Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gražiausias prisiminimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
bitutek
Karšta rugpjūčio diena... Draugų vestuvės, bet įvertinus savo jėgas, nusprendžiu nevažiuoti į balių. Užteks, kad iki bažnyčios atėjau smile.gif Mano entuziazmas liejasi per kraštus ir dar juokauju, kad galėčiau šiandien pagimdyti. Ir prisijuokavau...
Apie šeštą vakaro pajutau pirmus nestiprius sąrėmius, į kuriuos nekreipiau dėmesio. Buvau įsitikinus, kad čia paruošiamieji. Ir taip įsitikinus buvau iki 21 val. Ir nors viskas vyko kaip knygose rašo, nenorėjau patikėti, kad jau. Daugiau nebelaukėm. Atvažiuojam į ligoninę, vyra į chalatą, mane marškinius. Apžiūri, o gi kalelis jau iki 7 cm atsidaręs. Tada mane ir suėmė baimė... Pradėjo lysti visokios mintys apie skausmingą gimdymą ir panašios baisybės. Gerai, kad šalia vyras. Prisiminė viską, ką mamų mokyklėlėj išmoko. Ir kaip kvėpuoti ir kaip masažuoti. Tik kad man tai mažai padėjo. Gelbėjo žinojimas, kad tuoj susitiksim su savo mažyle, o dėl jos pakentėsiu. Ir gydytojos žodžiai „na, lipk ant stalo“ buvo tikra palaima. Pagaliau, 1 val. nakties,18 min. išgirdau verksmą. O kai tą mažą gumulėlį padėjo ant krūtinės pamiršau visus sąrėmius. Tą naktį negalėjom užmigti. Niekaip neatsižiūrėjom į mūsų mažylę (tik 3121 g smile.gif )
Žinau, kad ir antrą vaikiuką gimdysiu be nuskausminamųjų. Geriausi vaistai man - vaikelis ant krutinės biggrin.gif
MyWay
newyear.gif saunuole esi, kda nieko nepabijojai clap.gif
Lali
Dziaugiuosi, kad viskas taip graziai ir sklandziai... clap_1.gif
snoopy
clap_1.gif saunuole!
Milituke
Saunu, kai viskas sklandziai ir lengvai praeina. clap.gif Stiprybes auginant savo dukrele wub.gif
mandalina
niu šaunuolė thumbup.gif Jau laikas tartis su gandrais dėl lizingo mirksiukas.gif
SD
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif beveik pradejau pavydeti mirksiukas.gif
bitutek
QUOTE(vikuliuks @ 2005 05 11, 11:24)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  beveik pradejau pavydeti mirksiukas.gif
*

nepavydėk, nedaug beliko wink.gif
Nledi
O kur antroji istorija? g.gif Jau pats laikas ir ją papasakoti ax.gif
Achimenė
Trumpa, drūta, miela istorija 4u.gif
Calmness
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kontyte
sekmes ir sveikatos jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
curny
Na as antra karta be nuskausminamuju tai negimdysiu 4u.gif Uz tai dziugu, kad esi tokia drasi.Net malonu skaityti apie sklandzius gimdymus thumbup.gif
Aukit sveikutes ir grazutes 4u.gif
Lineja 29
Šaunuolė wub.gif
Edeva
Smagu jau matau ir antra yra sveikinu 4u.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.