Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Jėzuitų gimnazija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Loli_judo
QUOTE(Misse @ 2009 01 25, 23:33)
Siaip vidurkis neblogas, gal priimtu, bet kiek zinau priima remeju vaikus pirmiau. g.gif
*

Tai tipo paremti juos reikia?
O kuo ir kiek? lotuliukas.gif
Kaip ten elgtis: ateit ir pasakyt, kad galiu paremti? Ar jie patys paklausia? g.gif
Sho.Igneta
Taip , i 10. O nereikia laikyti istojamuju testu ?
Misse
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 26, 12:50)
Taip , i 10. O nereikia laikyti istojamuju testu ?
*

I 10 klase oficialios atrankos nedaro, nebent daug vietu atsiranda. Siaip gal padaro koki testuka, bet mano dukterecia (septintoke), tai kiek zinau i 5 klase neistojus ji atejo kitais metais i sesta. Klause kas ir kaip, o pasirodo, kad remejo dukra (nors nebutinai cia manau), nes jei tikrai gabus vaikas, tai nebutina remeju but smile.gif O i 5 ir 9 klase tai daro nemazas atrankas unsure.gif 4u.gif
Sho.Igneta
Aisku , reiks pasidomet 4u.gif
Ashai
g.gif Mes irgi labai domimės šia mokykla...
blush2.gif 1. Nesam turtuoliai, bet 1000 į metus sumokėti galėtume, tik klausimas ar dar papildomų rinkliavų po to klasėse nebūna ? A'la klasės remontui, vandeniui, popieriui (rankšluostiniam, tualetiniam ir pan) ar dovana mokytojai ir t.t. Į kokią sumą susideda visi šie priedai ?
2. Labai įdomu, ar įstojusieji vaikučiai į 5--ą klasę pateikė kunigo rekomendaciją, kurioje parašyta, kad tėveliai lankėsi bažnyčioje ir aktyviai dalyvavo toje veikloje kartu su vaikais, ar nebūtinai ta rekomendacija ? Na kaip vaiką rekomenduoti turiu pas ką paprašyti, bet kad mes nesilankome bažnyčioje, net močiutė neina...Juk kunigėlis negali meluoti unsure.gif
3. Kaip suprantamas "mokyklos rėmimas" ? Mano mažutė dabar 2-okė, tai ji ruošis stojimui tik po 2-jų metų, bet kiek skaičiau mokyklos tinklapy, tai papildomi balai suteikiami už mokyklos rėmimą - ar kas nors darėte kokius įnašus ? Tarkim šiemet paaukoju mokyklai 500 Lt, kitamet vėl 500 Lt. - ar man po to pateikti jiems sąskaitą, kad rėmiau, prašau uždėti tuos papildomus balus ?

Mokinukų mamos, prašau, papasakokite apie mokslą toje mokykloje šviežiomis akimis, labai prašau.
Man ši mokykla vien dėl to patinka, kad nuo 5 iki 12 klasės vaikui nereikės bėgioti per kitas mokyklas, o galės susikoncentruoti ties mokslu. Taip pat arti namų, na ir visos tos žiaurybės didelėse mokyklose, maniškė labai jautri, man baisu pačiai pagalvoti apie visa kitą.
Prašau, atgaivinkim šią temelę rolleyes.gif
Loli_judo
QUOTE(Ashai @ 2009 02 19, 14:23)
Mokinukų mamos, prašau, papasakokite apie mokslą toje mokykloje šviežiomis akimis, labai prašau.
Prašau, atgaivinkim šią temelę  rolleyes.gif
*

Ir aš prisidedu prie prašymo 4u.gif
Svarstymo laikas prasidėjo, tuoj jau reiks lėkti su dokumentais per mokyklas doh.gif
Serenada
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 19, 23:05)
Ir aš prisidedu prie prašymo 4u.gif
Svarstymo laikas prasidėjo, tuoj jau reiks lėkti su dokumentais per mokyklas doh.gif
*

drinks_cheers.gif ir as prisidedu ax.gif mums irgi svarstymo metas g.gif gal zinot kada ten siemet atviru duru diena?
ifauru
Mes pernai stojom, neįstojom....Vertinimas subjektyvus, nerodo net testo (tokios taisyklės).
Pažįstamų mergaitė mokosi, dėl rinkliavų neklausiau, bet kai papasakojo, tai g.gif Kokių yra priimtų (rėmėjų vaikų, broliai sesės vyresnėse klasėse mokosi), kad vos ne vos 5 gauna.
Negaliu garantuoti, kad tie patys vaikai kitose mokyklose irgi tokius pat pažymius tegautų, bet manau, tėvai, patys būdami pedagogais, gali šį tą matyti...Iš karto, neįstojus, šiek tiek apmaudu buvo, bet dabar mokomės kitoj gimnazijoj, viskas kol kas ok, nesigailiu...
Loli_judo
QUOTE(ifauru @ 2009 02 22, 22:15)
Iš karto, neįstojus, šiek tiek apmaudu buvo, bet dabar mokomės kitoj gimnazijoj, viskas kol kas ok, nesigailiu...
*

o kur mokotės, jei ne paslaptis? blush2.gif
luju
QUOTE(Ashai @ 2009 02 19, 14:23)
g.gif Mes irgi labai domimės šia mokykla...
:
Prašau, atgaivinkim šią temelę  rolleyes.gif
*

