Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano grazuolytes gimimas:)))
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
mamka-Blonde
Tai va.... mano grazuolyte neskubejo i si pasauleli, tad daktare mane pagulde i ligonine, potologijos skyriu (kai tik suzinojau, kad reiks i ligonine gultis - vaziavau pas mama nematydama kelio nuo asaru... Kita diena mane sesuo nuveze i ligonine... o kriokiau kiek... smile.gif
Skyriaus drauges, su kuriomis ten susidraugavau, gimde viena po kitos... o maniske vis nenorejo palikti mano pilvelio smile.gif Akuseres, kurios ateidavo vakarais paklausyti vaikelio sirdeles, vis sakydavo "ar zinai, kad turesi dideli vaikeli? netik dideli, bet ir rubuili?" smile.gif
Tai va... visos gimde, o as ne sad.gif Bet... atejo rugsejo 28... ir dakatarai nusprende, kad jau laikas skatinti, nes vaikas buvo pernesiotas jau 10 dienu... tad 10 ryto gavau skatinancia piliule... Ir man pasake, kad 16 val skausmas pasieks iki maximum... man nereikejo 16 val, 15 val jau sienom vaiksciojau... bet potologiniame nieks neskuba taves i gimdykla vesti... tipo - kankinkis... Tuomet labai gailejaus, kad nepasisamdziau daktares... sad.gif
19 val mane isvede i gimdykla... Gimdykloj vel ratu sukimas, kol galiausiai neistverusi pasiprasiau epiduro (nors buvau grieztai nusistaciusi PRIES)... tad 22 val ji gavau... po kurio is karto man nuleido vandenis...
Krete nesvietiskas drebulys... daktarai vis mane, kad man salta ir apklojinejo mane.. o tai buvo nervinis drebulys...
Vienu zodziu, man labai pasiseke, nes mano gimda labai greitai atsidarinejo... Tad, nepamenu kelinta, mane uzkele ant gimdymo stalo... Nuo epiduro nelabai stangas jauciau, o vaikutis jau skubejo i si pasauleli... bet... viska dariau kaip akusere liepe ir 09 29, 1.55 dukryte Mante (59cm ir 4730gr) jau gulejo ant mano pilvelio... Pirmi istarti zodziai - "kokia ji melyna" smile.gif
Kai akusere aptvarke ja ir mane, paliko mus dviese... Ziurejau i ja ir niekaip negalejau patiketi, kad pagaliau sulaukiau:))) Myliu ja nesvietiskai...

P.S. Deja, tevelis gimdyme nedalyvavo, nes... nes buvo uz juru mariu biggrin.gif
convict
Nu ir faina tavo istorija clap_1.gif
Aukit didutes bukit grazutes. Nu ir didele tavo mergyte smile.gif
rusne11
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif !
Sveikinu mamyte ir dukryte! clap_1.gif
Bukit laimingos! Daug laimes ir meiles Jusu seimai! heart.gif heart.gif
Milituke
Nuosirdziausi SVEIKINIMAI! clap.gif

O paneles didumas biggrin.gif
Saunuole mamyte ir jos dukryte clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
mamka-Blonde
Aciu visoms uz palinkejimus... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SuperBaba
Sveikinu su nuostabiausio zmogucio atejimu i si pasauli heart.gif

user posted image
Lali
Labai grazios - ir mamyte, ir dukryte smile.gif
bitutek
Nuostabi megyte thumbup.gif
Night
Labai gražu!
Aukit didelės ir gražios smile.gif
snoopy
Sveikinimai! biggrin.gif
Labai grazi istorija!Saunuole mamyte clap_1.gif
Džiuga
smile.gif taip, sveikinu.malonu,kad dar vienas lauktas vaikelis isvysta pasauli...
neisivaizduoju kaip tiek laiko galejai iskesti skausma... sad.gif as tai gal po val ar dvieju jau su epiduru buvau. man kojos iskart kratesi, ir nuo nervu ir is siaubo biggrin.gif
Liu
Nuoširdžiausi sveikinimai ir mamytei, ir dukrytei 2.gif
Su Mante kartu švęsim gimtadienius!
Nieko sau
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
nezinau ar man jau pradeti bijoti ar dar ne yess.gif yess.gif
svarbu kad viskas praeityje ir dukryte yra labai sauni thumbup.gif thumbup.gif
mamka-Blonde
Liu> malonu, kad svesime kartu.... parasyk man apie savo vaikuti i mano el pasta w50@one.lt Galesime susirasyneti... pasikeisime foto....smile.gif)))

Gritte> nieko nebijok... baisu tikrai nera... as jau dabar pradedu galvot apie antra vaikeli.... megalol.gif megalol.gif megalol.gif

As labai labai laiminga.... Dabar maniskei 3 men ir sav.... sveria 7400g, ugis 67... daktare sake, kad mes gigantes... o as nespeju jau keisti rubelius, tysta nesvietiskai...smile.gif))) greit i suaugusiu parduotuve eisime prekintis megalol.gif
siaulietuke
Kokia dicke. thumbup.gif
Arven
biggrin.gif 4u.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.