Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Leliuko svoris
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sayonara2
g.gif o man echo nedaro,ir as noreciau suzinoti leliaus svori g.gif ?
gievka
mums 34 savaiteles. musu uogyte sveria apie 2200gr.
EEmama
as kazkaip nebepasitikiu svorio spejimais ir nustatymais, gal kam ir pataiko, bet mnau kad neimanoma nustatyti tiklsiai blush2.gif man visa nestuma sake labai vidutinio dydzio vaikutis, bus lengva gimdtyti ir t.t. ir buvo lengva.... nes maziukas gime 4 savaitem anksciau sverdamas 3.24 doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 15:04)
eina sau  blink.gif
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti?  g.gif  blink.gif
*

tik jau nepradek rupintis, svoris labai jau toks dalykas, kad sunku tiksliai nustatyti, juk ant svarstykliu nezusdejo, tik mazdaug vizualiai pagal ilgi ir t.t. pasake, taigi nusiramink mirksiukas.gif
Erkesta
Mano kleckas pagal echoskopą 32 savaičių svėrė 1,670kg. Sakė normalus ir atitinka amžių 4u.gif
julytele
sveikos mamytes:)))
man jau 32 savaite o sūnelis jau beveik 2kg, ir daktare sake kad kaip tik rolleyes.gif
tik va pradedu naktim stresuot kad jau gimdau 4u.gif , kazkaip visokie pozymiai eme vaidentis doh.gif
eglishka

Mes vat siandien pasidarem privaciai echoskopija su visais 3D/4D vaizdais. Tai ismatavo, pasvere ir pasake kad paklaida gali buti mazdaug 200gr. Mums 32 su puse savaites ir svoris mazdaug 2200. smile.gif
Izabelė :)
man kai matavo su paprastu echo 30 sav, tai jau buvo 2 kg. kazi ne per daug?
*PM*
QUOTE(Lipgirl @ 2007 09 18, 07:05)

Kursuose sake, kad daznai daug svorio priaugusios per nestuma moterys turi didesne tikimybe pagimdyti didesnius vaikucius, nors tai ir nera taisykle.
*

Aplamai yra teigiama kad tos kurios priauga daug svorio gimdo kaip tik mazus vaikus, nes tas svoris dazniausiai eina moteriai i kuna, vanduo kaupiasi o ne i leliu, o tos kurios smulkutes ir priauga visai ne daug svorio gimdo didelius vaikus, nes tas svoris visas kaupiasi kudikiui.
Izabelė :)
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 12 08, 01:12)
Aplamai yra teigiama kad tos kurios priauga daug svorio gimdo kaip tik mazus vaikus, nes tas svoris dazniausiai eina moteriai i kuna, vanduo kaupiasi o ne i leliu, o tos kurios smulkutes ir priauga visai ne daug svorio gimdo didelius vaikus, nes tas svoris visas kaupiasi kudikiui.
*

as irgi taip esu skaiciusi, tik kazi kiek tiesos tame?... nors... gal ..
joločka
Kai buvo 34 sav, gydytoja sakė, kad mažylė sveria 2600 g ir, kad tai labai normalus svoris pagal tokį laiką thumbup.gif
Primadona-A
As irgi noriu suzinoti savo mazylio svori...bet matyt teks pakenteti rolleyes.gif
idomu
o musu maziukas turbut nebus lb didelis 34 savaites- 2300g ax.gif
Natelė
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 04, 18:43)
Mano kleckas pagal echoskopą 32 savaičių svėrė 1,670kg. Sakė normalus ir atitinka amžių  4u.gif
*

mums pagal echo 30 savaiciu, pagal menesines 29 - vaikucio svoris 1700gr..
Nerutė
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 12 08, 01:12)
*

as priaugu visad daug svorio unsure.gif ir gimdau didelius lelius rolleyes.gif Tai kaip ir si teorija nieko verta hihihi.gif
(su pirmais priaugau apie 25 kg, gal kiek ir dagiau nes nebesisveriau paskui doh.gif vaiku svoris -1 ojo 4.2 kg, 2- ojo 4.9kg, dabar priaugus esu 15 kg, 33 nestumo savaite doh.gif )
viduciux
Na, mes esam uzsienyje, turejom dar tik viena echo, o kitas turetu buti nestumo pabaigoje. Kol kas nezinau leliuko svorio, nes man tik matuoja gimdos auksti. Kadangi aukstis atitinka savaites, tai nei as, nei mano midwife nepergyvenam smile.gif
Erkesta
QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 17:04)
eina sau  blink.gif
maniškį matavo, kai mum buvo 24 sav. ir 1 d. ir mano lialius svėrė 630 g
ar man jau laikas susirūpinti?  g.gif  blink.gif
*

