Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būrėjos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Singerita
QUOTE(zarza @ 2008 07 03, 20:16)
Jei netiki tai ko ten isviso eiti? Pinigu svaistymas! Be to girdejau, kad "burejos is kartos i karta" ar "duota jomis buti" pinigu imti negali, nes praras dovana.
*

O kodėl aš turiu tikėti viskuo ką man pasako lotuliukas.gif Kvaila manau būtų, jei įsitikėčiau ir gyvenčiau tik taip kaip pasakė, laikas parodo išsipildo ar ne. Ne kiekviena tuos pinigus ir ima, arba būna kiek gali tiek duok. Čia su tom iš kartos į kartą tai truputi nusišnekėjai, kiekviena gali to išmokti, nereikia jokių dovanų, reikia nebent intuicijos. Na nebent tu čia apie aiškiareges kalbi, o ne apie paprastą būrėją, nes su tokia dar nesu susidūrusi biggrin.gif
zarza
QUOTE(Singerita @ 2008 07 03, 19:43)
O kodėl aš turiu tikėti viskuo ką man pasako  lotuliukas.gif  Kvaila manau būtų, jei įsitikėčiau ir gyvenčiau tik taip kaip pasakė, laikas parodo išsipildo ar ne. Ne kiekviena tuos pinigus ir ima, arba būna kiek gali tiek duok. Čia su tom iš kartos į kartą tai truputi nusišnekėjai, kiekviena gali to išmokti, nereikia jokių dovanų, reikia nebent intuicijos. Na nebent tu čia apie aiškiareges kalbi, o ne apie paprastą būrėją, nes su tokia dar nesu susidūrusi  biggrin.gif
*

Nu jo, matyt aiskereges su burejom supainiojau g.gif . Kas link aiskereges "is prigimties" tai dar sutikciau nueiti, bet bureja doh.gif na jau ne schmoll.gif .
sarli
nenorejau kurt naujos temos, o aiskeregystes, burimai apatriami cia tai ir as cia pasipasakosiu, gal kas is mergaiciu ir pades man suvokt. Zodziu prie kokius 6 metus buvau su vyru nuvaziavusi pas jo gimines, pas jos eneles teta, ji jau apie kokius 80m. ji vos pamaciusi mane pasake, kad mes su vyru vaiku neturesim. aisku pasake nemums o vyro tevams, ir as sia naujiena tik vakar suzinojau.. Teta priciudna tokia, kitaip butu pasakius tiesia mums, bet isreze vyro tevams. Man vakar buvo sokas, kadangi mes su vyru niekaip nepagaunam 6 metus gandru. Nezinau gal seni zmones is kazkokiu zmogaus pozymiu isvaizdos gali tai pasakyt, nezinau ar ji pasizymetu aiskiaragyste, bet siaip mastau ar imanoma is isvaizdos tainuspresti. Gal kam taip yra nutike? Is ko seni zmones tokia ssivadas padaro?
Ateityje reik nuvaziuoti ir papabndyti isgaudyti pirezasttis jos pasakymo, is ko ji nusprende, tik neaisku ar gausim atsakyma. Mergaites pasidalinkite patirtimi siuo klausimu
janta
Sarli, skamba nerealiai kaip iš kokios pasakos. Aš tai kuo greičiau tą bobulę susirasčiau ir išklausinėčiau, kodėl ji taip pasakė.
sarli
nu siaip ji pyktybine yra, asjos nemegstu ir mano vyro giminaiciai nelabai... nezinau gal kada vyras nuvaziuos ir paklaus jos, kodel ji taip pasake, is ko nusrpnde, galvoju gal seni zmones mato is kokiu nors bruozu ar ka, galvoju gal kam taip yra buve?
cudo
QUOTE(sarli @ 2008 07 07, 20:01)
nenorejau kurt naujos temos, o aiskeregystes, burimai apatriami cia tai ir as cia pasipasakosiu, gal kas is mergaiciu ir pades man suvokt. Zodziu prie kokius 6 metus buvau su vyru nuvaziavusi pas jo gimines, pas jos eneles teta, ji jau apie kokius 80m. ji vos pamaciusi mane pasake, kad mes su vyru vaiku neturesim. aisku pasake nemums o vyro tevams, ir as sia naujiena tik vakar suzinojau.. Teta priciudna tokia, kitaip butu pasakius tiesia mums, bet isreze vyro tevams. Man vakar buvo sokas, kadangi mes su vyru niekaip nepagaunam  6 metus gandru. Nezinau gal seni zmones is kazkokiu zmogaus pozymiu isvaizdos gali tai pasakyt, nezinau ar ji pasizymetu aiskiaragyste, bet siaip mastau ar imanoma is isvaizdos tainuspresti. Gal kam taip yra nutike? Is ko seni zmones  tokia ssivadas padaro?
Ateityje reik nuvaziuoti ir papabndyti isgaudyti pirezasttis jos pasakymo, is ko ji nusprende, tik neaisku ar gausim atsakyma. Mergaites pasidalinkite patirtimi siuo klausimu
*

