Labas, o aš esu buvusi ne pas vieną būrėją ir jos man panašiai visos kalbėjo. Buvo dalykų , kurių negalėjau patikėti ir kai grįžau iš jų , prisimenu, kolegėmis rėkte rėkiau, kad tai didžiausia nesąmonė ir taip nebus, bet deja atėjo laikas ir tai įvyko. Dabar galvą suku iš kur aš susilauksiu dar vieno vaiko, nes šiuo metų endometriozė paėmė pagreitį ir gydytojas kalba apie operaciją. Manau, kad pašalins paskutinią kiaušidę, o tai kur mano vaikelis tada? dažnai pamąstai, gal būt tai nebus tiesiogiai mano vaikas, bet vaikas kurį aš užauginsiu. o tarp kitko apie dvi operacijas man kalbėjo. Nežinau ką daugiau ir sakyti. Manau, kad kai tiki kortomis ir nori , kad tau pasakytų ateitį, tada būrėjos iš kosmoso ir paskaito informaciją, o kai nueini be tikėjimo ir didelio noro, tada nieko tikslaus ir nepasako. Reikėtų vėl nueiti pasiburti. Jaučiu silpnybę būrėjoms, o Jūs elkitės, kaip jums pačioms labiau patinka.
Merginos, o ar jus esate girdeje tokia teorija, kad kuo labai stipriai tiki - tai ir ivyksta. O is to ka parasete, bureju zodziai jums tolygu tiesai, kuria jus labai patikite. Sakyciau, nedarykite sau meskos paslaugos ir pas jokias burejas neikite. Stipriai tikekite, kad jus turesite vaiku, ir savu laiku tai ivyks.
O tai kiek dar metų reikia laukti ir stipriai tikėti?
nuotaika
2006 08 09, 10:55
gal kas zinot gera bureja vilniuje?toks stiprus noras uzejes suzinoti apie tolesni savo gyvenima.ir zinoma del vaiku...
rugiagėlė
2006 08 09, 10:56
QUOTE(Darla @ 2006 08 09, 11:25) O tai kiek dar metų reikia laukti ir stipriai tikėti?  Jeigu yra kažkoks šansas, kažkiek tikimybės, reikia tikėti, reikia laukti. kažkur visai neseniai perskaičiau, kad ne tik žodžiai, bet ir žmogaus mintys materializuojasi. Na juk būna, pavyksta po daugelio metų, po daugelio nesėkmių, juk būna...
vau šiandien, pirmą kartą nieko nepasakė apie antrą vaikelį, matyt, bus mano gyvenimo kelias pasikeitęs ir maniškį kas nors kita užsisakiusi. Labiau džiaugčiausi, jei kam nors tai būtų ilgai lauktas pirmagimis
nuotaika
2006 08 09, 11:01
kristutex
2006 08 09, 11:32
Pries kokius 10 metu,mano mama nuejo pas aiskiarege.Ji mamai pasake,kad as turesiu problemu del pastoimo ir nestumo sulauksiu tik medicinai padedant.Tada dar mes nieko nesupratom  .Dabar preis 7 menesius gulejau ligonineje ir i palata pagulde jauna cigone,tai nori nenori, jin kortom man ismete  Sako tu kai pagysi po sitos ligos,turesi sunu,nors jin net nezynojo ko as toj ligoninej guliu ir kokie mano planai.Kai isejau is ligonines paciai jau idomu pasidare  Nuejau pas tokia moterele,kuri kortom meta.O jin man sast kortas ant stalo ir sako,matau tavo ligos pabaiga,po jos turesi kelias keliones,viena tai bus veltui tik pinigu be reikalo daug isleisi(tai cia jau buvau atostogauti  ),o kitos tai bus labai sekmingos,bet pinigu irgi isleisiu.Dar kelias kortas atverte,sako,va 100%,kad vaika turesi  Tai zynokit as dabar taip sau isikaliau,kad man pavyks IVF kuri darysiu rugseji Rygoje,kad net bijau pagalvoti,ka reiks daryti jaigu bus kitaip
philipuks
2006 08 09, 11:39
