mamyte.lt
2011 10 18, 10:46
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 10:21) va pries 15min darytas mano OT ir eurovaistines Tai rodo O, teisingai as suprantu
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 11:46) Tai rodo O, teisingai as suprantu  ovuliacijos testas nerodo O! rodo liutenizuojančio hormono bangą, po kurios praėjus 12-48 val. įvyks arba neįvyks O
mamyte.lt
2011 10 18, 11:05
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 11:57) ovuliacijos testas nerodo O! rodo liutenizuojančio hormono bangą, po kurios praėjus 12-48 val. įvyks arba neįvyks O Taip, taip  sita jau beveik isisavinau, turejau ameny matau 2 juosteles  nes savo testuose maciau tik 1
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 12:05) Taip, taip  sita jau beveik isisavinau, turejau ameny matau 2 juosteles  nes savo testuose maciau tik 1  o LH kada nors buvai pridavusi? na ir apskritai, hormonų tyrimus dareisi?
mamyte.lt
2011 10 18, 11:32
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:13) o LH kada nors buvai pridavusi? na ir apskritai, hormonų tyrimus dareisi? Si karta dar ne  vaziuosiu kita menesi i LV , nes cia pas paprasta gine per 9 men nieko nebuvo padaryta  planavau vel eiti i VK ( pirma karta sulaukiau  ju pagalba ) , bet pasakiciau visa info ir vaziuosiu is karto i LV
rasvile
2011 10 18, 16:37
jei gerai suskaicaivau vakar, ir gerai kieki supratau (7 OT testukai) kainuotu 881LT su kapeikom ir tai jau su nuolaida doh.gif o plius dar parsiuntimas butu..... nezinau man tai cia KOSMOSAS tokia suma padet ant 7 OT kad ir del to tikslo svarbaus doh.gif Na neteisingai supratote- kaina 200 kronu tai mazdaug 88 litai uz 7 testus, tai yra 11 LT uz 1 testa. Tiesiog siulyciau bent viena syki isbandyti- jei turit tokia galimybe  . Ir man nepatinka jusu tvirtinimas , kad ovuliacijos testai nerodo ovuliacijos , o tik LH banga, o ovuliacija atseit gali buti, gali nebuti... . LH banga sąlygoja hipofizė. Ji sukelia sia banga tik esant subrendus kiausineliui. Maždaug po 1648 valandu po šio koncentracijos pakilimo, Grafo folikulas galutinai subręsta ir plyšta įvyksta ovuliacija. Taigi LH banga kyla tik esant subrendusiam kiausineliui kiausideje, kuris singnalizuoja hipohizei, kad si isskirtu liutenizuojanti hormona ( LH). Be, abejo, mes 100 procentu negalim zinoti ar ovuliacija ivyko. Gal LH bangos nepakako, kad kiausinelis praplestu kiausides pavirsiu , gal jis buvo nepilnavertis ir pan...Bet ta tiksliai galetumem suzinoti tik pajungtos po jautriu echoskopu nukreiptu i ta menesi ovuliuojancia kiauside ir stebimos 24 valandas... Taigi as manau , kad LH banga 99 procentais atspindi ovuliacija
Ziuokute
2011 10 18, 16:45
QUOTE(rasvile @ 2011 10 18, 17:37) Na neteisingai supratote- kaina 200 kronu tai mazdaug 88 litai uz 7 testus, tai yra 11 LT uz 1 testa. Tiesiog siulyciau bent viena syki isbandyti- jei turit tokia galimybe  . na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau  bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja  nepykit bet as savo nuomone issakau
rasvile
2011 10 18, 17:02
Jei kuri menesi yra anavoliucinis ciklas, tai jokios LH bangos nesulauksite  . Ir tikrai ovuliaciniai testai rodo ovuliacija. Na gerai, nerodo , kad va sia sekunde ivyko, bet kad ivyks per artimiausias 48 valandas. LH hormona kraujo serume galima aptikti viso ciklo metu, bet aisku ne tokiais kiekiais kaip ovuliacijos metu  . LH bangos fiksavimas turi superini pliusa. Nes esant LH bangai yra pats vaisingumo pikas. O pvz, jei testas parodytu ivykusia ovuliacija butu didele tikimybe apvaisinti senstancia kiausialaste, kuri po ovuliacijos gali apsivaisinti tik per 24 valandas, o kai kuriais literaturos saltiniais tik 12 val. Taigi geriausia , kad spermis  jau lauktu kiausinelio tik spesjusio isokti is grafo pusleles Papildyta:na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau blush2.gif bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja bigsmile.gif nepykit bet as savo nuomone issakau mirksiukas.gif Taip tai brangoka, bet as siulau ( nesu kokia tu testu platintoja  - kvailai jauciuosi), pabandyti tik viena karta, o veliau naudokit tuos juostelinius.Anglijoj lyg dar pigiau jie kainuoja... Tiesiog siulau toms moterims , kurios is tu juosteliniu sunkiai susigaudydavo. As juos pries sviesa ilgai tyrinedavau ir lyg jau pradeda antra juostele rysketi, lyg ir manai, kad jau ryt bus kaip reikiant, o kita diena jau nublanke  .
