Del pastojimo problemu visi kreipiames pas gydytojus, ginekologus, o gal kas kreipesi i burejas ar babulytes?
QUOTE(alincikas @ 2004 12 16, 12:59) Del pastojimo problemu visi kreipiames pas gydytojus, ginekologus, o gal kas kreipesi i burejas ar babulytes? Nesikreipiau ir nepatariu to daryti. Apskritai, kažkur skaičiau, kad jei eini, pas būrėjas, tai nėra gerai. Tipo ji tavo laimę nusineša ar kažkas panašaus.
Noriu papasakot seną istoriją. Maždaug prieš aštuonis metus buvau pas būrėją. Aišku labiausiai rūpėjo vaikų klausimas. Jau tada žinojau, kad gali padėt tik IVF.
Pasiėmiau brolio mergytę. Galvojau prigausiu. Ir dideliam mano nustebimui ji nukėlė ateičiai dvunukus. Tik vėliau pagalvojau, kad darant IVF visai realu. Ir nuo to laiko, gyvenu atsipalaidavus ir tikiu, kad taip ir bus.
Nea, nėjau ir neisiu, nenoriu dar vieno grieko ant dūšios
Vienintelis ne visairacionalus dalykas mano praktikoje buvo folio diagnostika - kai ten į taškus rankoj beda ir pasako kokia atitinkamo organoz būklė... Tada nepatikėjau, bet man pasakė, kad problemos su kiaušidėm - tik paskui sužinojau, kad jos pas mane policistinės...
nenoriu burejomis tiketi, jos visos tokios fasyvos. Gal pries pora metu uosviene buvo pas viena, o ta pasake kad greit tures anuka. Nu ir melage
Pries pora menesiu norejau apsilankyti... bet tame miestelyje,kur buvau nebuvo burejos
Bet tada neradau,tai daugiau turbut ir neiskosiu
as buriausi pas dvi!svarbiausia ,kad laikas labais skirtingas,bet ateiti nupasakojo taip pat! tipokad kitais metais sulauksiu leliuko 2005m.paziuresim kaip cia bus,bet turiu problemu su pastojimu!Bet as tikiu,kad taip bus na vestuves jau ivyko su to paciu zmogum!Kai kas jau pildosi,bet gal tai paprasciausias sutapimas
O man isbure, kad kaip pasipils vaiku, nespesiu gimdyt
У меня подруга родила при помощи знахарки А мне вообще врачи ставили бесплодие, я пошла к бабуле , а она мне и говорит иди и не думай - всему свое время. Я знаю под Москвой есть город Серпухов, там церковь вот туда из всей России едут женщины у которых проблемы. Передача была по телевизору.
Aš dar studijų laikais buvau nuėjusi smalsumui patenkinti.sakė turėsiu 1sūnų.Keista,bet iš tikrųju gimė sūnus.Ir daugiau vaikučių neplanuoju.Bet kas ten žino, kaip bus ateityje
Na as buvau kai man buvo 15 m., su klases draugempabandem nueiti. Ten buvo ne burimo salonas, o paprasta babulyte. Ji man ten daug ka pasakojo, as jau nelabai ir atsimenu. Bet vienas dalykas isimyne labiausiai, ji pasake kad turesiu aborta, tada as negalejau net patiketi....Praejus trim metams po to sis baisus dalykas tikrai ivyko. Tuo metu graziai draugavau su berniuku (su kuriuo ir dabar iki siol draugauju), ir reikejo pasimaisyti vienam "stuobriui", no kurio ir pastojau, o dar ta mama, kai suzinojo liepe darytis aborta arba eit is namu (man buvo tik 18 m.)...