QUOTE(kristutex @ 2006 08 09, 12:32) Pries kokius 10 metu,mano mama nuejo pas aiskiarege.Ji mamai pasake,kad as turesiu problemu del pastoimo ir nestumo sulauksiu tik medicinai padedant.Tada dar mes nieko nesupratom  .Dabar preis 7 menesius gulejau ligonineje ir i palata pagulde jauna cigone,tai nori nenori, jin kortom man ismete  Sako tu kai pagysi po sitos ligos,turesi sunu,nors jin net nezynojo ko as toj ligoninej guliu ir kokie mano planai.Kai isejau is ligonines paciai jau idomu pasidare  Nuejau pas tokia moterele,kuri kortom meta.O jin man sast kortas ant stalo ir sako,matau tavo ligos pabaiga,po jos turesi kelias keliones,viena tai bus veltui tik pinigu be reikalo daug isleisi(tai cia jau buvau atostogauti  ),o kitos tai bus labai sekmingos,bet pinigu irgi isleisiu.Dar kelias kortas atverte,sako,va 100%,kad vaika turesi  Tai zynokit as dabar taip sau isikaliau,kad man pavyks IVF kuri darysiu rugseji Rygoje,kad net bijau pagalvoti,ka reiks daryti jaigu bus kitaip  Gal gali parasyti kodel i Ryga vaziuosi ivf darytis? Ten pigiau? Ir dar koks adresiukas tos burejos?  Visai buciau nieko pries ten apsilankyti, gal ir man ka paburs gero
kristutex
2006 08 09, 11:50
QUOTE(philipuks @ 2006 08 09, 12:39) Gal gali parasyti kodel i Ryga vaziuosi ivf darytis? Ten pigiau? Ir dar koks adresiukas tos burejos?  Visai buciau nieko pries ten apsilankyti, gal ir man ka paburs gero  Na man pasirode,kad Rygoje daug pigiau,bet kitame forume,tai labai daug kas man papriestaravo.Tai kaip ten bus galesiu pasakyti po IVF.Nors nemanau,kad pakels kaina gyditojas,po to kai jau liepe konkrecia suma atsivezti.Tuo labiau ir internete tos kainos nekinta.O del to adresiuko,tai parasysiu veliau,nes mane ten drauge nuvede,tai as net nepamenu kur buvau
Prieš metus ir aš buvau pas būrėją. Ji man sakė, jei nenori pastoti, gerk, vaikeli, vaistus, o aš mintyse juokiuosi, nes geriu vaistus, kad pastočiau. Va tokios tos būrėjos.
Valetka
2006 08 09, 12:09
Aš taip pat buvau pas būrėją,bet ten papuoliau visai netikėtai ir neplanuotai.Kai išėjus iš vaistinės visai kitam gale miesto,susidūriau akis į akį su savo broliene,kuri ėjo keltis kortų, prikalbino ir mane.Sumokėjau 40 lt.,buvo gaila,bet ką ji man pasakė,viskas išsipildė.Tada tai mane juokas ėmė:tokia firmelė senamiestyje,laukiamasis,pas būrėją kambarėly kasos aparatas  .Bet turbūt arčiau tiesos,tai ,kad žmogaus mintys materializuojsi.Ji sakė,kad turėsiu du sūnus,kovą,kai gims mano lelius ir jei tai bus sūnus,tai tada pradėsiu tikėti burtininkėm
nuotaika
2006 08 09, 12:12
niu tai nieks negali burejos adresiuko vilniuje parasyt??  tokia mano daznai savijauta buna,kad nieko nebesinori... viena burtininke yra pasakius kad gali buti kaltas vyras,tai isisipilde...noriu del leliuku ka nors suzinot
philipuks
2006 08 09, 13:30
QUOTE(kristutex @ 2006 08 09, 12:50) Na man pasirode,kad Rygoje daug pigiau,bet kitame forume,tai labai daug kas man papriestaravo.Tai kaip ten bus galesiu pasakyti po IVF.Nors nemanau,kad pakels kaina gyditojas,po to kai jau liepe konkrecia suma atsivezti.Tuo labiau ir internete tos kainos nekinta.O del to adresiuko,tai parasysiu veliau,nes mane ten drauge nuvede,tai as net nepamenu kur buvau  Aciu del adresiuko, gali ji i az parasyti O Rygoje as ir galvojau daryti kol lankiausi pas musu bendra daktare
