Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo proceso filmavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
lengvute
man vyras po gimdymo pasakojo, tai , ko pati nemačiau, įdomu vienąkart pačiai pažiūrėt rolleyes.gif , bet nežinau, ar norėčiau filmavimo, nebūtų malonu, jei vyras kamerą būtų ten nusukęs, be to, nebūtų tada man padėjęs stūmimo metu (palaikė koją ir pan.), nebent dar 1 asmuo dalyvautų, kaip filmuotojas, o to aš nenoėčiau g.gif , o ką jūs manot tuo klausimu?Ar filmavotės, ar norėtumėt būti filmuojama arba fotografuojama?
Meida
As tikriausiai noreciau rolleyes.gif ... Juk nebutina stoveti gale koju,kur visas idomumas blink.gif Man uztektu ir to momento,kai 2.gif padeda ant krutines wub.gif
Pries pora menesiu viena drauge pasigimde,tai jie fotografavo. Is sono... Mano ispudis?Isgasdino salimais stovintis vezimelis su visokiausiais metaliniais instrumentais doh.gif Bet siaip viskas labai faina- pirmas pasimatymas su 2.gif ,teveliu susizavejimo kupini zvilgsniai wub.gif
SiDo
As tai nenoreciau filmuotis gimdymo. Na nebent keleta minuciu iki gimdymo, keleta minuciu saremiu metu ir tada jau po gimdymo su leliuku. As tiesiog nezinau ar galeciau kam nors parodyti ta filmuota medziaga kam nors - pvz. draugams ar giminems unsure.gif Tai per daug asmeniska. O paciai nezinau ar labai jau ten verta kas kazkiek laiko ziureti ta savo gidyma g.gif

Mes tai su vyru pasidarem keleta nuotraukyciu kai mazyli uzdejo man ant pilvo. Tos nuotraukytes tai thumbup.gif , bet vat jau ne kiekvienam jas galiu parodyti, nes kazkaip vyras ir mano kojas ten uzfiksavo tongue.gif ... Ir ta visa gimdyklos aplinka su visais tais instrumentais... Kai kurios moteriskos, kai paziuri sitas nuotraukas tai lengvai pasiurpsta, aciu Dievui, ne visos.
*valdonė*
Mes irgi turim keletą nuotraukų dar ant gimdymo stalo.Na pačiai gal ir įdomu buvo pažiūrėti, bet kitam parodyti tai jau tikrai ne laugh.gif
Tos kojos užkeltos iki dangaus ohmy.gif O kure dar kraujas, instrumentai ir pan.
Jurgana
Nė už ką ir niekada gyvenime nesutikčiau, kad mane filmuotų prieš, per ir iškart po gimdymo smile.gif

zanet
Maniskis filmavo mane pries gimdyma ir as grieztai jam pasakiau, kad jokiu filmavimu didziojo veiksmo metu. Neistesejo savo zodzio, nufilmavo mane visu grazumu su iskeltom kojom ir maziuku ant pilvo. Gal ir gerai, kad uzfiksavo toki momenta, kaip virksteles nukirpimas, bet parodyti to tikrai niekam negalesiu.
Iva
As irgi is tu kurios niekada nesutiktu smile.gif Nezinau, va pazystamos vyras filmavo viska, tai ji po gimdymo kviete pasiziuret-neejau, nelabai suprantu ka ten ziuret kitiems ir kodel toks noras kitiems parodyti.

