Man labai patinka ivairios originalios rankines Viena siuvau is dzinsiniu kelniu. Tiksliau tai buvo kuprine,kurios virsutine dalis buvo siuvineta (tik nezinau kaip ta siuvinejimo rusis vadinama  ) Viena neriau is kvadrateliu ir isiuvau medziagyte. Dar viena is ivairiu skiauciu  Nors mano manymu gavos daugiau kosmetine nei rankine Dabar noreciau rankines dekoruotos oda ir kailiuku Deja,ne vienos rankines nuotraukos neturiu Pasidalinkit ir jusu savo patirtim ir idejom sia tema
Idedu keleta rankiniu is mano ideju kolekcijos, tik gaila be aprasymu  . Va sita artimiausiu metu megsiu vaisciojimui i sporto kluba  :  o cia keletas retro stiliaus "ridikiuliu", bet irgi be aprasymo  :   Dar radau va ka  tokia palaidine jau turiu  , rankine gavosi TIK panasi  , bet faina . Nuotraukas idesiu veliau, kartu su seniai zadetu megztiniu
Scarlett
2004 12 15, 13:16
Ups! Nepastebejau, kad rasau isijungus vokiska rasta, ten raides klaviaturoj sukeistos... Taigi, pardon. Tai reiskia as pasniukstinejau, ir turetu ten buti kazkur ir su kailiukais rankiniu.
Dee_Dee
2004 12 15, 14:27
Aš turiu dvi ranku darbo rankines. Viena pasiūta iš seno dar močiutės kryželiu siuvinėto pagalvės užvalkalo. Tik kad pranešiojus vasarą labai restauracijos prašosi.... O kita tai dizaineres-studentes kursinis darbas  ten gobelenas su velvetu galima nesiot dveim būdais. Tik va gaila nuotraukų neturiu.  Gal kai busiu laisvesne pabandysiu nofotografuot ir įdesiu.
Valentinka
2004 12 16, 09:16
Kaip jums merginos pavydziu tokiu mikliuju rankeliu!  As tai megztinius, salikus, pirstines ir kojines megzti tai moku, bet va rankines kazkaip niekada nebandziau. O kaip fainiai tie modeliai atrodo! Afera, tavo kuprine sportui SUPER.
QUOTE(Valentinka @ 2004 12 16, 09:17) Afera, tavo kuprine sportui SUPER.  Valentinka, gal as ten nelabai aiskiai parasiau, bet ta rankine as dar tik megsiu  , o nuotrauka istraukta is interneto gludumu  , bet kad  tai sutinku
QUOTE(Ramuniukas @ 2004 12 16, 13:15) Va sita man labai labai  Bet nemoku tu rutuliuku megzt / nert  Ramuniuk, paprasciau nert negu tokius rutuliukus turbut nieko nebuna  . jei supranti rusiskai, galiu idet schema ir nors ne visai i tema, bet prie sitos rankines labai tinkancia palaidinuke 
Aciu, afera  bandysiu issiverst ir nusinert tokiu rutuliuku
Valentinka
2004 12 17, 14:18
QUOTE(afera @ 2004 12 16, 09:42) Valentinka, gal as ten nelabai aiskiai parasiau, bet ta rankine as dar tik megsiu  , o nuotrauka istraukta is interneto gludumu  , bet kad  tai sutinku   Geras, biski ne taip perskaiciau - "Va sita artimiausiu metu megstu vaisciojimui i sporto kluba" . As galvojau tu ja megsti o ne megsi.  Tai sekmes tada mezgime! Ji tikrai super
ups , rankines ir as labai megstu, net pati nezinau, kiek ju turiu  kad virs 10 tai tiksliai, o gal net visa 20 bet pati dar nesu darius, tik brandinu tokia minti  , o kaip su tom megztom rankinem - jos visai nelaiko formos, kaip skuduras, gal zinot kokia paslapti  , ka daryti, kad megzta rankine garziai atrodytu
Ieva-Pieva
2004 12 18, 16:47
is kur gauti rankenu mediniu?
