Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiliminė danga, kilimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Neffertite_
Gal zinote kur rasti "pinta kilima"? Kaip buna pinti foteliai, ar galvugaliai miegamojo lovos. Reiketu tokio kilimelio prie lovos. Kazkur maciau - man patiko. Bet dar visiskai nesu apsisprendusi, gal geriau butu toki kailini balta, kur kojos skesta tame kailyje... Patarkite ... blush2.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 03 21, 19:23)
Gal zinote kur rasti "pinta kilima"? Kaip buna pinti foteliai, ar galvugaliai miegamojo lovos. Reiketu tokio kilimelio prie lovos. Kazkur maciau - man patiko. Bet dar visiskai nesu apsisprendusi, gal geriau butu toki kailini balta, kur kojos skesta tame kailyje...  Patarkite ... blush2.gif
*

nei tą, nei tą biggrin.gif tas pintas- nemalonus basoms kohytėms schmoll.gif
man labai patinka tokie kaip iš siūlų mezgimo surašioti- juos galima skalbimo mašinoj skalbti mirksiukas.gif
LaWita
Reikia patarimo

Vaiku kambary noriu tiesti vilnone kilimine danga gal zinote ar verta,ar sudetinga jos prieziura?Ar nesigaileciau? g.gif
Cinderella
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 21, 20:26)
nei tą, nei tą  biggrin.gif tas pintas- nemalonus basoms kohytėms  schmoll.gif
man labai patinka tokie kaip iš siūlų mezgimo surašioti- juos galima skalbimo mašinoj skalbti  mirksiukas.gif
*

cia gal apie sezali kalbi?ar kaip ten ji vadinasi? g.gif blush2.gif dar daznai kloja tokia danga laidoje "KVARTIRNYI VOPROS" jei ziuri bigsmile.gif man patinka tokia danga,bet idomu kaip ji ten plaunasi,siurbiasi ir ar daug kainuoja?
Ieva-Pieva
gal turit kilimą iš odelių suraišiotą? kiek praktiškas, kaip valot? unsure.gif
levrete
kazin kur Siauliuose butu didelis pasirinkimas kilimines dangos - norim ir svetaine, ir koridoriu isklot ta pacia danga. aisku, laminatas butu siuolaikiskiau, bet uzknistu suns caksejimas nagais i grindis, todel rinksimes danga. ir dar viena beda - norisi sviesios dangos, bet bijau del demiu, kad nereiktu valyt, o dar blogaiu - neliktu amzinu demiu po kokio baliuko. kaip sunku issirinkt, kad butu ir grazu, ir praktiska..
Ieva-Pieva
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 13:53)
kazin kur Siauliuose butu didelis pasirinkimas kilimines dangos - norim ir svetaine, ir koridoriu isklot ta pacia danga. aisku, laminatas butu siuolaikiskiau, bet uzknistu suns caksejimas nagais i grindis, todel rinksimes danga. ir dar viena beda - norisi sviesios dangos, bet bijau del demiu, kad nereiktu valyt, o dar blogaiu - neliktu amzinu demiu po kokio baliuko. kaip sunku issirinkt, kad butu ir grazu, ir praktiska..
*

turint šunį, laminatas daug praktiškiau. prie garso priprasi, šuns nagus galima patrumpinti. ar įsivaizduoji, kaip į koridorių įeina šuo purvinom kojom? lamnatą greit išplausi, o kilime dėmės taip ir liks. be to, šuns plaukai į kilimą velsis doh.gif
geraiu dėkit laminatą ir kilimą svetainėj pasklokit mirksiukas.gif
Eimutė
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 13:53)
*