mamyte.lt
2011 10 18, 17:02
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 17:45) na gerai atsiprasau as suklydau skaiciuodama, pati tik dabar susivokiau  bet 11LT uz OT testuka noketi.... As LT neperku is vaistines kur 7 testai kainuoja 50LT, tai situ tikrai nepirkciau, nes plius dar parsiuntimas kainuoja  nepykit bet as savo nuomone issakau  O kokius perkate LT ( jei ne paslaptis )
Ziuokute
2011 10 18, 17:08
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 18:02) O kokius perkate LT ( jei ne paslaptis )  as tai is eurovaistines yra supakuoti po 7vnt ir po viena, tai as tuos po viena perku  kazkaip pasitaiko man kai as ji nusiperku, na maximum 3 ir pagaunu LH banga, o va su tais juosteliniais is intiko tai viena diena ryskesnis, kita diena blankesnis ir nesusigaudau  viena kart buvau nuspirkusi 10 jautrumo, kita kart 20 ir nieko, o va kad as zinokiau kokio jautrumo tie euriniai OT tai butu labai smagu, nes jie jei rodo tai nelieka jokiu interpretaciju  vakare galesiu foto ikelti kaip visi OT mano atrodo ir eurovaistines
mamyte.lt
2011 10 18, 17:53
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 18:08) as tai is eurovaistines yra supakuoti po 7vnt ir po viena, tai as tuos po viena perku  kazkaip pasitaiko man kai as ji nusiperku, na maximum 3 ir pagaunu LH banga, o va su tais juosteliniais is intiko tai viena diena ryskesnis, kita diena blankesnis ir nesusigaudau  viena kart buvau nuspirkusi 10 jautrumo, kita kart 20 ir nieko, o va kad as zinokiau kokio jautrumo tie euriniai OT tai butu labai smagu, nes jie jei rodo tai nelieka jokiu interpretaciju  vakare galesiu foto ikelti kaip visi OT mano atrodo ir eurovaistines  Aciukas, siaip mano vaistininke pabego i Eurovaistine, galeciau jai paskambinti, jei labai idomu, ir suzinoti, kokio jie jautrumo
Ziuokute
2011 10 18, 19:22
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 18:53) Aciukas, siaip mano vaistininke pabego i Eurovaistine, galeciau jai paskambinti, jei labai idomu, ir suzinoti, kokio jie jautrumo  siaip nebutina, bet jei kada prie progos but labai idomu  nes kiek klausiau vaistininkiu dirbanciu eurovaistineje nei viena nezino, o nei ant dezutes nei ant ipakavimo neparasyta
mamyte.lt
2011 10 18, 19:32
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 20:22) siaip nebutina, bet jei kada prie progos but labai idomu  nes kiek klausiau vaistininkiu dirbanciu eurovaistineje nei viena nezino, o nei ant dezutes nei ant ipakavimo neparasyta  Tada sudetingiau  nors mano vaistininke ( taip ja vadinu, nes daug metu turejo nuosava mazyte vaistine salia musu  , bet sia vasara ja pribaige  ) labai protinga  visada atsako, jei nezino, atnesa kruva knygu ir iesko
astoldita
2011 10 18, 19:36
Reikia konsultacijos  Man OT visada rodo tokią labai neryškią antrą juostelę  Maždaug 16 ciklo dieną ji nusidažė ryškiau,bet tikrai ne vienodo ryškumo nei pirmoji juostelė.Jau galvojau ryt bus teigiamas OT,bet kitą dieną juostelė jau buvo šviesesnė
meskute102
2011 10 18, 19:38
