gitulia
2010 04 07, 12:20
As nepirkau labai brangaus, bet man esamu funkciju pilnai uztenka. Pas mane Polar F6 pvz.: http://cgi.ebay.com/Polar-F6-Black-Diamond...=item230668a976Rodo laika, kalorijas, kiek is riebalu procentais, kiek laiko dirbau own zone (nustatytoj pulso zonoj), maximaluir ir minimalu treniruotes pulsa, rodo savaites ataskaita. Na man visos tos info per akis, o kaina 200 lt nesieke su atsiuntimu.
Bezdžionė
2010 04 07, 14:37
QUOTE(gitulia @ 2010 04 07, 13:20) As nepirkau labai brangaus, bet man esamu funkciju pilnai uztenka. Pas mane Polar F6 pvz.: http://cgi.ebay.com/Polar-F6-Black-Diamond...=item230668a976Rodo laika, kalorijas, kiek is riebalu procentais, kiek laiko dirbau own zone (nustatytoj pulso zonoj), maximaluir ir minimalu treniruotes pulsa, rodo savaites ataskaita. Na man visos tos info per akis, o kaina 200 lt nesieke su atsiuntimu. Ačiū  Tikrai aiškiai pigiau, aš žiūrėjau Teidoj, tai 372,- Lt už tą patį. Man gal savaitės ataskaita nelabai įdomi, bet pulsas, gal ir OWN - tikrai norėčiau Šiaip įdomu - neteko domėtis, kaip su atstumu ir greičio rodymu - galvoju apie spidometrą ant dviračio, bet gal to paties Polar'o gana - visai nesigaudau, žiūrėdama į aprašymus Niekada nesisiunčiau per e-bay - tai paprasta ar nelabai?
gitulia
2010 04 07, 16:27
Del atstumo ir greicio manau jau reiktu kitokio polar modelio , ko gero brangesnio, jei kalbant apie dvirati man atrodo dedasi papildomi prietaisiukai ant ratu, man pigiau ir lengviau buvo nusipirkt dviraciu parduotuveje spoc matuokli gal uz 50 lt. Ebay nera sudetingas, tik reikia isigyti visa virtuon (ar kt. kortele tinkama internet. atsiskaitymams), atsidaryti pay pal saskaita, o paskui jau viskas kaip sviestu patepta
vanillasky_
2010 04 07, 17:35
Kalorijas tikrai greiciau degina aerobika ypac step aerobika, treniruokliai palaiko raumenu tonusa, norint graziai sukusti reikia derinti abu metodus
Vika 12
2010 04 07, 19:04
QUOTE(vanillasky_ @ 2010 04 07, 18:35) Kalorijas tikrai greiciau degina aerobika ypac step aerobika, treniruokliai palaiko raumenu tonusa, norint graziai sukusti reikia derinti abu metodus  Teisingai  Užsiiminėjant aerobiką riebaliukai tirpsta, o kad oda nesuglebtų , ir treniruokliai
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 19:04) Teisingai  Užsiiminėjant aerobiką riebaliukai tirpsta, o kad oda nesuglebtų , ir treniruokliai  Nu kad nelabai glemba ta oda pastoviai aerobinantis
Vika 12
2010 04 07, 21:45
QUOTE(solo @ 2010 04 07, 22:36) Nu kad nelabai glemba ta oda pastoviai aerobinantis  Na taip, bet kitoje svetainėje moterys skundžiasi, kad glemba. Vadinasi priklauso nuo to, KIEK tu meti svorio, 3kg ar 30 kg, yra skirtumas juk
Bezdžionė
2010 04 08, 07:34
QUOTE(gitulia @ 2010 04 07, 17:27) Del atstumo ir greicio manau jau reiktu kitokio polar modelio , ko gero brangesnio, jei kalbant apie dvirati man atrodo dedasi papildomi prietaisiukai ant ratu, man pigiau ir lengviau buvo nusipirkt dviraciu parduotuveje spoc matuokli gal uz 50 lt. Ebay nera sudetingas, tik reikia isigyti visa virtuon (ar kt. kortele tinkama internet. atsiskaitymams), atsidaryti pay pal saskaita, o paskui jau viskas kaip sviestu patepta  Aišku, ačiū  Vadinasi, kada nors bus spidometras (buvau pernai nusižiūrėjus iki 100,- Lt) ir Polar su 2-5 funkcijom
Valiusha
2010 04 10, 05:55
Kam reike pulsometra-treneri Polar, galit skambint ar parasit sms, 860421566.
