Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Astuliuko gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Astuliukas
Taip mes atvaziuosime, ir mano vyras pades obuoliu sultis isspausti, sakau mamai. Ir jau kita diena lekiame i Kauna, reikia tevams padeti.
Vaziuojame autostrada. As sakau vyrui, kazin kaip po savaites leksime ja, kai reikes vaziuoti i gimdyma? Nors visus butinus daiktus bagazineje veziojames jau pora savaiciu visur su savimi. O jei ka!!
Sestadienio popiete. Sedziu priesais televizoriu ir mezgu. Visi isvaziave. Jauciu skaudena. Penkiolika minuciu, pusvalandi, valanda. Pradedu matuoti laika. Kas 2-3 minutes. Negali buti, dar tik po savaites, tikriausiai netikri saremiai. Skambinu vyrui ir klausiu ar gali buti cia tie tikrieji saremiai. Mes abu juokiames ir nezinome. Sakom, reikia skambinti daktarui. O jo kaip tycia nera Kaune, bet jis nuramina. Sako vaziuokite i ligonine akusere paziures, jei gimdysite as atvaziuosiu. Nuvaziuojame i ligonine. Priimamajame ziuri i mus besijuokiancius ir sako, ne dar negimdot. Apziurejusi akusere pranesa dziugia zinia. Gimdos kaklelis atsidares 1,5 cm, siandien turesime kudiki. As dar pilnai negaliu suvokti, kad jau vyksta gimdymas. Akusere sako, jei norite galite pasilikti ligonineje, o jei norite vaziuokite namo ir vakare apie 19h atvaziuokite. Mes nusprendziame vaziuoti namo. Uzsidarome su vyru kambaryje, kad niekas netrukdytu. Klausomes ramios muzikos, gurksnojame atpalaiduojancia avieciu arbata, ir uzejus saremiui ji mane masazuoja. Skausmas po truputi dideja ir arteja lemtingoji valanda. Jauciu kad reikia skubeti, nes skausmas tuoj gali neleisti pajudeti.
Priemime pasitinka ta pati sesute ir sako, va dabar is veidu matau, kad tikrai jau gimdote. Paruosia mane gimdymui. Letai nueinu i gimdykla. Paguldo uzrasyti saremius ir vaikucio sirdeles darba. Jauciu kaip kazkas siltas teka kojomis. Pasiziuriu kraujas lasa. Gleiviu kamstis iseina, sako akusere. Pradideda saremiai, tikrieji skaismingieji SAREMIAI. Vienas, antras jauciu kad nebegaliu, o akusere: atsipalaiduok, taip tiksliau uzrasysime. As jau vyrui sakau nebegaliu, neiskentesiu, ir kazkur tolumoje girdziu akureses balsa, kad viskas tvarkoje. Klausiu akuseres ar man skaudes labiau, ar cia jau auksciausia skausmo virsune. Ji mane nuramina, labiau neskaudes. As pasakau - pakentesiu. Ir staiga, jauciu noriu stumti. Jau sako. Taip atsakau. Gulgo ant gimdymo stalo. Matau kaip inesa ciuzini, kamuoli. Manau, kaip gerai isbandysiu juos. Ilekia daktaras. Sako aha palauke manes. Apziuri mane. Pasisuku ir negaliu patiketi savo akimis, visus daiktus:ciuzini, kamuoli nesa atgal. As jau vos nerekiu ka daro, kur nesa. Daktaras nusisypso - viskas gimdome. KA as sakau. Jau gimdome, stenkis daryti taip kaip sakysiu, sako gydytojas. Prasideda stumimas. Daktaras aiskina, kas darosi, kur vaikelis, kaip issistato galvyte, leidzia paliesti pakausi. Vyras labai padeda teisingai kvepuoti, stumti, kelia mane stumimo momentu. Jau jau jauciu kaip greitai isvysime savo vaikeli. Ir pagaliau ta lemtinga akimirka. Daktaras ziuri i laikrodi ir skelbia laimingaji laika 21.17, kviecia teti perkirpti virkstele. Vyras perkerpa virkstele.
