Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ovuliacijos testai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
silver 27
Sveikos merginos smile.gif
kreipiuosi į jus patarimo, nes pirmą mėnesį dariausi ovuliacijos testus ir dabar nežinau, ar pas mane buvo ovuliacija ar ne , gal kas patarsit, gal kuri dažniau dariusi tai žinosite kas tai buvo. Žodžiu buvo taip, aš padariau dvi dienas testus ir abi pirmas dienas buvo vienas brūkšnelis ties raide "C", o trečia dieną , kai padariau tai ties raide "T" atsirado toks neryškus ružavas brūkšnelis. Testų instrukcijoje parašyta, kad rezultatus reikia žiūrėti po 5 min. , tai taip ir buvo. Na aš pažiūrėjau, ir pagalvojau, kad jau prasideda ovuliacija, tai sekančią dieną turėtų būti dar ryškesnis brūkšnelis teis raide "T", na arba kaip rašo instrukcijoje jis turi būti tokio pačio ryškumo kaip ir ties raide "C" , arba ryškesnis. Ir aš testą išmečiau. Tai vat sekančią dieną jau dariau ketvirtą testą - ir ką atsirado tik ties raide "C", o tai reiškia, kad ovuliacijos nėra, tada aš išverčiau šiūkšliadėžę ir pamačiau, kad abu brūkšneliai išmestojo testo yra vienodai ryškus, o gal net ir ties raide "T" ryškesnis. Tai vat ir nežinau, kaip čia buvo tai ar buvo ovuliacija, bet tik labai trumpai , ar kaip ? Mano draugė taip pat darėsi testus, tai pas ją testai ovuliaciją rodė net kelias dienas. Merginos patarkit, nes nežinau kaip vertinti testų rezultatus. Ar gali taip būti, kad jei ir buvo ovuliacija, ją parodė tik vienas testas? Ar ovuliaciją turėtų rodyti net kelias dienas ? g.gif
Eglė M.
sveikutė smile.gif

skaičiau tavo žinutes - rašei, kad tave operavo. gal žinai, kokios priežastys privedė prie operacijos; kas sąlygojo tavo ligą? jei tai hormoninės priežastys, hormoninis disbalansas, tai būtų geriausia pasitikrinti ir menstruacinį ciklą sąlygojančius hormonus, profesionaliai pasižiūrėti, kaip tavo folikulai bręsta, kada vyksta ovuliacija (nemanau, kad bendra konsultacija brangiai kainuotų) ir tik po to 'žaisti' (jei bus noro) su ovuliaciniais testais.

sėkmės wink.gif
silver 27
Sveika smile.gif
Gal tu ir teisi, reikia rimčiau išsitirti, bet aš tik šiaip norėjau pažiūrėti kas vyksta. Ačiū už atsakymą smile.gif Rimantuks
Eglė M.
į sveikatėlę biggrin.gif

aš asmeniškai manau, kad ovuliaciniai testai tinka (jei išvis tinka g.gif ) tik visiškai sveikoms moterims. jei, sakysim, problemos su 'ovuliaciniais' hormonais, tai tau ov.testai nieko ir nerodys, tik grybus tongue.gif
Aga
Man Maya atsiunte 5 testus (dar karta aciu jai), tai mazdaug paskaiciavus kada turetu but ovuliacija,pasidariau ir iskart ja parode smile.gif Bet cia jokiu raidziu nera, matyt is JAV testais skirias
silver 27
Sveikutė Aga smile.gif
o kiek pas tave dienų rodė ovuliaciją, tik vieną kaip pas mane, jei ten žinoma buvo ovuliacija, ar daugiau?
Sella
Labas!
As dariausi ovuliacijos testus,man jie tiksliai parode ovuliacija.Yra minusu,nes tie testukai gana brangus,nera pirkti daugelyje vaistiniu,man teko is anksto uzsisakyti.O kai kurios vaistininkes net nezino kas tai per dalykas ir siulo pirkti nestumo testa,koks absurdas! biggrin.gif
silver 27
Titti, o kaip ta ovuliacija pas tave atrodė, kiek laiko testai ją rodė? Ar tai truko vieną dieną ar daugiau ? Na nežinau ko dar klausti, bet man labai įdomu, aš pagal supermamos planuoklį nusistačiau kada rurėtų būti , na ir tos dienos sutapo lyg ir su testo parodymais, tik kaip jau rašiau pas mane ovuliaciją parodė tik vienas testas, o kiti keturi buvo "tušti".
Zuika1
QUOTE(Rimantuks @ 2004 12 15, 14:14)
į sveikatėlę  biggrin.gif