spilgiukee
2010 10 12, 11:45
treniruokliai nepades numesti svorio, pades tik sutvirtinti raumenukus  aerobika kur kas geresnis "receptas"
Bezdžionė
2010 10 12, 12:40
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 12:45) treniruokliai nepades numesti svorio, pades tik sutvirtinti raumenukus  aerobika kur kas geresnis "receptas"  Šiap tai nesąmonė, bet tingiu komentuoti
linute23
2010 10 12, 13:02
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 12:45) treniruokliai nepades numesti svorio, pades tik sutvirtinti raumenukus  aerobika kur kas geresnis "receptas"  Sakyciau truput pavaret......
spilgiukee
2010 10 12, 13:08
QUOTE(linute23 @ 2010 10 12, 14:02) cia ne 100% visiems atitinkanti nuomone, bet realiai net nera ko diskutuoti, kad aerobika geriau degina riebala, negu hanteliai ar as kazka nusisneku
fashion
2010 10 12, 13:16
Svorio metimui pasirinkau aerobika. Ziuresiu kaip tie kilogramai trauksis nuo manes, o tada galvoju pereiti prie treniruokliu (manau tai bus po kokiu 6 men aerobikos)
spilgiukee
2010 10 12, 13:31
QUOTE(fashion @ 2010 10 12, 14:16) Svorio metimui pasirinkau aerobika. Ziuresiu kaip tie kilogramai trauksis nuo manes, o tada galvoju pereiti prie treniruokliu (manau tai bus po kokiu 6 men aerobikos) niu va, as panasiai tokiam paciam poziuriui ir priklausau
Bezdžionė
2010 10 12, 14:41
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 14:08) Pirmiausia yra mityba (tai lemia 60-70% sėkmės metant svorį), po to kardio treniruotės (bėgimas, važiavimas dviračiu, darbas kardio treniruokliais, aerobika, šokiai.... ir pan.) palaikant pulsą tam tikroje zonoje, atsižvelgiant į bendrą sveikatos būklę. O dėl visa ko trenerių nuomonės nebandei klausti?
spilgiukee
2010 10 12, 14:46
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 15:41) Pirmiausia yra mityba (tai lemia 60-70% sėkmės metant svorį), po to kardio treniruotės (bėgimas, važiavimas dviračiu, darbas kardio treniruokliais, aerobika, šokiai.... ir pan.) palaikant pulsą tam tikroje zonoje, atsižvelgiant į bendrą sveikatos būklę. O dėl visa ko trenerių nuomonės nebandei klausti? pati jau 8 metai intensyviai sportuoju, tai pakomentavau is savo patirties temos klausimas - treniruokliai ar aerobika geriau padeda metant svori? mano aiskus atskaymas - aerobika  o apie mityba cia jau visai atskiras klausimas p.s. maniau cia draugiskai diskutuojama  ne cia pataikiau
Bezdžionė
2010 10 12, 15:20
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 15:46) pati jau 8 metai intensyviai sportuoju, tai pakomentavau is savo patirties temos klausimas - treniruokliai ar aerobika geriau padeda metant svori? mano aiskus atskaymas - aerobika  o apie mityba cia jau visai atskiras klausimas p.s. maniau cia draugiskai diskutuojama  ne cia pataikiau  Tai ir diskutuojan draugiškai, argumentuodamos, o ne kaip mažos mergaitės Paaiškink, kuo aerobika geriau? Kodėl negalima analogiškos kardio treniruotės padaryti kitaip? Teko susidurti su nauja metodika? Mano teorinis ir praktinis išprusimas sporto srityje ribotas, be to, visada tęstinis, norėčiau sužinoti daugiau
spilgiukee
2010 10 12, 15:23
