kas ka gali atsiliepti apie kt belara?aciu
sveikute
as irgi nusipirkau Belara, pasidaviau reklamai.... bet kai paskaiciau info lapuka net issigandau. raso visur tipo kad grazeja oda, nedideja svoris... o info.lapuke kaip DAZNAS pasalinis poveikis pamineti: svorio augimas, spuogai, vemimas... ir tarp retu varikoze ir infarktas tai kaip cia suprast? menesiniu laukiu, bet nezinau ar pradesiu gert... kol neissiaiskinsiu.
mhm,as irgi taippat paskaiciau,dabar naudoju Yasminelle,kurios irgi pagerina odos plauku bukle,bet pamaciau Belara,ziuriu taip graziai parasyta,kaina maza palyginus,jau zadejau keist,bet paskaiciu lapuka tai atsoko noras,vis dar geriu Yasminelle,gal kas parasys kaip jom sekasi,tada gal ir rysiuosi pabandyt.reiks dar pas gyudytoja nueit
Na net uzsiregistravau neistverus, kai pamaciau tema apie Belara.
Skyre gydytoja man jas, bet po nepilnu dvieju savaiciu meciau, nes pamazu pradejau eit is proto. Pirmiausia, niekada neturejau porblemu del odos. Visuomet lygi, grazi, be menkiausio spuogelio. Jau po pirmu dienu KT vartojimo atsirado tiek spuogu ir demiu, kad nebezinojau kaip jas maskuot. O kur dar nuotaiku kaita, nezmoniskas galvos skausmas (geriau vaistus kartais dukart per diena) ir MAISTAS. Tiesa, nepykino. Meciau ir po mazdaug keturiu dienu viskas dingo. Visi salutiniai poveikiai. Nustojus gert susirgau po triju dienu ir sergu jau savaite. Panasu, kad nepabaiga dar. (Anksciau, kad ir nevartodavau KT sirgdavau max 4 dienas). Tai vat, tokie ispudziai.
Sveikos
Sveikutes, o as vis neatrandu sau KT, jau kelis kartus keiciau. Dabar vartoju Lindynette 20, bet taip pat tapau reklamos auka ir nusipirkau net 6 pakuotes Belaros ( mat as ne lietuvoje) tai kai paskaiciau jusu atsiliepimus tai net issigandau. Na bet jau dabar turesiu pabandyti, tai kai bus koks rezultatas butinai parasysiu.
Sveikos, pradejau ir as vartoti Belara, neseniai pradejau gerti antra pakuote. Na kolkas nematau dideliu pasikeitimu nei veido odos
Na as taip pat nusipirkau KT belara, beje pries gimdyma vartojau Cilest, bet nusprendziau pakeisti,nes belara siek tiek silpnesnes hormonu sudetimi, ir manau kad man jos netinka nes pradejo teplioti likus 7 tabletem iki pakuotes pabaigos, vakar isgeriau paskutine tablete ir dar teplioja, o ir pykina,manau reiks keisti i kitas
pradėjau antrą Belara pakuotę, pirmą visą mėnesį tepliojo,o dabar nebe
sveiki,
susiduriau su tokia problema, ginekologe man patare naudoti Belara. sulaukiau menstruaciju. ir isgeriau jas pacia pirma diena, kaip buvo nurodyta. taciau kita diena jos man dingo!!!! buvo tiktai keli lasiukai o dabar visiskai nera, tik labai daug "baltuju" ir net nzn ar cia nuo tu belara, geriu jas ir toliau, ir vis svarstau gal kas su manim negerai. gal galite patarti ka nors? nes as jau nzn ka galvoti. gal jums taip yra buve. tai mano pirmosios kt.
