Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas naudoja AVENT produkciją?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
IngaM
Mamytės reikia patarimų dėl buteliukų ir kitų priemonių maitinančioms kūdikius įvairiu maisteliu ir iš buteliuko. Ar tikrai Avent produkcija tokia gera? Gal kas galite patarti kokios kitos firmos primones naudoti?

--Resize_Images_Alt_Text--
Kuzia
Naudojau Avento kosmetiką mažylei, buteliukus su soske, po to su snapeliu. Negaliu pasakyt nė minuso. Liuks produkcija. Rekomenduoju išbandyt - nenusivilsi wink.gif .
IngaM
O kaip kainos? Aš parodoje Litexspo mačiau jų produkciją, o kur kažin parduodama Kaune?Kokių buteliukų labiausiai reikia? Ar būtina pirkti komplektus, ar užtenka po vieną vienos rūšies buteliuką?
Sonatina
Pirkti yra Eurovaistinėse. O buteliukų kiekis priklauso nuo to kaip maitinsi.. Aš kadangi dirbu ir darbe nusitraukinėju pieną (beje, su Avent pientraukiu), tai turiu 6 mažus ir 1 didesnį buteliuką. Man jie tikrai patinka. smile.gif
Etina
QUOTE (IngaM @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 14:07)
O kaip kainos? Aš parodoje Litexspo mačiau jų produkciją, o kur kažin parduodama Kaune?Kokių buteliukų labiausiai reikia? Ar būtina pirkti komplektus, ar užtenka po vieną vienos rūšies buteliuką?

manau kiekvienoj vaistinej ju rasi.kainos nera dideles.as komplekto nepirkau.turejom viena arbatelei, kita kosei ir dar viena atsargini.dabar nusipirkom puodeli su snapeliu.
Kuzia

Tikrai nėr pigu. Kosmetiką pradžioj pirkau rinkinuką - ten mažesni kiekiai ir, aišku, gaunasi pigiau wink.gif . O beto galėsi išmėginusi nusipirkti (ko labiausiai reiks) didesnį buteliuką. Pirkt mačiau Eurovaistinėse, Nuke.
Kuzia
O buteliukų maitinimui gali ir visai neprireikt. Bet kokį vieną geriau turėt. Maža ką.
Brooke
Mes sampuna naudojam smile.gif Brangus velnias, bet tikrai geras smile.gif Tik butelis nepatogus.. Pastoviai prateka pro dangteli.. Daugiau minusu nerandu- fantastiskas dalykas.
O dabar toki saunu puodeli nusiziurejom wub.gif
Aurėja
Iš pradžių naudojom Avent Isis pientrauki, visai neseniai padovanojom jį kitai mamytei, jis iš tiesų buvo nepamainomas, o dabar naudojam (jau keturis mėnesius) Avent Magic Cup - buteliukus su snapukais (mes uzaugom be čiulptuko, tad ir buteliukai mums tinka tik su snapeliais), turim 3 vnt. Keičiame tik snapelius, kuriuos perkam Eurovaistineje, 2 snapukai kainuoja apie 11,59 lt. Juos kartas nuo karto reikia keisti, nes jie yra ilgi ir siauri, o giliai per ilga laika kaupiasi apnašos, kurių plovimo metu šepetėlis nepasiekia, o kai ir pavirinimas nebepadeda, tada metam lauk ir dedam naują snapelį. Dar naudojam Avent plastikinius šaukštelius tyrelėms valgyti, irgi pirkom Eurovaistinėj, apie 12 lt - 2 vnt. - man jie patiko todėl, kad jie yra siauručiai, mažuliukai, negilūs ir telpa į mažą mažą burnytę neišmozojant žandų ir t.t. - visi kiti šaukšteliai (įv. firmų bandėm) mums buvo per dideli, per gilūs. Aš abiem rankom už AVENT, tikrai nenusivyliau ir negaila išleistų pinigėlių.
alfa