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 16:20) Tai ir diskutuojan draugiškai, argumentuodamos, o ne kaip mažos mergaitės Paaiškink, kuo aerobika geriau? Kodėl negalima analogiškos kardio treniruotės padaryti kitaip? Teko susidurti su nauja metodika? temos klausime dominuoja zodis aerobika (kas ir yra kardio treniruote) as ir neminejau, kad aerobika yra geriau uz kitas kardio treniruotes  cia jau praktiskai kabinejimasis prie zodziu atsiprasau, kad isreiskiau savo nuomone
Balta balta
2010 10 12, 15:24
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 11:45) treniruokliai nepades numesti svorio, pades tik sutvirtinti raumenukus  aerobika kur kas geresnis "receptas"  Žiūrint kokie treniruokliai turimi omeny, nes juk yra cardio treniruoklių - jie taip pat riebalams degint skirti. Manau jūs turėjot omeny tuos treniruoklius, kur esmė svorius kilnot ir vieną raumenį lavint  Bet iš mano patirties, tai pritariu, kad aerobika geriau. Nors realiai tai tas pats, bet kadangi sportuojama grupėje, daromi įvairūs judesiai, tai sportuoji intensyviau, ilgiau, tai labiau motyvuoja aukščiau pašokti, daugiau koją pakelti ar vienu atsispaudimu daugiau išspausti, nei kai priklausai tik nuo savęs. Aišku ,svarbu ir į kokią grupę, pas kokį trenerį pataiksi. Ten, kur visi ateina tik uodegos pavizgint ir pasirodyt, tai to motyvacinio ir grupinio stengimosi efekto nebus. Bet man pasisekė rasti tikrai gerą klubą, kur visi prakaitu drabstosi ir labai jau patraukliai neatrodo, bet dirba kaip reikiant.
spilgiukee
2010 10 12, 15:31
QUOTE(Balta balta @ 2010 10 12, 16:24) Žiūrint kokie treniruokliai turimi omeny, nes juk yra cardio treniruoklių - jie taip pat riebalams degint skirti. Manau jūs turėjot omeny tuos treniruoklius, kur esmė svorius kilnot ir vieną raumenį lavint  aciu jums  kazkas mane suprato Papildyta:QUOTE(Balta balta @ 2010 10 12, 16:24) Bet iš mano patirties, tai pritariu, kad aerobika geriau. Nors realiai tai tas pats, bet kadangi sportuojama grupėje, daromi įvairūs judesiai, tai sportuoji intensyviau, ilgiau, tai labiau motyvuoja aukščiau pašokti, daugiau koją pakelti ar vienu atsispaudimu daugiau išspausti, nei kai priklausai tik nuo savęs. Aišku ,svarbu ir į kokią grupę, pas kokį trenerį pataiksi. Ten, kur visi ateina tik uodegos pavizgint ir pasirodyt, tai to motyvacinio ir grupinio stengimosi efekto nebus. Bet man pasisekė rasti tikrai gerą klubą, kur visi prakaitu drabstosi ir labai jau patraukliai neatrodo, bet dirba kaip reikiant. niu as daugiau linkusi prie aerobikos, bet siltesniu sezonu megstu ir pabegioti sutinku su jumis, kad uzsiimant aerobika dideleje zmoniu grupeje, motyvacija yra kur kas didesne, nei sportuojant vienai... ypac ten kur treneris sugeba sudominti ivairove
Bezdžionė
2010 10 12, 15:42
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 16:23) temos klausime dominuoja zodis aerobika (kas ir yra kardio treniruote) as ir neminejau, kad aerobika yra geriau uz kitas kardio treniruotes  cia jau praktiskai kabinejimasis prie zodziu atsiprasau, kad isreiskiau savo nuomone  Na nesipykstam gi  Man treniruokliai - ir kardio, ir jėgos. Kalta, labai kalta - prašau atleisti Va, patriukšmavom ir pasiekėm, kad yra kardio treniruokliai. Dar patriukšmausim, ir visos sutiksim, kad analogišką variantą turėsim mosuodamos 1-2 kg hanteliukais tiek aerobikoje, tiek treniruoklių salėje
spilgiukee
2010 10 12, 15:48
