Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Centras: l/d "Atžalėlė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tafi
Gmail, tai tavo vyresnioji Patricija lanke ta grupe kur yra savaitinukai 4u.gif Jei taip, mes kelis kart buvome susidure rytais.

Zosytė
bandysiu rytoj nueiti paieskoti to darzelio ir parasyti pareiskima,ziuresim kaip bus g.gif
gmail
Tafi labas

taip čia ta pati Patricija.
Tafi, o kuri tu dabar lankai darželį, jei nepaslaptis. Aš vis dar ieškau ir neapsisprendu, užsirašiau į dar vieną nuo kitu metu.

O, tavo tai tūrbūt tas gražuolis berniukas cool.gif nuo viršelio buvo.
Tafi
Taip ten mano, mes po 3 dienu pabegom is panemunes darzelio, ir su vyru sakem, blogiau nei ten nebus niekur, tad sis darzelis mums iskart patiko, lyginant su anuo. O kas svarbiausia vaikui buvo labai gerai.
Mes dabar lankome A. Sanciuose Montesorini"Žiburelis", vaikas taip pat laimingas, kasdiena kabo vis nauji vaiku darbeliai,aukletojos labai malonios, rinkliavu nera visiskai jokiu, ai tiesa nat dazu praeitais metais davem 5 lt. Priemoniu darziuke yra, nieko netruksta. As pati daznai nunesu rastines prekiu, popieriaus, juk galu gale ten ir mano vaikas, nors niekas to net nepraso
gmail
QUOTE(Tafi @ 2006 09 27, 08:32)
Taip ten mano, mes po 3 dienu pabegom is panemunes darzelio, ir su vyru sakem, blogiau nei ten nebus niekur, tad sis darzelis mums iskart patiko, lyginant su anuo. O kas svarbiausia vaikui buvo labai gerai.
Mes dabar lankome A. Sanciuose Montesorini"Žiburelis", vaikas taip pat laimingas, kasdiena kabo vis nauji vaiku darbeliai,aukletojos labai malonios, rinkliavu nera visiskai jokiu, ai tiesa nat dazu praeitais metais davem  5 lt. Priemoniu darziuke yra, nieko netruksta. As pati daznai nunesu rastines prekiu, popieriaus, juk galu gale ten ir mano vaikas, nors niekas to net nepraso
*

O, kodėl pabegote iš atžalėlės?
Ir ar tikrai ta Montesori programa skiriasi nuo įprastiniu
Tafi
Mūsiškis vasarai užsidaro, tad mums paskyrė Panemunę, o as susitariau tik vasaros laikotarpiui su Atžalėle, direktorė labai buvo maloni, gal ir kitą vasarą eisim čia. O Montesori sistema, na as jos ten nematau, tik pavadinimas skambus, vaikams ir draudziama, ir neduodama laisve kaip kad turetu būti, zaislai tokie pat. Gal sakyciau daugiau uzsiima su vaikuciu lavinimu
Zosytė
buvau siandien,labai faina vedeja.sake priims tik nuo 1,6 metu.bet paskui susikalbejom,jei bent siek tiek mokes pati pavalgyti,tai ir nuo 1,3 metu priims.aprode grupes,tai vidus tikrai neblogai irengtas,o ir vaikiuku[lopsekinuku] miegamas nieko.na laukas,laukas..bet man uzstrigo ju rupestis,smelio dezes uzdengtos,sako kad kates neprisisiotu.na ,super.o manau,kai pradesim lankyti,organizuosim talka,lauko irengimus nudazysim,ir vaizdas bus visai kitas.dar sake,nori apsodinti tvora krumais,kad nesimatytu visai nieko is lauko,na tiek tai tikrai galima padaryti.
-Aušrinė-
QUOTE(Grazke @ 2006 09 28, 18:56)
buvau siandien,labai faina vedeja.sake priims tik nuo 1,6 metu.bet paskui susikalbejom,jei bent siek tiek mokes pati pavalgyti,tai ir nuo 1,3 metu priims.aprode grupes,tai vidus tikrai neblogai irengtas,o ir vaikiuku[lopsekinuku] miegamas nieko.na laukas,laukas..bet man uzstrigo ju rupestis,smelio dezes uzdengtos,sako kad kates neprisisiotu.na ,super.o manau,kai pradesim lankyti,organizuosim talka,lauko irengimus nudazysim,ir vaizdas bus visai kitas.dar sake,nori apsodinti tvora krumais,kad nesimatytu visai nieko is lauko,na tiek tai tikrai galima padaryti.
*