Isgirstu verksma, bet dar negaliu patiketi, kad jis skirtas mums, kad tai verkia musu vaikelis. Padeda vaikeli man ant krutines, toks mazytis, grazus kaip angeliukas ziuri i mane didelemis melynomis akytemis, plaukuciu kupeta stiro ant galvos, visi slapi, pirsteliai mazuciai. Gaudziasi prie manes visu kuneliu ir praso motiniskos meiles ir silumos. O vyras pabuciuoja ir sako: mums gime mergyte.
Mergyte, as pagalvoju ir taip pasidaro gera..............
Astuliukas
Atsiprasau, ne taip pavadinau tema, matyt dar neatsigavau po gimdymo. Ir kodel pavadinau gimdymo planu, juk tai gimdymo istorija??? O pakeisti dabar pavadinimo nemoku ohmy.gif
Board
Astukiuk, nueik i prima zinute, paspausk "Keisti" ir pakeisk pavadinima, jei cia taip leidzia. Senajam fprume taip reikejo daryt
Labai graziai parasei, super.
Guest
net asarele nuriedejo, labai grazi istorija smile.gif
Taurė
cia as ka tik asarele braukes svecias tongue.gif
Iva
kaip graziai parasei biggrin.gif
Šmigija
Ir mano akys pilnos asaru, kaip grazu, kokie isgyvenimai. Turbut visa gyvenima zliumsiu kai bus kalbama apie mazo zmogucio gimima tongue.gif
Etina
kaip grazu.manau,neimanoma uzmirsti jausmo,kai vaikeli padeda ant krutines.
Ulė
labai graziai parasei super biggrin.gif
Willma
grazu..prisiminiau ta jausma ir va-asaros akyse jau kaupiasi...ech..
Karvė Supermodelis
Labai grazu.
Kiekviena karta skaitydama kieno nors gimdymo istorija vis prisimenu savaja, ir suspaudzia keistas malonus jausmas sirdele...
Kactukas
smile.gif Uzsinorejau trecio po tavo istorijos, tikiuosi, kad praeis jei daugiau nebeskaitysiu biggrin.gif
Jurgichka
Jetau...
as kiekviena kart perskaicius panasias istorijas, apsizliumbiu..
jetau..
greiciau tas pavasaris.. smile.gif
Astuliuk - daug sveikinimu ir po gelyte jum abiem smile.gif
Linda
Uf ir as apsizliumbiau....
SuperMama
ir as dar vieno uzsinorejau.

Taip norisi tuo grazius gyvenimo momentus isgyventi dar ir dar. rolleyes.gif
zuike
prisidedu prie tu, kurios braukia asarele.... labai grazu....
Akvija
Labai graži istorija biggrin.gif
Zhiema
Tikrai nuostabi istorija, nuostabus dalyviai smile.gif
Kriaka
Nu kaip gi čia be ašarų, juk kalbama apie GIMIMĄ.
Kiparise
Ech..kaip grazu-zliumbiu.. ohmy.gif Aukit dideles ir sveikutes! biggrin.gif
aca
4u.gif
SilRa
Pagimdei grazu - augink gera 4u.gif
giedre5
Labai grazi istorija, aukit didutes, sekmes 4u.gif
Justynka
na,zinokit ir man asarytes rieda...as irgi laukiu,kol savo angeliuka prisispausiu prie saves wub.gif
zoroboba
Sauniai susitvarket, grazi istorija 4u.gif Daug jums sveikatos.sekmes biggrin.gif user posted image

user posted image
Festa
kaip miela, 4u.gif sveikateles jums wub.gif
GudriLapė
4u.gif
Dagilis
Tikri saunuoliai. Stiprybes jums ir kuo daugiau dziaugsmo kasdienybeje. Aciu, kad pasidalinai 4u.gif
juoduke:)
thumbup.gif wub.gif
egle*
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.