nuotaika
2006 08 09, 13:49
aciu "Bedugne"PARASYK KAIP SEKSIS
QUOTE(Darla @ 2006 08 09, 11:25) O tai kiek dar metų reikia laukti ir stipriai tikėti?  Darla, as irgi kartais taip pagalvoju (kiek galima laukti), bet jei netiketum, tai kam tada imtumeisi visu tu zygiu, kad savo svajone ispildyt? QUOTE(nuotaika @ 2006 08 09, 11:55) gal kas zinot gera bureja vilniuje?toks stiprus noras uzejes suzinoti apie tolesni savo gyvenima.ir zinoma del vaiku... Nuotaika, suprantamas noras suzinoti savo ateiti, bet is kitos puses pagalvok logiskai, kam tau to reikia? Ir ka tau tai duos? Jeigu pasakys, kad viskas bus gerai, puiku - mes ir taip visos tikim, kad viskas bus gerai, ir be bureju palaikome savo vilti. O jeigu pasakys, kad nieko tu neturesi? Negi tada mesi visus gydymus ir stosi i vienuolyna? Negi tada jau nieko nebesitikesi ir sakysi, vat burtininke pasake, reiskias taip ir bus. Bet cia tik mano asmenine nuomone, tu juk vistiek padarysi taip, kaip tau norisi
saulyte2
2006 08 09, 15:36
man taip pat ateinu minciu issiburti ar turesiu antra,senai kai buriausi tai sake kad turesiu porele o su vienu bus blogai(buvo apsigimes),tai laukiu mergytes bet kaip nera taip nera,gal kas zinot klaipedoj gera bureja
O as buvau karta pas Vaiva (daugelis ja turetu zinoti). Kadangi negalejau pastoti jau 1,5 metu ir dar plius pradejau savo versa, tai ejau pas ja tikedamasi suzinoti atsakymus i du klausimus - ar mano gyvenime bus vaikelis ir kaip man seksis verslas. Taigi buvo taip: kai tik pradejo man mesti kortas, pirma iskritusi korta buvo - vaikas. As net atsistojau is nuostabos. Sakau, kaip? Is kur jus zinot? O ji sako, nieko as nezinau, kortos parode. Taigi sitos kortos dar parode, kad turesiu berniuka, pastosiu per pirma pusmeti. Taigi, isejau is burejos pilna optimizmo, nustumiau nuo saves visas blogas mintis ir gyvenau sau pusmeti atsipalaidavus, tikedama, kad mano gyvenime vaikelis bus. Beje, ta proga nusprendziau padaryti pertrauka nuo visu nevaisingumo gydymu. Ir ka jus manot - lygiai po pusmecio as suzinojau, kad laukiuosi, galvojau, kad mane apoplepsija nutrenks is laimes ir nuostabos. Tai dar ne viskas - kai buvo 13 sav. gydytoja pamate lyti - bus berniukas!!!! Atrodo, kad jei taip ne man, nu tikrai netikeciau ir galvociau, kad tiesiog sutapimas. Taigi, apibendrinant, galiu pasakyti, kad man apsilankymas pas bureja padejo kaip kokia saviitaigos terapija. As tuos puse metu buvau tokia rami, nors ir netikejau, kad issipildys. Vis sakydavau, kad va praeis tie puse metu, tada pradesiu traukti bureja per danti, kad nesamoniu pribure. Dabar jau deja apie bureja negaliu pasakyti nieko blogo.
Buvau ir aš kažkada. Su vyru jau gyvenom, bet buvom dar nesusituokę. Vaikų labai laukiau visada. Na, o toji būrėja, buvo mano vyro vaikystės draugo motina. Ir pas ją eidavo visas miestelis... Buvom užėję į svečius, na ir aš užsimaniau pasiburt. Tai pasakė, kad tekėsiu iš reikalo  ir bus mergaitė. Net perklausiau, ar tikrai. Deja, ''ženota'' jau 8 m. ir vaikų nėr...
