Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptnės tabletės "Belara"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
RoTeNa
kas ka gali atsiliepti apie kt belara?aciu
FoxyBird
sveikute
as irgi nusipirkau Belara, pasidaviau reklamai....

bet kai paskaiciau info lapuka net issigandau.

raso visur tipo kad grazeja oda, nedideja svoris...

o info.lapuke kaip DAZNAS pasalinis poveikis pamineti: svorio augimas, spuogai, vemimas... ir tarp retu varikoze ir infarktas blink.gif blink.gif blink.gif

tai kaip cia suprast? g.gif

menesiniu laukiu, bet nezinau ar pradesiu gert... kol neissiaiskinsiu. schmoll.gif
ESCADA_SPORT
mhm,as irgi taippat paskaiciau,dabar naudoju Yasminelle,kurios irgi pagerina odos plauku bukle,bet pamaciau Belara,ziuriu taip graziai parasyta,kaina maza palyginus,jau zadejau keist,bet paskaiciu lapuka tai atsoko noras,vis dar geriu Yasminelle,gal kas parasys kaip jom sekasi,tada gal ir rysiuosi pabandyt.reiks dar pas gyudytoja nueit smile.gif
caliste
Na net uzsiregistravau neistverus, kai pamaciau tema apie Belara.
Skyre gydytoja man jas, bet po nepilnu dvieju savaiciu meciau, nes pamazu pradejau eit is proto.
Pirmiausia, niekada neturejau porblemu del odos. Visuomet lygi, grazi, be menkiausio spuogelio. Jau po pirmu dienu KT vartojimo atsirado tiek spuogu ir demiu, kad nebezinojau kaip jas maskuot. O kur dar nuotaiku kaita, nezmoniskas galvos skausmas (geriau vaistus kartais dukart per diena) ir MAISTAS. Tiesa, nepykino.
Meciau ir po mazdaug keturiu dienu viskas dingo. Visi salutiniai poveikiai. Nustojus gert susirgau po triju dienu ir sergu jau savaite. Panasu, kad nepabaiga dar. (Anksciau, kad ir nevartodavau KT sirgdavau max 4 dienas). Tai vat, tokie ispudziai.
tuliaa
Sveikos 4u.gif na as ryt baigiu gert paskutine Belaros tablete is pakuotes, tai kolkas jokiu salutiniu pveikiu nepastebejau tik ta kad nuo gerimo pradzios vis teplioja kraujingom isskyrom, bet cia normalu kai pakeiti KT, del svorio nezinau dar nulyg ir nepriaugau dar biggrin.gif del odos ir jokiu ryskiu pokyciu nepastebejau nes ir seip buvo pas mane keletas spuogu buna karts nuo karto tai nezinau, na kai pagersiu siek tiek ilgeliau gal daugiau ko parasyt galesiu biggrin.gif 4u.gif
ingusita
Sveikutes, o as vis neatrandu sau KT, jau kelis kartus keiciau. Dabar vartoju Lindynette 20, bet taip pat tapau reklamos auka ir nusipirkau net 6 pakuotes Belaros ( mat as ne lietuvoje) tai kai paskaiciau jusu atsiliepimus tai net issigandau. Na bet jau dabar turesiu pabandyti, tai kai bus koks rezultatas butinai parasysiu.
Tays
Sveikos, pradejau ir as vartoti Belara, neseniai pradejau gerti antra pakuote. Na kolkas nematau dideliu pasikeitimu nei veido odos sad.gif nei svorio biggrin.gif O ir kitu pasaliniu poveikiu nepatyriau apart kraujingu isskyru visa pirma menesi, kas manau normalu, nes pries tai vartojau KT su didesniu hormonu kiekiu. Kazkur girdejau, kad odos bukle pagereja vidutiniskai po 6 men unsure.gif Taigi ziuresim, parasysiu apie ispudzius mirksiukas.gif
E&E
Na as taip pat nusipirkau KT belara, beje pries gimdyma vartojau Cilest, bet nusprendziau pakeisti,nes belara siek tiek silpnesnes hormonu sudetimi, ir manau kad man jos netinka nes pradejo teplioti likus 7 tabletem iki pakuotes pabaigos, vakar isgeriau paskutine tablete ir dar teplioja, o ir pykina,manau reiks keisti i kitas
spylkutia
pradėjau antrą Belara pakuotę, pirmą visą mėnesį tepliojo,o dabar nebe bigsmile.gif mėnesinės buvo negausios ir netokios skausmingos,kaip anksčiau. ax.gif Aš jomis džiaugiuosi labai...Nei svoris auga,nei galvą skauda...Nors girdėjau kad nuo jų daug kam galvą paskauda,bet man kažkaip nieko blush2.gif O kas info lapelyje parašyta,tai bet kurios kt kenkia,ir visų info lapeliuose tas pats parašyta...spręsti kiekvienai atskirai,nes kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif
rozyte
sveiki,

