Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pietų miegelis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
neringute22
beveik visada kartu nusnaudziam per pietus, ne silgiausiai miega ir abu pailsime ax.gif
Grigė
Beveik netenka numigti, nes miegelis dažniausiai trunka 2 kartus po pusvalandį doh.gif
mabi
kad nelabai yra to laiko, nes reikia ir paciai apsitvarkyti, ir pavalgyti. na per 6.5men, tai gal kokiu 5 kartus ir teko nusnusti, bet ir tai budavo tik tada, kai koju nebepavilkdavau blush2.gif
ie_va
iki kokio 4 men. tai daznai pakrisdavau salia,o dabar jau nebe.
visada svajoju kaip kartu eisiu miegot,bet kad vaikis dazniausiai uzmiega lauke ir gryzus atsikelia biggrin.gif
sinchro
pirmus dukrytes menesius visada priguldavau kartu. thumbup.gif tada ir gydytojos net liepdavo!!!!!!!!!!!! dabar tik kai mergyte nakti blogai miega g.gif , tada ir as neissimiegu ir kartais atsigulu!!!!!!!!!!!!
Armando mamyte
kartais net labai noretusi, bet vis atsiranda kokiu nors darbu, tai taip ir neprigulu...tuo metu, tai indus plaunu, tai dulkes valau ir pan...
Ingema
4u.gif Noretusi kasdiena prigult,bet ne visada iseina! Nereikalingu darbu prisigalvoju! blush2.gif
Emerencija
Kartais rolleyes.gif kai naktį neišsimiegu visuomet einu dieną pamiegot smile.gif
Raselelyte
Be sansu... verysad.gif maniske pietu miego miega TIK balkone arba lauke... doh.gif ir tai, reikia vezimuka pastoviai supti... doh.gif taip kad apie kartu pagulejima galima tik pasvajoti.... verysad.gif
Rucccike
retokai, bet pamiegu blush2.gif
merėja
Rytoj suneliui 11 menesiu, bet nei karto nuo jo gimimo nebuvau net akiu sudejus kartu lotuliukas.gif pas mane jis rankinukas-zirzliukas, tai tik speja uzmigt, as i darbus, nes kartu su juo nepasidarau nieko doh.gif ir pusryciauju tada,kai jis uzmiega pietinio miegelio doh.gif
vetruze
man irgi miegas diena -prabanga,kai uzmiega,tik ir puolu ka nors tvarkyti,gaminti,nors miega ir dvi,ir tris valandas
jaki
Niekad, nera laiko. schmoll.gif Tik ir stengies isnaudoti proga, skalbi, lygini, tvarkai ir t.t doh.gif
Dovilytej
O aš kartais pamiegu ax.gif Dažniausiai tai lekiu ir aš visko tvarkytis, bet būna dienų, kad taip noris pailsėti, tai ir pasnaudžiam abu 4u.gif
Liniuks
QUOTE(vaida L @ 2007 04 05, 08:29)
O jūs pamiegate kartu, nes aš jau galvoju kad gal čia nenormalu, kad dieną miego einu?
*

Jei tik galėčiau užmigti -- būtinai tą padaryčiau... Bet kad pavyksta tik labai retais atvejais ax.gif Beje, ir miega mažulis dieną labai įvairiai -- nuo pusvalandžio iki dviejų valandų. Kada kiek miegos -- labai sunku prognozuot ax.gif
lenusia
Kai mano mazius uzmiega, as prigulu, bet uzmigt man neiseina doh.gif , nors ir noriu lb, tai tada keliuosi ir einu tvarkytis
sigizmundas
Kai vaikas buvo mazas, daznai kartu numigdavau, dabar ir nakti pakankamai issimiegu, tai kazkaip nelabi bera to poreikio miegoti diena..nebent nakti vaikas prastai miegojo ir man nelaido issimiegoti.. ax.gif
laikine
o nuo kokio menesio migdot pietu miego? ir kiek laiko ismiega? nes siaip maniskis tai po 40min tarp maitinimu pamiega-kaip ir nera tokio pietu miego. g.gif
menininke
QUOTE(laikine @ 2009 06 07, 15:40)
o nuo kokio menesio migdot pietu miego? ir kiek laiko ismiega? nes siaip maniskis tai po 40min tarp maitinimu pamiega-kaip ir nera tokio pietu miego. g.gif
*

