QUOTE(Misse @ 2009 01 25, 23:33)
Tai tipo paremti juos reikia?
O kuo ir kiek?
Kaip ten elgtis: ateit ir pasakyt, kad galiu paremti? Ar jie patys paklausia?
Taip , i 10. O nereikia laikyti istojamuju testu ?
QUOTE(Sogettene @ 2009 01 26, 12:50) I 10 klase oficialios atrankos nedaro, nebent daug vietu atsiranda. Siaip gal padaro koki testuka, bet mano dukterecia (septintoke), tai kiek zinau i 5 klase neistojus ji atejo kitais metais i sesta. Klause kas ir kaip, o pasirodo, kad remejo dukra (nors nebutinai cia manau), nes jei tikrai gabus vaikas, tai nebutina remeju but
Aisku , reiks pasidomet
2. Labai įdomu, ar įstojusieji vaikučiai į 5--ą klasę pateikė kunigo rekomendaciją, kurioje parašyta, kad tėveliai lankėsi bažnyčioje ir aktyviai dalyvavo toje veikloje kartu su vaikais, ar nebūtinai ta rekomendacija ? Na kaip vaiką rekomenduoti turiu pas ką paprašyti, bet kad mes nesilankome bažnyčioje, net močiutė neina...Juk kunigėlis negali meluoti 3. Kaip suprantamas "mokyklos rėmimas" ? Mano mažutė dabar 2-okė, tai ji ruošis stojimui tik po 2-jų metų, bet kiek skaičiau mokyklos tinklapy, tai papildomi balai suteikiami už mokyklos rėmimą - ar kas nors darėte kokius įnašus ? Tarkim šiemet paaukoju mokyklai 500 Lt, kitamet vėl 500 Lt. - ar man po to pateikti jiems sąskaitą, kad rėmiau, prašau uždėti tuos papildomus balus ? Mokinukų mamos, prašau, papasakokite apie mokslą toje mokykloje šviežiomis akimis, labai prašau. Man ši mokykla vien dėl to patinka, kad nuo 5 iki 12 klasės vaikui nereikės bėgioti per kitas mokyklas, o galės susikoncentruoti ties mokslu. Taip pat arti namų, na ir visos tos žiaurybės didelėse mokyklose, maniškė labai jautri, man baisu pačiai pagalvoti apie visa kitą. Prašau, atgaivinkim šią temelę
Mes pernai stojom, neįstojom....Vertinimas subjektyvus, nerodo net testo (tokios taisyklės).
Pažįstamų mergaitė mokosi, dėl rinkliavų neklausiau, bet kai papasakojo, tai Negaliu garantuoti, kad tie patys vaikai kitose mokyklose irgi tokius pat pažymius tegautų, bet manau, tėvai, patys būdami pedagogais, gali šį tą matyti...Iš karto, neįstojus, šiek tiek apmaudu buvo, bet dabar mokomės kitoj gimnazijoj, viskas kol kas ok, nesigailiu... QUOTE(Ashai @ 2009 02 19, 14:23) Kiek galiu teik padesiu, žinau kaip reikėjo pačiai informacijos kai maniškis stojo... 1. Daugiau pinigėlių gal dar reikės kokioms sventėm,smulkiom dovanėlėm...bet tai tikrai menkos sumelės 10lt ir pan. 2.Dėl rekomendacijų kunigo glaiu tik tiek pasakyti nuėjom į mums priklausančią bažnyčią, kunigėlis kažką parašė, užklijavo voką ir viskas, mes nesilankome bažnyčioje ir per pokabį pasakėmę,kad nesame labai tikintis,tiesiog vaikas labai nori čia mokintis,žinoma labiausiai tai vaikas pokalbyje turi dalyvauti ir drąsiai reikšti mintis,ne mekenti... 3.Mokyklos rėmimas yra rėmimas ,o ne aukojimas, ten jau eina normalios sumos jeigu gerai žinau,todėl ir tie vaikai kaikurių neaišku kiek ten parėmė ,kad su tokiasi vidurkais mokinasi,bet jų nėra daug...Jūsų vietoje neaukočiau... 4.Šiap mokykloje viskas kaip ir gerai, pasitaiko visko ..yra keletas keistų mokytojų,mėgsta užsisėsti ant vaiko,bet kur nepasitaiko...patinka,kad jeigu kas- gali nuvesti pas psichologus ,tartis ,na neleidžiama įsibujoti kokiom grupelėm, ar pan.... Manyčiau ,kad mergaitėm ten iš vis tai tiek mano tos pagalbos PS mano vaikas įstojo tik savo galvos dėka, neturėjo jokių papildomų balų...jokių pažįstamų ir pan.
