Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Jėzuitų gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
happy_mammy
Gal yra forume mamyčių, kurių vaikai pernai įstojo į šios gimnazijos 5-ąją klasę? Labai domintų kokio sudėtingumo stojimo testas, į ką labiau atkreipia dėmesį komisija per pokalbį, ar priima į gimnaziją vaikus iš šeimų, kuriems bažnyčia nėra pirmoj vietoj, ...? Labai laukiu visų nuomonių ir atsiliepimų. Ačiū 4u.gif
asara
Mane irgi labai domintu testo pavyzdis 4u.gif
tina2
pernyksciai cia
http://www.vjg.lt/modules.php?name=Downloa...load&cid=12
kavenska
QUOTE(tina2 @ 2007 04 20, 15:40)

Tema kurta apie KAUNO jezuitu gimnazija, o cia testai Vilniaus.
Gendre
kiek teko susidurti su stojimais i sita gimnazija tai zinau tikrai, kad testas cia tikrai ne prirmoj vietoj daugiausia lemia rekomendecijos ir dar nezinia kas...Mano du broliai stojo i sita gimnezija testu islaike labai gerai ri pokalbiuose buvo, bet neprieme matyt kazko pritruko mirksiukas.gif
Verba
QUOTE(kavenska @ 2007 04 22, 17:35)
Tema kurta apie KAUNO jezuitu gimnazija, o cia testai Vilniaus.
*

Tiek Kaune, tiek Vilniuje būsimieji penktokai sprendė TUOS PAČIUS testus, tą pačią dieną ir tą pačią valandą. Šiemet bus lygiai taip pat. Sekmės visiems gegužės 19 dieną. Šiai dienai priimta 170 pareiškimų, priims, rodos,apie 80.
Soni
Mano nuomone, testas yra tikrai sunkus, kokia Jūsų nuomonė?
karina
Dėl testo, tai čia nuo vaiko gabumų priklauso smile.gif Kažko labai sudėtingo jame tikrai nėra smile.gif
sąvaržėlė
QUOTE(happy_mammy @ 2007 03 29, 11:52)
Gal yra forume mamyčių, kurių vaikai pernai įstojo į šios gimnazijos 5-ąją klasę? Labai domintų kokio sudėtingumo stojimo testas, į ką labiau atkreipia dėmesį komisija  per pokalbį, ar priima į gimnaziją vaikus iš šeimų, kuriems bažnyčia nėra pirmoj vietoj, ...? Labai laukiu visų nuomonių ir atsiliepimų. Ačiū 4u.gif
*

O kam vaikus leist į bažnyčios kuruojamą gimnaziją jei patiems tie bažnytiniai reikalai svetimi? g.gif Tai ten gi remiama krikščionišku auklėjimu ir pan. Iš interneto radau čia, bet kam reikia turbūt ir taip žinote.
Soni
QUOTE(karina @ 2007 05 08, 13:09)
Dėl testo, tai čia nuo vaiko gabumų priklauso smile.gif Kažko labai sudėtingo jame tikrai nėra smile.gif
*

Sutinku, kad nuo gabumų, bet pvz. tokio žodžio kaip "niurkso" jis tikrai nesuprato, pirmą kartą girdėjo, o ir anglų jam kažkuri užduotis pasirodė nįveikiama...
Verba
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 14:16)
Tai ten gi remiama krikščionišku auklėjimu ir pan.
*

O kitose mokyklose, atleiskite, skatinama vogti, meluoti, žeminti kitus etc., t.y. viso to, kam prieštarauja Dekalogas?
Šis mano klausimas telieka retorinis cool.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Verba @ 2007 05 08, 17:36)
O kitose mokyklose, atleiskite, skatinama vogti, meluoti, žeminti kitus etc., t.y. viso to, kam prieštarauja Dekalogas?
Šis mano klausimas telieka retorinis cool.gif
*

na mano irgi buvo retorinis turbūt jei jau tai retorika biggrin.gif ...kitose neskatinama aišku, bet jos nėra su kažkokia konfesija susijusios mokyklos. Religija turbūt ne tik tai kai kažko nedarai, bet kai ir kažką darai - t.y. praktikuoji ją ir ryšys su tuo matosi kiek paskaičiau šitos mokyklos nuostatuose. Ką aš žinau - man tai svetima, tai kodėl turėčiau kišti savo vaiką į tai kas man pačiai svetima (religijos praktika)? Va ir visa retorika. Nes nematau motyvo kodėl renkasi tokią mokykla. Prestižas? cool.gif
sąvaržėlė
blink.gif
Verba
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 22:33)
. Ką aš žinau - man tai svetima, tai kodėl turėčiau kišti savo vaiką į tai kas man pačiai svetima
*

