Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagalba prisijungiant pirmą kartą šiame forume
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
SuperMama
1. Forumas tikrai prieinamas visiems ir sveciams ir dalyviams.

Kai ieinote kaip svecias virsuje matote:"Sveiki atvykę, svety ( Prisijungti | Registruotis )"

2. Reikia spausti "Prisijungti"

3. Toliau randate eilute "Aš pamiršau savo slaptažodį! Spauskite čia!". Spaudziate.

4. "Įveskite savo vartotojo vardą ". Ivedate ta, kurio prisijungdavote sename forume.

5. Toliau ivedate saugu patvirtinimo koda - skaiciau rinkinys. Spaudziate "Pradeti".

6. Atsiranda uzrasas: "Elektroninis laiškas su aktyvacijos instrukcijomis buvo išsiųstas. Jį turėtumėte gauti per ateinančias 10 minučių.".

7. Einate i savo pasto dezute ir laukiate kol ateis laiskas.

8. Ateina tokio turinio laiskas. Man ateina normalus be hieroglifu, vadinasi tai priklauso tik nuo jusu pasto dezutes nustatymu.

"SuperMama,
Ši žinutė jums atsiųsta iš http://supermama.com/InvisionBoard/index.php.

Jūs gavote šį laišką, kadangi pageidavote atkurti savo vartotojo sąskaitos slaptažodį Supermamos forumas.

------------------------------------------------
SVARBU!

Jeigu jūs neprašėte šio slaptažodžio pakeitimo, ignoruokite ir tuoj pat ištrinkite šį laišką. Tęskite tik tuo atveju, jeigu tikrai norite
pakeisti slaptažodį!

Aktyvacijos instrukcijos

Mes reikalaujame, kad jūs patvirtintumėte slaptažodžio pakeitimo operaciją, siekdami įsitikinti, kad jūs iš tikrųjų norite atlikti šį
veiksmą.

Norėdami pakeisti slaptažodį, paprasčiausiai paspauskite ant pateiktos nuorodos:

http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...DE=lostpassform

Neveikia?

Jei negalite patvirtinti savo registracijos, paspaudę ant pateiktos nuorodos,
apsilankykite šiame puslapyje:

http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...DE=lostpassform

Jūs būsite paprašytas įvesti vartotojo identifikacijos numerį ir patvirtinimo raktą. Jie parodyti žemiau:

Vartotojo identifikacijos numeris: 589

Patvirtinimo raktas: faasdasdl;asdl;asdjasld38954546454464

Vistiek neveikia?

Jei vistiek negalite aktyvuoti savo vartotojo sąskaitos, gali būti, kad ji buvo pašalinta.
Jeigu tai yra tikroji priežastis, susisiekite su administratoriumi ir praneškite apie šią problemą..

Siuntėjo IP adresas: 200.200.200.200
Linkėjimai,

Supermamos forumas komanda.
http://supermama.com/InvisionBoard/index.php".

