Samanta
2009 03 10, 18:19
 +2009 03 10, 17:43--> QUOTE(Snieguole  @ 2009 03 10, 17:43) As buvau pas bureja lapkricio men. ir konkreciai uzklausiau, kaip ten su tais vaikais, nes noriu seimos (buvau pora men. po persileidimo), tai ji atsake, kad galiu pastoti, kad ir is karto, taciau jei pastosiu iki vasario men., tai bus labai nelengvas nestumas. Tai vat, pastojau is pirmo karto per pacias nevaisingiausias dienas, nestumas tikrai sunkus. Bet kaip bureja sake, tai viskas bus gerai ir isnesiosiu sveika vaikiuka  Ai, dar sake, kad galiu turet iki 5 vaiku  ir tik 1 ju bus mergaite...  Tikiuosi, kad sita burimo dali ji suklydo.  Jei ne paslaptis, koks miestas?
Euforija911
2009 03 10, 19:54
sveika snieguole...o ish kokio tu miesto ir pas kokia bureja buwai...?labai noreciau nueit pas bureja...
Snieguole :)
2009 03 12, 19:30
Sita bureja Vilniuje, vardu Zoja.
Sveikos mergaites Apturejau ir as toki "dziaugsma" apsilankiusi pas bureja...vienu metu buvau labai susizavejusi siuo dalykeliu, tad buvau pas keleta bureju nulekusi... Siaip visos jos pasako praeiti, daugmaz nupasakoja ir ateiti... Bet paskui pradejau pastebeti, kad tampu priklausoma nuo tu pranasysciu - pasake, kad kazkas turi ivykt ir tu to lauki, nieko kito negalvoji ir esi isitikines, kad taip ir bus...Kiti tikslai tavo gyvenime tampa tarsi paralyziuoti, nes gi turi butinai ivykti tai, ka bureja ispranasavo...paskui pradedi matyti ivairius zenklus, kurie esa nurodo, jog tuoj tuoj taip ir bus, kaip pasakyta buvo... Daugelis dalyku man neissipilde ir ne nekvepia tou, ka jos man ispranasavo... Pasidariau isvada, kad esame didziaja dalimi patys savo likimo kalviai - darykime viska, kas priklauso nuo musu, kad pasiektume uzsibreztu tiklsu, tikekime, kad taip butinai ir ivyks ir pamatysite, kad likimas uz tai atseikes su kaupu (geraja to zodzio prasme)  Gal bus tokiu, kas mano visiskai kitaip, taciau paskaiciusi si skyreli, pamaniau, kad verta pasidalinti ir savaja patirtimi Sekmes visoms
2009 03 12, 21:07
QUOTE(*Mila* @ 2009 03 12, 21:00) Sveikos mergaites Apturejau ir as toki "dziaugsma" apsilankiusi pas bureja...vienu metu buvau labai susizavejusi siuo dalykeliu, tad buvau pas keleta bureju nulekusi... Siaip visos jos pasako praeiti, daugmaz nupasakoja ir ateiti... Bet paskui pradejau pastebeti, kad tampu priklausoma nuo tu pranasysciu - pasake, kad kazkas turi ivykt ir tu to lauki, nieko kito negalvoji ir esi isitikines, kad taip ir bus...Kiti tikslai tavo gyvenime tampa tarsi paralyziuoti, nes gi turi butinai ivykti tai, ka bureja ispranasavo...paskui pradedi matyti ivairius zenklus, kurie esa nurodo, jog tuoj tuoj taip ir bus, kaip pasakyta buvo... Daugelis dalyku man neissipilde ir ne nekvepia tou, ka jos man ispranasavo... Pasidariau isvada, kad esame didziaja dalimi patys savo likimo kalviai - darykime viska, kas priklauso nuo musu, kad pasiektume uzsibreztu tiklsu, tikekime, kad taip butinai ir ivyks ir pamatysite, kad likimas uz tai atseikes su kaupu (geraja to zodzio prasme)  Gal bus tokiu, kas mano visiskai kitaip, taciau paskaiciusi si skyreli, pamaniau, kad verta pasidalinti ir savaja patirtimi Sekmes visoms  Visiskai sutinku, kad tam tikrus dalykus tikrai galima sau tiesiog isikalbeti.
Svetulia
2009 03 13, 12:01
 +2009 03 10, 18:43--> QUOTE(Snieguole  @ 2009 03 10, 18:43) As buvau pas bureja lapkricio men. ir konkreciai uzklausiau, kaip ten su tais vaikais, nes noriu seimos (buvau pora men. po persileidimo), tai ji atsake, kad galiu pastoti, kad ir is karto, taciau jei pastosiu iki vasario men., tai bus labai nelengvas nestumas. Tai vat, pastojau is pirmo karto per pacias nevaisingiausias dienas, nestumas tikrai sunkus. Bet kaip bureja sake, tai viskas bus gerai ir isnesiosiu sveika vaikiuka  Ai, dar sake, kad galiu turet iki 5 vaiku  ir tik 1 ju bus mergaite...  Tikiuosi, kad sita burimo dali ji suklydo.  gali gali parasyti sios burejos te. ir adresa. Buciau labai dekinga
wainona
2009 03 28, 16:19
buvau ir as pas tris iswiso..dvi tai sudo primale,bet drauges mociute ismete wis tiesa,net iki smulkmenu,vat tik apie vaikus nieko nesake,jin man taip trumpai metus i prieki ,mazdaug,tai wiskas iki paskutinio zodzio issipilde...dbr esu laimingasi vedus jin to dar nemate ar nesake ir net neiciau pas ja ne uzka ..nes bijau kas bus ateity zinot...jei dievas duos ir turesim vaikiuka,nors db ir neiseina
Ruby Tuesday
2009 03 28, 16:48
Mano vyrui vienas pazistamas skaite is delno ir pasake: "Kai tavo zmona pirma karta pastos, jai prireiks aborto". Pirmas mano nestumas baigesi persileidimu, taigi beveik pataike. Bet sake, kad kitas nestumas gerai pasibaigs, tikiuosi O man viena bureja is delno perskaite, kad turesiu du sunus. Tikiuosi, suklydo, nes bent vienos dukreles noriu
Sveikos,nenukabinkit nosies,viskas visom bus gerai  nuo vaikystes burejos ir net mociute bure kad bus dvynukai,na ir ka: jie tikrai bus,teko palaukti.O nebandet nueiti V ilniuje pas Jurate malinauskiene,kai kas giria
Kamiliuk
2009 04 07, 09:07
