Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar nepainiojate savo vaikų vardų
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
lengvute
ar nevalingai nepainiojat, aš tai jau kai 2 turėjau, tai tiek vyras, tiek aš, tiek aplinkiniai painiodavomės doh.gif , o dabar su trečia tai irgi geras, dažnai pavadinu viduriniosios vardu laugh.gif
Lukutis
buna visko, supainioju ir as su vyru vaiku vardus biggrin.gif
kendi
daznai biggrin.gif , tada truputi kvailai pasijauciu...lyg neatskirciau wink.gif
*Vaiva*
Pas mane identiskos dvynes,buna visko biggrin.gif
Bet dazniausiai per skubejima siaip atskiriu jas laugh.gif
Nerutė
Painioju tongue.gif ir daznai, nes ir vardai siek tiek panasus, trumpi, prasideda is tos pacios raides ir labai grazus tongue.gif manau ne vieni tevai to neisvengia, tai issprusta savaime blink.gif
Bretane
QUOTE(lengvute @ 2004 12 14, 15:15)
ar nevalingai nepainiojat, aš tai jau kai 2 turėjau, tai tiek vyras, tiek aš, tiek aplinkiniai painiodavomės  doh.gif , o dabar su trečia tai irgi geras, dažnai pavadinu viduriniosios vardu  laugh.gif
*

Aš savo mažių brolio vardu norėdavau vienu metu vadint, nors vardai visai nepanašūs g.gif
Medona
as saviskio su niekuo nepainioju, nes tik viena turiu ax.gif
bet turiu dar du dvynukus krikstasunius Denas ir Nedas, tai turiu gerai pagalvot pries sakydamas, nes butinai supainiosiu doh.gif
Dobšiukas
Dabar, kai jau esu trivaikė, painioju doh.gif lotuliukas.gif
ciocia
tikrai būna kad supainioju. vienai ką nors sakau apie kitą galvoju taip ir gaunas biggrin.gif
vvandene
mus su sese painioja....
Yo-yo
hihihi.gif tėtukas kartais supainioja: dukrytę sūnaus vardu pavadina!
Peperoni
Mes su vyru - supainiojam tik kartais, nu bet ką daryt su seneliais - tai neįsivaizduoju... doh.gif mažoji turbūt nebesusigaudo, koks jos iš tikro vardas... doh.gif
Noa
Būna, ypač kai supyksti ant kurio ir rikteli, o kitas atsisuka - tipo, o kąąą? hihihi.gif
O kai sakau - zuikeli, tai abu sureaguoja tada smile.gif
Paja
Būna, būna, kad ir susipainioju. blush2.gif Tada pažiūri į mane ir sako, kad mamai jau reikia poilsio. biggrin.gif
Alchemie
As savo kol kas nepainioju Sesers4 vaikai, tai painuioju vyresniuju sunu Jono ir Vejo. O vat man labai pasitarnaudavo, kad mociute vaikysteje painiojio savo 3 vaiku ir musu 5 anuku. Tai jei asmaudydavaus, o ji saukdavo mane is vndens, kol visus isvardina ir prieina mano vardo eile, as maudydavausi toliau clap.gif tease.gif
Nieko sau
Man taip buna, kad ant kates uzrekiu "Igniauuuu" doh.gif smile.gif .
pranciska
Oi būna būna,-juk abiejų prasideda Pi..(tikrai netyčia taip jau gavosi).Žiūrėk, pradedi sakyti, o abu jau ir atsisukę...Įdomu, kokį trečiajam išgalvosiu (nežinau dar lyties, bet galvojasi tik mergaitiški) ? g.gif
gozė
Visko pasitaiko ax.gif Dažniausia kai dar vaiku atvažioja doh.gif
Hermion@
Aš kartais savo brolį sūnaus vardu pavadinu... O kai gimė dukrytė, pirmą mėnesį iš įpratimo dažnai kreipdavausi į ją kaip į berniuką blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pranciska @ 2006 04 06, 23:47)
Oi būna būna,-juk abiejų prasideda Pi..(tikrai netyčia taip jau gavosi).Žiūrėk, pradedi sakyti, o abu jau ir atsisukę...Įdomu, kokį trečiajam išgalvosiu (nežinau dar lyties, bet galvojasi tik mergaitiški) ? g.gif
*