Kiek galiu teik padesiu, žinau kaip reikėjo pačiai informacijos kai maniškis stojo...
1. Daugiau pinigėlių gal dar reikės kokioms sventėm,smulkiom dovanėlėm...bet tai tikrai menkos sumelės 10lt ir pan.
2.Dėl rekomendacijų kunigo glaiu tik tiek pasakyti nuėjom į mums priklausančią bažnyčią, kunigėlis kažką parašė, užklijavo voką ir viskas, mes nesilankome bažnyčioje ir per pokabį pasakėmę,kad nesame labai tikintis,tiesiog vaikas labai nori čia mokintis,žinoma labiausiai tai vaikas pokalbyje turi dalyvauti ir drąsiai reikšti mintis,ne mekenti...
3.Mokyklos rėmimas yra rėmimas ,o ne aukojimas, ten jau eina normalios sumos jeigu gerai žinau,todėl ir tie vaikai kaikurių neaišku kiek ten parėmė ,kad su tokiasi vidurkais mokinasi,bet jų nėra daug...Jūsų vietoje neaukočiau...
4.Šiap mokykloje viskas kaip ir gerai, pasitaiko visko ..yra keletas keistų mokytojų,mėgsta užsisėsti ant vaiko,bet kur nepasitaiko...patinka,kad jeigu kas- gali nuvesti pas psichologus ,tartis ,na neleidžiama įsibujoti kokiom grupelėm, ar pan....

Manyčiau ,kad mergaitėm ten iš vis thumbup.gif , mano berniukas, bet labai esame patenkinti,o ir pats jeigu kas su gimnazija susiję, džiaugiasi,matau,kad patinka ,kad ten mokinasi...

tai tiek mano tos pagalbos smile.gif
PS mano vaikas įstojo tik savo galvos dėka, neturėjo jokių papildomų balų...jokių pažįstamų ir pan.
dtania1973
Sveiki,

Norejau paklausti ar iki siol nenusivylete sia mokykla. Nes kol kas siame forume nieko nerandu apie pacia mokykla.

QUOTE(liute @ 2007 09 03, 15:20)
Mano vyriausioji dukra šiandien laiminga išėjo į pirmą pamoką JG.

Artūrai, smile.gif nemokėjom jokio kyšio. Net mintis tokia nekilo.. o ir dabar pagalvojus - žandai kaista nuo gėdos. Kam ir kaip ir kiek reiktu duot - net neįsivaizduoju.
Ir kokiu tikslu duoti..? Kad vaikas žinotų, jog negali įstot savo jėgom? Kad būtų įkištas į aplinką, kuriai jo kinkos perskystos?
Pažįstu vieno lt milijonieriaus dukrą, kuri šiemet stojo į JG ir ..neįstojo. Nepadėjo tėvo pinigai. Dar pažįstu vieno labai populiaraus ir įtakingo Kaune kunigo dukterėčią, stojo ir .. neįstojo.
Nebesiplesiu. Tik noriu primint tau paprastą tiesą - kyšio ėmėjų bus tik tol, kol bus jų davėjų.
Mano pačios kitos dvi dukros nėra tokios .. akademiškos kaip pirmagimė. Viena labai jautri ir imli menui kita.. smile.gif) išvis nežinia kam - viskam ir niekam. Tikrai nekišių jų į JG jei nenorės pačios ar neįstos.  Lai renkas ir eina savo keliu pagal savo polinkius ir galimybes.

JG nėra valstybinė mokymo įstaiga, čia http://www.kjg.lt/Gimnazija/Misija/ apie idėjas ir siekus.

Selija, JG šiemet yra 7ta respublikoje pagal mokyklų reitingus. smile.gif) manau tiks mum tokia "suprastėjus mokymo kokybė".  lotuliukas.gif
*

liute
Jėzuitų gimnazija turi puikų tinklapį, jame visa informacija, kurios ieškote.
Na, sudėsiu smile.gif nepatingėsiu.

Penktokams mokėtina, čia parašyti visi akademiniai reikalavimai, nes visų pirma vaikai atrenkami pagal akademines žinias.

Visa priėmimo tvarka. Labai aiškiai surašyta.