9. Spaudziate ant pirmos nuorodos.

10. Atsiranda:
"Pamesto slaptažodžio pakeitimas"
Ivedate du kartus nauja arba sena slaptazodi ir patvirtinate.

Viskas.
SNOW
sveika, supermama,
sename forume buvau ICE-T. na, niekaip nepavyksta prisijungti is naujo, sako blogas slaptazodis.. o ,atkurti savo vartotojo sąskaitos slaptažodzio irgi neiseina, sako. kad nera duomenu bazej... sad.gif
padek!
SuperMama
gaudyk asmeninę žinutę wink.gif
1111
Sveika Supermama,
niekaip nepavyksta atkurti vartotojo saskaitos slaptazodzio unsure.gif
Gal gali padeti. Ir prie charto prisijungti pavyksta tik pakeitus savo varda huh.gif
Libra
Aciu Super!!!
Mane ileido!!!
P.S. i pasto deze ne vieno laisko su slaptazodziais negavau g.gif
liusi
Norejau prasyti pagalbos, kazkur pries metus dalyvavau forume kaip vakare, dabar nebegaliu prisiregistruoti siuo vardu, be to negaliu prisiregistruoti ir kitu vardu, nurodydama savo elektroninio pasto adresa, nes raso, kad jis jau yra priregistruotas. Noredama registruotis, turejau nurodyti kita el. pasto adresa.
pindrė
Buvau INDRĖalex , bet man parašė "labas , svety" ... nieko geriau nesugalvojau , kaip registruotis iš naujo ... norėčiau , kad galiotų ankstesnė registracija. sad.gif unsure.gif
ulaa
Pas mane kitokia problema,anksciau mane kiekviena karta prijungdavo automatiskai,o dabar kiekviena karta turiu prisijungti is naujo,noreciau,kad viskas vyktu kaip ir anksciau (prisijungiant visada zymiu,kad noriu kita karta buti prijungta automatiskai)
jenifer+
aš irgi nebesuprantu... atsinaujino niekieno neprašyta mano mozilla ir dabar supermama nebeužfiksuoja manęs senuoju vardu. buvau prisijungusi kaip Jenifer, norėčiau vėl atgauti senąjį vardą...please
teko užsiregistruoti iš naujo mad.gif
rudaake
sveikos,
gal zinot kas kaip reikia tema uzdaryti?
ALMA 11
SVEIKI, heart.gif
ANKSČIAU BUVAU PRISIREGISTRAVUS KAIP ALMUKAS, BET DABAR TAI PADARYTI NEBEPAVYKSTA. AIŠKINA mad.gif ,JOG TOKS VARTOTOJAS JAU YRA. LAIŠKŲ Į PAŠTO DĖŽĘ NEGAVAU NĖ VIENO. LABAI NORIU IR TOLIAU BŪTI TUO KUO BUVAU. JEI ĮMANOMA g.gif ,GRĄŽINKITE MANE Į "SENĄJĄ TROBĄ".
Ambro
QUOTE(rudaake @ 2004 11 28, 22:27)
sveikos,
gal zinot kas kaip reikia tema uzdaryti?
*

Parasyk to skyrelio moderatoriui ir uzdarys wink.gif
Tarškutė
SuperMama , gal gali paaiskinti, kodel man niekaip neleidzia normaliai rasyti i foruma! Sename viskas buvo ciki! Dabar kas karta praso jungtis, o prisijungus irgi ne visada leidzia rasyti ats doh.gif Kai tik parasau ir noriu issiusti, raso, kad esu neprisijungusi, o prisijungus vel tas pats. Jau bandziau ir slaptazodi keisti ir nauju vardu registruotis, bet deja... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
rapoliute
nzn , kaip pasidaryti parasa...gal kas pades??? prasau...labai noreciau tokio grazaus , kaip pas kai ka yra is lilypie.com blink.gif
Džiuga+
cry.gif cry.gif cry.gif

nebegaliu cry.gif cry.gif cry.gif
padekite labai prasau.... turejau uzsiregistruoti is naujo, kad galeciau cia parasyti. doh.gif ir dar be to susikuriau nauja pasto dezute.. verysad.gif taip dziaugiausi kai vyras galu gale perinstaliavo kompa ir pradejo vel veikti internetas. ieinu i savo mylima puslapi, o cia mano registracijos nebemato! cry.gif as ir taip ir anaip viska dariau kaip pradzioje parasyta, bet nieko nepadejo...
as buvau prisijungus kaip Džiuga unsure.gif padekite prasau...