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 16:42) Na nesipykstam gi  Man treniruokliai - ir kardio, ir jėgos. Kalta, labai kalta - prašau atleisti Va, patriukšmavom ir pasiekėm, kad yra kardio treniruokliai. Dar patriukšmausim, ir visos sutiksim, kad analogišką variantą turėsim mosuodamos 1-2 kg hanteliukais tiek aerobikoje, tiek treniruoklių salėje  dziaugiuosi, kad galu gale viena kita suprantam
Bezdžionė
2010 10 12, 15:52
QUOTE(Balta balta @ 2010 10 12, 16:24) Žiūrint kokie treniruokliai turimi omeny, nes juk yra cardio treniruoklių - jie taip pat riebalams degint skirti. Manau jūs turėjot omeny tuos treniruoklius, kur esmė svorius kilnot ir vieną raumenį lavint  Bet iš mano patirties, tai pritariu, kad aerobika geriau. Nors realiai tai tas pats, bet kadangi sportuojama grupėje, daromi įvairūs judesiai, tai sportuoji intensyviau, ilgiau, tai labiau motyvuoja aukščiau pašokti, daugiau koją pakelti ar vienu atsispaudimu daugiau išspausti, nei kai priklausai tik nuo savęs. Aišku ,svarbu ir į kokią grupę, pas kokį trenerį pataiksi. Ten, kur visi ateina tik uodegos pavizgint ir pasirodyt, tai to motyvacinio ir grupinio stengimosi efekto nebus. Bet man pasisekė rasti tikrai gerą klubą, kur visi prakaitu drabstosi ir labai jau patraukliai neatrodo, bet dirba kaip reikiant. Va taip ir sudėliojom viską į vietas, o dabar jau galim lėkt ir pasportuot, kas norim ir galim - darbo diena baigiasi  P.s. Viena naujesnių teorijų teigia, kad jėgos treniruotės spartina medžiagų apykaitą labiau negu kardio. Rezultatas - daugiau sudegintos energijos, nėra iš ko organizmui riebaliuką kaupti. Vienintelis dalykas, ką pastebėjau pati - apetitas auga dirbant su svoriais, strikinėti galiu ir mažiau pavalgius. Viskas, einu sportuoti, užteks spaminti
spilgiukee
2010 10 12, 15:55
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 16:52) o as kaip tik vakar debiutavau su savo pirma treniruote (kaip trenere) tai va siandien begu "kacialintis"  kad ketvirtadieni parodyciau kiek patobulejau
Bezdžionė
2010 10 12, 16:01
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 16:55) Sveikinu Savo verslą kuri, ėmei verslo liudijimą ar kam "parsidavei"?
spilgiukee
2010 10 12, 16:19
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 17:01) Sveikinu Savo verslą kuri, ėmei verslo liudijimą ar kam "parsidavei"? uoj ne ne  taip sakant atlieku praktika  trenere, pas kuria sportavau turi problemu su meniskais, tai pasiule man pravesti treniruotes, o tai man gera galimybe tobuleti  labai dziaugiuosi, nes senai norejau pabandyti
Bezdžionė
2010 10 13, 07:08
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 12, 17:19) uoj ne ne  taip sakant atlieku praktika  trenere, pas kuria sportavau turi problemu su meniskais, tai pasiule man pravesti treniruotes, o tai man gera galimybe tobuleti  labai dziaugiuosi, nes senai norejau pabandyti  Eik mokytis  Juk patinka
spilgiukee
2010 10 13, 09:38
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 13, 08:08) Eik mokytis  Juk patinka  na, bandysiu nuvaziuoti i pora aerobikos konvenciju, tai manau siek tiek pades patobuleti  o siaip tai neneriu stacia galva i visa sita reikala, nes man tai labiau malonumas, nei potencialus darbas spalio 23d. vykstu i kauna i Reebok Session  kur pati sportuoji? ka sportuoji?