Svetima-tai, matyt, turėtas galvoj krikščioniškas (nors, manyčiau, kiek painiojatės definicijose ir turėjot minty katalikišką) auklėjimas.Tai tik patvirtina, kad užklydot ne į tą puslapį cool.gif
Soni
kaip sekėsi testus rašyt? gal galit nuorodą įmest kur jie yra?
Verba
Kad kažin, ar iki priėmimo pabaigos jie bus paskelbti. Mano galva, sunkūs jie nebuvo, bet ir vėl buvo daug neesminio teksto, kurį skaitydami vaikiukai tiesiog gaišo laiką. Vienas uždavinukas būtų juokingas, jei nebūtų graudus- apie šaldytuvą. Daug kam neaiški buvo sąlyga, nes vaikai nesuprato, kas ta kamera (t.y. šaldiklis) ir kur ji yra.
Žmogė
Laba diena!
Ankstesniais metais buvo bent testu pvz. imesti., o siemet neradau...Gal kas zino kur "padeta"? bigsmile.gif O jei dar galetumet ispudziais pasidalyt. ypac pokalbis domina: apie ka? g.gif ax.gif Labal labai prasau atsiliepkit, a? mirksiukas.gif
Verba
Skelbt šiemetiniu testus- dar gal ankstoka (pernykščius galima rast). Supratau, jau ruošiatės kitiems metams?
Žmogė
QUOTE(Verba @ 2007 07 03, 20:51)
Skelbt šiemetiniu testus- dar gal ankstoka (pernykščius galima rast). Supratau, jau ruošiatės kitiems metams?
*

O ka reiskia ankstoka? g.gif Juk as ne rezultatu, o pvz. prasau: apie ka? blush2.gif
O kur galima rasti pernyksciu? blush2.gif g.gif
Aha, jau ruosiames? Gal kam nors ypac reiks ruostis/ papildomai? tongue.gif
luju
Labukas,
mes taip pat iš anksto ruošėmės ,papildomai anglų lankė,pokalbis tai ten ,toks sakyčiau netikėtas,turi vaikas savim labai pasitikėti,pasakyti savo gabumus doh.gif tiesiog vaikas turi atsakinėti pats ,o ne su tėvelių pagalba.

P.s Verba ne be tavo pagalbos ir gražių postų pasirinkome šitą mokyklą 4u.gif
MELDA
QUOTE(Žmogė @ 2007 07 16, 16:51)
O ka reiskia ankstoka? g.gif  Juk as ne rezultatu, o pvz. prasau: apie ka? blush2.gif
O kur galima rasti pernyksciu?  blush2.gif  g.gif

*

Na mums iki gimnazijos toli, bet testus pernykščius ar šiemetinius norėčiau pamatyti, įdomu,o gal ir vaiko lavinimui kokių minčių kiltų( nuvesčiau šaldytuvą aprodyt lotuliukas.gif ), jei kas turit- pasidalinkit 4u.gif
luju
pernykščiai testai tik Vilniaus Jėzuitų gimn. puslapyje ,ten gerai pažiūrėk ir rasi 4u.gif
Verba
QUOTE(luju @ 2007 07 24, 09:57)
Labukas,
mes taip pat iš anksto ruošėmės ,papildomai anglų lankė,pokalbis tai ten ,toks sakyčiau netikėtas,turi vaikas savim labai pasitikėti,pasakyti savo gabumus doh.gif tiesiog vaikas turi atsakinėti pats ,o ne su tėvelių pagalba.

