Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamos draugas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Libra
Noreciau paklausti vienisu mamyciu, ar teko jums draugauti su vaikinu arba vyru, taip sakant "be praeities", kuris niekada nebuvo vedes ir neturi vaiku. Ar jis pasake savo giminems kad jus turite vaikuti o gal net du ar trys? Ar tai slepe ilga laika? Kaip jus buvot priimta i jo giminiu rata? Siltai, draugiskai ar jums leido suprasti kad jus jo neverta, nes jam reikia normalios merginos be vaiku, be "uodegu" ir t.t.?
Dee_Dee
Man.Tikrai labai bijojau artimųjų reakcijos, bet... Dar kol nieko rimto negalvojom aš atvažiuodavau pas juos ( ten kaimas, geros sąlygos poilsiauti su vaikais) kaip paprasta draugė. Su visais vaikais. Taip kad naujienos nebuvo, nieko neslėpėm. Kadangi jo tėvai kitų anūkų neturėjo, o maniškiai kaip tik tiko tokiam vaidmeniui (4 ir 3 metų buvo): ir mielai paišdykaut, ir pačiauškėt, ir ačiū už saldainį, ir įdomu viskas rolleyes.gif tai priėmė labai draugiškai ir šiltai wink.gif Taigi tėvai, net močiutė laabai džiaugiasi. Na o jo brolio šeima kažkaip labai jau atsargiai aplink apeina, nesikalba happy.gif bet čia jau jų problemos. Taigi vaikai turi visą krūvą senelių biggrin.gif
Šiaip pastebėjau kad dažnai artimieji labai teigiamai žiūri į atsakingumą, rūpinimasi vaikais.
Tagulia
As toki turiu wink.gif Slepe apie mano 2.gif (beje, ir apie mane pacia) jis labai ilgai mad.gif beveik 2 metus mad.gif Aisku man pikta buvo ir pasakiau, kad man tai netinka schmoll.gif
Nusprendziau nutraukt tokius santykius. ...
Nezinau, ar is isgascio, kad palikau ji, ar del to, kad visgi apsisprende psagaliau, jis pakviete mus abi i jo tevu namus, Kuciu svest newyear.gif As ilgokai lauziausi, kokia savaite megalol.gif ir sutikau, nes vakar jau ir jo sese, atvaziavo pas mane ir labai prase, kad ateitume. Taigi, uz savaites susipazinsim. drinks_cheers.gif Tada ir galesiu pasakyti, kokia reakcija. Bet nemanau, kad ji bus salta, nes zinau, kad kai jis papasakojo motinai apie tai, kad turiu dukra, mama jam pasake: "jei tikrai ja myli, turesi myleti ir jos vaika, ir ne bet kaip, o kaip savo". clap.gif Nors galiu pasakyt, kad iki siol jam tai ne per geriausiai sekasi, gal butent del to, kad savo vaiku neturi, ir nelabai supranta kaip su vaikais elgtis reikia? g.gif
Šiaurė