QUOTE(Sicily @ 2006 08 09, 16:34) Darla, as irgi kartais taip pagalvoju (kiek galima laukti), bet jei netiketum, tai kam tada imtumeisi visu tu zygiu, kad savo svajone ispildyt? Bet tikėjimas neamžinas
_plunksnele_
2006 08 09, 20:24
TURIU TOKIA NUOMONE, KAD BUREJOS GALI TAVO LAIME NUZIURETI-NUBURTI. MANAU RAMIAU PO JOS SIANSO NEBUS, O IR KAS GARANTUOJA, KAD JOS SAKO TEISYBE, BE TO, JOS TURI PATIRTIES KAIP MELUOTI, KAIP ZMOGUI ITEIGTI...CIA JUK PSICHOLOGIJOS PAGRINDAI! ZINOMA, SMALSUMAS PAS VISUS YRA LABAI DIDELIS, VISI MES NORIM VISKA ZINOTI... SEKMES BESIBURIANCIOM! JEI JAU BURETES, TAI LINKIU TIK GERU ZINIU!!!
mickute7
2006 08 09, 20:35
Na ir man kartias užeina noras nueit pas kokią būrėją. Bet pati tikrai neprisiruošiu, nebent kas už rankytės nuvestų
nuotaika
2006 08 10, 07:41
negaliu sakyt kad 100 proc.tikiu jomis bet stengiuosi tiketi gerais dalykais,o blogus paprasciausiai uzmirsti... kaip ir viena cia is jusu rase,tada ateina toks pasitikejimas,tiki kad bus lelius ir bala zino...gal?? suprantu kad jos negali itakoti gyvenimo,bet visgi galinga jega ta saviytaiga
xmoteris
2006 08 18, 12:45
aš jaunystėj buvau pas porą burėjų, ir abi teigė kad turėsiu 2 vaikus, po 5 metų mėginimų nusivyliau tomis ju pranašystėmis nes niekaip negalėjom sulaukti vaikelio. bet pernai pastojau ir susilaukiau dukrytės  taip kad dabar vėl tikiu kad bus ir antras vaikutis
tiesiog aš:)
2006 08 18, 17:04
Vat, vat aš taip pat neseniai būvau pas būrėja. Nežinau ką ir paskyti, bandau tikėti tuo ką ji man pasakė, o atitiko labai daug gyvenimo faktų. Ir kai kurie iš jų jau išsipildė. Bet geriausias bajeris tame, kad tik užpylus kavą kitame kamabryje (ji buria ir iš kavos ir iš kortų) , ir atėjusi pas mane ji pakalausė: O AR YRA PAS JUS AR VYRO GIMINĖJE DVYNIŲ ? man iš nuostabos akys iššoko, sakau, kad nėra, o ji sako, tik užpylus kavą man parodė, kad pas jus bus dvyniai, na arba vaikas vienas iš po kito (ale kaip Britney Spears  ), po to ji iš mano gimimo datos pasakė, kad pagal ją irgi matosi dvynukai. Aš visą seansą nieko nesakiau apie pastojimo problemas, bet ji mans sako, nemoku net išsireikšti  tau gydytoja "lenda, leidžia spermą" į gimdą, kad tu pastotum, va tada aš žado netekau, nes buvau jau 2 IUI pasidariusi, taip pat ji pasakė, kad su vyro sperma nelabai gerai ir kad vasarą aš net nebandyčiau kartoti IUI nes vis tiek nepastosiu, bet aš neklausiau ir pasidariau 3 nesėkmingą IUI. Na ir kulminacija, pagal ją aš turėčiau pastoti po kelionės, kalėdų senelis man tūrėtų atnešti didžiausią trokštamą dovaną, o 2007 metais aš jau būsiu mamytė, va tokia mano istorija pas burėją. P.S. mano draugė ėjo visiškai priešingai nusiteikusi nei aš, ji netikėjo dar neįžengus pro jos duris, tai sakė, kad jai nieko ji nepatikė, nes negalėjo prie jos prieti. Taip, kad netinkinčioms geriau tenai neiti. Nuojauta parašysiu į a.ž tel. nr.