susiduriau su tokia problema, ginekologe man patare naudoti Belara. sulaukiau menstruaciju. ir isgeriau jas pacia pirma diena, kaip buvo nurodyta. taciau kita diena jos man dingo!!!! buvo tiktai keli lasiukai o dabar visiskai nera, tik labai daug "baltuju" ir net nzn ar cia nuo tu belara, geriu jas ir toliau, ir vis svarstau gal kas su manim negerai. gal galite patarti ka nors? nes as jau nzn ka galvoti. gal jums taip yra buve. tai mano pirmosios kt.
ritulka3
Sveikos,
Man gydytoja patare keisti anksciau vartojamas KT i Belara,tai jau pabaigiau pirma pakuote,salutiniu poveikiu jokiu nepajutau,bet susiduriau su tokia problema,kad nebegaunu as ju nusipirkti blink.gif keliose vaistinese klausiau-neturi schmoll.gif ,o eurovaistineje vaistininke paziurejo,kad nera ne vienoje ju vaistineje Vilniuje blink.gif .Padekite,gal kas zinote kur ju galeciau rasti ax.gif
tuliaa
QUOTE(E&E @ 2007 05 13, 14:50)
Na as taip pat nusipirkau KT belara, beje pries gimdyma vartojau Cilest, bet nusprendziau pakeisti,nes belara siek tiek silpnesnes hormonu sudetimi, ir manau kad man jos netinka nes pradejo teplioti likus 7 tabletem iki pakuotes pabaigos, vakar isgeriau paskutine tablete ir dar teplioja, o ir pykina,manau reiks keisti i kitas
*

Sveikos dar karta 4u.gif geriu tas belera turbut 3 ar 4 pakuote, seip nusiskundimu jokiu, bet va menesines prasideda lygiai taip kaip cituojamame poste, tai vadinas ir man jos netinka, o pries tai tai irgi geriau cilesta, bet po metu gerimo uzejo kazkoks psixas ir buvau labai nervuota, tai pagalvojau kad nuo KT tai ir pakeiciau doh.gif bet dabar galvoju gal vel prie ju grist g.gif
E&E
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 07, 20:27)
Sveikos dar karta  4u.gif geriu tas belera turbut 3 ar 4 pakuote, seip nusiskundimu jokiu, bet va menesines prasideda lygiai taip kaip cituojamame poste, tai vadinas ir man jos netinka, o pries tai tai irgi geriau cilesta, bet po metu gerimo uzejo kazkoks psixas ir buvau labai nervuota, tai pagalvojau kad nuo KT tai ir pakeiciau  doh.gif  bet dabar galvoju gal vel prie ju grist g.gif
*

o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai smileysex.gif , puse laiko teplioja schmoll.gif
tuliaa
QUOTE(E&E @ 2007 07 09, 18:43)
o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai  smileysex.gif , puse laiko teplioja  schmoll.gif
*

Nezinau gal ir ne nuo KT biggrin.gif gal seip prisigalvojau biggrin.gif bandysiu vel cilesta gert g.gif prasidejo tas tepliojimas dar likus 7 tabletem sakau joprst menesines prasidejo, nu prasidejo tai prasidejo doh.gif pora dienu ir pradejo valio thumbup.gif sekmadieni sakau menesines prasidejo, tas man ir vel? taigi katik buvo lotuliukas.gif nu zodziu doh.gif
ritulka3
QUOTE(E&E @ 2007 07 09, 18:43)
bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai  smileysex.gif , puse laiko teplioja  schmoll.gif
*