Fotografuot - taip, prasom, bet tik meniskai, dukra va nufotkino, kai jai buvo kelios minutes, yra nuotrauka, kai pirma karta valgo dar gimdykloje, bet pacio proceso- na jau ne, niekada.
žiuželis
man atrodo natūralus noras mamos pasipuikuoti savo vaikais. manau, kitiems vaizdeliai iš gimdyklos ne per gražiausiai atrodo, tai tada ir promblemos nėr.
o vis dėlto, kodėl asmeniniams peržiūrėjimams skirtas foto ar video archyvas yra menkiau vertinamas už kitoms akims skirtas grožybes?
man malonu turėti kažką slapto, asmeniško. kad ir jokio avataro po "kelyje" slapyvardžiu...
*ziurkyte*
sveikos,
as irgi nemanau, kad reiketu ta procesa filmuoti. bet tikrai labai noriu, kad mane vyras nufotografuotu pirmomis minutemis su lelium. clap_1.gif
Germante
Jeigu kas nors gimdymo metu butu mane filmaves ar fotografaves, tikriausiai buciau nusokus nuo stalo ir tarpukoji jam ar jai suspardzius... biggrin.gif
Siaip tai cia rimtai...
SANTA
Nu tikrai nenoreciau ,kad filmuotu schmoll.gif schmoll.gif mane kas perkreiptu snukiu nuo skausmo, ir po to issikankinusia,cia juk ne siaubo filmas kad paskui su malonumu noretum paziuret ,oi nenoreciau net prisimint gimdymo wink.gif
_mamka_
Noreciau kad ir filmuotu ar fotografuotu gimdymo metu - man ne tas rupetu, tad aplinkui galetu daryti ka tik nori laugh.gif O ir paciai butu smalsu kartas nuo karto zvilgterti blush-anim-cl.gif Tik tai turetu buti ne mano vyras, nes noreciau jo salia, kad padetu. Galvojua, kad gal mama reiketu irgi i gimdyma pasikviesti. Drauges su ja esam. Ji patirties juk turi. Padetu. Ir vyrui ramiau butu, kad ne jis vienas mane is skausmo rekiancia raminti turi biggrin.gif Niu dar toli iki to, bet pradedu mastyti i ta puse smile.gif
VeroniQ
Nu as tikria nenoreciau ziuret save is salies ir matyt persikreipusi nuo skausmo veida ar kokius ten riksmus ar dar koki biesa blush-anim-cl.gif . Nenoriu kad mane filmuotu. schmoll.gif
Noa
Ne, nu jau dekui, kaip sakoma, dideliai dekinga, bet as geriau noreciau buti fotografuojama, kai fotogeniskiau atrodau biggrin.gif Nu tipo vaikas atplautas su graziais sliauztinukais, mano makijazas manikiuras psio takoje, a ne subine perplysus ir is ten galva bekysanti... schmoll.gif

Siaip gerai kad mano diedo nuomone siuo klausimu sutapo su mano. As, beje, vis tiek jam papasakojau, ka as padaryciau jam ar kokiam kitam gverai, kas ten filmuot sugalvotu. Planas toks: pirmiausia skambiai ir aiskiai rusiskai pasiusciau ant simbolio ir toliau, a jei per dvi sekundes nesusiprastintu, nulipciau nuo stalo, pasivyciau ir subine atspardyciau... laugh.gif
Jūra_
QUOTE(Noa @ 2004 12 19, 20:40)
Ne, nu jau dekui, kaip sakoma, dideliai dekinga, bet as geriau noreciau buti fotografuojama, kai fotogeniskiau atrodau biggrin.gif Nu tipo vaikas atplautas su graziais sliauztinukais, mano makijazas manikiuras psio takoje, a ne subine perplysus ir is ten galva bekysanti... schmoll.gif

Siaip gerai kad mano diedo nuomone siuo klausimu sutapo su mano. As, beje, vis tiek jam papasakojau, ka as padaryciau jam ar kokiam kitam gverai, kas ten filmuot sugalvotu. Planas toks: pirmiausia skambiai ir aiskiai rusiskai pasiusciau ant simbolio ir toliau, a jei per dvi sekundes nesusiprastintu, nulipciau nuo stalo, pasivyciau ir subine atspardyciau... laugh.gif
*