aš asmeniškai manau, kad ovuliaciniai testai tinka (jei išvis tinka  g.gif ) tik visiškai sveikoms moterims. jei, sakysim, problemos su 'ovuliaciniais' hormonais, tai tau ov.testai nieko ir nerodys, tik grybus  tongue.gif
*

Man irgi atrodo, kad tie ovuliaciniai testai tinka tik visiškai sveikoms, nes man juos paskyrė gydytoja pirmiausiai - dariausi kokius 4 mėnesius ir nieko - tik krūva pinigų išmesta į bala. I r gerai kažkas pasakė, kad kai jo labiausiai reikia niekur negausi arba pasiūlys nėštumo testa blink.gif
silver 27
QUOTE(Zuika1 @ 2004 12 16, 12:20)
Man irgi atrodo, kad tie ovuliaciniai testai tinka tik visiškai sveikoms, nes man juos paskyrė gydytoja pirmiausiai - dariausi kokius 4 mėnesius ir nieko - tik krūva pinigų išmesta į bala. I r gerai kažkas pasakė, kad kai jo labiausiai reikia niekur negausi arba pasiūlys nėštumo testa blink.gif
*

Sveika Zuika1, tai kas pas tave buvo? Visai nebuvo ovuliacijos? Ar visus keturis mėnesius buvo skirtingai?
Peliukas
QUOTE(Titti @ 2004 12 16, 07:41)
Labas!
As dariausi ovuliacijos testus,man jie tiksliai parode ovuliacija.Yra minusu,nes tie testukai gana brangus,nera pirkti daugelyje vaistiniu,man teko is anksto uzsisakyti.O kai kurios vaistininkes net nezino kas tai per dalykas ir siulo pirkti nestumo testa,koks absurdas! biggrin.gif
*

Susidomėjau jūsų pašnekesiais.
O kiek pas mus kainuoja tie ovuliacijos nustatymo testai? newyear.gif
silver 27
QUOTE(Peliukas @ 2004 12 16, 14:30)
Susidomėjau jūsų pašnekesiais.
O kiek pas mus kainuoja tie ovuliacijos nustatymo testai?  newyear.gif
*

Kaina nuo 8 iki 10-11 litų už vienet (žiūrint kokioje vaistinėje perki ir kt.), o jų reikia vienam mėnesiui apie 5 vnt.
Peliukas
QUOTE(saregle @ 2004 12 16, 12:57)
Kaina nuo 8 iki 10-11 litų už vienet (žiūrint kokioje vaistinėje perki ir kt.), o jų reikia vienam mėnesiui apie 5 vnt.
*

A2i8.
Beje, kokiose vaistinėse jų geraiu teirautis? Kad paskui neliktum durniaus vietoj ir nepasiūlytų nėštumo testo. blush-anim-cl.gif
Eglė M.
pigiausi ovuliaciniai testai yra Eurovaistinės bazėse.

Saregle,

manau, kad tau būtų ne pro šalį išsitirti pradžiai hormonus, nelendank giliai į mišką. pigiausias variantas yra užsirašyti su siuntimu iš gydančios ginekologės į Šeimos planavimo centrą (Tilto g. 11), ten dirba gyd. Miežėnienė ir gyd.Klimas. tada nekainuotų konsultacijos, reikėtų mokėti tik už hormoninius (arba ir kitus) tyrimus (juos pigiausiai ir greičiausiai daro Geromeda). apie gydytojus ir kraujo tyrimus yra atskiros temos, ten rasi visas koordinates ir telefonus.