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 18, 20:22) siaip nebutina, bet jei kada prie progos but labai idomu  nes kiek klausiau vaistininkiu dirbanciu eurovaistineje nei viena nezino, o nei ant dezutes nei ant ipakavimo neparasyta  ant pirktu internete raso prie galiojimo datos paziurek gal ir cia taip bus. na o as perku intike jie cia pigesni ir pradedu daryti gan anksti ir nemazai laiko  esu pikus is gintarines vaistines tai ten vienas kainavo beveik 7lt . ir kai nusipirkau intike gavau tokius pat o gal labai panasius  tad ....kiekvienos teise rinktis
Ziuokute
2011 10 18, 20:24
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 18, 20:38) ant pirktu internete raso prie galiojimo datos paziurek gal ir cia taip bus. na o as perku intike jie cia pigesni ir pradedu daryti gan anksti ir nemazai laiko  esu pikus is gintarines vaistines tai ten vienas kainavo beveik 7lt . ir kai nusipirkau intike gavau tokius pat o gal labai panasius  tad ....kiekvienos teise rinktis  ant euriniu nera, as jau isknaisojau kur tik galejau ta jautruma - ne su ziburiu nerasi Papildyta:QUOTE(astoldita @ 2011 10 18, 20:36) Reikia konsultacijos  Man OT visada rodo tokią labai neryškią antrą juostelę  Maždaug 16 ciklo dieną ji nusidažė ryškiau,bet tikrai ne vienodo ryškumo nei pirmoji juostelė.Jau galvojau ryt bus teigiamas OT,bet kitą dieną juostelė jau buvo šviesesnė  o BT matuoji? gal tai ir reiske tau O ta ciut ciut paryskejusi antra juostele, nei visu kitu OT
astoldita
2011 10 19, 20:43
o BT matuoji? gal tai ir reiske tau O ta ciut ciut paryskejusi antra juostele, nei visu kitu OT  [/quote] Galvoju nuo kito ciklo pradėti matuoti BT,nes kažkaip nesamones rodo man tie testukai. Sakyčiau,kad gal visai nevyko ovuliacija šį ciklą,bet kodėl juostelė šiek tiek nusidažo? Na reiks ,matyt,imtis pagalbinių priemonių beieškant ovuliacijos
meskute102
2011 10 19, 21:25
[quote=astoldita,2011 10 19, 21:43] o BT matuoji? gal tai ir reiske tau O ta ciut ciut paryskejusi antra juostele, nei visu kitu OT  [/quote] Galvoju nuo kito ciklo pradėti matuoti BT,nes kažkaip nesamones rodo man tie testukai. Sakyčiau,kad gal visai nevyko ovuliacija šį ciklą,bet kodėl juostelė šiek tiek nusidažo? Na reiks ,matyt,imtis pagalbinių priemonių beieškant ovuliacijos  [/quote] as tai dar pasidaryciau progesterona tad tikrai isitikinsi ar vyko O
Dovanoju 6vnt. ovuliacijos testuku (30miu/ml), kuriu man jau nebereikia,- su nuosirdziausiais linkejimais greiciau sulaukti savo dziaugsmeliu  Kauno raj./Kaunas. Rasykit i AZ
mamyte.lt
2011 10 20, 11:31
Laba diena Vis del to sudomino mane tie  OT Noriu pabandyti uzsakyti is UK , gak kas nori prisijungti jei imti 2 ipakavimus, tai gausis po 127-128 Lt uz 20 vnt Tik neradau jautrumo  Vinius
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 20, 12:31) Laba diena Vis del to sudomino mane tie  OT Noriu pabandyti uzsakyti is UK , gak kas nori prisijungti jei imti 2 ipakavimus, tai gausis po 127-128 Lt uz 20 vnt Tik neradau jautrumo  Vinius  O jums čia labai svarbu brangūs ir būtent tokie testai ? nes jau kaina tai Man ir už 1 lt parodė ovuliaciją puikiausiai..