Sveiki,
Norejau paklausti ar iki siol nenusivylete sia mokykla. Nes kol kas siame forume nieko nerandu apie pacia mokykla. QUOTE(liute @ 2007 09 03, 15:20) Mano vyriausioji dukra šiandien laiminga išėjo į pirmą pamoką JG. Artūrai, Ir kokiu tikslu duoti..? Kad vaikas žinotų, jog negali įstot savo jėgom? Kad būtų įkištas į aplinką, kuriai jo kinkos perskystos? Pažįstu vieno lt milijonieriaus dukrą, kuri šiemet stojo į JG ir ..neįstojo. Nepadėjo tėvo pinigai. Dar pažįstu vieno labai populiaraus ir įtakingo Kaune kunigo dukterėčią, stojo ir .. neįstojo. Nebesiplesiu. Tik noriu primint tau paprastą tiesą - kyšio ėmėjų bus tik tol, kol bus jų davėjų. Mano pačios kitos dvi dukros nėra tokios .. akademiškos kaip pirmagimė. Viena labai jautri ir imli menui kita.. JG nėra valstybinė mokymo įstaiga, čia http://www.kjg.lt/Gimnazija/Misija/ apie idėjas ir siekus. Selija, JG šiemet yra 7ta respublikoje pagal mokyklų reitingus.
Jėzuitų gimnazija turi puikų tinklapį, jame visa informacija, kurios ieškote.
Na, sudėsiu Penktokams mokėtina, čia parašyti visi akademiniai reikalavimai, nes visų pirma vaikai atrenkami pagal akademines žinias. Visa priėmimo tvarka. Labai aiškiai surašyta. Kas liečia katalikybę tai, juk tai yra JĖZUITŲ, vienuoliško ordino, gimnazija. Vaikai eina visi kartu kartą per savaitę į pamaldas, raginami eiti išpažinties, važiuoja į rekolekcijas ir t.t. per pamokas meldžiasi. Tad jei jūsų šeimai krikščionybė yra svetima, reiktų pagalvot ar tikrai verta stoti, juk ar nesijaus vaikas lb. prastai.. tokioje aplinkoje. Juk ir be Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune. papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais penktokė dukra ateina pas mamą ir sako "mamyt man labai neramu dėl mano draugės.. ji žinok nepriėjus pirmos Komunijos, o kad įstotų mama jai liepė meluoti, kad priėjo. Ir liepia eiti Komunijos kai su klase būnam Mišiose. Tai ji, žinok VISKO dabar bijo, bijo mamos, bijo kapelionui pasakyti ir Dievo irgi labai bijo. Ką daryt, kaip jai padėt? Tik tu niekam nesakyk... . " Mama aišku, paaiškino, kad jei draugė nueina išpažinties ir supranta, kas tai yra Komunija, viskas yra gerai. Dukra pasišneka su drauge, ją nuramina, pguodžia, kartu pasimeldžia... QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:01) Jėzuitų gimnazija turi puikų tinklapį, jame visa informacija, kurios ieškote. Na, sudėsiu Penktokams mokėtina, čia parašyti visi akademiniai reikalavimai, nes visų pirma vaikai atrenkami pagal akademines žinias. Visa priėmimo tvarka. Labai aiškiai surašyta. Kas liečia katalikybę tai, juk tai yra JĖZUITŲ, vienuoliško ordino, gimnazija. Vaikai eina visi kartu kartą per savaitę į pamaldas, raginami eiti išpažinties, važiuoja į rekolekcijas ir t.t. per pamokas meldžiasi. Tad jei jūsų šeimai krikščionybė yra svetima, reiktų pagalvot ar tikrai verta stoti, juk ar nesijaus vaikas