Gal tokia tema ir yra, ieškojau, bet neradau
Jei jautiesi pakankamai gerai po gimdymo (jei nebuvo kirpta tarpvietė ar cezaris) tai gali kad ir nup pirmųjų dienų po truputį mankštintis. Tik nemanau, kad turėsi tam jėgų pirmąsias savaites.
Man buvo atliktas cezaris.Rimtai sportuoti pradejau 3men, bet buciau galejusi ir anksciau, bet vaikelis labai neramus buvo, daznai zysdavo, todel neturejau galimybiu ilgam islekti is namu.Jei gerai jautiesi tai ir sportuok i sveikata!
Laukiuosi pirmo mažiuko, tai nežinau kokia savijauta bus po to, kai pagimdysiu
AS SU MIELU NORU PASPORTUOCIAU.BET KOLKAS APSOLIUCIAI NETURIU TAM LAIKO
O SPORTUOTI PATARIAMA PRADETI KUO ANKCIAU, KITA DIENA PO GIMDYMO GERAI YRA PADARYTI LENGVA MANKSTELE ,TOKIU BUDU GREICIAU ATGAUNAMA FIZINE BUKLE
Mano trenerė įspejo, kad po gimdymo nepulčiau treniruoti pilvo preso, liepė palaukti bent 6 savaites- kol gimda traukiasi ir pilvo siena atsistatinėja. Dėl kitų kūno dalių nežinau, bet rankos manau treniruojasi mažiuką bekilnojant:)
Gal aš tinginė pasidariau, bet tikrai jokio noro sportuot
Man buvo cezaris, tai daktarai leido po 6 savaičių mankštelę pradėt daryti, bet kad nelabai yra kada
Aš tai pavežioju mažyle moške kokias 2 valandas pareinu namo tai privargus jauciuosi, užtenka ir tokio sporto
Idomu, kada galima pradeti sportuoti po cazario operacijos? man ginekologe nieko konkreciai apziurejuusi po menesio neuzdraude, tik sake, kad ypac svarbus pratimai pilvui, norint , kad nenukares liktu. Po operacijos praejo jau 2 men, tad noreciau lankyti joga ar pilvo soki, tik nezinau, ar galima? pasidalinkit savo patirtimi.
QUOTE(jola10 @ 2007 04 23, 17:00) Idomu, kada galima pradeti sportuoti po cazario operacijos? man ginekologe nieko konkreciai apziurejuusi po menesio neuzdraude, tik sake, kad ypac svarbus pratimai pilvui, norint , kad nenukares liktu. Po operacijos praejo jau 2 men, tad noreciau lankyti joga ar pilvo soki, tik nezinau, ar galima? pasidalinkit savo patirtimi. As sportavau po 3 men. tik nedariau juokiu pratimu presuj. Kaip sake gydytoja galima lengvus atsilenkimus daryti .Ped ne persistengti o po 6 men.gali laisvai daryti visus pratimus. O jogos trenere perspek kad buvai operuota....turi patarti kokius pratimus galima o kokiu ne sekmes
Man gydytoja apziurejus dave leidima sportuoti jau po 2 menesiu, tik aisku proto ribose, pradedant pamazu ir is karto neapsikraunant labai dideliais kruviais
QUOTE(daivazek @ 2007 04 24, 13:45) Man gydytoja apziurejus dave leidima sportuoti jau po 2 menesiu, tik aisku proto ribose, pradedant pamazu ir is karto neapsikraunant labai dideliais kruviais O mano kolegej pries 5 metus gydytoja po Cezario po savaites liepe pratimus Nueik i fitnesa perspek treneri apie operacija,sudarys tau atskyra programa....treniruosi visa kuna isskyrus pilva (kol kas...) O jei dar vaikeli pati maitini tai ir su kt.pratimais reikia atsargiai,vel gi patars geras treneris ka galima ir ko ne.....
