bet
JEI RAMINI SAVE MAISTU NETRUKUS REIKS RAMINTI KUR KAS DIDESNI KUNA!!!!
taip tu teisi bet visos mes nekantrios esam
bet JEI RAMINI SAVE MAISTU NETRUKUS REIKS RAMINTI KUR KAS DIDESNI KUNA!!!! QUOTE(Mite_Baja @ 2006 07 03, 16:54) taip tu teisi bet visos mes nekantrios esam bet JEI RAMINI SAVE MAISTU NETRUKUS REIKS RAMINTI KUR KAS DIDESNI KUNA!!!! Kūno stangrinimui - jėgos treniruotės, pvz., darbas treniruoklių salėje, kūno dizainas (aerobika) ir pan. Atsiprašau, bet man atrodo - dar neišsikapsčius - šiandien pavalgau, rytoj pasportuoju (juk tikrai noriu, bet pradėsiu tik rytoj, tada ilgai ilgai - bent 2 val.) ir kg stebuklingai dings. Kam alini savo kūną? Neturi problemų ir nori jų įsigyti? Tada - pirmyn. Bus max. Tarp kitko, koks KMI (kūno masės indeksas)? Gal normalus? Šiaip patarimas - konsultuokis su treneriais klube, nesupratai - klausk dar - jie juk profesionalai - patars gal net geriau negu mes, mėgėjos, ir patikėk - Tau tikrai pasiseks. Sėkmės!
ACIU
Mamytes, galiu patarti nerealiai amgia aerobikos rusi, kuria pati sportuoju kuno formoms ir nuotaikai palaikyti
Svorį metant yra geriau aerobika nei treniruokliai
Prisiziuredama ka valgau ir lankydama aerobika per 2 men numeciau beveik 10 kg...
manau geriausia abieju derinimas
O ka man rinktis, jei noriu atsikratyt nuo pilvuko "barankeles", ziuriu jau celiulito ant koju atsirado.. Siaubas. Lankau aerobika, bet dar tik menuo. Galvoju, gal viena diena aerobika, kita treniruokliams? Kaip su tuo celiulitu kovot? O juk jau greit vasara.. Zodziu kraustaus is proto
QUOTE(Adorė @ 2006 08 12, 23:57) Nebent turejai dideli virsvori Papildyta: QUOTE(Piniuke @ 2006 07 30, 19:57) Mamytes, galiu patarti nerealiai amgia aerobikos rusi, kuria pati sportuoju kuno formoms ir nuotaikai palaikyti Kai gyvenau Belgijoje lankiau Tae bo treniruotes.kazkas nerealaus Papildyta: QUOTE(Mite_Baja @ 2006 07 03, 15:54) taip tu teisi bet visos mes nekantrios esam bet JEI RAMINI SAVE MAISTU NETRUKUS REIKS RAMINTI KUR KAS DIDESNI KUNA!!!! Geriausia 1 val geros aerobikos,bet turi buti auksto intensyvumo + 0.5 val.treniruokliai arba baseinas.Kita karta gali tureti 2 treniruotes- aerobika ir pvz.kuno dizaina,pump,anticeliulitine ar pilates. Papildyta: QUOTE(Mite_Baja @ 2006 07 03, 14:18) si tema man kaip tik aktuali. pasiemiau menesiui abonenta i sporto kluba impuls. (jei patiks ir anta imsiu) kaip ir visos noriu numesti svori. NORS SEIP SVORIS DIDELES REISMES NETURI SVARBIAUSIA APIMTYS. sporto salek galiu praleisti 3valandas per diena, sportuoti 5k per savaite. i abonenta ieina visas sporto klubas t.y treniruokliai aerobika, sokiai ivairiausi, joga, pilates, pirtys, baseinai. gal patartumet kaip per menesi du numesti 10-15kg arba kad apimtys sumazetu taip kad atrodytu kaip minus 10-20kg ACIU Per men.niekaip nenumesi 10-15 kg,nebent gertum tik vandeni ir sportuotum per diena po 5 val.Nerealu ir kvaila
numest svori gali padeti tik begimas:) t.y aerobika, dviraciai, begtakiai, slides:)o treniruokliai tik didins raumenu jega
QUOTE(Alvyda @ 2004 12 20, 16:00) Man patinka treniruokliai as pritariu ir planuoju nusipikti dvirati QUOTE(Piniuke @ 2006 07 30, 20:57) Mamytes, galiu patarti nerealiai amgia aerobikos rusi, kuria pati sportuoju kuno formoms ir nuotaikai palaikyti zinau zinau pati lankiau labai super
metant svori efektyviausia yra taikyti ir aerobika,ir treniruoklius,o veliau jau numetus antsvori patarcia lankyti tik treniruoklius.