QUOTE(ferari @ 2009 03 29, 18:04) Sveikos,nenukabinkit nosies,viskas visom bus gerai  nuo vaikystes burejos ir net mociute bure kad bus dvynukai,na ir ka: jie tikrai bus,teko palaukti.O nebandet nueiti V ilniuje pas Jurate malinauskiene,kai kas giria  Gal kas lanketes pas Kristina ,VLN,Justiniskese?Ji nuima nuziurejimus ir pan dalykus,taip pat stubura gydo rankomis(jei yra iskreipimas,tai slankstelius i vieta stato)ir tiesa,anksciau tuo netikejau,bet girdejau kad isgyde ir ne vienam,bet tas gydymas gali kelis metus trukt,1 karta per men reikia daryt ta procedura..Taip pat nusako praeiti ir ateiti,nesuklisdama....Net gali tiksliai aprasyti numirusio giminaicio isvaizda bei jo gyvenimo buda....Pries tai nieks jai nieko nepasakoja...Sitai moteriskei duota Dievo dovanasioj srity.Tiesiog apie praeiti nlb idomu ir klausyt,bet jei matai kad tiksliai pasako praeiti,tai poto gali tiket kad teisybe ir apie ateiti pasakys.Lb noriu pas ja nueit, bet nepaklausiau tada pas tuos kurie pasakojo tiksliu jos kontaktu,tik zinau kad vardas Kristina ir kad gyvena Justiniskese ,nes tuo metu tikrai nesiruosiau eit. Gal kas gali pagelbet?:)buciau begalo dekinga
Sanabela
2009 05 05, 10:06
QUOTE(*Mila* @ 2009 03 12, 21:00) Sveikos mergaites Apturejau ir as toki "dziaugsma" apsilankiusi pas bureja...vienu metu buvau labai susizavejusi siuo dalykeliu, tad buvau pas keleta bureju nulekusi... Siaip visos jos pasako praeiti, daugmaz nupasakoja ir ateiti... Bet paskui pradejau pastebeti, kad tampu priklausoma nuo tu pranasysciu - pasake, kad kazkas turi ivykt ir tu to lauki, nieko kito negalvoji ir esi isitikines, kad taip ir bus...Kiti tikslai tavo gyvenime tampa tarsi paralyziuoti, nes gi turi butinai ivykti tai, ka bureja ispranasavo...paskui pradedi matyti ivairius zenklus, kurie esa nurodo, jog tuoj tuoj taip ir bus, kaip pasakyta buvo... Daugelis dalyku man neissipilde ir ne nekvepia tou, ka jos man ispranasavo... Pasidariau isvada, kad esame didziaja dalimi patys savo likimo kalviai - darykime viska, kas priklauso nuo musu, kad pasiektume uzsibreztu tiklsu, tikekime, kad taip butinai ir ivyks ir pamatysite, kad likimas uz tai atseikes su kaupu (geraja to zodzio prasme)  Gal bus tokiu, kas mano visiskai kitaip, taciau paskaiciusi si skyreli, pamaniau, kad verta pasidalinti ir savaja patirtimi Sekmes visoms   visad maniau, kad ka pasako tai ir gyvena zmones ta mintimi ir nelaimiu prisisaukdami ir geru ivykiu... Del to niekad ir nebuvau pas burejas  nors puseserei ka isbure viskas issipilde, bet visvien manau del tu paciu isitikinimu kad viskas ivyks ir laukia..
Euforija911
2009 05 05, 10:18
 +2009 03 12, 20:30--> QUOTE(Snieguole  @ 2009 03 12, 20:30) Sita bureja Vilniuje, vardu Zoja.  Tai gal snieguole gali tos burejos man nr atsiust i AZ ar bent jau cia jos nr parashyti...Ir dar kazkuri raset apie jurate bureja tai gal ir jos nr galit duot..?
2009 05 06, 10:34
QUOTE(Euforija911 @ 2009 05 05, 11:18) Tai gal snieguole gali tos burejos man nr atsiust i AZ ar bent jau cia jos nr parashyti...Ir dar kazkuri raset apie jurate bureja tai gal ir jos nr galit duot..? 852629780 Zoja, skambinti nuo 21 val 45 min iki 22 val, jei niekas nesikeitė.
abigaile88
2009 05 06, 12:03
del bureju-tai na galiu pasakyt tiek,kad ....buvau gal kokius 3 kartus ir visada pas skirtingas,na pirma man sake kad turesu 2 vaikucius o antroji sake kad po nauju metu gali but kad tu pastosi,o jei nepastojimas tai bus kazkokiu problemu su sveikata,o istikro taip ir buvo sausio pab.jau testas parode ||  tik tiek kad nestumas buvo nesivystantis na man nelabai patiko,tai kad ji nieko konreciai nepasake apie mano praeiti.....tik i ateiti nupasakojo kazkiek tikiuos kad ta kuri sake kad bus 2 vaikuciai,nesuklydo.....  nes kol kas buvo 2 nest-ir nesekmingi o gal idomumo deliai ,kas zino SIAULIUOSE bureju,kuriuos jom daug maz pasake viska,ir tai pasitvirtino?!
Daivole
2009 05 08, 18:44
sveikutes.  skaitinejau jusu nuomones apie burejas. na as turbut per daznai pas jas einu. bet tas smalsumas ir prazudo  geguzes 20 diena vaziuosiu i varnius, prisiskaiciau, db truputi baisoka, kad ko negero nepasakytu  siaip aplankius gan nemazai bureju ir tikrai teke nusivilti, nes kalba pievas.pabandysiu dar si karta, tikiuosi ,,paskutini" kuriam laikui
sidrulka
2009 05 09, 12:39
QUOTE(Daivole @ 2009 05 08, 19:44) sveikutes.  skaitinejau jusu nuomones apie burejas. na as turbut per daznai pas jas einu. bet tas smalsumas ir prazudo  geguzes 20 diena vaziuosiu i varnius, prisiskaiciau, db truputi baisoka, kad ko negero nepasakytu  siaip aplankius gan nemazai bureju ir tikrai teke nusivilti, nes kalba pievas.pabandysiu dar si karta, tikiuosi ,,paskutini" kuriam laikui  sveikutės, O ar yra buvę kuriai nors taip, kad būrėja išpranaušauja, jog neturėsit vaikų, o ūs sėkmingai susilaukiat? mano mama gulėjo pernai su viena būrėja ligoninėj vienoj palatoj, tai vos tik įėjau, iškart pasakė, kad aš neturiu vaikų... paskui paparašiau nukelti kortas, tai sakė, kad ir neturėsiu, vyras žus avarijoj, tai aš gyvensiu su kitu ir auginsiu jo vaikus... dabar laukiuos - 6-tas kartas (5 prieš tai buvę nesėkmintg) ir bijau, išsipildys būrėjos žodžiai ar ne.. Kol kas viskas gerai, nors gyvenu dabar kaip tik rizikingiausiomis savaitėmis, kai anksčiau nutrūkdavo... be to esu buvus ir pas ekstrasensą... sakė kaltė dėl vaikų neturėjimo ne pas mane o pas vyrą... nors visi tyrimai rodo mano bėdas... ir neva būtų išgydęs vyrą... bet kadangi nešiaus tik vyro nuotrauką ir taip nustatė, tai maniškis man ir atkirto, jei iš nuotraukos nustatė, tai tegul nuotrauką ir gydo, nes jis netiki tokiais zabalbonais... aš irgi nei tai tikiu, nei ne... jei sėkmingai šį kart išnešiosiu, tikria netikėsiu... sako tai nekatalikiška, nors esu katalikė, bet kad ir Dievas ne visuomet padeda... perdaug jau čia visur velnio įtakos... arba galima ,,versti" kitaip- Dievas siunčia išbandymus... sėkmės visoms.