Dabar su tuo vaikinu su kuriuo draugaujame jau 9 metus, planavome vaikeli, bet 8 sav. ivyko persileidimas, po metu vel bandymas(tai ivyko pries savaite), bet vel nesekmingas (nesivystantis nestumas 9 sav.). Daktarai tik skescioja rankomis, lygtai abu sveiki.... (Dabar truputeli atsigausiu ior vel bandysime). Tad as susizinojau Vilniuje vienos tetulytes tel. ir bandysiu eiti, gal pades. Tuo labiau ta minejo, kad as esu "nuziureta", sake kad butinai turiu nueiti pas bobulyte kuri nuima tuos nuziurejimus, bet taip niekus nenuejau. Gal todel mums taip nesiseka su tais vaikeliai, reikia nuimti nuo saves prakeiksma.
Gal ir mane kas nuziurejo?
buvau ir as pas bureja pasake, kad turesiu du vaikus.. pastosiu siu metu begyje, va metai jau praejo o as kaip ne nescia taip nenescia.. nenoriu tiketi, bet tuo paciu ir tikiu..
siuo metu gydausi kinieciu medicina..nezinau kiek man tai pades, bet noriu tiketi...
Buvau pas būrėja prieš kokius tris mėn. Labai laukėm su vyru antro vaikelio ir vis niekaip neišeidavo. Būrėja pasakė kad antro ir neturėsiu niekada, o jei pastosiu tai bus persileidimas. Tai va dabas aš 8 savaite nėščia ir bliaunu kiekvieną vakarą bijodama, kad naišsipildytų būrėjos pranašystė. Geriau būčiau nėjus, bent ramiau gyvenčiau.
QUOTE(Tirli pirli @ 2004 12 21, 08:59) Buvau pas būrėja prieš kokius tris mėn. Labai laukėm su vyru antro vaikelio ir vis niekaip neišeidavo. Būrėja pasakė kad antro ir neturėsiu niekada, o jei pastosiu tai bus persileidimas. Tai va dabas aš 8 savaite nėščia ir bliaunu kiekvieną vakarą bijodama, kad naišsipildytų būrėjos pranašystė. Geriau būčiau nėjus, bent ramiau gyvenčiau. Kiek esu susidūrusi ir domėjusis, tai saulyte Tirli Pirli, tai ką mato kortose nėra aplieta titanu, mes keičiame savo gyvenimą kiekvieną sekundę. O jei įtikėsi - pati sau pasirašysi nuosprendį, nes saviįtaiga labai stiprus dalykas... Buk gerutė, spjauk ir palinkėk savo didėjančiai šeimynai sveikatos ir laimės
Nu va- pasakiau vakar mamai,kad ant svenciu griztam i Lietuva,tai ji man sake suorganizuos apsilankyma pas kazkokia pusiau bureja
Šiandien vakare einu pas viena bablyte, del nuziurejimo, paziuresiu ka pasakys. Rytoj parasysiu.
QUOTE(Tushka @ 2004 12 21, 08:29) Kiek esu susidūrusi ir domėjusis, tai saulyte Tirli Pirli, tai ką mato kortose nėra aplieta titanu, mes keičiame savo gyvenimą kiekvieną sekundę. O jei įtikėsi - pati sau pasirašysi nuosprendį, nes saviįtaiga labai stiprus dalykas... Buk gerutė, spjauk ir palinkėk savo didėjančiai šeimynai sveikatos ir laimės Aš taip ir stengiuosi daryti, tik baisiai sunku, kai visos drauges, kurios irgi buvo pas tą pačią būrėja kiekvieną dieną pasakoja kaip išsipildo jos pranašystės, o ir mano pačios kraujo tyrimai blogi.
