Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Taip ir turejo baigtis, mamulia. Taip sakant, tak i dalsie dierzat. Dziaugiuosi
Labas, mamulia, juk sakiau, kad dar ne viskas prarasta. Juk visos zinom kokie tie vyrai. O kadangi dar zinom, kad mes tos pacios paciausios, tai jie ir bega paskui mus, vis nusukdami apsidairyti. Bet kai apsidairo ir patys pamato, kad mes pacios paciausios, tai ir grizta su staigmenom ir didelem baimes akim: o jeigu pavelavau.
Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Taip ir turejo baigtis, mamulia. Taip sakant, tak i dalsie dierzat. Dziaugiuosi
Oi, Mamulia, dziaugiuosi uz jus visas tris
Kazkaip norisi, kad visoms mums butu gerai ir nebebutu jokiu skyrybu...
Idomu, kuria mamyte pirma istekinsim?
Sveiki
Sveika prie musu prisijungusi, Stellcis
perskaiciau tavo istorija, zinai, tip top mano atvejis - mano dukryte net ir per sesijas visada budavo su manimi (arba darzely). Aisku man buvo lengva tai, kad as vilniete, ir mokslai vietoj - mano dabartinis draugas mane nuo savo seimos (ir nuo labai artimos sesers) slepe lygiai 2 metus - taciau apie mano dukryte jis savo seimai papasakojo anksciau, nei mane su jais supazindino. Taigi man atejus susipazint, jie jau zinojo, kad turiu vaika (beje as su dukra ir atejau pas juos). Man nebuvo sunku eit pas juos, nes zinojau, kad jo mama iskart sunui ir pasake: "gyvenime visko buna .... turesi ta vaika mylet kaip savo". Aisku toks zingsnis (kai manes nepazine, jie suzinojo apie vaika) yra rizikingesnis. bet is kitos puses nera jokiu garantiju, kad pamegus tave, bet tik po kurio laiko suzinojus apie vaika, mama nepersigalvos - ji gali uzpikt arba isizeist, kad jai nebuvo pasakyta tiesa ar pan. bet gali but viskas gerai Vnz., tu tik nepergyvenk. O apie tavo vaikuti draugo mama anksciau ar veliau tures suzinot
Blaimba tiek prirasiau ir dingo....
Stallcis, skaiciau tavo istorija ir kielo klausimi, tik nesupyk, jei ka ne taip paklausiu 1. Jauties kalta, kad turi dukra? Kaip suprantu buvai istekejus ir issiskyrei, anoks cia nusikaltimas 2. Koks tas vyras karjeristas, jei jauciasi finansiskai nesaugus, gyvena su mama, jei atsiskaitinej, jauciasi pries ja kaltas ir dar mama uz buta moka 3. Gal tai ne tavo zmogus, jei turi bijot jo reakcijos i dukryte, laviruoti tarp jo, vaiko, gi Gabyte dalis taves Bet as cia tik samprotauju
Elena, aš panašiai manau. Vyrui, jei tikrai myli ir nori būti kartu, tėvų nuomonė mažiausiai turėtų rūpėti. Na, o jei jo santykiai su tėvais yra labai artimi, tai jei turi tikrai rimtų ketinimų dėl tavęs informuoti tėvus. Keista, kai suaugę žmonės dar bijo tėvų...
Man tai kitas klausimas pakibo. Kaip matau mūsų skyrelyje yra nemažai mamai, turinčių draugus (man atrodo aš čia viena ar dvi esam tikrai vienos?). Antras klausimas - per kiek laiko po skyrybų jūsų gyvenime atsirado kitas žmogus?
Aš neturiu draugo. O jei ir turėsiu, nesigirsiu, ir neerzinsiu
Šiaip po skyrybų gana greitai atsirado pirmas kadras, gal po mėnesio, jei būčiau nusuprotavusi, gal būčiau ir įklimpus, bet laimei žmogus greitai pasirodė visam gražume. O šiaip tų kadrų vis būna - tai vienas tai kitas. Periodiškai taip sakant
Aš irgi draugo neturiu, ir nepasitaiko man periodiškų kadrų, nors kartais tai oi kaip norėtųsi...