Euforija911
2009 05 09, 17:49
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 09, 13:39) sveikutės, O ar yra buvę kuriai nors taip, kad būrėja išpranaušauja, jog neturėsit vaikų, o ūs sėkmingai susilaukiat? mano mama gulėjo pernai su viena būrėja ligoninėj vienoj palatoj, tai vos tik įėjau, iškart pasakė, kad aš neturiu vaikų... paskui paparašiau nukelti kortas, tai sakė, kad ir neturėsiu, vyras žus avarijoj, tai aš gyvensiu su kitu ir auginsiu jo vaikus... dabar laukiuos - 6-tas kartas (5 prieš tai buvę nesėkmintg) ir bijau, išsipildys būrėjos žodžiai ar ne.. Kol kas viskas gerai, nors gyvenu dabar kaip tik rizikingiausiomis savaitėmis, kai anksčiau nutrūkdavo... be to esu buvus ir pas ekstrasensą... sakė kaltė dėl vaikų neturėjimo ne pas mane o pas vyrą... nors visi tyrimai rodo mano bėdas... ir neva būtų išgydęs vyrą... bet kadangi nešiaus tik vyro nuotrauką ir taip nustatė, tai maniškis man ir atkirto, jei iš nuotraukos nustatė, tai tegul nuotrauką ir gydo, nes jis netiki tokiais zabalbonais... aš irgi nei tai tikiu, nei ne... jei sėkmingai šį kart išnešiosiu, tikria netikėsiu... sako tai nekatalikiška, nors esu katalikė, bet kad ir Dievas ne visuomet padeda... perdaug jau čia visur velnio įtakos... arba galima ,,versti" kitaip- Dievas siunčia išbandymus... sėkmės visoms. Zinok as ishvis nebuwau dar pas bureja nors labai noriu bet aplinkiniai mane labai atkalbineja nuoto,uztad mano noras pas ja nueit dar didesnis bet nezinau nei vienos va cia paprasius numeriu tai gavau viena,niekaip neprisiruosiu skambint.O tau galiu pasakyt kad netikek ka taui ishpranasauja,as tai einu tik paziuret ka man priburs ir ar bent pataikys..O tu ziurek saugok save ir mazyli,sita tai jau butinai ishnesiosi tik neapkrauk galvos bereikalingom mintim..
Sidrulka, kiek iš nevilties esu buvusi pas būrėjas, tai vielties po vizitų pas jas likdavo vis mažiau  vis sakydavo, kad deja... bloga karma.... praeities klaidos ir t.t. netgi prieš antrą IVF buvau nuėjusi, tai minėjo, kad rengiuosi išleisti didelius pinigus senam norui išpildyti, bet naudos iš to maža, negausiu to, ko noriu...  Manau, kad mano neviltis vaikų klausimu buvo tokia stipri, kad tik tokią info būrėjos sugebėdavo išskaityti...
sidrulka
2009 05 09, 21:58
QUOTE(ralija @ 2009 05 09, 20:46) Sidrulka, kiek iš nevilties esu buvusi pas būrėjas, tai vielties po vizitų pas jas likdavo vis mažiau  vis sakydavo, kad deja... bloga karma.... praeities klaidos ir t.t. netgi prieš antrą IVF buvau nuėjusi, tai minėjo, kad rengiuosi išleisti didelius pinigus senam norui išpildyti, bet naudos iš to maža, negausiu to, ko noriu...  Manau, kad mano neviltis vaikų klausimu buvo tokia stipri, kad tik tokią info būrėjos sugebėdavo išskaityti...  dėkui už palaikymą... au dabar besilaukdama tikrai nedrįsčiau eit... šiaip pirmą kartą mama pas būrėją nustempė mane, kai baigiau vidurinę, kad ši išpranašautų man ateitį... jau ten buvo tokia super būrėja( dabar ji mirus), kad pas ją plaukdavo iš visos Lietuvos... netasimenu aš tų jos prognozių, tik įstrigo vienas sakinys- studijuos, bet sunkiai... tai tokį sakinį baigusiam mokyklą gali pasakyti bet kas... šiaip tai žinau burtą su adata ir siūlu kaip išsiburti, ka turėsi ar turi- berniuką ar mergaitę, jei kuri norėsit, galėsiu paandyt nupasakot... pvz mano mamai rodo teisybę, kad pirmas berniukas, antar mergaitė, paskui aju adata sustoja... tai va, man adata anksčiau stovėdavo vietoj, tai reiškė, kad nieko nėra... o dbr ir man ir vyrui rodo berniuką... taip kad tikėjimo ir vilties yra... pabadykit ir jūs išsiburti, pasakysit ar samonė ar ne... reiia paimti adatą su ilgu įvertu siūlu, paskui adatą ,,įmataškoti" švytuokliniais judesiais aplink save (ranką pridėjus prie pilvo, švystelti adatą tai į vieną pusę, tai į kitą keleta kartų... kokius 10 ar daugiau), paskui traukti tą adatą 3 kartus dešine ranka, po to ištiesti tos pačios (dešinės rankos) delną lygiagrečiai, praskėsti nykštį ir į tą tarpupirštį leisti adatą su siūlu 3 kartus (pnašiai kaip plūdę) ir tada iškelti adatą virš delno... jei adata supasi švytuokliniais judesiais- berniukas, jei sukasi ratu - mergaitė, jei stovi vietoj- nieko... kartojat tą patį ,,zababoną" tol, kol adat stovi vietoj... žodžiu jei turit 2 vaikus, tai trečiu kartu adata turėtų sustoti virš delno... jei norit pabandykit ir parašykit ar pasiteisina... laimingai visoms
*victoria*
2009 05 10, 10:24
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 09, 22:58) pabadykit ir jūs išsiburti, pasakysit ar samonė ar ne... reiia paimti adatą su ilgu įvertu siūlu, paskui adatą ,,įmataškoti" švytuokliniais judesiais aplink save (ranką pridėjus prie pilvo, švystelti adatą tai į vieną pusę, tai į kitą keleta kartų... kokius 10 ar daugiau), paskui traukti tą adatą 3 kartus dešine ranka, po to ištiesti tos pačios (dešinės rankos) delną lygiagrečiai, praskėsti nykštį ir į tą tarpupirštį leisti adatą su siūlu 3 kartus (pnašiai kaip plūdę) ir tada iškelti adatą virš delno... jei adata supasi švytuokliniais judesiais- berniukas, jei sukasi ratu - mergaitė, jei stovi vietoj- nieko... kartojat tą patį ,,zababoną" tol, kol adat stovi vietoj... žodžiu jei turit 2 vaikus, tai trečiu kartu adata turėtų sustoti virš delno... jei norit pabandykit ir parašykit ar pasiteisina... laimingai visoms  Sveika pabandžiau tavo aprašytą "burtą" su adata. Na ir ką - pirmą vaiką rodo berniukas. Taip ir yra - turiu sūnų. Toliau rodo antrą - berniukas, trečią - mergaitė, ties ketvirtu - adata nejuda. Pabandžiau šitą "burtą" kelis kartus, kad pasitikrinti ar bus kitaip. Visus kartus rodo tą patį. Kaip tik netolimoje ateityje planuoju IVF, tai meldžiu, kad šitie "burtai" būtų Dievui į ausį
sidrulka
2009 05 10, 13:02
QUOTE(*victoria* @ 2009 05 10, 11:24) Sveika pabandžiau tavo aprašytą "burtą" su adata. Na ir ką - pirmą vaiką rodo berniukas. Taip ir yra - turiu sūnų. Toliau rodo antrą - berniukas, trečią - mergaitė, ties ketvirtu - adata nejuda. Pabandžiau šitą "burtą" kelis kartus, kad pasitikrinti ar bus kitaip. Visus kartus rodo tą patį. Kaip tik netolimoje ateityje planuoju IVF, tai meldžiu, kad šitie "burtai" būtų Dievui į ausį  Linkiu kuo didžiausios sėkmės. pabandyk dar su vyru šį burtą