P.s Verba ne be tavo pagalbos ir gražių postų pasirinkome šitą mokyklą 4u.gif
*

Net kvapą užėmė perskaičius...(bet, ką čia kalbėt, buvo malonu blush2.gif ). Sekmės dideliausios, pasitikėkit ir tikėkit savo vaikeliu, bet kiek sugebėsit ir leis asmeninis laikas- nebūkit nuošaly to, kas vyks jo (jos) gimnazijiniame gyvenime smile.gif
luju
VerbaDidelis ačiū ir žinoma dalyvausime ,kiek tik išeis 4u.gif Bet kaip laukia vaikas mokslo metų,naujų draugų ir viso kito,kad net gražu ir džiugu bigsmile.gif
Verba
Prasidėjus mokslams, parašykit, kas auklėtoja ir kokios mokytojos turės anglų pogrupius- gal galėsiu ką patart 4u.gif
Žmogė
QUOTE(luju @ 2007 07 24, 09:44)
pernykščiai testai tik Vilniaus Jėzuitų gimn. puslapyje ,ten gerai pažiūrėk ir rasi 4u.gif
*

Labai aciu! Pamirsau padekot ir isvykom atostogu, atsiprasau 4u.gif
Hm...ne taip jau baisiai atrodo...ar verta eiti papildomai siemet? g.gif
Ar labai tie pokalbiai baisus, verba? blush2.gif cool.gif
Verba
QUOTE(Žmogė @ 2007 08 20, 22:31)
Ar labai tie pokalbiai baisus, verba?  blush2.gif  cool.gif

Net šyptelėjau perskaičius biggrin.gif Tikrai- ne. Jeigu bus tikrai aktualu- galėsim sukontaktuot mirksiukas.gif
Selija
Noreciau pasisakyti apie sia mokykla siek tiek:
tikrai specidfine mokykla,vaikas saugus nuo visokiu nesamoniu -narkotiku,mustyniu ir vagysciu, taciau visgi nerekomenduociau i sia mokykla leisti nelabai turtingu tevu vaiku,nes skirtuma nuo kitu vaikas pajus-kuo toliau ,tuo labiau kauno jezuitai tampa nuo pinigu priklausoma mokykla. O mokymo lygis taipogi suprastejes-nes dauguma mokytoju jauni ir bijo kazka sakyti turtingu vaikams,nors bent mane mokytis ismoke.
Nepykit uz nelabai teigiama post'a,bet pati baigiau pries metus ir ne uz ka nenoreciau sugrizt,gan daug nuoskaudu jauciu siai mokyklai schmoll.gif Visgi, tikiouosi,kad istojusiems bus geriau 4u.gif
Verba
Matai,Selija(manau, kad tave žinau), dalykas tas, kad sąlygas turtinei mokinių diferenciacijai sudaro tikrai ne mokykla. Jau į mokyklą ateina vaikai iš skirtingų šeimų. JG nėra to reiškinio fenomenas- paimk bet kurią mokyklą ir visose jose bus vaikai iš labai turtingų, mažiau pasiturinčių ir tiesiog sunkiai besiverčiančių šeimų. Sutik, kad mokykla tikrai neskatina(ar gal tiksliau, net stengiasi išvengti tokios terpės) turtinių vaikų skirtumų išryškinimo. Aš, žinoma, nekalbu apie atskirus "pedagogus", kurie rodo išskirtinį savo prielankumą tiems, kurie ateina pas juos su kažkokiom dovanėlėm ar moka pinigus už korrepeticijas(t.y. už tai, ką tas mokytojas turėjo padaryt per pamokas).Tokie atvejai gali būti ne išimtis ir šitoj gimnazijoj, bet bendrai mokinių ugdymo ir auklėjimo koncepcijai tai yra tikrai svetima, ir vaikams, kuriems siekti kažkokio rezultato trukdo finansiniai barjerai gimnazija tikrai stengiasi padėti(Mažina arba visiškai atleidžia nuo mokesčio, siūlo nemokamą maitinimą, apmoka transporto išlaidas, skiria vienkartines skatinamąsias stipendijas etc.) Taip kad tavo paminėtos problemos buvime, kaltos tikrai ne mokyklos, bet kalti pirmiausiai mes patys- tėvai- kuomet savo tuštybę išreiškiam puikuodamiesi kažkokiu daiktu prieš kaimynus ar bendradarbius ir nepastebėdami, kad šalia stovi ir klauso mūsų atžalos...
arturaslietuvis
QUOTE(Verba @ 2007 09 02, 17:27)
Matai,Selija...
*