Ir as turiu drauga, bet mes negyvenam kartu, taigi mano dukros jo nepazysta. Mano seima esam: jos ir as. Mudu draugai, mes pasitariam, mes meiluziai
Viska namuose, buityje, del vaiku ir pan. sprendziu ir tvarkausi as viena Karta buvau leidus vienam tokiam zmogui, kuris labai norejo but mano draugu lankytis mano namuose - bet aciu Dievui, kad greit susizgribau padarius klaida, nes vaikams reikia stabilumo ir ramybes seimoje QUOTE(Tagulia @ 2005 02 09, 09:52) mamos, kodel jus manot, kad vienisa (issiskyrusi ar netekejusi) mama tampa nevienisa, jei turi drauga? Jei istekeciau ar bent jau isiforminciau partneryste, tai jausciausi nepatogiai pries jus, zinociau, kad mano statusas jau kitoks. O dabar Tikrai man irgi dažnai susidaro ispūdis kad jei jau yra diedas šalia tai jau nebevieniša. Neatstumkit ir mūsų- turinčių draugus ar net jau ištekėjusių.
Mielosios Munė, Milabra, juk sis skyrelis vadinasi "mamos draugas"
QUOTE(Tagulia @ 2005 02 09, 11:59) teisingai, Tagulia, sakei
Stellcis, skaiciau tavo istorija ir ji man pasirode panasi i kazkada man nutikusia - rasiau viename is pirmuju sios rubrikos postu. Mano tuometinis draugas taip pat mane prsitate mamai, nepasakes, kad turiu vaika, labai bijojo tevu reakcijos (nors gyveno atskirai nuo tevu). Vis kartojo, kad dar palaukim... Pats su vaiku susipazines labai stengesi, netgi analizavo situacijas, kas butu, jei vaikas jo nepamiltu ir pan. Zodziu labai rimtai ruosesi tecio vaidmeniui...
Bet, kai suzinojo tevai.... Kaip jau rasiau, ju reakcija buvo zveriska.... O maniskis guode ne mane - sutrikusia ir isgasdinta, o savo tevus. Sis susitikimas buvo paskutinis... Net nesvarsciau galimybes testi tokius santykius. Nepyk, nelinkiu tau to, bet tas pasakymas - reikia pabut su tevais, nes retai su jais bunu - ar ten kazkaip panasiai - man labai jau nerealiai bauginanciai skamba. Bet linkiu tau viso, kas geriausia QUOTE(milabra @ 2005 02 09, 13:08) Galima galima
ir man ir man bauginanciai, todel ir laukiu veiksmu, o ne pazadu tada ar tada... Taip, jei jo tevai taip reaguos, tai faktas, kad su tuo neisitaikysiu, nes tada bus pragaras tiek jam, tiek man... Na, bet kokiu atveju, nebaisu man likt ir be jo... O jei myles, tai ir kovos
Jūs čia mergės rašot apie savo draugų tėvų, giminaičių reakciją į tai, kad gauna su "kraičiu", t. y. su vaiku. Iš savo draugo giminių pusės aš negirdėjau jokių abejonių, viskas buvo matyt išsiaiškinta iki mums susitinkant. Bet noriu aprašyt, gal nelabai į temą savo giminaičių požiūrius. Pirmiausia mano mamukė, kai sužinojo ( ne iš manęs, nes dar nieko rimto neplanavau, o su kiekvienu kadru jos nepažindinsi) su kuo susitikinėju ėmė mane protinti: jis nė karto nevedęs, turi daug panų, tipo tu viena iš jų, argi jis rimtai su tavim prasidės ir t. t. Tai mamytei aš atsakiau, mamuk, ir aš su juo nerimtai, tik dėl smagumo, kad nebūtų vienai taip nuobodu. Nežinau ar mamytę nuramino tie mano žodžiai, bet daugiau nieko nesakė, tik vos iš koto nenukrito, kai pasakėm apie vestuves po gerų metų. O prieš veselę tai iš savo giminėlės sukaukiau tokių "dovanėlių": kai vienus kvietėm į vestuves, ne mums tiesiai, bet atsigirdau:"Ar čia ir eisim kaskart, kai ji (tipo aš) tekės ir tekės, atsieit, kiek galima ženytis". O kitą dėdulę tai žadėjau nuvažiuot ir prikult
Beje dr noreciau paklaut tu mamu kurios turejo ta giminiu pripazinimo/nepripazinimo problema, koks buvo jusu amziau skirtumas su draugu ?