У меня такой случай был с подругой doh.gif У нее был сын, она выходила замуж за парня моложе себя. Так такое ощущение было, что она за принца выходит biggrin.gif и вся вина ее была в ребенке, как прокаженная doh.gif Его мать даже на свадьбу не пришла, а отец сексуально домогался на свадьбе кого только мог doh.gif пока в тихую его не отдубасили. Что самое страшное в этой истории, что мания величия после свадьбы перешла и на молодожена и начал он смотреть свысока и на жену, а главное на ребенка doh.gif Он просто затерраризировал ребенка. Не знаю, как сейчас там у них дела, но ничего хорошего точно нет sad.gif Я считаю надо сразу ставить вопрос ребром, как в поговорке, любишь меня, люби и мою собаку.
avei
Apie mane ir mano sūnų savo tėvams maniškis papasakojo iškart kai tik rimtai pradėjome draugauti. Po kokio mėnesiuko jau važiavom visi trys pas juos susipažinti. O priėmė kaip? g.gif Net nežinau, jau keturi metai mes kartu, dėl mano vaiko "seneliai" gal ir nealpsta, bet priima gražiai ir lauktuvių visada vaikui turi. Kadangi aš vyresnė, mano vyras vaikų irgi prieš tai neturėjo, tai kalbų, "ko imi vyresnę ir dar su vaiku" buvo mad.gif Supratau tai iš kelių jo sesės netyčia išsprūsusių frazių. sad.gif
kasiopeja
o as galiu savo nomone "is kitos puses" iterpti biggrin.gif
Pati istekejau uz vyro su vaiku, nors pati anksciau nei istekejus buvau, nei vaiku turiu. Ir ka gi... Visai nieko thumbup.gif Tik tevams buvo baisu sakyti, gal tik po pusmecio supazindinau. Bet visi prieme labai gerai. Gerbia visi mano brangiausiaji, laiko ji patikimu zmogum. ir, manau, ne be reikalo - jis pats vienas nuo 3 metuku vaika uzsiaugino thumbup.gif
Tagulia
Na va, kaip ir zadejau dalinuos ispudziais po Kaledu sventimo. yess.gif Galvojau, kad viskas bus gerai, bet net nesitikejau, kad taip puikiai blush-anim-cl.gif
Mano brangiojo seimyna labai siltai prieme mane ir mano 2.gif Jo mama taip rupinosi mano dukryte, kad is sono net nepasakytum, jog tai netikra anuke (kurią juolab draugo mama mate pirma karta) rolleyes.gif . Pasedejom siltai ir linksmai, ir baznycion suvazinejom (man tai buvo malonu, neziurint to, kad nesu katalike). O jau kaip dovanom apipile ... newyear.gif Na tikrai nesitikejau. Kad draugas dovanu iteiks - buvo aisku, bet kad jo tevai ir man, ir dukrai kazka paruose - oj, kaip nustebino thumbup.gif Ir taip parinko - super biggrin.gif
O svarbiausia - tai buvo pirmas kartas mano gyvenime, kai Kuciavojau. Pajutau, ka reiskia seima ir seimynine svente smile.gif Teko net trumpam pasislept nuo visu, nes is laimes apsizliumbiau cool.gif
spaNguolė
man taip nepasiseke su drauge seima ir giminem sad.gif apie mane ilgai nesake tevam, bet kiti giminaiciai zinojo, tai nenuostabu kad suzinojo ir tevai. Ju akimis esu paskutine paleistuve ir dar visokia kitokia, netinkama i ju gimine, ir kad tureciau susirasti savo lygio vyra ir is vis butu geriausia jeigu palikciau ju mazyti suneli (27 metu doh.gif ) ir ieskociau vaiko tevo. doh.gif Tiesa sakant, nesitikejau kad siais laikais gali buti tokiu buku/nekulturingu zmoniu. Motinele ten is vis isterike- nori kad jos sunelis gyventu su ja, o is vis geriausia butu, kad jis butu kunigas doh.gif
