na manau kad virsijam leistas ribas t.y. 50 psl tad kad ir kaip gaila butu palikti tas grozybes bet pradedam nauja skyreli
Kas praset eziuku - jau issiusti. Negausit - rekit
mergytes, dabar kazka surast tarp n psl. yra labai sunku, todel butu labai gerai, jeigu jus atskiras temas skelbtumet kiekvienam atvejui.
gavau
Pagaliau pagaliau pagaliau
na noriu ir as pasigirti savo mezginiais tikrai is sio skyrelio pavogiau ideja tik va nepamenu is ko
na noriu ir as pasigirti savo mezginiais tikrai is sio skyrelio pavogiau ideja tik va nepamenu is ko
sorry manuzstrigo kompas ir kazkaip gavosi 2 zinutes
beje cia dar mano mazasis modeliukas su kepuryte ir saliku
sorry manuzstrigo kompas ir kazkaip gavosi 2 zinutes
beje cia dar mano mazasis modeliukas su kepuryte ir saliku tik kepuryte nelabai matosi ji su bumbulu taip pat
neduoda man idet todel rasau nuorodapaziuretik kokie grazus komplektukai
Valio naujam rankdarbiu skyreliui !!!!!!!!!
Labai grazus mamyciu numegsti rubeliai. Net baltas pavydas ima. Beje, sveikinu specialiai mums siuvejelems, mezgejelems atidarytu naujuoju skyreliu. Valio.
[attachmentid=6343]visai nieko atrodo
![]() Kaledoms
gal kam patiks ideja
te=Auge X,2004 12 14, 22:15]
Pasirodę naujesni žurnalai: Дианa 2005- 01 diana 2005 01 (nerimas) ЧМ "Вязание крючком" >> 2004-12 Ирэн >> 2005-01 Sandra >> 2005-01 [/quote] Auge X-tu musu lobis!!!!!! Aciu!!!!
Tik spėk žiūrinėti įkeltas grožybes
na kadangi turim isvajota rankdarbiu skyreli
tai siulau atidarinet vis naujas temas ir na pvz moteriski megztiniai ir ten det vien tik moteriskus megztukus ,arba vaikiski rubeliai ir ten det tik vaikiskus rubelius manau sitaip bus lengviau atsirinkt kas ir kur QUOTE(varlyte @ 2004 12 15, 20:17) na kadangi turim isvajota rankdarbiu skyreli tai siulau atidarinet vis naujas temas ir na pvz moteriski megztiniai ir ten det vien tik moteriskus megztukus ,arba vaikiski rubeliai ir ten det tik vaikiskus rubelius manau sitaip bus lengviau atsirinkt kas ir kur palaikau idėją siūlau tokias temas: 1. Mūsų darbų galerija 2. mezgimas vaikams 3. moterims 4. vyras
Pritariu Scarlet. Pagal tas temeles labai greitai atsirinkti butu galima.
QUOTE(Scarlett @ 2004 12 15, 21:01) siulau dar prideti 5/ malonios smulkmenos na ar kaip nors panasaus kur butu galima rasti pvz dovanu kojines,zaisliukai , snaiges na ir visokie kitokie grazus dalykeliai
Tikiuosi nesupyksit,bet viena is jusu pasiulytu temu jau kaip ir sukuriau tai [SIZE=7]moteriski modeliai (mezgame sau virbalais ir kabliuku
Gal kas uzsiims ir kitas temeles taip pat sudes
JUMI, tu tiesiog šaunuolė
Man tai visai nieko tokia maikute
Ir paprasta, ir grazu. Galima ir vietoj liemenes uzsidet
Nu,JUMI padirbejai liuks
megztinis toms kurioms patinka pynes
megztinis toms kurioms patinka pynes
Mažoji Diana 2004 01(5) kojines,kepures ir salikai
Virselis jau buvo ,bet nuorodos lyg nemaciau] getbotukai
labai labai aciu
QUOTE(Auge X @ 2004 12 17, 17:39) Mažoji Diana 2004 01(5) kojines,kepures ir salikai Virselis jau buvo ,bet nuorodos lyg nemaciau] getbotukai Auge X, is kur trauki getbotukus? nerandu as ju niekaip
reikia eiti i 7ja konferencijas ir jose rasi
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 18, 16:13) senesniu tikrai yra is kur paimti,o naujesnius kai randu zurnaliukus pasidarau pati getbotukus (tikrai lengva ir greit) nes noriu parsiust zurnaliukus, daug greiciau gaunas, 7я foruma perziuriu pastoviai ,nes ten tikrai grozybiu yra ,ir dar nereik pirkti zurnaliuku
niu gal ir as pasigirsiu
mano vasheliu nertas darbelis (atsiprahsau uz nuotraukos kokybe...): ![]()
Bonifacija, tikrai labai grazu
aciu labai
gal gali kuri parasyti "get bot" rusiskom raidem? pas mane nera, noriu paieska 7ya.ru paleisti
prashom, tik man vistiek idomu, ar teisingai padejau
ir dar, jei kas neuzsuka i kita tema...
labai prashau jusu pagalbos! Guldo mane ryt i ligonine ir draugas nupirko siulu (kad nebutu taip liudna). Vat turiu dabar raudonu ir geltonu siulu firmos ZARONE (raudonu daugiau). Megsiu 5 nr virbalais. Vat o modeliuko atitinkamo niekaip negaliu rasti, visi tik is plonu siulu arba vasheliu Man nesvarbu vaikucio amzius, gali buti ir naujagimiui ir metuku... Labai prashau neignoruoti, nes teks man gultis be jokio uzsiemimo, o tada tikrai bus laaaabai liudna...
o kas cia tokio tas GETBOT ? kaip suprantu tai cia programele kazkokia gal galetumet kuri parodyt linka is kur ja pasiimt na ir trumpai apie parasyt ka su ta programke reik daryt ?
Aciu
Sveikutes
Siuvimas nestukems (tiksliau, koregavimas)
Getbot'as -tai tokia programele,kurios pagalba atsisiuncia is karto visas zurnalas. Na man tai nerealiai fainas dalykelis
Idedu nuoroda kur viskas paaiskinta-kaip parsisiusti programele ir kaip ja naudotis. [URL= http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=58316]My Webpage[/URL] |