Tirli Pirli, o tu kaip į perspėjimą žiūrėk. Svarbiausia patikėt savo norais, o tu nėštukė, taip, kad angelas sargas tikrai netoliese
Nu viskas panos, neatsilaikiau
Visko neminėsiu ką sakė. Būrė trumpai, bet kadangi mano gyvenimas palyginti ramus, viskas tiko. Aišku labiausiai rūpėjo vaikų klausimas. Nieko aš jai nepasakojau ir nesakiau. Bet nukėlė, kad visai neseniai turėjau svarbų įvykį, dėl kurio dabar labai nervuojuosi ir pergyvenu. Ir, kad tai susiję su persileidimu, nesivystančiu nėštumu ar net nesėkmingu dirbtiniu apvaisinimu(o čia tai buvau apakus). Vis dėlto, kad ir kaip ten būtų, kelia man vieną ar du vaikus ir viskas. Tik dar vienas didelis sutapimas. Kaip ir prieš daug metų, taip ir dabar net pabrėžia ir perspėja, kad berniukas bus nesveikas. Ir sunku man bus, jai neapsispręsiu. Bet jau antrą kartą nuoširdžiai įspėja. P.S. nieko nepriimu už rimtą, gyvenimas pats parodys ir išspręs, prieš gamtą nepapūsi
Kai apie metus negalėjau susilaukti vaikų, nudrožiau pas būrėją. Kažkokia čigonė. Man jos visada atrodė nepatikimos, bet ta neprišnekėjo nesąmonių. Pasakė, kad turėsiu sūnų ir dukrą, jei panorėsiu. Tačiau reikės pasigydyti, gulėti ligoninėje. Susilauksiu po metų. Tuos jos žodžius priėmiau už gryną pinigą, labai apsidžiaugiau. Daugiau kaip po metų pagimdžiau sūnų. Prieš tai gulėjau ligoninėje- darė laparoskopiją. Labai norėčiau dukros. Tikiuosi, kad išsipildys pranašystės.
QUOTE(Tushka @ 2004 12 21, 08:33) taigi cia akupunktura,,nieko gero man nepadare, nors taip gal nevertetu sakyti..
gandre, o tu cia kur ir pas kokia buvai?
As irgi buvau pas dvi, skirtinguose miestuose, jei sudedu abieju pasakojimusi i visuma, vaizdelis gaunasi labai panasus. Man pasake, kad mazdaug po menesio turesiu problemu su skrandziu, akurat... pradejo kilti rugstis, dar pasake, kad labai daug antibiotiku esu gavusi ir kol neissivalysiu kepenu, tol situacija del vaiku nepageres (vaistineje nusipirkau Hepavit - valo tulzi ir kepenis), reikia gerti 4 menesius, po menesio pastojau, bet negimdinis nestumas
Pirmą kartą, t.y. prieš 7 metus, nuėjau ir aš pas būrėją. Kai pasako teisingai praeitį, dabartį, tiki ir ateitimi. Viskas išsipildė, tik vaikučių dar nėra. Bet ji pasakė, kad tikrai turėsiu du vaikus, galbūt dar ir trečią. Buvo nurodytas laikas. Tas laikas - turėtų ivykti dabar
Dabar nelabai į temą. Žiemą vaikščiojau pas garsųjį ektrasensą Azanovą. Praėjau visą kursą. Bet deja... Aišku, jis negarantavo sėkmės, nenorėjo net pradėti, bet...
Buvau ir aš pas būrėją, tai ji man visiškai kažkokių briedų pripaistė, net praeities neatspėjo, todėl daugiau pas būrėjas neisiu ir tikrai tokiomis jų paistalynėmis netikėsiu
aš irgi kelis kartus buvau pas būrėją, tai man ji labai tiksliai viską nupasakojo, tik terminus apsirinka maždaug 3 mėnesiais.
bet daugiau kažkaip nesinori man eiti, gana sakė bus ir vaikų ir laimės, tai ko ten daugiau eit reikia tik palaukti!!
Burejos-geros psichologes
Aklai jomis netikiu, bet...Gal ir yra viena kita, kuri turi tikrai ypatingu galiu. Nueiciau ir dabar pas kokia ..Siaip, idomu...
o aš tai nė karto nebuvau pas jokią būrėją, ir tikrai neketinu pas jas eiti. Gal jos ir pasako kažkiek teisybės, bet aš bijau, kad galiu sužinot ką nors baisaus.....
Siūlau nueiti internete į svetainę, kuri lyg ir vadinasi Burtų ratas (per Google galima pasieiškot) ir ten išsiburt visais įmanomais būdais ir nemokamai. Nes visi burtai ir būrėjos iš principo yra šarlatanizmas ir ne kitaip, o dar pinigus už tai mokėt yra iš viso nesąmonė.