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
*Bambolina*
Noreciau tik foto katik gimusio 2.gif gindykloj! O video noreciau paziuret kitos moters (ar savo tik karta)! Tai labai intymu skaitau ir tas tori buti tavo seimos paslaptis smile.gif
nigrita
Aš irgi maniau prieš gimdant, kad nė už ką nenorėčiau, kad kas nors filmuotų... ir nė už ką nenorėčiau, kad aplink zuitų bereikalingos seselės, sanitarės ir pan. Bet paskui supratau, kad visi ten buvę žmonės buvo reikalingi ir man visiškai netrukdė nei susikaupt, nei gimdyt, nei džiaugtis pagimdžius.
Taip pat ir su kamera.
Iš tiesų, tai pasiėmėm ją "protekcijai". Galvojom pastatysim ant stovo ir tegul stovi. Gydytojai gal atsakingiau elgsis. Bet vyras karts nuo karto įjungdavo.
Spėjo man ir galvą paglostyt, ir lūpas drėgna servietėle pavilgyt, ir kamerą distanciniu įjungt... Ir dėl to džiaugiuosi smile.gif Aišku, filmukas ne visiems... o asmeniniam archyvui. Bet gera tai išgyventi dar kartą, pamatyti viską iš šono, suvokti tai, ko buvai nepajėgi suvokti tuo metu, kai apskritai prarandi bet kokią nuovoką biggrin.gif Ir nieko šlykštaus, ir nieko baisaus, ir jokie instrumentai ten nebaisūs, nes juk ne tai svarbiausia wink.gif
Jei kas abejojat, siūlau pasiimti kamerą. Jei tuo metu, jums vis dar atrodys nepriimtinas tas filmavimas, tai visada galėsit atsisakyt tos minties wink.gif
Vasarėlė
Na jau tikrai nenorėčiau jokio filmavimo. Ir nusipaveikslavom tik tada, kai parvežė į palatą. Gimdyklos vaizdas, instrumentai, kraujas ir ką tik gimęs gražutis pumpurėlis man kažkaip nesiderina. Gimdymas ne spektaklis ir ne kino filmas. Nesuprantu, kam ta juosta. Kitiems jos tikrai nerodysi, o mums su vyru ji nereikalinga, nes viskas liko atminty.Tie iš atminties iškylantys gimdymo vaizdai man šimtą kart geriau už nufilmuotą juostą. Juos žinom tik mes su vyru. Ir prisiminti galiu tai, kas buvo maloniausia. Neduok dieve dar netyčia kas rastų ir pažiūrėtų, pavyzdžiui paaugęs sūnus. Tikrai neliktų sužavėtas pasižiūrėjęs. Manau gimdyme kažkiek turi likti paslaptingumo. Filmavimas man kažkaip atrodo gimimo stebuklo negerbimas, dar yra toks žodis desakralizacija ("nužeminimas").Žinoma, kiekvienas turi savo nuomonę ir įsitikinimus.
Naujoke25
O mano vyras tai filmavo gimdyma protarpiais, ir mane per saremius kaip „kvepavau“ ir saremiu fiksavimo aparata ir visus bliudus, ir paskui matesi kaip vaiko galva islindo ir kaip pirmakart sureke vaikas. Is pradziu ir as buvau kategoriskai pries filmavima maniau kad jausiuosi pazeminta iamzinant gimdymo kancias, bet dabar gailiuosi, galejau leisti filmuoti istisa vaizda. Tik pagimdziusi dar ant stalo perziurejau is kameros ta vaizda buvau labai patenkinta. Mano naujagimiui buvo biski uzsilenkusi ausyte, tai kai perziurejau irasa, pamaciau, kai lindo vaikas, jam truputi ta ausyte uzriete atgal – smagu zinoti, kaip ten atsitiko su ta ausyte, o tai buciau galvojusi, kad tokia kreiva ausis buvo jau pilve. Mano leliui buvo virkstele apsisukusi apie kakla, tai pirma diena as negavau savo vaiko. Dabar mano lelius yra nepanasus nei i mane nei i teti, tai pirmai buvo tokiu abejoniu, ar nesukeite ligoninej vaiko, nes ir pasiukai buvo pasimete, taciau pagal ausyte ir gimdymo irasa 100 proc. zinau, kad lelius yra mano thumbup.gif Ir ne tik del to, man su tuo irasu siejasi labai silti prisiminimai.
Dar irasa rozdziau draugei, bet tik del to, kad ji negimdziusi ir vis klausinejo, kaip ten ar labai skauda, tai jinai ziurejo su tokiu siaubu, labai issigando to gimdymo schmoll.gif
fortuna_
Tai dabar nenores drauge ir gimdyti,taip isgasdinta blink.gif
Naujoke25
Nores, ji nori ir ne vieno vaiko tongue.gif
s.saulute
o as manau, kad neverta, ypa2 jei gimdymas sunkus ir komplikuotas.Laikui begant skausmas uzsimirsta ir galima pagalvoti apie kita vaikeli, o paziurejus kasete gali noras ir vel ilgam praeiti, be to kam gasdinti drauges kurios dar negimde?juk reikia nuteikti tik pozityviai jas, oakasete tikrai manau taip nenuteiks wink_3.gif
Jurgana
QUOTE(Naujoke25 @ 2004 12 28, 09:14)
O mano vyras tai filmavo gimdyma protarpiais, ir mane per saremius kaip „kvepavau“ ir saremiu fiksavimo aparata ir visus bliudus, ir paskui matesi kaip vaiko galva islindo ir kaip pirmakart sureke vaikas. Is pradziu ir as buvau kategoriskai pries filmavima maniau kad jausiuosi pazeminta iamzinant gimdymo kancias, bet dabar gailiuosi, galejau leisti filmuoti istisa vaizda. Tik pagimdziusi dar ant stalo perziurejau is kameros ta vaizda buvau labai patenkinta. Mano naujagimiui buvo biski uzsilenkusi ausyte, tai kai perziurejau irasa, pamaciau, kai lindo vaikas, jam truputi ta ausyte uzriete atgal – smagu zinoti, kaip ten atsitiko su ta ausyte, o tai buciau galvojusi, kad tokia kreiva ausis buvo jau pilve. Mano leliui buvo virkstele apsisukusi apie kakla, tai pirma diena as negavau savo vaiko. Dabar mano lelius yra nepanasus nei i mane nei i teti, tai pirmai buvo tokiu abejoniu, ar nesukeite ligoninej vaiko, nes ir pasiukai buvo pasimete, taciau pagal ausyte ir gimdymo irasa 100 proc. zinau, kad lelius yra mano  thumbup.gif  Ir ne tik del to, man su tuo irasu siejasi labai silti prisiminimai.
Dar irasa rozdziau draugei, bet tik del to, kad ji negimdziusi ir vis klausinejo, kaip ten ar labai skauda, tai jinai ziurejo su tokiu siaubu, labai issigando to gimdymo  schmoll.gif
*

