Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paskutinis mados klyksmas forume!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
meskiuke_mini
Tai aišku reik rašyt lietuviškai =]
premium
lithuania.gif
Reikia...
pakalnutėL
labai mėgstu rašyti lietuviškais rašmenimis thumbup.gif ir stengiuosi tai daryti kuo dažniau.
Droo
nelabai senai tik pradėjau rašyt lietuviškai, užėjo bizas ir manau toliau taip tęsis...šiaip reikėjo, pradėsiu mokslus, tai nuo gramatikos atbukt galima ax.gif
_Ligitukas_
Visada ir visur reikia rašyti tik lietuviškom raidelėm thumbup.gif
miig
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 06 22, 13:04)
Visada ir visur reikia rašyti tik lietuviškom raidelėm  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif lithuania.gif aš tik už lietuviškas raides
Brazkyte
Sunku mesti blogus įpročius verysad.gif
Nikaja
Aš tik už lietuviškas raides. Pati visuomet rašau su varnelėm, taškeliais ir t.t. ir baisingai nemėgtu, kada būna parašyta be jų.
Rita_M
Stengsiuosi ir aš būti madinga ax.gif
Cocoon
Koks čia mados klyksmas g.gif ar išsidirbinėjimas- mados klyksmas biggrin.gif
Niekad nekilo minčių rašyti ne lietuviškai mirksiukas.gif O šiaip esu mažaraštė biggrin.gif klaidų neišvengsiu blush2.gif
Jurgitukas1
Reiktų rašyti lietuviškai, bet tas noras dingsta po poros dienų doh.gif Pasistengsiu rolleyes.gif
Omrum
primena mokykla 'eks kaip man patogu taip ir rasau jei kam nepatinka tegu neskaito schmoll.gif kas man?baigiau ne lt mokykla tad jei nrasysiu tik lt darisiu daug klaidu,tada visas madingumas dings,kam reikia tas supras ir nemadingai parasyta brunette.gif gal dar pradekim pazimius statit uz teisingai parasytus zodzius? blink.gif
anaida8
kas kaip moka bigsmile.gif taip tegul ir rašo smile.gif kam nepriimta tegu neskaito smile.gif
rrrr
QUOTE(anaida8 @ 2007 06 27, 12:45)
kas kaip moka bigsmile.gif taip tegul ir rašo smile.gif kam nepriimta tegu neskaito smile.gif
*

O APIE KA KAS RASO? 4u.gif , KAS/ KAS/ KAS ? biggrin.gif
Palemonas
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 23, 17:53)
Koks čia mados klyksmas g.gif ar išsidirbinėjimas- mados klyksmas biggrin.gif
Niekad nekilo minčių rašyti ne lietuviškai mirksiukas.gif  O šiaip esu mažaraštė biggrin.gif  klaidų neišvengsiu blush2.gif
*

Šaunuolė, šitam forumui daugiau tokių "mažaraščių" biggrin.gif
Margareta
stengiuosi rašyti leituviškom raidėm bet dažnai gaunasi sakinio pradžia lietuviška o galas jau vėl šveplas doh.gif kažkaip įpratau šveplai ir persiorientuoti taip sunku...reikia paskui dar 3 kartus perskaityti ką parašiau ir ištaisyti doh.gif
Limcamca
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 26, 21:57)
Reiktų rašyti lietuviškai, bet tas noras dingsta po poros dienų doh.gif Pasistengsiu rolleyes.gif
*

o kodėl dingsta?