Nors kiekvienas aišku gali turėti savo subjektyvią nuomonę ir manoji čia gali būti ne itin populiari. Tai iš anksto atsiprašau.
Aš irgi netikiu jokiomis būrėjomis, man atrodo, kad jos tik nori gerai pasipelnyti iš visokių naivuolių ir lengvatikių.
QUOTE(Veronika @ 2005 09 14, 12:11) Aš irgi netikiu jokiomis būrėjomis, man atrodo, kad jos tik nori gerai pasipelnyti iš visokių naivuolių ir lengvatikių. Niekas per prievartą nevaro Na tikrai nesu lengvatikė ir naivi Nieko nepriimu rimtai, o ypač apie nesveiką berniuką. Bet kai po tiek metų pertraukos, visai kita būrėja, pasako lygiai tą patį, mane verčia susimąstyt. Kad ir kokia nesąmonė būtų. Ir dar mama, kaip kokia "ragana", visai nežinodama apie tai, laikas nuo laiko, šneka apie tą patį, brr... Ir dar, vėl koks sutapimas, vakar per teliką kaip tik rodė apie būrėjus
Na manau, kad zmogus dazniausiai ten nueina, kai stovi kazkokioje savo gyvenimo kryzkeleje, arba kai per daug pasidaro sunku ir neranda i savo klausimus jokio atsakymo, mes cia ko gero visos ejome suzinoti mums labai rupimo dalyko - del mazo dziaugsmo namuose... Ir jei tie burtai bent jau kiek mus psichologiskai nuramina, suteikia vilties, tai manau, kad verta! Svarbu, kad tai netaptu iprociu!
NUa nežinau dėl to tikėjimo
QUOTE(Prince @ 2005 09 14, 13:24) NUa nežinau dėl to tikėjimo Kažkaip net mintis nekilo nueiti pas būrėją, bet kažkaip visada giliai viduje žinojau, kad aš turėsiu vaikelį, nežinau iš kur tas žinojimas gal intuicija. ir kai visi aplinkui, netgi vyras ir mama sakė, ką tu ten pinigus kiši ir visiems nervus gadini, aš žinojau, kad tuoj tuoj visai ne už ilgo pastosiu, taip ir atsitiko. O pas būrėja tikrai norėčiau apsilankyti dėl antro vaikelio iš smalsumo, nes kažkaip dingo tas jausmas. gal nemoku į save įsiklausyti. patarkit pas kurią eiti (Kaune)? QUOTE(Era2005 @ 2005 09 14, 10:57) Dabar nelabai į temą. Žiemą vaikščiojau pas garsųjį ektrasensą Azanovą. Praėjau visą kursą. Bet deja... Aišku, jis negarantavo sėkmės, nenorėjo net pradėti, bet... Mano vyro mama pas ji lankesi. Sakė sugalvok norą ir galvok apie tai,o pats rankom "mojavo" aplinkui. Tuo metu mano vyras (jos sūnus) ir jos pačios vyras labai gerė. Tai ji sugalvojo ir kol jis rankom aplink ją vedžiojo vis sau kartojo: "Dieve, išlaisvink mane nuo alkoholikų". Pusės metų begyje mano vyras metė gert visai (tada aš jo dar nepažinojau) o jos vyras... mirė. Dabar ji vis kartoja: "nuvariau vyrą į kapus, tikriausiai nepataisomas alkoholikas buvo" Gal verta du kartus pagalvot prieš einant. Kartais patys nežinom ko norim arba negalim numatyti visų pasekmių.
