Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viktoras
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Niutsi
Sveikos,
Norėtųsi išgirsti nuoširdžių komentarų apie varduką VIKTORAS, Viktoriukas blush2.gif 4u.gif Įdomu sužinoti, kaip toks vardas Jums, patinka ar nelabai smile.gif
Ir dar norėtųsi sužinoti, kaip manote, ar šis vardas nelabai tinka mažam vaikui? Nes išgirdau vieną pastabą, kad tai - senų ar vidutinio amžiaus vyrų vardas, visiškai netinkantis jaunam vaikinui ar berniukiui... Ką manote Jus?
Ačiū už komentarus 4u.gif
Gajux
Man gražus, toks vyriškas vardas. 4u.gif Žinau vieną jauną vyrą ( apie 20 m.)vardu Viktoras. mirksiukas.gif
Zitlali
Nepamirškit, kad tas mažas berniukas užaugs biggrin.gif Nėra nieko baisiau, kai duoda vaikam mažybinio tipo vardus, o užaugę dėdės būna po to Deimučiai ar pan biggrin.gif Viktoras-matau jau ,tokį tvirtą, stiprų, linksmo būdo vyrą smile.gif
Isila
Vardas kaip vardas. Juk nebusvisą gyvenimą mažas Viktoriukas ,užaugs didelis dėdė Viktoras drinks_cheers.gif
dmu
Būtent. Kodėl daugelis tėvų daro tokią klaidą, kaip "ar tiks mažam berniukui?"?
*GAILĖ*
labai labai gražus vardas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
*#Orinta#*
Normalus vardas,mano pusbrolio vardas Viktoras,nezinau man tai thumbup.gif
Pangasija
vardas kaip vardas. tik pazystu 3 Viktorus kurie yra gana negeri zmones. tad sis vardas man ne prie sirdies.
bucinukas
Labai gražus vardas thumbup.gif
Arinva
man wub.gif toks vyriškas, gražus. man thumbup.gif
Simple girl
Man negražus, nieko asmeniško, bet šiaip neskamba. Nei Viktorija nei Viktoras schmoll.gif
Dangiuks
Na, gražu, bet šiais laikais man jau norėtųsi kažko kito? blush2.gif 4u.gif
Polė
Anksčiau man tas vardas, labai negražus buvo unsure.gif , bet prieš kelis metus susipažinau su vyriškiu vardu Viktoras, tas žmogus labai geras ir vardas man dabar gražus pasidarė blush2.gif Bet ne vardas žmogų puošia irnesakyk.gif
olenka
Gal mazam berniukui ir per skambus, bet suaugusiam vyrui - labai grazus! thumbup.gif
gatinha
QUOTE(Ana_21 @ 2007 03 27, 16:38)
Sveikos,
Norėtųsi išgirsti nuoširdžių komentarų apie varduką VIKTORAS, Viktoriukas  blush2.gif  4u.gif  Įdomu sužinoti, kaip toks vardas Jums, patinka ar nelabai smile.gif
Ir dar norėtųsi sužinoti, kaip  manote, ar šis vardas nelabai tinka mažam vaikui? Nes išgirdau vieną pastabą, kad tai - senų ar vidutinio amžiaus vyrų vardas, visiškai netinkantis jaunam vaikinui ar berniukiui... Ką manote Jus?
Ačiū už komentarus  4u.gif
*

nebutinai cia seniu vardas g.gif
toks visai nieko, juk mes visos turim savo favoritus 4u.gif
Ferrari
Mano senelis buvo Viktoras, pažinau vieną vaikiną tokiu vardu wub.gif . Man gražus . Ir nenuvalkiotas, pakankamai retas good.gif
Spindulėlis
kadangi ir mano senelis yra Viktoras, tai man sunku mažą berniuką tokiu vardu įsivaizduot smile.gif bet cia tik mano subjektyvi nuomonė 4u.gif
zuasta
Man tai schmoll.gif
baltė
jei nebūtų dveijų nemėgstamų politikų vardai, tai gal ir nieko vardas būtų
juodaplauke_ilgakase
Labas. smile.gif Labai gražus man nes yra ir mūsų sąraše smile.gif Ir vaikui ypač tinka thumbup.gif
joolita
man tai nieko toks vardas,kai uzaugs bus dede viktoras. geriau nei koks vakaris,ar kipras lotuliukas.gif
astaxa
super vardas- ir nedaznas tarp maziuku vaiku smile.gif
yalissa
Man Viktoras vienas iš negražiausių vardų. Netgi labai negražus vardas cool.gif

rutast
Nepatinka schmoll.gif
kamileh
Man taip pat nee... schmoll.gif
lauruskal
QUOTE(Ana_21 @ 2007 03 27, 17:38)
Ir dar norėtųsi sužinoti, kaip  manote, ar šis vardas nelabai tinka mažam vaikui? Nes išgirdau vieną pastabą, kad tai - senų ar vidutinio amžiaus vyrų vardas, visiškai netinkantis jaunam vaikinui ar berniukiui... Ką manote Jus?
*