Aš nemanau, kad kiliminė danga svetainėj, o tuo labiau koridoriuj yra pats geriausias pasirinkimas. Aš aplamai esu prieš kilimines dangas. Grindis ar tai medines, ar tai laminatą pravalai su drėgnu skuduriuku ir švaru, ir dulkių nėra thumbup.gif . O namuose pamačius kiliminę dangą iš karto įsivaizduoju kiek joje prisikaupę dulkių doh.gif Juk koridorius turbūt pati nešvariausia vieta namuose, nes su batais purvas ir visokie nešvarumai sunešami... Nespėsi siurbliuot tiek visų nešvarumų, tiek šuns plaukų... O dar įsivaizduok kaip danga atrodys po kokio didesnio baliuko drinks_cheers.gif Gyvenom bute kur kiliminė danga buvo doh.gif Tiek aš, tiek vyras keikdavomės siurbliuodami. Užtai savuose namuose sakėm jokių kiliminių dangų, nebent mažą kilimuką po staliuku ar prie lovos...
levrete
su viskuo sutinku, bet mano brangaiusias super jautrus garsams nakti, taip kad jis niekaip nesutiks susitaikyti su naguciu garsu nakti. siaip suns nagus reguliariia trumpinam pas veterinara, bet vistiek kur kas garsiau suo vaiksto per grindis, nei per kilimine danga. pas tevus visur danga (ir suo ten dar kol kas gyvena). tai nera taip, kad labai teptusi - tamsi. o ir suo tik pro duris is lauko parvestas eina tiesiai i vonia kojyciu plautis. as tik pergyvenu, kas bus pasirinkus sviesia danga, o taip norisi sviesutes svelnutes...
rosenda
QUOTE(Eimutė @ 2006 05 24, 14:26)
Aš nemanau, kad kiliminė danga svetainėj, o tuo labiau koridoriuj yra pats geriausias pasirinkimas. Aš aplamai esu prieš kilimines dangas. Grindis ar tai medines, ar tai laminatą pravalai su drėgnu skuduriuku ir švaru, ir dulkių nėra  thumbup.gif . O namuose pamačius kiliminę dangą iš karto įsivaizduoju kiek joje prisikaupę dulkių  doh.gif  Juk koridorius turbūt pati nešvariausia vieta namuose, nes su batais purvas ir visokie nešvarumai sunešami... Nespėsi siurbliuot tiek visų nešvarumų, tiek šuns plaukų... O dar įsivaizduok kaip danga atrodys po kokio didesnio baliuko  drinks_cheers.gif  Gyvenom bute kur kiliminė danga buvo  doh.gif  Tiek aš, tiek vyras keikdavomės siurbliuodami. Užtai savuose namuose sakėm jokių kiliminių dangų, nebent mažą kilimuką po staliuku ar prie lovos...
*

drinks_cheers.gif Atrodo,kad as buciau rasiusi.Man irgi jei pamatau,kur kilimine danga taip ir vaidenasi dulkes blush2.gif O jei dar suo namuose.Ne nedeciau ne uzka schmoll.gif
Eimutė
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 21:29)
su viskuo sutinku, bet mano brangaiusias super jautrus garsams nakti, taip kad jis niekaip nesutiks susitaikyti su naguciu garsu nakti. siaip suns nagus reguliariia trumpinam pas veterinara, bet vistiek kur kas garsiau suo vaiksto per grindis, nei per kilimine danga. pas tevus visur danga (ir suo ten dar kol kas gyvena). tai nera taip, kad labai teptusi - tamsi. o ir suo tik pro duris is lauko parvestas eina tiesiai i vonia kojyciu plautis. as tik pergyvenu, kas bus pasirinkus sviesia danga, o taip norisi sviesutes svelnutes...
*

Po kelių mėnesių naudojimo Tavo šviesutė švelnutė danga koridoriuj tikrai tokia nebebus... Gailėsi išmestų į balą pinigų. Vieną vakarą galvojau kur namie galėtų būt kiliminė danga g.gif Ir vietos jai neatsirado doh.gif Miegamąjam gal ir galėtų būt... g.gif Tačiau iš kitos pusės, juk miegamasis- tai vieta kurioje ilsimės ir ateinančios dienos nuotaika, darbingumas priklauso būtent nuo tos vietos. Todėl ten oras turi būti gaivus.
Rosenda, drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ieva-Pieva
user posted image
dilditele
Nu pavarysiu ir as ant kiliminiu dangu. Pas mane ju nera tik virtuveje ir vonioje su tuliku. Tai as laukiu nesulaukiu tos minutes kada kraustysimes is sito buto. Kiekviena karta siurbdama ir plaudama danga keikiuos susiriesdama mad.gif Kiek as jai bevergauciau, vis tiek dulkiu karalystej gyvenu, pasiilgau gaivaus oro...tfu dar kokia liga isivarysiu. Prisimenu laikus, kai namie nebuvo kiliminiu dangu ir kaip greit su sluotele prasisukdavau.
Beje, pagal kokybe ir kaina, tai turim triju rusiu dangas. Pati pigiausia....na ner ko noret is jos, s paskutinis; miegamajame patiesta atseit naturali (jos kitos pusej yra ispiesti medeliai).
Cia kazkas bijojo, kad kede su ratukais sugadins laminata, labai sekmingai ji "ismyne" ir kilimine danga.
melana
Gal matėte kur tokių nedidelių kilimų galima būtų nusipirkti?