Sveikos
Esu naujokė, ką tik prisijungiau, nors lankausi jau kuris laikas... Tai va, noriu ir aš pasidalint savo patirtimi Mano draugas - bendraamžis ir kartu mes jau 4metai su trupučiu Jis nebuvo vedęs, vaikų neturi ir nė vienos draugės (labai rimtų ir neturėjo) nebuvo su tėvais ar draugais supažindinęs. Iš pradžių, nors "įklimpom" abu veik iš pirmo žvilgsnio ir iki ausų Po kokio mėnesio supažindino mane su savo draugais, broliu (dvyniu). Su tėvais supažindino po 5 mėn., bet nieko apie mano sūnų nesakė ir prašė manęs nesakyt (jo manymu, tėvams reikėjo pirma su manim susipažint, suprast, kad aš puikus žmogus Dar metus "pratempėm" ir man jau baisu pradėjo darytis - galvojau, kaip čia bus, visi ims mane apgavike laikyti... O, pasirodo, jis laukė kol aš su savo buvusiais uošviais išsiaiškinsiu (buvo tokia nemaloni situacija, jie padėjo man sūnų auginti, nes juo tikras tėvas visai nesirūpino, nors ir buvom vedę, ir seneliai tikėjosi, kad susiradus draugą, aš vaiko nebenorėsiu Taigi, kai pranešė draugas tėvams apie tai, kad aš turiu vaiką, tai buvo labai nekokia reakcija Bet didžiausia staigmena buvo draugo broliui, kad taip ilgai sugebėjom viską nuo jo nuslėpt -juk jie dvyniai. Bet jis gražiai su mano sūnum sutaria - kaip tikras dėdė
Vakar jau nebeištvėriau... Ir pasakiau savo draugui, kad pavargau nuo melo ir veidmainysčių... Juk visos mano psichozės kyla būtent dėl šitos nežinios... Viskas pernelyg toli nuėjo... Jo mama priima mane kaip savo dukrą, mielą mergaitę, o aš juk esu mama... Ir negaliu prasižioti... Atseit, jis sako, ko tu taip grubiai su manim elgiesi, o juk jis su manim elgiasi nesąžiningai
Viskas! Aš pavargau, nuo šito farso... pavargau jaustis blogai, jaustis kažkokia nepilnavertė QUOTE(stellcis @ 2005 05 05, 10:38) Viskas! Aš pavargau, nuo šito farso... pavargau jaustis blogai, jaustis kažkokia nepilnavertė Stellcis, ir labai teisingai padarei Žinau kaip tokia nežinomybė, neapibrėžta situacija slegia... Kokį sprendimą bepriims tavo draugas, bus daug geriau nei melas ir apsimetinėjimas. Nelūdėk QUOTE(stellcis @ 2005 05 05, 09:38) Vakar jau nebeištvėriau... Ir pasakiau savo draugui, kad pavargau nuo melo ir veidmainysčių... Juk visos mano psichozės kyla būtent dėl šitos nežinios... Viskas pernelyg toli nuėjo... Jo mama priima mane kaip savo dukrą, mielą mergaitę, o aš juk esu mama... Ir negaliu prasižioti... Atseit, jis sako, ko tu taip grubiai su manim elgiesi, o juk jis su manim elgiasi nesąžiningai Viskas! Aš pavargau, nuo šito farso... pavargau jaustis blogai, jaustis kažkokia nepilnavertė Stellci, tu esi teisi. Tikrai tikrai teisi. Netgi per ilgai delsei. Aš tai būčiau iškart mamai pasakiusi. Ir nuotraukas parodžiusi, o tas vyrukas turėtų su tuo susitaikyti. Papasakok, kaip jums seksis toliau - manau, kad jei nebedraugausit , tai visai ne dėl to, jog mama sužinojo apie vaiką. Man jis atrodo bailus ir neatsakingas (dėl to, kad gali tiek ilgai apgaudinėti motiną, kurią sakosi gerbiąs, ir leisti tau jaustis taip blogai), bet gal šitas jūsų pokalbis atvers jam akis. Tikrai norisi, kad kuo mažiau būtų tų skyrybų, o tau tai ypač noriu kad gyvenimas susiklostytų kuo puikiausiai
Stellci, būk gera, nesupyk dėl būsimo mano klausimo
[quote=Summer,2005 05 05, 15:06]
Stellci, būk gera, nesupyk dėl būsimo mano klausimo [/quot Visai logiškas ir normalus klausimas
As irgi manau kad turejo pasakyti vyras. Matyt, jis nebuvo toks drasus.
