačiu, šiandieninį- tiesiog šviesios ateities viziją bigsmile.gif (nu gerai, Ciocia Polia man per mėnesį liepė numesti 5 kg blush2.gif ) Ar laikausi savo duoto žodžio, matysit iš spalvotų dienų mano paraše: oranžinė- laikiausi, žalia- slystelėjau, raudona- drėbiausi veidu į purvą cool.gif

Praeitis:
Pusryčiai: 4 pusriekės j.duonos su rūkytu kiaulienos kumpiu (na, kokie 150g ten tikrai buvo...), agurkas
Pietūs: 2 porcijos žuvies filė "prancūziškai" (Sonatinos), ryžiai
Pavakariai: 130g sausainių, 3 rafaellai
Vakarienė: kažkodėl nenorėjau ax.gif
Naktipiečiai (maždaug 20 val.): riekė "Močiutės duonos su grūdais, 200g išplautos šaltienos (vyras virė, labai nusūdė, tai paskui kažkaip ją "plovė", kad sūrumo neliktų hihihi.gif )

Šiandiena:
Priešpusryčiai: stiklinė vandens, kava su pienu
Pusryčiai: 5 kūdučiai višt. sparneliai, kepti su medum ir sojos padažu
Priešpiečiai: obuolys
Pietūs: 400 ml burokėlių sriubos, 0,5 duonelės su grūdais (65g), 1 dešrelė su pomidoru
Pavakariai: 250g kons. ananasų
Vakarienė: 200g morkų salotų su saulėgrąžom ir jogurtu
«gėlytė»
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 26, 11:12)
Darbar taip, merginos. Šiandien paskelbsiu vakarykštį valgiaraštį- visomis prasmėmis vakarykštį, nes ateityje tokiems išsidirbinėjimas vietos nebus mano gyvenime cool.gif Ir, tuo pačiu, šiandieninį- tiesiog šviesios ateities viziją  bigsmile.gif  Ar laikausi savo duoto žodžio, matysit iš spalvotų dienų mano paraše: oranžinė- laikiausi, žalia- slystelėjau, raudona- drėbiausi veidu į purvą cool.gif
*

OK bigsmile.gif meškute_Nida, įdėmiai seksiu ir būsiu tavo vidinis balsas hihihi.gif Deja, pati irgi ne šventoji ax.gif - šįryt po pusryčių dvi bandeles su cinamonu sulapnojau blush-anim-cl.gif Niekaip nesuprantu, kur buvo mano protas??? frusty.gif
Migdols
laba, senokai nerašiau, biški paklydus buvau ax.gif niu bet dabar žadu susiimt cool.gif
vakarykštis:
pusryčiai:stikl.vandens, pusė apelsino, braškinis activia
priešpietis1:nedidelė sauja anakardžių riešutų
priešpietis2:žalia arbata su imbieru, j. duonos riekė su sviestu ir česnaku
pietūs:prisivalgiau šašlykų blush2.gif , keletas pomidorų.
pavakariai: vyno taurė
vakarienės nebuvo, nes labai apsunkus buvau po šašlų, tai gėriau daug mineralio ir ž. arbatos.
Papildyta:
šiandieninis:
pusryčiai: stikl. vandens, activia, bananas
pietūs: vynuogių sulčių stikl., bulvės fri, 2 žuvies piršteliai, biški kepučo.
pavakariai: jogurtas su persikais
vakarienė: šaltibarščiai, kelios bulvės.
jei būsiu išalkus naktipiečiams bus keli apelsinai rolleyes.gif
FataMorgana
Pusryčiai - beveik niekada nespėju ( o tuo labiau siandien kai laikrodzius reikejo persukti - tai net i darba valanda velavau blink.gif )
Pietus - pupelių sriuba + balandėlis
Vakarienė - daržovių salotos...
Naktipiečiai - ... tikėkimės šito pavyks išvengti bigsmile.gif
chocollate
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 26, 13:23)
Pusryčiai - beveik niekada nespėju ( o tuo labiau siandien kai laikrodzius reikejo persukti - tai net i darba valanda velavau  blink.gif )
Pietus - pupelių sriuba + balandėlis
Vakarienė - daržovių salotos...
Naktipiečiai - ... tikėkimės šito pavyks išvengti  bigsmile.gif
*