lb. prastai.. tokioje aplinkoje. Juk ir be Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune. papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais penktokė dukra ateina pas mamą ir sako "mamyt man labai neramu dėl mano draugės.. ji žinok nepriėjus pirmos Komunijos, o kad įstotų mama jai liepė meluoti, kad priėjo. Ir liepia eiti Komunijos kai su klase būnam Mišiose. Tai ji, žinok VISKO dabar bijo, bijo mamos, bijo kapelionui pasakyti ir Dievo irgi labai bijo. Ką daryt, kaip jai padėt? Tik tu niekam nesakyk... . " Mama aišku, paaiškino, kad jei draugė nueina išpažinties ir supranta, kas tai yra Komunija, viskas yra gerai. Dukra pasišneka su drauge, ją nuramina, pguodžia, kartu pasimeldžia... Skaiciau as visa informacija jezuitu puslapyje. Nera mums sie dalykai labai svetimi. Mano vaikai dabar lanko katalikiska pradine mokykla. Noreciau, kad abu istotu I JG. Tad labai idomu ka mes galime iki stojimo padaryti, ka pasiruosti? Kiek girdejau yra baisiausias pokalbis. Ar istiesu? QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 26, 08:07) Skaiciau as visa informacija jezuitu puslapyje. Nera mums sie dalykai labai svetimi. Mano vaikai dabar lanko katalikiska pradine mokykla. Noreciau, kad abu istotu I JG. Tad labai idomu ka mes galime iki stojimo padaryti, ka pasiruosti? Kiek girdejau yra baisiausias pokalbis. Ar istiesu? Tikrai ne pokalbis pats baisiausias. Mano akimis pats sunkiausias dalykas yra tas akademinis testas. Visų pirma jis tikrai didelis, ilgas, ar ne keturi lapai. O dar yra laiko limitas, tam kad spėt viską parašyti - tikrai reikia nežiovaut Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų. Plius visa šeima lankomės sekmadieniais Šv.Mišiose Vytauto Bažnyčioje 10 val., ten labai puikiai vaikams pritaikytos pamaldos. O per pokalbį vaiko tikrai klaus "Kodėl tu nori mokytis šitoj gimnazijoj?" Bet atsakymas turbūt jau yra, jei nėra, galima ramiai laiks nuo laiko su vaiku pasiklabėt apie tai. QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:16) Tikrai ne pokalbis pats baisiausias. Mano akimis pats sunkiausias dalykas yra tas akademinis testas. Visų pirma jis tikrai didelis, ilgas, ar ne keturi lapai. O dar yra laiko limitas, tam kad spėt viską parašyti - tikrai reikia nežiovaut Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų. Plius visa šeima lankomės sekmadieniais Šv.Mišiose Vytauto Bažnyčioje 10 val., ten labai puikiai vaikams pritaikytos pamaldos. O per pokalbį vaiko tikrai klaus "Kodėl tu nori mokytis šitoj gimnazijoj?" Bet atsakymas turbūt jau yra, jei nėra, galima ramiai laiks nuo laiko su vaiku pasiklabėt apie tai. Aciu uz atsakyma. Nezinau ar tai blogai ar ne, bet ne dukra cia nenori mokytis (nes reikes issiskyrti su klasiokais), o as noriu. Nes antras mano vaikas yra su negale. Ir nelabai zinau i kuria mokykla butu dar galima stoti, kad patirtu maziausia