ir dar vienas dalykas, del ko as netinku i ju seima, nes "esu stora" . na bet atsiprasau,nuo kada kuno svoris apsrendzia zmogaus charakteri ir kitas savybes? Draugo giminej visi yra super kudi, moteris atsiprasant be krutines. As sakau, kad visi is pykscio ir pavydo perdziuve vaiksto. O as gerai gyvenu, turiu uz ka pavalgyti, todel ir nesu kuda.
Nors jau draugaujam 1.5 m. bet jokio pagerejimo is jo tevu puses nesimato:angry:, t.y. is mamos, tevas daugmaz normalus. Kai gryzta namo pabuves pas tevus, tai susikalbeti neimanoma, nes motinele kiekviena laisva minutele prikaisioja kad as netinku jos suneliui, ir kad jis mane paliktu. pamazu prarandu paskutine vilti, kad jo seima apie mane galvos kitaip,tiesa jo motina mane mate viena karta, ir tai gal buvo 3 min. (bandem vasara vaziuoti i svecius i sodyba, bet isvare su kauptuku rankose, net is masinos man nespejus islipti gun_bandana.gif ).
gal biski ne i tema cia prirasiau, bet uzejo kazkokia atvirumo minute...
Aidar
Spanguoliuke, spjauk i tas nesamones, juk su jais gyventi nereikes. Esi sauni moteris ir eina jie visi velnip su savo komentarais.
Tagulia
Nu blin mamaša mad.gif ph34r.gif Nu blin blink.gif Jklm, is kur ji? is tundros??? protest.gif
O ka tavo draugas sako del tokio jo mamašos buko elgesio?
na, atsiprašau, kaip taip galima? cray.gif man tu tokia miela moteris, grazi ir matosi, kad gera. O mazule tavo - toks angeliukas, toks grozis wub.gif
O del svorio tai isvis marazmas blink.gif As tai jau pas draugo tevus net uzeit "bijau", jo mamai vis atrodo, kad as valgau nepakankamai, tai tik ieinu - ji puola viska sildyt ir mane maitint, tai cepelinais tai dar kuom. Ir tenka valgyt, kad neisizeistu, tik kad man sunkiai lenda tiek, kiek ji padaro tongue.gif Nors neapsakomai skaniai ji gamina, niam-niam thumbup.gif O ji vis kalbina, valgyk mazdaug, valgyk blink.gif
Ir Dianai vis siuncia saldainius, bananus ir pan., kruvom thumbup.gif
Aisku, lengva man cia komentuot, bet tu SpaNguoliuk, tik nenusimink. Svarbu, kad su draugu sutartumet. Ir labai noreciau palinket, kad ta pikta kvaila teta taves labai labai atsiprasytu, siaubas, negi taip galima? unsure.gif
spaNguolė
as tai maziausiai kreipiu ka kas sneka apie mane, nes jeigu imtu viska i galva,tai seniai buciau isprotejus. tiesiog skaudu kai apsneka net manes visai nepazinodami, o ir draugui kiekviena karta apie mane girdeti tik blogus atsiliepimus irgi nusibodo. Senyvi kaimo zmones nesupranta kad cia tik dvieju zmoniu reikalas, o ne visos gimines. Ne jie su manim gyvens.
Aciu Tagulia, Aidar uz palaikyma wub.gif
o tokiu zmoniu vis dar yra, gyvendami kaime ir is neturejimo ka veikt apkalba vieni kitus. toks ju "turiningas" laiko praleidimas gossip.gif .
o kad ta "teta" atsiprasys, tai as net nesapnuoju, galetu is vis apie mane pamirst smile.gif
jurgan
Neimk i galva, Spanguoliuk, esi beprotiskai grazi smile.gif
Sitoj situacijoj manau, kad tai nera problema kaip tu atrodai arba kokia esi, tiesiog jie nenori niekam savo sunelio atiduot. Jei butum super kuda, tuomet butu blogai, kad kuda ir t.t.
Problema ne tavyje, o ju bukume!
Labai gaila, kad tai temdo jusu santykius, nes, nepyk, bet vyrai - tokie padarai, kuriuos, jei nori, gali itikint nebutais dalykais. Jei buciau tavo draugo vietoj, kad uzriaumociau:" mano moteris yra pati nuostabiausia!!!!" Ir uzciaupciau burna bet kokiai kitai nuomonei visiems laikams smile.gif