Labas mergaites,
as pradejau sportuot jau po 2 menesiuku. Pilvo presa taip pat ! tik reikia perspet treneri, kad jis nesumastytu kruvio tokio duot, kokio jus nepavezat. su saiku viskas imanoma QUOTE(Simpatiaska @ 2007 04 24, 16:02) O mano kolegej pries 5 metus gydytoja po Cezario po savaites liepe pratimus Nueik i fitnesa perspek treneri apie operacija,sudarys tau atskyra programa....treniruosi visa kuna isskyrus pilva (kol kas...) O jei dar vaikeli pati maitini tai ir su kt.pratimais reikia atsargiai,vel gi patars geras treneris ka galima ir ko ne..... O jei maitinu,tai kokie pratimai kenkia? krutinei stiprinti? idomu kodel?
Po 6 savaičių pradėjau presiuką į buvusią padėtį statyti. Jaučiuosi puikiai!
Tačiau geriausias patarimas, profesionalo patarimas
Šiaip per anksti pilvo raumenų tampyti nerekomenduojama, gali prasidėti kraujavimai. Po 3 mėn galima sportuot, darytis vakuminius masažus ir pan. Sporto klubuose būna specialūs pogimdyvinių mankštų užsiėmimai kartu su kūdikiu.
QUOTE(mylimuke @ 2007 04 26, 21:52) Visi kas liecia krutine....nes gali dingti pienukas arba sumazeti jo kiekis. Kadangi norint sustiprinti krutine reikia treniruoti visa nugara....reiske reikia labai atsargiai su visais pratimais nugarai ir krutinej......geriau isanksto perspeti treneri...as kai pasakiau kad po gimdymo iskart paklause arr maitinu......nes sako tada trniruosim tik kojas,rankas....ir labai atsargiai su kt.pratimais.... bet tada jau nemaitinau ..tai galejau daryti visus pratimus Nors zinau kad kai kurie daro sudet.pratimus krutinej ir nieko..tai turbut kiekvienai skirtingai buna
Na kiek žinau, jei viskas gyja normaliai, tai po 2 mėn. Kadangi pati du kartus apturėjau cezarį tai teko pasidomėt
as po dvieju cezariu. po pirmo ,pradejau sportuot septintam menesi, nes gan ilgai pjuvio vietoj jauciau tempima ir siaip kazkaip baime buvo ,kad kazko negero neatsitiktu.lankiau aerobika, tempas didelis buvo, bet pieno atzvilgiu man jo netgi padaugejo
QUOTE(Jacobs @ 2007 05 04, 11:31) as po dvieju cezariu. po pirmo ,pradejau sportuot septintam menesi, nes gan ilgai pjuvio vietoj jauciau tempima ir siaip kazkaip baime buvo ,kad kazko negero neatsitiktu.lankiau aerobika, tempas didelis buvo, bet pieno atzvilgiu man jo netgi padaugejo o man vat dar idomu kokia paskui ta krutine bus..kai nemaitinsi....jei tiek dag pienuko??? as maitinau tik men.paskui pienas dingo,praejio beveik metai ir vistiek krutine ne tokia kokia buvo...prarado stangruma....o jei antro suplanosiu........))))))))))) turbut amen krutinej......suprantu kad del vaiko viskas...bet vistiek gaila.... QUOTE(Simpatiaska @ 2007 05 04, 18:23) o man vat dar idomu kokia paskui ta krutine bus..kai nemaitinsi....jei tiek dag pienuko??? as maitinau tik men.paskui pienas dingo,praejio beveik metai ir vistiek krutine ne tokia kokia buvo...prarado stangruma....o jei antro suplanosiu........))))))))))) turbut amen krutinej......suprantu kad del vaiko viskas...bet vistiek gaila.... na, kai mano krutine iki pirmo nestumo buvo maza, tai man tik dziaugsmas kada ji padidejo
Sveikutes, pries poera savaiciu pagimdziau savo lelyte. dar biski luktelsiu ir labai noriu eiti sportuoti. bet va dielma ka daryti nes maitinu pienuku. kaip ta problema isspresti. Nusitrakti nelabai gaunasi, nes pieno nelieka, mazoji issiurbia viska.