Tiesiog as, linkiu, kad pranasystes issipildytų kai taip pateikia, tai norom nenorem pradedi tikėti atsiųsk man, kas čia per tetulytė, nutepensiu ir aš įdomumo dėlei  bent jau babkes pataupysiu ant IUI, jei ji sakys, kad nesėkmingos bus
 +2006 08 18, 19:04--> QUOTE(tiesiog aš  @ 2006 08 18, 19:04) kulminacija, pagal ją aš turėčiau pastoti po kelionės, kalėdų senelis man tūrėtų atnešti didžiausią trokštamą dovaną, o 2007 metais aš jau būsiu mamytė, va tokia mano istorija pas burėją. P.S. mano draugė ėjo visiškai priešingai nusiteikusi nei aš, ji netikėjo dar neįžengus pro jos duris, tai sakė, kad jai nieko ji nepatikė, nes negalėjo prie jos prieti. Taip, kad netinkinčioms geriau tenai neiti. Nuojauta parašysiu į a.ž tel. nr. Tiesiogaš Kaip bus taip bus, bet labai smagu girdėti, kad dabar esi optimizmo pilna O tai jau yra laaaabai gerai. Gal gali ir man parašyti į AZ kas tai yra per Motera?
Tiesiog as:),persiusk ir man tos burejos telefoniuka.Na labai jau suintrigavo tavo pasakojimas
Musmiryte
2006 08 19, 11:39
Tiesiog aš, gal ir man galėtum duoti burėjos kontaktus? O kiek pas ją kainuoja? Niekada gyvenime nesu buvusi pas burėją
ot tai reklama gavosi Tiesiog as, gali dabar is burejos po 5Lt imti uz kiekvieną musu kaip naują klientę o iš tiesų tai čia bus labai įdomu- kaip koks nepriklausomas tyrimas gausis prašau, visas pas ją apsilankiusias parašyti savo įspūdžius
2006 08 19, 11:54
Kaip matau prisidirbau  , ot klienčių užsiundžiau. Tik noriu dar kartą perspėti ir pasakyti, kad jau ne visai taip ji viską pataiko, bet ką parašiau tai ji man tikrai pasakė. Nenoriu kad jūs nusiviltumėt, bet telefona persiusiu visoms prašančioms. Tiesa kaina mano manymu nedidelė apie 30-40 litų, tai pabandyti galima. Sekmės
Nu bet niekaip nesuprantu, mergaites, kaip jus galite tiketi kazkokios bobutes pasakomis  Nu nesuprantu
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 13:57) Nu bet niekaip nesuprantu, mergaites, kaip jus galite tiketi kazkokios bobutes pasakomis  Nu nesuprantu  tiesiog yra smalsu ir įdomu, galimybė paįvairinti kasdienybę vieni eina į kiną, kiti į muziejų, lygiai taip pat vieną kartą per dešimtmetį galim nulinguoti pas būrėją absoliučių tiesų gyvenime nebūna, nevisada gali tikėti tuo, kas akivaizdu, tačiau kartais gali patikėti tuo, kas visiškai nesuprantama
2006 08 19, 12:12
Persiunčiau visoms, kurios prašė. Tikrai bus įdomu sužinoti ar bent kiek pataikė kitoms mergaitėms. Ir dar noriu jus suintriguoti, viena moteris bet prieš kokius 5 metus buvo pas tą pačią būrėją, tai jai pasakė, kad po 10 metų santuokos išsiskirs su vyru, tuomet ji niekaip negalėjo patikėti, kad taip bus, bet atėjus tam laikui taip ir įvyko. Na viskas baigiu reklamą O dėl tikėjimo aš nesu naivi, ir netikiu visokiais kasdieniais horoskopais, bei nepriimu visų būrėjos pasakytų dalykų kaip dogmų, ir pas būrėją buvau tik antrą kartą savo gyvenime.
