Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano 2 gimdymai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Ego
Noreciau ir as papasakoti apie savo 2 gimdymus. Tikrai siulyciau, toms kurios dar negimde, gimdyti be nuskausminamuju. Juk nezinai kaip gimdysi.
1 gimdymas.
Paskirta gimdymo data 2001-11-15. Nuvaziuoju i poliklinika pasitikrinti. Is poliklinikos liepia is karto vaziuoti gimdyti. Nuvaziuoju i sutarta ligonine. Apziuri gydytoja. Ir sako, kad ligoninej neguleciau, o atvaziuociau 20 d. Dar pasako, kad atvaziuociau ryte, nes tada visa diena gauciau siokius tokius pietus.
20 d. rytas. Su vyru atsikeliame anksciau nuvaziuojame i Gariunus, pavaikstome, ka reikia nuperkame. Vyras mane veza i ligonine ir palieka (reikia jam vaziuoti i darba). Dar paklausia i kokia palata guldys. Akusere, sako, kai atvaziuosi pasiklausi, gules iki gimdymo skirtoj palatoj. Vyras isvaziuoja. Ateina gydytoja apziureti. Apziuri. Ir ka sako nustembu: - I gimdykla, 3 cm. Taip ir prasideda gimdymas. Ir pradziu neturejau ka veikti vaiksciojau pirmyn atgal. Paskui man ant pilvo pajunge, kad rodytu saremius ir vaiko sirdeles plakima. Saremiai netelpa i skale, o as ramiai guliu. Gydytoja nustebusi klausia, ka nieko nejauti. O as atsakau, kad tik prakaitas pila. Jokiu nuskausminimu neturejau. Po kiek laiko gydytoja apziuri, laikas vandenis nuleisti. Nuleidzia, po kiek laiko pagimdau. O tuo tarpu vyras atvaziuoja. Iesko manes: klausia, kur tokia ir tokia guli iki gimdymo skirtoj palatoj. Akusere paziuri popierius ir sako tokiose palatose nera tokios ir skambina i gimdykla. Ten randa. Kol vyras pakyla i 3-ia auksta, as jau 14:10 pagimdziusi clap.gif
2 gimdymas.
Paskirta gimdymo data 2004-03-12. Kelis vakarus kazkas neaiskaus uzeidavo tai vel praeidavo. Nakti vaziuoti kazkaip nesinori. 15 d. vakara sugalvoju nuvaziuoti pasiziureti. Juokingai skamba: vaziuoju paziureti ar negimdau. Apziuri gydytoja, sako, kad dar ne. Ir jei nepagimdysiu 19 d. reikes gultis i ligonine. Tiesa, ligoninej paraso irasa del ko atvaziaavau: - Norejo paziureti ar negimdo laugh.gif O as manau dabar bus ramu ir nakti neimsiu i galva, kad ir truputi maus. Bet... 4 val. nakties skauda, vos paeiti galiu. Vyras sako vaziuojam i ligonine. O as sakau, juk geda vaziuoti, jau vakare buvau... Mane ikalba vaziuoti. Vaziuojam. Gydytoja ta pati, kur ir vakare buvo, vel mane pamato. Si karta jau nevaziavau namo... 5 cm atsivere, tai ejau i gimdykla. Kol popierius sutvarke, tai atsivere ir 7 cm. Jau galvojo, kad tuoj priimamajame pagimdysiu. Uzlipu i 3-ia auksta. Nueinu i ta vieta, kur gimdysiu... ir viskas nurimsta. Tai vel ramiai vaiksciojau po gimdykla. Man keista buvo, kad 1-am aukste vos negimdziau, o cia viskas „tylu“. Sako, kad taip buna, kai nurimsti ir atsipalaiduoji. Po kiek laiko vel pajauciu saremius (nestiprius). Apziuri gydytoja 9 cm. prasivere, reikia nuleisti vandenis. Nuleidzia. Saremiai nors nestiprus, bet vis dazneja. Jau ant kedes. Vel viskas nurimsta. 1 saremis uzeina - stumiu. Laukiu kito... o man tai amzinybe. O stai saremis. Stumiu, kiek turiu jegu (kad tik vaikas neuzdustu ar dar kas nors neatsitiktu). Ir stai po 2-o stumimo matau savo mazule clap.gif 8:32 ji gime.
Tai tikrai lengvi gimdymai...
LiVo
clap_1.gif clap_1.gif , jei visos taip lengvai gimdytu, greit demografine padetis pageretu Lietuvelej laugh.gif
saunuole smile.gif
SOWELU
kad man taip butu...... smile.gif
SANTA
Ego nu ir pavydziu tau tokiu gimdymu biggrin.gif ,apie savo net pagalvot baisu fear.gif
lysaaja
clap_1.gif clap.gif biggrin.gif liuks gimdymai rolleyes.gif
Lukutis
saunuole clap.gif clap.gif clap.gif
snoopy
clap_1.gif
net skaityt malonu, kad visoms taip paprastai!
žiuželis
liuks!
VeroniQ
Nu fajniai kaip gerai viskas gaunas. As tik nenoreciau kad vyro nebutu. Bent jau pirma karta, manau vyras tiesiog turi sudalyvaut, kad suprastu kaip nelengvai tei vaikuciai i pasauli ateina, na kazkaip suvokimas toks pats kaip tavo buna, mintys ir jausmai, o kai viena esi, tai jis nesupras iki galo kaip cia skauda, o per gimdyma tai ir sakyt nereiks smile.gif pamatys smile.gif
Keiti
ka as galiu pasakyti smile.gif
sveikinu ir tikru tikriausiai baltai pavydziu, nuostabu, kai viskas taip lengvai wink_3.gif
Saulyte
puikus gimdymai yess.gif !!! Net gera skaityt smile.gif
Tik gaila, kad vyras i 1-ma nesuspejo biggrin.gif
Rino
Sveikinu Tave, as irgi labai lengvai ir greitai pagimdziau.
saugerda
Šaunu,kad toks lengvas gimdymas,o kitos tai nežino kur iš skausmo pasidėt,kad visos taip lengvai gimdytų,o dar dabar po 1000 lt padarė tai tik ,,gimdyt''
kontyte
clap.gif clap.gif clap.gif
Linusikas
QUOTE(Ego @ 2004 12 13, 21:23)
Tai tikrai lengvi gimdymai...
*