user posted image

Vėta
Kai įsikėlėm į nusipirktą butą, tai trijuose kambariuose buvo visai nebloga kiliminė danga. Bet per porą metų ji man taip įsiėdė, kad dabar liko tik miegamajame. Iš salono ir vaikų kambario, kai tik dariau remontą, tuoj pašalinau. Atsibodo siurbliuoti, valyti dėmes ir plunksneles(auginom papūgėlę). Dabar susidėjom laminatą, tai nebereikia dažnai tampyti siurblio, pravalau su drėgnu skuduru. Švaru ir gaivu. Kol kas nenoriu net kilimo salone (vis dar alergija kilimams lotuliukas.gif ). O kai plaunu grindis į vandenį įpilu truputį skysto skalbiklio, acto ir lašelį aliejaus. Grindys blizga ir jokių dryžių nesimato (čia "Švaros misijos" receptas).
jadzka
Paburnosiu ir aš ant kiliminės dangos....Pas mus bute sudėta ta pigi danga (aišku, seniai ją išlupus lauk būčiau, bet kad butas nuomojamas taij negaliu). Auginam katiną. Taij kašaras bando galąsti nagus į tą dangą, vietomis praravėjo jau. O dar didesnė blogybė, kad tiek prisigėrė ji dulkių, kad net kvėpuoti sunku. Kambary oro atsiranda tik tada kai tą dangą išplaunu ir dar pripurškiu su purkštuku vandens. O apie žiemą net nekalbu, rodos visas kūnas sintetinis pasidaro, nes nuo šildymo ir tos dangos tosk statinis krūvis gaunasi doh.gif: Beje, virtuvėje pas mus linoliaumas. Dar viena didelė blogybė. Nei jį normaliai išplausi nei ką. Viskas. Sprandimas padarytas: Virtuvėje tik plytelės, o kambariuose medinės (arba kamštinės) grindys ir gal kur po kilimuką, kad maloniau būtų kojas pasidėti. Kai kilimukas mažas jis ne taip prisineša ir grąsiai galima bus sėdėti ant žemės.
Beje, gringims plauti dabar tiek patogių šepečių, nebereikia keliais eiti su skuduru.
Ieva-Pieva
bigsmile.gif
user posted image
Teressa
O aš kambary dėsiu kiliminę dangą blush2.gif Apgalvojau visokius variantus, įvertinau pliusus ir minusus ir nusprendžiau ax.gif
Jau dabar isivaizduoju kaip basom kojytem per kilimą tipenu blush2.gif
Limcamca
QUOTE(melana @ 2006 08 04, 10:25)
Gal matėte kur tokių nedidelių kilimų galima būtų nusipirkti?

user posted image
*

Senukuose 4u.gif
levrete
QUOTE(Teressa @ 2006 08 08, 08:50)
O aš kambary dėsiu kiliminę dangą blush2.gif Apgalvojau visokius variantus, įvertinau pliusus ir minusus ir nusprendžiau ax.gif
Jau dabar isivaizduoju kaip basom kojytem per kilimą tipenu blush2.gif
*

Ir mes desim svetainej kilimine danga ilgo plauko, kaip bus jauku basom pavaiksciot, o ir sedet ant grindu.
Teressa
QUOTE(levrete @ 2006 08 09, 10:54)
Ir mes desim svetainej kilimine danga ilgo plauko, kaip bus jauku basom pavaiksciot, o ir sedet ant grindu.
*

