Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas
Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 16:58) Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga albaresos kainorastis
Sveikos, kaip tik ieskausi plaunancio siurblio (dukryte mokosi i puoda sisioti, bet sunkiai sekasi, tai visu tu baluciu neina normaliai isvalyt is kilimines dangos), gal kuri turit ar galetumet koki nors parekomenduot?
Galima issinuomoti siurbli
Laba diena
QUOTE(margaritukas @ 2012 03 13, 12:04) Laba diena Manau gerai butu isdulkinti, bet tur but nera galimybes. Pabandykit su kokiu kilimu valikliu isvalyt. Ar muilu. Manau reikia gerai patrinti.
koks kilimas geriausias vaiko kambariui?
QUOTE(Sūpynės @ 2012 04 24, 10:40) koks kilimas geriausias vaiko kambariui? natūralaus pluošto - vilnonis, bambukinis |