As tavo vietoi nueicijau pas kita. Del dusos ramibes mirksiukas.gif

Man viena prie bure kad bus sunus,as ji sulaukijau( po pirmu vaiku )po 16 metu.
Ka
Nesąmonė tos būrėjos. Gi daugumos žmonių gyvenimai panašūs. Bet šiaip norėčiau atlikti bandymą - tegul man pasako mano praeitį, ir jei "pataikytų", tada galėtų sakyti ateitį, lotuliukas.gif
Papildyta:
O ar patikėsiu - DIIIIDELISSSS klausimas. g.gif tongue.gif
Aggnesse
QUOTE(mėta @ 2008 07 02, 10:26)
Merginos noriu jusu nuomones tokiu klausimu. Ar tikite nuziurejimais, ar kokiu kitu piktu palinkejimu. fear.gif
Su anyta po vestuviu santykiai labai atsalo. As su ja megau pasikalbeti, pasipasakoti ir kazkaip prasitariau, kad  vaikuciu specialiai neplanuojam, jei gausis tai gausis. O ji pareiske, kad mums dar anksti, mol ji pasitare su uosviu ir jie taip nusprende!!!  doh.gif , nors gyvenoem atskirai, abudu dirbome ir nieko ir jokios pagalbos is uosviu nepraseme. Na ir ji kazkaip veliau nepamenu pokalbio detaliu, pareiske, kad pagyvenkit ir jus be vaiku septynis metus ( kaip jie), tada suprasit  bash.gif  Taip uzsiutau, bet nieko netsakiau. Ir kai po poros metu, ivyko persileidimas, o dabar keturi metai nieko nepavyksta, pradejau galvoti, kad gal reikia nueiti pas kokia bureja  g.gif  ar pan.?
*