Laikykis!
Tavo stiprumu belieka zavetis! thumbup.gif
mamulia
Taip, Spanguoliuke, suprantu tave, as irgi ir per sena, ir per stora ir dar 9 metais vyresne, ir dar su dviem vaikais ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif gyvai manes nemate, tik per TV, bet nuolat jam prikisa, kad susirastu jauna, grazia.... Jis sako "Jauciuosi seimos isduotas"... Bet vistiek mane myli, viena vakara po eilinio mamos priepolio (tevas ramiai reaguoja) jis isejo is namu trenkes durimis, nekalbejo su mama ilgai.... Dabar ji jau svelneja, bet vos tik jis istaria mano varda jos akys pilnos asaru, tipo sugadinau vaikinui gyvenima sad.gif Grasinosi man skambinti ir aukleti kaip as cia negraziai darau, bet kol kas neskambino....
Aidar
Zinai, mamulia, mano bendradarbis budamas 18 metu vede moteri 8 metais vyresne ir su vaikeliu. Jau jie visa desimtmeti kartu ir as zaviuosi tuo vyruku, nes vos prakalbus apie antasias puses, jo akys iki siol svyti. Tikiuosi, kad tavasis bus toks pat thumbup.gif Is visos sirdies linkiu. O tevai..... nurims po kazkurio laiko. Tiesa, as paklausiau pas ji kaip jo tevai reaguoja, tai motina jam tepasake, kad turesi myleti ir vaika, antraip nieko nebus, o tetis dar ir siandien ignoruoja. Vienas gerai, kad to nedaro akivaizdziai. Faktai kalba patys uz save: nusiramins tie artimieji. Gaila tik kad Jus sau nervus gadinates. Nekreipkit demesio ir palaikykit savo vyrus ir viskas bus gerai. Tikiu.
mamulia
Na as po tu ispuoliu pati susimastau, o gal istiesu atimu laime is zmogaus? galimybe kurti ja plynam lauke, o ne ant mano gyvenimo lauzavieciu ir griuvesiu... Zinau, kad turiu teise i laime, bet kazin ar galiu savo praeities sleifu pakloti jam kelia i musu bendra gyvenima?
bea
Mamulia, nu tik baik. Žmogus pats renkasi, varo jo nieks nevaro gi, privartos nenaudoja. Jeigu jam gerai su tavim ir tavo pupom, tai ko čia galvą sukt???
spaNguolė
kaip gera zinoti, kad kazkam gali issilieti ir tave tikrai supras wub.gif (as cia apie jus visas heart.gif ). As bandau isivaizduoti kaip mano draugui yra sunku, jis tikrai noretu kad sutarciau su jo tevais, bet jis toks biski silpnavalis sitoj vietoj mad.gif negali mamai pasakyti grieztai.
Bet siai dienai zinau, kad ir kaip musu santykiai kada nors pakryps, as galesiu ateiti pas jus ir isiverkti ant peties cray.gif console.gif o po to vel graziai ir laimingai gyventi.
Tiesa, kad susidarytume dar geresni vaizda apie draugo motinele, paminesiu, kad jis turi sese, jai 31m. netekejusi, ir jeigu kas nors bando jai koki berna ipirsti, duoti telefona ar pan. tai motinele piestu stojasi, tipo apgaus tave, visi vyrai blogi, geriau gyvenk viena kaip ponia doh.gif , o ji tekejo, nes buvo jauna ir durna, dabar taip nedarytu, ir is vis-ji nekencia mazu vaiku blink.gif gun_bandana.gif.
Ir dar man ji buvo pareiskus, kad jos sunus dabar laimingas, nes as jam "daviau" doh.gif blush-anim-cl.gif . Ir kaip yra blogai, kad zmogus dabar yra laimingas blink.gif megalol.gif
SMV
QUOTE(Tagulia @ 2005 01 18, 09:30)
Ir kaip lietuviai "prašliapino" jus, ot ziopliai nelaimingi  blink.gif