Nepergyvenk, viskas tik i gera.
Stellcis, atrodo kad tavo draugas yra susikures "idealu" pasauli ir jame gyvena. Deja, ten nera vietos tavo GAbijai, todel jis neprasitaria savo seimai apie ja ir dar reikalauja kad ir tu gyventum pagal jo idealaus pasaulio taisykles. Kas zino, gal tai is tikruju yra jo mamos pasaulis ir nenoredamas jos supykinti, jis stengiasi buti geras berniukas. Ber realybe yra tokia, kad auga su tavimi grazi maza mergyte ir svetimi zmones neturi teises drumsti jusu laimes buti kartu. Tu tikrai sutiksi gyvenime zmogu kuris dievins tavo mazute kaip ir tu, o Gabija atras dar viena zmogu kuris ja myli taip pat kaip ir mamyte. Ir man taip buvo.
Ko gero, tu teisi... Jame yra vietos tik man, bet ne mano Gabijai... O tai neteisinga ir iš viso ABSURDIŠKA !!!! Ir kodėl tiek laiko norėjau būti akla
QUOTE(stellcis @ 2005 05 05, 16:48) Ko gero, tu teisi... Jame yra vietos tik man, bet ne mano Gabijai... O tai neteisinga ir iš viso ABSURDIŠKA !!!! Ir kodėl tiek laiko norėjau būti akla Nu nežinau...
Jis tiesiog dar nepasiruošęs būti tėvu...
Tai va, mamušiukai, mano mažylė jau su manimi
Dėl mano draugo dar neaišku
Stellcis> saunuole, gerai, kad pajudinai, o tai sako, kad stovintis vanduo net suputi gali...
Mamusiukai> Jusu teismui mano istorija. Su eks issiskyriau pries dvejus metus, pries puse metu isimylejau. Nieko nesakiau apie sunu, tylejau kaip zeme, o sirdyje buvo taip skaudu. Maciau kaip zmogus dziaugesi rades mane... Kai pradejo zmona vadinti, susikaupiau ir israsiau visa tiesa... Menesi tylejo, o as kasiau bulves, tikrai, nieko daugiau neatsimenu, tik bulves. Ziogas miega tris valandas, o as kasu tas bulves, tai visos tos bulves mano asaromis sulietos, zeme isgyvenimais uzlyginta. Kalbejau su juo per visa ta kasimo laika, gyniausi, kad nepavyko, kad radau ne ta zmogu, kad vaikas - negali buti klaida, nes jis - mano gyvenimas, mano laime, mano subrendimas, kad jei isimylejo mane - tai ir Ziogas jau tame dalyvavo. Sakiau, kad negalima taip teisti, kad ir jam taip gali nutikti (paskui labai atsiprasiau tokiu savo minciu, nes juk gali ir is karto pavykti, tikrai nelinkiu nieko blogo). Zodziu, visa menesi jis tiesiog gyveno mano sirdyje... Kita menesi atvaziavo viena karta, antra, trecia... Su Ziogu rytais kelesi, pas auklyte nuveza. Dar po poros menesiu vel pasako, kad negali be manes gyventi... Bet nakti priklauso man, o diena vel uzsideda nepasiekiamojo kauke ir retai islenda. Bet mamos, niekada nemaniau, kad sutiksiu toki zmogu, kuris taip patiks, su kiekviena diena matau, kad vis labiau ir labiau patinka ir kai matau be tos nepralauziamos kaukes - fantastiskas ir jautrus zmogus. Bet va sestadienio vaizdelis. Mano aktyvistas visa diena laksto, judruolis nesvietiskas. Zole abu pjauna, kamuoli spardo, reikia vaziuoti su dviraciu, uzsispyre, kad tik su manimi vaziuos. I asaras ir negaliu net perkalbeti. Draugas pastate ta dvirati su Ziogu, atsege