o jeigu misinuka vyrui paliksiu, tai vaika nuo kruties galiu atpratinti. ka patartumet? aciu
Aš taip pat maitinu krūtimi. Progą pasportuoti nutaikau kai mažylė užmiega. Juk iš pat pradžių gali pasportuoti ir namuose, o kai
Na as irgi esu sporto maniake, bet gal tu dar sustiprek, dabar tau reikia kuo daugiau poilsio. Neskubek i sporto kluba, nes kol maitini, geriau save patausoti. Man intensyviai pasportavus dingdavo pienas, o kadangi auginu antra vaikeli, tai jau geriau suvokiu prioritetus
Svoris ir formos sugrizta greiciau nei tu manai
Patarčiau vis tik lukterti- tu tik prieš porą savaičių pagimdei, o jkau pienuko "palikimui " neturi
QUOTE(Klepesova @ 2007 08 24, 09:09) Patarčiau vis tik lukterti- tu tik prieš porą savaičių pagimdei, o jkau pienuko "palikimui " neturi sveikutes, na labai dekui uz patarimus. Jua taip ir nusprendziau namuciuose masaziukus su gumine taure pasidarau, atsilenkimus darau, turiu guma, tai rankytes stiprinu. kolkas bus gerai. Paskui veliau ziuresiu kaip eisis. Aciu jums. QUOTE(Crizal* @ 2007 08 23, 16:09) Aš taip pat maitinu krūtimi. Progą pasportuoti nutaikau kai mažylė užmiega. Juk iš pat pradžių gali pasportuoti ir namuose, o kai Manau, kad tai geriausia išeitis. Palukėk dar su klubu ir irmtesniu sportu. Dabar tavo organizmui reikia švelnaus rėžimo.
ogo man net minties nebuvo sportuot po 2 sav.
Na pagaliau - po puses metu ir as i sportp kluba einu. Ruosiuos lankyti joga, baseina, gal dar aerobika. Iki tol namie pratimus po gimdymo dariau ir vandens telkinuose prie progos plaukiojau, juk vasara buvo. Papasakosiu, kaip seksis. Va dar ruosiuos body flex 'a isbandyti - prisiskaiciau cia , kad efektyvu
QUOTE(jola10 @ 2007 09 03, 14:13) Na pagaliau - po puses metu ir as i sportp kluba einu. Ruosiuos lankyti joga, baseina, gal dar aerobika. Iki tol namie pratimus po gimdymo dariau ir vandens telkinuose prie progos plaukiojau, juk vasara buvo. Papasakosiu, kaip seksis. Va dar ruosiuos body flex 'a isbandyti - prisiskaiciau cia , kad efektyvu As jau po 3men i sporto kluba pedinau
Parašykite daugiau apie stebiklingą bodyflex, daug girdėjau, bet savo akinis nemačiau
Didžiausią problemą turiu su pilvu ir celiulitu ant sedmėnų. Dabar vaikeliui tris mėn, pats laikas pradėti sportuoti. Darau pratimus namuose, bet efektas prastesnis negu tikėjausi. Į sporto kluba ištrukti nepavyksta Kažkaip po pirmo vaikelio viskas lengviau buvo QUOTE(Irina D @ 2007 09 06, 17:20) Parašykite daugiau apie stebiklingą bodyflex, daug girdėjau, bet savo akinis nemačiau Didžiausią problemą turiu su pilvu ir celiulitu ant sedmėnų. Dabar vaikeliui tris mėn, pats laikas pradėti sportuoti. Darau pratimus namuose, bet efektas prastesnis negu tikėjausi. Į sporto kluba ištrukti nepavyksta Kažkaip po pirmo vaikelio viskas lengviau buvo Daug daug vaiksciokit lauke su vezimeliu. Ir vaikuciui gerai, ir mamytei sportas, dviguba nauda
Norėčiau ir aš eiti sportuoti. Tik kažkaip nesiryžtu palikti savo
QUOTE(Puccha @ 2007 09 08, 18:22) Norėčiau ir aš eiti sportuoti. Tik kažkaip nesiryžtu palikti savo Palikti tai tikrai nieko tokio, bet ar ne per anksti tau dar sportuoti?