Man asmeniškai, nieko blogo rašymas be visokių varnelių ir taškelių. Bet kas nervija, tai kai rašo sh, zh vietoj normalių raidžių. Va čia tai man nesąmonė. Viena mama, kurios gražiai paprašiau taip nerašyti, man parašė, kad ji kompiuterį atrado greičiausiai anksčiau už mane, todėl taip ir rašo g.gif
MaršuA
Ei, žmonės, apie ką diskusija???? g.gif Ogi apie nieką. lotuliukas.gif Kaip kas mokat, taip tas rašykit, o kam nepatinka, neskaitykit.
Niutsi
Manau, kad kam kaip patogu, tas tegus taip ir rašo... Daugelyje interneto svetainių, forūmų, rašomos ne LT raidės smile.gif Man asmeniškai jokio skirtumo nėra, aš rašau LT raidėm, nes man taip patogiau, pripratau rašydama darbus universitete smile.gif 4u.gif Man kaip tik būna labai sunku, kai reikia "emaila" parašyti, nes mano paštas "nepripažįsta" LT raidžių, - jis rusiškais ir jokie incoding neveikia - vietoj 1 raidės š ar ž pasidaro kokios 5-6 "bele kokios" , bet vistiek užsimirštų ir "privarau" tų lietuviškų raidelių, tai būna užkoduotas laiškas doh.gif lotuliukas.gif Taigi jei kam nusiunčiu, būna nekas, o ir pati gaudama tokį nieko nesuprantu ax.gif Taigi pripratusi esu ir prie ne LT raidžių, viską kas parašytą "be varnelių, taškelių" puikiai suprantu tongue.gif O madinga ar ne - koks skirtumas lotuliukas.gif
premium
QUOTE(Ana_21 @ 2007 07 01, 08:44)
Manau, kad kam kaip patogu, tas tegus taip ir rašo...  Daugelyje interneto svetainių, forūmų, rašomos ne LT raidės  smile.gif  Man asmeniškai jokio skirtumo nėra, aš rašau LT raidėm, nes man taip patogiau, pripratau rašydama darbus universitete smile.gif  4u.gif Man kaip tik būna labai sunku, kai reikia "emaila" parašyti, nes mano paštas "nepripažįsta" LT raidžių, - jis rusiškais ir jokie incoding neveikia - vietoj 1 raidės š ar ž pasidaro kokios 5-6 "bele kokios" , bet vistiek užsimirštų ir "privarau" tų lietuviškų raidelių, tai būna užkoduotas laiškas  doh.gif lotuliukas.gif  Taigi jei kam nusiunčiu, būna nekas, o ir pati gaudama tokį nieko nesuprantu  ax.gif  Taigi pripratusi esu ir prie ne LT raidžių, viską kas parašytą "be varnelių, taškelių" puikiai suprantu  tongue.gif  O madinga ar ne - koks skirtumas  lotuliukas.gif
*

viskas puiku, tik nereikia persistengti ir žodį forumas rašyti forūmas, pagal kontekstą užsimirštų -užsimirštu, parašytą - parašyta ir pan. Kai varnelių daugiau negu reikia, dar sunkiau suprasti tekstą...
Niutsi
QUOTE(premium @ 2007 07 01, 16:27)
viskas puiku, tik nereikia persistengti ir žodį forumas rašyti forūmas, pagal kontekstą užsimirštų -užsimirštu, parašytą - parašyta ir pan. Kai varnelių daugiau negu reikia, dar sunkiau suprasti tekstą...
*

atsiprašau, tiesig labai skubėjau ir "pavariau" kur nereikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif Žinau kaip rašyti, juk tuoj baigsiu lietuvių filologiją, tiesiog per tą skubėjimą visad arba ko nors neparašau, arba netyčia "padauginu" , dėl to savo darbus pertikrinu po kelis kartus, nes iš vieno karto niekad neparašau be tokių žioplų klaidų lotuliukas.gif Be to, juk pasakiau, man asmeniškai visai nesvarbu kaip rašo, su LT raidėm ar be jų, nemanau kad dėl to neįmanoma suprasti teksto 4u.gif
Calaquendi
QUOTE(VAE @ 2007 05 29, 22:53)
o visai neblogai būtų, kad forumo taisyklėse būtų nurodyta rašyti lietuviškomis raidėmis  smile.gif  o visokius w naudojimus vietoj v tikrai reikėtų uždraust. manau, turime gerbti savo gimtąją/valstybinę kalbą
*