man patinkia aerobka, tik pastebejau toki dalyka, kad kuo daugiau ivairiu apsisukimu ir striksejimu, tuo maziau prakaito islieju, ir pastoviai nutrinu kojas iki prakaito, sportbaciai nepasakyciau kad blogi, skirti begimui Adidas, pirkti parduotuvej. Del to laaabai nepatogu, buvau uzsidejus tokius kaip tapkes sportbacius, tai kai nera amortizacijos, labai sunku sportuot.. O ir siaip daug kas priklauso uo trenerio, anksciau sportavau tai eiti i treniruote buvo vienas malonumas, o dabar buvau keleta kartu, nuo tu apsisukimu tik galva susisuko, net bloga pasidare...
Pritariu toms, kas tinginiaua, aerobikoj reikes daryt net jei pavargai ir nenori bet juk kardio treniruokliai panasu kaip ir aerobika, tai svoris turetu kristi.. beje as geriausiai prakaitavau bike treniruotese, nu tiesiog pati stebejausi,nuo ranku prakaitas liejosi, kuo anksciau niekad nebudavo. Ir sportuojant su dviraciu, stiprejau ir visi raumenukai, ir tirpsta riebalai... Beje norejau paklausti, kad degtu riebalai, kaip reikia daryt pratimus su treniruokliais? letai ar greitai su pasikartojimais? QUOTE(Dzijanka @ 2007 02 19, 14:55) Beje norejau paklausti, kad degtu riebalai, kaip reikia daryt pratimus su treniruokliais? letai ar greitai su pasikartojimais? Daug pakartojimų su mažu svoriu. Dėl sportbačių - pabandyk pasidairyti skirtų ne bėgimui, būtent aerobikai - pasiklausinėk pardavėjų, jei pasitaikys išmanantys. Kojinės - geriau ne vien sintetinės, man geriau medvilninės, bet būna specialiai skirtos sportui (net Spartos) - pralaidesnės orui - tada ne taip šunta koja, sušutus oda lengviau nusitrina. QUOTE(Bezdžionė @ 2007 02 19, 15:32) Daug pakartojimų su mažu svoriu. Dėl sportbačių - pabandyk pasidairyti skirtų ne bėgimui, būtent aerobikai - pasiklausinėk pardavėjų, jei pasitaikys išmanantys. Kojinės - geriau ne vien sintetinės, man geriau medvilninės, bet būna specialiai skirtos sportui (net Spartos) - pralaidesnės orui - tada ne taip šunta koja, sušutus oda lengviau nusitrina. oj aciu labai reikes tikra pakeisti batukus. O siandien pradesiu kitaip sportuot
Sveikos!
Renkuosi sportklubyje programele ir nezinau, ka pasirinkti. Pas mus yra ''kombinuoti'' uzsiemimai, tai dvejoju tarp dvieju : 3 k./sav aerobika + 2 k./sav liftraining arba 2 k./sav aerobika + 2 k./ sav spinning Gal padetumete issirinkti? Kazkodel as labiau linkstu dvirauko link, bet gaila, kad aerobika tik d k./sav Kaip supratau, liftraining'e dirbama su svoriais, o spinning - tai, zinoma, dviraciai. Noriu sumesti svorio ir pasistangrinti O gaal isvis rinktis tiesiog 5 k./sav aerobika?