maziuka, paleido. Aiskiai susinervino... Labai susinervino. Nuraminau mazi, einu su dickiu kalbeti, sakau, juk vaikas, niekada su niekuo kitu nevaziavo, bijo, tiesiog reikia laiko. Vinis pakale - atsileido... Vel begioja, grebsto, akmenukus meto, dickis mazi graziai aukleja... Mazis uzsispyre, kad nori zaisti krepsini su kamuoliu, bet ir vel su manimi... Susinervino. O be viso kito - visi aplinkui bevaikiai, tik ir stengiasi paaukleti, kad boba isaugs, zodziu, net pagaileti vaiko neleidzia. As jiems irgi sakau, negi, kai uzsigaunate, tai norite, kad neguosciau, o sakyciau, ai, cia ssss, praeis. O jei labai skauda? I vakara kepeme barbekiu, atvaziavo draugo draugas su zmona. Maloni moterele, uzsiima su Ziogu, patys 4 metus nesusilaukia, ziuri kaip i stebukla. Sake, kad tokio judraus niekada nemate, o mano visa diena nusibaiges is mandrumo nebezino, ka daryti, akmenu i burna prisikiso, i sulini prispjaude, baloje pagulejo. Pasiemiau, o is gedos is tikruju neturejau, kur akiu deti. Vos uzmigdziau toki nusidukusi... Mazis priprates su manimi miegoti, dvi valandas numigo ir eina manes ieskoti. Vel uzmigdau... Puse nakties su vienu pramiegu, puse pareinu pas kita... Ryte kava geriame, klausiu, ar toki nori gyvenimo, kai naktimis reikia tiek keltis, kai lakstai visa diena - atistojo ir nueidamas sako: kai del savu, tai ir pasistengti gali... Tai ir likau nesupratusi. Palinkekite man kantrybes, prasau...
Paulina, nepergyvenk. Juk dar tik puse metu pazistami esat, o su vaiku tavo vyriskis is viso trumpai bendrauja
Mano situacija panasi, tik atvirkscia, t.y. mano vyras yra "su kraiciu". Kad priprasciau prie vaiko ir jis priprastu prie manes, reikejo gal metu. Nebuvo lengva niekam, teko pakeisti per trejeta metu susiformavusi dvieju vyru gyvenima, iskraustyti vaika is tevo lovos, pakeisti dienotvarke, mitybos, laisvalaikio leidimo iprocius ir pan. Buvo pykcio, isteriju, dirzo, vaikas musdavo mano suni... Bet nieko, po truputi susistygavom. Susistyguosit ir jus
Stellcis, o kaip gailiuosi, kad buvau primiršus šitą temą ir negalėjau Tavęs palaikyti
Labai gerai suprantu, kaip jauteisi. Kaip sunku galvoti, kad kiti manys tave esant gudria intrigante ir slapukavusia... Mano situacija išsisprendė, bet net praėjus gerokam laiko gabalui, mano vaikino draugo žmona paklausė manęs: "o kada tu jam pasakei, nes mes su vyru vis svarstėm, kaip tokia miela ir t.t. mergina gali taip pasielgti, tikriausiai čia tik nuo mūsų buvo slepiama, jis jau žinojo tiesą?" Aš jau nekalbu apie tėvus... Juk pirmiausia, taip vėlai sužinoję, jie pamano, kad tai ta vargšė moteriškė viską nuo jų sūnaus slėpė arba bent jau tai jos idėja nieko nesakyti tėvams... Sunku slėpti ne tik nuo tėvų, bet ir nuo artimų draugų, kurie per tiek laiko tampa ir tavo draugais, nuo kitų giminaičių (ačiū Dievui, maniškis jų neturi), mama dar pasigiria kokiai draugei, parodo nuotrauką (žiūrėk, kokią mielą mergytę mano sūnus