Man tai nei vienos dienos netepliojo kai pradejau jas gerti g.gif Kiekvienas organizmas skirtingai prisitaiko mastau.gif
E&E
QUOTE(ritulka3 @ 2007 07 10, 11:32)
Man tai nei vienos dienos netepliojo kai pradejau jas gerti g.gif Kiekvienas organizmas skirtingai prisitaiko mastau.gif
*

o tu jau viena pakuote sugerei?zinoma kiekvienas organizmas savaip prisitaiko, gerai jei tau tiko 4u.gif
ritulka3
QUOTE(E&E @ 2007 07 10, 15:32)
o tu jau viena pakuote sugerei?zinoma kiekvienas organizmas savaip prisitaiko, gerai jei tau tiko  4u.gif
*

Taip,jau antra pakuote pradejau ax.gif
Tays
As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa unsure.gif bet dabar viskas susitvarke smile.gif menesines kaip laikrodis smile.gif kas del odos bukles, anksciau mane labai berdavo tokiais skaudziais giluminiais spuogais, dabar padetis smarkiai pagerejo, atsiranda gal tik koks vienas pries menesines, labai dziaugiuosi rolleyes.gif bet nezinau kieno cia nuopelnas - ar Belaros, ar specialaus vaistineje pirkto kremuko unsure.gif Labiau linkstu prie nuomones, kad pastarojo. O svoris tai man padidejo pora kg blink.gif Bet cia ne KT kalte, maziau ryti reikia blush2.gif vis nesusilaikau ir prisikemsu blush2.gif
tuliaa
QUOTE(Tays @ 2007 07 22, 10:20)
As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa  unsure.gif bet dabar viskas susitvarke smile.gif menesines kaip laikrodis smile.gif kas del odos bukles, anksciau mane labai berdavo tokiais skaudziais giluminiais spuogais, dabar padetis smarkiai pagerejo, atsiranda gal tik koks vienas pries menesines, labai dziaugiuosi  rolleyes.gif  bet nezinau kieno cia nuopelnas - ar Belaros, ar specialaus vaistineje pirkto kremuko  unsure.gif  Labiau linkstu prie nuomones, kad pastarojo. O svoris tai man padidejo pora kg  blink.gif Bet cia ne KT kalte, maziau ryti reikia  blush2.gif vis nesusilaikau ir prisikemsu  blush2.gif
*

Na gerdama belara tai pastebejau odos pokyciu, buvo svarus, be spuogu veidas, grizau prie Cilesto, vel beria wacko.gif nebegaliu, nervuoja, maniskis sako tai negerk, ale 2 leliui dar nelaikas, sakau mazu brangesnes nusipirkt, bet juk tai negarantija, kad tiks...
tuliaa
Ir dar kokiu budu jum daktares israso kontraceptikus? ar atlieka kokius tyrimus? nes man tai tik pasiziurejus i mane nustato kokios man tinkamiausios? doh.gif
Katiniena
as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? blink.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07)
as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? blink.gif
*

cia buvo visokiu gandu, kad dingsta, bet as nezinau, kol kas niekur nebuvo, kad man taip pasakytu.
as pati jau galvoju keisti. teplioja man nuolat ir galvoju, gal yasminelle geriau butu. brangesnes, taciau jomis daugiau kas patenkintos.

DEL GYDYTOJU - man irgi vien is paziurejimo israse tabletes. nesamone kazkokia. mates, kad ant stalo vien to brand'o visokie tusinukai, lapeliukai, zodziu nesamone, kam isvis tas receptas. geriau jau kai pati pasiskiri, bent nereikia laiko gaisti.
rudens-vaikas
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07)
*

šiaip tiekimas jų Lietuvoj yra, taip kad dingti neturėtų schmoll.gif Matyt, paklausos dar didelės nėra, tai nenori vaistinės daug užsakyti, kad nebūtų taip, jog nieks neišperka, galiojimo terminai baigiasi ir tenka sau į nuostolius įsirašyti. Šiaip gi jei labai reikia, paprašykit vaistinėj, kad užsakytų ir atveš (tik čia reiktų kokios paprastesnės vaistinės, o ne tinklų, tokių kaip 'Eurovaistinė', 'Camelia' ar pan. - manau, jie tuom neužsiimtų schmoll.gif )
Kaštanka
sveikos,

taip,belara raso viskokiu dalyku info lapuke, bet raso viska, kas gali but,ar tik tiketina,ar bent maziausia galimybe...

nereikia issigasti smile.gif

pries tai gerus esu harmonet, man tiko,bet po puses metu pradejau vemti isgerus,ir meciau.

su belara jau draugauju apie metus, svoris normalus, neauga, nepykina, oda lb grazi...ir anksciau buvo grazi,bet dbr spuogiuku net mazuciu nera. (gal pirmus pora men buvo dar...)tfu tfu tfu

zinote,as lb patenkinta. smile.gif
ir keisti ju nesiruosiu.