Tu jau man atleisk, bet pasibaisėjau blink.gif
Naujoke25
Na taip jei komplikuotas gimdymas, tada geriau nefilmuoti. Mano gimdyma daktare irgi vadino komplikuotu, bet vistiek as pagimdziau greit ir net necyptelejau, todel nenumaniau is anksto, kad drauge ziures su baime. Nors kai buvau nescia ir per seriala matydavau "gimdyma" tai irgi labai isitempus su tokia baime ziuredavau, o dabar kai zinau, kaip ten viskas vyksta is tikruju, serialu artistes "gimdyves" atrodo juokingai. Ir su drauge manau tas pats, as jai aiskinau, kad kai gimdziau man visai neskaudejo, o ji ziuredama sake, oi kaip baisu, tai tada gal ji ir ziuredama seriala irgi dreba, kai kokia "esmeralda" gimdo. Aisku jei ten mane butu "skerde" tai gal ir rodzius nebuciau
Erina
Aš irgi , kai buvau nestuke.gif sakiau, jokių čia man filamavimų ir fotografavimų. Bet vyras vistiek pasiėmė fotoaparatą ir nufotkino pirmasiąs mūsų princesės minutes. Kaip gaila, kad nuotraukos yra tik kelios sad.gif , taip norėtūsi jų daugiau.
Kaip lenda galva ir ... galima pažiūrėti ir enciklopedijose, šito fotkinti tikrai nebūtina, bet kai tavo aukselis vos gimęs guli tau ant krūtinės niekur nerasi. smile.gif
Tea
Nu zinot, cia tas pats jei paklaustu ar noretumet, kad jus filmuotu besimylincius doh.gif
Graziausios gimdymo akimirkos, t.y. kai vaikutis uzgimsta, padedamas mamai ant pilvo ir t.t. mano atminty ir taip liks visa gyvenima, todel nematau reikalo. kad pati procesa reiktu filmuot. Dar pasakykit, kad uzaugusiam sunui parodyt kaip sunkiai mama kankinosi - tai jis isvis paranojiskai gali motetu bijot. O apie dukra, negimdziusias drauges tai as nekalbu - slykstu ir baisu pasirodys.
ICE-T
Tikrai nenoriu kad mane kas filmuotu... schmoll.gif jau turiu is pirmo gimdymo kelias nuotraukas su uztinusiu veidu ir praplysusiais ligonines marskiniais, su bekrintanciais pieno atributais blink.gif
manau cia yra tik vyro (ir tai ne visiems ) ir moters asmeninis reikalas, gimines manau neverta susikviest ziuret doh.gif
Smiling
kad filmuotu tikrai nenoriu ir manau, kad vyras irgi nenores, jis ten mane palikyti bus, o ne kamera laikyt tongue.gif
o del fotkinimo, tai manau, kad pasiims fotika, jei nepamirs biggrin.gif , bet jauciu kalbesim, kad tik po visko kelias nuotraukas padaryt, kai jau maziukas pas mane gules wub.gif neseniai vyro sesuo pagimde, tai nuotraukas dare, bet kaip jau sakiau po visko, tai tikrai asara spaudzianciu nuotrauku yra, as ir tokiu noreciau, bet tikrai ne viso proceso blink.gif
disa
mane vyras pradejo filmuoti tik tada,kai jau 2.gif padejo ant pilvo jau po visko,aisku as nenorejau kad filmuotu visus mano staugimus stumiant 2.gif ,ir klyna kai jau lenda 2.gif .bet kai pamaciau jau namie savo dar nenuprausta 2.gif man ant pilvo,paskui kai ji maude,svere,renge,tai ajusmas neapsakomas(nes viso to nemaciau nes gulejau lovoj),net cry.gif .tikrai verta ,nes po keliu metu taip idomu prisiminti blush2.gif
vija
Yra ne tik kas fotografuoja ir filmuoja, bet ir viesai eksponuoja... blink.gif

