O kai jos atsibos pabandysiu jūsų siūlytą knygutę nupirkti
O mes vonioj žaidžiam su guminėmis žuvytėmis
O kai jos atsibos pabandysiu jūsų siūlytą knygutę nupirkti
Nupirkom dukrytei iš Maximos kamuoliukus "Spining balls". Jai labai patinka su jais žaisti. Ir ne tik vonioj:) Rinkinuke buvo trys kamuoliukai. Jie iš skaidraus plastiko. Kamuoliuko viduje sukasi paveikslikas, kurio kita pusė veidrodinė. Įdomus ir nebrangus žaisliukas.
Mano pupai labai patinka maudytis,gali ir nebuti zaislu
Mes turim toki faina zaisla-ant prisoskiu tvirtinasi prie vonios,o ant jo susikabina dar 3 skirtingi zaisliukai:piltuvelis-kriaukle,malunelis ir indelis su kranu,kur galima prileisti vandens ir uzsukti krana arba pasukti,kad vanduo isbegtu.
Dar yar knyguciu,laiveliu-voniai,antis.
maniškis į vonią susinešdavo beveik visas mašinas, kamuolius, kas tik po ranka pasitaikydavo, kad tik vonioj būtų daug žaislų. bet neseniai padovanojo tokį laivą, ten batareikės įsideda, ir tas laivas plaukioja, o per kažkokią skylę dar ir vanduo fontanu bėga, tai jau laimė vaikui neapsakyta, bet vistiek dar pasiima stiklinaitę vandens papilstymui.
o mažasis maudynių nepripažysta, vien tik ašarų pakalnės
Mes turim guminių antyčių šeimyną, ir plastmasinių indelių. Kol kas užtenka
Maniškės susitempia viską, ką tik gali. Svarbu, kad būtų kuo daugiau: ir kamuoliukai, ir specialios dėlionės, ir įvairūs indeliai (labai gerai pilti ant galvų viena kitai), ir t.t.
Mes turim rinkinuka voniai:tipo vandens lelijos lapas,i ji isideda 3 varlytes,plaukiojimo ratukas ir keseliukas gaudyti toms varlytems
Mano mergaitės tai labiausiai žaidžia su buteliuku į kurį gali prisipilti o paskui išpilti vandenį paskui tą buteliuką užsuka ir teliuškuoja vandenį ir jokių kitokių žaislų nereikia, nors nupirkau ir žuvytes ir kamuoliuką skaidrų su žaisliuku.
Mano vyrsnis tai susinesa visus modeliukus ir kareivelius i vonia,o mazasis zaidzia su zaislais skirtais zaisti vandenyje:astunkoju ir trimis magnetinemis antytemis,kurios plaukioja viena paskui kita.Kadangi leidziu zaisti su jomis tik vonioje,tai dar vis neatsibodusios
mes kol kas tik gumini kiskuti ir meskuti naudojam, kad plaukdama ziuretu
Sūniukas gavo Kalėdoms rinkinuką, kuriame buvo šeši skirtingi "maudymosi draugužiai", kol kas maudosi su jūrų vėpliuku - Rupertu ir varlyte - Legarija. O kai šie pabos, išimsim kitus, sugalvosim vardus ir keliausim maudytis
na mes turiom 3 guminiu zuvyciu rinkinuka, ir 3 plasmasines antytes. antytes tai ciotkos - tetis antinas, mama antis ir mazas anciukas. jos su magnetukais ir plaukia susikibe vorele... ale, kol kas ju nenaudoju, nes sunus viska gruda i burna, o jos yra kietos, tai paskui verkslena uzsigaves dantenas
QUOTE(lanaa @ 2006 05 05, 00:26) na mes turiom 3 guminiu zuvyciu rinkinuka, ir 3 plasmasines antytes. antytes tai ciotkos - tetis antinas, mama antis ir mazas anciukas. jos su magnetukais ir plaukia susikibe vorele... ale, kol kas ju nenaudoju, nes sunus viska gruda i burna, o jos yra kietos, tai paskui verkslena uzsigaves dantenas mes irgi tokius pat turim
aš tia kažkaip neužsiciklinu ties žaislais - tas tam, tas anam. kai pradedu ruošti vonią maudynėms, dukrytei užsiminu apie žaisliukus. tai ji tuoj viską iš kambario parsineša ir pietų servizą susimeta į vonią
QUOTE(krika @ 2006 05 23, 15:07) kai pradedu ruošti vonią maudynėms, dukrytei užsiminu apie žaisliukus. tai ji tuoj viską iš kambario parsineša ir pietų servizą susimeta į vonią Mes stai toki turim... tik prisiliminam prie vonios. O pilant su dusu vandeny, tai tas malunas sukas, per dramblio straubli kraniukas bega, spaudziant anciuka zemyn, per varles pilva dusas purskia vandeni... visai nieko... O musu zaidimu grupes vadove sakius, kad vaikams labai svarbu vonioj besimaudant, turet zaislu, su kuriais galetu zaist! Cia dar galit paziriut kitokiu zaislu maudymuisi... kuri megsta uzsisakinet per e-bay, galit pasiieskot! : http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?...elgruppe=158586 QUOTE(Gitulka @ 2005 11 10, 14:01) O maniskiui liuks knygute...na ji vadinasi mano pirmoji maudymosi knyga...ja pirkau vilniuje knygine...ji tokia is kieto paralono ir is jos issiima figureles...jos slapios limpa prie vonios krasto...linksma idomu ir besimaudant istoriju galima sukurtu mes tokias net 2 turim,jam labai patinka
Mes tai turim guminukų kolekciją, močiūtė pernai iš Kroatijos parvežė, tačiau išsirinkęs tik laivelį su kuriuo visada žaidžia. Dar patinka plaušinė iš Avon, pirštinė ant kiekvieno piršto po ančiuką, šiaip galvos plauti neleidžia, o ančiukams taip.