Daivole
2009 05 14, 18:36
Sveikutes. Tikejausi jog visos patarsis kaip ta aiskiarege is varniu, bet atsakymo taip ir nesulaukiu  o man laikas pas ja vaziuoti vis arteja. Nezinau kodel, bet jaudinuosi ir truputi bijau. Parasykit prasau jei kuri ka girdeja apie ja. Is anksto dekoju
zylutes
2009 05 14, 20:58
pabadykit ir jūs išsiburti, pasakysit ar samonė ar ne... reiia paimti adatą su ilgu įvertu siūlu, paskui adatą ,,įmataškoti" švytuokliniais judesiais aplink save (ranką pridėjus prie pilvo, švystelti adatą tai į vieną pusę, tai į kitą keleta kartų... kokius 10 ar daugiau), paskui traukti tą adatą 3 kartus dešine ranka, po to ištiesti tos pačios (dešinės rankos) delną lygiagrečiai, praskėsti nykštį ir į tą tarpupirštį leisti adatą su siūlu 3 kartus (pnašiai kaip plūdę) ir tada iškelti adatą virš delno... jei adata supasi švytuokliniais judesiais- berniukas, jei sukasi ratu - mergaitė, jei stovi vietoj- nieko... kartojat tą patį ,,zababoną" tol, kol adat stovi vietoj... žodžiu jei turit 2 vaikus, tai trečiu kartu adata turėtų sustoti virš delno... jei norit pabandykit ir parašykit ar pasiteisina... laimingai visoms  [/quote] geras šitas ir aš žinojau tik nereikia ten ta adata taip tinti į save ir sukinėti ir taip tiesą parodo keista bet tikrai veiksimgas dalykas tik įdomu kaip tai moksliškai paaiškinti nes giminėms ir draugams kiek darius tai teisa,man kortas kai kėlė sakė busberniukas ir mergaitė,adata rodo tą patį
[quote=zeroo7,2009 05 14, 21:58] pabadykit ir jūs išsiburti, pasakysit ar samonė ar ne... reiia paimti adatą su ilgu įvertu siūlu, paskui adatą ,,įmataškoti" švytuokliniais judesiais aplink save (ranką pridėjus prie pilvo, švystelti adatą tai į vieną pusę, tai į kitą keleta kartų... kokius 10 ar daugiau), paskui traukti tą adatą 3 kartus dešine ranka, po to ištiesti tos pačios (dešinės rankos) delną lygiagrečiai, praskėsti nykštį ir į tą tarpupirštį leisti adatą su siūlu 3 kartus (pnašiai kaip plūdę) ir tada iškelti adatą virš delno... jei adata supasi švytuokliniais judesiais- berniukas, jei sukasi ratu - mergaitė, jei stovi vietoj- nieko... kartojat tą patį ,,zababoną" tol, kol adat stovi vietoj... žodžiu jei turit 2 vaikus, tai trečiu kartu adata turėtų sustoti virš delno... jei norit pabandykit ir parašykit ar pasiteisina... laimingai visoms  [/quote] geras šitas ir aš žinojau tik nereikia ten ta adata taip tinti į save ir sukinėti ir taip tiesą parodo keista bet tikrai veiksimgas dalykas tik įdomu kaip tai moksliškai paaiškinti nes giminėms ir draugams kiek darius tai teisa,man kortas kai kėlė sakė busberniukas ir mergaitė,adata rodo tą patį  [/quote] Sveikute  na ir man pasidare idomu bet nelabai susigaudau kaip cia reikia dariti  gal galetum savo varianta parasit kai paprasciau tai darosi
zylutes
2009 05 14, 21:21
[quote=lenkaK,2009 05 14, 23:04] geras šitas ir aš žinojau tik nereikia ten ta adata taip tinti į save ir sukinėti ir taip tiesą parodo keista bet tikrai veiksimgas dalykas tik įdomu kaip tai moksliškai paaiškinti nes giminėms ir draugams kiek darius tai teisa,man kortas kai kėlė sakė busberniukas ir mergaitė,adata rodo tą patį  [/quote] Sveikute  na ir man pasidare idomu bet nelabai susigaudau kaip cia reikia dariti  gal galetum savo varianta parasit kai paprasciau tai darosi  [/quote] pasiimi adata ant siūlo ištesi delna to žmogaus kuriam daysi nuelektrini adata į žmogų nu prilieti priepiršto ir palauki sekundėlę tadaiškeli virš delno ir laikai pora cm virš delno nejudini nieko adata turi pati judėti pradėti jei ratuku tj mergaite jei brūkšniuku juda tj berniukas ta prasme pirmyn atgal juda  jei stovi vietoj tj nieko nebus.po kiekvieno kai pajuda adta ir jau supranti ką rodo vėl nuelektrini į pirštą ir vėl kei virš delno taip darai kol ji nejuda taip gali suskiačiuoti kiek vaikučių turėsi,tikuosi suprasi kažką  nes labai stengiausi gal makalynė gavosi,parašyk kaip sekesi
[quote=zeroo7,2009 05 14, 22:21] Sveikute  na ir man pasidare idomu bet nelabai susigaudau kaip cia reikia dariti  gal galetum savo varianta parasit kai paprasciau tai darosi  [/quote] pasiimi adata ant siūlo ištesi delna to žmogaus kuriam daysi nuelektrini adata į žmogų nu prilieti priepiršto ir palauki sekundėlę tadaiškeli virš delno ir laikai pora cm virš delno nejudini nieko adata turi pati judėti pradėti jei ratuku tj mergaite jei brūkšniuku juda tj berniukas ta prasme pirmyn atgal juda  jei stovi vietoj tj nieko nebus.po kiekvieno kai pajuda adta ir jau supranti ką rodo vėl nuelektrini į pirštą ir vėl kei virš delno taip darai kol ji nejuda taip gali suskiačiuoti kiek vaikučių turėsi,tikuosi suprasi kažką  nes labai stengiausi gal makalynė gavosi,parašyk kaip sekesi  [/quote] aciukas uz paaiskinima einu bandit Papildyta:sakik o kokia ranka reikia darit?ir ar galiu pati sau tai padarit? Papildyta:na pagivensim pamatisim kiek as cia sau teisibes priburiau  bet adata rodo 2 sunus
zylutes
2009 05 14, 21:51
[quote=lenkaK,2009 05 14, 23:40] pasiimi adata ant siūlo ištesi delna to žmogaus kuriam daysi nuelektrini adata į žmogų nu prilieti priepiršto ir palauki sekundėlę tadaiškeli virš delno ir laikai pora cm virš delno nejudini nieko adata turi pati judėti pradėti jei ratuku tj mergaite jei brūkšniuku juda tj berniukas ta prasme pirmyn atgal juda  jei stovi vietoj tj nieko nebus.po kiekvieno kai pajuda adta ir jau supranti ką rodo vėl nuelektrini į pirštą ir vėl kei virš delno taip darai kol ji nejuda taip gali suskiačiuoti kiek vaikučių turėsi,tikuosi suprasi kažką  nes labai stengiausi gal makalynė gavosi,parašyk kaip sekesi  [/quote] aciukas uz paaiskinima einu bandit Papildyta:sakik o kokia ranka reikia darit?ir ar galiu pati sau tai padarit? Papildyta:na pagivensim pamatisim kiek as cia sau teisibes priburiau  bet adata rodo 2 sunus  [/quote] o kaip faina sau tj dešine ranka betman ant abiejų rodo pati sau nesidarius,eisiu pabandyti
Euforija911
2009 05 15, 12:49
Gera,paskaiciau jusu burta ir pabandziau padaryti jei viskas gerai isejo tai pirma karta labai sukosi tai iseina mergaite,na o antra trecia tai nestipreikiai pirmyn atgal judejo...Dar norejau paklaust cia gal reikejo jau  buti kad parodytu?