http://www.birthdiaries.com/diary/

PS jautrioms personoms geriau neziureti.
maksas
Man grazu paiziureti toki filmuka kai jis susuktas graziai, pvz kai keli buvo rodyti per "Mamos dienorasti", nieko perdaug, bet pati tokiai avanturai nesirysciau 4u.gif
Nesuprantu kai zmones filmuoja savo pagranduku gimma ir grize is ligonines uzdeda vaizdajuoste ziureti savo vaikams kurie ne neturi 10 metuku doh.gif
disa
QUOTE(vija @ 2005 01 24, 16:21)
Yra ne tik kas fotografuoja ir filmuoja, bet ir viesai eksponuoja... blink.gif

http://www.birthdiaries.com/diary/

PS jautrioms personoms geriau neziureti.
*

kazko neduoda paziuret blink.gif
Night
Man duoda fear.gif scare.gif verysad.gif
MėLyNa...
As tai noreciau, kad mane filmuotu pries gimdyma, per gimdyma ir po gimdymo blush2.gif . Aisku sito niekam neroduciau, tik butu smagu po kokiu desimt metu su savo maziuku pasiziuret, kaip gimde mamyte nestuke.gif
MAMICY
ASh pries filmavima. Man atrodo kad mano gimdymas buvo lengvas. MAno vyras tokiam teiginiui labai priestarauja. Kai klausiu kodel, atsakymas buna 'papasakociau ash tau'. Tai nezinau ar mane apgauna atmintis, ar cia vyriskiui labai baisiai pasirode, bet visai nenoreciau sviezinti savo atminties video pagalba. tebunie tie prisiminimai grazus.
Visai kita kai jau vaikutis ant pilvo, ar ant svarstykliu. tada prasom.
Venta
O mes filmavome. Tas mes, tai mano vyras, aišku.
Filmuojama buvo pati pradžia, kaip įsikuriam gimdykloje, mane su pilvuku, paskui kai matavo tonus aparatu, aparato parodymus, sąrėmių stiprumo parodymus, paskui kaip jau epidiūrinės lašalinė buvo pastatyta, toliau pats gimdymas, bet ne iš priekio, o iš šonelio, todėl jokio kraujo nesimatė, nesimatė jokių intymių vietų. Toliau- pirmasis vaikelio riksmas, ant sienos kabančio laikrodžio parodymai. Paskui jau vaikelis ant pilvelio ir laiminga mama.