Maniškiam forume su administratorėm jau įvedinėjam taisykles rašyti lietuviškom raidėm ir paisyti lietuvių kalbos gramatikos taisyklių. Reikia vaikus nuo mažens mokyti rašyti taisyklingai smile.gif Pagarba vienai 9 metų panikei iš mano forumo, kuri jau rašo lietuviškom raidėm tongue.gif

o kaip sudėtinga būna skaityti šveplai parašytą tekstą... o dar jaunimas įsigudrino „J“ raides visur kaišiot.... fui.... schmoll.gif „svejki zmjuogaj, kjajp gyvjenat?“ tipo kietai čia? :-O
Palemonas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 03, 17:16)
Maniškiam forume su administratorėm jau įvedinėjam taisykles rašyti lietuviškom raidėm ir paisyti lietuvių kalbos gramatikos taisyklių. Reikia vaikus nuo mažens mokyti rašyti taisyklingai smile.gif Pagarba vienai 9 metų panikei iš mano forumo, kuri jau rašo lietuviškom raidėm tongue.gif
*

Nu va, o čia tokių adminų trūkumas(netgi nėra) verysad.gif .
Calaquendi
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 03, 16:18)
Nu va, o čia tokių adminų trūkumas(netgi nėra)  verysad.gif .
*

uhu sad.gif tik gal suaugusius lengviau pripratint lietuviškai rašyt, nei vaikus. Teko netgi rašybos ir skyrybos taisykles surašyt, jei kitaip nesugeba įsisavint, kad reikia rašyti be klaidų doh.gif
Palemonas
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 03, 17:21)
uhu sad.gif tik gal suaugusius lengviau pripratint lietuviškai rašyt, nei vaikus. Teko netgi rašybos ir skyrybos taisykles surašyt, jei kitaip nesugeba įsisavint, kad reikia rašyti be klaidų  doh.gif
*

Nu nežinau, bet čia tai grynai išsidirbinėjimas vyksta, kai kurie(kurios) mano, kad lietuvišku šriftu neprestižas rašyt. verysad.gif
Calaquendi
Įdomu, iš kur tokios mintys unsure.gif Mokykloj juk nemokė, kad galima rašyti be lietuviškų raidžių, ir kad taip gražiau. Internetas nėra kita planeta, kurioje egzistuoja švepla rašyba. Jeigu rašom visur lietuviškai, tai ir internete reiktų rašyti lietuviškai.
Ir kad kažkas trukdo suinstaliuoti ar perjungti lietuviškas raides, tai jau kažkokie principai ar dar kažkoks vaikiškas nusistatymas. Kaip vaikai užsispiria, kad nori kažkokio daikto, ir niekaip jų neperkalbėsi, taip ir su lietuviško šrifto įvedimu doh.gif verysad.gif
Lakūdra
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 03, 17:52)
Įdomu, iš kur tokios mintys  unsure.gif Mokykloj juk nemokė, kad galima rašyti be lietuviškų raidžių, ir kad taip gražiau. Internetas nėra kita planeta, kurioje egzistuoja švepla rašyba. Jeigu rašom visur lietuviškai, tai ir internete reiktų rašyti lietuviškai.
Ir kad kažkas trukdo suinstaliuoti ar perjungti lietuviškas raides, tai jau kažkokie principai ar dar kažkoks vaikiškas nusistatymas. Kaip vaikai užsispiria, kad nori kažkokio daikto, ir niekaip jų neperkalbėsi, taip ir su lietuviško šrifto įvedimu  doh.gif  verysad.gif
*

nesąmonė
sąvaržėlė
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 03, 17:18)
Nu va, o čia tokių adminų trūkumas(netgi nėra)  verysad.gif .
*

nutylint tą faktą, kad kai kurių adminų gimtoji kalba ne lietuvių, bet rašo kuo gražiausiai lietuviškai. Kam nėra, kam iš tiesų daug ką pasakantis dalykas apie požiūrį į kalbą. mirksiukas.gif

QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 03, 17:57)
nesąmonė
*

o argumentai šitam kur? rolleyes.gif

QUOTE(Margareta @ 2007 06 30, 12:09)
reikia paskui dar 3 kartus perskaityti ką parašiau ir ištaisyti  doh.gif
*