Ieva-Pieva
2004 12 18, 16:54
sita megzta is 100% vilnos siulu ir pavelta
Ieva-Pieva
2004 12 18, 17:53
dar viena vilnone pavelta
  aprasymai ir iskarpos STAI CIA
Jurgana
2004 12 24, 15:53
Man patiko
QUOTE(manu @ 2004 12 17, 20:56) ups , rankines ir as labai megstu, net pati nezinau, kiek ju turiu  kad virs 10 tai tiksliai, o gal net visa 20 bet pati dar nesu darius, tik brandinu tokia minti  , o kaip su tom megztom rankinem - jos visai nelaiko formos, kaip skuduras, gal zinot kokia paslapti  , ka daryti, kad megzta rankine garziai atrodytu isiut pamusaliuka reikia ir laikys forma  o jei reikia dar ir klijuoji pakietinima
dygsnis
2005 01 02, 11:01
Bitkresle
2005 01 02, 14:19
Aš turiu vieną mažą rankinę nusinėrusi vąšeliu, tik, kaip ir dauguma iš jūsų, kol kas neturiu nuotraukos. Kai pasidarysiu - įdėsiu... O dar labai noriu pasisiūti rankinę iš džinsų. Kaupiu senus džinsus, jau turiu kokius 4 ar 5 - vis planuoju gamintis rankines, bet kažkaip tai laiko nėra, tai nusprendžiu, kad dar nematau aiškios koncepcijos... Man labai patinka šita rankinė:  Aprašymas - čia
Bitkresle
2005 01 02, 14:28
Kitos rankinės iš to paties tinklapio:  - aprašymas - aprašymasrankinės atnaujinimas kailiu  - aprašymaskailinė rankinė  - aprašymas
Bitkresle
2005 01 02, 14:49
Bitkresle
2005 01 02, 14:52
Vestuvinė rankinė aprašymas
dygsnis
2005 01 06, 19:48
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 18, 16:48) is kur gauti rankenu mediniu?  Rankenomis rankinems prekiauja: VILNIUJE: "Audiniai", Vilniaus g. 7; "Sagu pasaulis", Jasinskio g. 7/7; galanterija "RIMI" prekybos centras, Vyduno g. 7; galanterija "EKO" prekybos centras, Tuskulenu g. 66; prekybos pasazas, II a., rankdarbiu skyrius, Vokieciu g. 16; siuvimo reikmenys, Pylimo g. 47/2. KAUNE: "Audiniai" Laisves al. 114 KLAIPEDOJE: rankdarbiu priemones, Debreceno 61 SIAULIUOSE: "Siulai, sagos" Vilniaus g. 204; rankdarbiu priemones Dvaro 76; ALYTUJE: "Rojana", Naujosios 14-16; prekybos centras JOtvingis, II a. Naujosios 5 KAINA 20-39lt
Sveikos, noriu parodyti savo pries kelis siuta rankinuka. Ji siuvausi, kai ejau i vestuves, visokiems moteriskiems niekuciams susideti.
Rudeninuke
2005 01 11, 15:27
Kaip smagu, kad atsirado tokie skyreliai  Labai patiko Ievos-Pievos rankines idetos, is vilnos ir paveltos. Gal galetum pasakyti, kaip jos veliamos? Aciu
lysaaja
2005 01 11, 15:31
QUOTE(ilja @ 2005 01 11, 12:45) Sveikos, noriu parodyti savo pries kelis siuta rankinuka. Ji siuvausi, kai ejau i vestuves, visokiems moteriskiems niekuciams susideti.  tai kur?
Ieva-Pieva
2005 01 11, 16:19
QUOTE(Rudeninuke @ 2005 01 11, 15:28) Kaip smagu, kad atsirado tokie skyreliai  Labai patiko Ievos-Pievos rankines idetos, is vilnos ir paveltos. Gal galetum pasakyti, kaip jos veliamos? Aciu neisivaizduoju  anksciau budavo tokiu sepeciu velimui,kaip rubams valyti, tik metainiais sereliais. betmanau, kadir su paprastu rubu sepeciu gerai pavelus susiveltu
Sorry, sugrybavo kazka  Bandau dar karta
Inga&Liepa
2005 01 11, 23:15
Labai grazu, fantastika
As tai ir sau ir vaikams prisiuvusi kupryniu.