tavo atveju siūlau išsitirti hormonus todėl, kad piktybinius ir gerybinius auglius, darinius lemia hormonų disbalansas; pvz., krūtų vėžio pagr. priežastis - estrogenų perteklius. hormonines nepastojimo problemas išspręsti yra, ko gero, lengviausia wink.gif reikia tik pagerti vaistukų.
Meida
Pati siandien pradejau naudoti ovuliacinius testus,nes irgi bandysiu gaudyt ovuliacija rolleyes.gif Tai va pas mane instrukcijoj paaiskinta,kad viena juostele yra kontroline,o kita rodo ovuliacija. Jei ovuliacine juostele yra sviesesne uz kontroline,tai raso,kad ovuliacijos nera unsure.gif Ji turi buti ryskesne uz kontroline. Kol kas negaliu nieko pasakyti kaip bus man, nes ovuliacija turetu buti 3-u dienu begyje,va tada informuosiu ar ka rode ir kaip rode wink_3.gif
Aga
As tai dariaus tik viena testa, nes parode ovuliacija iskart, daugiau nebedariau , o tuo labiau ji sutapo su temperatura
carino
Sveikutes!

As tai jau du menesius nauduojuosi ovulacijos testais. Pirma menesi gal ir apsirikau, kad vos pamacius, kad atsiranda neryskia juostele, galvojau, kad vat cia zenklas, kad 24 val, begyje bus ovulacija, ir kad reikia @pasinaudoti proga@, kad atsirastu leliukas...

...Na ir kaip tycia mmm velavo, bet pasidariau nestumo testa, ir jis buvo neigiamas doh.gif , ir kita diena sulaukiau mmm

Si menesi laukiau, kol antra juostele bus tikrai ryskesne, ir tai buvo antra diena, reiskia testa dariau kelias dienas is eiles, bet is pradziu arba nebuvo tos antrosios juosteles, arba ji tokia blanki. Viena diena ji buvo siek tiek ryskesne, na ir kita diena jau is tiesu buvo tamsesne, nei kontroline.
Tik tiek, kad as nejauciau, kad gleives butu tokios skystos ir skaidrios, kaip turetu...

...ir dar faktas, kad siandien butinai reikia..., kad neprazipsotume tos dienos mus abu su vyru siek tiek varzo, nelabai galime atsipalaidoti...

Bet kuriuo atveju tikiuosi, kad ir jus ir as busime neuzilgo nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ...
silver 27
smile.gif Sveika smile.gif Carino, o pas tave iš karto atsirado ryškesnė juostelė, ar tu dar palaukei, kaip rašoma testų instrukcijoje, kad rezultatą reikia žiūrėti po 5 min.? Kaip aš jau rašiau iš pradžių pas mane buvo truputį ružava, o kai jau išmečiau ir kitą dieną testą ištraukiau iš šiūkšliadėžės kontrolinė juostelė buvo labai ryški. Tai vat ir nežinau ar buvo ovuliacija. O tau linkiu nestuke.gif tapti.
carino
QUOTE(saregle @ 2004 12 17, 13:43)
smile.gif Sveika  smile.gif Carino, o pas tave iš karto atsirado ryškesnė juostelė, ar tu dar palaukei, kaip rašoma testų instrukcijoje, kad rezultatą reikia žiūrėti po 5 min.? Kaip aš jau rašiau iš pradžių pas mane buvo truputį ružava, o kai jau išmečiau ir kitą dieną testą ištraukiau iš šiūkšliadėžės kontrolinė juostelė buvo labai ryški. Tai vat ir nežinau ar buvo ovuliacija. O tau linkiu nestuke.gif tapti.
*

Sveikute Saregle!

Man atsitiko praejusi menesi tas pats, kaip ir Tau: kita diena, kai ruosiausi ismesti siuksles, pastebejau, kad vakarykstis testas ryskesnis. Po to vartojimo instrukcijoje paskaiciau, kad tai gali buti del to, kad slapimas isgariavo, ir koncentracija atitinkamai dideja, bet toks rezultatas klaidingas.

O si menesi, ta diena, kai antra juostele buvo tamsesne, tai ji buvo ryskesne is karto, netgi pasirode kiek anksciau uz kontroline juostele...