Verba, kaip suprantu, esi kompetentinga JG vidaus reikaluose. Mano vaikai, potencialus sios istaigos lankytojai ir mane domina, kokia yra startine suma (stavke) uz viena "galva" (priimama mokini)?
Jei kartais suklystum, Selija, manau tave pataisytu, o gal ir papildytu wink.gif

Verba
Štai, Selija, tau dar vienas tėvų įtakos vaiko formuojamoms vertybėms pavyzdys. Duokit,Artūrai, kiek tik turit (argi vaikui gaila?). Ir būtinai jam pasakykit, už kiek jis ten pakliuvo- koks malonumas bus pasipuikuot prieš draugus cool.gif
sąvaržėlė
Verba, mano supratimu Artūras klausė kiek paprastesnio dalyko - juk būna kad ir įstaigų, kad ir ikimokyklinių turi oficialų stojamąjį mokestį.
Šiaip nelabai suprantu kas šioje temoje vyksta: kažkas anot kažko soc. skirtumais puikuojasi, o kažkas savo kompetencija ir išmanymu JG vidaus reikaluose...tiek kad sugeba tik ironizuoti neatsakant į paprastą klausimą.
Atsakyti į tuos klausimus pati negaliu, nors prie "vidaus" savaip tekę prisiliesti (tiesiog nesidomėjau). Paprasčiausiai turbūt skambtelti ir paklausti ar kad ir pasiteirauti e-mailu.

QUOTE(Verba @ 2007 05 08, 23:06)
Svetima-tai, matyt, turėtas galvoj  krikščioniškas (nors, manyčiau, kiek painiojatės definicijose ir turėjot minty katalikišką) auklėjimas.Tai tik patvirtina, kad užklydot ne į tą puslapį cool.gif
*

Verba, katalikiškas auklėjimas nėra krikščioniškas? blink.gif laugh.gif Katalikai ne krikščionys? lotuliukas.gif doh.gif
Gal vis tik pati pasitikslinkite definicijas cool.gif Na ir su patvirtinimais neskubėkite wink.gif

Katalikybė (gr. καθολικός „bendras“) – krikščionybės kryptis, atsiradusi 1054 metais, kai Krikščionių bažnyčia skilo į Rytų ir Vakarų bažnyčias. Tai labiausiai paplitusi religija Lietuvoje. Katalikybę išpažįstantieji vadinami katalikais arba Romos katalikais.
Prašom smile.gif
Verba
Aš tai, sąvaržėle, kai kažko nesuprantu ir juo labiau man tai svetima- tiesiog nesikišu ir nesamprotauju. Su Artūru mes tikrai išsiaiškinsim ko JIS klausė. O dėl definicijų- aš būtent tai ir be žodyno ir turėjau minty, kad katalikybė- tik krikščionybės kryptis. smile.gif
arturaslietuvis
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 02, 21:42)
Verba, mano supratimu Artūras klausė kiek paprastesnio dalyko - ...
...nei juoktis nei verkt  unsure.gif
*

Savarzele, gana taikliai, aciu

buckis tau i nosyte wink.gif

to Verba:
Galvojau, kad busi drasesne, juk anksciau tai buvo kysis o dabar sitie mokesciai iteisinti blush2.gif o gal vistiek dar kazkas papildomo isliko g.gif juk Gendres dvieju broliu kazkodel neprieme, nors jie ir "testus islaike l.gerai ir pokalbiuose buvo".... rolleyes.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Verba @ 2007 09 02, 22:17)
Aš tai, sąvaržėle, kai kažko nesuprantu ir juo labiau man tai svetima- tiesiog nesikišu ir nesamprotauju. Su Artūru mes tikrai išsiaiškinsim ko JIS klausė. O dėl definicijų- aš būtent tai ir be žodyno ir turėjau minty, kad katalikybė- tik krikščionybės kryptis. smile.gif
*

Mieloji Verba, man tai nėra svetima. Tik va viskas labai užkliuvo todėl, kad pirmoje gana aiškiai suformuluotoje žinutėje nėra žodžio "tarkim" . Bet turėta mintyje būtent tai. Tiesiog pasakojau ne apie save, o bandžiau suprasti kodėl.
"Kai ką", Verba šiek tiek suprantu. wink.gif

Na tai susipainiojimas definicijose tada kur? Vis dar tvirtini, kad JG neužsiima krikščionišku auklėjimu?

