Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aris- trečias kartas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Paparte
Gal ir aš pabandysiu kažką sukurpt

Grįžau iš Airijos...su pilvuku...vieniša, namie pas motiną paliktos dvi mergytės....grįžau, nes vaikelio tėvas nenorėjo jo pripažinti, išvarė mane, uždarė duris, pasakė- negrįžk....

Grįžau, kelio nemačiau, nežinau- ėjau ar skridau, atidariau duris- mano tėvų akys susminga į mano didėjantį pilvą, dukrytės nežiūri pilvan, jos nesuprantio tokio statuso- nėščia...jos žiūri į mano akis, nes pasiilgo...jų akyse- ilgesys, meilė, o ne tyloje skambantis skaudus klausimas- vėl nėščia? kur tėvas?

Mano Svaja ir Linėja didelės, bet vienišos, mus seniai paliko jų tėvelis, jam niekas nerūpi, tik muštynės, landynės, galų gale ir kažkokia bobelikė Rusijoje, pas kurią ir gyvena... Mano būsimas vaikelis irgi vienišas ax.gif vienišas? ne...jis turi mus unsure.gif aš jau nebe ta išsigandusi, aš suaugusi, subrendusi...aš gimdysiu, bet.....namie niekas nežino mano paslapties? ar ją atskleisti?

Valgau, paskubom, nėra kada man čia valgyti, miegoti, darbų daug...galų gale tėvai gyvena kaip ir kaime- ūkis yra...motina dar dirba, tėvas dirba, mano broliai dvyniai mokosi, o aš namie...veltėdė? neaaaa....nenoriu tokia būti, tad ir vištas lesinu, kiaules šeriu....pilvukas mažas, nedidelis...laukiam Vasario 14 dienos lithuania.gif eee..taigi...nenukrypstu į lankas...valgau....kažkas įeina trobon, mūsų troba paprasta, žemom lubom, senovinė, kaip iš Žemaitės Marčios biggrin.gif girdžiu- dzinkt....žiūriu, kažkoks vyras, ilgas kaip kartis...Tai Jonas biggrin.gif ne ne, ne Vingių Jonas- kaimynas Jonas.... wub.gif

Paslaptis jau aiški- aš myliu Joną ir nebegaliu slėpti...pilvo jau nepaslėpsi, jau lapkritis, kiek čia beliko iki gimdymo...Pasakau, kad manyje tikras šokoladas, ne...ne balta kava, bet toks šokoladukas, bijau, kad jis mane atstums- vieniša motina, trys vaikai, skirtingi tėvai unsure.gif ne...jis pasilieka, neišeina, padeda man susitvarkyti, apkabina, pabučiuoja...pasilieka visam.....

Jis taip myli visus tris, nors jie ne jo.... O aš bijau viduje, nebijau gimdyti, nebijau skausmo, aptemusių akių, kraujo, bet bijau, kad jis...tas mano šokoladinis trečiasis kartas neras sau kelio Lietuvoje, bijau, kad kaime jį akmenim apmėtys, nes tokių čia nėra...gal dideliuose miestiuose yra, bet čia nėra

Skauda...kažkas bėga, žinau, kas čia.... kalendoriun nežiūriu, nedarbo diena, visi namie, juk Vasario 16- oji biggrin.gif likimo ironija, šokoladukas, kurio tėtis gyvena kitoje šalyje ir yra kilęs iš kitos šalies, gimta per Lietuvos nepriklausomybės dieną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mintyse prisimenu pilvinuko tėvą, jo akis, lūpas...hehehehehe cool.gif taip ir reikia tau- tu nepamatysi savo sūnaus (žinojau, kad sūnus), nes jis išaugs tikras lietuvis, tikrų tikriausias

Važiuojam gimdyti...paslaptį žinom tik mes dviese bigsmile.gif štai jau pasistūmėjom, lįs, lenda...daktarės akys išsprgsta, kažką sušaukia cool.gif išlenda jis- Aris 4u.gif atiduoda Jonui, jis glaudžia myluoja, akušerė ir gydytoja atataupstos atsitraukia ir žiūri....gal ir reikėjo jas perspėti...o tai dabar žiūri tarsi vaikelis būtų kažkoks baisus ir negražus.... Jis pats gražiausias...Jonas bučiuoja mane į kaktą ir sako atsisukęs į daktarus- mano sūnus wub.gif