Viskas padaryta labai gražiai, ir kažkaip mūsų visa tai nekraupina. Gal, kad nerėkiau (man tas nebūdinga), nelipau nuo stalo... Aišku, nepuolu aš rodyti kiekvienam atėjusiam. Tai matė tik mano artimiausi žmonės-mama, vyro mama, vaikai (jie jau nemažiukai). Ir nei vienam tai neatrodė pasibaisėtina (vaikai tai tikrai išsakytų savo nuomonę). Mamos matė anūko, vaikai matė broliuko atėjimą, pirmąsias jo gyvenimo sekundes, ir ne ką daugiau.
Svarbiausia mokėti nufilmuoti protingai. Ir tuomet neatrodys neetiškai visa tai. O ir prisiminimas malonus liks.
Venta
Šiaip tai peržiūrėjau aukščiau duotoje internetinėje nuorodoje esančias nuotraukas. Man, asmeniškai, jos klaikios. Ten - puikiausias pavyzdys, kaip negalima fotografuoti, filmuoti, jei norisi turėti kažką tokio atminčiai.
Zaiza
As turiu kelias nuotraukas is gimdymo ir trumpa filmuka kai tik pagulde man dukriuka ant krutines labai patenkinta kad turiu si prisiminima nes tuo momentu sunku prisiminti ka
Nesakau kad reikia visiems rodyti bet man tai labai brangus tie prisiminimai wub.gif
Inco
Betkokiu atveju manau verta filmuoti, geriau sesutes dirbs... ir maziau skaudziu ir liudnu istoriju bus per TV apie vaiko praradima ir pan....
morgana
QUOTE(MėLyNa... @ 2005 01 27, 20:54)
. Aisku sito niekam neroduciau, tik butu smagu po kokiu desimt metu su savo maziuku pasiziuret, kaip gimde mamyte nestuke.gif
*

o vat cia tai nereikia tokiu dalyku ohmy.gif nono.gif
dar neaisku kaip vaikas priims ta gimdyma, nereikia vaiku traumuoti schmoll.gif
as pati dar negimdziusi, bet prisimenu, kaip varciau medicinos enciklopedija gal kokiu 10 metu, ir pamaciau gimdymo nuotrauka blink.gif - viskas, tos knygos nelieciau pora metu unsure.gif
jei nori pati ziurek kiaura para, bet kitu zmoniu - ypac vaiku, nereikia versti tokiu dalyku ziureti, cia ne multikas schmoll.gif

dar i tema - nesifilmuociau, nematau tame jokios prasmes, kaip jau sakiau vaikams ir kitiems zmones nerodyciau, o pati irgi neziureciau.
lialka
QUOTE(morgana @ 2005 06 07, 20:48)
o vat cia tai nereikia tokiu dalyku ohmy.gif  nono.gif
jei nori pati ziurek kiaura para, bet kitu zmoniu - ypac vaiku, nereikia versti tokiu dalyku ziureti, cia ne multikas schmoll.gif

dar i tema - nesifilmuociau, nematau tame jokios prasmes, kaip jau sakiau vaikams ir kitiems zmones nerodyciau, o pati irgi neziureciau.
*