Litexpo vykusioje parodoje, as buvau apakusi, kad jie patys pardavineja Avent produkcija brangiau nei Eurovaistineje. Ten uz pientrauki jie paprase 147 litu, o Eurovaistines bazeje as ji pirkau uz ~ 132 litus. Ir siaip Eurovaistinese perkant uz didesne suma is karto gauni nuolaida.
O siaip as jau kuri laika maitinu vaika nutraukinedama piena su Avent pientraukiu. Jokiu trukumu nera. Pientraukis nuostabus. Nezinau, ar be jo buciau isgalejusi iki siol maitinti savo pienu.
Naudoju Avent buteliukus, zindukus, ciulptukus. O nescia naudojau Avent krema nuo striju liuks- nei vienos strijos.
Vienintelis dalykas- man negrazus Avent-o ciulptukai. Bet cia jau "delo vkusa".
Manguste
Vienintelis dalykas- man negrazus Avent-o ciulptukai. Bet cia jau "delo vkusa".

Bet mums jie vieninteliai tiko. Jokiu kitu mazoji neeme. Buteliuku tikrai esame patenkintos. O dabar ruosiames pirkti ir taip visu isgirta pientrauki. Tikiuosi nenusivilsime. tongue.gif
Leja
Na va, o mano kavalierius AVENT buteliuko nepripazino... dry.gif Negere is jo misinuko visiskai, tai nupirkau NUK buteliuka, is kurio pliumpia net uzsimerkes sleep.gif Sakau, gal del to, kad nuo gimimo su NUK ciulptuku "draugauja"?...
Nestumo metu naudojau AVENT krema nuo striju - labai patiko. O siuo metu naudoju AVENT ideklus i liemenele, tai irgi kol kas nieko blogo negaliu pasakyti. Aisku, dabar ir pienas jau nebesilieja fontanais, tai sunku spresti, kaip sie atlaikytu, bet siaip tai patogus, svelnus, panasus i NUK, kuriuos anksciau ir naudojau... Tai ne "Pussy cat" ar kaip ten kazkokie, kur idejus atrodo, kad su lekstutemis liemenuke vaikstai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
alfa
Dar prisiminiau, kas man labai patinka AVENT produkcijoje. Viskas labai tvarkinga!
Ciulptukai su dangtukais ir dar papildomai ideti i plastmasine dezute. Pientraukyje visos detales uzsisuka, uzsidengia (kas turi supras apie ka as cia). Viskas sterilu. Kai veziesi su savimi pientrauki ar soskiu desanta, tai gali buti tikras, kad viskas isliks svaru.
Tik nezinau, ar tie ciulptukai yra ortodontiniai. Ju tokia forma neaiski.
saltrune
As irgi naudojau šios firmos pientraukį, labai geras, prieš tai bandžiau kitos firmos (gerai jau nebepamenu, kurios)- išmečiau . Ir buteliukus su dideliais čiulptukais pripažino tik šiuos nes labiausiai panašūs į krūties f. Nors apskritai seniai tai buvo- jau prieš 7 metus. Bet dabar apžiūrėjau parduotuvėj- įvarovė didesnė, bet principas tas pats. Nieko naujo.
renax
Man patinka tai kad ju detales dera tarpusavi ,Magic buteliuko snapiuka gali jei reik uzsukt ant paprasto buteliuko ,taip pat ir su rankenelem ir zundukais . Gali naudot magic puodeli o det iznduka pradzioje vietoj ciulptuko smile.gif Vienu zodziu yra vietos fantazijai .O kas liecia kaina pas mus ji yra labai ispusta smile.gif
Pipeika
del AVENT buteliuku. mes juos naudojam jau daugiau nei menesi. Paskutiniu metu reikia kazkaip labai specifiskai uzsukti soske, kad kratant ar valgant misinukas neisbegtu per krastus blink.gif sakau, gal soskes susidevejo unsure.gif