Aš būrėjomis niekada labai netikėjau , bet kaip sakė karamelė vienu sunkiu laikotarpiu (tai buvo prieš 10 metų) mes su grupiokėm nuvažiavom pas tokį seną žilą senelį , tai buvo mano pirmas ir paskutinis apsilankymas ne dėl to ,kad nusivyliau tiesiog daugiau neprireikė , o atspėjo jis daug ką , vis kartojo ,kad likimo nepakeisiu - pirmas vaikas bus mergaitė , ir pataikė ! Tik va dėl antro susimėtė iš pradžių sakė ,kad berniukas po to ,kad mergaitė ,o paskui patylėjo ir liepė ateiti po savaitės mat jam neaišku buvo , bet kadangi vaikų klausimas man tuo metu nerūpėjo tai daugiau ir nenuėjau ... Gal ir gerai o tai būtų pribūręs ko , o dabar tai bent jau viltį turiu
Niekada nėjau ir neisiu pas būrėjas dėl savo įsitikinimų - manau, kad tai nuodėmė.
Na o kai atsiduriu nereguliuojamoje gyvenimo sankryžoje - ieškau išmintingo kunigo. To prireikė kolkas tris kartus ir visus tris kartus man labai labai padėjo, deja, vieno iš tų kunigų nebėra...
Aš pas būrėją taip pat buvau daugiau nei prieš 10 metų. Viską ką tada papasakojo buvo tiesa, nors iš pradžių ir nelabai tikėjau. Bet kai pradėjo pildytis pranašystės, prisiminiau, ką buvo sakiusi būrėja. Ir dabar dažnai pagalvoju, bet jau kažin ar ryžčiausi pakartoti vizitą. Kodėl? Nežinau. Gal kažkokia vidinė baimė, gal nepasitikėjimas, o gal dar kažkokie kiti dalykai, kurie tą norą slopina. Prieš 10 metų man tai buvo daugiau pramoga, gal todėl nenoriu erzinti likimo?
As ir niekuomet burejom ar tais ekstrasensais netikejau. Bet vyras prisigeres karta su draugeliu uzsuko. Tai jam pribure, kad tris vaikus tures. Labai norisi ta bureja tiket ir norisi tiket, kad tuos vaikus pagimdysiu jam as!
Niekada nebuvau pas būrėjas,,gal ir norėčiau,bet bijau,kad pasakys,jog neturėsiu vaikų.Nors pati tuo netikiu,bet jei taip pasakytų,tai tik apie tai ir galvočiau.Manau ,kad geriau neiti ir gyvenimas bus ramesnis.
Sveikos, jau seniai lankausi supermamos puslapiuose, bet tik dabar prisiruošiau parašyti.
Pas būrėjas niekad nesilankiau, bet vyras mane pačią vadina ragana. Todėl, kad kartais mūsų šeimoje nutinka vienokie ar kitokie pranašauti ir keisti dalykai. Moku burti kortomis, tačiau tuo neužsiimu. Tačiau kai man niekaip 2 metus nepavyko pastoti ir susilaukti antrojo vaikelio (pirmas buvo netyčiukas ir pagreitino vestuves), mano mama nuvyko pas būrėją, kuri būrė iš nuotraukos. Ten ji paklausė, ar dar turėsiu anūkų, tai atsakymas buvo toks "Be baimės". Tai, kaip paskui sužinojau, tuo metu aš jau buvau 1 savaitę nėščia ir apie tai net nežinojau.
Buvau pries keliolika metu pas ta Antanina bureja Minsko plente, dabar jau amzinatilsi, tai pribure ji man visko, bet svarbiausiai pribure 2 vaikus, kuriu as niekaip nesulaukiu, bet kas yra baisiausia, kad turejau 2 negimdinius nestumus, tai dabar labai bijau, kad tai ir nebutu jos ispranasauti 2 vaikai
Labai noreciau, kad jos pranasystes issipildytu, bet abejoju
As buvau 2 kartus pas ta pacia bureja. Ir abu kartus ji mete tik tiesa ir tik tiesa
QUOTE(auklyte @ 2005 09 14, 21:24) Niekada nebuvau pas būrėjas,,gal ir norėčiau,bet bijau,kad pasakys,jog neturėsiu vaikų.Nors pati tuo netikiu,bet jei taip pasakytų,tai tik apie tai ir galvočiau.Manau ,kad geriau neiti ir gyvenimas bus ramesnis. Na tiesą sakant tavo žodžiuose yra mano mintys. Noriu pabandyt, bet bijau... |