Čia gi tas pats, kaip vokiečiui ar prancūzui aiškinti, kad jis ne europietis. bigsmile.gif
Verba
Artūrai, patikėkit, aš tikrai nuo jūsų aptariamų dalykų esu labai tolima. Gal todėl, jog tiesiog tikėjau išpažįstamom nuostatom ir ypač tikėjau savo vaikais. Suzukis, tarp kitko, tam irgi turėjo įtakos. Antra vertus, kodėl jūs manot, kad Gendrės broliai (neturiu žalio supratimo, kas ji ir jie tokie), buvo geresni už jonuką, petrelį ar aleksiuką? Todėl, tikrai atsiprašau, kad nepradėsiu paišyt jums jokių skaičių dėl paprastos priežasties- jų nežinau.
arturaslietuvis
QUOTE(Verba @ 2007 09 02, 22:46)
Artūrai, patikėkit, aš tikrai nuo jūsų aptariamų dalykų esu labai tolima.
*

Verba,legenda apie JG laaaabai ispusta,stojanciuju be galo daug, o vietu sk. ribotas. Tai pagal kokius kriterijus tenka atsirinkineti vaikus? (klausymas retorinis smile.gif))

Del Sh.Suzuki, M.Montesori, Valdorvo, Scetinino ir kito sviesiu zmoniu ideju nediskutuosiu, bet skaitant Lietuvos svietimo vizija, misija tikslus ir prioritetus vietomis siu sviesiu zmoniu ideologijos nublanksta. smile.gif)))
Deja deklaracija laaabai toli nuo realybes wink.gif
Verba
Tuomet man visiškai yra nesuprantamas jūsų pasirinkimas...(bet atsakyti nebūtina-man tai tikrai nėra svarbu).Sekmės.
liute
Mano vyriausioji dukra šiandien laiminga išėjo į pirmą pamoką JG.

Artūrai, smile.gif nemokėjom jokio kyšio. Net mintis tokia nekilo.. o ir dabar pagalvojus - žandai kaista nuo gėdos. Kam ir kaip ir kiek reiktu duot - net neįsivaizduoju.
Ir kokiu tikslu duoti..? Kad vaikas žinotų, jog negali įstot savo jėgom? Kad būtų įkištas į aplinką, kuriai jo kinkos perskystos?
Pažįstu vieno lt milijonieriaus dukrą, kuri šiemet stojo į JG ir ..neįstojo. Nepadėjo tėvo pinigai. Dar pažįstu vieno labai populiaraus ir įtakingo Kaune kunigo dukterėčią, stojo ir .. neįstojo.
Nebesiplesiu. Tik noriu primint tau paprastą tiesą - kyšio ėmėjų bus tik tol, kol bus jų davėjų.
Mano pačios kitos dvi dukros nėra tokios .. akademiškos kaip pirmagimė. Viena labai jautri ir imli menui kita.. smile.gif) išvis nežinia kam - viskam ir niekam. Tikrai nekišių jų į JG jei nenorės pačios ar neįstos. Lai renkas ir eina savo keliu pagal savo polinkius ir galimybes.

JG nėra valstybinė mokymo įstaiga, čia http://www.kjg.lt/Gimnazija/Misija/ apie idėjas ir siekus.

Selija, JG šiemet yra 7ta respublikoje pagal mokyklų reitingus. smile.gif) manau tiks mum tokia "suprastėjus mokymo kokybė". lotuliukas.gif
arturaslietuvis
QUOTE(liute @ 2007 09 03, 15:20)
Mano vyriausioji dukra šiandien laiminga išėjo į pirmą pamoką JG.

Artūrai, smile.gif nemokėjom jokio kyšio. Net mintis tokia nekilo.. o ir dabar pagalvojus - žandai kaista nuo gėdos. Kam ir kaip ir kiek reiktu duot - net neįsivaizduoju.
lotuliukas.gif ...
*

Sveikute, Lituke,

kaip praejo pirmoji mokslo diena? Kokie Adeles ispudziai? Beje, sveikinu Liuta su Liutukem su nuostabiu pasirodymuper rugsejo svente thumbup.gif

Jei Del JG yra butent taip, tai tikrai dziaugiuosi, o gal cia tik jum pasiseke, nes yra ir kitokiu atsiliepimu. Bet tada lieka dar didesnis klaustukas, pagal ka visgi daroma atranka, nes konkursas tikrai dideli.

