Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Leliuko svoris
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AGNIUXX
gal galit pasakyti ar zinot kiek dabar( apie 33 sav.)sveria jusu mazylis.man gyd.stankevicius kaune pasake kad didelis ir sveria apie 2,5kg, ar ne per daug?gal zinot kur kaune daro tikslius vaiko svorio ir ugio ismatavimus?mano drauge tai vazineja i vilniu ir ant nuotrauku jau buna tie ismatavimai.
TutėFrutė
Na leliuko tiksliai pasvert pas mama pilvuke nelabai imanoma smile.gif Juk jis pilvuke, o tie svorio paskaiciavimai atliekami apytiksliai pagal vaikucio matmenu paskaiciavima. Taip kad ir apskaiciuotas svoris yra apytikslia. Mano pazistamai sake, vaikutis diiidelis, gims apie 5 kilogramu (pranasavo, kad pati neisgimdys). O ji kuo puikiausiai pagimde 3.570 kg sveikuti grazuti vaikuti mirksiukas.gif tai tik irodo, kad echoskopija - seseliu mokslas, ir viskas atliekama apytiksliai. Pagal SM kalendoriu, 33 savaiteliu vaikutis vidutiniskai sveria apie 2000 g (pasiskaityti galima stai CIA ). Mano pupsikui 29 savaitele eina, ir jis apytiksliai 1.300 kg sveria 4u.gif
AGNIUXX
nu mane jau senokai gasdina, kad lelius nemazas yra, tai vaziavau i kauna(esu is taurages) pas kita gydytoja, tai ji taip pat patvirtino kad gan didelis
TutėFrutė
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 04 03, 12:29)
nu mane jau senokai gasdina, kad lelius nemazas yra, tai vaziavau i kauna(esu is taurages) pas kita gydytoja, tai ji taip pat patvirtino kad gan didelis
*

o tai dare kazkokius tai tyrimus??? sake kazka del svorio? ar tik siaip pasake, kad lialius didelis?
Margareta
man kai dare eho 32 sav. sake kad kleckas sveria apie 2 kg. anot gyd. nedidelis turetu buti...

siaip tai juk tikslaiai negali pasakyti kiek sveria..ismatuoja galva, pilva, koja ir isveda vidurki...

nesukit galvos del to svorio drinks_cheers.gif
Tuoj
Gydytojai kartais dar apytiksliai apskaiciuoja vaiko svori nesciosios pilvo apimti per bamba padauginant is atsumo nuo gaktikaulio iki gimdos dugno - sie duomenys buna surasyti nesciuju korteleje, galite pasidauginti ax.gif
Mane ziurejo 30 sav., sake, kad vaikas labai didelis, apie 2900 kg. ... o dar du menesiai pries akis doh.gif
Osera
labas

cia kaip paskaitau ,tai mano mazylis labai mazutis,dabar beveik 29 sav. o sveria 1150 gr.na istikro ,ten ju nepasveria,bet tie matavimai pakankamai gerai apskaiciuoja mazyliu svori g.gif

na as pati ne is stambiuju,bet ...svorio jau priaugau 10 kg.
Tuoj
QUOTE(laimikė @ 2007 04 06, 16:24)
cia kaip paskaitau ,tai mano mazylis labai mazutis,dabar beveik 29 sav. o sveria 1150 gr.

vidutiniskai 29 sav. vaikelis sveria 1.1 kg ir buna 38 cm - tai pas tave viskas thumbup.gif daugiau info cia 4u.gif
Meina
33 sav. mano leliukas pagal echo svėrė apie 2600 g., o po savaitės - beveik 2800 g. Vaikiukas didesnis nei vidutinis, žiūrėsim, koks gims bigsmile.gif
*rutuliukas*
Is tiesu, echoskopas tikslaus svorio neparodo, nes pamenu, kai laukiausi savojo padukelio, tai 34 sav ziurejo ir pasake, kad 2 kd dar nesveria, o jis gime 36 sav, ir svere 3 kg
kamejukas
kai mano pilva matuoja - tai kiekviena syki vis sako "per didelis pilvas", "per daug priaugai", o kai pasiziurejo per echo - tai tipo daug vandenu...
Meina
Teko girdėti iš vieno gyd., ka echo parodymai gali skirtis net +/- 500 gr.
TutėFrutė
Viena mamyte siandien pagimde sveikute, pilnai isnesiota (40 savaiciu ir 1 diena) mergyte, kuri svere 2570kg ir buvo 52 cm dydzio wub.gif kadangi mamyte smulkute, tai ir lelyte nediduke. Vakar, kai jej dare echo, gydytojaj sake, kad pagal ismatavimus lialius 34 savaiteles atitinka. O va - viskas gerai!!!! smile.gif
hindy
QUOTE(multti @ 2007 04 17, 22:36)
Viena mamyte siandien pagimde sveikute, pilnai isnesiota (40 savaiciu ir 1 diena) mergyte, kuri svere 2570kg ir buvo 52 cm dydzio  wub.gif kadangi mamyte smulkute, tai ir lelyte nediduke. Vakar, kai jej dare echo, gydytojaj sake, kad pagal ismatavimus lialius 34 savaiteles atitinka. O va - viskas gerai!!!!  smile.gif
*