Pinavija? g.gif
Eveneirka
Net labai dažnai-painioju unsure.gif
Gyvenimas yra gražus
Pas mane kol kas vienturtė, tai nelabai turiu su kuo painiot, bet mano močiutė turi 2 dukras, vieną anūkę(mane) ir proanūkę, tai į mane kreipiasi visų vardais bigsmile.gif į pastarąsias irgi lotuliukas.gif 4u.gif
Atėnė V
Aš savo dukrytę dažnai pavadinu sūnaus vardu,manau dėl nuovargio.
krissta
buna,pasitaiko... tongue.gif dar ir todel, kad abieju vardai prasideda vienoda raide doh.gif . bet mano pirmagime turi du vardus, tai kartais saukiam ir antruoju thumbup.gif .sureaguoja i abu, ypac, kai balso tonas aukstesnis lotuliukas.gif .
Siracusa
mes irgi kol kas viena turim, bet mociutes maiso vardus daznai biggrin.gif pavadina mano seses vardu lotuliukas.gif
siaip uosviene ziauriai maiso vardus doh.gif nu bet pastoviai doh.gif neatsimenu, kada savo sunu vardu pavadintu hah.gif
Vicious Vici
mano mama labai painioja doh.gif vaikus su anūke i9r dar plius šuniuku vardus doh.gif
ezra
Gerai, kad aš turiu tik vieną(pakolkas). lotuliukas.gif
una-art

Močiutė tai painioja.Kartais pradeda vyriausiojo vardu ir pabaigia jauniausiojo anūko į ,kurį tuo metu ir kreipiasi.

Bet man tai labai miela- visus iš kart pamini.
Samy
QUOTE(Lukutis @ 2004 12 14, 17:20)
buna visko, supainioju ir as su vyru vaiku vardus biggrin.gif
*

Va va va smile.gif biggrin.gif ax.gif Man taip pat blush2.gif
*GAILĖ*
ir aš amžinai painioju doh.gif . negana to, kad vaikus tarpusavy, bet dar ir vyresnėlį vyro vardu pašaukiu doh.gif . ką daryyyyyyyt????? lotuliukas.gif
lauruskal
As irgi daznokai supainioju doh.gif Juokdavausi is mamos,kai mane brolio vardu pasaukdavo,bet ziuriu,kad ir pati dabar lygiai taip pat elgiuosi.. g.gif
ciocia
painioju ir gan dažnai blush2.gif
Zuikiosaulute
Kadangi turime tik vieną, tai nėra su kuo ir painioti mirksiukas.gif
SANTA
Painioju dar ir kaip biggrin.gif ...tai ,kaip supainioju merginos kaip paziuri tokiu zvilgsniu i mane doh.gif
*Miurielė*
Kadangi turime du, tai tikrai kartais per skubėjimą gaunasi supainiot blush2.gif Tai ir kviečiu vieną Lukas Justas, o kitą - Justas Lukas biggrin.gif
ore|gano
O aš kartais sugebu ir savo sūnų su dukra ar atvirkščiai supainioti doh.gif blush2.gif Kartą vyresnėliui kažką sumaliau - oi Katryte, palauk.... Tas tik dėbt į mane,- maaama, aš Ignas, o ne sesė.. nono.gif
biggrin.gif
Pikta voverė
[quote=oregano,2007 03 06, 19:29]
O aš kartais sugebu ir savo sūnų su dukra ar atvirkščiai supainioti doh.gif blush2.gif Kartą vyresnėliui kažką sumaliau - oi Katryte, palauk.... Tas tik dėbt į mane,- maaama, aš Ignas, o ne sesė.. nono.gif