Kvepia badmeciu...O pusryciauti butina, kitap organizmas ijungia taupymo rezima ir suleteja medziagu apykaita mirksiukas.gif
gvidaa
fatamorgana,tu badauji,labai tai nesveika,mano teta taip badavo,ir is to pasekmes nekokios,pajuode paakiai,plauku slinkimas,moteriskos bedos..o dabar net+15kg,nes ilgai nebadmiriausi,patarciau skaiciuot kalorijas bent jau 1300kcal per diena,valgyt 4-5kartus,oo daugiau aprasyta minus 10 skyrelyje 1puslapy,nuosirdziai patariu... 4u.gif

siandieninis:
pusryciai:2kiausiniai(160)+2a .s majonezo(50)+60gr duonos(140)+1ag(10),viso 360

pietryciai:2sokol(60)slyva,viso 70

pietai:100gr grikiu(340)+2a s majonezo(50) ax.gif +tunas(70),viso:460

pietvakariai:surelis 200

vakariene :surelis (200)+50gr duonos(115),viso 315

is viso:1405
truksta darzoviu ir vaisiu stengsiuos tai taisyt,nepaslinkau iki pardes sliunkyt ax.gif
chocollate
O stai ir mano pirmadienis

Priespieciai: grudeta varske su vysniu dzemu, nedidukas rudas keksiukas(kokis 30-40g)
Pietus: saltibarsciai ir virtos apkeptos bulvikes, 25 g sokolado
Vakariene: keptas kiausas isplaktas su pienu, dvi riekes trutingos sumustiniu duonos apteptos mildutes tepamu sureliu, sviezio agurko kalnelis, sriubos is pakelio, apelsinas ir 20 g sokolado

Isbandziau ten ta maggi nauja sriuba kur tipo sveikatos saplvos. Na neypatinga, bet bent jau matesi kad tikru darzoviu liekaneliu yra. Na bet spalva spalva lotuliukas.gif
Smaliziuke
Sveikos mirksiukas.gif truputi buvau dingus, nes geda buvo rodytis su savo valgiarasciais.. ax.gif doh.gif bet gal geriau rayt visada, kad ir su didziausiais "paklydimais" g.gif jei gauciau velniu is jusu, gal atsirastu didesnis stimulas stengtis 4u.gif
Nuo vakar vel bandau grizti i "doros kelia" ax.gif , taigi vakarykstis sekmadienio meniu buvo toks:

Pusryciai: varskes apkepas su keliais saukstais naturalaus jogurto ir saldytom braskem (tikras skanumelis! thumbup.gif )
Priespieciai: 2 obuoliai
Pietus: kalakutienos maltinukas, "piemenu" salotos , desertui- morka lotuliukas.gif
Vakariene: desertine varske (2%-145g)su konserv. persiko pusele, 2 obuoliukai, kakavos puodelis

tiesa, "pusryciai" buvo 17:30 val, o "vakariene" 3 val. nakties doh.gif cia po bemieges 6dienio nakteles ( drinks_cheers.gif ) taip issiderinau ax.gif
smike
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 03 26, 18:55)

Pusryciai: varskes apkepas  su keliais saukstais naturalaus jogurto ir saldytom braskem (tikras skanumelis! thumbup.gif )

Gal to skanumėlio recieptą galima? ax.gif

Sveikos merginos! Dingau taip netikėtai kaip pernykštis sniegas, bet netikėtai išvažiuoti turėjau, tai net neatsisveikinau... blush2.gif