Kas liečia katalikybę tai, juk tai yra JĖZUITŲ, vienuoliško ordino, gimnazija. Vaikai eina visi kartu kartą per savaitę į pamaldas, raginami eiti išpažinties, važiuoja į rekolekcijas ir t.t. per pamokas meldžiasi. Tad jei jūsų šeimai krikščionybė yra svetima, reiktų pagalvot ar tikrai verta stoti, juk ar nesijaus vaikas lb. prastai.. tokioje aplinkoje. Juk ir be Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune.

papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais
penktokė dukra ateina pas mamą ir sako "mamyt man labai neramu dėl mano draugės.. ji žinok nepriėjus pirmos Komunijos, o kad įstotų mama jai liepė meluoti, kad priėjo. Ir liepia eiti Komunijos kai su klase būnam Mišiose. Tai ji, žinok VISKO dabar bijo, bijo mamos, bijo kapelionui pasakyti ir Dievo irgi labai bijo. Ką daryt, kaip jai padėt? Tik tu niekam nesakyk... . " Mama aišku, paaiškino, kad jei draugė nueina išpažinties ir supranta, kas tai yra Komunija, viskas yra gerai. Dukra pasišneka su drauge, ją nuramina, pguodžia, kartu pasimeldžia...

dtania1973
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:01)
Jėzuitų gimnazija turi puikų tinklapį, jame visa informacija, kurios ieškote.
Na, sudėsiu smile.gif nepatingėsiu.

Penktokams mokėtina, čia parašyti visi akademiniai reikalavimai, nes visų pirma vaikai atrenkami pagal akademines žinias.

Visa priėmimo tvarka. Labai aiškiai surašyta.

Kas liečia katalikybę tai, juk tai yra JĖZUITŲ, vienuoliško ordino, gimnazija. Vaikai eina visi kartu kartą per savaitę į pamaldas, raginami eiti išpažinties, važiuoja į rekolekcijas ir t.t. per pamokas meldžiasi. Tad jei jūsų šeimai krikščionybė yra svetima, reiktų pagalvot ar tikrai verta stoti, juk ar nesijaus vaikas lb. prastai.. tokioje aplinkoje. Juk ir be Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune.

papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais
penktokė dukra ateina pas mamą ir sako "mamyt man labai neramu dėl mano draugės.. ji žinok nepriėjus pirmos Komunijos, o kad įstotų mama jai liepė meluoti, kad priėjo. Ir liepia eiti Komunijos kai su klase būnam Mišiose. Tai ji, žinok VISKO dabar bijo, bijo mamos, bijo kapelionui pasakyti ir Dievo irgi labai bijo. Ką daryt, kaip jai padėt? Tik tu niekam nesakyk... . " Mama aišku, paaiškino, kad jei draugė nueina išpažinties ir supranta, kas tai yra Komunija, viskas yra gerai. Dukra pasišneka su drauge, ją nuramina, pguodžia, kartu pasimeldžia...
*

Skaiciau as visa informacija jezuitu puslapyje. Nera mums sie dalykai labai svetimi. Mano vaikai dabar lanko katalikiska pradine mokykla. Noreciau, kad abu istotu I JG. Tad labai idomu ka mes galime iki stojimo padaryti, ka pasiruosti? Kiek girdejau yra baisiausias pokalbis. Ar istiesu?
liute
QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 26, 08:07)
Skaiciau as visa informacija jezuitu puslapyje. Nera mums sie dalykai labai svetimi. Mano vaikai dabar lanko katalikiska pradine mokykla. Noreciau, kad abu istotu I JG. Tad labai idomu ka mes galime iki stojimo padaryti, ka pasiruosti? Kiek girdejau yra baisiausias pokalbis. Ar istiesu?
*

Tikrai ne pokalbis pats baisiausias.
Mano akimis pats sunkiausias dalykas yra tas akademinis testas. Visų pirma jis tikrai didelis, ilgas, ar ne keturi lapai. O dar yra laiko limitas, tam kad spėt viską parašyti - tikrai reikia nežiovaut smile.gif. Jei mokykloj vaikas nėra pratęs mąstyt greitai ir rašyt greitai, net ir žinodamas gali ir neparaštyt teisingo atsakymo. Plius dar stresas. Mano vidurinėlė tokia - lėtukė smile.gif. Ji gali puikiai suskaičiuot, kai duota daug laiko, atsakyt, jei ramiai klausiama, o jei .. stresas ir nervai, tai visko gali pasitaikyti.
Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų. Plius visa šeima lankomės sekmadieniais Šv.Mišiose Vytauto Bažnyčioje 10 val., ten labai puikiai vaikams pritaikytos pamaldos.
O per pokalbį vaiko tikrai klaus "Kodėl tu nori mokytis šitoj gimnazijoj?" Bet atsakymas turbūt jau yra, jei nėra, galima ramiai laiks nuo laiko su vaiku pasiklabėt apie tai.
dtania1973
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:16)
Tikrai ne pokalbis pats baisiausias.
Mano akimis pats sunkiausias dalykas yra tas akademinis testas. Visų pirma jis tikrai didelis, ilgas, ar ne keturi lapai. O dar yra laiko limitas, tam kad spėt viską parašyti - tikrai reikia nežiovaut smile.gif. Jei mokykloj vaikas nėra pratęs mąstyt greitai ir rašyt greitai, net ir žinodamas gali ir neparaštyt teisingo atsakymo.  Plius dar stresas. Mano vidurinėlė tokia - lėtukė smile.gif. Ji gali puikiai suskaičiuot, kai duota daug laiko, atsakyt, jei ramiai klausiama, o jei .. stresas ir nervai, tai visko gali pasitaikyti.
Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų. Plius visa šeima lankomės sekmadieniais Šv.Mišiose Vytauto Bažnyčioje 10 val., ten labai puikiai vaikams pritaikytos pamaldos.
O per pokalbį vaiko tikrai klaus "Kodėl tu nori mokytis šitoj gimnazijoj?" Bet atsakymas turbūt jau yra, jei nėra, galima ramiai laiks nuo laiko su vaiku pasiklabėt apie tai.
*