Zinau panasu to burto varianta  Ant savo plauko pakabinti auksini zieda. I stikline pripilti vandens iki puse ir ilesti zieda i ja, kad jis kabotu truputi virs vandens. Reiksmes tos pacios: ratu - mergaite, pirmyn atgal - berniukas. Man rodo porele  Esu daug kartu ta burta kartojusi gal 10m laikotarpyje, tai vis taip pat rodo  tikrinom ir ant susituokusios poros, kurie turi du vaikus ir daugiau neplanuoja, tai abiems ir parode kaip yra.
sidrulka
2009 05 15, 20:00
QUOTE(Euforija911 @ 2009 05 15, 13:49) Gera,paskaiciau jusu burta ir pabandziau padaryti jei viskas gerai isejo tai pirma karta labai sukosi tai iseina mergaite,na o antra trecia tai nestipreikiai pirmyn atgal judejo...Dar norejau paklaust cia gal reikejo jau  buti kad parodytu?  nebūtina būti  . cia rodo ir mazoms mergaitėsm, ka jos turės atityyje ir jua senelėms - jų turimus vaikus...
zynaida
2009 05 17, 12:09
sveikutes  paskaiciau si skyreli ir nusprendziau parasyt ir as,apie savo susitikimus su burejomis.Pirma karta nuejau drauges uzrasyta,pries 6metus.Buvau tikra ta zodzio prasme gyvenimo kryzkeleje:skyriausi su ilgameciu draugu(sugyventiniu 12metu),tuo pat metu likimas atsiunte vaikina(jis dabar mano vyras  ),keiciau gyvenama vieta ir visa kita radikaliai.Tai va,nuejau pas tokia Svieta(Kaune),ji buria taro kortom.Daviau 3 zmoniu gimimo datas,mano nuostabai pasake kieno jos yra.mete kortas ir toliau mane stebino,sake gryna tiesa apie praeiti ir dabarti.Atejo momentas -ateiciai.Iskart pasake,kad tais paciais metais santuoka civiline ir baznytine,jei pasirenku nauja vaikina.Tuo tikrai netikejau,nes mes ka tik buvom susipazine, o del buvusio pasake,jei pasiliksi su juo,viena grazia diena Tave uzmus(mums skiriantis,jis pats prisipazino,kad kartais bijo,kad gali taip nutikti,nes megdavo isgeres  )Pasake bureja ir dar daug smulkmeneliu,jos ne tokios reiksmingos(bet issipilde),o keisciausia ka pasake apie vaikus.sako,kortos rodo,kad vaikai tik uz pinigus(kaip tik pries 3men.man buvo negimdinis nestumas ir pasalino kiausintakius,iseitis tik IVF ,vadinasi tikrai tik uz pinigus)ir dar pasake ,kad mato dvynukus,bet prie vieno mato 0 metuku,vadinasi neisgyvens,liks tik vienas.Viskas issipilde kaip ir sake,tik va vaikuciu mes dar laukiam  daryta daug IVF,bet nepavyksta.Nelabai as noriu tu bureju,nes manau,jei seimoj gerai sutari ir siaip viskas normaliai,nera ko ten lankytis.Bet vel gi noras suzinot ,ar bus vaikuciu mane pastumejo dar karta apsilankyt,tik si karta pas kita-jau merginu mineta-Genute.Kalbejo apie sveikata,kaip ir tiesa pasake,bet man nepadare kaip bureja ispudzio.Del vaikuciu pasake,kad mato tik viena berniuka ir ne daugiau(kad tos raganaites zodzius isgirstu ten,kur reikia  ,butu  ).Isejau is jos ir nesupratau,ko as ten buvau  Siuo metu manau,kad geriau darytis tyrimus ir ten ieskot priezasciu,o ne pas burejas.Bet ka gali zinot,gal ir vel sumastysiu  juk mes moterys ,tokios neprognozuojamos
abigaile88
2009 05 17, 21:05
QUOTE(zynaida @ 2009 05 17, 13:09) sveikutes  paskaiciau si skyreli ir nusprendziau parasyt ir as,apie savo susitikimus su burejomis.Pirma karta nuejau drauges uzrasyta,pries 6metus.Buvau tikra ta zodzio prasme gyvenimo kryzkeleje:skyriausi su ilgameciu draugu(sugyventiniu 12metu),tuo pat metu likimas atsiunte vaikina(jis dabar mano vyras  ),keiciau gyvenama vieta ir visa kita radikaliai.Tai va,nuejau pas tokia Svieta(Kaune),ji buria taro kortom.Daviau 3 zmoniu gimimo datas,mano nuostabai pasake kieno jos yra.mete kortas ir toliau mane stebino,sake gryna tiesa apie praeiti ir dabarti.Atejo momentas -ateiciai.Iskart pasake,kad tais paciais metais santuoka civiline ir baznytine,jei pasirenku nauja vaikina.Tuo tikrai netikejau,nes mes ka tik buvom susipazine, o del buvusio pasake,jei pasiliksi su juo,viena grazia diena Tave uzmus(mums skiriantis,jis pats prisipazino,kad kartais bijo,kad gali taip nutikti,nes megdavo isgeres  )Pasake bureja ir dar daug smulkmeneliu,jos ne tokios reiksmingos(bet issipilde),o keisciausia ka pasake apie vaikus.sako,kortos rodo,kad vaikai tik uz pinigus(kaip tik pries 3men.man buvo negimdinis nestumas ir pasalino kiausintakius,iseitis tik IVF ,vadinasi tikrai tik uz pinigus)ir dar pasake ,kad mato dvynukus,bet prie vieno mato 0 metuku,vadinasi neisgyvens,liks tik vienas.Viskas issipilde kaip ir sake,tik va vaikuciu mes dar laukiam  daryta daug IVF,bet nepavyksta.Nelabai as noriu tu bureju,nes manau,jei seimoj gerai sutari ir siaip viskas normaliai,nera ko ten lankytis.Bet vel gi noras suzinot ,ar bus vaikuciu mane pastumejo dar karta apsilankyt,tik si karta pas kita-jau merginu mineta-Genute.Kalbejo apie sveikata,kaip ir tiesa pasake,bet man nepadare kaip bureja ispudzio.Del vaikuciu pasake,kad mato tik viena berniuka ir ne daugiau(kad tos raganaites zodzius isgirstu ten,kur reikia  ,butu  ).Isejau is jos ir nesupratau,ko as ten buvau  Siuo metu manau,kad geriau darytis tyrimus ir ten ieskot priezasciu,o ne pas burejas.Bet ka gali zinot,gal ir vel sumastysiu  juk mes moterys ,tokios neprognozuojamos  idomi istorija  ,net keista kad taip nupasakojo na man kiek sake kad turesiu 2 vaikus-mergyte ir berniuka,bet kol kas tik 2 nesekmingi nestumai  o paskutine bureja pas kuria buvau pries naujus metus pasake,kad galiu greit pastot arba kazkas bus blogai su mano sveikata...na taip ir buvo-kad vasario men as jau buvau 5sav nescia,tik tiek kad tas nestumas buvo nesivystantis  ,o del vyru pasake taip-bus du vyrai,tik dabar neskubek zenytis,nes tai nieko nepakeis kaip pykotes taip ir pyksites (tie pykciai daugiau seimyniniai)...o nepatiko tik tiek,kad nieko nepasake api praeiti mano...