Tavo vietoje derinciau viska aerobika+lift training+spining.Ir ne maziau kaip 5 kartus per savaite.Suderinus mityba sulauktum neblogu rezultatu.
QUOTE(lauryna @ 2007 02 20, 11:53) Tavo vietoje derinciau viska aerobika+lift training+spining.Ir ne maziau kaip 5 kartus per savaite.Suderinus mityba sulauktum neblogu rezultatu. kad tokio komplekso nera, o atskirai abonimentus kiekvienam dalykui perkant man kishenes prakiurtu Bandysiu pirma menesi uzsirashyti i aerobika 5 k./sav, o veliau sumazinti aerobikos ir i dviracius varyti. Kazkaip man nesinori i lift training eiti, jeigu ten su svoriais dirbama, tai mano peciai netrunka su spinta supanasheti, dar nuo prof sporto laiku virsutine dalis kaip vyro QUOTE($ @ 2004 12 17, 13:30) jei numesti svorį,tai aerobika. treniruokliai-modeliuoja kūna,bet tikrai nepadeda numesti svorio,kartais net būna atvirkščiai,svoris padidėja. jei kankina ne per didelis antsvoris gali rinktis aerobika+trenoruokliai,bet darbui ant treniruoklio programą turi sudaryti treneris. Labai kardinaliai pasakyta ir neteisybe, svori su trenisruokliais numesti galima puikiausiai, tiksliau ne svori o riebalus , o pasunkejimas labai daznas reiksinys sportuojant su svoriais , kada ngi pagauseja raumenu o raumuo yra sunkesnis uz riebala, todel reikia matuoti riebalini sluoksni kad suzinotum kiek ju nutirpo ir kiek prie svorio priaugimo prisidejo tvirtesni raumenukai. Geriausia kombinuoti aerobini kruvi (judesys) su treniruokliais (svoriai), ir kaitalioti sias sakas pvz, tris kartus per savaite aerobika - du kartus svoriai, kita savaite atvirksciai. Organizmas turi savybe priprasti prie kruviu todel svorio kritimas suleteja, o kaitaliojant kruvi (kaip pvz) organizmas nejaus reguliarumo todel ir toliau sekmingai kovos su riebaliukais . Aerobinis darbas yra viskas kas susije su judejimu (ne tik sporto klube su trenere), as renkuosi kuo ivairesnius aerobinius kruvius , kad organizmas nuolat jaustu kruviu kaita : ciuoziu paciuzomis, plaukioju baseine + darbas su svoriais.
Merginos,perskaiciau visus jusu pasisakymus ,bet iskilo man stai toks klausimas : o kas,jei as turiu DAUG antsvorio (KMI 30.3).Kas tokiu atveju geriau? Ar aerobika nepakenks sanariams ?O treniruokliai ar nepriaugins raumenu (juk riebaliuko turiu pakankamai...)?