Taigi linkiu Tau nenusiminti, ir kita menesi testa daryk tol, kol juostele bus tikrai tamsesne. Jeigu taip nebus kelis menesius is eiles, tai paklausk ginekologes, nes pvz. gali buti ciklas be ovulacijos (buna ir tokiu). Siaip jau as nueisiu darytis hormonu tyrimus del visa ko, nes kol kas gandro nera (na nebent si menesi. O gal as jau nestuke.gif ?

Noreciau, ir to paties linkiu Tau...
maya
labai prasom... biggrin.gif ....tu tikriausiai sveika ir uztai tau parode, kad ovuliacija vyksta, bet kiek pameni as skaiu , kad man rode pieno riebuma tie testai..man reikai gydytis, kad jie ka parodytu..manu, kad tie testai yra pinigu svaisytmas..nors man ir gydytoja patare juos naudoti, bet is to kiek ji mane prigyde nemanau, kad ji daug ka zino apie testus.. schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(Aga @ 2004 12 15, 17:28)
Man Maya atsiunte 5 testus (dar karta aciu jai), tai mazdaug paskaiciavus kada turetu but ovuliacija,pasidariau ir iskart ja parode smile.gif Bet cia jokiu raidziu nera, matyt is JAV testais skirias
*

Meida
Na stai ir as sulaukiau teigiamo ovuliacijos testuko! clap_1.gif Pats pirmasis (12-a ciklo diena)rode aiskiai viena juostele. Uzvakar ir vakar kontroline juostele buvo ryski,o ovuliacine blanki. O siandien (15-a c.d.) per minute laiko abi juosteles buvo ryskios, netgi ryskejo abi kartu. Bet vat su BT tai nesusigaudau- si menesi ji pas mane labai sokeneja ir leidziasi. Pvz. vakar buvo 36.6, siandien jau 36.8 g.gif O ovuliacija tai tik rytoj unsure.gif Tai gal dar kris g.gif
Aga
Jurgitela, labai dziaugiuos del tokiu naujienu, cia jau zingsnis i prieki smile.gif Dabar darbuokites tik smile.gif
Meida
Zinai, Aga, kazkaip upa pakele tos dvi juosteles rolleyes.gif Ziuresim kas gausis tongue.gif
Idomumo delei darysiu dar viena ir rytoj,nes pagal instrukcija,tai net 2 dienas turetu rodyt dvi juosteles. Jei ka- informuosiu! wink_3.gif smile.gif
Jurgele
Sveikutės.

Aš dar naujokė, pirmą žinutę rašau. Norėjau pasidalinti turima informacija apie ovuliacijos testus. Dariausi juos 4 mėnesius. Visus keturis per net testų (neskaitant visų kitų požymių) rodomas ovuliacijas (būdavo vieną dieną T mažiau ryški, kitą dieną labai ryški) stengėmės labai... Atrodo su vyru viską padarėme, bet kol kas sad.gif

Testus pigiausia įsigyti iš didmenininkų, problema, kad jie yra tik Vilniuje, o darbo laikas toks nelabai tinkamas, vieta - irgi. Užsakant per vaistinę, jie užsideda savo antkainį, todėl pirkti yra brangiau sad.gif

Norėjau dar paklausti - jei ovuliacija vyksta, esame sveiki, tas dienas pasistengiam, bet nepavyksta - kokios gali dar būti priežastys?
Impression
Na, aš irgi šiandien pasidariau ovuliacijos testą. Viena juostelė ryški, kita blankesnė. Tai pagal jūsų kalbas, ovuliacijos dar nėra. Juokinga, testus pirkau klinikose, o instrukcijos prie jų nei su žiburiu nerasi blink.gif Tai be instrukcijos jau buvau nusprendusi, kad ta kita juostelė, nors ir blankesnė, rodo ovuliaciją. Ir tik pasiskaičius šitą skyrelį (dar kartą patvirtinta šio forumo nauda biggrin.gif ) supratau, kad dar reikia palaukti ryškesnės juostelės.
laurencija26
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai 2.gif
mano ciklas - išprotėjęs (24-30), bt šuoliuoja irgi.
norėčiau ir aš tuos testukus išbandyti (kokia firma, kur tie didmenininkai randasi?), nesvarbu, kiek kainuoja, labai jau norisi nestuke.gif

dariausi harmonu testa, jis geras, ir siaip gydytoja sake, kad nieko blogo pas mane nera, o kai buvau paskutini karta net apibare, kad nepagaunam savo dienu.