laba Mėta,
aš tikiu ir blogu žodžiu, ir pikta mintimi, tačiau tikiu ir tuo, kad pats žmogus turi savo apsauga ir reikia pamiršti visus blogus palinkėjimus, tai yra apsivalyti nuo nuoskaudų, kad viduje būtų lengviau, kad nesinešiotumei to purvo su savimi.. man bent jau padėjo harmoniją viduje tai pajausti, galbūt ir Tau pagelbės apie tai nebegalvoti 4u.gif
Algirda
Sarli, o gal ta moteriske tiesiog tada jus uzkalbejo.As tikiu,kad piktas zodis gali taip.Tai ne aiskiaregyste,o tiesiog galejo buti prakeiksmas. g.gif Nenzinau, labai jau kraupiai skamba, reikia butinai tos moteriskes paklaust. g.gif
sarli
Algirda, zinok ir as aipie tai pagalvojau, bet kartu ir mastau, del ko jai reiketu taip elgtis, irma karta mane pamaciusi, tuo labaiu nei as jai ka blogo padariau. Reiks vyra priklabinti nuvaziuot ir pklaust, ne siatroiam, kad mums abiems gali ir nesakyt... isvis tokiais zodziais nesimetoma, tik norint izeist ar panasiai...
liepa7
Sarli, man atrodo tu paprasciausiai per jautriai sureagavai i jos tokius zodzius.. nes tu dabar daug jegu ir pastangu dedi tuo klausimu, daug galvoji.. ir staiga is kazkur suzinai, kad kazkokia bobulė (atsiprašau, bet..) jau taip ima ir nusprendzia, kad tu neturėsi vaikų... Ir iš kur jau ji taip žino?????... O jeigu tu patikėsi ja, tai tikrai taip ir bus. Tavo vietoj palinkėčiau jai sveikatos ir senatvinės ramybės ir toliau daryčiau tai, ką dariusi, kol pati įsitikinčiau, kad jau viską padariau.. ir tikrai jau daugiau nieko nenoriu daryti, kad susilaukti savų atžalų... Nes jeigu aš pvz. pasakyčiau tau, kad tu niekada nepamatysi Amerikos... ar nenumotum ranka ir nepasijuoktum?... lotuliukas.gif Dzin, ar ne? Tu dabar turi kitą tikslą, ir pirmyn mergaite!!! 4u.gif
sarli
Aciu liepa7 uz palaikyma ir gera zodi teisingai kalbi. reikes taipir elgtis, nes kitaip susitrumpinsiu sau gyvenima
Vitaliux 31
Sarli,gal pabandyk nueiti pas kokia burėja-nu pasiklausysi ką paporins mirksiukas.gif
Gal tikrai ta moteriškė turi AKĮ blink.gif ,o gal nesutaria vyro giminė-tai ir pašnekėjo tetulytė vėjų g.gif nebutinai viskuom aklai tikėti mirksiukas.gif
Kaip rašė Liepa7-turi tikslą ir siek 4u.gif
sarli
na gyvenimas parodys manau anksciau ar veliau, aciu mergaites:)
Algirda
As tai ketinau nueit ir pries pirma IVFa ir pries Antra IVFa pas burtininke, bet kazkas stabde...dabar dziaugiuosi kad nenuejau, bent jau turejau vilciu ir nezinau visko del tecio ligos...toks koks yra baisus dabar mano gyvenimas nei priesui nelinketum, nors nezinodama rami pagyvenau...ir ateiti neketinu eit daugiau....Bijosiu kad ko nors baisaus nepasakytu. verysad.gif
millagra
nu taip su tom burejom reikia atsargiai......nors....buvau pas viena nuejusi, siaip man gana tiksliai papasakojo, kai kur nugrybavo smile.gif bet pasake kad su vaikais mum bus sunku, sunkiai gausis, bet atseit mato grazia sviesiaplauke mrgyte, tipo turesiu, nors sunkiai.....nu mum jau 1.7 metu nesiseka sulaukti.....gal ir tiesa ji pasake...bet noreiau tiketi kad ta mergyte pas mus ir atsiras 4u.gif labai laukiam, nors kai vyras pasidera spermos tyrima,isvada buvo oligoastenospermija.....reik tiket kad gal pakryps viskas i geraja puse....kada nors blink.gif
sarli
Millagra, o tu is kokio miesto, gal is kn? o bureja is kur??
millagra
sarli, taip as is kns, o bureja irgi is kns..... o ka? 4u.gif o tu?
zarza
Sveika Sarli, ne pas burejas lek, o pas medikus! Issitirkite su vyru ir pamatysite ar galite ar negalite tureti vaiku. Is kur gali zinoti tokius dalykus nukvakusi moteriske?! Lakstymai pas burejas rezultatu tikrai neduos. O medikai atras priezasti kodel tiek ilgai negalite susilaukti vaikucio ir jei imanoma ja pasalins. Nu ar ne teisybe sakau???
sarli
Zarza teisybe sakai, mes ta ir darom su vyru. Apturejau laparskoopija, leido konktrasta i gimda, dare 3 IUI, 1 ifv, ir jau 6 m. kaip neko ner, priezastys nezinomos. paskui pradedi ir apie bureja sgalvto ir panasiai smile.gif
zarza
QUOTE(sarli @ 2008 07 12, 16:13)
Zarza teisybe sakai, mes ta ir darom su vyru. Apturejau laparskoopija, leido konktrasta i gimda, dare 3 IUI, 1 ifv, ir  jau 6 m. kaip neko ner, priezastys nezinomos. paskui pradedi ir apie bureja sgalvto ir panasiai smile.gif
*