QUOTE(Roželė @ 2006 08 19, 13:10) Aš irgi buvau pas burėją,žinot ka ji man pasakė,ogi panašiai,kaip ir tiesiog aš.Sako turėsi du vaikus bet arba bus dvynukai arba viens po kito ir busi mama 2007 metais.Aš paklausiau ar aš pastosiu 2007 ar jau turėsiu kūdikį.Ji pasakė mama gali reikšti tą arba kitą. Taigi sakė,kad pirmą turėsiu berniuką,o po to mergaitę. Aš pastojau,laukiuosi vieno kūdikio ir 2007 kovo mėn. būsiu mama. Dar nežinau lyties,vaikiuko(ji man aišku nesvarbi) bus matyti. Man atrodo Tiesiog aš mes buvom pas tą pačia,ji buria ir iš kortų ir iš kavos,ji iš Karoliniškių,gatvė iš P raidės?? Ar tau tai padejo? Ar pradejai labiau tiketi, kad turesi vaiku? Idomu, ar ji kam sakytu, kad jos niekada netures vaiku? Turbut ne...
2006 08 19, 12:22
QUOTE(Roželė @ 2006 08 19, 13:10) Aš irgi buvau pas burėją,žinot ka ji man pasakė,ogi panašiai,kaip ir tiesiog aš.Sako turėsi du vaikus bet arba bus dvynukai arba viens po kito ir busi mama 2007 metais.Aš paklausiau ar aš pastosiu 2007 ar jau turėsiu kūdikį.Ji pasakė mama gali reikšti tą arba kitą. Taigi sakė,kad pirmą turėsiu berniuką,o po to mergaitę. Aš pastojau,laukiuosi vieno kūdikio ir 2007 kovo mėn. būsiu mama. Dar nežinau lyties,vaikiuko(ji man aišku nesvarbi) bus matyti. Man atrodo Tiesiog aš mes buvom pas tą pačia,ji buria ir iš kortų ir iš kavos,ji iš Karoliniškių,gatvė iš P raidės?? Rožele, man jau baisu pasidarė, aha ta pati, gyvena gatvėje iš P raidės, bet klausyk tau jau kažkas išsipildė  , bet gal ji visoms tą patį šneka  Žinok kažkaip net neramu pasidarė, o tau dar daug pataikė? Tiesa man pasakė, kad pas mane bus 2 berniukai
Ir visoms apie vaikus sako  Gal ji SM skaito? IVF skyreli?
2006 08 19, 12:33
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 13:29) Ir visoms apie vaikus sako  Gal ji SM skaito? IVF skyreli?  tarp kitko sicily, aš pati pradėjau klausinėti apie vaikus, o ji sako, o ar tu dėl to nerimauji? nėra dėl ko, net neabejok, tu tikrai būsi mama Na vienu žodžiu tu esi iš tų netikinčių ir tai nėra blogai, kas būtų jei visi tikėtų
 +2006 08 19, 13:33--> QUOTE(tiesiog aš  @ 2006 08 19, 13:33) tarp kitko sicily, aš pati pradėjau klausinėti apie vaikus, o ji sako, o ar tu dėl to nerimauji? Na va pati ja uzvedei ant temos O as tikiu siek tiek kitais dalykais, bet cia jau kita tema
2006 08 19, 12:43
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 13:37) Na va pati ja uzvedei ant temos O as tikiu siek tiek kitais dalykais, bet cia jau kita tema  Sicily, o tu galvoji, kad būrėja tavo gyvenimo lapus vers kaip knygos ir viską sakys, žinoma, kad ne, kai kada reikia pačiam užduoti tau rupimus klausimus, žinoma ne visi eina dėl vaikų, kiti eina dėl verslo, ar kitų jų gyvenime svarbių sprendimų priėmimo, o kad į kažką tiki tai tikrai gerai, nes be tikėjimo žmogus tikraiū palūžtų
Svetucia
2006 08 19, 13:14
Ir aš buvau vieną diena pasirengusi eiti pas bureja, nes ikalbejo bendradarbe. Labai jau rupi ir man tas pats klausimelis kaip ir visoms..... Jau ir iš darbo buvau išsiprašiusi, bet nuėjusi jos neradau  . Tuomet nusprendžiau,kad matyt dar man nereikia sužinoti savo ateities.... Bet kirminiukas vis graužia.... Tikriausiai greitu laiku vėl bandysiu ....