Astuliukas
as sios produkcijos naudoju tik pieno surinkejus ir labai patenkinta. Manau ateityje naudosiu ir daugiau produkcijos. Esu girdejusi, kad buteliuku ciulptukai (ar kaip juos pavadinti) geriausiai atkartoja naturalu mamos speniali. todel vaikutis gali ir is buteliuko traukti ir kruti ciulpti.
Bishojo
as naudoju avent isis pientrauki ir tikrai galiu pasakyti, kad tai laaaaabai geras dalykelis, o del buteliuku, tai mano panele irgi ju nepripazino, sakau, gal per kietas ciulptukas? Nors ji apskritai jokiu ciulptuku nepripazista, tai gal ir ne buteliuko kalte. wink.gif o siaip manau kad si firma yra ganetinai patikima.
simba
Mes buteliukus naudojam nuo gimimo (tai jau metai su puse). Ir labai patenkinti. Taip pat turim puoduka, kur vaikui mokytis gerti. As esu girdejusi, kad jei vaikas yra is pradziu geres is paprasto buteliuko, tai po to is Avent negeria, nes ten reikia gerokai traukti, kaip is kruties. Del to geriausia siuo buteliukus duoti is karto, ir vaikas nuo kruties neatpranta. Be to ten yra taip padaryta, kad i buteliuko vidu patenka oras, taigi vaikas kai geria neprisitraukia ora ir maziau pucia pilva.
Ten kazkas rase (atleiskit, kad neprisimenu ir tingiu paziureti), kad kratant prabega pro sali misinys. Tai ir man dabar prasidejo ta pati problema. Bet ne visada. Ir cia ne nuo ciulptuku. Nes mes irgi galvojom, kad nuo ciulptuku, ar kad pats buteliukas issikraipe, tai nupirkom nauja ir tas pats. Bet taip prabega tik is dideliu buteliuku, is mazu mums niekada taip nebuvo. Bet dabar nuo vasaros geria kita misini ir vel niekas neisbega. As galvoju, gal misinys tirstesnis. Zodziu, del sitos kartais atsirandancios problemos as dar neissiaiskinau. Bet kokius metus mums sitos problemos nebuvo, gal daugiau naudodavom mazus buteliukus. Ir dabar vel nebera, gal del to kad naudojam kita misini. Mums tik Similacas prabegdavo.
Siaip sitie buteliukai tikrai patvarus, mes kaip nusipirke nuo gimimo, taip ir naudojam tuos pacius. Man drauge parekomendavo dar kai nescia buvau ir as jai uz tai labai dekinga, nes tikrai nebloga produkcija.
Sonatina
Avent buteliukų naudojimo instrukcijoje (URL=http://www.aventbaby.com/uk/products/instructions/bottle_instruc.html[/URL]) rašo, kad neprabėgtų reikia prieš įdedant ir užsukant sudrėkinti čiulptuką. Tada jis teisingai ir sandariai priglunda smile.gif .
Taurė
as naudoju avent isizis pientrauki, buteliuku avent maze nebepripazysta, nors kazkada gere is ju. dabar nebeima, tai evenflo turiu. dar turiu avent puoduka su specialiu snapeliu, tikiuosi is to gers veliau rolleyes.gif
Kuzia
QUOTE (TauRe @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 5:17)
buteliuku avent maze nebepripazysta, nors kazkada gere is ju. dabar nebeima, tai evenflo turiu. dar turiu avent puoduka su specialiu snapeliu, tikiuosi is to gers veliau rolleyes.gif

Mano maže irgi buvo nustojus iš avent buteliuko gert. O iš snapelio tai iškarto puikiai! smile.gif wink.gif
Tuoj
QUOTE (alfa @ 2003 11 28, 14:54)
O nescia naudojau Avent krema nuo striju liuks- nei vienos strijos.