Reiškiassss, buvo taip- ketvirtadienio ir penktadienio nepamenu, bet žinau, kad buvo padorus... Tik penktadienį nektipiečiams buvo pyrago gabaliukas (na, mamos gimtadienis buvo. bigsmile.gif ). Šeštadienis iki vakaro buvo pavyzdinis beveik, o vakaro nekomentuosiu (pamenu, bet nekmentuosiu- nu tipo gėda... tongue.gif ), nes šventėm jau su svečiais mamos gimtadienį. drinks_cheers.gif

SEKMADIENIS

Pusryčiai: 2 riekutės inteligentų duonos su varškės sūreliu ir pomidoro griež., pora mažų riekučių įdaryto batono, Magija sūrelis su aguonomis.
Pietūs: 8 frikadelės grietinės- grybų padaže (grietinės nedaug), keli VŠ ryžių, agurko galiukas.

Pavakariai 1:
pyrago gabaliukas, šok.saldainis. (kaip čia pasakius, tai mano gimtadienis buvo... ax.gif )
Pavakariai2: obuolys
Vakarienė: sriuba iš šaldytų daržovių, sultinio kubelio ir žiupsnelio smulkių kakaronų su trupučiu Džiugo sūrio, riekė j.juodos duonos. 2 saldainiai Milda (na, vis tik gimtadienis... bigsmile.gif )

O šiaip, kadangi dariau vaišes į darbą, tai "prisišūdeliavau" visko po kasnį- tai salotų saukštelis, tai visštienos kasnelis, tai grietinėlė nuo torto... na, žodžiu... blush2.gif Visa tai užvadinu- TRADICINIAIS naktipiečiais. hihihi.gif

ŠIANDIENINIS

Pusryčiai: rusiški dribsniai su pienu ir trupučiu papajų kubelių.
Priešpiečiai: torto gabalas. bigsmile.gif
Pietūs: 4 vėrinukai (sūris+vynuogė), 2 sluoksniuotos tešlos šulinėliai su grybų įdaru (labai skanūs... rolleyes.gif ), vištiena a la kinietiškai (Miaška, čia ta- royal mirksiukas.gif ), keli VŠ ryžių, pomidorų-šparag pupelių-svogūnų salotos su citrinos- aliejaus užpilu, taurė balto vyno. Vos nepamiršau- dar gabaliukas torto desertui... (gimtadienis darbe...)
Pavakariai: saldinta kava, 4 langeliai juodo šoko su riešutais.
Vakarienė: kuskuso salotos su daržovėmis (receptas- Čili kaimas hihihi.gif), stiklinė pomidorų sulčių, mažas puodelis saldinto kapučino.
Naktipiečiai: 0,5 AŠ medaus su arbata.

Meškute Nida, man patinka tavo optimistiškas nusiteikimas- maladec! Gal geras pavyzdys atjunkys ir mane nuo naktipiečių... rolleyes.gif
«gėlytė»
Gėda man, bet ką darysi blush-anim-cl.gif: Taigi, šiandienos meniu:
Pusryčiai: "Active" skrudinti javainiai su pienu, ž. arbata, darbe - b. kava, 2 "Gardėsio" PREMIUM bandelės su cinamonu, keli gabalėliai juodo šokolado.
(nu be žodžių...)
Priešpiečiai: j. arbata su ketvirčiu citrinos
Pietūs: įdaryta vištos krūtinėlė, šv. daržovių salotų asorti (200 g), b. kava (fu, daugiau jos negersiu!)
Pavakariai: l. jogurto "Valgyk lengvai" indelis
Vakarienė: 150 g "Alma Light" jogurto/bananas/2 AŠ sėlenų
(Gerai, kad į vakarą protas sugrįžo...)
Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų? rolleyes.gif
smike, sveikinimai su gimtadieniu!!! happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif
Reik ir man užraukt su tais užkandžiais ir nesąmoningais pusryčiavimais darbe, po normalių pusryčių doh.gif
Miaška
Šmike, sveikinu atšventus tortadienį! Nu pabaliavojai tai nuo dūšios! thumbup.gif