susirado, gerų tėvų, gabi, graži ir t.t.... tik nežino apie "kraitį"). Manau, kad pasielgei labai tvirtai ir šauniai. Tam tikrai atėjo laikas ir dabar jau lieka laukti jo sprendimo, bet suprantu, kad lauki to nerimo suspausta širdim, su tokia atkaklia viltim... Kai aš sužinojau jo tėvų neigiamą reakciją ir pamačiau jo liūdną veidą, visą kelią namo į Vilnių pražliumbiau autobuse kruvinom ašarom Bet dabar viskas gerai Labai labai, visa širdim, linkiu, kad Tau viskas gerai išsispręstų, Tavo draugas pagaliau pasiryžtų, o jo tėvai suprastų ir atleistų tas slėpynes
Ačiū tau, Fire, už palaikymą
Tu kaip ir sakei, jo mama giriasi visiems, kokią mielą mergytę jos sūnus turi... Ir jau fantazuoja, kokią dukrytę mes turėsim, o tada man plyšo širdis... Žiūrėjau į kompą nusisukus, o akys buvo pilnos ašarų... Užvakar turėjau pokalbį su mūsų bendra drauge, na, kuri jam kaip sesuo... Na, ji ir atvėrė man šiek tiek akis... Tik gaila, kad mes abu tokie užsislaptinę savo jausmuose, kartais per mažai vienas kitam pasakom... O svarbiausia, kad kai jis atėjo užvakar, tai Gabija puolė prie jo ir visą vakarą nepaleido.... Labai bijojau jų susitikimo, vis dėlto 2 mėnesius nesimatė... Bet... Tik jis ir maitino, ir rankytes plovė prieš miegą, ir migdė... Pamačiau, kaip Gabija myli jį ir kaip ji jam rūpi... Tad dabar tik meldžiuosi, kad viskas susitvarkytų...
Nu Stellcis, neblogai čia viskas atrodo... Gal tik va to tokio atviro pasikalbėjimo trūko....
Sėkmės tau, viskas bus gerai
Ačiū ačiū
Na matai, man atrodo, viskas eina į gerąją pusę Kaip kartais trūksta to atviro pokalbio... Pas mus kažkas panašaus buvo. Ir vienas kankinasi, visko prisigalvoja, ir kitas, savo ruožtu Vakar su savo draugu kaip tik ryžausi rimtai pasikalbėti, kad man daug nerimo kelia tai, kad mes ėmėme retai matytis. Jau įsikaliau į galvą, kad jam imu nusibost Viską išsiaiškinom, parodžiau jam , kaip man svarbu žinoti jo sprendimus, mintis, nes neaiškios situacijos mane tiesiog žudo... Nes kartais viskas kaip kokiam seriale Gerai labai,kad pasikalbėjai su jo drauge Labai tikiuosi ir linkiu, kad Tavo draugo mama viską jums atleis. Gal iš pradžių bus sunku, gal teks sulaukti ir priekaištų, nenuleisk rankų, juk Tu vis ta pati miela mergytė, tik likimo valia turinti kitą mielą mergytę Nuoširdžiai linkiu, kad taip būtų ir Tau. Žiūrėk, kiek čia Tave palaikančių
Ačiū Jums, Mamytės visoms už palaikymą... Gera apsilankyti čia ir žinoti, kad yra žmonių, kuire supranta mano situaciją ir turi visuose šiuose procesuose patirties
Tikiuos, kad bent dabar išvengsiu klaidų
Mano draugas mane apgaudinėja.... Žodžiu... Istorija kartojasi... Noriu prasmegt skradžiai į žemę...
jaučiuos tikra idiotė, naivi kvaiša... Kad juo pasitikėjau taip besąlygiškai, dabar sedžiu darbe visa užtinusi ir vis kartoju ir kartoju sau, kad daugiau niekada niekada neleisiu sau tikėti ir atsiduot kažkam, nes galutiniu atveju dušią vis tiek lieka apšikta
nu jo...blyn...