donatadonata
2009 08 21, 15:01
sveikos merginos.na prisiskaiciau as jusu atsiliepimu apie burejas ir prisiregistravau pas ginta is panevezio.rytoj eisiu,ar ka pataikys pasakyti butinai jums parasysiu.
Euforija911
2009 08 23, 22:09
oi merginos jei tik buwot pas bureja pakomentuokit....Manau kad mane kad praakeike,tai noreciau suzinot gera bureja kad gal pasakytu ar ishtikruju taip yra ar cia tik toks laikotarpis kai labai nesiseka...
astrologe_irma
2009 08 26, 10:11
Aš asmeniškai skeptiškai žiūriu į tokius burtus. Na, kaip žaidimui gal ir nieko  O rimčiau, manau galima astrologiškai pažiūrėti, kokios tikimybės susilaukti vaikučių. Rašiau kitoje temoje, kad penkioms forumietėms dovanoju nemokamai vaisingumo kalendorių ir pažiūriu, kiek vaikučių prognozuojama. Tai vat, dar dvi forumietės gali pas mane nemokamai užsisakyti  Paskubėkite
astrologe_irma
2009 08 26, 18:32
QUOTE(liepa7 @ 2009 08 26, 16:35) Vaisingumo kalendorius sveikoms moterims kaip ir suprantamas, o nesulaukiančioms gandro dėl sveikatos problemų ?  Irgi tinka  Aišku būtu puiku plius peržiūrėti jūsų astroschemą ir bendras vaisingumo galimybes. Tik kalendoriaus sudarymas 45 Lt
fantastic_girl
2009 09 07, 11:41
QUOTE pasiimi adata ant siūlo ištesi delna to žmogaus kuriam daysi nuelektrini adata į žmogų nu prilieti priepiršto ir palauki sekundėlę tadaiškeli virš delno ir laikai pora cm virš delno nejudini nieko adata turi pati judėti pradėti jei ratuku tj mergaite jei brūkšniuku juda tj berniukas ta prasme pirmyn atgal juda jei stovi vietoj tj nieko nebus.po kiekvieno kai pajuda adta ir jau supranti ką rodo vėl nuelektrini į pirštą ir vėl kei virš delno taip darai kol ji nejuda taip gali suskiačiuoti kiek vaikučių turėsi,tikuosi suprasi kažką nes labai stengiausi gal makalynė gavosi,parašyk kaip sekesi Senas geras burtas, tik ydomu ar kam nors išsipildo?
Pusaite
2009 09 07, 14:20
QUOTE(fantastic_girl @ 2009 09 07, 11:41) Senas geras burtas, tik ydomu ar kam nors išsipildo?  nelabai as supratau ,kaip cia daromas tas burtas
Laiminge
2009 09 27, 21:33
Nemokamos paskaitos ,,Gyvenimas mūsų rankose Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos. Paskaitos tematika: 1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti. 2. Universali minties galia. 3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės 4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime. 5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime. 6. Vaikų susirgimų priežastys. Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite). P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 . Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt Paskaitos vyks siuose miestose: Lazdijuose rugsėjo 24 d. (Lazdijų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, II a.) Utenoje rugsėjo 29 d. (Utenos kolegijoje, 216 auditorija; Utenio a. 2 Utena) Vilniuje spalio 6 d. (Mokytojų namų mažoji salė) Šiauliuose spalio 8 d. Panevėžyje spalio 15 d. Telšiuose spalio 27 d. Marijampolėje lapkričio 3 d. Kaune lapkričio 5 d. Druskininkuose lapkričio 12 d.. Ignalinoje lapkričio 27 d. Tauragėje gruodžio 8 d. Kiti miestai bus lankomi 2010 m. PASKAITOS NEMOKAMOS Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau. Pradžia 18 val. Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite). Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt http://www.nerijos-konsultacijos
Crazy mama
2009 10 14, 14:24
Sveikutes,uvau, pas keleta ureju ir ka jums galiu paskyti.Kaikurios tikrai mala nesamones.Bet pas viena buvau jauna moteri tai zinokit viskas beveik isipilde ka ji ispranasavo.Ta bureja gyveno N. Vilniuje, parko gatve berods, gaila kad neturiu jos kontaktu, gal kas turite parasykite, buciau dekinga.  Noreciau dar karta apsilankyti.
Moshino***
2009 10 15, 19:27
Sveikutes,gal kuri zinot uzkalbetoja ar ekstrasensa kuris panaikina prakeikimus.Jau viskuo pradejau tiket...Aciu uz bet koki ats
O as nueinu pas viena tokia bureja mazdaug karta i dvejus metus. Ji man visada daug tiesos pasako. Norit tikekit, norit ne, bet kai issipildo vienas, kitas, o po to ir dar keli dalykai, kuriuos ji yra pasakius, tada tikrai pradedi tiketi. I rne siaip sau eiliniai dalykai, bet dideli gyvenimo pasikeitimai, kuriu tikrai pats negali nuspeti ar numatyti. Ji yra ne siaip sau bobulyte is trobos. Baigusi aukstus mokslus astrologijos ir dar velniai zino kokia tema. Turi nemazai diplomu, visi jie kabo pas ja ant sienos. Taip pat turi sertifikatus ir leidima dirbti si darba (netgi  ). Na bet svarbiausia, kad tikrai daug tiesos pasako. Kartais negliu patiketi, kai ateinu pas ja ir ji ima vardinti sakykime mano ateinanciu menesiu planus - tai ka as jau suplanavus daryti, bet ko jai nesu sakius. Ir yra dar vienas dalykas, kuri ji man pasake, bet dar vis laukiu. Sake, kad turesiu berniuka. VAt ir laukiu. Jei issipildys - pranesiu
Radvilė
2009 11 14, 15:14
QUOTE(skrite @ 2009 11 14, 11:26) O as nueinu pas viena tokia bureja mazdaug karta i dvejus metus. Ji man visada daug tiesos pasako. jei ne paslaptis, kas čia do būrėja
Euforija911
2009 11 14, 23:47
Na tai dalinkis greiciau kas cia per bureja ir kur ja galima rast..?ai gal kas dar galit pasiulyt kokiu bureju na nes as net neisivaizduoju kur ju ieskot...