labai dėkoju už atsakymus
drinks_cheers.gif
Eglė M.
QUOTE(laurencija26 @ 2005 01 10, 16:36)
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai  2.gif
norėčiau ir aš tuos testukus išbandyti (kokia firma, kur tie didmenininkai randasi?), nesvarbu, kiek kainuoja, labai jau norisi nestuke.gif

dariausi harmonu testa, jis geras, ir siaip gydytoja sake, kad nieko blogo pas mane nera, o kai buvau paskutini karta net apibare, kad nepagaunam savo dienu.

drinks_cheers.gif
*

labai įdomu, ar gydytoja nustatė, kad nieko blogo pas tave nėra tik iš hormonų testo blink.gif ir kuri čia gydytoja bara pacientę, kad ji nepastoja mad.gif blink.gif
silver 27
QUOTE(laurencija26 @ 2005 01 10, 16:36)
labas vakaras visoms.
aš pas jus naujokė, bet gandro nesulaukiam jau metukai  2.gif

drinks_cheers.gif
*

Sveikutė smile.gif
Aš nežinau net ką ir patarti Tavo atveju, nes ovuliacijos testai tinka tik toms, kurių labai pastovus ciklas, nes maždaug susiskaičiuoji kada ovuliacija turėtų būti ir 5 dienas darai testus-dvi dienas prieš ovuliaciją vieną dieną kada turėtų būti ovuliacija ir dar dvi po. Na tokia teorija, pvz. pas mane šį mėnesį buvo ovuliacija 2-3 dienom anksčiau nei per vidurį ciklo. Tai gerai, kad "pagavau" , nes dariau testus, kaip ir parašiau 2 dienas prieš numatytą ovuliaciją (nežinau ar suprasi parašiau ir pati nesuprantu ar teisingai išaiškinau, jei kas klausk). O jei pas Tave toks nereguliarus ciklas tai visą mėnesį juk ovuliacijos testų nedarysi, nes jie gana brangūs apie 9 lt. 1 vnt. , pirkti jų yra vaistinėse, bet ir ten ne visada galima daugiau rasti, nes, kai paklausi tai vienas likęs, tai du likę, o juk reikia tai minimum penkių. Jų yra dviejų rūšių vieni juostelės, o kiti kasetėje, tai man patogesni kastetėje, nes ten 4-5 lašelius šlapimo įlašini ir ramu, o juostelę reikia įmerkus palaikyti ir t.t. Sėkmės smile.gif

laura x
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif
laurencija26
AČIŪ VISOMS.
iš tikrųjų dėl tos ovuliacijos nustatymo labai klaikus dalykas. jau buvom nusprendę nieko neskaičiuoti. 2 mėn. "dirbdavom" lyginėm dienom, 2 mėn. nelyginėm. bet 2.gif nėra doh.gif
pas mane mmm paildėjo nuo visokių vitaminų nėščiosioms, gėriau ovulavit 3 mėnesius. BT matavau, ji pakyla 18-19 dieną. tai jaučiu pirksiu tuos testus, kad išsiaiškint, ar tikrai BT pakilimas reiškia ovuliaciją
sėkmės drinks_cheers.gif
silver 27
QUOTE(laura x @ 2005 01 11, 11:21)
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif  taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif  na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif  sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif
*

Sveikutė smile.gif
labai džiaugiuosi už Tave, sveikinu, linkiu viso ko geriausio smile.gif
laurencija26
QUOTE(laura x @ 2005 01 11, 11:21)
labukas,
praejusi menesi ir as naudojausi ovuliacijos testais- pradejau daryt viena diena anksciau,nei buvau apsiskaiciavus,kad jau laikas,nes norejau kiek galima daugiau aiskumo smile.gif  taigi testas parode,kad ovuliacija tiketina per 24-36val. sekancia diena testas vel teigiamas,trecia diena vel,ir taip visi penki testai man buvo teigiami. tai kaip suprasti? ar tai reiske,kad as pastojau jau pirma testo darymo diena ir toliau jau buvo padidejus hormonu koncentracija ar kaip? na va man taip ir liko tie testai toks neaiskus dalykas biggrin.gif  na bet pasekmes bet kuriuo atveju pasakiskos-as jau 6savaite laukiuosi biggrin.gif  sekmes jums visoms ir kantrybes,viskas bus gerai smile.gif
*