Siaip pats vardas visai nieko,bet tikrai man kazkaip asociacijos su pagyvenusiu dede.Neisivaizduoju mazo berniuko tokiu vardu.. g.gif
helena
aha, nusibodes toks vardas..dar be to, Vitioku visi vadins
*Jalta*
Ir gražus, ir tinkamas mažam berniukui. smile.gif
muminukas
QUOTE(Ana_21 @ 2007 03 27, 17:38)
*

visi dideli Viktorai kažkada buvo maži Viktoriukai . kaip ir visi suaugusieji kažkada buvo vaikai, akd ir kokie jų vardai mirksiukas.gif

šiaip pažįstu ne vieną jauną Viktorą, jiems avrdai gyventi tikrai netrukdo. beje, tarp lietuvių Viktorija dabar labai populiarus vardas, taigi tikrai Viktoras ausies neturėtų rėžti.
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 03 29, 23:25)
dar be to, Vitioku visi vadins
*

blink.gif nė vieno pažįstamo Viktoro taip nevadiname. tik klasioką Vikce vadindavome. o dabar tikriausiai jau išaugome iš vardų trumpinimo amžiaus, todėl visus Viktorus (4 vnt.) taip ir šaukiame: Viktorai tongue.gif
R&D
Nu man kazkodel primena garsuji Uspaskich....kuris save vadindavo Wyktaras....dar rusai girdejau vadina Vytia.Man tai visai nepatinka,net bjaurokas.Bet gi jus renkate savo vaikui.ne mano,tai jus ir spresite.
Sekmes 4u.gif
Pliukšt
Man taip kažkip irgi su kokiu dėde siejasi...
Kribuk
Mano nuomone, tai labai vyriškas vardas. Gal mažam berniukui ir nelabai tinka, bet gi mažas tai nebus visą laiką. smile.gif Kai paūgės tai tikrai tiks.
Kristiniux
na nelabai tinkantis mažam vaikui, toks senoviškas ir labai jau vyresniems žm tinkantis g.gif
Charming
Manau ne itikn grazus vardas mazam berniukui
Laava
jeigu paisysi visu nuomones, niekada vardo neisrinksi - juk nebus visiems tas pats vardas mielas... o man sis vardas nepatinka schmoll.gif nors nera negrazus, bet nemielas ir tiek....
Gulia
QUOTE(Ana_21 @ 2007 03 27, 16:38)
Sveikos,
Norėtųsi išgirsti nuoširdžių komentarų apie varduką VIKTORAS, Viktoriukas  blush2.gif  4u.gif  Įdomu sužinoti, kaip toks vardas Jums, patinka ar nelabai smile.gif
*

Bet tie vyrai irgi buvo mazi mirksiukas.gif

Visai nieko vardelis,baisesniu yra
Tonydi
QUOTE(helena @ 2007 03 29, 22:25)
aha, nusibodes toks vardas..dar be to, Vitioku visi vadins
*

drinks_cheers.gif
Elisha
Šiaip visai nieko...Bet savo vaiko taip nevadinčiau
Samy
O man tai nieko toks ax.gif O ar tiktų? Tai jau manau vaikui tiktu, Viktoriukas, Viktorėlis smile.gif
strazdanėlė...
nelabai 4u.gif
ESLAUDA
As irgi galvojau ir taip ir taip - bet man nelabai g.gif
ZINIUONE
Nepatinka man sis vardas schmoll.gif
Rauzi
Normalus, vyriskas vardas thumbup.gif
FataMorgana
LAbai gražus vardas, tikrai tinkantis ne vien vidutinio ir vyresnio amžiaus vyrams, pusbrolis Viktoras užaugo beveik ant mano rankų ir iki šiol nebuvau girdėjusi, kad šis vardas vaikams netinka... Taipo gi turiu pora draugų Viktorų. Visi labai šaunūs žmpnės 4u.gif
ilona_24
normalus vardas
Lantaja
Man vardas Viktoras labai patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif .
P.S. Mes jaunystės laikais Vytiokais ir Vyckom vadinom Vytautus, o Viktorą - Vikce tongue.gif
juste++
Man nelabai schmoll.gif
InJe*kcija
Suauge dedes Viktorai irgi kazkada buvo mazi berniukai smile.gif be to, siuo metu tai nebera daznas vardas ,todel dauguma Viktoru jau yra uzauge ir gal kai kam tai asocijuojasi su suaugusiu vyru vardu 4u.gif
jeigu jums patinka sis vardas, siulau taip ir pavadinti mazyli smile.gif
emiliuxas
tai mano tevo ir brolio vardas. teva visi vadina viktoru ir tiek o brolis kol mazas buvo buvo viktoriukas o dabar kai jau pauglys visi vikiu vadina. man grazus vardas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.