aš irgi naudojau bet man atsirado sad.gif
Zhiema
as irgi turiu avent isis pientrauki, kelis kartus pabandziau - nu super liux dalykas! tai pat turim antspenius avent irgi liux, nieko nera geriau, ypac kai speneliai ploksti, nereikai mazei vargt kol pritrauks... ir dar soske turim bet nelabai jos megsta, o is avent buteliuko tai gere...bet kai pilnos krutys tai nelabai dabar naudojam.
Smurka
O Avent buteliukai manosios eksperimentu neatlaike. Ciulptuka ji taip sugebedavo ispausti, kad pro ji pienas istekedavo tiesiai dukrytei ant krutines. Dabar dar Avent puodukas laukia eiles, paziuresim, ka su juo mazoji iskres
Atize
Na buteliukai gal ir geras dalykas naudojau pora menesiu ir po to pradejo per sonus begti kratant misini (nors misinys tikrai ne similac'as, ir buteliukas mazas o ne didelis). ka bandziau nieks nepadejo, tad nusipirkau kitokios firmos buteliuka ir tokiu problemu dabar neturiu smile.gif
simba
Gal dabar Avent pradejo gamint prastesnius buteliukus. Nes mano tie kurie pirkti pries metus su puse viska atlaike, jau apdauzyti gerokai, bet nei pro sonus praleidzia, nei ka. Aisku, jie mazi. O pati didziausia buteliuka pirkom vasara, tai kartais kratant prabega pro sonus.
*Violeta*
avent kosmetika tikrai puiki negaliu skustis, taciau buteliukai nekas-labai jau leidzia pro uzsukima. Sakyciau brokas, bet turiu net 3 ir visi tokie mad.gif
mamulia
Naudojam buteliukus nuo pat gimimo thumbup.gif Bet va dabar jau atsiranda ta problema,kad prateka pro krastus,nesuprantu kodel-nes tik retkarciais,tikrai ne kiekviena karta prateka blink.gif blink.gif
Dar patarciau-jei norit nupirkt prie buteliuko atskirai snapeli ir rankeneles paciam vaikui laikyt buteliuka-tai jau issiaiskinau-neapsimoka pirkt atskirai.Radau toki rinkini-buteliukas+rankena+2zindukai+snapelis. Iseina smarkiai pigiau wink.gif Tad isigijau antra buteliuka wink.gif Beje,maziausia antkaini buteliukams uzsideda IKI parduotuves. wink.gif

dar naudojom avent zindukus,bet mums labiau patiko NUK. 2.gif
Kuzia
QUOTE (martyna_ @ 2004 01 20, 11:49)
mamytes, ar kas naudojate Avent Baby Liquid Talc- skysta talka kudikiams? ar naudingas dalykelis? kokiais atvejais naudojate? rolleyes.gif

thumbup.gif dalykas. Naudodavom po vonios - visas raukslytes(o ju turejom daug) patepdavom 2.gif
uolma
Naudojom ir mes mažą buteliuką ir čiulptukus. Čiulptukai patiko kad užsidengia ir sterilūs būna. O buteliką naudojam 6 mėn. Tai dėl praleidimo buvo ir man. Bet pavirindavau soskę ir baigėsi visi bėgimai, aš manau kad gal išsitampydavo guma. O dabar kai turime su 3 skyltėm tai pakolkas nebėga.
Avent produkcijos būna ir NUKO parduotuvėse.
O dabar avento buteliuko dangtelį naudoju mokinti merginai gerti kaip iš puodelio. Mažas, minkštas, platus, permatomas matosi kiek siurpteli, ir gana neblogai gaunasi labai greitai pramoko. rolleyes.gif
Nauji buteliukai būna iškarto su 2 skylutėm, tad reikia jai mažai laiko leliuj nusipirkti atskirai su 1.
lota
QUOTE (Atize @ 2004 01 20, 14:49)
o kaip jus ismokinat savo leliu gerti is puoduko avent (cia tas su snapeliu kur neissipila). Maniske tai niekaip pasiima antgali ir kramto gali but baisiausiai istroskusi bet negers is jo vat reikia jai su soske buteliuko ir viskas sad.gif net nezinau nei kaip pripratint unsure.gif

Maniskis tai is tolo pamate, issiziojo, paciupo ir i burna smile.gif Bet man atrodo todel, kad as uzsukau ta snapeli ant seniai pazystamo avent buteliuko, tai ir forma ir spalva buvo pazystama. Gal ir jum taip pavvyks?
Jurga
hmmm huh.gif prisiskaiciau cia kritikos Avent buteliukams ir nustebau... turejom 4 buteliukus skirtingu dydziu ir dar daugiau ciulptuku. Na ir nepraleido mums niekas. Penktasis - puodelis su snapeliu. Sitas kartais praleisdavo - bet tik tuomet, kai pasirodo, kad kreivai idedavau ta vidini diskeli permatoma. Kai perdedavau is naujo - nebeleisdavao.

