Kiek žinau, teoriškai reiktų ramiai vos ne medituojant žindyti, tačiau ne visada taip išeina ir...norisi
tai kaip
Kiek žinau, teoriškai reiktų ramiai vos ne medituojant žindyti, tačiau ne visada taip išeina ir...norisi
Aš žindydama naršau internete (kartais) ir skaitau (labai dažnai), dukrytė kartais padeda puslapį perversti, dar neįsigudrinau tik megzti
O as kai zindau nieko daugiau nedarau. Zindau visada toj pacioj vietoj, supamoj kedej miegamajame. Todel ten nera jokiu trukdziu. Bandziau kazkada maziu maitinti ir tv ziureti, bet kazkaip ne kas gavosi - maniskis geriau pavalgo ir ramesnis buna, kai nera jokiu pasaliniu trukdziu. Tai va ir medituoju, bet man tai patinka
O aš įsigudrinau ir megzti, tik labai letai gaunasi.... kolkas
Anoks čia įsigudrinimas maitinant megzti, skaityti, spauzdinti.........
Juk tai visai paprasta.Pasiguldai vaikutį ant kekių, o rankos lieka laisvos.Tik ar gerai taip elgtis?ne, aš nepamokslauju.Girdėjot turbūt ne viena,kad maitinant nereikėtu nieko kito veikti
ir man būna, kad maitinant vaiką ir TV pažiūriu ir prie kompo pasėdžiu, ir knygą paskaitau ir būna, kad tik žindau
Maniskis pirmus menesius valgydavo labai ilgai - visa valanda isguledavo prie krutines. Tai as tiek neismedituoju...
O dabar jau didesnis, greiciau pavalgo ir jau i mane kreipia demesi - tai jau maitindama vis reciau pasaliniais darbai uzsiimu.
nereikia cia su pamokslais, nes jie tada dvigubi gaunasi
Stengiuos nieko nedaryti kai žindau. Bet dažniausiai valgau tuo metu irgi
Kai vaikutis buvo labai mazas ir zisdavo bent pusvalandi, o kartais ir pusantros valandos, tekdavo ir pasaliniais darbais uzsiimti. Dazniausiai skaitydavau, bet kartais ir pavalgyt tekdavo, ir stalo zaidimus zaisti
Aš internete sėdžiu tik tada, kai žindau
o as ziuriu telika ir buna geriu arbata ar net gi valgau
O aš žiūriu teliką
kaip ir daugelis:paziuriu TV, paskaitineju supermama, pasistiprinu ar knyga paskaitau
Is pradziu dar iseidavo kazkuo uzsiimt. O dabar tik blasko
maniškė dabar labai greitai pavalgo (per kokią 10min.), tai nebent pultą nuo teliko paspaudau, o būna, kad ištisai raitos dėl pilvelio skausmų, tada jau niekuo daugiau neužsiimsi...
Per beveik penkis mėnesius nieko gudresnio, kaip Tv žiūrėjimas ar tiesiog kalbėjimasis su kitais šeimos nariais nesugebėjau atlikti. Todėl man net sunku įsivaiduoti, kaip kitos sugeba žindyti ir dirbti kompiuteriu arba dar geriau - megzti.
Nieko pašalinio nedarau, kai maitinu. Nebent telikas kartais atitraukia dėmesį. Namie neturi būti jokio triukšmo, nes dėmesį blaško viskas ir trukdo valgyti. Net kalbėti nekalbu, nes tada sūniukas žiūri į mane, o ne valgo. Kartais paglostau, bet paprastai visada jį apžiūrinėju, kažką galvoju.
jei maitinant kazkas kambaryje sneka, tai mazyle is karto pakreipia galvyte i ta puse, baisiai rupi, kas ten dedasi
Kol vaikas mazas, ji zindant galima ir knyga paskaityti. Bent jau man tuomet budavo vienintelis laisvas laikas. Maitinimo laiku ir pailseti spedavau.
Taciau nuo kokio 7 men. zindydama bandau sudaryti kuo ramesne aplinka. Nes maniskis nors tik ka isgirsta iskarto uzmirsta, ka jis prie krutines veikia
Siaip maitindama neuzsimineju pasaliniais darbais, nebent TV ijungtas, tai tada aisku ziuriu
as kartais pasiziuriu tv, kartasi paskaitalioju ka nors, o siaip tai paglostau savo pupai galvyte, truputi jos kalba pasikalbam abi, nusijuokaim ir toliau valgom, nieko tokio negali juk daryti kai maitini
[QUOTE]Kol vaikas mazas, ji zindant galima ir knyga paskaityti. Bent jau man tuomet budavo vienintelis laisvas laikas. Maitinimo laiku ir pailseti spedavau.