QUOTE(smike @ 2007 03 26, 21:12)
...vištiena a la kinietiškai (Miaška, čia ta- royal  mirksiukas.gif ), keli VŠ ryžių...
*

Nu vot ir užsigeidžiau iškart! doh.gif Gerai, kad įjunkus smarkiai į mokslus, o ir vištienos mano laimei namie nerasta... biggrin.gif

QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 21:23)
Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų?  rolleyes.gif
*

Ja ja... Ir aš tokia pati... rolleyes.gif

Taigis - pirmadienis:

Pusryčiai: sėlenos, sėmenys vandeny, šaukštelis medaus.
Priešpiečiai: 25 gr šokolaaado, puspuodelis balintos kavos.
Pietūs: nerealiai skanutis Kijevo kotletas, kopūstai (nu atradimas ta mūsų valgyklėlė!).
Pavakariai: 3 kriaušikės, o vat tada ir neatsilaikiau - garsiai gėdinama skyriaus kolegų, kaip visiška bevalė, serganti šokoladine priklausomybe, sukrimtau dar 2 langelius šokolado... blush2.gif
Vakarienė: po treniruotės porcija ledų, namie - 100 gr varškės, geeeras šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus. Bum - saldainis doh.gif
smike

Įdomu pasidarė: ar (be manęs) yra tokių, kurios lankosi ne tam, kad "nusibeždžionauti" iš kitų meniu, o tam, kad pasiviešintų?  rolleyes.gif

*

Ačiū visoms už sveikinimus! 4u.gif

Fleurette, aš irgi tik viešai nusiplakti ateinu... blush2.gif Bet jei reti taisyklingi mano valgiaraščiai kam nors padeda, tai labai džiaugiuosi! rolleyes.gif

Nors būna, kad "pasisemiu idėjų", pvz., nesugalvoju ką čia tokio sveikuoliško pavakariams užkrimtus ir žiūriu, kas nors bandeles "kapojo", tai galvoju a nafik sveikuoliška- bile tik skanu ir sulapnoju 5 sausainius prie arbatos... lotuliukas.gif
Tai va taip vat kartais su "beždžioniavimais" būna... blush2.gif biggrin.gif

Hilde
smike, pavėluotai ale su tortadieniu happybday.gif

Na ką, prisiduodu ir aš blush2.gif

Pusryčiai: 2 riekės skrudintos grūdėtos duonos su džemu, aviečių stiebų arbata su 1aš cukr (kažko gerklę griebia)+ dar išbėgdama įmečiau į burną šaukštelį imviero/ medaus/ citrinos mišinio.
Priešpiečiai:glaistytas sūrelis, ž. arbata
Pietūs: vakarykštės burokėlių salotos, 50 gr. juodos duonos, vaisinė arbata.
Pavakariai:obuolys, sauja anakardžių, saldainis
Antri pavakariai: stiklinė pomidorų sulčių
Vakarienė: kepta orkaitėje bulvė, raugintų kopūstų salotos su aliejum; 2 griežinėliai šoninės ir 4 ridikėliai; toliau toks nepamažintas gabalas pyrago ir b. kava.
Jaučiausi labai soti wink.gif

kad pamirščiau tą jausmą šiandien kefyrdienį skelbiu bigsmile.gif
Arinva
vakar
pusryčiai---šokoladinis saldainis su kava (bandžiau pabus) doh.gif
pusryčiai---avižų dribsnių košė su obuoliais ir cinamonu (40g), kivis
pietūs---salotos( pekinas, pomidoras,agurkas,virta vištienos krūtinėlė),v.š. majonezo-nat.jogurto padažo, skrebutis
vakarienė---(bežaidžiant 3 val boulingą) 1 picos trikampiukas , be padažo, kokia 10 lazdelių keptos duonos su sūriu, 3 a.š ledų, balto sauso vyno taurė
vakarienė---anakardžių riešutų saujelė doh.gif

pavasaris man smegenis susuko blush2.gif doh.gif
Net
smike, smikiuuk, pavėluotai, bet - su gimimo diena!! Linkiu, kad būtum laimingiausia iš laimingiausių!