patyciu. Dukra manau islaikytu testa neblogai, bet berniukas... Yra protingas ir gabus, bet judesiai pas ji apsunkinti ir leti. Tai tikrai negales greitai atsakyti i testo klausimus. QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 26, 08:31) Aciu uz atsakyma. Nezinau ar tai blogai ar ne, bet ne dukra cia nenori mokytis (nes reikes issiskyrti su klasiokais), o as noriu. Nes antras mano vaikas yra su negale. Ir nelabai zinau i kuria mokykla butu dar galima stoti, kad patirtu maziausia patyciu. Dukra manau islaikytu testa neblogai, bet berniukas... Yra protingas ir gabus, bet judesiai pas ji apsunkinti ir leti. Tai tikrai negales greitai atsakyti i testo klausimus. Na, aš esu tokios nuomonės, jog kaip ir krikštydama vaiką, AŠ prisiėmiau atsakomybę už tai, kaip jį auginsiu. Lygiai taip pat aš sprendžiu,kokią mokyklą lankys mano vaikai, ne vaikai o aš. Gal čia ne vietoj apie tai kalbėti, bet visuomet sakau savo dukrom "draugai ateina ir išeina o SESUO liks visad sese." Jei turėčiau, tokį sūnelį, kaip jūsų, paduodama dokumentus susitikčiau su direktoriumi (labai mielas žmogus) ir paprašyčiau, jog mano vaikui būtų suteikta galimybė atsakyti į testo klausimus BE laiko limito. QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:43) Na, aš esu tokios nuomonės, jog kaip ir krikštydama vaiką, AŠ prisiėmiau atsakomybę už tai, kaip jį auginsiu. Lygiai taip pat aš sprendžiu,kokią mokyklą lankys mano vaikai, ne vaikai o aš. Gal čia ne vietoj apie tai kalbėti, bet visuomet sakau savo dukrom "draugai ateina ir išeina o SESUO liks visad sese." Jei turėčiau, tokį sūnelį, kaip jūsų, paduodama dokumentus susitikčiau su direktoriumi (labai mielas žmogus) ir paprašyčiau, jog mano vaikui būtų suteikta galimybė atsakyti į testo klausimus BE laiko limito. Labai aciu uz patarima QUOTE(liute @ 2009 02 26, 10:01) 1.Jėzuitų yra kelios tikrai geros gimnazijos Kaune. 2.papasakosiu istoriją, kuri nutiko pernai metais penktokė dukra ateina pas mamą ir sako "mamyt man labai neramu dėl mano draugės.. ji žinok nepriėjus pirmos Komunijos, o kad įstotų mama jai liepė meluoti, kad priėjo. Ir liepia eiti Komunijos kai su klase būnam Mišiose. Tai ji, žinok VISKO dabar bijo, bijo mamos, bijo kapelionui pasakyti ir Dievo irgi labai bijo. Ką daryt, kaip jai padėt? Tik tu niekam nesakyk... . " Mama aišku, paaiškino, kad jei draugė nueina išpažinties ir supranta, kas tai yra Komunija, viskas yra gerai. Dukra pasišneka su drauge, ją nuramina, pguodžia, kartu pasimeldžia... 1. Norėčiau paprieštarauti,kad daugiau niekas į 5 kl nepiima, butų didesnis pasirinkimas,kažin ar būtų tada tokie dideli srautai į šitą gimnaziją 2. Vaikų šnekos- paduodant dokumentus surašome kada priėjo 1 mą komuniją ir kokioj parapijoj,lengva patikrinti...
Patikrinti lengva tik niekas netikrina. Tiesiog niekas to nesužinojo, kad mergytės dar labiau netraumuot, net jos mama.