Taciau nuo kokio 7 men. zindydama bandau sudaryti kuo ramesne aplinka. Nes maniskis nors tik ka isgirsta iskarto uzmirsta, ka jis prie krutines veikia doh.gif ir sukasi pasiziureti, kas gi aplinkui darosi smile.gif Va jau tikrai, nei TV paziuresi, nei knyga paskaitysi. Mūsiškei dabar 5,5mėn. Bet tas pats. Seniau ir mobiliaku kalbėjau, ir TV žiūrėjau, ir valgiau... O dabar einam į kt. kambarį ar kur ramiau, nuo visų garsų atokiau. Tačiau nuo visko nepabėgsi, lauke vaikai rėkauja, tai ji viską girdi
Seniau paskaitydavau, valgydavau kartu, mobiliu pakalbėdavau, o dabar reikia ramiai, nes jau jam viskas įdomu, tik suklusta, sukiojasi, bando iš rankų viską išlupti ir pan., tad žindant dabar tenka atsidėti tik žindymui
as kai zindziau ir pavalgydavau ir kartais paskaitydavau ir prie kompo pasededavau,nes kitu laiku nelabai iseidavo,labai jau ant ranku norejo buti,negulejo lovytej isvis ji tik nesiot ir nesiot reikejo
Labai priklauso nuo situacijos ir nuo nuotaikos:) Kartais taip gera tiesiog stebeti ir glostyti mazyli, megautis jo valgymu. Laikas tada nejucia prabega:) Bet kartais ir telefonu pakalbu
Aš kai maitinu, tai ir prie interneto paskaitinėju ir tv pažiūriu, o kai būnu pasidarius valgyt ir jei dukrytė užsimano valgyt tai abi ir pietaujame, nelauksiu aš gi kol man viskas atšals
skaitau knyga, kartais valgau, jei nereikia pjaustyt maisto
Tikrai dažniausiai žindant patogu tv žiūrėti ar laikraščius ir žurnaliukus pavartyti.
žinau, kad negerai darau... bet žindant man patinka žiūrėti TV
as tai tv ziuriu, zurnalus paskaitau, knyga skaiciau viena, tel kalbu
Aš tai irgi tv žiūriu, tik svarbu distancinio nerodyt, nestuoj nukreipia žvilgsnį ir pamiršta valgyt
Kadangi mazylei tik pirmasis men. , niekaip neisivaziuoju i vezes ir vis truksta miego
darau dažniausiai tris pašalinius dalykus:
arba - žiūriu tv, - skaitau ką nors, - kalbu telefonu ar sms maigau
Pirmus pora menesiu laikrascius bandydavau skaityti, bet ne visada maziui patikdavo, tai ziuredavau kaip reaguoja... Dar nagus vaikui karpydavau, ausis valydavau... Dabar jau nieko nebegalima daryti, reikia kuo ramesnes aplinkos, net isgirsta kai vyras is darbo grizta ir tada jau sudie pienai
Aš kartais teliką pažiūriu ar mobiliaku pakalbu
aš teliką nebent be garso
Aš kartais žurnalą skaitau, bet dažniausiai gėriuosi savo mažiuku
pažiūriu TV, paskaitau, pasėdžiu prie kompo, parašau SM, bet dukrei dažnai nepatinka mano pašaliniai užsiėmimai ir tai ji parodo, tada abi akimis bendraujam
Kad žindant galima televizorių žiūrėti ar skaityti ką nors tai manau visai normalu. Bet manau, kad buvimas prie kompo tai jau
QUOTE(darata @ 2006 08 29, 19:56) Kad žindant galima televizorių žiūrėti ar skaityti ką nors tai manau visai normalu. Bet manau, kad buvimas prie kompo tai jau
mamyčių žiniai, televizoriaus skliedžiamos bangos yra gerokai kenksmingesnės negu kompiuterio. jeigu turite kur kaiminystėje fiziką pasiklauskite, paaiškins.
manau, retkarčiais galima ir kitais darbais užsiimti, pvz., nukirpti vaikučiui nagus laimingos mamytės augina laimingus vaikučius Papildyta: nedigsta
Ir aš maitindama kartais teliką pažiūrėdavau,ar žurnalą kokį skaitydavau.
Kol kas pašaliniais darbais neužsiimu, žiūriu kaip kleckas valgo
Kai maitinu nukarpau naguciu kai reikia,ziuriu televizoriu,valgau su viena ranka,nes daznai buna ,kad kartu pietaujam ir aisku geriuosi kaip mano siurblike siurbia pieneli
Kai maitinau žiūrėdavau televizorių, būdavo valgydavau kartu, o šiaip dažniausiai skaitydavau knygas
Karta pabandziau maitindama paskaityti knyga, tai maziui nepatiko, muistytis pradejo. Nepatinka, jei ir sneku su kuo nors ar kas nors sneka salia. Valgo, bet nepatenkintas galvute sukioja. Todel kol kas megaujames vienas kitu
Kartais žiūriu televizorių arba šiaip paguliu šalia skaityt tai niekada neskaitau.
as stengiusi zindyt ramioj aplinkoj
|