Nenuleiskit ranku,girdejau posaki "vaikas ateina ne tada kada jus norit, o kada jam laikas ateina". O burejom as nepasitikeciau.........
žuvytė555
skaiciau vienos mergaites posta,kad netiket burejomis sir t.t.t
is tiesu yra visokiu sorlataniu ,pamenu dar studiju metais grupiokes vaziavo pas bureja, as baisiai nenorejau doh.gif vien zodziu vis tiek jos mane ikalbejo ir nuvaziavau, isbure grupiokes, vienai kaip siandien pamenu pasake,kad greit turesi sunu, mano vestuves jau buvo ne uz kalnu, ir ji pasake,kad jos neivyks, nes kaz kokai moteris sutrukdys, na man buvo lengvas sokas unsure.gif na aciu Dievui to neivyko, viskas buvo gerai wub.gif esam laimingai vede jau septinti metai, tfu tfu
na aisku, tai kuriai zaadejo sunu, ji is tiesu pastojo istekejo, bet sunaus taip ir nesusilauke turi dvi mergytes thumbup.gif
as esu buvus dar pas viena puikia moteri, na is tiesu labai puiki ir pasakanti daug tiesos thumbup.gif
pvz is kart pasake,kad turiu sviesaplauki sunu, kad vyras keite darba, kad ir as keisiu, viskas tai tiesa
pasake,kad bus kelione, na gal but tai kelione iki pajurio LT, na as kito varianto ir tuo metu net netuejau, nes nebuvo minties vaziuot i tolimesnius krastus, bet va po pusmecio taip ir ivyko, atsidurem su seima kretoj wub.gif taip pat sake,kad bus baliukas, na ka zinau, masciau nauji ant nosies, darugai uzleks ir tiek, bet va po gero pusmecio ir suzinau,kad pusblolis veda, va ten mes ir atsidurem, is ties baliukas biggrin.gif
na ir taip dar tokiu smulkiu dalykeliu, kurie buvo teisybe thumbup.gif
tiesiog, matyt reik suzinot geru moteryciu, kurios pasakancios tiesa 4u.gif
Svetulia
QUOTE(Jukciaastapati @ 2008 06 08, 19:59)
sveikos na ką gi papasakosiu kaip man sekasi su tom burėjom...
Pirmą kartą apsilankiau pas ją pernai sausio pradžioje... Ji ne burėja sena moteriškė kuri meta kortas nuėjau pas ją dėl įdomumo nes girdėjau kad ji sako teisybę... Atsisėdau sudėsčiau kortas ir ji man sako reikšmes... Sako tu esi nėščia greitai bus tavo vestuvės nusipirksite būstą ir t. t... Aš tuo metu nežinojau kad aš laukiuosi juokiausi sedėdama pas ją kad ji meluoja, bet žinokite grįžus namo pasidariau testą nes jį man sukėlė abėjonę... Parodė neigiamą po 2dienų vėl pasidariau nors iki menesinių dar buvo kelios dienos.. po tų dviejų dienų parodė dvi juosteles ištiesų buvau nėščia po kelių mėnesių apsiženijau pirkome namą ir t.t.  Viskas žinokit viskas išsipildo ką ji pasako apsoliučiai viskas... O kaip pasako kokią nelaimę ji pataria tą žmogų ispėti nelaimes ir negerus atsitikimus sako galima apeiti... mielosios jei norite kad jum pasakytų tiesą važiuokit pas ją ji ima tik 5lt už metimą visada palieku jai daugiau... Labai mielas žmogus... Ji gyvena Jonavoje... Pati dažnai važiuoju pas ją iš kauno bent kas du trys mėnesius vieną kartą...  4u.gif
*