Dėl gimnazijų tai pernai priėme Dariaus ir Girėno, o šiemet tai nelabai domejaus, nes kaip ir neaktualu. Jei manoji neįstos, tai eis į paprastą mokyklą iki gimnazijos. QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 22, 23:21) Akademijos Unnės Karvelis gimnazija, pagal tuos pačius reitingus 10-ta respublikoj QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:16) Tai vat žinodama savo vaiko būda, nuo rugsėjo samdau jos pačios klasės mokytoją, kad du kart per savaitę po pamokų rašytų testus ir diktantus. Plius du kart eina papildomai anglų. Jūsų teisė rinkti, bet ar ne mieliau Jūsų vaikas rinktųsi muzikos mokyką, sportą ar dar kažką Be to, stojant tikari nebus diktanto - bus logikos ir žinių sąsajų reikalaujančios žinios. Pavyzdys, jei neišėmė, būdavo šiitame puslapyje QUOTE(ifauru @ 2009 03 02, 21:57) Akademijos Unnės Karvelis gimnazija, pagal tuos pačius reitingus 10-ta respublikoj Jūsų teisė rinkti, bet ar ne mieliau Jūsų vaikas rinktųsi muzikos mokyką, sportą ar dar kažką Be to, stojant tikari nebus diktanto - bus logikos ir žinių sąsajų reikalaujančios žinios. Pavyzdys, jei neišėmė, būdavo šiitame puslapyje Visos trys mano panikės groja. Vidurinėlė, apie kurią kalba eina, violončele. (kovo 7, jos rečitalis, solinis koncertas). Dar lankom Kauno Plaukimo Mokyklą - labai rekomenduoju, be galo nuoširdūs ir mylintys vaikus pedagogai, gera kaina. Tai kažkaip nelabai gaila tos vaikystės... Reikalavimus stojimui žinom, Niekam juk ne paslaptis, jog dabartiniai pradinukai beveik nerašo, jie pildo pratybas pabraukdami, nuspalvindami, įrašydami po vieną žodį. Rašyti daugiau ir dar greitai jie tiesiog nepratę. QUOTE(liute @ 2009 02 26, 11:43) Na, aš esu tokios nuomonės, jog kaip ir krikštydama vaiką, AŠ prisiėmiau atsakomybę už tai, kaip jį auginsiu. Lygiai taip pat aš sprendžiu,kokią mokyklą lankys mano vaikai, ne vaikai o aš. Šiaip, vaiką krikštija KRIKŠTATĖVIAI. Jei jau rengiatės į katalikiškos pakaraipos mokyklą, tokį dalyką turėtumėte žinoti. QUOTE(liute @ 2009 03 03, 09:03) Visos trys mano panikės groja. Vidurinėlė, apie kurią kalba eina, violončele. (kovo 7, jos rečitalis, solinis koncertas). Dar lankom Kauno Plaukimo Mokyklą - labai rekomenduoju, be galo nuoširdūs ir mylintys vaikus pedagogai, gera kaina. Tai kažkaip nelabai gaila tos vaikystės... Reikalavimus stojimui žinom, Niekam juk ne paslaptis, jog dabartiniai pradinukai beveik nerašo, jie pildo pratybas pabraukdami, nuspalvindami, įrašydami po vieną žodį. Rašyti daugiau ir dar greitai jie tiesiog nepratę. Na, turiu pasakyti, kad Kuno Plaukimo mokyklos yra keli basienai, ir visi jie neblogi. Lankė ir mano vaikai. O dėl diktantų Ar vyresnėlė mokosi KJG? Jei vyresnioji būtų KJG mokinė, įstojimas 90% garantuotas (čia man taip atrodo iš patirties). Ir prieš tai poste rašiau - man visai nesvarbu, kaip Jūs lavinat vaikus. Tai Jūsų teisė. Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl papildomo pradinukų mokymo - man tai per žiauru, nors pati pažįstu ne vieną mamą, kuri samdo pradinukams korepetitorius. QUOTE(ifauru @ 2009 03 03, 06:34) Šiaip, vaiką krikštija KRIKŠTATĖVIAI. Jei jau rengiatės į katalikiškos pakaraipos mokyklą, tokį dalyką turėtumėte žinoti. Na, turiu pasakyti, kad Kuno Plaukimo mokyklos yra keli basienai, ir visi jie neblogi. Lankė ir mano vaikai. O dėl diktantų Ar vyresnėlė mokosi KJG? Jei vyresnioji būtų KJG mokinė, įstojimas 90% garantuotas (čia man taip atrodo iš patirties). Ir prieš tai poste rašiau - man visai nesvarbu, kaip Jūs lavinat vaikus. Tai Jūsų teisė. Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl papildomo pradinukų mokymo - man tai per žiauru, nors pati pažįstu ne vieną mamą, kuri samdo pradinukams korepetitorius. Kūdikį krikštija VAIKO TĖVAI ir krikštatėviai. Vaiko tėvai, yra ATSAKINGI prieš Dievą ir Bažnyčią užauginti vaiką kataliku. Jei vaiko tėvai miršta, tiesiogiai atsakingi yra krikštatėviai. Jei jums įdomu galėsiu surasti ir kanono numerį. Taip, vyresnėlė mokos KJG, bet tikrai įstojimas 90% nėr garantuotas, nes visų pirma vaikai laiko akademinių pasiekimų testą, kur užrašo tik savo numerius. Niekas nežino nei pavardės, nei kad sesė/brolis mokos KJG. Tik pokalbio metu, vaikui pridedami 10 balų, jei sesė/brolis mokos KJG. Jei iki pokalbio neatkeliausi, tai neduos nieko . Nieko nematau žiauraus tame, kad vaikas turi ne keturias o penkias pamokas 2x per savaitę. Bet, kaip jūs ir minėjot čia kiekvienos šeimos požiūrio į auklėjimą klausimas. Žinau žmonių, kuriems mano vaikų būreliai atrodo "atimta vaikystė", o "neatimta vaikystė" tai penkias dienas per savaitę tysojimas ant sofos prieš bukus multikus po tris-keturias valandas. QUOTE(liute @ 2009 03 03, 12:09) Kūdikį krikštija VAIKO TĖVAI ir krikštatėviai. Vaiko tėvai, yra ATSAKINGI prieš Dievą ir Bažnyčią užauginti vaiką kataliku. Jei vaiko tėvai miršta, tiesiogiai atsakingi yra krikštatėviai. Jei jums įdomu galėsiu surasti ir kanono numerį. Taip, vyresnėlė mokos KJG, bet tikrai įstojimas 90% nėr garantuotas, nes visų pirma vaikai laiko akademinių pasiekimų testą, kur užrašo tik savo numerius. Niekas nežino nei pavardės, nei kad sesė/brolis mokos KJG. Tik pokalbio metu, vaikui pridedami 10 balų, jei sesė/brolis mokos KJG. Jei iki pokalbio neatkeliausi, tai neduos nieko . Nieko nematau žiauraus tame, kad vaikas turi ne keturias o penkias pamokas 2x per savaitę. Bet, kaip jūs ir minėjot čia kiekvienos šeimos požiūrio į auklėjimą klausimas. Žinau žmonių, kuriems mano vaikų būreliai atrodo "atimta vaikystė", o "neatimta vaikystė" tai penkias dienas per savaitę tysojimas ant sofos prieš bukus multikus po tris-keturias valandas. Ir ko čia taip žvengti reikia, jei žmogus savo nuomonę išsakė? Kažkaip to neteko girdėti Na, dėl 90 proc. aš rašiau - toks man susidarė įspūdis pernai metais po to, kai peržiūrėjau įstojusių sąrašus ir mačiau pažįstamus stojime. Aš ir kalbu, kad vaikas turi būti lavinamas visapusiškai - mano galva, mokykla yra tam, kad vaikui suteiktų reikiamas žinias. Mokyti papildomia Man daug smagiau eiti į savo vaikų varžybas, koncertus, parodas Ir manau, tikrai jau neverta čia daugiau rašyti šia tema, nes Jūs tikrai klausiantiem galite suteikti daugiau info apie KJG. Aš dalijuosi tik savo įspūdžiais.