QUOTE(Kuculis @ 2007 03 14, 08:23) Merginos,perskaiciau visus jusu pasisakymus ,bet iskilo man stai toks klausimas : o kas,jei as turiu DAUG antsvorio (KMI 30.3).Kas tokiu atveju geriau? Ar aerobika nepakenks sanariams ?O treniruokliai ar nepriaugins raumenu (juk riebaliuko turiu pakankamai...)? nu jau tie raumenys ne taip ir greitai auga.... QUOTE(Kuculis @ 2007 03 14, 08:23) Merginos,perskaiciau visus jusu pasisakymus ,bet iskilo man stai toks klausimas : o kas,jei as turiu DAUG antsvorio (KMI 30.3).Kas tokiu atveju geriau? Ar aerobika nepakenks sanariams ?O treniruokliai ar nepriaugins raumenu (juk riebaliuko turiu pakankamai...)? Aerobika gali buti per didelio intesyvumo, pernelyg gali apkrauti sirdute, kai yra didelis antsvoris. Jei uzsidegei sportuoti, tai geriau rinkis treniruokliu sale - cardio treniruoklius. Pasikonsultuok su treneriu kokio intensyvumo, kad neapkrautum sirdutes. Na, o jei dar ir svarmenis noresi pakilnoti, raumenu, kaip minejo auksciau, greitai neuzisauginsi (ir jokie raumenys nepakeis riebalus), tik naudok nedidelius svorius. Arba dar gal net geresne iseitis butu tokios treniruotes kaip pilate, joga... jos letesnes. Megink pradziai numesti svori sumazinus dienos maisto norma, veliau tiks ir aerobika, plius, kunas jau bus "apsiles" intensyvesniam fiziniui kruviui. QUOTE(A.JAN. @ 2007 02 22, 17:54) Labai kardinaliai pasakyta ir neteisybe, svori su trenisruokliais numesti galima puikiausiai, tiksliau ne svori o riebalus , o pasunkejimas labai daznas reiksinys sportuojant su svoriais , kada ngi pagauseja raumenu o raumuo yra sunkesnis uz riebala, todel reikia matuoti riebalini sluoksni kad suzinotum kiek ju nutirpo ir kiek prie svorio priaugimo prisidejo tvirtesni raumenukai. Geriausia kombinuoti aerobini kruvi (judesys) su treniruokliais (svoriai), ir kaitalioti sias sakas pvz, tris kartus per savaite aerobika - du kartus svoriai, kita savaite atvirksciai. Organizmas turi savybe priprasti prie kruviu todel svorio kritimas suleteja, o kaitaliojant kruvi (kaip pvz) organizmas nejaus reguliarumo todel ir toliau sekmingai kovos su riebaliukais . Aerobinis darbas yra viskas kas susije su judejimu (ne tik sporto klube su trenere), as renkuosi kuo ivairesnius aerobinius kruvius , kad organizmas nuolat jaustu kruviu kaita : ciuoziu paciuzomis, plaukioju baseine + darbas su svoriais. Dabar pagalvojau, o kažin ar geraidarau, jei valandą praleidžiu aerobikoje ir kitą valandą- su treniruokliais QUOTE(spyglaite @ 2007 03 16, 21:42) Dabar pagalvojau, o kažin ar geraidarau, jei valandą praleidžiu aerobikoje ir kitą valandą- su treniruokliais Mano viena trenere visada sakydavo : po aerobikos varom visos i sale - dasimusti. Tai manau kad idealu, tik gal kaitaliok kruvius , kad organizmas nepriprastu. QUOTE(A.JAN. @ 2007 03 17, 12:17) Mano viena trenere visada sakydavo : po aerobikos varom visos i sale - dasimusti. Tai manau kad idealu, tik gal kaitaliok kruvius , kad organizmas nepriprastu.
sveiki:)
skubiai parduodu treniruoklius.. rasykite i e-maila: zavutte@xxx.lt
as pries 3 metus tai lankiau treniruokliu sale,kol sportavau ir derinau mityba rezultatas buvo
Neseniai nusipirkau treniruokli - tas vadinamasias slides. Jos kiek zinau labai gerai apatinei kuno daliai (nes man ten didziausios problemos - jei tik priaugu svorio, tai viskas ten
nemanau,kad bus rezultatas
QUOTE(eglincia @ 2008 01 05, 23:59) nemanau,kad bus rezultatas Kad kilogramai tuoj pat tirpti prades tai as nesitikiu QUOTE(Varu @ 2008 01 05, 23:06) Kad kilogramai tuoj pat tirpti prades tai as nesitikiu Tai tada pasistenk derinti treniruokli su pratimais. Pavyzdziui, pamink pusvalandi treniruokli, tada pusvalandi skirk pratimams, gali ganteliukus nusipirkti, daryk itupstus, pritupimus, butinai pilvo presa, o po to dar 15 - 20 min pamink treniruokli. Iseis 1.5h treniruote. Kokiu 4 kartu per savaite turetu uztekti.