Aciu uz atsakyma. Nezinau ar tai blogai ar ne, bet ne dukra cia nenori mokytis (nes reikes issiskyrti su klasiokais), o as noriu. Nes antras mano vaikas yra su negale. Ir nelabai zinau i kuria mokykla butu dar galima stoti, kad patirtu maziausia patyciu. Dukra manau islaikytu testa neblogai, bet berniukas... Yra protingas ir gabus, bet judesiai pas ji apsunkinti ir leti. Tai tikrai negales greitai atsakyti i testo klausimus.
liute
QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 26, 08:31)
Aciu uz atsakyma. Nezinau ar tai blogai ar ne, bet ne dukra cia nenori mokytis (nes reikes issiskyrti su klasiokais), o as noriu. Nes antras mano vaikas yra su negale. Ir nelabai zinau i kuria mokykla butu dar galima stoti, kad patirtu maziausia patyciu. Dukra manau islaikytu testa neblogai, bet berniukas... Yra protingas ir gabus, bet judesiai pas ji apsunkinti ir leti. Tai tikrai negales greitai atsakyti i testo klausimus.
*

Na, aš esu tokios nuomonės, jog kaip ir krikštydama vaiką, AŠ prisiėmiau atsakomybę už tai, kaip jį auginsiu. Lygiai taip pat aš sprendžiu,kokią mokyklą lankys mano vaikai, ne vaikai o aš.
Gal čia ne vietoj apie tai kalbėti, bet visuomet sakau savo dukrom "draugai ateina ir išeina o SESUO liks visad sese."
Jei turėčiau, tokį sūnelį, kaip jūsų, paduodama dokumentus susitikčiau su direktoriumi (labai mielas žmogus) ir paprašyčiau, jog mano vaikui būtų suteikta galimybė atsakyti į testo klausimus BE laiko limito.

Serenada
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 10:01)
Juk ir be Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune.

*

idomu suzinoti kokios,kad priimtu i penktasias klases? g.gif
dtania1973
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:43)
Na, aš esu tokios nuomonės, jog kaip ir krikštydama vaiką, AŠ prisiėmiau atsakomybę už tai, kaip jį auginsiu. Lygiai taip pat aš sprendžiu,kokią mokyklą lankys mano vaikai, ne vaikai o aš.
Gal čia ne vietoj apie tai kalbėti, bet visuomet sakau savo dukrom "draugai ateina ir išeina o SESUO liks visad sese."
Jei turėčiau, tokį sūnelį, kaip jūsų, paduodama dokumentus susitikčiau su direktoriumi (labai mielas žmogus) ir paprašyčiau, jog mano vaikui būtų suteikta galimybė atsakyti į testo klausimus BE laiko limito.
*

Labai aciu uz patarima
liute
QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 26, 09:03)
Labai aciu uz patarima
*

Neružką smile.gif, Tikiuosi, būsim klasiokai smile.gif.
luju
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 10:01)
1.Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune.

2.papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais
*

1. Norėčiau paprieštarauti,kad daugiau niekas į 5 kl nepiima, butų didesnis pasirinkimas,kažin ar būtų tada tokie dideli srautai į šitą gimnaziją g.gif
2. Vaikų šnekos- paduodant dokumentus surašome kada priėjo 1 mą komuniją ir kokioj parapijoj,lengva patikrinti...
liute
Patikrinti lengva tik niekas netikrina. Tiesiog niekas to nesužinojo, kad mergytės dar labiau netraumuot, net jos mama.

Dėl gimnazijų tai pernai priėme Dariaus ir Girėno, o šiemet tai nelabai domejaus, nes kaip ir neaktualu. Jei manoji neįstos, tai eis į paprastą mokyklą iki gimnazijos.
ifauru
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 22, 23:21)
o kur mokotės, jei ne paslaptis? blush2.gif
*

Akademijos Unnės Karvelis gimnazija, pagal tuos pačius reitingus 10-ta respublikoj thumbup.gif Na, dar lėmė, kad mums patogu į ją važinėti

QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:16)
Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų.
*