Jei reiktų pergyvent, daktarė būtų pasakius g.gif Mano irgi iš mažesnių, bet dar visaip gali būti biggrin.gif
*Amadeja*
mum jau 29 sav ir leliukas svere 1.600 daktare sake kad biski didesnis nei vidutinis dabar biski baisokoka kad gali buti didelis vaikiukas verysad.gif
saliuke
mano mažutei jau beveik 37 savaitės, o svoris pagal ismatavimus tik 2.5 kg verysad.gif - per pilvuka kuda visa...
Labai tikiuosi kad dar bent kiek paaugsim per tas likusias savaitėles....
MO
siaip antro issamaus echo metu paziuri svori, kad isitikintu, ar vaikutis gerai auga, neatsilieka, bet sitas svoris dar nieko nereiskia, 32 sav. gali atitikt visas normas, o pries pat termina paziurejus gali pamatyt, kad labai didelis uzaugo... mano lelius 32sav.svere 1800g, dabar gyd. darys echo pries pat termina, idomu, kiek svers... rolleyes.gif
jauna nestuke
o cia ta formule padauginti pilvo apimti, teisybes yra nors kiek? ar kazkas sumaste taip tongue.gif , nuas pamatavau man 1800g o mums 25 sav.eina ax.gif cia normalu pagal viska?
Inesa*
Kai buvo 28 sav.ir 3 dienos leliukas svėrė 1450g.ir pagal išmatavimus atitiko 30 sav.
MO
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 05, 13:20)
o cia ta formule padauginti pilvo apimti, teisybes yra nors kiek? ar kazkas sumaste taip  tongue.gif , nuas pamatavau man 1800g o mums 25 sav.eina  ax.gif cia normalu pagal viska?
*

kas cia per formule? blink.gif
jauna nestuke
nezinoma man ta formule irgi, sitam forume radau kad norint apskaiciuot svori leliaus reikia savo pilvo apimti padaugint is gimdos dugno aukscio g.gif bet kazkaip nerealiai gaunas..
Fay
jei skaičiuot pagal tą formulę mūsų mažius 32sav. turėjo sverti apie 3,264kg, bet 34sav. žiūrėjo echoskopu ir gyditoja sakė kad sveria apie 2,5kg. Tai manau ta formulė tikrai šiek tiek nutolusi nuo realybės. Juk pilvo dydis priklauso ir nuo vandenų kiekio, o tas leliaus svorio neapsprendžia
Erkesta
Niu pagal tą formulę mano lelius 2,7 turetų svert, o yra dručkis - pagal vakar išmatavimus - 3,880 kg, aleliuja kad tuoj lukštensiuos thumbup.gif
ravesa
Pazistamai, kuria ziurejo ultragarsu, sake, kad 36 savaites padzioj 3200g, o po keliu dienu pagimde 2400 g... labai jau apytikslis tas svorio nusakymas
Evelia
Man vakar dare echo su paciu naujausiu 4D Volusion. Matavo ten kruvas visokiausiu parametru ir pan. Na, LT as tokio nesu maciusi. Ir nustate, kad musu dziaugsmas dabar sveria apie 1800g, bet buvo nurodyta, kad galima plius minus 250gramu paklaida.
Taigi net patys naujausi ir geriausi echoskopai negali tiksliai ismatuoti svorio... O ka jau kalbeti apie tuos paprastus... Tai reiskia, kad reikia maziau kreipti demesi i tuos svorius, o svarbu, kad ismatavimai butu normos ribose. smile.gif
mii
Prieš dienelę mūsų lelius svėrė 1944g. Mums beveik 33 savaitėlės.
jauna nestuke
mums 37 sav.dare echo nustate svori mazdaug 3200g. tongue.gif ir dar visokius ismatavimus padare tai butu idomu palyginti, gal kas savo pamenat?
Įsimylėjus
Na o mum dare echo pries kelias dieneles ( 35 savaite), tai sake lelius sveria 3kg ir pagal visus pamatavimus echo nustate kad nestumas 36 sav g.gif Dar sake,kad tureciau prisilaikyt dietos,nes vaikutis jau ir taip labai didelis,o dar visas menuo pries akis ax.gif Tai labai jau idomiai pasijauciau po tokiu komentaru blush2.gif Nors kai nuejau pas savo gine,tai ji sake,kad viskas yra gerai ir kad nereikia cia nervuotis... rolleyes.gif Ir kuo dabar tiket? g.gif
Mamūškė
mumis pamatavo 38 sav. ir sake, kad bus didelis lelius doh.gif nu ir gimem 4760 gr. bigsmile.gif toks menesio leliukas wub.gif
blondinee
mano pilvuzas nemazas... pagal skaiciavimus lelius turetu sverti 4600!!! blink.gif ir siaip gyd sake, kad lelius nemazas, bet kad toooks...
Geneve
sveikos nestukes,
po 31 savaites, mano lelytes svoris 2 kg ir 43 cm..
4u.gif
nestuke.gif
baikscioji
33 savaite mano lelius svere 2.5 kg. cia antras nestumas.o antras paprastai tai daugiau sako sveria biggrin.gif
Geneve
QUOTE(baikscioji @ 2008 05 06, 19:56)
33 savaite mano lelius svere 2.5 kg. cia antras nestumas.o antras paprastai tai daugiau sako sveria biggrin.gif
*