O kokį dulkių siurblį žadat pirkti kiliminės dangos priežiūrai? Plaunamą ar ne?
melana
QUOTE(Limcamca @ 2006 08 08, 15:56)
Senukuose 4u.gif
*

ačiū 4u.gif eisiu ieškot ax.gif
levrete
QUOTE(Teressa @ 2006 08 09, 12:44)
O kokį dulkių siurblį žadat pirkti kiliminės dangos priežiūrai? Plaunamą ar ne?
*

siurbli pirksim paprasta, nes tevai turi KIRBY, tai pasiskolinsim, juk neplausim kas savaite.
Mrs Freken Bok
Pas mus namuose yra tik vienas kambarys su kilimine danga. daugiau visi be rolleyes.gif nors as ja megstu, man ji asmeniskai duoda namuose jaukuma rolleyes.gif
Aiva.
mes desim tik kilimine danga thumbup.gif pats geriausias variantas, ir silta, ir malonu, ir garso izoliacija visai kita. o dulkes ne beda, nes turim siurbli "rainbow" - tikrai labai neblogas dalykelis ax.gif
Mama123
Mes kiliminę dangą dėsime dvejuose kambariuose - miegamajame ir vaiko kambary. Dėl miegamojo viskas aišku, pasirinkimas yra nemažas visuose prekybos centruose. O vat vaiko kambariui norėtųsi antialerginės, ryškesnės, minkštesnės dangos. Gal galit patarti, kur tokią surasti?
jurgita:)
Labutis visoms,
noreciau pasidalinti savo rupesteliu, bei laukiu jusu patarimo, kaip man pasielgti. Gyvenu pas vyro tevus-uosvius, pas juos namuose visur sudeta kilimine danga (isskyrus virtuve ir valgomaji). Kambaryje, kur mes su vyru miegame taip pat sudeta kilimine danga (apie 20 metu, kokybe is pigiuju,bet ne sveikatos saskaita), dulkiu mase, normalaus daulkiu siurblio neturime, o uz triju menesiu laukiame gimstant vaikelio. Vyro prasau, kad sudetu laminata, bet jis nesupranta, kodel as to noriu ? net akuseriu klausem, kokia itaka turi kilimines dangos kudikio sveikatai (nes vistiek galvoji kaip apsaugoti nuo astmu,alergines slogos ir panasiai), jos tik atsake "ant ko kris vaikelis? ant kilimines dangos silciau ir patogiau..." Vienu zodziu, dar nepriejome prie kompromisines nuomones, kas geriau kudikiui... zinoma, labai noreciau laminato, nes gali grindis plauti, o kilimine danga ne- ir visu pakampiu nepriesi, nes neturi super gero dulkiu siurblio....
Uz atsakymus ir patarimus labai dekoju smile.gif 4u.gif
ninar
Turėjau kiliminę dangą nemažai metų visuose kambariuose,visą išmetėm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niekada daugiau nedėčiau jokios dangos į kambarius, nes negaliu atsidžiaugti švariomis grindimis jau kokie 6metai.
Visos,kurios sako,kad dės kiliminę dangą,po kelių metelių džiūgaus ja atsikračiusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
melana
O aš svetainėj dėsiu kilimą, bet labai nedidelį kaip akcentą

na kad ir toks gražus
user posted image
Fen-berry
O mes jau buvom nutarę vaikų kambariuose dėti kiliminę dangą doh.gif , paskaitinėjus čia nuomonę pakeičiau , dabar dar vyrą teks įkalbėti, kad tai tik dulkių surinkėjai
ninar
Pritariu mažam kilimėliui po stalu,ar šiaip kur kojytėm pasidėti thumbup.gif Jį bet kada gali paimti ir išpurtyti.Pas mus namie tikrai geras ir galingas siurblys buvo,išėmus dangas negalėjau patikėti kiek po apačia dulkių buvo doh.gif O tos kurios su guma,labai gera veisykla dulkėm ir visokiom erkutėm veistis thumbup.gif
Justincikas
QUOTE(levrete @ 2006 08 09, 11:54)
*

Na taip gal basom kojytem palakstyti ir smagu bus , PRADZIOJE! bet pagalvok kiek ten veliau erkuciu visokiu veistis prades.
Pas mama kazkada kilimine danga visame bute buvo tai ir kankinosi ji vargse nuo ciaudulio. Kai uzeidavo tai po 20 kartu suciaudedavo! Daktarai nustate alergija namu dulkem ir liepe lupti lauk visas kilimines dangas ir net naktines uzuolaidas.
Ir dabar kai pati pagalvoju, nei uz ka jokiu kiliminiu dangu nesitiesciau ir neveisciau visokio plauko bakteriju ir erkiu! FEK! blink.gif juk su paprastu siurbliu ju neissiurbsi ir su kempinem neisplausi! o be to kiek kartu plausi per metus?
va man tai dabar labai smagu po svaruteli laminata basom kojytem begioti! o kam jos sala, tam yra skirtos tapkes! tongue.gif
vazonas
QUOTE(ninar @ 2006 09 28, 09:00)
Turėjau kiliminę dangą nemažai metų visuose kambariuose,visą išmetėm  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Niekada daugiau nedėčiau jokios dangos  į kambarius, nes negaliu atsidžiaugti švariomis grindimis jau kokie 6metai.
Visos,kurios sako,kad dės kiliminę dangą,po kelių metelių džiūgaus ja atsikračiusios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