Jūsų teisė rinkti, bet ar ne mieliau Jūsų vaikas rinktųsi muzikos mokyką, sportą ar dar kažką g.gif Man mano vaikų vaikystės gaila....
Be to, stojant tikari nebus diktanto - bus logikos ir žinių sąsajų reikalaujančios žinios.
Pavyzdys, jei neišėmė, būdavo šiitame puslapyje
liute
QUOTE(ifauru @ 2009 03 02, 21:57)
Akademijos Unnės Karvelis gimnazija, pagal tuos pačius reitingus 10-ta respublikoj thumbup.gif Na, dar lėmė, kad mums patogu į ją važinėti
Jūsų teisė rinkti, bet ar ne mieliau Jūsų vaikas rinktųsi muzikos mokyką, sportą ar dar kažką g.gif Man mano vaikų vaikystės gaila....
Be to, stojant tikari nebus diktanto - bus logikos ir žinių sąsajų reikalaujančios žinios.
Pavyzdys, jei neišėmė, būdavo šiitame puslapyje
*

Visos trys mano panikės groja. Vidurinėlė, apie kurią kalba eina, violončele. (kovo 7, jos rečitalis, solinis koncertas). Dar lankom Kauno Plaukimo Mokyklą - labai rekomenduoju, be galo nuoširdūs ir mylintys vaikus pedagogai, gera kaina. Tai kažkaip nelabai gaila tos vaikystės... irnesakyk.gif hihihi.gif

Reikalavimus stojimui žinom, smile.gif. O diktantų rašymas duoda dvi naudas (mažiausiai). Pirmoji - vaikas pratinas prie streso. Kontrolinis, žinių patikrinimas, įvertinimas. Antroji - vaikas pratinas rašyti, rašyti greitesniu tempu.
Niekam juk ne paslaptis, jog dabartiniai pradinukai beveik nerašo, jie pildo pratybas pabraukdami, nuspalvindami, įrašydami po vieną žodį. Rašyti daugiau ir dar greitai jie tiesiog nepratę.
ifauru
QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:43)
*

Šiaip, vaiką krikštija KRIKŠTATĖVIAI. Jei jau rengiatės į katalikiškos pakaraipos mokyklą, tokį dalyką turėtumėte žinoti.

QUOTE(liute @ 2009 03 03, 09:03)
Visos trys mano panikės groja. Vidurinėlė, apie kurią kalba eina, violončele. (kovo 7, jos rečitalis, solinis koncertas). Dar lankom Kauno Plaukimo Mokyklą - labai rekomenduoju, be galo nuoširdūs ir mylintys vaikus pedagogai, gera kaina. Tai kažkaip nelabai gaila tos vaikystės...  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Reikalavimus stojimui žinom, smile.gif. O diktantų rašymas duoda dvi naudas (mažiausiai). Pirmoji - vaikas pratinas prie streso. Kontrolinis, žinių patikrinimas, įvertinimas. Antroji - vaikas pratinas rašyti, rašyti greitesniu tempu.
Niekam juk ne paslaptis, jog dabartiniai pradinukai beveik nerašo, jie pildo pratybas pabraukdami, nuspalvindami, įrašydami po vieną žodį. Rašyti daugiau ir dar greitai jie tiesiog nepratę.
*

Na, turiu pasakyti, kad Kuno Plaukimo mokyklos yra keli basienai, ir visi jie neblogi. Lankė ir mano vaikai.

O dėl diktantų g.gif Mano pirmokėlė jų per pamokas tiek yra rašiusi - ko gero, kas savaitę po vieną....Tik nuo mokytojo/os priklauso.

Ar vyresnėlė mokosi KJG? Jei vyresnioji būtų KJG mokinė, įstojimas 90% garantuotas (čia man taip atrodo iš patirties).

Ir prieš tai poste rašiau - man visai nesvarbu, kaip Jūs lavinat vaikus. Tai Jūsų teisė. Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl papildomo pradinukų mokymo - man tai per žiauru, nors pati pažįstu ne vieną mamą, kuri samdo pradinukams korepetitorius.
liute
QUOTE(ifauru @ 2009 03 03, 06:34)
Šiaip, vaiką krikštija KRIKŠTATĖVIAI. Jei jau rengiatės į katalikiškos pakaraipos mokyklą, tokį dalyką turėtumėte žinoti.
Na, turiu pasakyti, kad Kuno Plaukimo mokyklos yra keli basienai, ir visi jie neblogi. Lankė ir mano vaikai.

O dėl diktantų g.gif Mano pirmokėlė jų per pamokas tiek yra rašiusi - ko gero, kas savaitę po vieną....Tik nuo mokytojo/os priklauso.

Ar vyresnėlė mokosi KJG? Jei vyresnioji būtų KJG mokinė, įstojimas 90% garantuotas (čia man taip atrodo iš patirties).

Ir prieš tai poste rašiau - man visai nesvarbu, kaip Jūs lavinat vaikus. Tai Jūsų teisė. Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl papildomo pradinukų mokymo - man tai per žiauru, nors pati pažįstu ne vieną mamą, kuri samdo pradinukams korepetitorius.
*

lotuliukas.gif

Kūdikį krikštija VAIKO TĖVAI ir krikštatėviai. Vaiko tėvai, yra ATSAKINGI prieš Dievą ir Bažnyčią užauginti vaiką kataliku. Jei vaiko tėvai miršta, tiesiogiai atsakingi yra krikštatėviai. Jei jums įdomu galėsiu surasti ir kanono numerį.