Dar yra pora plaukiančių žaislų, vienas iš ,,Tommy,, , pingvinukas kalėdų senelis iš ,,Žaislų planėtos,, atnešė ir kiškis kartu su tėveliais iš Lenkijos turgaus parvažiavo. Abu prisukami, o pingvinas ir dainuoja.
Mano panelės jau didokos tai maudosi trise su Baby Bornu,bet taip pat dar pasiima įvairių indukų,buteliukų su dozatoriumi(likusių nuo muilo,prausiklių),leidžiu ir barbėms galvas išplauti
Mes turime spalvotu guminiu zuvyciu ir astuonkoju rinkinukas. Labai patinka
Mes taip pat turim gumines zuvytes.Linksmiausia griauzti kempynes ir taskytis,gaudyti rankytem beganti vandeni is krano
Pas mus vonioje visas zaislu arsenalas pradedant paprastomis formelemis, kibireliais ir baigiant guminiais vonios zaislais, prisukamais zaisliukais ir dar daugybe visokiu padargu. Bet pastebejom, kad vis gi idomiausia jam pilstytis su visokiausiais laistytuveliais, kibireliais, zaisti su vonios putom ir laistytis dusu. Taigi, kartais paprastas kibirelis buna idomesnis uz brangu specialu zaisla
Šiaip susitemdavo įvairius daiktus, bet dabar nupirkom specialius vonios žaisliukus kaip kempinėles, kurie prisiklijuoja prie plytelių. Turi vandens šautuvą ir , kadangi ten yra įvairūs gyvūnai, tai į juos šaudo. Kai nusibos tikriausiai ieškosiu prisukamų vonios žaislų.
Na tokius prisukamus gyvunelius turim keturis, bet jie gan greit manajam pabodo. Pora maudymusi su jais paplukaudavo, o dabar jau senokai tiesiog ant vonios krasto guli. O ir mechanizmai viduj tikriausiai pradejo rudyt nuo vandens, kad kuo toliau tuo sunkiau jie plaukia
O mes maudyniu knygute gavom:) Tai geriausias uzsiemimas:)
QUOTE(Isila @ 2006 07 31, 10:31) mano irgi taip žaidžia - jam įdomiau šampūno buteliukai, kempinės, kranas nei visi jos vonios žaislai kuo naturalesni zaislai tuo geriau!musu leliai bendraamziai,tad ir isidirbineja vienodai
Turim cypiančias varlytės... Labai jau patinka
maniskiui neidomios jokios varlytes,ir kt zaisliukai vandeny-tik sampuno buteliukas,duso zele buteliukas,veidrodziai ant sienu ir taskymasis iki ausu
Mes toki turim:
![]() ![]() patinka zaisti ne tik suneliui (10 men), bet ir 6 metu dukrytei
kruva guminiu zuvyciu, maza vonele, bliudelis ir laistos abi.uh smagu ziuret.
maniškis žaidžia su žuvytėm, bet labiausia patinka su formelėm, kur viena į kitą susistato
Mes gavom dovanų gumines mašinytes. Mažasis labai džiaugėsi, ir dabar praėjus maždaug porai mėnesių pastebėjau kad ten žaislų viduje veisiasi kažkas panašaus į grybelį
QUOTE(Inesute J @ 2006 09 15, 16:03) Mes gavom dovanų gumines mašinytes. Mažasis labai džiaugėsi, ir dabar praėjus maždaug porai mėnesių pastebėjau kad ten žaislų viduje veisiasi kažkas panašaus į grybelį vat aš pastebėjau, kad iš žaislų tokie juoduliai išeina, kai paspaudi. Išmečiau visus ir naujus nupirkau QUOTE(Isila @ 2006 09 15, 15:16) vat aš pastebėjau, kad iš žaislų tokie juoduliai išeina, kai paspaudi. Išmečiau visus ir naujus nupirkau Kartais net kyla piktumas, kad tokius žaislus daro
Turim vieną guminį ančiuką, kurį labai sėkmingai graužia
mes dovanų gavom va tokį Tomy žaisliuką
![]() tai mano dukrytei labai patinka žaisti su jais vonioje
Mes tai pirkom kedute ir ant jos yra keleta zaisliuku.o dar bums patinka zaisti su laistytuveliu
Labai gražūs vonios žaisliukai pas mus yra ružavų begemotų šeima,mama ir trys begemotukai
Toks aštuonkojų rinkinukas šiuo metu tikrai yra "Žaislų planetoje" Akropolyje ir "Mažylio pasaulyje" Antakalnyje - ką tik nupirkau kolegės sūnui 1-ojo gimtadienio proga, eisim sveikinti po Naujųjų, bet jis man toks gražus, kad net pačiai išbandyti norisi
QUOTE(Aero @ 2006 12 30, 18:48) Toks aštuonkojų rinkinukas šiuo metu tikrai yra "Žaislų planetoje" Akropolyje ir "Mažylio pasaulyje" Antakalnyje - ką tik nupirkau kolegės sūnui 1-ojo gimtadienio proga, eisim sveikinti po Naujųjų, bet jis man toks gražus, kad net pačiai išbandyti norisi O kiek maždaug toks žaisliukas galėtų kainuoti?
Tikrai įdomu, kokia kaina.
Jei tik nėštuminė amnezija nekiša kojos, man atrodo, kad 49Lt
nu jo, kaina ne 2 Lt. Bet man atrodo (praktikos dar neturiu
|