mes UZ talka thumbup.gif
sweety
Ausrine, parasyk, kai suzinosi, kada bus teveliu susirinkimas, nes mano maze serga, nezinom, net kada ateisim....
Tai nenoriu praziopsot susirinkimo. doh.gif
Aciu is anksto 4u.gif
-Aušrinė-
QUOTE(sweety @ 2006 10 04, 10:09)
Ausrine, parasyk, kai suzinosi, kada bus teveliu susirinkimas, nes mano maze serga, nezinom, net kada ateisim....
Tai nenoriu praziopsot susirinkimo. doh.gif
Aciu is anksto  4u.gif
*

Ketvirtadieny 17.30 bendroj salej.. o po to atskirai grupese...
gal apsitarti susitarti reiketu kokius klausimus kelti ?
man labai uzkliuvo vedimas i lauka.. reikes prasyti, kad vestu visada, nebent lytu... botus ir siltesnius rubus atnesti gi nesunku... o vaikams laukas reikalingas...
sweety
del vedimo i lauka, tai ir as tos pacios nuomones, kai ateinu pasiimt saviskes, tai matau, kad didesni vaikai tikrai beveik visada lauke buna, aisku, su jais gal ir lengviau, viena karta aukletoja uzsimine, kad nelengva visus vienu metu aprengt, suprantu as jas, na bet ir vaikams gi taip norisi i lauka...
pasnekesim apie tai per susirinkima g.gif
Ausrine, bus malonu susipazint - nes tik virtualiai pazistamos smile.gif
o tu su vyru planuoji eit ar viena, nes as tai visai noreciau su vyru kartu eit... 4u.gif
-Aušrinė-
QUOTE(sweety @ 2006 10 08, 18:30)
del vedimo i lauka, tai ir as tos pacios nuomones, kai ateinu pasiimt saviskes, tai matau, kad didesni vaikai tikrai beveik visada lauke buna, aisku, su jais gal ir lengviau, viena karta aukletoja uzsimine, kad nelengva visus vienu metu aprengt, suprantu as jas, na bet ir vaikams gi taip norisi i lauka...
pasnekesim apie tai per susirinkima  g.gif
Ausrine, bus malonu susipazint - nes tik virtualiai pazistamos smile.gif
o  tu su vyru planuoji eit  ar viena, nes  as tai visai noreciau su vyru kartu eit... 4u.gif
*

tikrai nezinau ar su vyru ar be g.gif Jei gausis jam, tai su vyru cool.gif
beje.. dar man toks klausimas ten iskilo, kad lygtai darzeliuose priklauso vaikams jogurtukai ir bananai... nei karto nemaciau, kad musiskiai gautu... ar kas matet?
Sita klausima reikia irgi iskelti g.gif
Kaip cia nepamirsti visus klausimus doh.gif
-Aušrinė-
sweety, kaip matau, Lukute dar serga, tai pranesu naujienas:
Siandien 17.30 reikia rinktis i bendra sale, kur bus bendras viso darzelio teveliu susirinkimas, o po jo jau susirinkimas atskirai grupese. aukletojos pageidavo, kad grupeje susirinkimo metu vaikuciai nedalyvautu, kad butu galima ramiai pabendrauti... na as palinksejau galva, bet kadangi mes norim su vyru abu sudalyvauti, tai teks visdelto pasisodinti savo mergina ant keliu ir buti su ja. Nepasius devil.gif
-Aušrinė-
Klausimas "azuoliuku" grupes mamytems:

Vakar kalbejau su Birute ir ji pasiule per kaledini vaiku renginuka pasamdyti aktoriu, o ne kaip kekvienais metais perrengti aukletojas ir jas aplink vaikus sokdinti. Zodziu sake apsitarti ir ketvirtadieny-penktadieny pranesti sprendima. Kainuotu 80lt grupei. Kadangi sarasiniu vaiku grupeje yra 14, tai gautusi mestis kazkur po 6lt . Ka jus i tai ? As asmeniskai esu UZ thumbup.gif . Siryt kalbejau su Godos mama, tai ji irgi UZ. Mantuko mama UZ. Aivutes mama irgi UZ.
Tik reikes paklausti kuom ten jis persirengs, kad nuspresti ar musu maziukai to aktoriaus neissigas rolleyes.gif
Svente numatoma gruodzio 29ta
sweety
As irgi UZ!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O koki aktoriu? Is leliu teatro? Labai labai gera ideja!!!
Jei bus kas naujo, parasyk!!!
Soni
mamytės, ko nekalbat? papasakokit kaip sekasi jūsų vaikučiams, ypač domina lopšelinukai...nes mes žadam kitais metais pradėt lankyti šitą daržiuką biggrin.gif
motinyte
sveiki, reikia šiokios tokios info..ar ilgai reikia laukt vietos šio darželio lopšelio grupėse?ačiū už info
Soni
QUOTE(motinyte @ 2007 01 03, 17:44)
sveiki, reikia šiokios tokios info..ar ilgai reikia laukt vietos šio darželio lopšelio grupėse?ačiū už info
*

Lankančios šį darželį neatsako, bet mes tai užsirašėm prieš metus, bandysim eiti nuo rugpjūčio-rugsėjo mėn. Bet man atrodo, kad ten nėra didelių eilių, gali priimti ir už poros mėn., bet tiksliai nežinau.
-Aušrinė-
ilgai nebuvau prie interneto, tai neuzsukau cia
bandysiu atsakyti i klausimus.
Asmeniskai mes praktiskai nelaukem jokios eiles i darzeli. Atejau, pasake, kad vietu yra, uzregistravau ir po 2-3 men pradejom lankyti. Vedeja tiesiog nuostabus zmogus.
Bet kiek girdejau dabar jau pradeda atsiradineti eiles, nes daug kas pamate, kad darzelis labai atsigavo, situacija pagerejo ( kazkokia anksciau buvo vedeja kita, gal tai su tuo susije... nezinau ). Siaip del eiliu, vietu ir kitko siulyciau skambinti ir klausti tiesiai. tikrai bus viskas maloniai ir graziai papasakota... O jei nueisit, tai viska aprodys, paaiskins...
Jei per metus situacija nepasikeite, tai kysiu jokiu cia nera thumbup.gif
tik labai praso teveliu pervesti 2 proc. darzeliui, bet cia gi savaime suprantama...
sweety
Mes irgi eileje nelaukem... Dar kai buvo mano mazei puse metuku, nuejom apziuret kaip ten kas - tai visos labai malonios buvo ir siltai prieme, dukryte iskart viena aukletoja pasieme ant ranku, pradejo zaisliukus rodyt.
O lopselinuku aukletojos labai labai fainos, man ypac patinka Irena, jinai visada tokia optimiste, geros nuotaikos... Tikrai labai faina, o Birute, kita aukletoja taip pat labai nuostabus zmogus, tik kad dabar jau ilgai serga...na bet gal jau pirmadieni ateis...
Mes si darzeli lankom nuo rugpjucio men ir vis dar patenkinti smile.gif
O ligu tai aisku buna, bet nemanau, kad cia darzelis kaltas, nes kiek yra teke girdeti, kitos mamos neleidzia vaiku i darzeli, o ligos vistiek puola...
Tai tiek...
Ausrine, o kada man jau tuos dokumentus tvarkyt del 2 proc? Buhaltere sake (darzelio) kad pavasari pazyma kazkokia reiks uzpildyt?
-Aušrinė-
QUOTE(sweety @ 2007 01 19, 16:48)
Ausrine, o kada man jau tuos dokumentus tvarkyt del 2 proc? Buhaltere sake (darzelio) kad pavasari pazyma kazkokia reiks uzpildyt?
*