Taip, vyresnėlė mokos KJG, bet tikrai įstojimas 90% nėr garantuotas, nes visų pirma vaikai laiko akademinių pasiekimų testą, kur užrašo tik savo numerius. Niekas nežino nei pavardės, nei kad sesė/brolis mokos KJG.
Tik pokalbio metu, vaikui pridedami 10 balų, jei sesė/brolis mokos KJG. Jei iki pokalbio neatkeliausi, tai neduos nieko .

Nieko nematau žiauraus tame, kad vaikas turi ne keturias o penkias pamokas 2x per savaitę. Bet, kaip jūs ir minėjot čia kiekvienos šeimos požiūrio į auklėjimą klausimas. Žinau žmonių, kuriems mano vaikų būreliai atrodo "atimta vaikystė", o "neatimta vaikystė" tai penkias dienas per savaitę tysojimas ant sofos prieš bukus multikus po tris-keturias valandas. wink.gif kiekvienam aišku - savo.
ifauru
QUOTE(liute @ 2009 03 03, 12:09)
lotuliukas.gif

Kūdikį krikštija VAIKO TĖVAI ir krikštatėviai. Vaiko tėvai, yra ATSAKINGI prieš Dievą ir Bažnyčią užauginti vaiką kataliku. Jei vaiko tėvai miršta, tiesiogiai atsakingi yra krikštatėviai. Jei jums įdomu galėsiu surasti ir kanono numerį.

Taip, vyresnėlė mokos KJG, bet tikrai įstojimas 90% nėr garantuotas, nes visų pirma vaikai laiko akademinių pasiekimų testą, kur užrašo tik savo numerius. Niekas nežino nei pavardės, nei kad sesė/brolis mokos KJG.
Tik pokalbio metu, vaikui pridedami 10 balų, jei sesė/brolis mokos KJG. Jei iki pokalbio neatkeliausi, tai neduos nieko .

Nieko nematau žiauraus tame, kad vaikas turi ne keturias o penkias pamokas 2x per savaitę. Bet, kaip jūs ir minėjot čia kiekvienos šeimos požiūrio į auklėjimą klausimas. Žinau žmonių, kuriems mano vaikų būreliai atrodo "atimta vaikystė", o "neatimta vaikystė" tai penkias dienas per savaitę tysojimas ant sofos prieš bukus multikus po tris-keturias valandas. wink.gif kiekvienam aišku - savo.
*

Ir ko čia taip žvengti reikia, jei žmogus savo nuomonę išsakė? g.gif

Kažkaip to neteko girdėti ax.gif Tėvai dalyvauja apeigose, o jei yra krikštijamas suaugęs - tai net nėra būtina. Tuomet dalyvauja tik krištijamasis, krikštatėviai ir sakramentą suteikiantis.

Na, dėl 90 proc. aš rašiau - toks man susidarė įspūdis pernai metais po to, kai peržiūrėjau įstojusių sąrašus ir mačiau pažįstamus stojime.

Aš ir kalbu, kad vaikas turi būti lavinamas visapusiškai - mano galva, mokykla yra tam, kad vaikui suteiktų reikiamas žinias. Mokyti papildomia g.gif Sprendžia kaip kas nori.

Man daug smagiau eiti į savo vaikų varžybas, koncertus, parodas thumbup.gif Tiem multikam net elementariai laiko nelieka.

Ir manau, tikrai jau neverta čia daugiau rašyti šia tema, nes Jūs tikrai klausiantiem galite suteikti daugiau info apie KJG. Aš dalijuosi tik savo įspūdžiais. blush2.gif
sollo
na ,isauso ir musu dieneles stojimui i 5klase 4u.gif
besiruosiantis stojimui i 5klase KJG,ar jau pildet stojimo prasymus internetu?
kiek suprantu reikia pries pildant pervest 40LT mokesti uz stojamuosius? g.gif
gal yra sioj temelej bendrazygiu? bigsmile.gif
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 16:09)
na ,isauso ir musu dieneles stojimui i 5klase  4u.gif
besiruosiantis stojimui i 5klase KJG,ar jau pildet stojimo prasymus internetu?
kiek suprantu reikia pries pildant pervest 40LT mokesti uz stojamuosius?  g.gif
gal yra sioj temelej bendrazygiu?  bigsmile.gif
*