O tu su juo mail'ais bendrauji?  console.gif
*

Na buvo tu lietuviu... Bet kazkaip nei vienas netapo tuo vieninteliu zmogumi... Kazkaip mano kelyje vis pasitaiko tokie, kurie iesko turtingos, savarankiskos, nebutinai protingos... Ir dar be kraicio (vaiko). Na, bent jau man taip pasitaike.

O bendraujam visais mobiliais budais - e-mailais, sms, telefonu (jis sneka, o as jei suprantu atsakineju yes or no. Jei nesuprantu, jis pats atsako biggrin.gif )
Aidar
QUOTE(SimoMamaVilma @ 2005 01 18, 07:45)
Na buvo tu lietuviu... Bet kazkaip nei vienas netapo tuo vieninteliu zmogumi... Kazkaip mano kelyje vis pasitaiko tokie, kurie iesko turtingos, savarankiskos, nebutinai protingos... Ir dar be kraicio (vaiko). Na, bent jau man taip pasitaike.
*

PATYS KALTI biggrin.gif
Tagulia
Na mamos, nesuprantu as kaip taip gali but. Tikiu, kad vyrai, t.y. draugo tevai, gali kazko nesuprast, ignoruot sunaus drauge ir jos vaika. Bet moteris, kuri pati turi vaika/-ų blink.gif kaip ji gali nekest mazu vaikų? blink.gif kaip gali liepti dukrai neteket? blink.gif Kokia teise ji turi keik zmogu, net nesuteikus jam (siuo atveju Spanguoliukei) net menkiausio sanso .... blink.gif

Na o Mamulios draugas thumbup.gif na ir kas, kad jaunas, bet manau daugelis suaugusiu vyru turetu pasimokyt is jo notworthy.gif
mamulia, tu nepergyvenk, ir tik negalvok nesamoniu nono.gif Akivaizdu, kad tavo draugas jau subrendo ir gali priimti sprendima pats - kaip ir su kuo jam but, gyvent, ka mylet. Ir jokio gyvenimo tu nekloji "praeities sleifu", kaip tik tu jusu bendram gyvenimui suteiki stipru pagrinda!!! Jei tai butu sleifas - bendras gyvenimas neprasidetu arba prasidejes tuoj pat uzgestu ... tu minejai, jus kartu jau metus. O kai mama jam bande pristaraut, jis apsisuko ir isejo PAS TAVE! Manau, tai jau parodo, kad tas zmogutis nejuokauja, kad jis elgesi apgalvotai!!!! ir kad gyvenimas ne tik tavo, ar tavo dukryciu, bet jusu BENDRAS, jis stengiasi prisidet prie to BENDRO gyvenimo. Taip, gal jam dar nelabai sekas, gal jis nemoka pasirupint sugadintais skaitliukais ir ismustom plytelem vonioj. Nieko, dar ismoks. Bet uztat jis moka mylet vaikus, moka juos priziuret, moka pasilikt su jais vienas ir nebambet, kad del to negali nueit pasitusint su draugais ar pan. Jis moka sutvarkyt tavo buta ir padaryti tau kokia miela staigmena ....
Jis stengiasi, ir tai jau DAUG, tai jau BENDRA. Tai tik pradzia, bet tai gera pradzia. Ivertink tai smile.gif
Dieve, tu tokia nuostabi, tu verta laimes, demesio ir pasirupinimo tavimi wub.gif Neatstumk viso to schmoll.gif
SMV
Buvo ir mano gyvenime panasus atvejis. Draugavau su vienmeciu, tik kitos tautybes zmogumi. Jis buvo nevedes, neturejo vaiku. Santykiai beveik buvo prieje iki to, kad planavome pradeti gyventi kartu...
Viena diena mums bevakarojant pas ji namuose, atvaziavo i svecius jo mamyte, tetukas ir teta. Na ir prasidejo - jei tu neiseisi ismesim, paleistuve, aferiste... na net kartoti nenoriu... Esme ta, kad tipo as noriu pasinaudoti jos sunumi, uzkrauti savo vaika, o po to nuo jo pastoti ir tada skirtis ir atimti jo buta... Jei as neiseisiu, bus trys infarktai ant mano galvos, jie prakeiks sunu ir visa kita...
Zodziu as isejau. Ir visam laikui. Bet ne todel, kad taip ivyko. O todel, kad supratau, kad maniskis nera subrendes siam zingsniui (po sio incidento jis ne mane guode, o isvaziavo pas tevus ju raminti, atseit jiems pritruko sunaus demesio - jis paramins juos ir viskas bus gerai).
Negaliu, kai prisimenu sita skandala, kraujas uzverda is apmaudo - negi siais laikais sitaip imanoma. Jauciausi pazeminta taip, kaip dar niekada gyvenime nebuvau... Gerai, kad mano sunaus salia nebuvo...
Ir visa tai vyko ne kaime, o Vilniuje (jo seima - grynakraujai Vilnieciai)...