Papildyta:
tiesa, gamina jas vokieciai. o vokieciai labai atsargiai su medikamentais elgiasi.

ir mano jokio tepliojimo niekada nebuvo.

matyt individualu smile.gif
Schroedingers Cat
Pradėjau po pertraukos vėl Belara gerti. Labai norėčiau, kad dingtų šįkart tepliojimai, nes anąkart jie vis kankindavo. Turiu receptą ir Femoden, bet mieliau Belara gerčiau, nes be tepliojimų nelabai kuo kitu skundžiaus...
emiliuxas
as irgi ne lt tad paziurejus reklamas nusipirkau 10 pak is kart (beje pirkau mazoi vaistinej tai jie iskart tiek neturejo bet uzsake spec man ir atveze po 4 d.) gryzau namo paskaitinejau foruma ir atsoko fantazija,bet kur dingsi 10 pak doh.gif tai pradejau gerti. pirmus tris men. biski patepliodavo, oda nekokia buvo pasidarius ir siaip viskas ne taip buvo kaip reikia. bet po to viskas taip stojo i savo vietas kad labai dziaugiuosi thumbup.gif . as kontraceptikus vartoju jau 6m. ir turiu pasakyti kad su siom tabletem jauciuosi labiausiai savimi biggrin.gif
Satura
nepykina tavęs nuo jų? smile.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(katutis @ 2008 01 07, 18:46)
nepykina tavęs nuo jų? smile.gif
*

manęs tai ne, nors iš ryto, net ne vakare geriu
Satura
aš jau penkias tabletes išgėriau ir laikau suspaudusi kumščius, kad neprasidėtų nesąmonės ax.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(katutis @ 2008 01 07, 22:27)
aš jau penkias tabletes išgėriau ir laikau suspaudusi kumščius, kad neprasidėtų nesąmonės  ax.gif
*

dar tik pirmą pakuotę? tai jeigu kas ri bus, turėtų susitvarkyti per kelis mėn. o šiaip nesinervink, nes dar nuo nervų kas nors prasidės wink.gif
Kaštanka
na o as jas tikrai i nieka kita nekeisiu, ir va kaip frinja berods,i prieki uzsiperku biggrin.gif
mama siuncia vis tai pusei metu,tai keliem menesiam iskart biggrin.gif
nes kaip pas savo gydytoja cia klausiau - sako tokiu ner,duosim kit. sakau nereikia,aciu.. zinau as kokias cia duoda biggrin.gif
pora mergu tiek kg priaugo kad nuo angliu nebeatskirsi biggrin.gif
fuij:mm

Satura
tai ir aš "nepasiskūpinau" ax.gif

vaistinėj norėjo duot trim mėnesiams, pareikalavau, kad duotų iškart šešiems blush2.gif Maždaug trys mėnesiai adaptacija, dar reiktų pagerti ir pamatyti tą tikrąjį veikimą - aš taip mąstau 4u.gif
Schroedingers Cat
Aš tai užsirūpinu vien dėl to, kad nereiktų lakstyti dienai likus iki naujos pakuotės pradžios. Nes nėr laiko po visokias vaistines lakstyti, o ir moketi man kazkaip geriau kai didele suma, tada labiau jaučias ir kitiems dalykams ne taip išlaidaugju smile.gif
Satura
už savaitės baigsiu pirmą pakuotę - jokių nesąmonių biggrin.gif
juranda
As trecia menesi geriu Belara, pirma menesi net menesiniu normaliu nebuvo tik patepliojo, jau galvojau jau kazkas negerai, kita menesi sirgau normaliai, o dabar baigineju 3 pakuote. Papykina kazkur ape viduri menesio, siaip kitu nepatogumu nejauciu ax.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(katutis @ 2008 01 08, 22:12)
įsigijimas tai tikrai nepatogus - iš Eurovaistinių tik Akropolyje radau, o taip nemėgstu ten važiuoti sad.gif
*

aš eurovaistnėse irgi retai randu, bet kitose vaistinėse (gintarinėje, šeimos) beveik visada būna be problemų. jau seniai su eurovaistinėm problemos.