Savaitgalinio neskelbsiu, nes nors nieko labai bezbožno nebuvo, bet idant nebadyti akių arbatomis su medum ir teraflu geriau neviešinti. Mano vakarykštis, vis dar gripuojantis:

PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, alma light varškytė su sėlenom.

PRIEŠPIEČIAI: riekutė duonos su tep. v. sūriu, b. kava. Vėliau - arbata su citrina ir 1 a.š. medaus.

PIETŪS: cheminiai makarai, 2 Sonatinos kalakutienos keksiukai, 1 v.š. marinuotų burokėlių, 0,5 pomodoro.

PRIEŠPIEČIAI: 0,3 riekutės duonos ir 3 galetos su tep. v. sūriu. Vėliau - Čili vaisių kokteilis.

VAKARIENĖ: 0,5 filiuko marinuotos silkės, gab. keptos vištos krūtinėlės, 0,5 rauginto agurkėlio, 2 a.š. burokėlių salotų.

NAKTIPIEČIAI: gripolis su 1 a.š. medaus.

alexejka
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 26, 12:12)
Sveikos rolleyes.gif
Praeitis:
Pusryčiai: 4 pusriekės j.duonos su rūkytu kiaulienos kumpiu (na, kokie 150g ten tikrai buvo...), agurkas
Pietūs: 2 porcijos žuvies filė "prancūziškai" (Sonatinos), ryžiai
Pavakariai: 130g sausainių, 3 rafaellai
Vakarienė: kažkodėl nenorėjau ax.gif
Naktipiečiai (maždaug 20 val.): riekė "Močiutės duonos su grūdais, 200g išplautos šaltienos (vyras virė, labai nusūdė, tai paskui kažkaip ją "plovė", kad sūrumo neliktų hihihi.gif )

Šiandiena:
Priešpusryčiai: stiklinė vandens, kava su pienu
Pusryčiai: 5 kūdučiai višt. sparneliai, kepti su medum ir sojos padažu
Pietūs: 400 ml burokėlių sriubos, 0,5 duonelės su grūdais (65g), 1 dešrelė su pomidoru
Pavakariai: 250g kons. ananasų
Vakarienė: 200g morkų salotų su saulėgrąžom ir jogurtu
*

nu kur dripsniai kas per sparneliai.....daba supratau ka turejai omeny desreles.
Nepirk produktu kuriu nevalgo kiti seimos nariai nes taip ir gaunas po to, kad
jei tu nesuvalgyti nesuvalgys niekas ir suges, tada pasiteisini savo apsiedima.

QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 22:23)

Fleurette as pasiviesinu, bet manau tema valgiarascio ir yra skirta tam kad
kazkam padedu pasitvarkyti meniu ir pasisemtu geru ideju is viesinimo, ar as
kazkaip netaip supratau, dar nuo Oles laiku taip buva mirksiukas.gif

na ka ir as savo nuodemes priduodu:
pusryciai: dripsniu apie 50gr+karstas pienas+sumustinis
priespieciai: 3in1
pietus: pupeliu sriuba+vistienos file su saukstu ryziu is salotom, balta kava
pavakariai: sokoladinis kiausinis(pavaisino)+kava
vakariene: zirniu sriubos apie 200ml+is sriubos apie 50gr virtu kepeneliu gabaliukas,desertui arbata+slyvos is kompoto apie 100gr
elzė 76
LABUTIS GEDA MAN GEDA
VAKAR VAKARE NUTRUKAU

pusr: kava + 2 delicia sausainiai (104 )
piet : pomid agurk salotos su 1 aš griet (110 ) + naminis plovas su kalakutiena (360)
pavak: beveik butelis sampano (315 ) +100g karamelinio torto (358 ) - be sokolado ant virsaus
vakar: 2 stiklines pomidoru sulciu (64 ) + tas pats plovas ( 720 ) tik dvigubai daugiau
kur mano sazines balsas buvo doh.gif

taigi viso apie 2031 cal
meškutė_Nida
Šmike- su gimtaaaadieniu bigsmile.gif happybday.gif

