Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiliminė danga, kilimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
LaimingaMamyte
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas doh.gif doh.gif As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga 4u.gif
Amelita
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 16:58)
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas  doh.gif  doh.gif As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga  4u.gif
*

albaresos kainorastis
Renata_Bo
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 18:58)

*

Jei tik kad spalva patamsejo, tai tokio dydzio kilima galite ir pati vonioj isplaut su paprastu sampunu ir kokio neagresyvaus baliklio trejais lasais. smile.gif
Raselija
Sveikos, kaip tik ieskausi plaunancio siurblio (dukryte mokosi i puoda sisioti, bet sunkiai sekasi, tai visu tu baluciu neina normaliai isvalyt is kilimines dangos), gal kuri turit ar galetumet koki nors parekomenduot? ax.gif gal zinot ar patikimi VAX firmos tokie siurbliai? 4u.gif nes daugiau tai nelabai kokius ir zinau unsure.gif
Kava&arbata
Galima issinuomoti siurbli 4u.gif Nuomavau parai 70 lt su chemija, viska issivaliau, jei kaimynai draugiski galima pasikoperuoti smile.gif Pasigooglinkite "siurblio nuoma" 4u.gif
margaritukas
Laba diena smile.gif turiu tokia maža bėdą... Vienoj vietoj keitė lubas ir ant kiliminės dangos pribirėjo kalkių. bandžiau valyti įvairiais būdais, plaunamu siurbliu - niekaip neišėmė dėmių.. Gal žinot kaip tas kalkes išimti iš kilimo? Atrodo, kad jos įsitrynė į dangą. Vaizdas nekoks, o naujos dangos tikrai neįpirksiu..
Amelita
QUOTE(margaritukas @ 2012 03 13, 12:04)
Laba diena smile.gif turiu tokia maža bėdą... Vienoj vietoj keitė lubas ir ant kiliminės dangos pribirėjo kalkių. bandžiau valyti įvairiais būdais, plaunamu siurbliu - niekaip neišėmė dėmių.. Gal žinot kaip tas kalkes išimti iš kilimo? Atrodo, kad jos įsitrynė į dangą. Vaizdas nekoks, o naujos dangos tikrai neįpirksiu..
*

Manau gerai butu isdulkinti, bet tur but nera galimybes. Pabandykit su kokiu kilimu valikliu isvalyt. Ar muilu. Manau reikia gerai patrinti.
Sūpynės
koks kilimas geriausias vaiko kambariui? ax.gif
Vilienė
QUOTE(Sūpynės @ 2012 04 24, 10:40)
koks kilimas geriausias vaiko kambariui? ax.gif

natūralaus pluošto - vilnonis, bambukinis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.