QUOTE(dorado @ 2005 01 12, 16:58) As tai ir sau ir vaikams prisiuvusi kupryniu.  Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius
raganiuke86
2005 01 15, 19:43
labai grazu jai dar moki taip pats daryti, pasaka.reikia tik ruba atitinkama turet
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 18:23) Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  tikrai  prasom foto ir issamius paaiskinimus
Inga&Liepa
2005 01 17, 21:46
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga
Žiedadulkė
2005 01 18, 00:51
as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga.
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 17, 21:47) Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga  turejau ir kazkur toki "einu" ieskot
Na stai radau toki maiseli idejus i ju grazu silkini pamusaliuka ir pritaisius rankenele (gal net is suvertu karoliuku ) butu visai liuks 
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 16:23) Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  Nieko mandro pas mane...  nuotrauka mazoka...
QUOTE(Žiedadulkė @ 2005 01 18, 00:52) as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga. Žiedadulkėsrankinukas
 labai jau paprasta rankine,gal labiau tinkanti mazoms panelytems siuvimo pamokele
Inga&Liepa
2005 01 19, 12:25
Ziedadulka, man labai patiko tavo rankinukas.Jei gali mestelk scemute.Niekad rankinuko neteko gamintis  Labai labai aciu visoms. Tik noriu dar jusu patarimo.Stengsimes kad musu su brangiuoju rubai butu balti ir dar truputi dominuotu raudona spalva(pvz, jam raudoni marskiniai), kaip galvojat, tiktu man raudona tasyte, ar visgi geriau balta?
Zvirblis
2005 01 19, 13:57
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 12 18, 17:54) dar viena vilnone pavelta Vistiek, Ieva-Pieva, prasyciau detaliau paaiskinti, kaip Tu ten veli??? Numezgi, susiuvi, tada darbuojiesi tuo metaliniu sepeciu, ar kaip? Ir kaip vyksta tas pats velimas, kiek laiko? Please, please, pasidalink meistriskumu, nes rankinukai atrodo  . O jei dar pasakysiu, kiek kainuoja veltinio rankinukai Elementu salone  Mamyte, brangiausia - 300 - 600 Lt. O Tavo tikrai ne prasciau atrodo!
QUOTE(Zvirblis @ 2005 01 19, 11:58) Vistiek, Ieva-Pieva, prasyciau detaliau paaiskinti, kaip Tu ten veli??? Numezgi, susiuvi, tada darbuojiesi tuo metaliniu sepeciu, ar kaip? Ir kaip vyksta tas pats velimas, kiek laiko? Please, please, pasidalink meistriskumu, nes rankinukai atrodo  . O jei dar pasakysiu, kiek kainuoja veltinio rankinukai Elementu salone  Mamyte, brangiausia - 300 - 600 Lt. O Tavo tikrai ne prasciau atrodo! Man rodos,Ieva-Pieva nevelia  ....ji ten ish neto idejo rankines veltas, ne savo darytas. Bent jau amerikietes velia taip: ishskalbia numegzta 100% vilnos rankine labai karshtam vandenyj ir isdziovina dziovyklej paciu karshciausiu oru. Paskui vel pakartoja..ir taipkol pasiekia norima rezultata. Dar galima daryt taip,- 'uzhplikyt' mezgini verdanciu vandeniu, jam atvesus patrint rankomis ('paskalbt'), isdziovint ant radiatoriaus ir vel kartot (jei reikia). Galima suvelti ir senus vilnonius megztinius, o tada jau is gatavo 'veltinio' siuti daikta. Taip maziau shansu, kad rankine bus deformuota arba sumazes keleta kartu
|
|