Gal galetum man i AZ jos telefona ir adresa atsiusti. Buciau labai dekinga 4u.gif
Bonce
Idomi tema ax.gif Keliu i virsu blush2.gif 4u.gif
Svetulia
Mergaites, gal kuri zinot tos moteriskes is Jonavos kontaktus. blush2.gif
zarza
Pasakykit, ar jums palengves jei suzinosit ateiti (jei zinoma bus tiesa, ka isgirsite)? Ir suzinojus kas pasikeis jusu gyvenime?
Gintute
QUOTE(zarza @ 2008 07 23, 17:55)
Pasakykit, ar jums palengves jei suzinosit ateiti (jei zinoma bus tiesa, ka isgirsite)? Ir suzinojus kas pasikeis jusu gyvenime?
*

Aš tai pasakyčiau taip: manau, kad gal suteiktų vilties, kad gyvenimas pagerės ir susilauksim vaikelių. Prašyčiau, kad nesakytų blogų dalykų, nes juk jie ir taip ateina. O pas būrėjus eina( didesnėj daly) viltį praradę žmonės, bent aš šiuo metu esu tokia ir man labai reikia, kad tas kas mato ateitį pasakytų, jog aš neteisi ir turiu tikėti, nes visi ženklai rodo jog neužilgo bus ir vaikas. bigsmile.gif
Evelinčiksa
Man viena burėja beburiant klausė ar ne del vaikų klausimo atėjau bet tuo metu ne, bet ji sakė kad kai surasite ir apgydisite liga kažkokia tai viskas pasikėis į gera. Po gerų metų pasirodo radom cukralige pas vyra apgydėm ir aš jau 32savaites neščia.
emb
O, niekas nebande eiti pas bioenergetikus gydytis? g.gif
limeta2
Svetulia 4u.gif
Gal galetum man i AZ jos (burejos)telefona ir adresa atsiusti. Buciau labai dekinga biggrin.gif
zarza
QUOTE(emb @ 2008 07 28, 10:44)
O, niekas nebande eiti pas bioenergetikus gydytis? g.gif
*

O pas psichologus? Jus negalvokite kad as cia taip juokiuosi is jusu, visai ne. Teko girdeti kad irgi padeda kaikurias problemas isspresti ir geriau suprasti priezastis kodel gyvenime kazkas vyksta taip o ne kitaip. Mano vienas pazystamas ejo su klausimu kodel jam gyvenime nesiseka, tai jam atsake psichologe, kad pirma reikia susitvarkyti savo aplinka, tada ir gyvenimas prades tvarkytis.
Svetulia
QUOTE(limeta2 @ 2008 07 28, 13:46)
Svetulia 4u.gif
Gal galetum man i AZ jos (burejos)telefona ir adresa atsiusti. Buciau labai dekinga    biggrin.gif
*

Tai, kad as pati dar neturiu. Nes niekas neatsake i mano zinute verysad.gif
zarza
Mano drauge buvo pas astrologe (atrodo kad astrologe, man tai jos visos "burtininkes") (Vilniuje), sake buvo labai patenkinta nes visa teisybe pasake ir patare ka daryti, kada kas palanku ar nepalanku. Jei kam aktualu jos tel. nr. 867132242 Jelena. As dar kolkas nesusigundau tokiais dalykais.
janta
QUOTE(Svetulia @ 2008 07 23, 08:40)
Mergaites, gal kuri zinot tos moteriskes is Jonavos kontaktus.  blush2.gif
*