riccola
2011 10 20, 15:31
QUOTE(rasvile @ 2011 10 18, 06:30) Sveikos, paneles.  . Atleiskit, kad taip isiroviau, bet paskaitineju ka rasot, nes kazkada ir man buvo aktualu. Privargau as su tais lietuviskais ovuliaciniais testais. Mane irgi ziauriai nervindavo ta nuolatine tu juosteliu interpretacija. Kuri ryskesne, o gal rytoj bus dar ryskesne. O kad ryskesne uz kontroline butu, tai niekad nepasitaike... Jau maniau, kad pas mane ovuliacijos nera. Na bet isvykom i Norvegija ir isbandziau Clear Blue digital ovuliacinius testus. Va cia tai testas  . Jei tau LH padidejimas tai ant ekrano ismeta sypsenele va tokia  . Jei LH bangos nera ismeta tik veiduka be sypseneles. Ir jokiu interpretaciju tau nereikia . Viskas aisku. Dariau 9 menesius be sustojimo. Pagavau kabli  . Na ir ka paaiskejo , kad ovuliacija pas mane sokineja nuo 12 CD iki 16 CD. Bet visad buna ... Bet kas kieciauisia, kad kai parodo sypsenele mmmm pareina lygiai po 14 dienu. Per 9 men . kitaip nebuvo.Juk dabar galima uzsakyt internete isigykit... Nera taip brangu... Ypac del tokio rimto reikalo  . As dabar auginu du berniukus abu pagavau tik isvydus sypsenele  . Cia galit uzsakyt jei domina ...http://www.billige-tester.no/eggloesningstest_clearblue_digital-c-4_31.html Super patarimas..  Su ta ovuliacija tikrai kaip burimo salone pas Liudmila.
mamyte.lt
2011 10 20, 17:09
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 16:31) Na pati dar tik vienos rusies isbandziau, galvojau gal is karto " rimtesniu" uzsakyti, tiesiog nezinau ka daryti
meskute102
2011 10 20, 18:51
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 20, 12:31) Laba diena Vis del to sudomino mane tie  OT Noriu pabandyti uzsakyti is UK , gak kas nori prisijungti jei imti 2 ipakavimus, tai gausis po 127-128 Lt uz 20 vnt Tik neradau jautrumo  Vinius  man brangoka  , nes , kad ir pagauni O , tai dar nereiskia , kad pasiseks  , as liudnai bet jau apie pusmeti su OT darbuojuosi ir BT matuoju ( sutampa ) bet rezultato ner  tad as dar pagalvociau ar verta uz tokia kaina
astoldita
2011 10 21, 13:07
[quote=sheila102,2011 10 19, 22:25] Galvoju nuo kito ciklo pradėti matuoti BT,nes kažkaip nesamones rodo man tie testukai. Sakyčiau,kad gal visai nevyko ovuliacija šį ciklą,bet kodėl juostelė šiek tiek nusidažo? Na reiks ,matyt,imtis pagalbinių priemonių beieškant ovuliacijos  [/quote] as tai dar pasidaryciau progesterona tad tikrai isitikinsi ar vyko O  [/quote] Na dar galvoju pabandysiu kitą mėnesį pažaisti,o jei ne,tada gausiu kraujo nuleisti truputį
Labas diena, reikia patarimo... mano organizmas matyt visai grybauja, nes 4 dienas iš eilės OT rodo teigiamą ovuliaciją... 2 dienas dariausi pirktais iš eurovaistinės testais. radau informaciniame lapelyje parašyta, kad jų jautrumas 40mIU. paskui dvi dienas dariausi su 30mIU jautrumo testais... vakar, t.y. 5 dieną, jau kontrolinė juostelė ne tokia ryški, bet matosi labai gerai... nebesuprantu, kas darosi... man reikia gerti dufastona, tai nežinau, kada dabar pradėti... šiandien temperatūra pasimatavu, tai 37. vadinasi, ovuliacija lyg ir įvyko... jei kuri esate susidūrusi su panašia situacija, labai prašau pasidalinkite patirtimi... ryt aišku reikės skambinti ginekologei ir prašytis audiencijos...