Pas mus kaip ir rezimas yra,tik keiciasi nuo amziaus.Kuo tuoliau tuo maziau miega.Bandiciau jusu atvieju neduoti miegot is karto po valgio,pazaisti,paskui ir miegos ilgiau.Maniske dabar eina miegoti apie 11-12val,nes keliasi 6 ryto doh.gif .,ir kartais po pietu valandai uzmiega apie 17val.Anksciau daugiau miegodavo.,bet vakare beveik nuo gymimo pripratusi 21-22val eiti miegelio biggrin.gif
spicykimmy
anksciau budavo priguldavau, bet dabar jau nebe, nes yra pilna darbu, o sunelis pas mane buna pamiega kokias 40 min, o kai anksciau numigdavau, tada naktim man nemiga prasidedavo doh.gif , tad dabar jei mazylis miega ir turiu laisvo laiko, pasidarau kavytes ir miegaujuos tyla ax.gif
Sigulius
Kai tik mazius gime, man labai trukdavo miego, nes buvau didziule miegale ir galedavau ramiausiai miegoti iki 12 val dienos nuejusi miegoti 22 val blush2.gif Todel daznai pietu miegodavau kartu su maziuku smile.gif
Po kokio menesiuko organizmas apsiprato su miego trukumu ir poreikio dar butinai siek tiek pamiegoti nebeliko, nors naktimis iki siol vyskta intensyvus uzkandziaviami ir jau beveik desimt menesiu nezinau ka reiskia uzmigt, miegoti be atsibudimu ir issimiegoti.. lotuliukas.gif
chiccita_
man tai neiseina kartu prigult,o jei taip netycia atsitinka tai tik speju prisnust tai ziurek ir mazylis jau pabudo,tai as geriau ka nors naudingo tuo metu nuveikiu 4u.gif
Skoria
Prigulu, kol uzmiega, o tada keliuosi ir tvarkau savo reikaliukus 4u.gif
Lokiukas
Anksciau kai daznai keldavosi nakti priguldavau visada pietu miegelio kartu, dabar dazniausia migdau lauke vezime, o jai uzmigus dirbu melejona darbu - isnaudoju ta laika maximaliai taip sakant lotuliukas.gif bigsmile.gif
diva3
Jei nakti blogai issimiegu, pietus paruosti, tuomet prigulu ax.gif
aisstte
Mano dukra naktį prabudinėja kokius 3-5 kartus, todėl ir aš neišsimiegu naktį.Bet ryte atsikeliu normaliai, o kai ateina pietų miegas, dar dukra nenori o man net silpna kaip miego noriu.Todėl visada prigulu kokiai valandai pamiegoti, o paskui graužiuos kad per tą laiką galėjau ką pasidaryti.

O jūs pamiegate kartu, nes aš jau galvoju kad gal čia nenormalu, kad dieną miego einu?
*

Nesigraužk, mamyte, tai normalu, jei organizmas reikalauja, vadinasi reikia, o darbai niekur nepabėga, reikia žiūrėti sveikatėlę.
vetruze
as tai tik uzmigdau tuoj puolu ka nors tvarkyti smile.gif
luli
kiekviena kart ryte vis sau sakau,kai dukryte guldysiu pietu miegelio,tai ir pati prigulsiu,bet kur tau,tai reik lyginti,tai valgyt daryt,tai prie kompo SM pasedet,taip ir niekad nepriguliu salia smile.gif
*caffe macchiato*
Kartais prigulu ir as 4u.gif o ir vaikas ilgiau pamiega, kai namie tylu, mama nesitvarko, netriuksmauja... o isisimiegoje bunam abudu geresnes nuotaikos mirksiukas.gif
aggnyte
Neprigulu, nes vis tiek uzmigt negaliu, vis galvoju apie nenuveiktus darbus doh.gif biggrin.gif
Ievosius
user posted image
SuzukiDRZ400SM
siandien kaipsyks priguliau kartu. Tai ir vaikas greit uzmigo, o ir man ne pro sali buvo. Matyt reikejo, nes uzmigau gana greit.
tigriuke
as tai visada sau pazadu kad tik eis miegot as kartu prigulsiu ir dar nei karto neisejo visada atsiranda svarbesniu reikalu doh.gif
medituk
QUOTE(luli @ 2009 07 21, 12:58)
kiekviena kart ryte vis sau sakau,kai dukryte guldysiu pietu miegelio,tai ir pati prigulsiu,bet kur tau,tai reik lyginti,tai valgyt daryt,tai prie kompo SM pasedet,taip ir niekad nepriguliu salia smile.gif
*