QUOTE(katutis @ 2008 01 16, 00:51)
už savaitės baigsiu pirmą pakuotę - jokių nesąmonių biggrin.gif
*

man buvo tepliot opradėję, bijojau, kad bus kaip praeitą kartą (kai 2savaites ištisai teplioja), bet tik porą dienų ir viskas. Tikiuosi, kad kitą mėnesį išvis susitvarkys. Ir nuotaikų jokio subjurimo ir nieko, dėl ko taip bijojau. Gal kažkas kitas įtakos tada turėjo...
Satura
kaip džiaugiuosi, kad tau beveik viskas čiki drinks_cheers.gif

kadangi tik pirma pakuotė, tai dar palauksiu su fanfarom, bet sutapimas čia, ar ne, bet nesijaučiu nei prislėgta, nei apsiblaususi biggrin.gif Aišku, dar reiktų sulaukti normalių mmm iki pilnos laimės ax.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(katutis @ 2008 01 16, 14:13)
kaip džiaugiuosi, kad tau beveik viskas čiki  drinks_cheers.gif

kadangi tik pirma pakuotė, tai dar palauksiu su fanfarom, bet sutapimas čia, ar ne, bet nesijaučiu nei prislėgta, nei apsiblaususi biggrin.gif Aišku, dar reiktų sulaukti normalių mmm iki pilnos laimės  ax.gif
*

man tas pats smile.gif gal čia pavasarį jau organizmas jaučia biggrin.gif visas dienas šypsausi, kad net žiūri žmonės į mane kaip kokią pamišėlę lotuliukas.gif
Satura
ir man gerai - PMS neryškus, nėra jokių tinimų - tempimų. Jei dar ir šiaip sektųsi, ir aš vaikščiočiau kaip mėnulio jaunatis biggrin.gif
ausrele
Geriau Belara puse metu thumbup.gif nieko blogo negaliu pasakyti ,viskas labai gerai. Nuotaika puiki, jokiu spuogu, men beveik isnyko, tik biski pateplioja, smileysex.gif noras didziulis, nepykina, krutine padidejo apie 3 cm thumbup.gif

Satura
tikrai, žymiai lengvesnė savijauta su Belara ax.gif Aš tai nebūčiau nieko prieš, jei kokiais 3 cm sumažėtų biggrin.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(katutis @ 2008 01 19, 22:18)
tikrai, žymiai lengvesnė savijauta su Belara  ax.gif Aš tai nebūčiau nieko prieš, jei kokiais 3 cm sumažėtų biggrin.gif
*

aš irgi, nes man irgi padidėjo, visos liemenėlės per mažos pasidarė sad.gif o ir šiaip dydžiu nesiskundžiau. MB tai patinka, o man jau per daug...
Schroedingers Cat
Na va, pradėjau jau antrą pakuotę, vis kas vis dar šaunu smile.gif
VAITSA
man tai jos taip pat tinka,vienos is geriausiu kokias esu bandzius bigsmile.gif
Satura
nebesuprantu, kas nutiko - aš beveik nesergu doh.gif Hormonų kiekis beveik atitinka anksčiau vartotą g.gif
juranda
QUOTE(katutis @ 2008 01 28, 01:03)
nebesuprantu, kas nutiko - aš beveik nesergu  doh.gif Hormonų kiekis beveik atitinka anksčiau vartotą  g.gif
*

as pirma menesi irgi beveik nesirgau, tik patepliojo, antra sirgau normaliai, dabar trecia- normaliai sirgau tik kokia diena, kitas nedaug visai to kraujo buvo. ax.gif
Kaštanka
as jas meciau gerti jau, bet siaip viskuo buvau patenkinta 4u.gif

ne vienos dienos nesiskundziau smile.gif
tfu tfu tfu, kad visoms taip smile.gif
Satura
į kitas pakeitei ar dėl kitų priežasčių? 4u.gif
atigila
O nuo siu KT jums nedideja svoris?
Schroedingers Cat
QUOTE(atigila @ 2008 02 12, 23:34)
O nuo siu KT jums nedideja svoris?
*

nedideja. tik krutine, kaip minejau, padidejo, o siaip niekas daugiau nepasikeite.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.