ta pazyma del 2 prc. reikia mokesciu inspekcijai pateikti kartu su deklaruotomis pajamomis ir turtais iki geguzes 1os. O nuo kada tai man rodos nuo sausio 1os, bet vijau pameluoti... As dar kolkas nieko neuzpildziau siais metais.. dar negavau pazymu apie algas, tai neskubu... Praeitais metais abu su vyru pervedem po 2 prc.

Siandien Birute jau pasirode ... baigesi mano Barborai asaru pakalnes thumbup.gif ( prie pavaduojancios aukletojos kasryta verkdavo, kad nenoriu tetos, noriu aukletojos doh.gif )
gmail
QUOTE(-Aušrinė- @ 2007 01 22, 09:27)
ta pazyma del 2 prc. reikia mokesciu inspekcijai pateikti kartu su deklaruotomis pajamomis ir turtais iki geguzes 1os. O nuo kada tai man rodos nuo sausio 1os, bet vijau pameluoti... As dar kolkas nieko neuzpildziau siais metais.. dar negavau pazymu apie algas, tai neskubu... Praeitais metais abu su vyru pervedem po 2 prc.
Siandien Birute jau pasirode ... baigesi mano Barborai asaru pakalnes  thumbup.gif  ( prie pavaduojancios aukletojos kasryta verkdavo, kad nenoriu tetos, noriu aukletojos  doh.gif  )
*

šiaip turtų deklaruoti nebūtina, tai tik politikams ir gal kokiems verslininkams reikia. Paprastam mirtingajam tik reiktų manau nueiti pas buchalterė ir pasiimti deklaravimui reikalinga "lapelį".
-Aušrinė-
QUOTE(gmail @ 2007 01 22, 10:01)
šiaip turtų deklaruoti nebūtina, tai tik politikams ir gal kokiems verslininkams reikia. Paprastam mirtingajam tik reiktų manau nueiti pas buchalterė ir pasiimti deklaravimui reikalinga "lapelį".
*

Paprastam zmogui nebutina... nebent esu pasiemes paskola ar kompiuteri ir nori susigrazinti pinigeliu...Nors cia gal pajamas uztenka. Nezinau kaip ten istikro. Nesidomejau. Zinau tik kad man asmeniskai reikia viska deklaruoti ( ir turta ir pajamas ir interesus )
kamuoliukas
labas rytas mirksiukas.gif .Skaitau ir pykstu.Idomu kuo ta aukletoja Birute taip visas suzavejo?
Ipatingai nemaloni aukletoja verysad.gif o Irena tikrai nuostabi thumbup.gif
Soni
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 10:35)
labas rytas mirksiukas.gif .Skaitau ir pykstu.Idomu kuo ta aukletoja Birute taip visas suzavejo?
Ipatingai nemaloni aukletoja verysad.gif o Irena tikrai nuostabi thumbup.gif
*

prašom konkrečiau 4u.gif
kamuoliukas
mano mergaite istisai cypdavo pamaciusi Birute.Pati vedeja pasiule nuvesti i vyresne grupe nors jai tada buvo tik 2.5metu schmoll.gif .dabar jau ji pirmoke bet prisimena Birute.Antros dukrytes nevesiu ten blink.gif Yra virsuje grupe kur dirba aukletoja Daiva ir Irena thumbup.gif
Soni
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 10:57)
mano mergaite istisai cypdavo pamaciusi Birute.Pati vedeja pasiule nuvesti i vyresne grupe nors jai tada buvo tik 2.5metu schmoll.gif .dabar jau ji pirmoke bet prisimena Birute.Antros dukrytes nevesiu ten blink.gif Yra virsuje grupe kur dirba aukletoja Daiva ir Irena thumbup.gif
*