pas mane lygiai tas pats, niekada nebedeciau, viso purvo nesimato, kuris susikaupia ten, valau ir valau, valau ir valau, cia gero siurblio nepakanka, o jei dar gyvuna turi namie, tai isvis doh.gif Tai abu seimoj sutarem 100 proc jokios kilimines dangos kategoriskai (nors pries metus jos labai norejau, isidejom ir jau po keliu savaiciu gailetis pradejau). Bjauri ji man, ir amziais jauciuos, kad namai nedatvarkyti
Papildyta:
QUOTE(Eimutė @ 2006 05 24, 15:26)
Aš nemanau, kad kiliminė danga svetainėj, o tuo labiau koridoriuj yra pats geriausias pasirinkimas. Aš aplamai esu prieš kilimines dangas. Grindis ar tai medines, ar tai laminatą pravalai su drėgnu skuduriuku ir švaru, ir dulkių nėra  thumbup.gif . O namuose pamačius kiliminę dangą iš karto įsivaizduoju kiek joje prisikaupę dulkių  doh.gif  Juk koridorius turbūt pati nešvariausia vieta namuose, nes su batais purvas ir visokie nešvarumai sunešami... Nespėsi siurbliuot tiek visų nešvarumų, tiek šuns plaukų... O dar įsivaizduok kaip danga atrodys po kokio didesnio baliuko  drinks_cheers.gif  Gyvenom bute kur kiliminė danga buvo  doh.gif  Tiek aš, tiek vyras keikdavomės siurbliuodami. Užtai savuose namuose sakėm jokių kiliminių dangų, nebent mažą kilimuką po staliuku ar prie lovos...
*

drinks_cheers.gif
Mes visa buta kilimine danga isklojom, ir koridoriu. Tai ka, po metu, danga prarado spalva nuo purvo, nors valau kasdien, plaunu, bet ji visvien susipurvina doh.gif Eini is lauko, batus nusimauni,- pilna zemiu ar dar kom vel siurbliuoji, neissiurbliuoja, uzlipai pora kartu ant to purvo, isigere, suo netycia pasysino, psio, isigere, apacioj liko deme. Zodziu pravalas visiskas, juolabiau koridoriuj doh.gif As net neistveriau poros menesiu kada is cia issikraustysim, isemiau visa danga is koridoriaus, suvyniojau ir isnesiau i balkona, geriau vaiksciosiu ten kazkokia neaiskia danga ir negrazia, kuri buvo po apacia, negu tuo kilimu
jurgita:)
labutis,
labai apsidziaugiau, kai vyras sutiko deti laminata smile.gif, pagaliau mano maldavymai ir prasymai buvo isgirsti, bei vakar kartu su draugu sudejo smile.gif o prie lovos galvoju pasidesime kilimeli, kuris bus isaustas, manau, bus patogu ji isskalbti skalbimo masina smile.gif, nes nuo tu kilimu ir kilimeliu bloga darosi, vien pagalvojus apie dulkes.... Labai jauciasi skirtumas kai namuose sudeta kilimine danga, net oras tampa toks sausesnis, bei amzinai man budavo uzsikimsusi nosis, bei gerkle perstedavo......
Mama123
Gal kas galėtų paaiškinti, kuo skiriasi kiliminė danga džiuto pagrindu nuo veltinio pagrindu g.gif Kuri geresnė?
pumis
Ir kokia geriausia deti i vaiku kambari (ar is vis nedeti?)Kazkur skaiciau,kad sintetine geriausiai tinka,nes lengvai valosi,bet gal naturali geriau ir is vis abejoju,del tos dangos,labai jau dulkes renkasi,gal geriau koks nedidelis kilimas,juk siurbti vis tiek reikes g.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(pumis @ 2006 10 03, 17:05)
gal geriau koks nedidelis kilimas
*