Bezdžionė
2010 10 13, 10:11
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 13, 10:38) na, bandysiu nuvaziuoti i pora aerobikos konvenciju, tai manau siek tiek pades patobuleti  o siaip tai neneriu stacia galva i visa sita reikala, nes man tai labiau malonumas, nei potencialus darbas spalio 23d. vykstu i kauna i Reebok Session  kur pati sportuoji? ka sportuoji?  Seniai nesportuoju, man jau gana kūno kultūros arba sveikatingumo lygio užsiėmimų Šiaip - fitnesą. Nelabai gilinuosi, kur ir kaip - treniruoklių salė ar grupiniai užsiėmimai - svarbu geras treneris/ė bei jėgos, kardio ir tempimų treniruočių miksas. Nepykstu, jei dar pirtis pasitaiko  Truputį gaila, kad Reebok Session šiek tiek nusigyveno ar tiksliau "nedasigyveno" iki jėgos ar Mind Body stiliaus treniruočių, priešingu atveju būtinai nulėkčiau pažioplinėti. Nors gal kažkas panašaus į jėgos ir bus - nelabai supratau Noriu paklausti - pora konvencijų - čia žodžių žaismas ar dar kas nors tuoj vyks? O kur pati sportuoji? Tik aerobiką?
spilgiukee
2010 10 13, 10:36
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 13, 11:11) Seniai nesportuoju, man jau gana kūno kultūros arba sveikatingumo lygio užsiėmimų Šiaip - fitnesą. Nelabai gilinuosi, kur ir kaip - treniruoklių salė ar grupiniai užsiėmimai - svarbu geras treneris/ė bei jėgos, kardio ir tempimų treniruočių miksas. Nepykstu, jei dar pirtis pasitaiko  Truputį gaila, kad Reebok Session šiek tiek nusigyveno ar tiksliau "nedasigyveno" iki jėgos ar Mind Body stiliaus treniruočių, priešingu atveju būtinai nulėkčiau pažioplinėti. Nors gal kažkas panašaus į jėgos ir bus - nelabai supratau Noriu paklausti - pora konvencijų - čia žodžių žaismas ar dar kas nors tuoj vyks? na, kolkas planuoju tik i sia viena vaziuoti, nes ji jau kita savaite vyksta, bet mano trenere pastoviai vaziuoja tai i kokia jegos, tai i aerobikos... tai kai suzinosiu ka nors naujo, papostinsiu i sporto renginiu tema
Bezdžionė
2010 10 13, 10:50
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 13, 11:36) na, kolkas planuoju tik i sia viena vaziuoti, nes ji jau kita savaite vyksta, bet mano trenere pastoviai vaziuoja tai i kokia jegos, tai i aerobikos... tai kai suzinosiu ka nors naujo, papostinsiu i sporto renginiu tema  Ok, labai laukiu
ingridatam
2010 11 18, 13:29
sorry, bet gal ne i tema cia  Gal kam reikia elipsinio treniruoklio orbitreko  Prasom i AZ
dia.dia
2011 03 16, 14:05
Gal kas yra susidūręs su masažuokliu treniruokliu bet kokiu panašiu į šį http://www.imk.lt/treniruokliai/treniruokl...-body-nova.htmlAr jaučiasi pokyčiai, kiek laiko su juo reikia masažuoti problemines kūno vietas? Ar jis naikina celiulitą?
monjka1990
2011 08 26, 16:06
Sveiki,
Gal kuri nors sportavote ar sportuojate sporto klube(treniluokliu saleje)? Noreciau paprasyti kad pasidalintume sportavimo metodika. Gal turejote susidariusios individualu plana? Pasidalinkite savo patirtimi, gal kuri galetumete pateikti netgi ta plana? Buciau labai dekinga.
|
|