Asmeniskas as nieko pries JG neturiu ir tureti negaliu. Tikrai stipti gimtazija, nes geras ir teisingas vadovas, stipri asmenybe, su gero verslininko prieskoniu wink.gif

Vat tik niekaip nesuprantu, ko Verba mano klausymo tada issigando? smile.gif)))

Verba
Neišsigandau,Artūrai, tiesiog,kaip ir liūtei man neteko susidurt su tais dalykais, o gyvenime niekad nesivadovauju tuo, "ką girdėjau", o tik tuo, ką patyriau, išgyvenau ar konkrečiai susidūriau. Džiaugiuosi vaikų pasiekimais gimnazijoje ir tikrai vertinu gimnazijos pastangas sudaryti visas galimas sąlygas šiems jų pasiekimams atsirasti.
luju
Labukas,
ir mano vaikas tik savo galvelės dėka jau lanko šią gimnaziją ir sveiku protu nesuvokiama kada ir kam ten duoti g.gif ,kvailystė kažkokia. Taip ,stojo vaikai,ir testus išlaikė,bet pokalbių nepraėjo,pagal ką jie atrenka tik pačios komisijos gali klausti,gal aiškiau būtų 4u.gif

Selija
Na,matau, kad čia per mane tokia diskusija įsiplieskė. Dėl kyšių ėmimo tikra tiesa- KJG valdžia stojant kyšių tikrai neima. net žinau,kad vieną pavaduotoją atleido iš darbo už tai kad bandė prastumt kažkokį vaiką.
Bet... vien tas,kad mokestis yra (jei neklystu) 1000 litų už metus tikrai labai išdifirencijuoja,nes net jei ir priima kokį gabų iš biednesnės šeimos ir jam nereikia mokėt to 1000,tačiau,kaip jam jaustis,kai organizuojama kokia klasės ekskursija , kuri pvz kainuoja 200 lt už 2 dienas. Juk daugumą klasės sudaro tie,kurie moka tą 1000 ir gan didelės sumos už tokius dalykus jiems tirkai ne problema. Arba,kad ir tie patys mokytojai,juk visi žino,kuris turtingas ar įtakingų tėvų vaikas,tai tam,kad ir kokių jis vidutinių gabumų būtų, visi mokytojai daug mieliau merks akį,nei protingam,bet nelabai turtingam .
Žodžiu, yra keli dalykai už ką esu dėkinga KJG : išmokė mokytis(bet pats paruošimas tirkai nesuperinis), buvo ramu, ir išmokau pakovot už save. Žinau,kad tai nėra bloga mokykla,vaikai dažniausia malonūs,mandagūs ir t.t, tačiau pinigai ten tikrai daro didelę įtaką ir tas,bent man, tas labai nepatiko.
To liute: kai jūsų dukra prieis 11-12 (ir ankstesnes) klases,pamatysite,jog KJG yra pirmam dešimtuke pagal reitingus ne todėl,kad paruošimas labai geras,o todėl,kad dažniausiai visa klasė eina papildomai pas beveik visų dalykų korepetitorius. o tai vėlgi atsiremia į tuos pačius pinigus,nes paprastų vidurinių mokiniai dažniausiai neišgali nusisamdyti šitiek daug papildomų mokytojų.Aišku,visada būna keletas,kurie yra gabūs iš savęs ir KJG tokių buvo,tačiau dauguma samdėsi.
Šiaip ar taip sėkmės visiem ten besimokantiems.

p.s mano tėvai yra visutinės klasės atstovai, jokių socialinių lengvatų negavau ir jų man nereikėjo, visgi KJG tapo laaabai turtingų vaikų mokykla taigi socialinį skirtumą jaučiau (kaip ir tie keli klasiokai,kurių tėvai nebuvo kokios nors Kauno grietinėlės vaikai).
arturaslietuvis
QUOTE(Selija @ 2007 09 04, 22:22)

...Bet... vien tas,kad mokestis yra (jei neklystu) 1000 litų už metus tikrai labai išdifirencijuoja,nes...

... dažniausiai visa klasė eina papildomai pas beveik visų dalykų korepetitorius. o tai vėlgi atsiremia į tuos pačius pinigus,nes ...