na ,isauso ir musu dieneles stojimui i 5klase
besiruosiantis stojimui i 5klase KJG,ar jau pildet stojimo prasymus internetu? kiek suprantu reikia pries pildant pervest 40LT mokesti uz stojamuosius? gal yra sioj temelej bendrazygiu? QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 16:09) na ,isauso ir musu dieneles stojimui i 5klase besiruosiantis stojimui i 5klase KJG,ar jau pildet stojimo prasymus internetu? kiek suprantu reikia pries pildant pervest 40LT mokesti uz stojamuosius? gal yra sioj temelej bendrazygiu? Aga, jau pervedėm ir užpildėm, bet sakiau, skambinsiu, nes kažkaip keistai, nei kokio patvirtinimo elektroniniu paštu, nei kažkio registracijos numerio ar kažkokios žinios, kad viskas gerai negavom QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 17:35) Aga, jau pervedėm ir užpildėm, bet sakiau, skambinsiu, nes kažkaip keistai, nei kokio patvirtinimo elektroniniu paštu, nei kažkio registracijos numerio ar kažkokios žinios, kad viskas gerai negavom gal neseniai pervedet?gal turi truputi laiko praeit ne iskarto atsako
merginos,help,as kaip supratau,tai pries internetu pildant prasyma nereikia pervesti pinigeliu,tik jau po geguzes 6 dienos ,nesant dokumentus stojamiesiems tada ,kaip isvardinta 19 punkte, tureti kvita apie sumoketa perlaida
dabar supratau,pildant anketa praso nurodyti finansinio pavedimo numeri,tai kaip suprantu cia tas pats mokestis ir nesant dokumentus? QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 17:22) gal neseniai pervedet?gal turi truputi laiko praeit ne iskarto atsako Na jau savaitė praėjo.. Nemanau, kad iš viso bus koks patvirtinimas, tai kad ramiau būtų, reiks pasiskambint ar užvažiuot ir paklaust, ar tikrai jau čia mes užregistruotos QUOTE(Serenada @ 2009 03 30, 19:04) merginos,help,as kaip supratau,tai pries internetu pildant prasyma nereikia pervesti pinigeliu,tik jau po geguzes 6 dienos ,nesant dokumentus stojamiesiems tada ,kaip isvardinta 19 punkte, tureti kvita apie sumoketa perlaida dabar supratau,pildant anketa praso nurodyti finansinio pavedimo numeri,tai kaip suprantu cia tas pats mokestis ir nesant dokumentus? reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 19:35) Na jau savaitė praėjo.. Nemanau, kad iš viso bus koks patvirtinimas, tai kad ramiau būtų, reiks pasiskambint ar užvažiuot ir paklaust, ar tikrai jau čia mes užregistruotos reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist aiskiukas,aciu QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 20:35) Na jau savaitė praėjo.. Nemanau, kad iš viso bus koks patvirtinimas, tai kad ramiau būtų, reiks pasiskambint ar užvažiuot ir paklaust, ar tikrai jau čia mes užregistruotos reik pervest prieš pildant tą registraciją, nes ten įrašyt reik pavedimo duomenis.. Juk jau vistiek, jei registruojiesi, tai ir testą laikyt ateist o tai kada ta koda skiria mokiniui? a is kur tokios zinios del suolu? QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 21:49) Visa informacija iš KJG internetinės svetainės, ten ir apie suolus parašyta O apie kodus nieko neparašyta ir nežinau, apie kokius kodus klausi? na,manau apie tai klause 16. Dokumentus pateikia mokinio tėvai (globėjai, rūpintojai). Pateikus dokumentus, kiekvienam mokiniui priėmimo komisija suteikia stojančiojo kodą. Kodavimo sistema tikslinama prieš Specialiųjų ir bendrųjų gebėjimų bei vertybinių nuostatų vertinimo užduočių atlikimą (raštu). QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 22:49) Visa informacija iš KJG internetinės svetainės, ten ir apie suolus parašyta O apie kodus nieko neparašyta ir nežinau, apie kokius kodus klausi? kogero neatidziai viska skaiciau,cia del suolu cituoju: 16. Dokumentus pateikia mokinio tėvai (globėjai, rūpintojai). Pateikus dokumentus, kiekvienam mokiniui priėmimo komisija suteikia stojančiojo kodą. Kodavimo sistema tikslinama prieš Specialiųjų ir bendrųjų gebėjimų bei vertybinių nuostatų vertinimo užduočių atlikimą (raštu). vienu metu rasem
Na tai čia apie registracijos kodus, taip suprantu..