wub.gif visa laiminga ištirpstu.... wub.gif

istorija tikriausiai tęsis, nes matyt turėčiau parašyti...Lauras- ketvirtas kartas ir .....- penktas kartas biggrin.gif žinot, su kiekvienu nėštumu išsigąstu, bet paskui pajaučiu, kad noriu dar daugiau vaikų 4u.gif
mickute7
idomi istorija. Visko buna. Sveikinu kad nepaluzai 4u.gif kantrybes ir istvermes tau ir visai jusu seimynelei wub.gif
Elenele Raganele
lotuliukas.gif ogo,nu tu mam didvyre!!!Bet gal jau sustokit smile.gif)vis gi 5 vaikai tuoj bus smile.gif))vaje,o kada gyvent sau ? mirksiukas.gif shauni istorja 4u.gif
LedineLedi
Šaunuolė. Stiprybės 4u.gif
ich
ne kiekviena, taip galėtų...stiprybės, kantrybės....
SilRa
sekmes nepaprastai jusu seimynelei 4u.gif
Linute_uk
saunuole tu kad nepaluzai, o tavo tas Jonas tai tikras didvyris tokiu vyru mazai, tad saugok. Tiesa o tie paskutiniai du nuo Jono? smile.gif
tokia_viena
šaunuolis tikrai tas Jonas:)
Anzela0626
Sveikinu nuoširdžiausiai smile.gif Tu šaunuolė,nepalūžai ir iveikei visus sunkumus-vaikučiai pats didžiausias mūsų turtas,žinoma jei mes rūpinamės jais,nesuprantu tų mamyčių kurios atsisako ir pagimdžiusios atsisako savo kūdykėlių.Aukit dideli ir sveiki,sėkmės jūsų dideliai šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aiva.
saunuole, Paparte 4u.gif dziugu, kad radai savo Jona ir jus tokie laimingi. sveikatytes visiems wub.gif
Ramunita
sėkmės jums ax.gif man rodos pamenutavo linėjos gimimo istoriją...tada labai vardu žavėjausi ax.gif o dabar..sveikatos tau ir stiprybės mirksiukas.gif ir dar linkiu,kad niekada, niekada nebeturėtum finansinių rūpestelių ir nereiktų vykti į visokias airijas ir pan ax.gif
rug
oho, nu mamyte, ale ir ištvermė 4u.gif didžiausi linkėjimai šokoladiniam lietuvaičiui. ir jonui- didžiausiam šaunuoliui. wub.gif labai gražūs vaikučių vardai. lauksim kitos istorijos 4u.gif
inga-uk
esi be galo stipri moteris, mirksiukas.gif ,stiprybes tavo atzalelem ir mylimam vyrui 4u.gif
Comet
Na ir stipri tu 4u.gif dar savo istorija sugebi su jumoru parasyt,pavydziu baltai tau tokio optimizmo. Sekmes tau auginant pabirucius,bukit sveiki ir laimingi wub.gif Lauksim sekanciu tavo gimdymo istoriju 4u.gif
Dovistoma
Skaitau ir galiu tik pavydėti tokio požiūrio į gyvenimą 4u.gif Anyway - visokeriopos sėkmės mielai šeimynai smile.gif 4u.gif
vaiduoklisss
saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as manau kad mano gyvenimo aplinkybes gan sudetingos,bet kai paskaiciau sita istorija tai jauciu kad pradedu jausti zeme po kojom,kazkaip pakele mano dvasini pasauli,o tai jau buvau pradejus psichuot karts nuo karto blush2.gif labai dekui uz atviruma clap_1.gif
Agotukas.
O tai palaukit, susimaišiau jau visai doh.gif Čia tik vienas šokoladinis ar du jau? unsure.gif
p. Kikimora
tai kad profilyje 4 ax.gif ir ištvermingi seneliai ax.gif
Spurgiucs
Vis tik laime visus aplanko smile.gif tik reikia jos nepaleisti 4u.gif
Šelmė
Nereali istorija, be galo sauni jusu seimynele!Sekmes jums visokeriopos, nes dziaugsmo tai jau tikrai, kad netruksta. Sveikatos, stiprybes ir kantrubes laukiant 5 - ojo pabirucio:)
*karolina*
saunuole 4u.gif . stiprybes Tau 4u.gif . oho penktas zirniukas doh.gif , faina ax.gif
*Jalta*
Jau tuoj penki. Oho, kad tik būtų sveikatos, pinigų ir kantrybės. 4u.gif
the one
Oho!! Saunuole 4u.gif 4u.gif
joginte
Na tikrai šaunuolė 4u.gif sėkmės ir sveikatos visai jūsų didelei šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Omrum
thumbup.gif mamyte optimiste,saunuole.... thumbup.gif sveikatos jums visiems 4u.gif
evelina
oho mamytė thumbup.gif visa krepšinio komanda! nu auginkit vaikelius su savo Joneliu wub.gif sveikatos ir laimės jums wub.gif kad nieko jūsų namuos netrūktų thumbup.gif
Lexana
QUOTE(Agotukas. @ 2007 03 25, 21:36)
O tai palaukit, susimaišiau jau visai  doh.gif Čia tik vienas šokoladinis ar du jau?  unsure.gif
*

Šokoladinis berniukas tik trečiasis. smile.gif Ketvirtasis ir penktasis mažyliai - Jono vaikiukai. ax.gif

Sėkmės, Paparte. Svarbiausia, kad nepalūžtum ir žinotum, kada jau laikas sustoti ir gyventi sau. wub.gif
Šypsenėlė24
Sėkmės visai jūsų šeimynėlei 4u.gif
Gili
Nu norisi sakyti- pavarai, mamyte.
bukite visi laimingi, nereali seima, tikiuosi, kad Jonas tures pakankamai stiprybes
siaulietuke
Idomi istorija, tiesa sakant pamokanti.
Renpzs
o yra 4 ir 5 istorijos?
miig

liuks mamyte, labai jau įkvepia tavo optimizmas. Linkiu ir savo vaikiukus visus tokio požiūrio į problemas ir sunkumus išmokintum. 4u.gif 4u.gif
happymama
vis del to yra tikru vyru thumbup.gif o ir tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laikykites.sekmes jums 4u.gif
GudriLapė
thumbup.gif
Veitė
neeilinė istorija wub.gif wub.gif
labiausiai, ko gero, sužavėjo Jonas wub.gif wub.gif Medalis jam biggrin.gif
bet kiek iš viso yra vaikučių-pabiručių taip ir likau nesupratus rolleyes.gif
sėkmės 4u.gif ,ale sakau būt smagu, jei šokoladuką parodytumėt blush2.gif gi nerealaus grožio tokie vaikai wub.gif wub.gif
zuika235
Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Smagu, kad yra tokiu vyru, kurie visus vaikus myli kaip savus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
safroditia
super istorija thumbup.gif
liolia79
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Po visu negandu atejo laime i jusu seima 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
vi78
saunuole ir sekmes mirksiukas.gif 4u.gif
Ende
Įdomi istorija 4u.gif Kitokia tokia...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.