Taigi, Spanguoliuke ir Mamulia, jusu situacija skiriasi tuom, kad jusu draugai nedviprasmiskai ir be jokiu islygu pasirinko jus. Ir tevam leido suprasti, kad taip jau bus ir taskas. Vertinkite tai ir dziaukites, jog salia jusu tikri vyrai...
spaNguolė
... Esme ta, kad tipo as noriu pasinaudoti jos sunumi, uzkrauti savo vaika, o po to nuo jo pastoti ir tada skirtis ir atimti jo buta... Jei as neiseisiu, bus trys infarktai ant mano galvos, jie prakeiks sunu ir visa kita...
[/quote]

nu zinok kaip visa tai pazystama doh.gif , tik skirtumas tas, kad jis pas mane atejo gyventi, ir as niekaip nesuprantu, kaip as galiu ji apgauti? blink.gif ir dar labai blogai, kad jis "maitina svetima vaika" o tas vaikas valgo kaip visciukas- puse grudelio per diena, t.y. viena sureli ir sriubos 3 saukstus vakare + nesuskaiciuojama galybe saldainiu doh.gif (kuriuos perku as doh.gif ), na cia jau kaip narkotikas- kol saldainiu negauna, nenusiramina.
jurgan
Labas Elena,

Tokios grazios Jusu istorijos ir draugai tokie tokie... na tokie, kaip is kinofilmu smile.gif
As imu galvoti, kad esu nesugyvenama bjaurybe, ne, net ne tai - pabaisa matyt, nes ne tai kad neturiu draugo, as net susipazinti su nikuo nesugebu... sad.gif Suprantu, tema ne ta... sad.gif
Elena4
Labas JungaN,

Kokios jau cia grazios istorijos doh.gif , draugauju, bet niekad negyveniu kartu, myliu, bet neistekesiu.....Mano dukros paaugs, issilakstys, liks mama viena unsure.gif . Apskritai as labai dziaugiuos savo draugu, jis ramus, pakantus mano svaisciojimams ir nenuspejamam elgesiui wub.gif , myli mane....na, nezinau, as tiesiog ipratau gyvent viena, taikytis tik prie savo pacios nuotaikos ir dukru poreikiu.
JurgaN, tu labai nuostabus zmogus, tokia zavi moteris smile.gif Turi grazia dukra, kartu keliaujat - dziaukis, gyvenk, tam kam skirta tikrai Tave suras rolleyes.gif
Aidar
QUOTE(jurgan @ 2005 01 18, 12:18)
As imu galvoti, kad esu nesugyvenama bjaurybe, ne, net ne tai - pabaisa matyt, nes ne tai kad neturiu draugo, as net susipazinti su nikuo nesugebu...  sad.gif Suprantu, tema ne ta... sad.gif
*

Panasu, brangioji, kad arba pati sau isivariusi kompleksa, arba kazkoks niekadejas tai padare. Mes visos esam vienodos gyvates smile.gif
Gal tu tiesiog labai smarkiai to lauki? Nurimk ir leisk viskam teket sava vaga. Ir ta pacia akimirka, kai maziausiai to tikesies - atsiras tas ponas tobulybe ant balto zirgo. Pamatysi smile.gif Man taip ir buvo: net nesitikejau, kad sutiksiu zmogu, kai dar net maitinti nebaigus, su varvanciu pienu ir privalomybe buti namie max kas 3 val.
jurgan
Aciu Tau uz gera zodi blush2.gif
Tik... metai bega, plaukai zyla, viltis dyla... sad.gif
Eisim ciuozaut? smile.gif
jurgan
QUOTE(Tagulia @ 2005 01 19, 16:07)
O tu nusispjauk i viska, negalvok apie tai, kad reik sutikt koki vyra, ir daugiau iseik kur nors - i masiniu susiburimu vietas (teatra, kina, galu gale biblioteka, taip pat i naktinius klubus pavaiksciuok). Eik ir viena, ir su draugem. Juk kiek supratau, tu labai daug vaikstai kartu su dukryte. Suprantu tave, bet kartais pavaiksciuok ir be jos  ax.gif Lengviau bus pritaikyt lengvo flirto ir vyruku kabinimo magijos elementus  blush2.gif
*

