Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankinės!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jumi
Man labai patinka ivairios originalios rankines clap_1.gif
Viena siuvau is dzinsiniu kelniu. Tiksliau tai buvo kuprine,kurios virsutine dalis buvo siuvineta (tik nezinau kaip ta siuvinejimo rusis vadinama sad.gif )
Viena neriau is kvadrateliu ir isiuvau medziagyte.
Dar viena is ivairiu skiauciu thumbup.gif Nors mano manymu gavos daugiau kosmetine nei rankine biggrin.gif
Dabar noreciau rankines dekoruotos oda ir kailiuku g.gif
Deja,ne vienos rankines nuotraukos neturiu sad.gif
Pasidalinkit ir jusu savo patirtim ir idejom sia tema wink.gif
afera
Idedu keleta rankiniu is mano ideju kolekcijos, tik gaila be aprasymu smile.gif .
Va sita artimiausiu metu megsiu vaisciojimui i sporto kluba newyear.gif :
user posted image

o cia keletas retro stiliaus "ridikiuliu", bet irgi be aprasymo wink.gif :
user posted imageuser posted image

Dar radau va ka
user posted image
tokia palaidine jau turiu clap.gif , rankine gavosi TIK panasi biggrin.gif , bet faina . Nuotraukas idesiu veliau, kartu su seniai zadetu megztiniu blush-anim-cl.gif
Scarlett
user posted image čia
ivi
Ups! Nepastebejau, kad rasau isijungus vokiska rasta, ten raides klaviaturoj sukeistos... Taigi, pardon. Tai reiskia as pasniukstinejau, ir turetu ten buti kazkur ir su kailiukais rankiniu.
Dee_Dee
Aš turiu dvi ranku darbo rankines. Viena pasiūta iš seno dar močiutės kryželiu siuvinėto pagalvės užvalkalo. Tik kad pranešiojus vasarą labai restauracijos prašosi.... O kita tai dizaineres-studentes kursinis darbas smile.gif ten gobelenas su velvetu galima nesiot dveim būdais. Tik va gaila nuotraukų neturiu. sad.gif Gal kai busiu laisvesne pabandysiu nofotografuot ir įdesiu.
Jumi
user posted image
Jumi
user posted image
user posted image
user posted image
Valentinka
Kaip jums merginos pavydziu tokiu mikliuju rankeliu! biggrin.gif As tai megztinius, salikus, pirstines ir kojines megzti tai moku, bet va rankines kazkaip niekada nebandziau. O kaip fainiai tie modeliai atrodo! thumbup.gif

Afera, tavo kuprine sportui SUPER. thumbup.gif biggrin.gif

afera
QUOTE(Valentinka @ 2004 12 16, 09:17)
Afera, tavo kuprine sportui SUPER.  thumbup.gif  biggrin.gif
*

Valentinka, gal as ten nelabai aiskiai parasiau, bet ta rankine as dar tik megsiu blush-anim-cl.gif , o nuotrauka istraukta is interneto gludumu smile.gif , bet kad thumbup.gif tai sutinku biggrin.gif
Jicky
Va sita man labai labai wub.gif user posted image Bet nemoku tu rutuliuku megzt / nert sad.gif g.gif
afera
QUOTE(Ramuniukas @ 2004 12 16, 13:15)
Va sita man labai labai  wub.gif  Bet nemoku tu rutuliuku megzt / nert  sad.gif  g.gif
*

Ramuniuk, paprasciau nert negu tokius rutuliukus turbut nieko nebuna wink.gif . jei supranti rusiskai, galiu idet schema ir nors ne visai i tema, bet prie sitos rankines labai tinkancia palaidinuke megalol.gif
user posted image
user posted image
Jicky
Aciu, afera clap.gif bandysiu issiverst ir nusinert tokiu rutuliuku smile.gif
Valentinka
QUOTE(afera @ 2004 12 16, 09:42)
Valentinka, gal as ten nelabai aiskiai parasiau, bet ta rankine as dar tik megsiu blush-anim-cl.gif , o nuotrauka istraukta is interneto gludumu smile.gif , bet kad thumbup.gif tai sutinku biggrin.gif
*