Tai va aš ir stebiuosi, kad jei jau užsiregistravom, susimokėjom, o ir laiko kaip ir normaliai praėjo (savaitė) - bet nėra jokios informacijos ar patvirtinimo, kad na : "ačiū, jūsų registracija gauta, jūsų numeris 1432" ar panašiai kažkas Gal čia tik prieš testavimą pradės siuntinėt? Visgi gražu būtų iš jų pusės informuoti žmogeliukus apie situaciją QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:03) Na tai čia apie registracijos kodus, taip suprantu.. Tai va aš ir stebiuosi, kad jei jau užsiregistravom, susimokėjom, o ir laiko kaip ir normaliai praėjo (savaitė) - bet nėra jokios informacijos ar patvirtinimo, kad na : "ačiū, jūsų registracija gauta, jūsų numeris 1432" ar panašiai kažkas Gal čia tik prieš testavimą pradės siuntinėt? Visgi gražu būtų iš jų pusės informuoti žmogeliukus apie situaciją ar stojamiesiems mokotes papildomai su vaikais? mums reiks truputi tikybos mok.prasyt pagalbos,nes tik antroj klasej jiem tikyba buvo,visi klasiokai rinkosi etikos pamokas tai jau ir jis nenorejo likt vienas. QUOTE(sollo @ 2009 03 30, 22:23) ar stojamiesiems mokotes papildomai su vaikais? mums reiks truputi tikybos mok.prasyt pagalbos,nes tik antroj klasej jiem tikyba buvo,visi klasiokai rinkosi etikos pamokas tai jau ir jis nenorejo likt vienas. Manikė tai iki dabar tikybą mokosi, o ir šiaip labai su vienuolėm bendrauja, bet ir tai klausimukų iškilo, peržiūrėjo ji praėjusius testus ankstesnių metų, tai sakė, reiks pasiklaust per tikybos pamokas kai kurių atsakymų Papildomai neinam nieko mokytis QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:35) Manikė tai iki dabar tikybą mokosi, o ir šiaip labai su vienuolėm bendrauja, bet ir tai klausimukų iškilo, peržiūrėjo ji praėjusius testus ankstesnių metų, tai sakė, reiks pasiklaust per tikybos pamokas kai kurių atsakymų Papildomai neinam nieko mokytis maniskis ir papildomai nieko,matematika testus be klaidu raso,olimp.dalyvauja,va ir siand isvaziavo i kita m-kla i matematikos konkursa,lietuviu k.taip pat
dariau pavedima dabar ir niekaip neleidzia issiusti
Neteisingas Tarptautinio banko sąskaitos numerio (IBAN) ilgis! vedu is Hansa b.,ar jums nebuvo kokiu nesklandumu mokant stojimo mokesti internetu? QUOTE(sollo @ 2009 03 31, 14:22) dariau pavedima dabar ir niekaip neleidzia issiusti Neteisingas Tarptautinio banko sąskaitos numerio (IBAN) ilgis! vedu is Hansa b.,ar jums nebuvo kokiu nesklandumu mokant stojimo mokesti internetu? Aš mokėjau per SEB banką Bet IBAN tai čia tik tarptautiniams pervedimams reikalingas
niu va,pagaliau pavyko
"Ačiū! Jūsų anketa išsaugota. Galite uždaryti šį langą" na dabar reik morališkai ruoštis QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 30, 23:03) Na tai čia apie registracijos kodus, taip suprantu.. Tai va aš ir stebiuosi, kad jei jau užsiregistravom, susimokėjom, o ir laiko kaip ir normaliai praėjo (savaitė) - bet nėra jokios informacijos ar patvirtinimo, kad na : "ačiū, jūsų registracija gauta, jūsų numeris 1432" ar panašiai kažkas Gal čia tik prieš testavimą pradės siuntinėt? Visgi gražu būtų iš jų pusės informuoti žmogeliukus apie situaciją mes vakar gavom patvirtinima,kad anketa-prasymas gautas QUOTE(sollo @ 2009 04 08, 10:41) Aš irgi vakar gavau Sakyčiau ilgokai užtruko, kol kažkas pamatė tą registraciją.. Ar mokinių laabai daug užsiregistravo Kažkaip galėtų nurodyt kokį tai numerį, būtų bent aiškiau, kiek maždaug žmogeliukų užsiregistravę..
na ,as tik siandien uzpildziau anketa,tai dar ilgiau dabar lauksiu
kas keisciausia,mes kai tik uzpildem anketa ir sekancia diena suzinojom,kad musu mociute 1954m. baigusi sia gimnazija
|