Ji kažin ar turi telefoną. Tiesiog važiuok ir viskas. Ji senutė, niekur iš namų neina. Aš važiavau pagal šios mergytės aprašymą ir lengvai radau:
nežinau tikslaus adreso bet galiu paaiškinti kaip davažiuoti įvažiavus į jonava pagrindiniu keliu važiuojat kur yra iki įvažiavus pro iki tiesiai kol kylsit į kalną ir pravažiuosit tiltą virš galvos tik įkilus įkalną po kairę bus posūki ta gatve pavažiavus 200metrų bus geležinkelio pervaža į dešinę pusę poto vėl tieisai 200metrų ir po kairę puse matosi apleistas didelis rudas namas tai ten ji ir gyvena prie pat geležinkelio punkto jonavos

Bijau sumeluoti adresą, berods Šilų g.11.
Svetulia
QUOTE(janta @ 2008 07 30, 18:07)
Ji kažin ar turi telefoną. Tiesiog važiuok ir viskas. Ji senutė, niekur iš namų neina. Aš važiavau pagal šios mergytės aprašymą ir lengvai radau:
nežinau tikslaus adreso bet galiu paaiškinti kaip davažiuoti įvažiavus į jonava pagrindiniu keliu važiuojat kur yra iki įvažiavus pro iki tiesiai kol kylsit į kalną ir pravažiuosit tiltą virš galvos tik įkilus įkalną po kairę bus posūki ta gatve pavažiavus 200metrų bus geležinkelio pervaža į dešinę pusę poto vėl tieisai 200metrų ir po kairę puse matosi apleistas didelis rudas namas tai ten ji ir gyvena prie pat geležinkelio punkto jonavos

Bijau sumeluoti adresą, berods Šilų g.11.
*

Aciu uz info smile.gif O pati patenkinta likai?
janta
Svetulia, nenoriu kartotis, paskaityk šios temos 36-37 psl., ten yra mano nuomonė 4u.gif
Neesminiai spėjimai - kelionė, laidotuvės giminėje, gera kompanija - jau išsipildė. Aišku, tai tik uogytės ir nelabai svarbu. Man esmė nestuke.gif
So Lucky
Aš buvau pas burėją dar prieš susipažystant su vyru. Ir man ji pasakė, kad pati esu savo likimo kalvė, kad labai daug turiu ateities kelių. Sakė, kad vyras mano bus jaunesnis už mane- taip ir nutiko. Bet kita vertus, jei ne bureja turbut nebuciau ne ziurejus i jo puse, nes visad vertindavau tik vyresnius arba bendraamzius. Isbure, kad tikrai turesiu du vaikucius. O as pastoviai turiu visokiu moterisku problemu ir labai baiminuosi, kad tik pavyktu pastoti. Juolab, kad jau norim vaikucio, bet dabar labai jam nepalankus metas ir truputuka dar reikia palaukti. Labai noriu, kad pranasystes del vaikuciu issipildytu.
JaLooSion
ir as karta buvau pas bureja, tokia bobute Klp rekjaviko g. Dabar galvoju, kad ji man tokiu nesamoniu prikalbejo, nieko neisipilde doh.gif nei vyras mano blondinas nei ka biggrin.gif
Atgimusi
Buvau ir as keletaa kartu pas bureja. Pirma kart labai norejau eit, ir jokios baimes nebuvo. Antra kart - is smalsumo smile.gif Beje, buvau pas ta pacia bureja. Abu kartus sake, kad turesiu du vaikucius, kad su dabartiniu draugu sukursiu seima, apie 50 metu gausiu kazkoki palikima. O baisiausia, abu kartus sake, kad tapsiu nasle unsure.gif verysad.gif Ir siaip labai daug visko snekejo, dabar net neprisimenu visko schmoll.gif
Viaula
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2008 07 03, 09:19)
Kitems,gal ir nepadoru,bet ji tą rytą tikrai nemiega lotuliukas.gif
*