Va o trumpai mano istorija. Mano mergytei buvo tik vos virs pusantru, kai susipazinome. Draugavome jau tris menesius, ir jau buvau su jo tevais vakarienes. Apie maniske aisku niekas ne zodelio neprasitare, nors man is tikruju taip knietejo... Maciau, kad jis lyg ir noretu, bet nedrista, tarsi kazko bijo.. Taigi pagalvojau, kad reikia imti jauti uz ragu, kol dar meile 'neisisiubavo' viska issiaiskinti (nors viskas gavosi spontaniskai..).. Turejom susitikti pas ji namuose kartu pasimokti (sesija). Kadangi ji kelis kartus buvo mane 'nustebines' ir atejes i svecius neispetas (o as susivelus, lova nepaklota..), tai galvoju, padarysiu ir as taip - ateisiu pusvalandziu anksciau. Ir ka, ateinu - o jo namie ner (nors buvau tikra, kad bus). Tik mamyte namie.. nu ka, ner ka daryt, ji aisku mane mielai pakviecia prie arbatos puodelio, kol sunelis grys.. Snekames, kalbames apie 'musu ateiti'.. Tai as ir sakau batc: ai tai va sunelis lygtais pamirso va pamineti, as turiu dukryte.. tai nieko, normaliai suregavo ir 'blogai nepasirode' (tik apskui suzinojau kad visa nakti su vyru miegot negalejo paskui). Tai va, viskas paprastai ir be nervo beveik.. Tai is pradziu viskas fainai buvo, kadangi ji visa gyvenima sau dukrytes norejo, tai su mano mazaja draugavo ir viskuo apipirkdavo. Bet kuo toliau tuo labiau pazinau as ta seima - viena man sako, antra galvoj galvoja, trecia kitiems pasakoja.. Zodziu maisalyne, ten niekuo pasitiket negali.. O kaip i sunaus gyvenima maisosi.. Ir aisku matyt (anskciau ar veliau) atejo tas momentas, kai viskas apsiverte aukstyn kojom (velgi ilga istorija, turejau (na dabar esu) isvaziuot i tolima uzsieni 4 menesiams (kartu su vaikinu), bet be galimybes pasiimt su savim vaikelio, tai jie reikalavo ja palikt su jais (o ne pas tikruosius senelius), nes mat pas juos daug geriau, jie turi daugiau laisvo laiko ir daug daugiau pinigu.. Ir as aisku kategoriskai pasakiau ne, nei as ta seima pasitikiu nei ka). Tai cia buvo baisus izeidimas.. Viskas susivede, kad as ju sunu tik isnaudoju per visus galus, su juo ateities net neplanuoju, vaika uzsitaisysiu (man kaip sakant bus'iprasta') ir nusiplausiu. Uztat visa gyvenima dirbt nereikes, nes is elementu gyvensiu.. (na sunelis geras galimybes turi).. dieve kokia nesamone.. (iki siol tai as jam skalbiu, planau, valgyt darau ir dar uz buto nuoma moku (nes jo tevai jam spyga duoda, sako tai jei ner babkiu tai grysk pas mus gyvent, stoga svirs galvos, valgyt ant lekstes..). Tai man tie nusisnekejimai ir visas tos seimos kompliuotumas per pastaraji pusmeti gyvenima suede.. Reiks matyt kazko paprastesnio ieskoti, nes visa tai atrodo atsiliepia musu santykiams..
tai va, kazkaip netrumpa istorija gavosi, bet bent issiliejau
Bet kaip man dabar elgtis??? Ar tiesiog imti ir palikti jį? Ar dar kažką aiškintis? Aš dabar net nežinau...
Aš manau, kad nebesiaiškinčiau nieko...viskas ir taip pakankamai aišku: nepatikimas šis žmogus.
Aš vakar vaikštinėjau su dukryte po centrą ir taip taip norėjau sutikti jo mama, kad pagaliau viskas būtų aišku, kad man nebeskaudėtų... Aš jau žinau, aš noriu, kad jis mane paliktų, kad jis išeitų, kad manęs nebeskaudintų... Aš matyt niekada nebebūsiu pirmoj vietoj, jis negerbia manęs ir mūsų santykių... Gal aš viską hiperbolizuoju, bet jaučiuos lyg būčiau šūdais apdrėbta...
Stellcis
Jūs abi su dukrytę esate nuostabios, o jei kas nors to nesupranta lai nusigraužia sau nagus, vat |