Kartais taip akys limpa, bet to laiko nera.
pirmas dvi savaites kartu miegodavom visa laika, dabar jau uztenka miego nakti
Niekad nemiegojau ir nemiegu, nes neturiu kada.
Nuo pradziu gydytoja vis kartojo, kai vaikas miega ir tu miegok, ypac maitinant dar labiau pavargsti. Bet ir as, jei ilsiuosi diena, sazine grauzia, kad kazka galeciau padaryti, o jei kazka darau, kad gal tureciau ilsetis. As dar diena istempdavau, bet jau koki 6 vakaro luzinet pradedavau. Zinau, kad buities darbai nesvarbiausi, bet negaliu atsipalaiduot, jei zinau, kad kambariai apversti, indai neisplauti dvi dienas...o kur dar skalbiniai, valgio ruosa. Nors valgyt vyras daznai padaro...
Dabar, kai naktim pabunda tik karta, jau geriau issimiegu, gyvenimas sviesesnis QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 03, 23:11) Niekad nemiegojau ir nemiegu, nes neturiu kada. as taip pat niekada nemiegojau ir nemiegu, ta laika isnaudoju sau,arba uzsiimu tvarkymusi, pietus pagaminu, dar kazka prasmingo nuveikiu, jau pripratau taip ir uztenka man to miego
Prigulu kartu, nes tai yra vienintelis budas priversti maziuli ismiegoti valanda ar daugiau. Jeigu nemiegu salia, prabunda po 10 min. Piktas
Nepavyko nei karto per beveik 5 menesius, nors lialia ir gerai miega, visa laika atsiranda darbeliu ar norisi prie pc pasedet, pastudijuot kas naujo, susijusio su darbais, ir pan. Bet ir ypatingo poreikio nera, nes nakti visai neblogai miegam
Pirmomis savaitėmis ir mėnesiais dažniau priguldavau, o dabar tai labai retas atvejis, nes kol mažylė (7men) miega, reikia nuveikti namų ruošos darbus, plius jai košytes, tyreles virti, ir sau laiko skirti norisi tai taip ir gaunasi
As pradzioj eidavau vos ne tiek pat kartu miegoti,, kaip ir kudikis, nes jausdavaus labai pavargus
stengiuosi kartu prigulti, nes naktele musu neilga... bet neretai buna, kad vos tik prigulu, tuoj keltis
As nemiegu kartu
QUOTE(barboryte1 @ 2012 02 07, 19:16) Nuo pradziu gydytoja vis kartojo, kai vaikas miega ir tu miegok, ypac maitinant dar labiau pavargsti. Bet ir as, jei ilsiuosi diena, sazine grauzia, kad kazka galeciau padaryti, o jei kazka darau, kad gal tureciau ilsetis. As dar diena istempdavau, bet jau koki 6 vakaro luzinet pradedavau. Zinau, kad buities darbai nesvarbiausi, bet negaliu atsipalaiduot, jei zinau, kad kambariai apversti, indai neisplauti dvi dienas...o kur dar skalbiniai, valgio ruosa. Nors valgyt vyras daznai padaro... Dabar, kai naktim pabunda tik karta, jau geriau issimiegu, gyvenimas sviesesnis Pažįstamas jausmas
Nemiegu kartu šiaip, bet esu kelis kartus užmigus...
Matyt būtų protinga pačiai pailsėt, bet labai norisi kažką nuveikt...knygą paskaityt ar buitį pasikuopt
Aš irgi retai kada kartu numiegu, va panaršau internete, valgyt pasidarau, namus apsitvarkau. Naudingai laiką leidžiu žodžiu
Kai jau siaubingai noriu miego-prigulu kartu,bet jei nelabai tai geriau einu ką nors naudinga nuveikti,apsikuopti ir pan.
Visada kartu, be manes nemiega
Mano mazyle dvieju men. Dabar vis dazniau diena kartu pamiegam, nedaznai, bet uzeina kartais toks silpnumas, atrodo, stovedama uzmigsiu. O pirma menesi adrenalino pas mane tiek buvo, kad miegodavau 4-5 val. per para ir visai gerai jauciausi, dabar kuo toliau tuo labiau organizmas praso poilsio. Anyta pastoviai kala, kad vaikas miega ir as miegociau, sako, darbus gali pasidaryti kai nemiega, ir vyras buvo tos pacios nuomones, kol nepalikau 5 val. vieno su vaiku, radau nevalgiusi ir pikta, kad futbolo negalejo per tv pasiziuret, paskui man ir sako "realiai kazka pasidaryt gali tik kai vaikas miega"
Per pietų miegelį labai daug ką nuveikti galiu (ir pasitvarkyti, ir savimi pasirūpinti) nėra kada šalia prigulti ir pasnausti. O jei jau atsigulu tai būtinai kas nors sutrukdo ir vis tiek nepamiegu
Aš tai mėgdavau su visai savo trim
|