Po paskutinio karto, kažkiek atvėsau nuo noro lankytis pas būrėjas, nes ji pasakė vieną dalyką, kurio nenorėčiau, kad įvyktų, todėl galvoju, kad taip neatsitiks. Bet po keliu dienų išgirdau neblogus atsiliepimus apie kitą moteriškę, kuri buria taro kortomis, tai dabar vėl pradėdu norėti pas ją nueiti ir pasitikslinti gautą informaciją. Siaubas koks prisirišimas prie pletkų, ne kaip kitaip
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 14:37) O as tikiu siek tiek kitais dalykais, bet cia jau kita tema  o kuom tu tiki? Papildyta:QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 14:14) Idomu, ar ji kam sakytu, kad jos niekada netures vaiku? Turbut ne...  mano mociute burdavo kortomis tai ji niekada nesakydavo svetimiems labai blogų dalykų sakydavo, kad tuomet nebeateis klientai po mirties gavau is mociutes vieninteli palikimą - "stebuklngas" jos kortas drauges paburiu, jei kuri nori bet niekada rimtai į tai nežiūrėjau traktuoju tai kaip pramoga, bendravimo būdą, mergaitiskų vakarėlių paįvairinimą be je, simtu procentu pritariu, kad besiburiantys beveik visada patys uzveda ant jiems aktualiausių temų
QUOTE(Kvakse @ 2006 08 19, 15:51) o kuom tu tiki?
As tikiu Dievu, na bet sakau cia visai kita tema  Nors buna dienu, kai galvoju, ir ka gi jis veikia, kodel manes neisgirsta... Kiekvienas nori kazkuo tiketi, nes be to turbut is vis neimanoma butu.  Ech kaip noreciau jums visoms isburti, kad turesite savo vaikuciu ir ne po viena  Ar patiketumete manim?
QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 17:07) As tikiu Dievu, na bet sakau cia visai kita tema  Nors buna dienu, kai galvoju, ir ka gi jis veikia, kodel manes neisgirsta... jis tikrina tavo tikėjimo stiprumą bent jau taip kūnigėlis sakė
QUOTE(Kvakse @ 2006 08 19, 12:14) Tiesiog as, linkiu, kad pranasystes issipildytų kai taip pateikia, tai norom nenorem pradedi tikėti atsiųsk man, kas čia per tetulytė, nutepensiu ir aš įdomumo dėlei  bent jau babkes pataupysiu ant IUI, jei ji sakys, kad nesėkmingos bus Sveikos, Jau vakar norejau parasyti... As ir buvau pas bureja, kuri man pasake, kad as neturesiu vaiku nuo savo vyro.... Siuo metu pasidariau jau 2IVF, vis aplanko mintys, ka sake bureja, gal geriau buciau nejusi pas ja... Ir kaip jus darytumet mano vietoje, jei bureja butu jums taip paskiusi?nuleistumet rankas? Bet mes juk patys savo likimo kalviai, negi negalime pakeisti likimo? Negi man rekejo nuleisti rankas ir nieko nebedaryti, bet as taip negaliu... O kaip jus pasielgtumet? Taupytumet pinugelius? Cia pamastymui.... Kitoms draugems labai pildosi, ka pasake si bureja....