Priprato prie to snapelio po truputi - duodavau ka nors labai skanaus is jo atsigerrti ir po gurksneli. Tiesa, isimdavau ta viduriniaja dali - diskeli ta, kad geriau begtu,nes kai reikia traukt stipriai - ji man irgi negerdavo.

Taciau dabar turiu kita beda - nebegaliu atpratint nuo puodelio su snapeliu pire normalaus puodelio. Geri tik is snapelio, o jei duodu paprasta - uzsivercia viska ant save arba ismeta is ranku, arba per mazai uzsivercia ir neatsigeria - tada pyksta ir reikalauja snapelio huh.gif Mergai jau 1,5 metu, o is puodelio gert nemoka blush-anim-cl.gif
ka daryt?
jurgeleuogele
tikrai euro vaistineje puodeliu yra. ir mes jau turime bandysim gerti kai bus trys menesiukai...
o mes visa serija naudojam ir labai jau dziaugemes... tongue.gif
ypac prausimosi putomis ir kremu uzpakaliukui... biggrin.gif
jaunute
Ateinu skustis avento buteliukais mad.gif jie neteisingai sugraduoti, bent jau didieji. Matavau su kitos firmos buteliuku, tai mazojo buteliuko viskas atitiko, o didysis ( 260 ml ) rodo daugiau negu yra istikruju. As taip apsidziaugiau, kad vaikas daugiau valgyt pradejo, bet kai viena karta teko is vieno buteliuko perpilti i kita, tai ziuriu - s..... jis ten daugiau suvalgo..........buteliukas kvaikas huh.gif
laurindre
Niekada netikrinau, ar teisingai rodo, bet siaip Avent buteliukais esu labai patenkinta. Turiu net tris, visus skirtingus. Naudojames jau puse metu. nekeisciau i nieka kita. O del pratekejimu pastebejau,kad negalima kaitalioti uzsukamu detaliu nuo kito buteliuko. J ei uzdedu nuo maziuko ant didelio, tai bega.
Leida
Mes ir naudojam Avent buteliukus thumbup.gif . Aš nepastebėjau, kad kaitaliojant detales( o tikrai taip būna), pratekėtų...Vat kad jų sugradavimas ,,levas'' tai tikrai. Bet tas neatitikimas nėra labai didelis. Ką padarysi, pas britus gi kitokie skaičiavimai, jiems sunku su ml laugh.gif .
Vaidulė
Mes irgi uz AVENT clap.gif clap.gif Naudojau dar besilaukdama-viskas thumbup.gif tik striju neisvengiau sad.gif O be pientraukio tikriausiai zlugciau thumbup.gif daiktas nerealiai vertas tu pinigeliu biggrin.gif Naudojam viska - ir buteliukus, ir ciulptukus, ir zindukus, ir jau puodeli Magic nuo 6men nusipirkom clap_1.gif Tik kai sunkokai ten traukiasi maziui, tai nelabai nori is jo gert unsure.gif tai bandau ta pertvarele isimt, kad lengviau begtu biggrin.gif nu ir gal taip pripras wink.gif O del neteisingo ml ant didesniu buteliuku, tai sutinku; gerai, kad nedidele paklaida rolleyes.gif
indreja
Turejau Avent pientrauki,tikrai thumbup.gif buvo. Dabar dar naudojam maza ir dideli Avent buteliukus,taip pat zaidziam ir geriam ir Avent puoduko. Visa produkcija thumbup.gif . O kad buteliukai neteisingai sugraduoti, net nepastebejau blink.gif .
Vaidulė
Tiesa, as dar naudojau spec. maisiukus pienukui saldyti, ot kur thumbup.gif isradimas clap_1.gif Nors turiu pienuko iki siol, bet teko pasinaudot ir saldytu - pvz kai sumastom kur neplanuotai vieni islekt, ir iskart neiseina juk dviem kartam niam niam pritraukt, tai tik istraukiu saldyta ir kartu su 2.gif vezam mociutem anuku pasidziaugt laugh.gif
Dar mastau, kad reik dabar po koki 50-100 ml pasisaldyt ateiciai kosytem jei jau nebeturesiu ar reiks kam leliu palikt g.gif wink.gif
ainax
O mano Domas net nemoka is kitokio buteliuko gerti, tik is AVENT. Kitu buteliuku (kuriuos mes turime) tie ciulptukai tokie siauri, palyginus su AVENT'o, tai jis visa apsizioja ir niekaip neistraukia.
doma_
Visom 4 uz Avent produkcija!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai dziaugiausi pientraukiu, nuostabus dalykelis, be jo nebuciau issivertusi...
Taip pat naudoju buteliukus, labai patogus ( ir plauti, nes kakliukas platus)...
Noreciau paklaust kur yra Eurovaistines baze????