Aha, matau, kad tikrai mano kompleksai uz mane didesni blush2.gif
Turiu baisu nepasitikejima savimi ir su metais jis dideja, nes kaip besistengciau apsimesti, kad nelaukiu as to tobulybes (kaip Aidar sake), turbut net plauku galiukai mane isduoda blush2.gif
Siandien kiek darbine situacija leido, isskaiciau visas temos zinutes: kokie likimai! kokia stiprybe, jusu, moterys! Zanai d'Ark musu forume geda butu smile.gif
Siuo metu stipriai isgyvenu dukros "suaugima" ir naturalu atitolima, kuris visu Jusu laukia. Negalvokit apie tai dabar, nes ateis tas laikas taip netiketai... ir taip greitai...
Laikykimes viena kitos kiek galim, gal po kokiu 20 - 30 metu taip ir liksim console.gif console.gif console.gif console.gif
Kenga
mano vyras zmogus savo tevams mane pristate po kokiu 2 pazinties savaiciu. O apie mano dukrele papasakojo gal po gero menesio. As nedalyvavau tame pasakojime smile.gif Kiek zinau, pirmoji reakcija nebuvo labai dziugi, bet ir jokiu budu ne paranoja apie apgaudinejama suneli smile.gif Tiesiog (kiek zinau is kengurino) jo tevai suprato, kad sprendima bet kokiu atveju priima ju sunus. mes puikiai bendraujam, Ievai visalaik saldainiu ir kitokiu skanestu priruosia smile.gif
Tiesa, manau, kad tas ramus poziuris is nezinia kur neateina. Vyro teti augino ne mama, o tecio zmona. Ir ne tik vyro teti, bet dar ir tris jo seseris. O visi ju vaikai ta moteri vadina mociute. Ir ji is tikro - tokia MOCIUTE.
Apskritai - dziaugiuosi pazinusi tokius zmones thumbup.gif thumb_yello.gif
SMV
QUOTE(Kenga @ 2005 01 31, 10:14)

Apskritai - dziaugiuosi pazinusi tokius zmones  thumbup.gif  thumb_yello.gif
*

Zinoma, ne visi gi zmones - kiaules. Yra nemazai puikiu, supratingu zmoniu. Tau, Kenga, pasiseke, kad butent tokius sutikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
remka
Na mano drauges busima anyta kaip suzinojo,kad ji yra issikyrus ir dar turi mergaite,tai puole vos nealpti,nu zodziu buvo isterijos,uosvis irgi isvadino visaip,kad ju sunu vilioja,ji ten tokia ir anokia,nu zodziu streso apturejo drauge,tai tikrai... verysad.gif
Tai baigesi tuo,kad ivyko vestuves,po ilgu verkimu jos uosviai susitaike su tuo,kad kitaip nebus,zodziu prieme i savo seima ir dabar santykiai sako labai geri,ir mergaite myli ir dovaneles,yra ir jau tikrasis anukas,tai stengiasi neiskirti,rodo vienoda meile.....
Taigi kartais zmones gali ir pasikeistiĄ
Visoms linkiu stiprebes ir zengti aukstai iskelus galva!!!!!!!!!!!!!!!
AIRRA
Si tema priverte susimastyti ir kas manes ateityje laukia-as "merga"su vaiku,nors buvau kazkada istekejusi bet mano dukra ne nuo"oficialaus"vyro-jos gimimo liudijime tevo nera.Visa laika galvodavau kad vistiek turesim normalia seima,susirasim teti,bet visai pamirsau apie jo gimines, ypac tevus ir ju reakcija i merga su kraiciu! blink.gif
Edma
Ech, tos mamos... As irgi turiu jaunesnį draugą - 9 metais. Tai jo mama sužinojusi pūgą pakėlė. Tačiau jis iš tų, kurie savo galva vadovaujasi. Nežinau, kaip viskas toliau bus, bes kad nebūsiu mielai sutikta toje šeimoje- tikiu. Draugaujame jau pora metų, bet su jo tėvais dar neteko susidurti akis į akį. Matyt jau toks požiūris - jei išsiskyrusi ir dar su vaiku, tai nevisai dora ir patikima. Kodėl taip?..
spaNguolė
O man pikciausia, kad nezinodami nei kaip ir kodel likai viena su vaiku, isvadina visokiom keksem ir paleistuvem mad.gif gun_bandana.gif .
Yra tokia zmoniu rusis, kuriem geriau jau aborta pasidaryti, nei auginti vaika. Dziaugiuosi kad as ir jus soske.gif nepriklausot tai primityviam klasei .
Libra
Jo, pasidare aborta, liko "padori" ir graziai istekejo uz gero vyro.
Tagulia
Vis skaitau ir galvoju, Dieve, kaip man pasiseke, kaip smagu, kad svetimi zmones siltai priima. Priima, ir net neklausineja, kas ir kodel atsitiko, matyt supranta, kad mai tai skaudus klausimai.
Negalvokit, kad dziugauju piktai ar noriu, kad jaustumetes dar blogiau. As is visos sirdies visom likimo draugem linkiu stiprybes, pasitikejimo savimi ir jei jau sutikot pasipriesinima draugo seimoje - kad jis butu tik trumpalaikis, ir kad viskas pasikeistu i geraja puse 4u.gif As jus visas suprantu, palaikau ir heart.gif
mamulia
QUOTE(jurgan @ 2005 01 18, 14:18)
Tokios grazios Jusu istorijos ir draugai tokie tokie... na tokie, kaip is kinofilmu  smile.gif
*