Sportuoti pradejau po gimdymo praejus apie 1.5 - 2men.. nors sportavau iki pat paskutines dienos iki gimdymo. atsiradus lialiui sportui nelabai likdavo jegu
QUOTE(Irina D @ 2007 09 06, 17:20) Parašykite daugiau apie stebiklingą bodyflex, daug girdėjau, bet savo akinis nemačiau Didžiausią problemą turiu su pilvu ir celiulitu ant sedmėnų. Dabar vaikeliui tris mėn, pats laikas pradėti sportuoti. Darau pratimus namuose, bet efektas prastesnis negu tikėjausi. Į sporto kluba ištrukti nepavyksta Kažkaip po pirmo vaikelio viskas lengviau buvo apie bodyflex yra atskira tema - pasiziurek QUOTE(mylimuke @ 2007 09 09, 11:00) Jei yra noras sportuoti-vaikelis tikrai ne kliutis.Kauno sporto klube ,,Linija" vyksta mamytems po gimdymo treniruotės kartu su vaikeliais.Tikrai labai patogu.Ta pati trenere sustato ir dieta.Rezultatai buna akivaizdus. QUOTE(sigule* @ 2007 09 10, 10:09) Sportuoti pradejau po gimdymo praejus apie 1.5 - 2men.. nors sportavau iki pat paskutines dienos iki gimdymo. atsiradus lialiui sportui nelabai likdavo jegu Tai tikrai labai saunios treniruotes ir puiki iseitis mamytems, neturincioms kur paliksi tavo leliuku QUOTE(shoei @ 2007 09 11, 10:34) Jei yra noras sportuoti-vaikelis tikrai ne kliutis.Kauno sporto klube ,,Linija" vyksta mamytems po gimdymo treniruotės kartu su vaikeliais.Tikrai labai patogu.Ta pati trenere sustato ir dieta.Rezultatai buna akivaizdus. Del sito pilnai sutinku. Bet jei po cezario praejo tik 1,5men, tai manau tikrai anksti eiti sportuoti. O jei po gimdymo, tai zinoma galima.
gal kur ir klaipedoj yra tokie uzsiemimai?
Aš sportuoti išėjau kai dukrytei jau buvo beveik 3 mėn. (lankau Aqua aerobiką), nes laukiau kada ginekologas duos sutikimą
Bet va vienas didelis minusas gavosi - per porą savaičių pienas dingo
aš jau laukdamasi žinojau kad eisiu sportuoti, labai norėjau atgauti savo formas ir jaustis kaip pries nestuma. Is kart po gimdymo, lovoje mindavau dvirati, mama sake kad joms taip liepdavo tipo pilvas greičiau atsistato aisku viskas turi buti proto ribose, grižus namo daridavau atsilenkimus ir dvirati mindavau kiekviena diena labai sunku pradžioje buvo Kai tik suėjo menuo po gimdimo iškart variau i sporto kluba ant treniruoklių, trenerė buvo pasimetus kai pasakiau kad as esu neseniai pagimdžiusi. Bet mamytes kad jus žinotumet kaip viskas atsistatė pilvukas garžesnis negu buvo, juočiuosi super ir jėgu turiu ir energijos. o del laiko tai tik noro reik turėti manau vyras gali isleisti du kart i saveite 1 val istrukti. Sportuodama atsijungi nuo visko nuo namu nuo vaiko gristi gera nuotaika Ir svoriu atsikračiau per du men. Pati džiaugiuosi savim
Na as ir aksti pradejau sportuoti..1sav po gimdymo tik lengva mankstele ( toks kaip naminis aerobikas
Kol kas dar zenklaus poveikio nera- bet jis atsiras.. Tik kartais bunu jau taip nusikalusi kad apie pratimukus net pagalvoti neina
as tai dar tik ruosiuosi eiti i sporto kluba,nes noriu kuo greiciau atgaut formas, bet kadangi po cezario tai turejau laukti
As kai sulysau po gimdymo,tai jokiu mankstu
Aš jau 10 diena po gimdymo, bet sportuoti dar negalėčiau, dar truputi skauda nors neplyšau, bet laukiu labai kol sutvirtėsiu ir galėsiu pasportuoti truputį, o gal ir man kokiu nors stebuklingu būdu svoris savaime ims kristi (norėčiau).
|