tikroji meile
2009 11 22, 16:59
QUOTE(gandrė @ 2004 12 16, 18:30) Noriu papasakot seną istoriją. Maždaug prieš aštuonis metus buvau pas būrėją. Aišku labiausiai rūpėjo vaikų klausimas. Jau tada žinojau, kad gali padėt tik IVF. Pasiėmiau brolio mergytę. Galvojau prigausiu. Ir dideliam mano nustebimui ji nukėlė ateičiai dvunukus. Tik vėliau pagalvojau, kad darant IVF visai realu. Ir nuo to laiko, gyvenu atsipalaidavus ir tikiu, kad taip ir bus.  sveikos,as tikiuos gruodzio men pagaliau pavyks prisirasyt pas bureja  jau nuo rugsejo bandau,vis uzsimta...as tai vadinu kaip pramoga ,ir kazka idomaus,man patinka mistika,burtai..ir tikiu
Девочки даю может кому поможет Когда мне поставили бесплодие и сказали, что у меня не будет детей.... долго рассказывать Растут 2 хулигана Это с моего будущего сайта часть При лечении бесплодия к этой проблеме необходимо подходить комплексно и сочетать достижения современной медицины с народными средствами лечения. Больше есть лука-порея. Лечение сокамиКаждый вечер пить сок айвы: по 1-2 ст. ложки; Смесь из соков моркови, облепихи, черники (20 частей) и мумиё (1 часть); пить утром натощак и перед сном (курс: 25-28 дней); Принимать сок подорожника: по 1 ст. ложке за 30 минут до еды 3 раза в день. Свежий сок зерен пшеницы молочно-восковой спелости. Пить по 1/2 стакана 23 раза в день за 20 мин до еды. Пить свежий сок из ягод облепихи, содержащий высокий процент витамина Е, а также облепиховое масло. Народные целители говорят, что нужно есть молодило, чтобы излечить бесплодие. В качестве окуривания вдыхать дым от сожженного зверобоя, он полезен при бесплодии. Употреблять в пищу поджаренные семена конопли с солью. Вдыхать дым от сожженных семян кирказона. Адамов корень Пить отвар травы адамова корня. Заварить 1 стаканом кипятка 2 ч. л. травы, настоять, укутав, 2 ч. и процедить. Пить по 1 ст. л. 3-4 раза в день. Айва. У древних греков плоды айвы были символом красоты, любви и плодородия. Древние знахари лечили бесплодие свежим соком айвы. Сок пить от молодого месяца до двух третей его по 1 ст. л. вечером. Гвоздика (листья и цветы) применяется в виде отвара. Для этого 1 ст. л. сырья залить 1 стаканом кипятка. Пить по 1 ст. л. 3 раза в день. Отвар можно сгустить в духовке до половины и тогда пить по 1 ч. л. 3 раза в день через 2030 мин после еды. Грушанка круглолистная (дикий ладан, лесная яблонька). Настойка: 50 листьев и стеблей растения настаивать на 0,5 л водки 14 дней, процедить. Пить по 30-40 капель, запивая водой, 3 раза в день. Горицвет кукушкин Настой травы горицвета кукушника: 2 ст. л. травы залить 1 стаканом кипятка, настаивать в течение 30 мин. Принимать по 1 ст. л. 3 раза в день. Пить как чай отвар травы горицвета. Заварить 1 стаканом кипятка 1 ст. л. травы, настоять, укутав, 2 ч. и процедить. Пить по 3 раза в день. Горец птичий Залить 34 столовые ложки травы горца птичьего 0,5 л кипятка, настаивать, укутав, 4 часа и процедить. Пить по 1 2 стакана 4 раза в день за 20 минут до еды. Девясил Отвар корня девясила: 1 ч. л. корня залить 1 стаканом кипятка, кипятить в течение 15 мин. Настаивать 4 часа, пить по 1 ст. л. 3 раза в день. Зверобой. Отвар готовят из 1 ст. л. травы с цветами на 1 стакан кипятка. Пить по 1/3 стакана 34 раза в день через 30 мин после еды. Ирис солелюбивый. Настой: 1 ст. ложку сырья залить 1 стаканом кипятка, настаивать 30 минут и процедить. Пить без ограничений. Курс: 1-3 месяца. Ива. При всех гинекологических заболеваниях помогает отвар коры ивы. 1 ст. л. истолченной коры залить 1 стаканом кипятка, настаивать лучше в термосе в течение 56 ч, пить по 1 ст. л. 3 раза в день через 30 мин после еды. Календула. Отвар готовится из 1 ст. л. цветов и листьев, залитых 1 стаканом кипятка, настаивать до охлаждения. Пить по 1/2 стакана 46 раз в день между приемами пищи. Кукушкин цвет (горицвет), собранный во время цветения в утреннее время, когда высохла роса. Настой: 1 ст. ложку сырья залить 200 мл кипятка и настаивать 20 минут, процедить. Пить по 1\2 стакана 4 раза в день. Курс: 2-3 месяца. Лимонник китайский Настой плодов лимонника китайского: 1 ст. л. сухих плодов залить 1 стаканом кипятка, настаивать в течение 30 мин, пить по 1 ст. л. 2 раза в день. Подорожник применяется для лечения как женского, так и мужского бесплодия. Для этого 1 ст. л. семян залить 1 стаканом кипятка и на водяной бане выдержать не более 5 мин. Пить по 2 ст. л. 4 раза в день. Настой семян подорожника большого: 1 ст. л. семян залить 1стаканом кипятка, настаивать в течение 20 мин. Пить по 1 ст. л. 3 раза в день 12 месяца. Заварить 1 стаканом кипятка 1 ст., л. семян подорожника, кипятить на малом огне 5 мин. и настоять 1 ч. Пить по 1-2 ст. л. 3-4 раза в день за 30 мин. до еды. Этот же рецепт используется и при мужском бесплодии. Курс 1-2 месяца. Рамишия однобокая Заварить 0,5 л кипятка 3 ст. л. травы рамишии однобокой и настоять в термосе ночь. Пить по 150 мл 3-4 раза в день через 1 ч. после еды. Это же растение помогает при многих женских заболеваниях. Роза. Белая и розовая розы содержат большое количество витамина Е. При женском бесплодии применяют сироп из белой и розовой розы. При мужском бесплодии используют темно-красную или темно-розовую розы. Ромашка. Используют настой. Для приготовления разового настоя берут 11/2 ч. л. сухих цветов ромашки и заливают 1/2 стакана кипятка. Пить 3 раза в день в горячем виде. Спорыш (горец птичий). Настой: 1 ст. ложку сырья залить 1 стаканом кипятка, настаивать 30 минут, процедить. Пить без ограничений. Курс: 1-3 месяца. Настой травы спорыша (горца птичьего): залить 1 стакан травы 1 л кипятка, настоять и пить как чай. Заварить 0,5 л кипятка 3-4 ст. л. спорыша, настоять, укутав, 4 ч. и процедить. Пить по 1-2 стакана 4 раза в день за 20 мин. до еды. Шалфей. Пить по 1 десертной ложке 2 раза в день натощак сок свежего растения шалфея. Средство следует принимать в течение 12 дней, сразу же после прекращения месячных. Применяют как при женском, так и при мужском бесплодии. Настой готовят так: 1 ч. л. семян на 1 стакан кипятка. Пить по 1 д. л. 2 раза в день утром натощак и перед сном в течение одиннадцати дней сразу после прекращения менструации. Курс лечения 3 месяца. Если не наступит беременность, то через 2 месяца повторяют