Na va, apsiraminau truputi.. siandien ug turejom ir prigasdino, kad galima hipotrofija unsure.gif esam 36 sav, o leliukas tik 2500 sveria (man atrode norma), negana placenta jau subrendus, kas gali trukdyt maziukui medziagas pasisavint. Visgi tikiuos, kad viskas mums bus gerai ir dar pasieksim 3000..
rug
34sav.4d ligoninėj darė echo, svėrė 2.400, lygiai po savaitės- 35sav ir 4dienų lelka svėrė 2.760, biškelį ūgtelėjo per savaitę doh.gif . o draugė pagimdė visai 33sav, tai vaikas pats nekvėpavo, o svėrė 2.700 blink.gif . vat ir suprask tuos vaikus. aš buvau pilnai išnešiota ir svėriau 2.900.
Lexana
Man echoskopijos metu gydytoja gana tiksliai nustatė antrosios dukrytės svorį. Ir pasakė, kad maždaug tiek ir tiek dar priaugs svorio ir ūgio. Ir tikrai taip buvo. Maždaug 36 sav. ji svėrė 3500g, o gimė 4190g. ax.gif
rug
oho, nieko sau mergytė, ciela pana. tongue.gif tai gal tiatis didelis? mes abu po metrą ant taburetės, tai ir vaikai nedideli ax.gif
tetra
Mums 32 savaitę darė UG ir gydytoja sako, kad mazylės svoris apie 1700...Kadangi mes su vyru smulkoki, tai sake, kad viskas gerai rolleyes.gif
AGNIUXX
nu o mano tai leliuko svoris apie 3.200, bent jau taip sake gyd.
loret30
3200...tai nedaug laiko liko ar Tauragėj ruošies gimdyt?Aš iš Tauragės,todėl ir klausiu...Aš Tauragėj negimdysiu,nebent extra būtų...pasimokinau pirmą kart kai gimdžiau,mano kai gimė svėrė 4600!
Dzenete
o gal mamytes zinot kur galima paziureti kiek sveria vieno as kito amziaus mazylis... mums 19 savaiciu, pries pora dienu buvom pas gydytojus tai sake kad sveriam kazkur 270gramu. kazin cia gerai ar ne... nes gydytoja nieko nepasake daugiau
Angelux
O man šiandien darė ehoskopiją ir sakė , kad lelius sveria kažkur 2300g, o man tik 28 savaitę, sakė , kad daugoka. Net nežinau, kokio mažylio tikėtis, nes antras mano sūnus gimė 4090g g.gif
joruniukas168
na man36sav ir 5dienos ir mano vyras sveria 2800g
gabrute
Dariausi echoskopa privaciai, tai nustate, kad 31 sav.(beveik 32 jau buvo) svoris tik 1235 gr. Labai neramu. Kaip padeti leliukui daugiau paaugti?
rence*
MAN dare echoskopija 29sav ir 5dienos tai leliukas svere 1620gramu - tai gydytoja sake kad visai normalus (nei per mazas nei per didelis). Tai mes abu su vyru dziaugemes thumbup.gif
Dajevu
mano dabar 2,9 kg, didokas, žiūrėsim kiek dar per mėnesiuką užaugs rolleyes.gif
Rokė
Man echoskopu žiūrėjo 31 savaitę ir leliuko svoris buvo 2040 gr.Sakė norma.
Paukšte
33 savaitės - 2400 g ax.gif
sayonara2
4u.gif kai buvo 20 savaiciu tai svoris buvo 400g,o dabar jau turetumeme buti paauge nestuke.gif thumbup.gif
lai
32 sav - 2050 g,
34 sav - 2700 g smile.gif
premium
sveikos
as gyvenu UK ir man paskutini karta echo dare 22 savaiciu. Ir viskas, sako, jei viskas gerai, tai daugiau ir nereikia. Jokio svorio cia niekas nenustatineja ir nespelioja, tik pamatuoja ir viskas. Tai nustebau truputi pamaciusi, kad jus savo vaikuciu, kurie dar pilve, svorius zinote...
linasky
man lygiai 7men. dare 4D dare echo ir sake kleckas svere 2000g ,siaip per paskutinius 2men lialius padvigubina savo svori,tad ka bus 4000g g.gif fear.gif help.gif ojojoj perdaug ,kokiu 3,500g tikrai uztektu ok.gif