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 19, 17:11) As ir buvau pas bureja, kuri man pasake, kad as neturesiu vaiku nuo savo vyro....
tokiu atveju visada padeda interpretacijos pvz: o gal ji sakydama, kad neturesi nuo savo vyro, turėjo omeny, kad neturėsi natūraliai juk jei per IVF, tai ne visai tik tavo vyro, bet ir medicinos leliukas gausis jei tik yra noro, išvartyti gali bilikaip
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 19, 16:11) Sveikos, Jau vakar norejau parasyti... As ir buvau pas bureja, kuri man pasake, kad as neturesiu vaiku nuo savo vyro.... Siuo metu pasidariau jau 2IVF, vis aplanko mintys, ka sake bureja, gal geriau buciau nejusi pas ja... Ir kaip jus darytumet mano vietoje, jei bureja butu jums taip paskiusi?nuleistumet rankas? Bet mes juk patys savo likimo kalviai, negi negalime pakeisti likimo? Negi man rekejo nuleisti rankas ir nieko nebedaryti, bet as taip negaliu... O kaip jus pasielgtumet? Taupytumet pinugelius? Cia pamastymui.... Kitoms draugems labai pildosi, ka pasake si bureja.... Vat to as ir bijociau... O jei ji suklydo, o jei nesamone pasake, negi nuleisciau rankas. Del to ir sakau, kad merginos drasiai eina pas burejas tada, kai tikisi gauti teigiamu atsakymu, kazko, kas palaikytu tikejima. Ir viskas faina, kai juos gauna. O tavo atveju patarciau tikrai nepasiduoti, manau gydytojai daugiau ismano, nei burejos, jeigu jie sako, kad yra vilciu, tai vadinasi yra. Linkiu neprarasti brangiausio dalyko - tikejimo kad pavyks. Ar lauki IVF rezultatu? Kada ji dareisi? Tikiuosi labai nestresuoji, nes dabar tau maziausiai to reikia.
QUOTE(Kvakse @ 2006 08 19, 17:15) tokiu atveju visada padeda interpretacijos pvz: o gal ji sakydama, kad neturesi nuo savo vyro, turėjo omeny, kad neturėsi natūraliai juk jei per IVF, tai ne visai tik tavo vyro, bet ir medicinos leliukas gausis jei tik yra noro, išvartyti gali bilikaip Butent, kad ji visa padeti zinoji, nes pas ja buvau ne karta. Seniau vis kazka snekejo, kad turesiu.....o kai paklausiau tiesiai sviesiai - tai pasake, kad mano vyras NIEKADA netures vaiku... Papildyta:QUOTE(Sicily @ 2006 08 19, 17:16) Vat to as ir bijociau... O jei ji suklydo, o jei nesamone pasake, negi nuleisciau rankas. Del to ir sakau, kad merginos drasiai eina pas burejas tada, kai tikisi gauti teigiamu atsakymu, kazko, kas palaikytu tikejima. Ir viskas faina, kai juos gauna. O tavo atveju patarciau tikrai nepasiduoti, manau gydytojai daugiau ismano, nei burejos, jeigu jie sako, kad yra vilciu, tai vadinasi yra. Linkiu neprarasti brangiausio dalyko - tikejimo kad pavyks. Ar lauki IVF rezultatu? Kada ji dareisi? Tikiuosi labai nestresuoji, nes dabar tau maziausiai to reikia. Visokios mintys uzeina, isodino tik vakar. Taip, kad ilgas laukimas pries akis. Bet, kad ir nieko nepavyks si karta, as vistiek nenuleisiu ranku... Nes, kiek pamenu, kai kalbejo apie kita vyra, tai ji uzsimine, kad kaip as pasielgsiu susipazinusi su kitu vyru, ji negali pasakyti, nes viskas priklauso nuo manes. Tai manau ir kalbant apie vaikus - viskas priklauso nuo manes, argi ne taip?
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 19, 16:22) Butent, kad ji visa padeti zinoji, nes pas ja buvau ne karta. Seniau vis kazka snekejo, kad turesiu.....o kai paklausiau tiesiai sviesiai - tai pasake, kad mano vyras NIEKADA netures vaiku... Gytaute, netikėk tu ta būrėja po velniais, visi žmonės gali turėti vaikų, tik kartais jiems reikia medikų pagalbos, viskas bus gerai ir vyk blogas mintis kuo toliau  Tau tikrai pasiseks  Būrėjos paprasčiausiai geros psihologės,reikia tik užvesti temą ir tau jos pripasakos tokių dalykų.............. netikėkit !!!!!
|
|