*

Ačiū, Selija, už išsamią info, padėtį iš vidaus. Būtent to ir laukiau wink.gif
Amberlady
Sveiki visi kam sios gimnazijos gyvenimas rupi.
Mano dukra t.p. mokosi nuo siu metu KJG (manau, kad su liutes mergyte kartu klaseje - liute, parasyk man i AZ, issiaiskinsim cool.gif )
Istojome be jokiu papildomu mokesciu, manau labiausiai leme musu poziuris - t.y., pokalbis per priemima, kur nevaidinome giliai religingu, bet papasakojom apie vertybes, kuriomis vadovaujemes kasdiena.

Turiu komentara Selijai - manau kad sis klausimas senas kaip pasaulis, ir ar KJG, ar kitoje populiaresneje mokykloje butu tas pats. As pati pries X-niolika metu baigiau viena pusiau prestizine Kuno mokykla, ir galeciau Tavo zodzius, Selija, del socialiniu problemu pritaikyti ir savo praktikai apibudinti.
As manau kad cia dabartines visuomenes atspindys, o ne KJG specifika (neabejoju, kad ir J.Jablonskio, i Rasos gimnazijoje yra tas pats).
aifa
sveiki.
peržvelgiau testą internete pateiktą. norėjau paklausti pernykščių ketvirtokų, kurie stojo ir įstojo ar neįstojo. ar testas buvo tokio paties stiliaus kaip pateiktas internete, t.y. pasaka su uždavinukais? ir dėl lietuvių užduočių - ar buvo praleistos raidės?

gal galėtų kas pakomentuoti, koks yra stojančių ir įstojančių pasiruošimas. kurią maždaug dalį testo teisingai atlieka įstojantys vaikai?

ačiū, jei kas galėsite padėti.
aifa
QUOTE(aifa @ 2008 04 04, 12:56)
sveiki.
peržvelgiau testą internete pateiktą. norėjau paklausti pernykščių ketvirtokų, kurie stojo ir įstojo ar neįstojo. ar testas buvo tokio paties stiliaus kaip pateiktas internete, t.y. pasaka su uždavinukais? ir dėl lietuvių užduočių - ar buvo praleistos raidės?

gal galėtų kas pakomentuoti, koks yra stojančių ir įstojančių pasiruošimas. kurią maždaug dalį testo teisingai atlieka įstojantys vaikai?

ačiū, jei kas galėsite padėti.
*

I etapo testas buvo sudarytas tuo pačiu principu, kaip vjg puslapyje pateiktas pavyzdys.
Kauno Jėzuitų gimanzija skelbia, kad stojamuosius egzaminus šiemet laikė 94 mergaitės ir 91 berniukas. Mergaičių, patekusių į II etapą, žemiausias balas - 67.5, berniukų - 57.5. Gal vėliau pravers ši informacija besidomintiems.

Sveikinu visus, šiemet jau praėjusius I etapą ir linkiu sėkmės pokalbyje 4u.gif

Loli_judo
Labas visiems:-)
Siemet mazoji baigia P.Masioto pradine ir kazkaip pradeda galvos skausmas grauzt, kur reiks detis g.gif Mazoji pati nori JG-jon, nes tikriausiai dauguma klasioku ten ruosiasi (as taip manau).
Kaip ten del priemimo, ar ziuri i gyvenama vieta, kokie dar prioritetai?
Sho.Igneta
Visi kalba apie mazuosius mokinukus... O kaip reikalai su didesniais?As pvz visai noreciau i JG eiti.Dbr esu 9-oke, vidurkis 9. Kaip ten su priemimu reikalai?Ar mano amziaus kokiu labiau patyrusiu zmoniu atsirastu ir paaiskintu situacija? 4u.gif
Misse
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 25, 14:22)
Visi kalba apie mazuosius mokinukus... O kaip reikalai su didesniais?As pvz visai noreciau i JG eiti.Dbr esu 9-oke, vidurkis 9. Kaip ten su priemimu reikalai?Ar mano amziaus kokiu labiau patyrusiu zmoniu atsirastu ir paaiskintu situacija? 4u.gif
*

Vidurkis itakos nedaro jei stoji su visai mokinukais i 9 klase, bet kaip suprantu nori patekti i 10 klase. Siaip vidurkis neblogas, gal priimtu, bet kiek zinau priima remeju vaikus pirmiau. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.