beje vyras sake, kad kazkoki ten sausainiuka istryne is kompo, tai gal todel manes ir nebemato kaip Džiugos. cry.gif cry.gif cry.gif
Džiuga+
QUOTE(laurinaviciene @ 2005 02 01, 02:57)
cry.gif  cry.gif  cry.gif

nebegaliu  cry.gif  cry.gif  cry.gif
padekite labai prasau.... turejau uzsiregistruoti is naujo, kad galeciau cia parasyti. doh.gif ir dar be to susikuriau nauja pasto dezute.. verysad.gif  taip dziaugiausi kai vyras galu gale perinstaliavo kompa ir pradejo vel veikti internetas. ieinu i savo mylima puslapi, o cia mano registracijos nebemato! cry.gif as ir taip ir anaip viska dariau kaip pradzioje parasyta, bet nieko nepadejo...
as buvau prisijungus kaip Džiuga  unsure.gif padekite prasau...

beje vyras sake, kad kazkoki ten sausainiuka istryne is kompo, tai gal todel manes ir nebemato kaip Džiugos. cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

beje as slaptazodi tikrai atsimenu, bet , kad neleidzia, o laisko neatsiuncia... schmoll.gif padekite prasau, nenoriu su kitu vardu buti... mad.gif protest.gif help.gif
Džiuga+
Cia dar syki ta nevykele, kuri nebegali prisijungti savo senuoju vardu. Gal imanoma butu ka nors padaryti? Man sava pavarde rasineti visai nesinori schmoll.gif nesuprantu, kodel su Jusu siustuoju nauju slaptazodziu neveikia?... tai gal nors imanoma mane istrinti, o tada as jau vel ieiciau savo vardu? dzin tos zinutes prirasytos ir bus proga leliaus nuotrauka kita ideti. tongue.gif Is anksto dekoju.

Bandziau issiusti asmeniskai, bet pas Jus dezute uzpildyta ax.gif tongue.gif
pasimetus
visai susipainiojau verysad.gif buvau naminukas,bet jau kelios dienos neleidžia šiuo vardu skelbti nei atsakymus nei naujas temas schmoll.gif "jūs neturite teisės skelbti atsakymus šioje temoje"ir t.t. mad.gif padėkit susigaudyt,ką padariau ne taip,visai nenoriu būti"pasimetus"
Girzona
o man niekaip neiseina uzsideti nuotraukos savo dukrytes g.gif kaip tai padaryti? schmoll.gif kai tik bandau pakeisti savo asmenine nuotrauka,operatorius draudze verysad.gif
Ambro
QUOTE(Girzona @ 2005 03 18, 09:22)
o man niekaip neiseina uzsideti nuotraukos savo dukrytes  g.gif  kaip tai padaryti? schmoll.gif kai tik bandau pakeisti savo asmenine nuotrauka,operatorius draudze verysad.gif
*

Reikia eiti i "Redaguoti logotipo nustatymus", o ne i "Pakeisti asmeninę nuotrauką" mirksiukas.gif
Cikadelė
gal ir ne cia rasau, bet kazkaip forumas man streikuoja, kai tik noriu pereiti i nauja tema ar parasyti zinute iskart esu svecias, kiekviena karta reikia is naujo prisijungti sad.gif blink.gif sad.gif kodel taip yra? g.gif
gandrė
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 20, 11:48)
gal ir ne cia rasau, bet kazkaip forumas man streikuoja, kai tik noriu pereiti i nauja tema ar parasyti zinute iskart esu svecias, kiekviena karta reikia is naujo prisijungti sad.gif  blink.gif  sad.gif  kodel taip yra?  g.gif
*

Ir man taip antra savaitė. Pakeičiau net slaptažodį ir vistiek tas pats g.gif
gandrė
SOS atmetinėja prisijungimą, jau nežinau ką ir daryti? Gal čia kompui kas?
game over
Gal padėsit? Dar vienas žmogus nori prisijungti prie Super mamos iš to paties kompo, tuo pačiu adresu. Ar tai įmanoma? Kaip tai būtų galima padaryti? Dabar kai prisijunginėju mane iš karto prijungia mano niku. Niekur nerandu kaip prijungti dar vieną vartotoją. Help. help.gif
Ambro
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 03, 22:00)
Gal padėsit? Dar vienas žmogus nori prisijungti prie Super mamos iš to paties kompo, tuo pačiu adresu. Ar tai įmanoma? Kaip tai būtų galima padaryti? Dabar kai prisijunginėju mane iš karto prijungia mano niku.  Niekur nerandu kaip prijungti dar vieną vartotoją. Help. help.gif
*