Bet kino filmai baigiasi, aktoriai nusivalo makiaza...

Issiskyriau su savo draugu verysad.gif
Aidar
QUOTE(mamulia @ 2005 02 06, 00:34)
Bet kino filmai baigiasi, aktoriai nusivalo makiaza...

Issiskyriau su savo draugu  verysad.gif
*

Mamulia, gal jau laukiesi? (Nesupyk, jeigu juokelis ne vietoj). Net nezinau ka pasakyt, nes nezinau kiek reiksmingas jis tau. Gal dar ne viskas prarasta..... Juk prie zmogaus be makiazo irgi reikia laiko priprasti ir suprasti kiek tau jis malonus ir reikalingas toks koks yra : be spalvu..... Bet kuriuo atveju nenukabink nosies smile.gif
traliabum
Mamulia, cry.gif angel_sadangel.gif
spaNguolė
cry.gif sad.gif oj kaip liudna ... nieko nesakysiu, nes vis tiek tai bus tik zodziai ... console.gif neliudek 4u.gif .
o kaip tavo dukrytes reagavo?
mamulia
reagavo liudnai...

Siandien i darba gavau roziu... Gal tai bendymas susigrazinti mane? Gal...
Munė
Mamulia, tikiuosi viskas dar susitvarkys. O kas atsitiko, kas iniciatorius? Laikykis!
SMV
Cia jam praejo noras? Juk kiek zinau, jis vis irodinejo, jog tikrai nori buti tavo draugas...

Liudna jei taip cry.gif
mamulia
cia buvo mano iniciatyva...
Libra
QUOTE(mamulia @ 2005 02 07, 13:10)
cia buvo mano iniciatyva...
*

Issigandai ateities?
mamulia
ne... priezastys kitos, bet sioje ziaurioje virtualioje erdveje neatvirausiu... ne del jusu...
mamulia
Tagulia, maniskes reakcija buvo lygiai lygiai tokia pati smile.gif
Tagulia
QUOTE(mamulia @ 2005 02 07, 14:48)
Tagulia, maniskes reakcija buvo lygiai lygiai tokia pati smile.gif
*

Bet tu "nepasidavei"? schmoll.gif
mamulia
QUOTE(Tagulia @ 2005 02 07, 15:04)
Bet tu "nepasidavei"?  schmoll.gif
*

jau paisdaviau smile.gif
tokiu staigmenu vakaras, visokiu maloniu dalyku pridare, nustebino smile.gif per myta papasakosiu wink.gif zodziu, kol kas nusileidau... biggrin.gif
Taurė
QUOTE(mamulia @ 2005 02 07, 16:02)
jau paisdaviau smile.gif
tokiu staigmenu vakaras, visokiu maloniu dalyku pridare, nustebino smile.gif per myta papasakosiu wink.gif zodziu, kol kas nusileidau... biggrin.gif
*

laikyk fronta 4u.gif
spaNguolė
mamulia, dziugu del taves smile.gif tokios geros naujienos is pat ryto thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.