ar nevalingai nepainiojat, aš tai jau kai 2 turėjau, tai tiek vyras, tiek aš, tiek aplinkiniai painiodavomės
buna visko, supainioju ir as su vyru vaiku vardus
daznai
Pas mane identiskos dvynes,buna visko
Bet dazniausiai per skubejima siaip atskiriu jas
Painioju
as saviskio su niekuo nepainioju, nes tik viena turiu
bet turiu dar du dvynukus krikstasunius Denas ir Nedas, tai turiu gerai pagalvot pries sakydamas, nes butinai supainiosiu
Dabar, kai jau esu trivaikė, painioju
tikrai būna kad supainioju. vienai ką nors sakau apie kitą galvoju taip ir gaunas
mus su sese painioja....
Mes su vyru - supainiojam tik kartais, nu bet ką daryt su seneliais - tai neįsivaizduoju...
Būna, ypač kai supyksti ant kurio ir rikteli, o kitas atsisuka - tipo, o kąąą?
O kai sakau - zuikeli, tai abu sureaguoja tada
Būna, būna, kad ir susipainioju.
As savo kol kas nepainioju Sesers4 vaikai, tai painuioju vyresniuju sunu Jono ir Vejo. O vat man labai pasitarnaudavo, kad mociute vaikysteje painiojio savo 3 vaiku ir musu 5 anuku. Tai jei asmaudydavaus, o ji saukdavo mane is vndens, kol visus isvardina ir prieina mano vardo eile, as maudydavausi toliau
Man taip buna, kad ant kates uzrekiu "Igniauuuu"
Oi būna būna,-juk abiejų prasideda Pi..(tikrai netyčia taip jau gavosi).Žiūrėk, pradedi sakyti, o abu jau ir atsisukę...Įdomu, kokį trečiajam išgalvosiu (nežinau dar lyties, bet galvojasi tik mergaitiški) ?
Visko pasitaiko
Aš kartais savo brolį sūnaus vardu pavadinu... O kai gimė dukrytė, pirmą mėnesį iš įpratimo dažnai kreipdavausi į ją kaip į berniuką
Papildyta: QUOTE(pranciska @ 2006 04 06, 23:47) Oi būna būna,-juk abiejų prasideda Pi..(tikrai netyčia taip jau gavosi).Žiūrėk, pradedi sakyti, o abu jau ir atsisukę...Įdomu, kokį trečiajam išgalvosiu (nežinau dar lyties, bet galvojasi tik mergaitiški) ? Pinavija?
Net labai dažnai-painioju
Pas mane kol kas vienturtė, tai nelabai turiu su kuo painiot, bet mano močiutė turi 2 dukras, vieną anūkę(mane) ir proanūkę, tai į mane kreipiasi visų vardais
Aš savo dukrytę dažnai pavadinu sūnaus vardu,manau dėl nuovargio.
buna,pasitaiko...
mes irgi kol kas viena turim, bet mociutes maiso vardus daznai
siaip uosviene ziauriai maiso vardus
mano mama labai painioja
Gerai, kad aš turiu tik vieną(pakolkas).
Močiutė tai painioja.Kartais pradeda vyriausiojo vardu ir pabaigia jauniausiojo anūko į ,kurį tuo metu ir kreipiasi. Bet man tai labai miela- visus iš kart pamini.
ir aš amžinai painioju
As irgi daznokai supainioju
painioju ir gan dažnai
Kadangi turime tik vieną, tai nėra su kuo ir painioti
Painioju dar ir kaip
Kadangi turime du, tai tikrai kartais per skubėjimą gaunasi supainiot
O aš kartais sugebu ir savo sūnų su dukra ar atvirkščiai supainioti
[quote=oregano,2007 03 06, 19:29]
O aš kartais sugebu ir savo sūnų su dukra ar atvirkščiai supainioti Aš irgi painioju sūnaus ir dukros, nors panašumo tarp vardų jokio. Kažkodėl dar sugebu ir brolio vardu pavadinti sūnų Gerai dar, kad vyro vardo nesumaišau Nežinau, kaip bus, kai bus dar du
[quote=Ingridaurb,2007 03 07, 15:29]
[quote=oregano,2007 03 06, 19:29] O aš kartais sugebu ir savo sūnų su dukra ar atvirkščiai supainioti Aš irgi painioju sūnaus ir dukros, nors panašumo tarp vardų jokio. Kažkodėl dar sugebu ir brolio vardu pavadinti sūnų Gerai dar, kad vyro vardo nesumaišau Nežinau, kaip bus, kai bus dar du [/quote]
oi, ko tik nenutinka. mane pačią mama namie kartais katės vardu pašaukia
Musu su sese vardus maiso ne tik tevai, bet ir gimines draugai, dabar net darbe
Aisku,kad ne
visko pasitaiko
as daznai vyro ir vaiko vardus painioju
Na vaikuciu dar neturiu, bet kad mane kitu vardu vadindavo,tai faktas juodu ant balto
Kaip gerai, kad sie tema radau. Jau maniau, kad man stogas vaziuoja... taip emiau painioti savo suneliu vardus. Vaikai jau piktintis eme, kad vis nepataikau...
mama - ne, o va močiutė ir tetos su sese supainioja
Pažįstama situacija
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 04 04, 05:04) Pažįstama situacija Mano tėvas pastoviai pirma išvardina visų pažįstamų moterų (seserų, žmonos, mano) vardus kol galiausiai išspaudžia anūkės Pačiai tai kol kas nėra su kuo painiot, nors aš ir šiaip labai retai vardus supainioju..
jo... mane tėvo pusės giminaičiai vis dar tebemėgsta pravardžiuot pusbrolio vardu. Tiesiog nustojau atsiliept, ir tiek, o jei baisiai įkyri, tai tiesiog išsitraukiu mobylką ir sakau: tuoj, pala, į Vilnių pasuksiu, galėsit šnekėtis su Džiugu kiek tik norit.
Kaip bus su mūsų vaikais - pažiūrėsim |