Įprasi - kažkada tokį "perėjimą" išbandžiau nuosavu kailiu. smile.gif
negalibuti
O jei pas mane laptopas ir jame ner lietuviskos klaviaturos ? Gal uzrasyt markeriu ant virsaus ar mokytis aklos sistemos?:)Manau, praverstu siek tiek toleracijos - tegul raso kaip kam patogiau .Manau svarbiau ka raso . Jei laikytis tokios logikos tai taisykim ir stiliaus klaidas ir jokiu svetimybiu! Juk su savo podruzkem snekat buitiskai , normaliai . Ir cia , turbut , nera oficialus valstybinis puslapis
Limcamca
QUOTE(negalibuti @ 2007 07 04, 00:32)
O jei pas mane laptopas ir jame ner lietuviskos klaviaturos ? Gal uzrasyt markeriu  ant virsaus ar mokytis aklos sistemos?:)Manau, praverstu siek tiek toleracijos - tegul raso kaip kam patogiau .Manau svarbiau ka raso . Jei laikytis tokios logikos tai taisykim ir stiliaus klaidas ir jokiu svetimybiu! Juk su savo podruzkem snekat buitiskai , normaliai . Ir  cia , turbut , nera oficialus valstybinis puslapis
*

Nu, kaip gali būti nėra lietuviškos klaviatūros?? Susiinstaliuok ir bus. Pas mane irgi laptoptas, bet kaip matau yra ir varnelės ir taškiukai 4u.gif
com

o kaip sudėtinga būna skaityti šveplai parašytą tekstą... o dar jaunimas įsigudrino „J“ raides visur kaišiot.... fui....  schmoll.gif „svejki zmjuogaj, kjajp gyvjenat?“ tipo kietai čia? :-O
*

Prasome cia nesireklamuoti su savo forumu cool.gif

Man visi netrukdo nelietuviskas sriftas, kuo puikiausiai ji sugebu perskaityti ir suprasti. Gana daznai nelietuvisku sriftu parasytas tekstas yra daug taisyklingesnis nei parasytas lietuvisku sriftu.
Ne ten problemos ieskot cool.gif
sąvaržėlė
QUOTE(com @ 2007 07 04, 11:21)
Man visi netrukdo nelietuviskas sriftas, kuo puikiausiai ji sugebu perskaityti ir suprasti. Gana daznai nelietuvisku sriftu parasytas tekstas yra daug taisyklingesnis nei parasytas lietuvisku sriftu.
Ne ten problemos ieskot  cool.gif
*

Labai abejoju, smile.gif raidės be varnelių - jau klaida, taip kad ... skaičiuojam iš naujo tongue.gif Problemų niekas neieško - tiesiog norima, kad atsirastų įprotis rašyti tokia kalba kokia ji yra, o šveplas šriftas - atgyvena nuo tų laikų kai mobiliukuose, "čatuose" beigi forumuose tokios galimybės rašyti lietuvišku šriftu tiesiog nebuvo įdiegta. tongue.gif Gal kam ir sudėtinga persiorientuoti, bet šiaip tai daugiau "išsikalinėjimas" nei teisybė - po savaitės bandymo rašyti normaliomis raidėmis, šveplos pačiam ima matytis kaip rėžiančios akį. tongue.gif

user posted image
Calaquendi
QUOTE(com @ 2007 07 04, 10:21)
Prasome cia nesireklamuoti su savo forumu  cool.gif
*

Kur matei, kad rašyčiau jo adresą? Adreso nėra, tad čia ne reklama. Dauguma savo parašuose parašo svetainių adresus, o pas mane ką nors panašaus matai? Aš tik sakau, kad mes tai įvedėme vaikų forume, tad logiška, kad ir suaugusiųsjų forume įmanoma įvesti lietuviško šrifto rašymo skatinimą, ar kaip tai vadintųsi.

P.S. nuoroda į piešinių konkursą, o ne į forumą. Tad prie jos nebūtina kabinėtis wink.gif
Palemonas
QUOTE(com @ 2007 07 04, 11:21)
Prasome cia nesireklamuoti su savo forumu  cool.gif

Nu nu - kur gi buvo pavadinimas ? Gal ką praleidau. blink.gif
Karolina27

o kaip sudėtinga būna skaityti šveplai parašytą tekstą... o dar jaunimas įsigudrino „J“ raides visur kaišiot.... fui....  schmoll.gif „svejki zmjuogaj, kjajp gyvjenat?“ tipo kietai čia? :-O
*