mamyte.lt
2011 11 08, 12:15
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 20, 12:31) Laba diena Vis del to sudomino mane tie  OT Noriu pabandyti uzsakyti is UK , Vis del to uzsakiau  Vis svarsciau  , gal kvailai skamba, labai noriu ta  pamatyti
meskute102
2011 11 08, 22:40
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 08, 13:15) Vis del to uzsakiau  Vis svarsciau  , gal kvailai skamba, labai noriu ta  pamatyti  Faina lauksim pasisakymu:) na o man O OT rodo. Reik darbuotis eit
mamyte.lt
2011 11 10, 07:35
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 08, 23:40) Faina lauksim pasisakymu:) na o man O OT rodo. Reik darbuotis eit   pasistenkit
jurgita105
2011 11 11, 14:43
sveikutes.pirma kart rasau i si foruma bet daug esu skaiciusi.nepastoju jau labai ilgai.ir testu ovulecijos esu prisidariusi simtais.zinokit nieko jie gero nepasako.jei norit suzinoti ar tikrai vyksta ovuliacija reikia darytis kraujo tyrimus tris men is eiles ir ziureti ka jie rodo .o tie testai tai apgaulingi tdel jei ir nerodo nepergyvenkit gali buti netiesa.
Jautruolė
2011 11 11, 15:19
Sveikutės, merginos! Sumąsčiau vieną dalyką- ar gali būti taip, kad OT parodo teigiamą rezultatą, paveiktas Ovitrele (sprogduko?) Čia panašiai gal kaip ir su NT-jei darai nepraėjus 10 dienų po Ovitrelle suleidimo, tai parodys trokštamas II juosteles tik dėl sprogdukų likučių?
meskute102
2011 11 11, 18:40
QUOTE(Jautruolė @ 2011 11 11, 16:19) Sveikutės, merginos! Sumąsčiau vieną dalyką- ar gali būti taip, kad OT parodo teigiamą rezultatą, paveiktas Ovitrele (sprogduko?) Čia panašiai gal kaip ir su NT-jei darai nepraėjus 10 dienų po Ovitrelle suleidimo, tai parodys trokštamas II juosteles tik dėl sprogdukų likučių?  as tai OT dariau tik naturaliam cikle bet tikrai idomu butu suzinoti kaip yra vartojant Ovitrele Papildyta:QUOTE(jurgita105 @ 2011 11 11, 15:43) sveikutes.pirma kart rasau i si foruma bet daug esu skaiciusi.nepastoju jau labai ilgai.ir testu ovulecijos esu prisidariusi simtais.zinokit nieko jie gero nepasako.jei norit suzinoti ar tikrai vyksta ovuliacija reikia darytis kraujo tyrimus tris men is eiles ir ziureti ka jie rodo .o tie testai tai apgaulingi tdel jei ir nerodo nepergyvenkit gali buti netiesa.  na nenoreciau sutikti  . na gal OT ir yra ne visai tiksli priemone , bet kaip pagalbine visai neblogai  . as jau koki puse metu darau OT ir jis visada rodo O, pries 4men pradejau BT matuot ir su OT sutampa (BT pakyla iskart po OT kai parodo jau I) tada paskaiciuoju 7 dienas ir darau progesterona. tad matau, kad O vyksta. bet progesteronas neparodo kada ji vyksta, tik yra faktas, kad vyksta  . na o OT parodo tiksliai, kada vyksta O .  