blush-anim-cl.gif Geras, biski ne taip perskaiciau - "Va sita artimiausiu metu megstu vaisciojimui i sporto kluba" . As galvojau tu ja megsti o ne megsi. biggrin.gif Tai sekmes tada mezgime! Ji tikrai super thumbup.gif
manu
ups , rankines ir as labai megstu, net pati nezinau, kiek ju turiu g.gif kad virs 10 tai tiksliai, o gal net visa 20 tongue.gif
bet pati dar nesu darius, tik brandinu tokia minti biggrin.gif , o kaip su tom megztom rankinem - jos visai nelaiko formos, kaip skuduras, gal zinot kokia paslapti smile.gif , ka daryti, kad megzta rankine garziai atrodytu
Ieva-Pieva
is kur gauti rankenu mediniu? g.gif
Ieva-Pieva
sita megzta is 100% vilnos siulu ir pavelta laugh.gif
Ieva-Pieva
dar viena vilnone pavelta
Jumi
user posted image
user posted image
aprasymai ir iskarpos STAI CIA
Jumi
user posted image
gal kiek hipiska tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Jurgana
Man patiko smile.gif
Jumi
QUOTE(manu @ 2004 12 17, 20:56)
ups , rankines ir as labai megstu, net pati nezinau, kiek ju turiu  g.gif  kad virs 10 tai tiksliai, o gal net visa 20  tongue.gif
bet pati dar nesu darius, tik brandinu tokia minti  biggrin.gif  , o kaip su tom megztom rankinem - jos visai nelaiko formos, kaip skuduras, gal zinot kokia paslapti  smile.gif , ka daryti, kad megzta rankine  garziai atrodytu
*

isiut pamusaliuka reikia ir laikys forma smile.gif o jei reikia dar ir klijuoji pakietinima wink.gif
dygsnis
Dar pora i kolekcija wink_3.gif
user posted image
user posted image
Bitkresle
Aš turiu vieną mažą rankinę nusinėrusi vąšeliu, tik, kaip ir dauguma iš jūsų, kol kas neturiu nuotraukos. Kai pasidarysiu - įdėsiu... smile.gif

O dar labai noriu pasisiūti rankinę iš džinsų. Kaupiu senus džinsus, jau turiu kokius 4 ar 5 - vis planuoju gamintis rankines, bet kažkaip tai laiko nėra, tai nusprendžiu, kad dar nematau aiškios koncepcijos... sad.gif

Man labai patinka šita rankinė:
user posted image

Aprašymas -
čia
Bitkresle
Kitos rankinės iš to paties tinklapio:

user posted image - aprašymas
user posted image - aprašymas
rankinės atnaujinimas kailiu user posted image - aprašymas
kailinė rankinė user posted image - aprašymas
Bitkresle
user posted image aprašymas
user posted imageaprašymas
vėl rankinės dekoravimas kailiu user posted imageaprašymas
Bitkresle
Vestuvinė rankinė user posted imageaprašymas
dygsnis
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 18, 16:48)
is kur gauti rankenu mediniu?  g.gif
*

Rankenomis rankinems prekiauja:
VILNIUJE: "Audiniai", Vilniaus g. 7; "Sagu pasaulis", Jasinskio g. 7/7; galanterija "RIMI" prekybos centras, Vyduno g. 7; galanterija "EKO" prekybos centras, Tuskulenu g. 66; prekybos pasazas, II a., rankdarbiu skyrius, Vokieciu g. 16; siuvimo reikmenys, Pylimo g. 47/2.
KAUNE: "Audiniai" Laisves al. 114
KLAIPEDOJE: rankdarbiu priemones, Debreceno 61
SIAULIUOSE: "Siulai, sagos" Vilniaus g. 204; rankdarbiu priemones Dvaro 76;
ALYTUJE: "Rojana", Naujosios 14-16; prekybos centras JOtvingis, II a. Naujosios 5

KAINA 20-39lt
ilja
Sveikos,
noriu parodyti savo pries kelis siuta rankinuka. Ji siuvausi, kai ejau i vestuves, visokiems moteriskiems niekuciams susideti.
user posted image
Rudeninuke
Kaip smagu, kad atsirado tokie skyreliai thumbup.gif Labai patiko Ievos-Pievos rankines idetos, is vilnos ir paveltos. Gal galetum pasakyti, kaip jos veliamos? Aciu
lysaaja
QUOTE(ilja @ 2005 01 11, 12:45)
Sveikos,
noriu parodyti savo pries kelis siuta rankinuka. Ji siuvausi, kai ejau i vestuves, visokiems moteriskiems niekuciams susideti.
user posted image
*

tai kur? g.gif megalol.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Rudeninuke @ 2005 01 11, 15:28)
Kaip smagu, kad atsirado tokie skyreliai thumbup.gif  Labai patiko Ievos-Pievos rankines idetos, is vilnos ir paveltos. Gal galetum pasakyti, kaip jos veliamos? Aciu
*

neisivaizduoju schmoll.gif anksciau budavo tokiu sepeciu velimui,kaip rubams valyti, tik metainiais sereliais. betmanau, kadir su paprastu rubu sepeciu gerai pavelus susiveltu smartass.gif
ilja
Sorry, sugrybavo kazka blush-anim-cl.gif Bandau dar karta biggrin.gif
Inga&Liepa
Labai grazu, fantastika thumbup.gif
dorado
As tai ir sau ir vaikams prisiuvusi kupryniu. smile.gif
Asta
QUOTE(dorado @ 2005 01 12, 16:58)
As tai ir sau ir vaikams prisiuvusi kupryniu.  smile.gif
*

Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius smile.gif
raganiuke86
labai grazu jai dar moki taip pats daryti, pasaka.reikia tik ruba atitinkama turet cool.gif
Jumi
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 18:23)
Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  smile.gif
*

tikrai thumbup.gif prasom foto ir issamius paaiskinimus tongue.gif
Inga&Liepa
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga wub.gif
Žiedadulkė
as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga.
Jumi
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 17, 21:47)
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga  wub.gif
*

turejau ir kazkur toki "einu" ieskot wink.gif
Jumi
Na stai radau toki maiseli idejus i ju grazu silkini pamusaliuka ir pritaisius rankenele (gal net is suvertu karoliuku ) butu visai liuks wink.gif
user posted image
dorado
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 16:23)
Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  smile.gif
*

Nieko mandro pas mane...
user posted image

nuotrauka mazoka...
Augė
QUOTE(Žiedadulkė @ 2005 01 18, 00:52)
as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga.
*

Žiedadulkėsrankinukas
Jumi
user posted image
labai jau paprasta rankine,gal labiau tinkanti mazoms panelytems 4u.gif
siuvimo pamokele
afera
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 17, 21:47)
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga  wub.gif
*

turiu tokiu krepseliu dovanelems pavyzdziu ax.gif , pritaisius rankeneles gautusi simpatiski "ridikiuliai" 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

apsiziurejau, kad vienos schemos neturiu g.gif ...
Inga&Liepa
Ziedadulka, man labai patiko tavo rankinukas.Jei gali mestelk scemute.Niekad rankinuko neteko gamintis blush-anim-cl.gif Labai labai aciu visoms.
Tik noriu dar jusu patarimo.Stengsimes kad musu su brangiuoju rubai butu balti ir dar truputi dominuotu raudona spalva(pvz, jam raudoni marskiniai), kaip galvojat, tiktu man raudona tasyte, ar visgi geriau balta?
Zvirblis
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 18, 17:54)
dar viena vilnone pavelta
*

Vistiek, Ieva-Pieva, prasyciau detaliau paaiskinti, kaip Tu ten veli??? blink.gif
Numezgi, susiuvi, tada darbuojiesi tuo metaliniu sepeciu, ar kaip? Ir kaip vyksta tas pats velimas, kiek laiko? Please, please, pasidalink meistriskumu, nes rankinukai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O jei dar pasakysiu, kiek kainuoja veltinio rankinukai Elementu salone doh.gif Mamyte, brangiausia - 300 - 600 Lt. O Tavo tikrai ne prasciau atrodo!
uups
QUOTE(Zvirblis @ 2005 01 19, 11:58)
Vistiek, Ieva-Pieva, prasyciau detaliau paaiskinti, kaip Tu ten veli???  blink.gif
Numezgi, susiuvi, tada darbuojiesi tuo metaliniu sepeciu, ar kaip? Ir kaip vyksta tas pats velimas, kiek laiko? Please, please, pasidalink meistriskumu, nes rankinukai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . O jei dar pasakysiu, kiek kainuoja veltinio rankinukai Elementu salone doh.gif  Mamyte, brangiausia - 300 - 600 Lt. O Tavo tikrai ne prasciau atrodo!
*

Man rodos,Ieva-Pieva nevelia g.gif....ji ten ish neto idejo rankines veltas, ne savo darytas.
Bent jau amerikietes velia taip: ishskalbia numegzta 100% vilnos rankine labai karshtam vandenyj ir isdziovina dziovyklej paciu karshciausiu oru. Paskui vel pakartoja..ir taipkol pasiekia norima rezultata.
Dar galima daryt taip,- 'uzhplikyt' mezgini verdanciu vandeniu, jam atvesus patrint rankomis ('paskalbt'), isdziovint ant radiatoriaus ir vel kartot (jei reikia).
Galima suvelti ir senus vilnonius megztinius, o tada jau is gatavo 'veltinio' siuti daikta. Taip maziau shansu, kad rankine bus deformuota arba sumazes keleta kartu wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.