o čia lopšelinė grupė?
kamuoliukas
nelopseline tik nuo triju metu.pas Birute lopseline
Soni
tai kiek suprantu Birutė ir Irena lopšelinės auklėtojos, kitų nėra, taip?
kamuoliukas
Irena dar dirba virsuje be lopselinuku smile.gif .Gal kas naujo tam darzely mes jau mokyklelej nuo rugsejo.Antrai mergytei 1.8 metu bet ten mes neisim cool.gif
Soni
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 11:41)
Irena dar dirba virsuje be lopselinuku smile.gif .Gal kas naujo tam darzely mes jau mokyklelej nuo rugsejo.Antrai mergytei 1.8 metu bet ten mes neisim cool.gif
*

o kur galvojat eiti? Mums būtinai reikia į lopšelį,planuojam eiti nuo rugsėjo, bus 1.10 mėn.
kamuoliukas
i A zuoliuka smile.gif
Soni
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 18:53)
i A zuoliuka smile.gif
*

kaip ten reikalai su eilėm į lopšį?
-Aušrinė-
Manes irgi birute ypatingai nezavi, bet mano mergina ja isimylejusi... O jeigu vaikui gerai, tai ir man turi buti gerai blush2.gif Siaip Birute labai moka uzsiimti su vaikais, visokie zaidimai, rateliai ir panasiai.
Liucka
Turiu klausima, ar yra kokie nors spec reikalavimai ka pvz.:1,5metu vaikas turi moketi daryti, kad ji i darzeli priimtu? Ar turi moket pats valgyt, apsieit be pampiu?
-Aušrinė-
QUOTE(Liucka @ 2007 02 04, 14:48)
Turiu klausima, ar yra kokie nors spec reikalavimai ka pvz.:1,5metu vaikas turi moketi daryti, kad ji i darzeli priimtu? Ar turi moket pats valgyt,  apsieit be pampiu?
*

turi moketi vaikscioti

o visa kita tai ne reikalavimai, o tik pageidavimai... pvz kad pats pavalgytu nors siek tiek... bet jei reikia, tai jos pamaitina juos
O del pampersu tai visiskai jokiu reikalavimu. Jos ten mokina pratina ir keicia pampersus. Tik reikia nepamirstu pridetu ju i spintele, kad nepritruktu
agniuliuxas150
siandien buvau uzrasyti savo mergyte i si darzeli,vedeja pasirode labai maloni moteris.labai miela.tai sutarem kad pasiskambinsiu uz menesio ir pasakys kada ateit i darziuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi bus vieta biggrin.gif rolleyes.gif
-Aušrinė-
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2007 03 19, 13:53)
siandien buvau uzrasyti savo mergyte i si darzeli,vedeja pasirode labai maloni moteris.labai miela.tai sutarem kad pasiskambinsiu uz menesio ir pasakys kada ateit i darziuka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tikiuosi bus vieta  biggrin.gif  rolleyes.gif
*

Tai tikriausiai busit ten pat kur ir mano mergina, nes maniske menesiu su puse jaunesne. Dabar kaip tik jie sudarineja sarasus kuriuos is Lopselio kels i darzelinuku grupe, kuriuos dar paliks. Maniske sake pirma sarase pereiti pas dickius wub.gif
Soni
mamytės, turiu klausimą, kas vedė į lopšelinukus- ar labai jūsų mažiukai sirgo per žiemą, kiek vaikučių maždaug būdavo grupėj?
-Aušrinė-
QUOTE(Soni @ 2007 03 25, 14:48)
mamytės, turiu klausimą, kas vedė į lopšelinukus- ar labai jūsų mažiukai sirgo per žiemą, kiek vaikučių maždaug būdavo grupėj?
*