Rytoj vykstu pas ją.. Žiūrėsim.. g.gif Tiesa, gal patarsit kiek užmokėti, nes sako, ka kiek nori, tas tiek duoda, na bet vistiek, juk kažkokia standartinė suma gal yra?
Vitaliux 31
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 08 12, 16:22)
Rytoj vykstu pas ją.. Žiūrėsim..  g.gif Tiesa, gal patarsit kiek užmokėti, nes sako, ka kiek nori, tas tiek duoda, na bet vistiek, juk kažkokia standartinė suma gal yra?
*

Visada duodavau po 10lt.,daug kas taip duoda mirksiukas.gif pasidalink vėliau ispūdžiais blush2.gif
janta
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 08 12, 15:22)
Rytoj vykstu pas ją.. Žiūrėsim..  g.gif Tiesa, gal patarsit kiek užmokėti, nes sako, ka kiek nori, tas tiek duoda, na bet vistiek, juk kažkokia standartinė suma gal yra?
*

Sakoma, kad būrėjai, žiniuonei ir pan. reikia tiek atlyginti, kiek manai yra verta atlyginti, ir jokiu būdu vėliau negalvoti, kad sumokėjai per mažai ar nesigailėti, kad atlyginai per daug smile.gif
blndz
QUOTE(Simbuka @ 2008 08 03, 22:01)
Pastoti padeda astrologija. Yra tam tikros planetų tarpusavio padėtys, kurios įtakoja moterų pastojimo tikimybę. Jeigu moters ovuliacijos laikas sutampa su tam tikra planetų padėtimi ir jų tarpusavio aspektais pastojimo tikimybė yra labai didelė.
Plačiau pasiskaitykite internete: astrotau.tik.lt skyrelyje Vaisingų dienų kalendorius.
*

o jeigu dar moters ovuliacijos laikas sutampa su tuo, kad kiaušialąstė kokybiška,gleivinė stora, spermatozoidai vikrūs ir jų daug, moteris turi abu kiaušintakius ir jie neužakę, neserga endometrioze, jeigu pasimyli su vyru tada kada reikia ir jeigu progesteronas po to nesugrybauja - tegul mėnulis į pakaušį šviečia ir nė viena planeta nejuda, pastoti šansų turi nemažai.
atsiprašau už šį nedvasingą išsišokimą, bet gal su vyrais dažniau nuoširdžiai pasikalbėti reikėtų negu stebėti planetas ir pas būrėjas vaikščioti.
čia tik mano nuomonė, neužmėtykit akmenim 4u.gif
mikimauze
gal kas turit kokios burejos vilniuje telefono numeri blush2.gif buciua labai dekinga,buva pas viena bet ji pasake daugiua praeiti ir man nelabai ptiko smile.gif vaikucio jau bandom susilaukt jau 2metai nestuke.gif parasykit numeriuka i az 4u.gif
Saule3
QUOTE(Simbuka @ 2008 08 03, 22:01)
...Plačiau pasiskaitykite internete: astrotau.tik.lt skyrelyje Vaisingų dienų kalendorius.
*

Na bet ir kaineles blink.gif...
Singerita
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 08 12, 16:22)
*

