Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano naujametinis stebuklas
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
rikiki gaga
labai ilgai brendau ir pagaliau suvokiau jog atejo laikas, praejus lygiai metam nuo pastojimo dziaugsmo, vistik parasyti ne tik gimdymo istorija, bet ir papasakoti kaip pastojau.
o buvo taip...su vyru labai ilgai kalbejom ir aptarinejom kad vaiko norim bet tai kliude mokslai, paskui kad nuomojam buta, bet pries pat kaledas šeip ne taip ikalbejau ir po naujuju suzinojom kad jau plaka nauja sirdele. su didžiuliu dziaugsmu isvaziavau Klaipedon i sesija ir ten dziaugsmai baigesi ivyko persileidimas.... po jo seke ilgas kelimasis is tos juodos prarajos. vyras gavo gera darba, nusipirkom buta bet man tai dziaugsmo įpatingo nekelė- jaučiau tuštuma. vyras nejuokais issigando ir nutarem sulauzyt visus gydytoju draudimus ir po velyku sulaukem atpildo mes vel laukiam stebuklo. nestumas vyko sklandziai, mane labai saugojo, iki12 savaites galvojau kad esu stikline vyras beveik nieko neleido daryt wub.gif daktare prognozavo kad turesim kaledini stebukla, taciau ji biškuti apsiskaiciavo...
12,31d. 5 valanda ryto jauciu kad kažkas neiprasto darosi, vaikutis miega, o as vysa nakti begu pas nikštukus, jauciu kad kazkas ne taip. atsisedu lovoi ir tik pliuuuuuuuukst slapia, puse lovos skesta doh.gif vietoi to kad išsigasčiau pradedu garsiai juoktis, juk visa savaite kaip pernesioju, vyras visas uzsimiegojęs ziuri i mane paklaikusiom akim ir klausia kas atsitiko? raminu ji "nesijaudink nubego vandenys, miegok" jis nusisuka ir miega toliau. kadangi saremiu dideliu dar nera, bandau dar pamiegot juk prireiks jėgu. pamiegu iki 7. tada atsikeliau, apsitvarkiau, nusiprausiau, pasidažiau (iš ko vyras labai juokėsi).10 susiskambine su daktare islekem i trakų ligonine, ten patvirtino kad gimdymas prasidejo, bet.........kaklelis dar kietas ir labai sunkiai plečiasi. pagulde mus i palata. nuo vidurdienio prasidėjo linksmumai, vyras, labai bijantis kraujo, net nepajuto kaip su manim atsidure gimdykloi, darė viska masažavo, lankstė kojas....o as keičiausi, viduje viskas vertėsi keitėsi požiuris, vertybės viskas kas anksčiau atrodė svarbu blanko ir ryškejo kažkas naujo, nepatirto, nesuvokiamo...
labai gerai pamenu kaip gydytojas liepe stumti, kaip mano dukryte pagulde man ant krutines, apsiašarojusi iš laimės vyra, juokaujančias akušeres...
man iki šiol vakarais pasireiškia didelis ilgesys gimdymui- nesvarbu kad teko gimdyt 16 valandų man svarbiausia kad turiu pati didžiausia nauju metų stebukla savo dukrytę wub.gif
*rutuliukas*
Gaila,kad tokia skausminga sios istorijos pradzia, bet thumbup.gif labai nuostabi jos pabaiga, tad ir sveikinu turint pacia nuostabiausia Naujametine dovana, dukryte thumbup.gif
Šypsenėlė24
Smagu skaityti istorijas su gražia ir laiminga pabaiga wub.gif
bucka
kaip grazu... sekmes jums dideliausios ! thumbup.gif
BlueFlower
kaip gražu 4u.gif
cuoliukė
Graži istorija su humoro gaidele smile.gif
kaari
Sveika, rikiki gaga, 4u.gif

mes taip pat turime Naujametinę stebuklę. Gimė 2006 12 31.
tanler
Gal zinai toki linkejima biggrin.gif
LINKIU KAD BALANDZIO 1D. JUOKAS TAPTU NAUJAMETINE DOVANA...
Neblogai vyrukas tavo pajuokavo thumbup.gif
Rhealife
Labai grazu... wub.gif
MO
kaip miela... wub.gif beje, pirma karta girdziu, kad kas nors gimdyma prisimintu su nostalgija- saunuole!!! 4u.gif
Sela:)
Labai grazi istorija thumbup.gif Aukit sveikos 4u.gif
Irmoškė
user posted image
nega_n
cray.gif Net susigraudinau cray.gif 4u.gif
Sėkmytės jums good.gif 4u.gif
Aida.Z
biggrin.gif Linksmas ir grazus laiskiukas, kad taip visi gimdymai lengvai bei su jumoru praeitu...... g.gif Mano laukia Lapkricio pradzioje blink.gif Bijau, ir nejuokais blush2.gif unsure.gif , tikiuosi kad sugebesiu bent viena juokeli isspausti , bei i gimdymo namus vaziuosiu su sypsena, bei graziai pasidaziusi thumbup.gif nestuke.gif lotuliukas.gif ...
Emerencija
grazu wub.gif saunuolis tavo vyras, kad rupinosi tavimi tiek nestumo tiek gimdymo metu thumbup.gif
Dominykos
Jo, pradzia truputi graudi, bet gailas geras, kaip pasakoje. biggrin.gif Sekmes wub.gif
aniuta82
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 11, 22:12)
Smagu skaityti istorijas su gražia ir laiminga pabaiga  wub.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai... wub.gif
giedre88
QUOTE(Irmoškė @ 2007 10 26, 14:23)
user posted image
*

labai grazu 4u.gif as ir siais metais sausio pirma vakare pradejo belstis mano mazylis i pasauli,o 2 puse 5 ryte jau laikiau ant ranku tokie ir naujieji buvo akys pilnos baimes labai bijojau gimdyt. blush2.gif
DASIK
SAUNI DOVANELE wub.gif SAUGOKYTETE JA wub.gif
D*K
aukit gražiai
karole31
manau,kad jums su vyru pati nuostabiausia dovana naujametine kokia zmogus tik gali gauti,o tuo paciu ir kitam padovanoti clap.gif newyear.gif
erikiuxxx
QUOTE(karole31 @ 2009 06 10, 13:41)
manau,kad jums su vyru pati nuostabiausia dovana naujametine kokia zmogus tik gali gauti,o tuo paciu ir kitam padovanoti clap.gif  newyear.gif
*

jo drinks_cheers.gif ,labai smagu gimti per Naujus metus,isimintina data thumbup.gif
Puppy
Sekmes jums smile.gif
Lotyna
Grazi istorija su laiminga pabaiga 4u.gif
astinka*
QUOTE(DASIK @ 2009 05 07, 15:32)
SAUNI DOVANELE wub.gif  SAUGOKYTETE JA wub.gif
*

pritariu wub.gif wub.gif wub.gif
tante_

tikras naujametinis stebuklas drinks_cheers.gif wub.gif
KristeP.
Būna kartais stebuklų gi smile.gif
Fainulka
Kaip gražu wub.gif brangiausią dovaną pasaulyję gavot wub.gif
Aime
Kaip gražu wub.gif sėkmės 4u.gif
Kerta
Naujemetinis stebuklas wub.gif
Iloveyou
Kaip miela wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.