Migele
As taip pat turiu Avent Isis pientrauki, kartais viskas tvarkoj, o buna po poros truktelejimu nebetraukia, lyg kazkus oras praeitu, bandziau isardyti ir vel sudeti tas pats. Ar kam taip yra buve?

O Eurovaistines baze (Vilniuje)yra prie pasilaiciu maximos, prie Medijos esancios ant kalvariju ir zalgirio gatviu sankryzos tiek as zinau wink.gif
Nidi
O stai mes uzvakar ismaudem savo maziu su Avent sampunu, o jis nabagas nakti pradejo raudonuot blink.gif Vakar i ligonine teko vaziuot - kazkokia neaiski alergija unsure.gif Sako, gal nuo to sampuno, bet kazkaip sunku patiket.... sad.gif Ar teko girdet, kad Avent kosmetika kam nors sukeltu alergija?
Nidi
Ar naudojat savo maziuku prieziurai Avent kosmetika? Ar patenkintos ja? Ar nebuvo alergijos atveju? Labai rupi, nes turiu sampuna voniai thumbup.gif , ir svarstau, ar dar isigyti daugiau priemoniu. Manau ir kitoms mamoms butu idomus atsiliepimai sprendziant ka pirkti... wink.gif
jurgeleuogele
na as ja labai patenkinta ... thumbup.gif
turiu ir kitu priemoniu... wink.gif
Derra
Mes naudojam balzama uzpakaliukui po vystymo, esam labai patenkintos - labai svelnus, greit susigeria ir maloniai kvepia ir apsaugo nuo issutimo, jei kartais padaro dideli reikala, o as per velai pamatau.
aktore
QUOTE (Driade @ 2004 04 28, 20:08)
Ar naudojat savo maziuku prieziurai Avent kosmetika? Ar patenkintos ja? Ar nebuvo alergijos atveju? Labai rupi, nes turiu sampuna voniai thumbup.gif , ir svarstau, ar dar isigyti daugiau priemoniu. Manau ir kitoms mamoms butu idomus atsiliepimai sprendziant ka pirkti... wink.gif

thumbup.gif as uz Avent thumbup.gif
KAMANĖ

Man Avent produkcija labai patinka .Gal tik kiek brangoka.Mano dukrytei atopinis dermatitas ir odelė sausa .Pabandžiau Avento dušo žele .Labai patiko .Ji tinka ir plaukučiams plauti .Dar turėjom gertuvę -patiko .
Linda
Labai gera kosmetika!!! Mes nusipirkome ta rinkinuka (talkas, kremukas uzpakaliukui, pienelis, aliejukas masazui ir duso zele), tai jau viska seniausiai isbaigeme, isskyrus pieneli, o visu kitu jau pirkome didelius ipakavimus. Nuo duso deze ir aliejuko leliuke taaaip skaniai kvepia ir jokiu alergijos atveju nepastebejome, nors siaip mazyle kai kam alergiska (maistui).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.