Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Del asaru kanalo
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų gydytojai
monyte
Noreciau isgirsti jusu nuomone.Mano dukrytei jau 6men.,o nuo 13 jos gyvenimo dianos jai puliuoja akyte.Lasinu lasiukus,tepu kremuka(kitaip parausta oda aplink aki),plaunu ramunelem,darau masazus,bet panasu ,kad persilpnai.Kovo 28 (suejo lygiai 6 men) buvom pas okulista,jis man parode masaza kuri reikia daryti,(stipriais,sukaimais judesiais)bet manoji nesileidzia,o kai darau mieganciai prabunda.Pasirodyt liepe geguzes 16 diena,jei iki to laiko neatsidarys pats kanalas ,tai jau atidarines(zonduos)Mes jau isvargom nuo tos akies,kaip minejau masazuot neprisiledzia.Sukasi mintys nest ja i privacia klinika,kad atidarinetu kanala ir nelaukti geguzes men.Ka jus manote siuo atveju?Laukti kol atsidarys(be masazu ,turbut ,mazai sansu),ar visgi privaciai atidarinet jau dabar?
Dekoju uz atsakyma ir tikiuosi nukreipsite mane teisingu keliu.
Pediatrė Virginija
Aš būčiau linkusi jau zonduoti kanalus. Jei jau iki 6 mėn jie neatsidarė, tai mažai tikimybės, kad jie patys atsidarys. Manau laukti nėra prasmės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.