Super ir man panašiai buvo, tik gal skaudėjo labiau biggrin.gif
Calmness
pavydžiu tau tokių lengvų gimdymų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
joločka
Kaip smagu, kad tokie lengvi gimdymai, net sunku patikėti, kad taip būna 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif Sveikatytės Jūsų šeimai 4u.gif
Rykliuke
Na neko sau!!!!!!!!!!!!!Is kur tokiu stebuklu buna????!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na,sekmes jums taip lengvai ir augti.O tai gal dar viena mamyte su tetuku planuoja,kad taip jau lengvai einasi? lotuliukas.gif
Antklode
thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Ego
QUOTE(sauluciukas @ 2004 12 23, 13:26)
Nu fajniai kaip gerai viskas gaunas. As tik nenoreciau kad vyro nebutu. Bent jau pirma karta, manau vyras tiesiog turi sudalyvaut, kad suprastu kaip nelengvai tei vaikuciai i pasauli ateina, na kazkaip suvokimas toks pats kaip tavo buna, mintys ir jausmai, o kai viena esi, tai jis nesupras iki galo kaip cia skauda, o per gimdyma tai ir sakyt nereiks smile.gif pamatys smile.gif
*

Tai specialiai nenoriu, kad vyras būtų, galvos viens du ir jau yra ax.gif
Tegul galvoja, kad kažkas baisaus lotuliukas.gif

QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 13, 16:05)
Na neko sau!!!!!!!!!!!!!Is kur tokiu stebuklu buna????!!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na,sekmes jums taip lengvai ir augti.O tai gal dar viena mamyte su tetuku planuoja,kad taip jau lengvai einasi? lotuliukas.gif
*

Jau turim smile.gif
GudriLapė
super super super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dijja
smagu kad lengvai taip mirksiukas.gif
banginiukas
QUOTE(Ego @ 2004 12 13, 20:23)
Tikrai siulyciau, toms kurios dar negimde, gimdyti be nuskausminamuju. Juk nezinai kaip gimdysi.
*

tikrai baltai pavydetina istorija, bet gimdyti be nuskausminamuju, cia jau i situacija reikia atsizvelgti 4u.gif
zuika235
liuks gimdymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kad visom taip smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.