Maniske nelabai... biuliotenio imti neprireike. Sugebedavom pasveikti per savaitgalius, jei uzpuldavo kokia bacila
agniuliuxas150
gal yra mamyte kurios vaikiukas eina i eglaites grupe? ax.gif butu aptart kokia jusu nuomone apie aukletoja ax.gif
Zosytė
mes uzsrasem senai, sake 1.3 metu priims ,jei mokes kazkiek pati pavalgyti.
nereikes laukti kol 1,5 etu sueis smile.gif
o nuo 2,3 metu pereisim i kita darzeli,nes ten nera lopselinuku grupes,bent dabar taip manau. nes jau toks sugriuves darzelis,kad baisu doh.gif
Tafi
QUOTE(Grazke @ 2007 04 27, 10:43)
mes uzsrasem senai, sake 1.3 metu priims ,jei mokes kazkiek pati pavalgyti.
nereikes laukti kol 1,5 etu sueis smile.gif
o nuo 2,3 metu pereisim i kita darzeli,nes ten nera lopselinuku grupes,bent dabar taip manau. nes jau toks sugriuves darzelis,kad baisu  doh.gif
*

Renkantis darzeli ziurek ne i isore, o svarbiausia pas kokia aukletoja pakliusit, materialiniai dalykai labai nublanksa, turtingas ir neapgriuves darzas dar nereiskia, kad vaikui ten bu gerai
Zosytė
QUOTE(Tafi @ 2007 04 29, 00:14)
Renkantis darzeli ziurek ne i isore, o svarbiausia pas kokia aukletoja pakliusit, materialiniai dalykai labai nublanksa, turtingas ir neapgriuves darzas  dar nereiskia, kad vaikui ten bu gerai
*

tai savaime suprantama, bet sis darzelis surdziausias is mano matytu, nepervesiu tik tuo atveju jai labai labai dukrytei patiks,o kiek bendravau su vedeja,ir aukletoja tai labai malonios.nors irgi vietu pas jas nera, o mieste i kita darzeli nuejau,sako kaip gali vietu nebuti? blink.gif tik nera jame lopselio.
kitame darzelyje irgi taip pat malonios buvo auklytes g.gif
Tijana

Gal dar lankote atžalėlę? Būtų idomu sužinoti, kokie atsiliepimai.
rosvile
mes tai jau su mazuoju bandome susitaikyt su ta mintim,kad greitai i darzeli smile.gif gal dar mamyciu yra kuriu vaikuciai neuzilgo keliaus i lopseliuku grupe smile.gif
Tijana
4u.gif Koks mažas jūsų vaikiukas! mirksiukas.gif Iš kur jūs sužinojote apie šį darželį? Ar jau žinote kas auklėtoja?
rosvile
QUOTE(Tijana @ 2007 06 27, 19:31)
4u.gif Koks mažas jūsų vaikiukas! mirksiukas.gif  Iš kur jūs sužinojote apie šį darželį? Ar jau žinote kas auklėtoja?
*

mes ta darzeli rinkomes kad butu prie pat vyro darbo,kad galetu kieviena ryta vezti,nes as dirbsiu kitam mieste.dar nezinau nei kas aukletoja nieko. mazas dar mano kleckiukas,bet nera galimybiu ilgiau sedet manuose,kai musu valtybe centus moka uz vaiku islaikyma. tai cia Lietuvelei reikia dekoti,kad mamos kudikius isvaro i darzelius,nors jiems dar taip reikia mamyciu cray.gif
Tijana
Tai aklai renkatės darželį tongue.gif Na tai atsakykite, kas bus kaltas kai neitiks ar priežiura, ar maistas?
rosvile
QUOTE(Tijana @ 2007 06 29, 14:56)
Tai aklai renkatės darželį tongue.gif Na tai atsakykite, kas bus kaltas kai neitiks ar priežiura, ar maistas?
*

galiu tik tiek pasakyti,kad ir geriausiuose darzeliuose kai kuriems vaikams buna blogai. bet ne vienas dar nenumire nei is bado ,nei be prieziuros. verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.