tik reikia isigyti kokybisku, na as perku internetu ir man jie patinka perku 25 jautrumo. bet geriausia ziureti savo organizma ir stebeti gleives jos yra pati pagrindine priemone ispejanti apie artejancia O. na ir prirasiau , bet rasau taip kaip man yra ir nenoreciau, kad visos taip ir nusiviltume OT  na turbut merginos zino, kad OT daromi su popietiniu slapimu ir koki pora valandu negeriant vandens.  na gal jie ne visoms tinka bet man tinka ir patinka , tik gaila , kad reultatu nesimato. Papildyta:QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 10, 08:35)  pasistenkit  oi kaip stengemes  ziuresim kaip cia tos pastangos
mamyte.lt
2011 11 18, 08:53
Gavau savo OT is UK, bet matyt siais metais neteks pabandyti, nes kolkas dar neskirtas joks gydymas, o gydytojas Treisas is LV pas kuri nusprendem kreiptis, dabar isvaziavo
Justesea
2011 12 11, 15:24
Sveikos  Turiu klausimėlį, gal kaip daug nusimanančios apie OT, galėsit man atsakyti  Situacija tokia - auginu 1 m. 2 mėn. sūnelį, bet jau labai norim antro vaikelio. Tačiau, kadangi maitinu, vis dar nėra mmm. Mano svajonė yra pagauti pirmąją ovuliaciją. Po to, kai organizmas pradėjo siųsti kažkokius atsigavimo signalus (skaudeno pilvą, keitėsi išskyros, šiaip hormonai siautėjo), pradėjau matuoti BT ir save atidžiai stebėti, bet parodymai kažkokie netikslūs, šokinėjantys, bet gal ir nereikia didelės tvarkos tikėtis, kai organizmas taip ilgai miegojo. Todėl smalsumui patenkinti prisipirkau ovuliacijos testų. Vieną vakar iškart ir pasidariau - atsirado antra juostelė, bet blanki. Kaip reikėtų tokį rezultatą vertinti? Vis tiek neigiamas, ar tai, kad juostelė nusispalvina, rodo, kad organizme jau yra pakilęs liuteinizuojančio hormono kiekis, ar juostelė vis tiek gali reaguoti, net jei jokie procesai ovuliacijos link dar nevyksta? Ir kaip būna po ovuliacijos? Nes įtariu, kad ji man galėjo būti prieš porą savaičių, bet įtarimai labai nepagrįsti. Ačiū, jei kas atsakys
Justesea
2011 12 12, 16:45
Nu va šiandien pasidariau dar vieną testą, šį kartą pagal taisykles - po pietų, prieš tai dvi valandas negėrus. Juostelė dabar ryškesnė, bet dar ne tokia ryši kaip kontrolinė. Ir pilvo apačią maudžia. Ar tai kažką reiškia?
Pelargonija
2011 12 13, 11:59
Jeigu OT atsiranda antra juostelė, nors ir neryški, tai jau reiškia padidėjusį hormoną. Gali būti, kad ryt pamatysi visai ryškią.
Justesea
2011 12 13, 12:12
QUOTE(Pelargonija @ 2011 12 13, 12:59) Jeigu OT atsiranda antra juostelė, nors ir neryški, tai jau reiškia padidėjusį hormoną. Gali būti, kad ryt pamatysi visai ryškią. Ačiū
Laurutė
2012 01 07, 17:50
sveikos, gal kam reikia OT (20 vnt) parduosiu, nes man jau nebereikia  aš esu vilniuje iš Pašilaičių  rašykit į až
Sveikutes, gal kuri turite Vilniuje parduoti pigesniu ovuliacijos testuku?