Pritariu, dėl gimdymo rodymo vaikui... Gal jis visiškai nenori to matyt (čia apie paauglius mąstau, o apie mažamečius net nekalbu). Pvz. aš nenorėčiau.
O va jei mamai patinka, lai viena sau ir žiūri.
Ir dar, kamerą į gimdyklą nešiuos. Šiaip nenorėčiau, kad filmuotų, bet va kaip kažkuri sakė, kad personalas geriau dirbtų verta. Nes su pirmuoju gydytoja padarė tiek grubių klaidų ir nusižengimų taisyklėms bei paprasčiausiam žmogiškumui, kad jei būčiau nufilmavus, būtų teisme gydytoja staugusi iš apmaudo, kad bus nubausta ir t.t. O gal net nebūtų bandžiusi žaisti mano ir mano vaiko gyvybėmis pamačius kamerą?
Žiogelis
Vyras nufilmavo paskutiniąsias 15 minučių ir viską po gimimo. Ir esu tuo labai patenkinta, nors tuo metu kamera šiek tiek erzino. Gimdymas buvo lengvas, jokių baisų riksmų ar scenų, tai tikrai nebijočiau parodyti savo dukroms (kai suaugs, žinoma, ir jei norės smile.gif ), jokios anatomijos - gimdžiau vandenyje, "varlės" pozoje, nieko nepadoraus nesimato. Neplyšau, todėl nebuvo absoliučiai jokių kraujų iki pat kol nepagimdžiau placentos. Dabar mielai tą filmą pasižiūriu ir su begaliniu malonumu prisimenu gimdymo akimirkas smile.gif NORIU DAR smile.gif smile.gif smile.gif
Žiogelis
Beje, pasižiūrėjau ir aš nurodytą puslapį. VAT TOKIŲ VAIZDŲ TAI TIKRAI NENORĖČIAU schmoll.gif
lialka
Pažiūrėjau ir aš nurodytą puslapį... Neįkertu, kam reikia to? Niekada nešautų į galvą mintis fotografuot ar filmuot tai... Suprantu įžangą pafilmuot iš galvūgalio kaip laksto sesutės, kaip aparatas fiksuoja plakančią širdutę ir po to kamerą įjungt tik rengiant vaikelį ar sveriant...
Dar įjungčiau kamerą pafilmuot medikų darbą, jei jie koneveiktų ar įžeidinėtų, jei išvis nepasirodytų gydytoja viso gimdymo metu (būna ir taip)...
Latia
Tokie vaizdeliai kaip toj svetainėj, manau tinka tik galbūt apsišvietimui, moraliniam pasiruošimui. Kad pati galėtum įsivaizduoti, kas tavęs laukia. Ir nežinau, man asmeniškai nei šlykščios, nei siaubingos tos nuotraukos nėra (filmukai nepasileido sad.gif ) - pakankamai viskas natūralu. Tik aišku savęs būtent tokiu rakursu pamatyti nenorėčiau, ir kad vyras ten kištų savo nosį - taip pat - ne blush2.gif . Tačiau dėl pačio proceso įamžinimo - aš esu visai už. Ir filmuoti gi galima viską nuo iki, o paskui, kartu susėdus susiredaguoti, išsikarpyti kas galbūt buvo skirta tik mudviem ir tik vienintelį kartelį pamatyti biggrin.gif .
Ir dar apie tą savo išvaizdą. Kaip minėjo kažkuri iš supermamų, kad tik idealiai susitvarkiusi norėtų papulti į kadrą ir įsiamžinti. Na bent aš tai neplėšau/netrinu savo nuotraukų, kur išėjusi nefotogeniškai. Noriu turėti ir kvailų-linksmų, ir fotoatelje darytų atsiminimų. Ir jei pasirodžiau kažkur ne visame savo gražume, bet man pačiai tai yra be galo brangi akimirka - noriu turėti, o gal ir kažkam parodyti ir tokią foto...
Be to, gal ir tiesa, kad gydytojai prieš kamerą skrupulingiau turėtų žiūrėti į savo darbą...
Cukrinukė
Manau, tikrai verta, nes tai atminimas visam gyvenimui
smile.gif
ryzego
Sveikutės, gal kuri turite adresa internete pažiūrėti gimdymą??? turėjau vieną prieš metus, bet kažkur nukišau tongue.gif
ketti
Aš tai kažkaip ilgai buvau prieš gimdymo filmavimą, bet taip išėjo, kad prieš pat gimimą nusipirkom kamerą ir ją vežėmės į ligoninę: filmavom kaip sėdam į mašiną, kaip guliu gimdykloje ir t.t. bet pačio gimdymo proceso nenorėjau filmuoti, pageidavau, kad būtų nufilmuotas tik tas mkomentas kai vaikelis gimė, kai jį uždeda ant pilvo, kai sveria, matuoja, rengia ir pan... Bet taip išėjo, kad vyras šiek tiek daugiau prifilmavo... doh.gif . Bet aš dar kol kas morališkai nesu pasiruošusi tai žiūrėti.. Aišku po kurio laiko tai bus unikalūs kadrai - manau, kad vėliau nesigailėsiu, kad vyras taip pasielgė smile.gif
bsgess
JAV ligoninese jau greit uzdraus filmavimus gimdymo metu. Mat jei kas blogo nutinka gimdant - kaltinamas gydytojas, o juostoje yra visi ikalciai. Taip kad cia tokiu diskusiju greitai net nebus ax.gif
Siracusa
as tai dar svarstau:) ir norisi ar ne.. Norisi del to, kad gal kada uzeis noras pazet, kaip ten viskas is tikruju buvo:) prasyciau, kad drauge filmuotu:) bet beda, kad pora dienu po termino ji i UK pailset isvaro.. tai jei ji negales filmuot, apsieisiu, nes mazai artimo zmogaus nenoreciau gimdyme..

Nu zodziu, kaip bus lemta taip ir bus. jei pagimdysiu pagal laika, tai ir filmuosim:)

jei ne, tai fotkinsim 100proc:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.