*

Na, šiaip lankausi, kad pasiviešint, bet, tuo pačiu, jei užkliūna koks nors patiekalas iš kito meniu- bezdžioniauju rolleyes.gif Va, pvz., kaip kad sparow vakarienė-
Vakarienė: kepta orkaitėje bulvė, raugintų kopūstų salotos su aliejum; 2 griežinėliai šoninės ir 4 ridikėliai
jau taip skaniai nuskambėjo wub.gif Visa laimė, kad namie tik bulvės iš išvardinto sąrašo tėra ax.gif

QUOTE(alexejka @ 2007 03 27, 09:39)
Nepirk produktu kuriu nevalgo kiti seimos nariai nes taip ir gaunas po to, kad
jei tu nesuvalgyti nesuvalgys niekas ir suges, tada pasiteisini savo apsiedima.
*

Alexa, tai čia dribsnių pas mane nieks nevalgo, sparnelius kapoja tolko piesnia laugh.gif

Šiandiena:
Priešpusryčiai: stiklinė vandens, 200 ml pomidorų sulčių (40 kcal)
Pusryčiai: 50g sėlenų dribsnių, 100g jogurto (Alexa, mirksiukas.gif )(270 kcal)
Priešpiečiai: 4 (220g) virti višt. sparneliai (išgraibyti iš sriubos) (300 kcal)
Pietūs: 400ml makaronų sriubos, 2 puselės (60g) "sveikuolių" duonelės (425)
Pavakariai: obuolys (100)
Vakarienė: morkų salotos (200g morkų, 100ml jogurto, 2 a.š.-11g saulėgrąžų) (240 kcal)
H&M
Ateinu ir as pas jus su savo valgerasciais. Svorio kontroliai 4u.gif

Pusryciai:150g 2.5% pieno, 40g. nestle fitnes dribsniu
Priespieciai:Obuolys
Pietus:120g liesos jautienos, trys labai mazos bulves,morka. Viskas virta garuose + salotos is pekino, salotos ir agurko su arb.s. alyvu al ir citrinos sultim
Pavakariai:Apelsinas ir kava
Vakariene:Arbata, riekele juodos duonos(55g) tepamas varskes surelis
gvidaa
siandieninis:

pusryciai,tie patys kiausininiai,niekaip ju neiseina pakeist,man sotu ,skanu nepakeiciama,nu retykiais pakeisiu i koses,viso 370

pietryciai:20gr slyvu+1soko,viso 90

pietai:150gr virtos vistos(185)+1bulve(80)+1a s grietines(40)+rugstyniu sriuba didelis bliudas(150),viso 460

pavakariai:80gr duonos(180)+tunas(72)+pamidoras(20),viso 275

vakariene :surelis,viso 200

is viso:1395
Migdols
šiandieninis:
pusryčiai(apie 12val rolleyes.gif ):bulvių košė su a.š.sviesto ir 50ml pieno
pietūs:stikl.ananasų sulčių, kepta orkaitėj kiaulienos šoninė
pavakariai:activia su vyšniom
vakarienė:šaltibarščiai
naktipiečiams bus šaldytos vyšnios
H&M
QUOTE(gvidaa @ 2007 03 27, 15:26)
*