JETAU KAIP FAINA, TU nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
viskas ir aš persirgus pirksiu tuos testus thumbup.gif
LIUSINKA
Sveikos merginos smile.gif

O ar kas naudoja tuos ovuliacijos nustatymo testerius ARBOR?
Kazkur aptikau informacija, bet visai neturiu supratimo ar verti jie demesio?

thumbup.gif
Eglė M.
Liusinka, apie Arbor yra atskiroje temoje:

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=10030
Oktavija
Egle, ar nusipirkai Arbor? Ar naudojiesi ir kaip patinka?
LIUSINKA
as dariausi dvi inseminacijas pas B, abi nesekmingos ir kadangi kita savaitgali isvaziuoju 2 savaitem nebegaliu testi bandysiu paplanuoti naturaliai tai siandien uzsisakiau Abor, labai tikiuosi suprasiu kaip ir ka ten su juo daryti megalol.gif
Eglė M.
QUOTE(dolė @ 2005 02 14, 11:40)
padekit man ,niekada nenaudojau OVULIACIJOS testo,o šiandien reikėjo pasidaryt,bet turbut reikėjo su rytiniu šlapimu,net nežinau sad.gif  mat gyditoja sakė padaryk viska pagal instrukcija,bet kad ten praplėšiau o instrukcijos nėra blink.gif
ar butinai reikia su rytiniu šlapimu? ir ka ten man turi parodyti 2juosteles? blush2.gif
*

ne, dole, ovuliacijos testams tinka bet koks šlapimas. tik, jei gerai atsimenu, reikia ar ne 3 val. prieš testavimąsi nesišlapinti. žinai, aš irgi gerai neprisimenu visų detalių - vaistinėje tau turėjo duoti instrukciją. gal nuvažiuok ir paprašyk, nes instrukcija kartais būna atskirai, nepritvirtinta prie pačio testo.
dolė
ačiu Egle M.
biški nugrybavau, ne ten žinute parašiau blush2.gif
dolė
pasidariau ovuliacijos testa,man atsirado 2 vienodi brukšneliai, bet čia paskaičiau kad kažkuri lyg ryškesnė turėtu buti g.gif , bet tie brukšneliai man nėra labai ryškūs abu vienodai blankūs, bet čia gal priklauso nuo testo? g.gif
silver 27
Pas tave buvo ovuliacija, nesvarbu kokio ryškumo abi juostelės, svarbu, kad atsirastų kita juostelė, nes kai ovuliacijos nebūna antra juostelė neatsiranda. Na, jei nebuvo instrukcijos pabandysiu aprašyti:
1.Testavimui netinka rytinis šlapimas.
2.Prieš darant testą 4 val. nesišlapinti ir 2 val. negerti skysčių.
3.Į apvalų langelį įlašinti 4-5 lašus šlapimo.
4.Po 5 min. žiūrėti , jei atsirado antras brūkšnelis-yra ovuliacija, jei tik vienas-nėra. Nebūtinai turi būti antra juostelė ryškesnė, gali būti ir abi juostelės vienodo ryškumo. Jei padarysi kaip rašo 5-7 testus, pati įsitikinsi, jei varar pas tave buvo ovuliacija, gali būti dar vieną dieną, o vėliau jau bus tik viena juostelė. Aš rašau iš savo praktikos, gal pas tave bus kitaip, tai būtinai parašyk, gal kam nors padės. Sėkmės smile.gif Jei ką nors neaiškiai parašiau, paklausi, parašysiu. smile.gif
laurencija26
man klausimas iškilo
tai jeigu atsiranda pakankamai ryski juostele (panasi i kontroline arba ryskesne) jau per velu leliuku darymams ar pats tas laikas ax.gif
Prince
Sveikos merginos,skaitau ir jauciuosi tikra tamsuole blush2.gif blush2.gif ,net geda.Gydytis pradejau nesniai,bet man tamsus miskas tos visos ovuliacijos ir pan.
o kad testai yra blush2.gif blush2.gif
dolė
ačiu saregle ,man tai iškarto atsirado ties T ir po to C
T buvo ryškesnis, bet man gyditoja pasakė taip , pasidaryk pirma testa 13 c.d ir jei bus neigiamas ,tai pakartok kas dvi dienas, bet jeigu pirmas testas yra teigiamas, daugiau daryti ovuliacinio testo nereikia.