šitas variantas geriausias mirksiukas.gif
Ieva-Pieva
kaip man tokie odiniai kilimai patinka ax.gif
user posted image
indra*
mamamija! prisiskaiciau as cia visokiu baisybiu apie kilimines dangas, o ir patys kaip tik planavome kambary deti. jokiu gyvuneliu nelaikome, vaikuciai dar kuri laika nebegios, patys labai tvarkingi esam, gal nieko tokio..? ax.gif issirinkom tokia "Dubingiuose" trumpaplauke, ne pacia pigiausia, bet dar nepirkot, dar ne velu butu atsisakyti tos minties. ka manote..?
Sig
help.gif Klausimelis - vilnietems 4u.gif

Gal kuri nors esat pastebejusios kur parduoda kilimine danga, kurios ornamentas gatves, stoteles, nameliai...vienzo vaikuciai gali zaisti su masinytem mirksiukas.gif
Auksiukė
Pas mus kiliminė danga yra miegamajame, savo jau atgyveno. Daugiau niekada nedėsiu, nes jos neišdulkinsi, ir siurbliu išsisiurbliuoje tik dalis dulkių. Aš įsivaizduoju, kiek ten jų prisikaupę doh.gif . Gražu ir smagu, kol ji nauja, o po kiek laiko ji "susivaikšto" ir praranda savo spalvą verysad.gif .
Limcamca
QUOTE(Sig @ 2006 12 06, 20:08)
help.gif Klausimelis - vilnietems  4u.gif

Gal kuri nors esat pastebejusios kur parduoda kilimine danga, kurios ornamentas gatves, stoteles, nameliai...vienzo vaikuciai gali zaisti su masinytem  mirksiukas.gif
*

Ji yra kiekvienoje parduotuvėje kur prekiaujama kilimine danga ax.gif Senukuose tikrai yra 4u.gif
Sig
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 07, 10:18)
Ji yra kiekvienoje parduotuvėje kur prekiaujama kilimine danga ax.gif Senukuose tikrai yra 4u.gif
*

Ačiū už atsakymą. Bandysiu dar į Senukus nuvažiuoti Ukmergės g., nes "Banginyje", tai tikrai nebuvo. Užtat ir klausiau, gal kas nesenai matė kokioj pardėj tą kiliminę dangą mirksiukas.gif
dailima
Sveikos mamytes,
Noriu paprasyt jusu patarimu ir pasiulymu.
ruosiames i vaiko kambari pirkti kilima vilnoni. noriu grazaus, bet kur Vilniuje galima nusipirkt? Zinau tik Senukus, bet man ten nepatinka schmoll.gif
san
paieška nerado tokios temos g.gif

taigi koks turi būti kilimas, kad jis gerai nešiotusi, nesiteptų, nesiveltų, nesiburbuliuotų, lengvai valytusi?
kokias parduotuves ir kokius gamintojus rekomenduotumėt?
corsa
Laba diena! Perkant kilimine danga kaip zinoti, kuri is ju gerai nesiojasi, o kuri ne? Nes pamenu, kad tevu namuose viena kilimine danga isbuvo labai ilgai ir atrode kaip nauja, gerai valydavosi, bet dare remonta ir ja pakeite i kita, tai ta naujoji labai greitai susinesiojo. Gal i jos sudeti reikia ziureti? Tada kokios sudeties geresne? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Alixe
QUOTE(dainaut @ 2006 12 11, 14:42)
Sveikos mamytes,
Noriu paprasyt jusu patarimu ir pasiulymu.
ruosiames i vaiko kambari pirkti kilima vilnoni. noriu grazaus, bet kur Vilniuje galima nusipirkt? Zinau tik Senukus, bet man ten nepatinka schmoll.gif
*

Dubingiuose didelis pasirinkimas ir vidutines kainos

Zinoma senukuose pigiau, taciau kokybe....
raimuxe
dubingiuose manau galima rasti neblogų variantų drinks_cheers.gif
Emerencija
user posted image
mes norim i svetaine stai toki naturalu kilimuka (sebro imitacija) ax.gif
wub.gif
ritoolia
QUOTE(Sig @ 2006 12 06, 20:08)
help.gif Klausimelis - vilnietems  4u.gif

Gal kuri nors esat pastebejusios kur parduoda kilimine danga, kurios ornamentas gatves, stoteles, nameliai...vienzo vaikuciai gali zaisti su masinytem  mirksiukas.gif
*

As kazkada pirkau is Senuku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.