O taip, tos j raidės doh.gif Sms su j vietoj i tai suprantu, bet kai kompiuteriu pradeda... blink.gif O mano vyresnioji jau taip rašo, ir nieko negaliu padaryt doh.gif
Calaquendi
QUOTE(Karolina27 @ 2007 07 04, 22:14)
O taip, tos j raidės  doh.gif  Sms su j vietoj i tai suprantu, bet kai kompiuteriu pradeda...  blink.gif  O mano vyresnioji jau taip rašo, ir nieko negaliu padaryt  doh.gif
*

aš kai pažiūrėjau savo el. laišką, rašytą mamai gal 9 kl, pašiurpau biggrin.gif su visom sh, zh, j ir panašiai.
O tos j.... doh.gif Nesuprantu, jiems taip gražiau?
negalibuti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 04, 08:30)
Nu, kaip gali būti nėra lietuviškos klaviatūros?? Susiinstaliuok ir bus. Pas mane irgi laptoptas, bet kaip matau yra ir varnelės ir taškiukai  4u.gif
*

lietuviu kalba ir pas mane suinstaliuota , bet klaviatura be lietuviskos abeceles t.y. nesuzymeta kur gi yra tos visos "varnelės ir taškiukai" / ir nemanau kad tai taip jau retai pasitaiko /, todel tektu ismokti mitinai kur kokia raide .
Limcamca
QUOTE(negalibuti @ 2007 07 05, 03:11)
lietuviu kalba ir pas mane suinstaliuota , bet klaviatura be lietuviskos abeceles t.y. nesuzymeta kur gi yra  tos visos "varnelės ir taškiukai" / ir nemanau kad tai taip jau retai pasitaiko /, todel tektu ismokti mitinai kur kokia raide .
*

Niu mokslas dar niekam nepakenkė. Arba galima tiesiog pasižymėti kur kokia raidė.
Chorchordin
Na ir teisingai smile.gif reik mylėti lietuvišką žodį ir raidę wink.gif šaunuolės...
Omrum
man tai cia tikra nesamone tai jei esu lenke,ir nemoku teisingai rasyt lietuviskai,tai ka man daryt norint parasyt zodi atidarinet zodyna kad paziurret kaip teisingai rasosi tas ar kitas zodis? blink.gif ir kas cia darosi renkama patrijotu bendruomene?jei taip tai vertetu pakeist pavadinima is sm i lietuvaiciu susitikimai,jei bus ivesta tokia "tvarka"kad reiks rasyt tik lt raidem as tesiog daugiau cia nesilankisiu verysad.gif as isvis nesuprantu na koks skirtumas kas kaip raso?! man cia ligu laisves apribojimui....zodziu as tik taip moku tik taip pripratu tik taip patogu,jug cia uzeinu gerai praleist laiko,o ne sedet isitempus galvodama kaip cia rasosi vienas ar kitas zodis blink.gif turiu ir kitu darbu per diena nuo ko beprotiskai pavargstu,kad dar prisedus pabendraut tektu sukt galva tai ka as zinau.... blink.gif
Iww
QUOTE(lera @ 2007 07 05, 13:04)
man tai cia tikra nesamone tai jei esu lenke,ir nemoku teisingai rasyt lietuviskai,tai ka man daryt norint parasyt zodi atidarinet zodyna kad paziurret kaip teisingai rasosi tas ar kitas zodis? blink.gif ir kas cia darosi renkama patrijotu bendruomene?jei taip tai vertetu pakeist pavadinima is sm i lietuvaiciu susitikimai,jei bus ivesta tokia "tvarka"kad reiks rasyt tik lt raidem as tesiog daugiau cia nesilankisiu verysad.gif as isvis nesuprantu na koks skirtumas kas kaip raso?! man cia ligu laisves apribojimui....zodziu as tik taip moku tik taip pripratu tik taip patogu,jug cia uzeinu gerai praleist laiko,o ne sedet isitempus galvodama kaip cia rasosi vienas ar kitas zodis blink.gif turiu ir kitu darbu per diena nuo ko beprotiskai pavargstu,kad dar prisedus pabendraut tektu sukt galva tai ka as zinau.... blink.gif
*