Sveikos,
Man gydytoja patare keisti anksciau vartojamas KT i Belara,tai jau pabaigiau pirma pakuote,salutiniu poveikiu jokiu nepajutau,bet susiduriau su tokia problema,kad nebegaunu as ju nusipirkti QUOTE(E&E @ 2007 05 13, 14:50) Na as taip pat nusipirkau KT belara, beje pries gimdyma vartojau Cilest, bet nusprendziau pakeisti,nes belara siek tiek silpnesnes hormonu sudetimi, ir manau kad man jos netinka nes pradejo teplioti likus 7 tabletem iki pakuotes pabaigos, vakar isgeriau paskutine tablete ir dar teplioja, o ir pykina,manau reiks keisti i kitas Sveikos dar karta QUOTE(tuliaa @ 2007 07 07, 20:27) Sveikos dar karta o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai QUOTE(E&E @ 2007 07 09, 18:43) o gal ne nuo KT tapai nervuota, gal kiti faktoriai leme tai? as kol kas tai sugeriau viena ta pakuote ir db dar kol kas nieko negeriu, mano drauge geria harmonet KT jai jos tinka, gal jas reiks pabandyt, bet prie belara tikrai negrisiu, kokios cia tabletes atsiprasant, jei negali normaliai Nezinau gal ir ne nuo KT
As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa
QUOTE(Tays @ 2007 07 22, 10:20) As jau geriu turbut puse metu, tai nusiskundimu jomis neturiu.. Pirmus 2-3 menesius tepliojo vos ne nuo pirmos tabletes, tas tiesa Na gerdama belara tai pastebejau odos pokyciu, buvo svarus, be spuogu veidas, grizau prie Cilesto, vel beria
Ir dar kokiu budu jum daktares israso kontraceptikus? ar atlieka kokius tyrimus? nes man tai tik pasiziurejus i mane nustato kokios man tinkamiausios?
as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta?
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07) as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? cia buvo visokiu gandu, kad dingsta, bet as nezinau, kol kas niekur nebuvo, kad man taip pasakytu. as pati jau galvoju keisti. teplioja man nuolat ir galvoju, gal yasminelle geriau butu. brangesnes, taciau jomis daugiau kas patenkintos. DEL GYDYTOJU - man irgi vien is paziurejimo israse tabletes. nesamone kazkokia. mates, kad ant stalo vien to brand'o visokie tusinukai, lapeliukai, zodziu nesamone, kam isvis tas receptas. geriau jau kai pati pasiskiri, bent nereikia laiko gaisti. QUOTE(aikstinga @ 2007 08 06, 17:07) as kaip tik dabar svarsciau ar keist femina-25 i belara. del femina neturiu jokiu nusiskundimu,bet jos gan stiprios,tai paskaiciau,kad belara geros ir kaina normali.bet kazkaip labai jau priestaringos nuomuones...kiekvienam cia individualiai siaip, bet kodel ju taip sunku gauti??gal kazkas negerai su tom tabletem, kad is apyvartos po truputi dingsta? šiaip tiekimas jų Lietuvoj yra, taip kad dingti neturėtų
sveikos,
taip,belara raso viskokiu dalyku info lapuke, bet raso viska, kas gali but,ar tik tiketina,ar bent maziausia galimybe... nereikia issigasti pries tai gerus esu harmonet, man tiko,bet po puses metu pradejau vemti isgerus,ir meciau. su belara jau draugauju apie metus, svoris normalus, neauga, nepykina, oda lb grazi...ir anksciau buvo grazi,bet dbr spuogiuku net mazuciu nera. (gal pirmus pora men buvo dar...)tfu tfu tfu zinote,as lb patenkinta. ir keisti ju nesiruosiu. Papildyta: tiesa, gamina jas vokieciai. o vokieciai labai atsargiai su medikamentais elgiasi. ir mano jokio tepliojimo niekada nebuvo. matyt individualu
Pradėjau po pertraukos vėl Belara gerti. Labai norėčiau, kad dingtų šįkart tepliojimai, nes anąkart jie vis kankindavo. Turiu receptą ir Femoden, bet mieliau Belara gerčiau, nes be tepliojimų nelabai kuo kitu skundžiaus...