meskute102
2012 01 20, 11:21
QUOTE(Lionesss @ 2012 01 20, 12:06) Sveikutes, gal kuri turite Vilniuje parduoti pigesniu ovuliacijos testuku?  Sveika, as tai uzsisakineju tiek OT tiek NT internetu testai.eu paziurek gal patiks kaina tikrai nedidele
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 20, 13:21) Sveika, as tai uzsisakineju tiek OT tiek NT internetu testai.eu paziurek gal patiks kaina tikrai nedidele  Tai va gi, kad neturi jie siuo metu  o jau po savaiteles geros reiktu man
Samanta
2012 01 20, 13:56
QUOTE(Lionesss @ 2012 01 20, 11:06) Sveikutes, gal kuri turite Vilniuje parduoti pigesniu ovuliacijos testuku?  Aš iš ebay pirkausi OV testukus. Parkeliavo po maždaug dviejų savaičių. Jei skubiai reikia - galiu kažkiek perleisti. Jautrumas - 20mIU.
QUOTE(Samanta @ 2012 01 20, 15:56) Aš iš ebay pirkausi OV testukus. Parkeliavo po maždaug dviejų savaičių. Jei skubiai reikia - galiu kažkiek perleisti. Jautrumas - 20mIU.  Nieko nesusigaudau juose  pirma menesi noriu pamegint  o kiek galetumet ? nes man jau veloka bus po 2 sav. siaip galeciau parsisiusti be problemu
Samanta
2012 01 20, 14:17
QUOTE(Lionesss @ 2012 01 20, 14:01) Nieko nesusigaudau juose  pirma menesi noriu pamegint  o kiek galetumet ? nes man jau veloka bus po 2 sav. siaip galeciau parsisiusti be problemu  Parašiau až
QUOTE(Samanta @ 2012 01 20, 16:17) Parašiau až  dekoju
parduodu ovuliacini daugkartinio naudojimo mikroskopina OVULITE. Visiskai naujas.Rasykite i AZ.(nes nestebiu temos ) jei kam bus aktualu
Kiek paciai teko dometis, tai geriausias pasirinkimas jei neturi laiko ir vietos paimti slapimo laselio.
kristal
2012 01 30, 10:57
Merginos, jei kam reikia galiu perleisti isigytus EGENS ovuliacijos testukus po 1.2 Lt/vnt Jautrumas 20 miu/ml. Turiu gal 60 vnt Jei domina - parasykite i az. Vilnius,Fabijoniskes
QUOTE(Justesea @ 2011 12 11, 15:24) Sveikos  Turiu klausimėlį, gal kaip daug nusimanančios apie OT, galėsit man atsakyti  Situacija tokia - auginu 1 m. 2 mėn. sūnelį, bet jau labai norim antro vaikelio. Tačiau, kadangi maitinu, vis dar nėra mmm. Mano svajonė yra pagauti pirmąją ovuliaciją. Po to, kai organizmas pradėjo siųsti kažkokius atsigavimo signalus (skaudeno pilvą, keitėsi išskyros, šiaip hormonai siautėjo), pradėjau matuoti BT ir save atidžiai stebėti, bet parodymai kažkokie netikslūs, šokinėjantys, bet gal ir nereikia didelės tvarkos tikėtis, kai organizmas taip ilgai miegojo. Todėl smalsumui patenkinti prisipirkau ovuliacijos testų. Vieną vakar iškart ir pasidariau - atsirado antra juostelė, bet blanki. Kaip reikėtų tokį rezultatą vertinti? Vis tiek neigiamas, ar tai, kad juostelė nusispalvina, rodo, kad organizme jau yra pakilęs liuteinizuojančio hormono kiekis, ar juostelė vis tiek gali reaguoti, net jei jokie procesai ovuliacijos link dar nevyksta? Ir kaip būna po ovuliacijos? Nes įtariu, kad ji man galėjo būti prieš porą savaičių, bet įtarimai labai nepagrįsti. Ačiū, jei kas atsakys  Viens prie vieno mano situacija, auginu menesiu vyresne dukryte, tebemaitinu ir nera grize mm, bet jau labai norim antro. Kol kas nenaudojau jokiu testuku skaiciavimams, tiesiog daznai  , bet galvoju kad galbut vertetu paskaiciuoti ir tomis dienomis ypatingai pasistengti
admin*1
2012 02 01, 14:19
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|