Aga, jau pervedėm ir užpildėm, bet sakiau, skambinsiu, nes kažkaip keistai, nei kokio patvirtinimo elektroniniu paštu, nei kažkio registracijos numerio ar kažkokios žinios, kad viskas gerai negavom g.gif
sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 17:35)
Aga, jau pervedėm ir užpildėm, bet sakiau, skambinsiu, nes kažkaip keistai, nei kokio patvirtinimo elektroniniu paštu, nei kažkio registracijos numerio ar kažkokios žinios, kad viskas gerai negavom g.gif
*

gal neseniai pervedet?gal turi truputi laiko praeit ne iskarto atsako g.gif na reiks siand ir mums susitvarkyt 4u.gif
Serenada
merginos,help,as kaip supratau,tai pries internetu pildant prasyma nereikia pervesti pinigeliu,tik jau po geguzes 6 dienos ,nesant dokumentus stojamiesiems tada ,kaip isvardinta 19 punkte, tureti kvita apie sumoketa perlaida g.gif
dabar supratau,pildant anketa praso nurodyti finansinio pavedimo numeri,tai kaip suprantu cia tas pats mokestis ir nesant dokumentus?
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 17:22)
gal neseniai pervedet?gal turi truputi laiko praeit ne iskarto atsako  g.gif na reiks siand ir mums susitvarkyt  4u.gif
*

Na jau savaitė praėjo.. Nemanau, kad iš viso bus koks patvirtinimas, tai kad ramiau būtų, reiks pasiskambint ar užvažiuot ir paklaust, ar tikrai jau čia mes užregistruotos g.gif

QUOTE(Serenada @ 2009 03 30, 19:04)
merginos,help,as kaip supratau,tai pries internetu pildant prasyma nereikia pervesti pinigeliu,tik jau po geguzes 6 dienos ,nesant dokumentus stojamiesiems tada ,kaip isvardinta 19 punkte, tureti kvita apie sumoketa perlaida g.gif
dabar supratau,pildant anketa praso nurodyti finansinio pavedimo numeri,tai kaip suprantu cia tas pats mokestis ir nesant dokumentus?
*

reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist mirksiukas.gif O mokestis už tą testą čia, kai jau nešit dokumentus, jei priims, tada bus 270, - Lt mokestis už suolų atnaujinimą ir 1000,- Lt mokestis už mokslą ax.gif
Serenada
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 19:35)
Na jau savaitė praėjo.. Nemanau, kad iš viso bus koks patvirtinimas, tai kad ramiau būtų, reiks pasiskambint ar užvažiuot ir paklaust, ar tikrai jau čia mes užregistruotos g.gif
reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist mirksiukas.gif  O mokestis už tą testą čia, kai jau nešit dokumentus, jei priims, tada bus 270, - Lt mokestis už suolų atnaujinimą ir 1000,- Lt mokestis už mokslą ax.gif
*

aiskiukas,aciu 4u.gif
sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 20:35)
reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist mirksiukas.gif  O mokestis už tą testą čia, kai jau nešit dokumentus, jei priims, tada bus 270, - Lt mokestis už suolų atnaujinimą ir 1000,- Lt mokestis už mokslą ax.gif
*

o tai kada ta koda skiria mokiniui? a is kur tokios zinios del suolu? blush2.gif
Serenada
QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 21:30)
o tai kada ta koda skiria mokiniui? a is kur tokios zinios del suolu?  blush2.gif
*

as kaip suprantu-nunesus jau dokumentus t.y. po geguzes 6 d.,o del suolu parasyta kjg puslapyje rolleyes.gif
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 21:30)
o tai kada ta koda skiria mokiniui? a is kur tokios zinios del suolu?  blush2.gif
*

Visa informacija iš KJG internetinės svetainės, ten ir apie suolus parašyta mirksiukas.gif
O apie kodus nieko neparašyta ir nežinau, apie kokius kodus klausi? g.gif
Serenada
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 21:49)
Visa informacija iš KJG internetinės svetainės, ten ir apie suolus parašyta mirksiukas.gif
*

na,manau apie tai klause

16. Dokumentus pateikia mokinio tėvai (globėjai, rūpintojai). Pateikus dokumentus, kiekvienam mokiniui priėmimo komisija suteikia stojančiojo kodą.
Kodavimo sistema tikslinama prieš Specialiųjų ir bendrųjų gebėjimų bei vertybinių nuostatų vertinimo užduočių atlikimą (raštu).

sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 22:49)
*

kogero neatidziai viska skaiciau,cia del suolu ax.gif
cituoju:
16. Dokumentus pateikia mokinio tėvai (globėjai, rūpintojai). Pateikus dokumentus, kiekvienam mokiniui priėmimo komisija suteikia stojančiojo kodą.
Kodavimo sistema tikslinama prieš Specialiųjų ir bendrųjų gebėjimų bei vertybinių nuostatų vertinimo užduočių atlikimą (raštu).
vienu metu rasem drinks_cheers.gif
Loli_judo
Na tai čia apie registracijos kodus, taip suprantu..
Tai va aš ir stebiuosi, kad jei jau užsiregistravom, susimokėjom, o ir laiko kaip ir normaliai praėjo (savaitė) - bet nėra jokios informacijos ar patvirtinimo, kad na : "ačiū, jūsų registracija gauta, jūsų numeris 1432" ar panašiai kažkas g.gif
Gal čia tik prieš testavimą pradės siuntinėt?
Visgi gražu būtų iš jų pusės informuoti žmogeliukus apie situaciją ax.gif
sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:03)
Tai va aš ir stebiuosi, kad jei jau užsiregistravom, susimokėjom, o ir laiko kaip ir normaliai praėjo (savaitė) - bet nėra jokios informacijos ar patvirtinimo, kad na : "ačiū, jūsų registracija gauta, jūsų numeris 1432" ar panašiai kažkas g.gif
*