QUOTE(aSmija @ 2007 03 27, 16:14)
*

Man ko tai labai truksta situose valgerasciuose darzoviu ir vaisiu g.gif
«gėlytė»
Šiandien jau suėmiau save į rankas:
Pusryčiai: [v+c] 1.5 riekės "Dzūkų" duonos+"Rokiškio" lydytas sūris su kumpiu+PikNik lazdelė+2 a.š. tuno savo sultyse
Priešpiečiai: 2 ruginiai Finn Krisp'ai, vid. obuolys
Pietūs (darbe): bulvinis ragelis, įd. grybais, su lengvu agurkiniu-česnakiniu padažu, 200 g įv. daržovių salotų
Pavakariai: 4 dž. datulės, vid. obuolys, 1 Finn Krisp'as
Vakarienė: 2 žuvies piršteliai+salotos (svogūnlaiškiai/pomidoras/agurkas/l.grietinė)+riekė tos pat duonos, 200 ml l.kefyro
chocollate
Ir mano diena

Pietus: trinta bulviene su pievagrybiais, keptos duonos-obuoliu,rukyto surio, kiausiniu misraine su nedaug majonezo, sauja m&m
Pavakariai: bliudas saltibarsciu su kokiom 4 bulvikem, bananas
Vakariene: jogurto indelis uzpiltas ant duag sausu pusryciu skrudintu ryziu, lb gera sauja razinu

smike
Dar kartą ačiū visoms už linkėjimus. 4u.gif

O šiandieninis, tai- NAS NEDAGONET... doh.gif Ne tiek labai baisus, kiek kiekybiškas. Tuoj suprasit apie ką aš... hihihi.gif

Pusryčiai: rusiški dribsniai su 6 lazdyno riešutais, žiupsneliu razinų ir pienu.
Priešpiečiai: Activia su braškėmis, kapučinas miltelinis.
Pietūs: valdiškas balandėlis be grietinės, bet jau kažkokiame pomidoriniame padaže troškintas, gal viena bulvė, šviežių daržovių salotos beveik be jokio užpilo, pusė obuolio.
Pavakariai1: Arbata su medumi
Pavakariai2: Veggie soup pakelinė sriuba su keliais VŠ ryžių (pati įdėjau), 2 bonbonkės.
Pavakariai3: dvi kokosinių vaflių juostelės, gabaliukas žemės riešutų chalvos.
Pavakariai4: 2 rutuliukai ledų.
Vakarienė: morkų-marinuotų jūros kopūstų-krabų lazdelės salotos su trupučiu majonezo (pati dariau, tai skanu ir neriebu mirksiukas.gif ), pusė riekutės Sveikuolių riekelės (t.y. dvigubos viena pusė), obuolys, gal 100 g vynuogių.

Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?.. tongue.gif doh.gif
meškutė_Nida
QUOTE(smike @ 2007 03 27, 20:12)
Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?..  tongue.gif  doh.gif
*

Pifo dainos tas tavo pavakarių serialas irnesakyk.gif Mačiau ir krūtesnių smoke.gif
Miaška
QUOTE(smike @ 2007 03 27, 21:12)
Kur ten skambinti, kad į Gineso rekordus su pavakariais pakliūti?..  tongue.gif  doh.gif
*

Šmike, a Šmike - a kur tau tiek telpa? g.gif biggrin.gif

Vakarykščio nesugebėjau deklaruot - triskart rašiau, triskart užlūžo internetas, o šiandien jau ir nebepamenu. Taigis, apsiribosime šiandieniniu:

Pusryčiai: Danone jogurtas su šokolado drožlėmis.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: vištienos maltinis, įdarytas daržovėmis, burokėliai garnyrui. Mažoka pasirodė... g.gif
Pavakariai: 2 nesaldūs raguoliai, puodas arbatos, kibiras streso.
Vakarienė: pusbliūdis spagečių, aštrus pomidorų padažas su prieskoniais. 2 saldainiai.
Naktiepiečiai: obuolys.
smike
meškute Nida, aš juk ir sakau- kiekybiškas, o ne "kokybiškas". mirksiukas.gif

Miaška, jei vienu kartu būčiau tiek suputusi, tai būtų vieni dideli "riebūs" pavakariai. O kai po truputį, su arbata, kažkaip ir sulindo... ax.gif Beje, kokius nesaldžius raguolius tu valgai? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.