Aš irgi painioju sūnaus ir dukros, nors panašumo tarp vardų jokio. Kažkodėl dar sugebu ir brolio vardu pavadinti sūnų smile.gif smile.gif smile.gif
Gerai dar, kad vyro vardo nesumaišau smile.gif smile.gif smile.gif
Nežinau, kaip bus, kai bus dar du smile.gif smile.gif smile.gif
ore|gano
[quote=Ingridaurb,2007 03 07, 15:29]
[quote=oregano,2007 03 06, 19:29]

Aš irgi painioju sūnaus ir dukros, nors panašumo tarp vardų jokio. Kažkodėl dar sugebu ir brolio vardu pavadinti sūnų smile.gif smile.gif smile.gif
Gerai dar, kad vyro vardo nesumaišau smile.gif smile.gif smile.gif
Nežinau, kaip bus, kai bus dar du smile.gif smile.gif smile.gif
*

[/quote]

biggrin.gif va, va, aš sūnų irgi kartais savo brolio vardu pavadinu "baik, Mindeee, pasakiau!!" mega_shok.gif
laugh.gif
Pangasija
oi, ko tik nenutinka. mane pačią mama namie kartais katės vardu pašaukia blink.gif
CJF001
Musu su sese vardus maiso ne tik tevai, bet ir gimines draugai, dabar net darbe doh.gif
ramuniete
ax.gif Aš ir papainioju vardus,o dar iš tos pačios M raidės abu doh.gif ,tai ir naujadarų būna tokių kaip Martai vietoj Matai,Matynai.-Martynai..Vyresniajam juoko lotuliukas.gif tada būna...
Gulia
Aisku,kad ne schmoll.gif
Jurlin
visko pasitaiko biggrin.gif
Vijone
as daznai vyro ir vaiko vardus painioju doh.gif Mat abieju is tos pacios raides ir pakankamai panasus, taigi visaip pasitaiko ax.gif
ashantik
Na vaikuciu dar neturiu, bet kad mane kitu vardu vadindavo,tai faktas juodu ant balto smile.gif
brasta
Kaip gerai, kad sie tema radau. Jau maniau, kad man stogas vaziuoja... taip emiau painioti savo suneliu vardus. Vaikai jau piktintis eme, kad vis nepataikau...
insi
mama - ne, o va močiutė ir tetos su sese supainioja irnesakyk.gif
*Drugelis*
Pažįstama situacija smile.gif Ypač kai susirenka visas būryspas močiutę, tai kai nori kreiptis į vieną, tai vos ne visų kitų vardus iš pradžių išvardina lotuliukas.gif
Alnė
QUOTE(Dios @ 2007 03 08, 15:05)
oi, ko tik nenutinka. mane pačią mama namie kartais katės vardu pašaukia  blink.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Brooke
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 04 04, 05:04)
Pažįstama situacija smile.gif Ypač kai susirenka visas būryspas močiutę, tai kai nori kreiptis į vieną, tai vos ne visų kitų vardus iš pradžių išvardina  lotuliukas.gif
*

Mano tėvas pastoviai pirma išvardina visų pažįstamų moterų (seserų, žmonos, mano) vardus kol galiausiai išspaudžia anūkės biggrin.gif Visą gyvenimą taip buvo lotuliukas.gif Atsimenu, kai dar pas tėvus gyvenau, kai tėvas kam skambindavo, tai mes su mama į kelnes leisdavom beskaičiuodamos kiek vardų susakys iki to reikiamo lotuliukas.gif
Pačiai tai kol kas nėra su kuo painiot, nors aš ir šiaip labai retai vardus supainioju..
dmu
jo... mane tėvo pusės giminaičiai vis dar tebemėgsta pravardžiuot pusbrolio vardu. Tiesiog nustojau atsiliept, ir tiek, o jei baisiai įkyri, tai tiesiog išsitraukiu mobylką ir sakau: tuoj, pala, į Vilnių pasuksiu, galėsit šnekėtis su Džiugu kiek tik norit.

Kaip bus su mūsų vaikais - pažiūrėsim smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.