Bus labai įdomu išgirsti kaip sekėsi. Man nebeišeina, nes šiuo metu net mašinos neturiu verysad.gif O suma, tai studentavimo laikais kai važiavom prieš daug metų tai davėm po 10 lt. O dabar tai manau daugiau, kokia 20 lt, nes tas 10 lt net vertės nebeturi lotuliukas.gif Aišku jeigu teisybę pasako, o ne nusišneka biggrin.gif
Viaula
QUOTE(Singerita @ 2008 08 13, 08:32)
Bus labai įdomu išgirsti kaip sekėsi. Man nebeišeina, nes šiuo metu net mašinos neturiu  verysad.gif  O suma, tai studentavimo laikais kai važiavom prieš daug metų tai davėm po 10 lt. O dabar tai manau daugiau, kokia 20 lt, nes tas 10 lt net vertės nebeturi  lotuliukas.gif  Aišku jeigu teisybę pasako, o ne nusišneka  biggrin.gif
*

Na as jau po visko.. Pataike apie 90 proc, cia apie darba, vyra, mano ir vyro charakterius ir tiksliai nusake problemas, sveikatos taip pat.. Na o del ateities tai teks laukti ir ziureti ar issipildys. Man svarbiausia, kad uztikrino, kad vaiku tikrai turesiu..
Tiesa, jei pas ja vaziuosit, patariu - vaziuokit ryte, nes ten tiek zmoniu, tokie srautai, tokios eiles blink.gif , kad i vakara nemanau, kad ji tiksliai ka pasakytu vien del pervargimo..
Teta A
QUOTE(blndz @ 2008 08 12, 17:12)
o jeigu dar moters ovuliacijos laikas sutampa su tuo, kad kiaušialąstė kokybiška,gleivinė stora, spermatozoidai vikrūs ir jų daug, moteris turi abu kiaušintakius ir jie neužakę, neserga endometrioze, jeigu pasimyli su vyru tada kada reikia ir jeigu progesteronas po to nesugrybauja - tegul mėnulis į pakaušį šviečia ir nė viena planeta nejuda, pastoti šansų turi nemažai.
atsiprašau už šį nedvasingą išsišokimą, bet gal su vyrais dažniau nuoširdžiai pasikalbėti reikėtų negu stebėti planetas ir pas būrėjas vaikščioti.
čia tik mano nuomonė, neužmėtykit akmenim  4u.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu bet skestantis ir siaudo griebiasi biggrin.gif As irgi pradejau minti austi- jeigu man kas nors galetu pasakyti ar turesiu vaiku, tada galeciau sau gyventi ramiai ir laukti...bet kadangi ten jokios garantijos neduoda, tai vistiek po to galvociau apie tai kaip ir dabar doh.gif
Singerita
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 08 13, 18:20)
Na as jau po visko.. Pataike apie 90 proc, cia apie darba, vyra, mano ir vyro charakterius ir tiksliai nusake problemas, sveikatos taip pat.. Na o del ateities tai teks laukti ir ziureti ar issipildys. Man svarbiausia, kad uztikrino, kad vaiku tikrai turesiu..
Tiesa, jei pas ja vaziuosit, patariu - vaziuokit ryte, nes ten tiek zmoniu, tokie srautai, tokios eiles  blink.gif , kad i vakara nemanau, kad ji tiksliai ka pasakytu vien del pervargimo..
*

Dėkui, kad pasidalinai patirtim. Na taip eilės tai žiaurios tenais, dar nuvažiavus gali tekti valandą pralaukti doh.gif O kažin ji savaitgaliais priima, nes darbo dienom tai as niekaip nenuvaziuosiu verysad.gif
Vitaliux 31
QUOTE(Singerita @ 2008 08 14, 08:39)
Dėkui, kad pasidalinai patirtim. Na taip eilės tai žiaurios tenais, dar nuvažiavus gali tekti valandą pralaukti  doh.gif  O kažin ji savaitgaliais priima, nes darbo dienom tai as niekaip nenuvaziuosiu  verysad.gif
*

Būt gerai kad tik 1 val.,yra teke laukt 2,5 lotuliukas.gif Šeštadienį tikrai priima,o sekmadienį manau kad ne,nėra tekę matyti mašinų pravažiuojant,na gal nepasitaikė g.gif ,reikia ir jai pailsėti lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.