лечение. Заварить 1 стаканом кипятка 1 ч. л. травы шалфея и настоять 30 мин. Пить по 1/3 стакана 3 раза в день за 30 мин. до еды. Другой способ: пить по 1 дес. л. 2 раза в день натощак и вечером сок свежего растения шалфея. Средство следует принимать в течение 12 дней сразу же после прекращения месячных. Щавель. При лечении женского бесплодия применяют настой щавеля, который готовят следующим образом: 1 ст. л. щавеля залить 1 стаканом кипятка, проварить на малом огне в течение 1 мин. Настоять до охлаждения. Пить 3 раза в день за 30 минут до еды по 1/3 стакана. Если к настою щавеля добавить спорыш и мумие, то эффект лечения наступит быстрее. Интересные рецепты Женьшень, элеутерококк колючий, толокнянка, овёс, ромашка, василёк, масло конопляное и тыквенное семя, солодка, хвощ полевой, кукурузные рыльца, туя, чёрная бузина, плаун, любисток в равных частях. Настой: 3 ст. ложки смеси залить 2 стаканами кипятка, настаивать 1-2 часа, процедить. Пить по 1/2 стакана утром и вечером. При этом прикрепить янтарь на низ живота, а на шее носить янтарный кулон или бусы. Лекарственные сборы Для лечения нарушения менструального цикла сборы. При аменорее и олигоменорее для стимуляции менструаций рекомендуются следующие сборы: тысячелистник (трава) 10 г; солодка голая (корень) 10 г; можжевельник (плоды) 10 г; зверобой (трава) 10 г; рута душистая (трава) 10 г. Отвар готовят из расчета 10 г смеси на 200 мл воды, принимают по 2 стакана на ночь; крушина ломкая (кора) 20 г; рута (трава) 20 г; розмарин (листья) 70 г. Настой готовят из расчета 10 г смеси на 200 мл воды, принимают по 1 стакану 2 раза в день (пить небольшими глотками) в течение 78 дней до появления менструации; при дисменорее рекомендуется сбор: крушина (кора) 20 г; ежевика (лист) 20 г; береза (лист) 20 г; мята перечная (трава) 20 г; тысячелистник (трава) 20 г; валериана (корень) 20 г. Принимают по 1 стакану настоя (пить небольшими глотками) в течение дня. Полынь, корень девясила, дымянка по 1 части, кукурузные рыльца, корень ревеня, мелисса, душица, софора японская, корень барбариса по 2 части, крапива, тысячелистник, корень касатика, корень белого пиона, донник белый, корень солодкипо 3 части. Настой: 3 ст. ложки смеси залить в термосе 3 стаканами кипятка, настаивать 1 ночь, процедить. Пить по 150 мл 4 раза в день. При воспалении яичников и бесплодии: смешать по 50 г листьев мать-и-мачехи, травы донника, цветов ромашки аптечной, цветов календулы и травы золототысячника. Заварить 0,5 л кипятка 2 ст. л. смеси и настоять 2 ч. Принимать по 1/3 стакана 6 раз в день до еды и между едой в течение 1-2 месяцев (при полном воздержании от половой жизни во время лечения). АпитерапияВ последние годы медицинская наука стала уделять все больше внимания изучению свойств и лечебному применению биологически активных свойств продуктов пчеловодства. К продуктам пчеловодства, применяемым в народной медицине, относятся: мед, маточное молочко, прополис, пчелиный яд, цветочная пыльца. Мед естественный продукт природы. В нем обнаружены почти все микроэлементы, которые играют важную роль в обменных процессах организма. Мед содержит такие витамины, как С, РР, К, Н; каротин, витамины группы В и другие. При лечении бесплодия используются целебные свойства меда, направленные на улучшение обмена веществ, улучшение трофики тканей, стимулирование кроветворения, повышение сопротивляемости организма. Для лечебных целей мед употребляют в больших дозах: 100 200 г в сутки, которые распределяются на три приема. Принимать мед лучше всего, растворив его в теплой воде, за 1,52 ч до или спустя 3 ч после еды. Курс лечения 2 месяца. Маточное молочко представляет собой секрет верхнечелюстных желез рабочей пчелы. В состав молочка входят микроэлементы, витамины, нуклеиновые кислоты РНК и ДНК, биостимуляторы, гамма-глобулин. Народные целители рекомендуют применять маточное молочко как стимулятор защитных сил организма и как средство, усиливающее процесс регенерации тканей. Маточное молочко это желто-белая желеобразная масса со специфическим запахом и острым кисловатым вкусом. В лечебных целях его применяют сублингвально по 2030 мг 23 раза в день. Иногда маточное молочко применяют в других видах: 250 мг маточного молочка смешивают с 100120 г медового сиропа. Принимают по 1 ч. л. за 30 мин до еды; разводят маточное молочко водкой в соотношении 1:2 и принимают этот раствор по 510 капель 23 раза в день за 1,5 ч до еды; приготавливают пилюли. Для приготовления одной пилюли необходимо 0,5 г глюкозы, 12 капли меда и 20 мг маточного молочка. Выпускается аптечный препарат маточного молочка апилак. Применяется сублингвально в виде таблеток по 0,01 г 1 таб 3 раза в день в течение 1015 дней. Прополис это пчелиный клей, которым пчелы склеивают между собой подвижные части улья. Прополис является природным антибиотиком с широким спектром действия. В народной медицине прополис применяется как лечебное средство при нарушениях менструального цикла, острых и хронических воспалительных процессах придатков матки. Обычно для лечения используют спиртовые настойки. Чаще применяют следующие способы приготовления. 100 г измельченного прополиса заливают 100 мл дистиллированной воды и нагревают до 7080 °С в течение 1 ч. Затем полученный экстракт фильтруют через бумажный фильтр и сливают в узкий высокий сосуд. Через 23 дня жидкость отделяют от выпавшего осадка. Перед употреблением этот раствор следует разбавить дистиллированной водой в требуемой пропорции. Осадок нерастворившегося прополиса можно использовать для приготовления спиртовой настойки или мази, однако действие их будет несколько слабее. Многие народные целители рекомендуют применять прополис в нативном состоянии, то есть без приготовления каких-либо специальных препаратов (вытяжек, настоек и других). В этом случае необходимо ежедневно разжевывать 13 г прополиса, глотая при этом слюну. Пчелиный яд апитоксин, вводимый в организм больного путем Пчелиный яд апитоксин, вводимый в организм больного путем ужаления пчелами или в очищенном виде, относится к числу ста
o as burejom nelabai tikiu, gal ir yra geru, ale vienetai. Pasiburiu idomumo delei (pramogai) .
SuperMama
2009 12 23, 19:07
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|