drinks_cheers.gif
ar stojamiesiems mokotes papildomai su vaikais? mums reiks truputi tikybos mok.prasyt pagalbos,nes tik antroj klasej jiem tikyba buvo,visi klasiokai rinkosi etikos pamokas tai jau ir jis nenorejo likt vienas.
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 22:23)
drinks_cheers.gif
ar stojamiesiems mokotes papildomai su vaikais? mums reiks truputi tikybos mok.prasyt pagalbos,nes tik antroj klasej jiem tikyba buvo,visi klasiokai rinkosi etikos pamokas tai jau ir jis nenorejo likt vienas.
*

Manikė tai iki dabar tikybą mokosi, o ir šiaip labai su vienuolėm bendrauja, bet ir tai klausimukų iškilo, peržiūrėjo ji praėjusius testus ankstesnių metų, tai sakė, reiks pasiklaust per tikybos pamokas kai kurių atsakymų g.gif
Papildomai neinam nieko mokytis schmoll.gif

sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:35)
Manikė tai iki dabar tikybą mokosi, o ir šiaip labai su vienuolėm bendrauja, bet ir tai klausimukų iškilo, peržiūrėjo ji praėjusius testus ankstesnių metų, tai sakė, reiks pasiklaust per tikybos pamokas kai kurių atsakymų g.gif
Papildomai neinam nieko mokytis schmoll.gif
*

maniskis ir papildomai nieko,matematika testus be klaidu raso,olimp.dalyvauja,va ir siand isvaziavo i kita m-kla i matematikos konkursa,lietuviu k.taip pat thumbup.gif ,tfu tfu tfu ,bet va su tikyba reiks susiimt ax.gif
sollo
dariau pavedima dabar ir niekaip neleidzia issiusti doh.gif raso,kad
Neteisingas Tarptautinio banko sąskaitos numerio (IBAN) ilgis!
vedu is Hansa b.,ar jums nebuvo kokiu nesklandumu mokant stojimo mokesti internetu?
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 03 31, 14:22)
dariau pavedima dabar ir niekaip neleidzia issiusti  doh.gif  raso,kad
Neteisingas Tarptautinio banko sąskaitos numerio (IBAN) ilgis!
vedu is Hansa b.,ar jums nebuvo kokiu nesklandumu mokant stojimo mokesti internetu?
*

Aš mokėjau per SEB banką ax.gif tai viskas buvo liuks ir greitai ax.gif
Bet IBAN tai čia tik tarptautiniams pervedimams reikalingas g.gif Vietiniams nereikia..
sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 31, 15:32)
Aš mokėjau per SEB banką ax.gif  tai viskas buvo liuks ir greitai ax.gif
Bet IBAN tai čia tik tarptautiniams pervedimams reikalingas g.gif Vietiniams nereikia..
*

tai as ir nesuprantu,kodel man ta uzrasa meta? g.gif N kartu darau pavedimus ir niekad taip dar nebuvo g.gif
sollo
niu va,pagaliau pavyko 4u.gif gavau užrašą;
"Ačiū!
Jūsų anketa išsaugota. Galite uždaryti šį langą"
na dabar reik morališkai ruoštis rolleyes.gif
sollo
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:03)
*

mes vakar gavom patvirtinima,kad anketa-prasymas gautas thumbup.gif
Loli_judo
QUOTE(sollo @ 2009 04 08, 10:41)
mes vakar gavom patvirtinima,kad anketa-prasymas gautas  thumbup.gif
*

Aš irgi vakar gavau lotuliukas.gif
Sakyčiau ilgokai užtruko, kol kažkas pamatė tą registraciją.. Ar mokinių laabai daug užsiregistravo g.gif
Kažkaip galėtų nurodyt kokį tai numerį, būtų bent aiškiau, kiek maždaug žmogeliukų užsiregistravę..
Serenada
na ,as tik siandien uzpildziau anketa,tai dar ilgiau dabar lauksiu ax.gif tikiuosi viskas bus ok
sollo
kas keisciausia,mes kai tik uzpildem anketa ir sekancia diena suzinojom,kad musu mociute 1954m. baigusi sia gimnazija bigsmile.gif tai tik patvirtina,kad anukas turi testi tas tradicijas mirksiukas.gif rolleyes.gif
Serenada
QUOTE(sollo @ 2009 04 09, 10:02)
kas keisciausia,mes kai tik uzpildem anketa ir sekancia diena suzinojom,kad musu mociute 1954m. baigusi sia gimnazija  bigsmile.gif  tai tik patvirtina,kad anukas turi testi tas tradicijas  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
*

na,linkiu ,kad pasisektu smile.gif jums ,gerai,berniukams konkursas vistiek mazesnis,nei mergaitems ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.