Aš tai bučiau linkusi pritarti lerai g.gif Truputėli čia jau i kažkokią tai katorgą pradeda panašėti... Nors aš ir lietuvė ir mėgstu rašyti taisyklingai, bet tikrai nepritarčiau tokiam žmonių spaudimui schmoll.gif Čia juk ne kažkoks egzaminas ir ne atsakingų dokumentų surašymas, tai kam šito reikia?.. Vis tiek žmogaus akis pripratusi skaityti tokiu greičiu, kad net nepastebi kažkokių taškiukių, pauščiukų ar praleistų raidžių, o mano manymu šiame forume svarbiausia yra susišnekėti ir gauti naudingos informacijos, o ne mokytis rašybos taisyklių... Gal tuomet geriau priverskim visus grįžti į mokyklą?..Tam, kam norisi ar būtina mokėti taisyklingai rašyti dėl darbo, tas tą moka kai jam reikia... O čia juk lankosi visa krūva mamyčių, kurios jau net ir nebegyvena Lietuvoj ir galbūt joms jau niekada ir neprireiks taisyklingos lietuvių kalbos rašybos.. Nemanau, kad mamyčių forumas yra būtent ta vieta, kur to reikėtų mokytis... blink.gif
Palemonas
QUOTE(lera @ 2007 07 05, 12:04)
*

Pažįstu keletą tikrų lenkų(gimusių ir užaugusių Lenkojoje, o ne Lietuvoje, kurioje tikrų lenkų nėra) tai tikrai jų gramatika geresnė už tavo. cool.gif
sąvaržėlė
QUOTE(lera @ 2007 07 05, 12:04)
man tai cia tikra nesamone tai jei esu lenke,ir nemoku teisingai rasyt lietuviskai,tai ka man daryt norint parasyt zodi atidarinet zodyna
*

Pala, jei tu nemokėtum lietuviškai, taip nerašytum - akivaizdžiai matytųsi kitos klaidos. Neuždėjimas varnelių ar nosinių vargu ar su stipriu kalbos nemokėjimu susiję wink.gif Ar visas kalbos nemokėjimas - nemokėjime uždėti varnelių? Kaip jūs tą kalbą išmokote? Mokėtės rašyti be jų? Forumo administracijoje taip pat yra nelietuvių, bet problemos dėl varnelių kažkodėl nesimato. Nemokėtum lietuviškai - rašytum lenkiškai, rusiškai ar kaip kitaip, nes kad ir šveplai lietuviškų žodžių nemokėtum parašyti (aš pvz. nemoku arabų kalbos ir jokia net iškraipyta kalba ja deja negaliu parašyti nieko). Taip kad šiuo atveju tematau išsisukinėjimą ir tiesiog nenorą nieko keisti. Keisti aišku nenorint niekas neprivers, bet to nenoro priežastis vargu ar deklaruojamas geras kalbos nemokėjimas tongue.gif
Calaquendi
QUOTE(Iww @ 2007 07 05, 11:37)
Vis tiek žmogaus akis pripratusi skaityti tokiu greičiu, kad net nepastebi kažkokių taškiukių, pauščiukų ar praleistų raidžių
*

įdomu, kaip galima nepastebėti, kad tekstas parašytas ne šveplai? wink.gif

Palemonas
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 05, 18:41)
Pala, jei tu nemokėtum lietuviškai, taip nerašytum - akivaizdžiai matytųsi kitos klaidos.      Neuždėjimas varnelių ar nosinių vargu ar su stipriu kalbos nemokėjimu susiję wink.gif Ar visas  kalbos nemokėjimas - nemokėjime uždėti varnelių? Kaip jūs tą kalbą išmokote? Mokėtės rašyti be jų? Forumo administracijoje taip pat yra nelietuvių, bet problemos dėl varnelių kažkodėl nesimato. Nemokėtum lietuviškai - rašytum lenkiškai, rusiškai ar kaip kitaip, nes kad ir šveplai lietuviškų žodžių nemokėtum parašyti (aš pvz. nemoku arabų kalbos ir jokia net iškraipyta kalba ja deja negaliu parašyti nieko). Taip kad šiuo atveju tematau išsisukinėjimą ir tiesiog nenorą nieko keisti. Keisti aišku nenorint niekas neprivers, bet to nenoro priežastis vargu ar deklaruojamas geras kalbos nemokėjimas  tongue.gif
*