man klausimas iškilo
tai jeigu atsiranda pakankamai ryski juostele (panasi i kontroline arba ryskesne) jau per velu leliuku darymams ar pats tas laikas

aha ir man idomu kaip ten tiksliai yra tai turbut pats tas ,reikia smileysex.gif
silver 27
Testo instrukcijose parašyta, kad kai pasirodo kontrolinė juostelė ovuliacija įvyksta per 24-36 val., jei aš neklystu, tai gi merginos, kai pasirodo antra juosteslė , iškarto smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif
laurencija26
QUOTE(saregle @ 2005 02 17, 08:45)
Testo instrukcijose parašyta, kad kai pasirodo kontrolinė juostelė ovuliacija įvyksta per 24-36 val., jei aš neklystu, tai gi merginos, kai pasirodo antra juosteslė , iškarto  smileysex.gif  smileysex.gif  smileysex.gif
*

dėkoju 4u.gif
dolė
pasidariau pora ovuliacijos testu,14c.d. ir 15c.d. abu neigiami , nu pasirodė juostelė ,bet jau po 10min. 14c.d. susileidau Ovidreli ,tai juk jis turėjo išauk ovuliacija, nebežinau ar verta dar bandyti? šiandien jau Diufastona reikia gerti, o gal tie folikulai sunyko? sad.gif nieko nebesuprantu
liepsnele
QUOTE(laurencija26 @ 2005 02 15, 16:11)
man klausimas iškilo
tai jeigu atsiranda pakankamai ryski juostele (panasi i kontroline arba ryskesne) jau per velu leliuku darymams ar pats tas laikas ax.gif
*

jeigu prieš tai kelias dienas dareis iš eilės ir nebuvo antros juostelės, tai pats metas kibt į darbą wub.gif , bet jei tiesiog išbandei kažkurią dieną testą ir "pataikei"ant antros juostelės, tai gali būti vėloka, nes ta juostelė atsiranda dėl ovuliacijos hormono LH, o jis laikos kraujyje ir jau įvykus ovuliacijai. Bet bandyt vis tik verta smile.gif .
liepsnele
QUOTE(dolė @ 2005 03 21, 14:20)
pasidariau pora ovuliacijos testu,14c.d. ir 15c.d. abu neigiami , nu pasirodė juostelė ,bet jau po 10min.  14c.d. susileidau Ovidreli ,tai juk jis turėjo išauk ovuliacija, nebežinau ar verta dar bandyti? šiandien jau Diufastona reikia gerti, o gal tie folikulai sunyko?  sad.gif  nieko nebesuprantu
*

ką bandyti 4u.gif ? Testus tai gal nebeverta vaistus vartojant, bet smileysex.gif tai verta doh.gif ...
Viltė
QUOTE(dolė @ 2005 03 21, 14:20)
pasidariau pora ovuliacijos testu,14c.d. ir 15c.d. abu neigiami , nu pasirodė juostelė ,bet jau po 10min.  14c.d. susileidau Ovidreli ,tai juk jis turėjo išauk ovuliacija, nebežinau ar verta dar bandyti? šiandien jau Diufastona reikia gerti, o gal tie folikulai sunyko?  sad.gif  nieko nebesuprantu
*

man tokie testai niekada nerodydavo ovuliacijos, nors pas mane ji tikrai vyksta be problemų, gal ko nors trūksta mano šlapime, taip kad manau čia pinigų mėtymas.
dolė
stimuliuojančiosios Mia,Taute,Itka ar darėtės ovuliacijos testukus? nu man gyditoja patarė ax.gif šį mėnesi jau kaip ir rašiau man rodo Š...., bet praita mėnesi iškart buvo thumbup.gif ,bet ir testukas kitos firmos buvo ,tai gal ..... g.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.