as irgi ne lt tad paziurejus reklamas nusipirkau 10 pak is kart (beje pirkau mazoi vaistinej tai jie iskart tiek neturejo bet uzsake spec man ir atveze po 4 d.) gryzau namo paskaitinejau foruma ir atsoko fantazija,bet kur dingsi 10 pak
nepykina tavęs nuo jų?
aš jau penkias tabletes išgėriau ir laikau suspaudusi kumščius, kad neprasidėtų nesąmonės
na o as jas tikrai i nieka kita nekeisiu, ir va kaip frinja berods,i prieki uzsiperku
mama siuncia vis tai pusei metu,tai keliem menesiam iskart nes kaip pas savo gydytoja cia klausiau - sako tokiu ner,duosim kit. sakau nereikia,aciu.. zinau as kokias cia duoda pora mergu tiek kg priaugo kad nuo angliu nebeatskirsi fuij:mm
tai ir aš "nepasiskūpinau"
vaistinėj norėjo duot trim mėnesiams, pareikalavau, kad duotų iškart šešiems
Aš tai užsirūpinu vien dėl to, kad nereiktų lakstyti dienai likus iki naujos pakuotės pradžios. Nes nėr laiko po visokias vaistines lakstyti, o ir moketi man kazkaip geriau kai didele suma, tada labiau jaučias ir kitiems dalykams ne taip išlaidaugju
už savaitės baigsiu pirmą pakuotę - jokių nesąmonių
As trecia menesi geriu Belara, pirma menesi net menesiniu normaliu nebuvo tik patepliojo, jau galvojau jau kazkas negerai, kita menesi sirgau normaliai, o dabar baigineju 3 pakuote. Papykina kazkur ape viduri menesio, siaip kitu nepatogumu nejauciu
QUOTE(katutis @ 2008 01 08, 22:12) įsigijimas tai tikrai nepatogus - iš Eurovaistinių tik Akropolyje radau, o taip nemėgstu ten važiuoti aš eurovaistnėse irgi retai randu, bet kitose vaistinėse (gintarinėje, šeimos) beveik visada būna be problemų. jau seniai su eurovaistinėm problemos. QUOTE(katutis @ 2008 01 16, 00:51) man buvo tepliot opradėję, bijojau, kad bus kaip praeitą kartą (kai 2savaites ištisai teplioja), bet tik porą dienų ir viskas. Tikiuosi, kad kitą mėnesį išvis susitvarkys. Ir nuotaikų jokio subjurimo ir nieko, dėl ko taip bijojau. Gal kažkas kitas įtakos tada turėjo...
kaip džiaugiuosi, kad tau beveik viskas čiki
kadangi tik pirma pakuotė, tai dar palauksiu su fanfarom, bet sutapimas čia, ar ne, bet nesijaučiu nei prislėgta, nei apsiblaususi QUOTE(katutis @ 2008 01 16, 14:13) kaip džiaugiuosi, kad tau beveik viskas čiki kadangi tik pirma pakuotė, tai dar palauksiu su fanfarom, bet sutapimas čia, ar ne, bet nesijaučiu nei prislėgta, nei apsiblaususi man tas pats
ir man gerai - PMS neryškus, nėra jokių tinimų - tempimų. Jei dar ir šiaip sektųsi, ir aš vaikščiočiau kaip mėnulio jaunatis
Geriau Belara puse metu
tikrai, žymiai lengvesnė savijauta su Belara
Na va, pradėjau jau antrą pakuotę, vis kas vis dar šaunu
man tai jos taip pat tinka,vienos is geriausiu kokias esu bandzius
nebesuprantu, kas nutiko - aš beveik nesergu
as jas meciau gerti jau, bet siaip viskuo buvau patenkinta
ne vienos dienos nesiskundziau tfu tfu tfu, kad visoms taip
į kitas pakeitei ar dėl kitų priežasčių?
O nuo siu KT jums nedideja svoris?
|