Manau,kad nepadės nei treniruokliai,nei aerobika,jei nederinsim maisto,o po treniruočių grįžę prisikimšim,metimas i balą pinigų,ir betikslis laiko leidimas.Jei jau sportuoji ir nori matyti norimą rezultatą,vien sporto negana
prasau man patikslinti, jeigu nesunku: kiek pries ir po trenurietes negalima vagyti ir koki maista geriausia rinktis po treniruotes?
gal jau ir buvo rasyta, bet norejau dar paklausti. Jei renkiesi ir aerobika ir treniruoklius. Kaip geriau su treniruokliais pries aerobika ar po jos, ar jokio skirtumo ? Man del laiko pasirinkimo svarbu
Kokius gi jūs ten klubus lankote, kad negalima konsultuotis su treneriais
Paprastai nevalgoma 1-4 val. prieš treniruotę (priklauso nuo treniruotės rūšies ir maisto (lengvas/sunkus), po - nelabai svarbu, nors, aišku, priklauso nuo tikslų ir bendros mitybos schemos, geriau baltyminės kilmės neriebus maistas. Aerobika ir treniruokliai paprastai rekomenduotini skirtingom dienom arba sudarant programą atsižvelgima, kad ruošiatės "dusintis" per dvi treniruotes (klientas visada teisus, ech...) ir programa sudaroma lengvesnė. Bet tai - tik bendro pobūdžio rekomendacijos QUOTE(Bezdžionė @ 2008 01 24, 12:27) Kokius gi jūs ten klubus lankote, kad negalima konsultuotis su treneriais Paprastai nevalgoma 1-4 val. prieš treniruotę (priklauso nuo treniruotės rūšies ir maisto (lengvas/sunkus), po - nelabai svarbu, nors, aišku, priklauso nuo tikslų ir bendros mitybos schemos, geriau baltyminės kilmės neriebus maistas. Aerobika ir treniruokliai paprastai rekomenduotini skirtingom dienom arba sudarant programą atsižvelgima, kad ruošiatės "dusintis" per dvi treniruotes (klientas visada teisus, ech...) ir programa sudaroma lengvesnė. Bet tai - tik bendro pobūdžio rekomendacijos aciu
be to, maitinimasis svarbu ne tik prieš treniruotę ar po... reikia derinti ilgėliau, jei norima geresnio rezultato ir ištisai aišku
Rikciausi treniruoklius ir paderinciau mityba
Kas geriau metant svorį? Mityba
visko po truputi reikia,aerobika panaudot apsilimui,poto treniruokliuose kazka padaryti ir aisku mityba ,pati anksciau lankiau tik aerobika,daugiau nieko nedariau,tia man padejo tik islaikyt esama svori,o daba einu i aerobika,treniruoklius ir vakarais nevalgau,tai svoris tikrai krenta
QUOTE(eglincia @ 2008 01 26, 20:51) visko po truputi reikia,aerobika panaudot apsilimui,poto treniruokliuose kazka padaryti ir aisku mityba ,pati anksciau lankiau tik aerobika,daugiau nieko nedariau,tia man padejo tik islaikyt esama svori,o daba einu i aerobika,treniruoklius ir vakarais nevalgau,tai svoris tikrai krenta Joa, Eglincia rezultatai tikrai matomi As net ir pati prisiminiau treniruoklius gerai dar butu ir i joga ar kalanetika irgi geri dalykai, kad kunas kiek lankstesnis butu
Nu ka ryt pati klausiu trenerio, ka ir kada vlgyt po treniruotes
QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 29, 16:51) Jei treniruotė ryte, likusią dienos dalį maitiniesi įprastai, jokių spec. produktų, galioja elementarios sveikos mitybos principai. Jei treniruojies vakare - nevartoti angliavandenių, rinktis baltyminį maistą QUOTE(eglincia @ 2008 01 26, 21:51) visko po truputi reikia,aerobika panaudot apsilimui,poto treniruokliuose kazka padaryti ir aisku mityba ,pati anksciau lankiau tik aerobika,daugiau nieko nedariau,tia man padejo tik islaikyt esama svori,o daba einu i aerobika,treniruoklius ir vakarais nevalgau,tai svoris tikrai krenta QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 27, 13:41) rasi dauk naudingos info cia |