O tu atsijuk ir paskui spausk "registruotis" wink.gif
alla
Labai prasau padeti,nes nieko nesuprantu,neiseina atnaujinti savo vartotojo saskaita,bei mano elektroninio pasto adresas pasikeite tai negaliu niekaip atsisiusti slaptazodziu ir isvis nesigauna net komentaru parasyt:(
Vilsen
nežinau ar aš sulauksiu kokio atsakymo į mano klausimą,bet per galvą nieks neduos jei pasiklausiu.Tuo el pašto adresu kuriuo aš esu užsiregistravusi jau nėra jis yra panaikintas ir nežinau ką čia man dabar daryti,turiu kitą el.paštą,bet nenoriu iš naujo registruotis,nes kai paskaičiau kas per problemos būna tai ir noras dingo,ar visgi jį būtina pakeisti g.gif Būčiau labai dėkinga jei kas atsakytų
Fannya
Vilgra, o kokios ten problemos buna? As tai siulyciau nebijoti uzsiregistruoti antra kart (zinoma, jeigu senojo slaptazodis pamirstas, jeigu ne - tai isvis nematau tikslo persiregistruoti), ir paprasyti, kad naujaji Tavo nika pakeistu senuoju smile.gif
Vilsen
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 08, 17:03)
Vilgra, o kokios ten problemos buna? As tai siulyciau nebijoti uzsiregistruoti antra kart (zinoma, jeigu senojo slaptazodis pamirstas, jeigu ne - tai isvis nematau tikslo persiregistruoti), ir paprasyti, kad naujaji Tavo nika pakeistu senuoju smile.gif
*

užsiregistruoti jei to el pašto jau nėra kuriuo aš čia esu užsiregistravusi.Problemos po to/bent kiek prisiskaičiaslaptažodi aš atsimenu pas mane jis visur vienodas,galvoju ar man reikia išnaujo u čia/tokios,kad po to tuo pačiu niku negali pasivadinti, m ir daug kitokių nesusipratimų.Ar man palikti viską kaip yra dabar,ar reik kam nors pranešti apie mano naują emailo adresą
mikepodukofke
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 08, 15:55)
užsiregistruoti jei to el pašto jau nėra kuriuo aš čia esu užsiregistravusi.Problemos po to/bent kiek prisiskaičiaslaptažodi aš atsimenu pas mane jis visur vienodas,galvoju ar man reikia išnaujo u čia/tokios,kad po to tuo pačiu niku negali pasivadinti, m ir daug kitokių nesusipratimų.Ar man palikti viską kaip yra dabar,ar reik kam nors pranešti apie mano naują emailo adresą
*

Tavo nustatymuose, kairėje pusėje, apačioje yra "Keisti elektroninio pašto adresą".
Tokiu būdu informuosi SM apie pakitusi savo elektroninio pašto adresą smile.gif 4u.gif
Vilsen
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 01:03)
Tavo nustatymuose, kairėje pusėje, apačioje yra "Keisti elektroninio pašto adresą".
Tokiu būdu informuosi SM apie pakitusi savo elektroninio pašto adresą smile.gif  4u.gif
*

aš žinau,kad galiu pasikeist,bet rašo,kad reikėsi išnaujo aktyvuoti mano sąskaitačia
unique
SOS mano drauge niekaip negauna patvirtinancio e-mail'o, prisiregistravo net du kartus g.gif gal galite padeti? Ji naujoke, todel klausiu as.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.