Pas mus i vonia keliauja tik Barbes undineles arba poniai
Mums mielos ryškios žuvytės
musu megstamiausi tai sampunai:)
kartais paskaito maudyniu knyga apie Nemo, kuria laaabai mego, kol nebuvo laivelio
Papildyta: QUOTE(rrr? @ 2011 02 04, 19:31) Aha, maciau ir turim. Tik pirkom IKEA Varsuvoj uz koki 15 lt Papildyta: QUOTE(*Debesiuke* @ 2011 02 13, 11:05) Tomy aštuonkojų pirkti yra beveik visose žaislų parduotuvėse, net Maximoje O mes su jais- tiksliau as pati viena sau pazaidziu, kol sudelioju ant vonios krastu, bet vaikams nelabai idomu Papildyta: QUOTE(kermint @ 2011 02 18, 16:25) geras
Mums spec voios zaislu nelabai prisireikia. Laistytuvas, kibirelis, indeliai, zodziu, viskas su kuo galima pilstyti. Na ir lelytes dabar jau aisku reikia maudyti
šaukščiukai puodukai žaisliniai
Mano megsta zaisti su kibiriukais,kamuoliukais tokiais lengvais mazyciais,kurie neskesta,maluneliu smelio,bet tinka ir vandenyje,laistytuveliu,puodukais..
Beje,o kaip jums tie visokie neskestantys anciukai,vezliukai ir pan? Mums jie pastoviai ima pelyti po kiek laiko,nors jau buvau isigudrinusi po maudyniu deti ant radiatoriu,bet vistiek matydavau po kurio laiko pelesiuku,pajuodavimus ant dugno zaislu viduje.. Visad ismetu,dabar nebeperku ju.
turim Tomy aštunkojus, na ir kempine mėgsta pažaisti
Čia dar, tikriausia, ir nuo vaikų amžiaus priklauso kokie žaislai patinka
Vyresneliui patinka "plaukioti" su laivu ir pilstyti vandeni formelemis, o mazasis siaip vonia "tyrineja" ir putas gaudo
turim indelius vandeniui pilstyti ir anciuku, bei zuvyciu seimynas
kartais ivairumo delei i vandenuka is zaislu dezes sukeliauja viskas, kas tik lengvai ir greitai isdziovinqmq
na musu pirmieji zaisliukai vonios tai buvo visokie gyvuneliai guminiai, o dabar įsigijomTOMY astuonkojus, tai dar nelabai zaidžia su jais
Mamytes, gal galit patarti, nezinau kuria maudyniu kedute/zieda isigyti, t.y. su zaisliukais ar be, kazkaip atrodo, kad tie zaisliukai nelabai ten reikalingi
Dabar mano trimetukė vonioje maudo Baby borną, įsikelia kartu su visa Baby borno vonia
2,5 metukų vaikas vonioje žaidžia su laiveliais, kibiriuku ir laistytuvu. Buvau nusipirkusi Tomy firmos delfinukus, tai jam jie visai nepatiko, vaikas plukškenosi sau, delfinukai plaukiojo sau
O aš pasidalinsiu patirtim kur dedu vonios žaisliukus...
Oj astimenu tuos laikus, kai į vonią per prievartą eidavom..
Tai dabar mažylis neatsidžiaugia purkštukais - šuniukais aišku vonia būna kaip po karo Dar nupirkau metalofoną į vonią, tai uch nė negalvojau, kad auga muzikantas! metalofonas
Maniškiai vaikai, kol buvo mažesni, mėgdavo žaisti su FUNTIME žaisliniu banginiu
Mes turim Tommy begemota, kuris vonioje plaukioja ir burbulus pucia ( vaziuoja vandens dviraciu)
PAs mus sampunu metymo periodas jau praejo
Labai mėgstam muilo burbulus, visokius laivelius, žuvytes, meškeres, purškiančius žaislus.
mes daug vandens zaisliukų isbandem ir zuvytes laivelius astunkojus bet apsistojom prie mieliausių paprasciausių ANCIUKŲ ,su jais zaidžia vandenuką pilsto,nardina kaip nekeista patys paprasciausi labiausiai prie sirdies
|