Va va va - tiksliai į 10mkę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 05, 19:17)
įdomu, kaip galima nepastebėti, kad tekstas parašytas ne šveplai? wink.gif
*

biggrin.gif aš taip su viena moteriška pusę dienos aiškinausi, kalbėjom apie suniuka, kol supratau, kad ji šneka apie šuniuką, o aš mat vis apie sūnų doh.gif
Calaquendi
man irgi patiko sąvaržėlės mintis wink.gif

su suniuku geras atvejis biggrin.gif
Omrum
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 07 05, 18:41)
Pala, jei tu nemokėtum lietuviškai, taip nerašytum - akivaizdžiai matytųsi kitos klaidos.      Neuždėjimas varnelių ar nosinių vargu ar su stipriu kalbos nemokėjimu susiję wink.gif Ar visas  kalbos nemokėjimas - nemokėjime uždėti varnelių? Kaip jūs tą kalbą išmokote? Mokėtės rašyti be jų? Forumo administracijoje taip pat yra nelietuvių, bet problemos dėl varnelių kažkodėl nesimato. Nemokėtum lietuviškai - rašytum lenkiškai, rusiškai ar kaip kitaip, nes kad ir šveplai lietuviškų žodžių nemokėtum parašyti (aš pvz. nemoku arabų kalbos ir jokia net iškraipyta kalba ja deja negaliu parašyti nieko). Taip kad šiuo atveju tematau išsisukinėjimą ir tiesiog nenorą nieko keisti. Keisti aišku nenorint niekas neprivers, bet to nenoro priežastis vargu ar deklaruojamas geras kalbos nemokėjimas  tongue.gif
*

beja o kas sake kad gimiau ne lenkijoi blink.gif ? panele savarzele galiu pradet rasyt ir lenkiskai kad tik jums geriau pasidarytu,vistek rasysiu kaip man patinka!!o je kas pokalbio eigoi negali atskirt suns nuo sunaus jo problemos,as pvz puikiai suprantu,kad ir kaip butu parasyta,is vis apie tai kalbet yra nesamone,linkiu visiems buti laaabai madingems,su varnelemis,taskiukais kriziukais ir t.t...sekmes kuriant lietuviu kalbos mokykla!nepamirskit pazimiu sustatyt ar apdavanojimu isdalint metu pabaigoi,uz teisinga rasyba,o as liksiu senamadiska!!!p.s jei jau taip arsei puolat reiskia puikiai suprantat ka rasau "nemadingom"raidelem biggrin.gif matyt tas ar ta sukurusi si skyreli yra lietuviu kalbos mokytoja-jas! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif isvis absurdas kazkoks,nei vienam forume tiek nera,gal norit kazkuom issiskirt?pakeist pasauli? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ha...
negalibuti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 09:02)
Niu mokslas dar niekam nepakenkė. Arba galima tiesiog pasižymėti kur kokia raidė.
*

vien is meiles lietuviu kalbai ant savo kompo markeriu rasytum? g.gif Na , as tokioms aukoms dar nepasiruosusi ... biggrin.gif
Limcamca
QUOTE(negalibuti @ 2007 07 06, 03:11)
vien is meiles lietuviu kalbai ant savo kompo markeriu rasytum? g.gif  Na , as tokioms aukoms dar nepasiruosusi ... biggrin.gif
*

Na, gerai atmeskim supermamą. Man tiesiog gėda rašyti laiškus draugams, o kartais ir oficialioms institucijoms nelietuviškai. 4u.gif
I.P.O.
Labai noreciau buti madinga, bet neturiu galimybes rasyti taisyklinga lietuviu kalba: kompiuteris, prie kurio sedziu, priklauso mano darbovietei, o pagrindinis serveris ir visos administravomo teises priklauso ofisui, esanciam kitame Anglijos kraste. Ka man tokiu atveju daryti?
Daznai matau raginima rasyti lietuviskomis raidemis ir is kart apima jausmas, kad norima atsikratyti visu tu mamu, kurios issibarste po visa marga pasauli ir ne visada turi galimybe i tokia prabanga...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.