drinks_cheers.gif Ir as daznai rytais sakau, kad butinai eisiu pamiegot, bet tokiomis dienomis paprastai mazylio ir vyresneles miegeliai buna pakaitomis, tai niekaip nenumigsi doh.gif O jei kartais pasiseka kartu pamigdyt- prigulu butinai (jei ir neuzmiegu- nors pasnaudziu) tongue.gif
kittychan
Pamiegam pietu miegelio kartu, nes nakti miegas neretai sutrikdomas tongue.gif
gosas
Pas mus taip nera bet stebiuosi is kaimynes 13val pietu miegas imete i lovas (du kleckai)ir miegelis 21val naktis i lovas ir miega uzdaro duris nei migdyti nei ciuciuoti ir taip nuo mazumeles.O per ta laika kai vaikai miega pailsi ir viska pasidaro
janneta
prigulciau mielu noru ir pamiegociau,bet man diena niekaip nesiseka uzmigti doh.gif
Filomena S
Kartais prigulu, bet tokios akimirkos būna retos. Kai trūksta miego geriausiai kompensuoja miegas kartu su dukryte dienos metu. O ji tuo metu kai aš šalia irgi geriau miega. Ne valandą o kelias.

Boruzele***
Kartais prigulu.bet dazniausiai turiu ka nors padaryti verysad.gif valgyti, apsitvarkyti...paciai susitvarkyti ir t.t. doh.gif vis atsiranda kazkas nebaigto rolleyes.gif doh.gif
Gutjera
Visus tvarkymus, maisto gaminimus stengiuosi pasidaryti anksti ryte, o kai uzmiega antro miego apie 13.00 visada stengiuosi pamiegoti, nes mazoji eina miegoti vakare 23.00 tai buna taip luztu, taip luztu, kad bijau greiciau uz ja uzmigti. biggrin.gif
buruliuke
butinai krentu ir as kartu lotuliukas.gif
Upjora
Kas rytas sau pasizadu,kad vakare uzmigus kleckytei eisiu ir as miegot,bet... atsiranda simtas vienas uzsiemimas,o diena irgi nera laiko kartu prigulti.Kai jau visai jauciuosi be jegeliu,tai metu visus darbus darbelius ir guluosi thumbup.gif
Meškašunis
Tikrai neprigulu. Per ta laika stengiuos namu ruosos darbus pasidaryt ...
Feja.Niekadeja
kai mazas dar keldavosi nakti valgyt, tai diena ir as miegodavau su juo thumbup.gif juk namai del to nesugrius schmoll.gif o zvali ir pailsejus mamyte yra svarbiausia mirksiukas.gif
urte484
mielai kartu prigulciau,bet tada visi darbai liktu nepadaryti doh.gif
Meškašunis
QUOTE(urte484 @ 2009 09 07, 11:18)
mielai kartu prigulciau,bet tada visi darbai liktu nepadaryti doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Bozinda
as tai priguliu salia, kai jauciu, kad noriu miego, ryte, kai teti isleidziam i darba visada nulustu, tai keliames kokia tik 11 val. ax.gif
o diena, kaip as pati jauciuos, bet nevengiu pamiegoti, tada ir diena lengvesne atrodo rolleyes.gif
Bet kolkas speju ir susitvarkyti ir valgyt padaryti smile.gif kai paaugs, gal taip ir negalesiu visur apsisukti g.gif
imposible
pastebejau, jog kai prigulu salia mano pana ilgiau ismiega pietu miegelio. Jau pradeda budintis, bet duosu papuli(savo) ir toliau miega rolleyes.gif
Numenor
Mano dukra naktį prabudinėja kokius 3-5 kartus, todėl ir aš neišsimiegu naktį.Bet ryte atsikeliu normaliai, o kai ateina pietų miegas, dar dukra nenori o man net silpna kaip miego noriu.Todėl visada prigulu kokiai valandai pamiegoti, o paskui graužiuos kad per tą laiką galėjau ką pasidaryti.

*

VISADA pamiegu kartu, ne tik normalu, bet ir privaloma mirksiukas.gif O darbai palauks.
***black girl***
as papietauti einu ir savo maziukui kosyte virti,daugiau niekam laiko nelieka,nes mano zuikis ,miega apie 40 min 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.