premium
gali IKI 2 kartu padvigubinti, bet nebutinai taip ir bus, nesijaudink.
biriusa
Man atrodo, kad echoskopas apskaiciuoja svori is matmenu. Taciau yra ir fiziologines savybes, todel realiai leliukas gali buti ir dar sunkesnis. Man pries pora savaiciu iki gimdymo sake, kad apie 3400kg maziukas sveria, o gime 39 savaite 3900kg. Nemanau, kad per 2 savaites galejo priaugt 500g.. g.gif
Rudaake82
Man 37 savaites - lelius sveria 3400.
Justulis
o mums tik prasidejo 35 sav, sveriam pagal echoskopa 2400 , bet kadangi pati gimiau 2800 tai sake ir leleiuko svoris geras thumbup.gif
Paukšte
36 sav - 3100g
Mader
kiek zinau echo nepaskaiciuoja lasinuku jis tik paskaiciuoja apytiklu svori pagal kaulu struktura
dare echo 32 savaiciu tai rode svori beveik 2200 g tai daktare liepe neatmesti galimybes ,kad vaikutis tikrai didesnis ax.gif
Lipgirl
Mane ziurejo, kai buvo 34sav ir 2d. Dokumentuose parasyta, kad sveria 2680g (+- 290g) - stai kokia paklaida. O tikrino tikrai labai rimtai ir atidziai, Antakalnio ligoninej. Siaip vaikutis paskutiniame trimestre gali priaugti apie 220g per savaite. As pati pasiklausiau akuseres, ar ne per didelis mano vaikutis, sake, kad normalus, turetu gimti apie 3500g. Ziuresim, kiek ji atspejo smile.gif
Kursuose sake, kad daznai daug svorio priaugusios per nestuma moterys turi didesne tikimybe pagimdyti didesnius vaikucius, nors tai ir nera taisykle.
Paukšte
38 sav. - 3500 g
Dudute
Mane ekoskopavo 26 savaiciu, o mano dvynukiu svoris buvo apie 1250, t.y. jos atitiko apie 28,5 savaites. Gydytojas klause, ar tik nebusiu pasiklydusi menesinese.. Na manau, kad tikrai nepasiklydau, nes kas kart zymedavausi kalendoriuje... Idomu, koks svoris bus dabar?
raamke
35 sav. 2780g, na ir dar gine sakė galima uždėt truputį, nes kažkiek riebalinis sluoksnis sveria, bet šiaip tai mūsiškis sakė kūdutis per pilviuka wub.gif
Agneja
39 sav. - 3600, bet sake cia su paklaida,gali but ir didesnis ax.gif
Eliza
Mūsų lelius 32sav. apie 1900gr wub.gif
viola28
Toks skaiciavimas pagal echo labai preliminarus dalykas. Kai mums buvo 36 sav, gyd. sake, kad svoris apytiksliai 2880g blush2.gif
faustluk
Kaip visu skirtingai... Musu mergyte 33-ia sav. beeinant sverai 2.300 kg. Bet sakoma, kad gali buti 200 g paklaida. Beliko, aciu Dievui 7 sav. (o gal maziau?), manau, kad dar 1000 g priaugsim. Kazkaip jauciu ir pries pastodama jutau, kad leliukas 3.5 kg nesieks.
bankininke
mano lelius 25 svaiciu sveria 950 gramu
violla
man 32 savaites, vakar pagal echoskopa paskaiciavo,kad vaikelis 1800, pasake kad mazesnis 2 savaitem blink.gif
Katusik
QUOTE(bankininke @ 2007 11 22, 12:30)
mano lelius 25 svaiciu sveria 950 gramu
*

eina sau blink.gif
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti? g.gif blink.gif
Unknown member
Is savo atvejo galiu pasakyti, kad nestumo pabaigoje tie svorio nustatymai nera visiskai tikslus. 33 savaite mano ginekologe pasake, kad lelius jau 2.9 kg, o kai 36 savaite nuvaziavau pasirodyti gydytojui, pas kuri ruosiuosi gimdyti, pasake, kad vaikiuko svoris - 2.75 kg. Tai ka - apie 200 g vaikas "numete"?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.