sveikos nestukes,
37 savaite, leliuke sveria 2. 871 Kg, gynius sake kad esu pacioje normoje......ir kad jau greitai ji prades leistis zemyn....
pranasauja kad leliuke bus 3.3oo kg ....

nestuke.gif
Arven
Svorio nustatymas ultragarsu turi 10 procentu paklaida.
Iseina, kad nuspeti neisnesiotuko svori lengva (nuo 600g, tai bus 60g paklaida), o jei vaikiukas pernesiotas ar rubuilis, tai jau didele paklaida (4000g +- 400g).
renate
Kai teko vaikscioti su dukra tai gyditoja pries pat gimdyma pasake kad "kaciuka pagimdysi" doh.gif echo jai tada rode apie 2700g. po keliu dienu gyme grazi mergaite kuri svere 3270g. kaip mergaitei manau pakankamai ax.gif na ir kaip galima tiketi tais echo g.gif bet tai buvo pries beveik 7metus. Dabar laukuosi antra kart pries savaite dare echo sake kad jau dabar lenkaim svoriu bendraamzius ir gymsim didesni blush2.gif na paziuresi ax.gif
det
idomumo delei idedu noroda i lentele, kurioje rasite vidutini vaikiuko svori ir ugi pagal savaites, bent siek tiek isivaizduosim koks pupulis pilvely auga smile.gif
http://www.antares.km.ua/mamadoma/ber.html#theme1
Desert
31 savaite mums dare echo ir leliukas svere 1800 ax.gif pagal sita lentele taip ir turi but... smile.gif
Fox_lady
Sveikos,
man darė echo 34 savaičių, leliuko svoris - 2,5 kg. Nežinau, didelis jis skaitosi, ar mažas. ax.gif
zazuna
Sveikutes nestuke.gif , maniske, tai lenkia 300 g, nes kai buvo 26 savaite, tai svere beveik 1,3 kg, o dabar isvis jau apie 2 kg turetu buti, bet echo parode, kad sveika mano "mazoji" biggrin.gif . Zada mum apie 5 kg - ziuresim kaip ten bus bigsmile.gif 4u.gif
Ernesta :~)
o mums 4d. po termino ir sverem 4100kg nestuke.gifuser posted image

Mamyte :)
33sav sake kad sveria 2.400 ir pridejo kad iki puses kg gali buti paklaida, kad daznai gimsta didesni.. blink.gif
dabar jau 38 savaite eina, tai nzn kiek sveria, tikiuosi siandien pasakys, nes vizitas pas gn ax.gif
Neox
lygiai 32sav svere 2390gr. ugis 43cm
rama531
smile.gif smile.gif Mums dare echo 18 savaiciu, tai sake kad esam 228 gr. 4u.gif dabar mums jau 21 savaite, tai tikekimes kad jau priaugom kazkiek thumbup.gif
Izaa
o mums 32 sav ir 3 d. buvo 2068 ax.gif , per sav vaikiuks dabar paauga nuo 180 iki 250 gramu tai per diena vidutiniskai 30 gramu smile.gif
cameron
Netikslus tas echo, ismatavimai labai priklauso nuo aparato ir nuo gydytojo.
Man 22 savaiciu parode 485g svori, o kita diena del tam tikru priezasciu ejau pakartotinio echo pas kita gine - parode 600g svori.

Mano draugei echo zadejo dideli kudiki (4,6kg), ji pasirinko Cezari, nes yra labai smulkute ir bijojo toki dideli gimdyti. Na ir ka - per Cezari istrauke 3,5kg berniuka ax.gif Echo apsiriko daugiau nei kilogramu cool.gif
kinyte
mano klecka svere 36savaiciu ir svere 2800gr, dar paaugsim iki gimdymo fitness4.gif soske.gif
Užsispyrėlė
Man echo darė 33sav 3d ir mažoji svėrė 2400g, tai ginė sakė, kad ji mažutė g.gif
Brukne
o as nezinau, kiek mano vaikutis sveria unsure.gif bet kaip idomu butu suzinoti wub.gif Paklausiu savo ginekologes. Idomu ar visi echoskopai nustato svori?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.