penktadienis.rugpjucio15.9.00.Atsikelus pasidarau tobula makijaza,ir i trasa.10.00as jau kirpykloj,pasidariau sukuosena,ir su kirpeja juokaujam,kad jau galiu is kirpyklos i gimdykla  .taip ir nustatyta gimdyti 08.15  karsta,as visa issipuosus su mikru purtausi iki laisves,karstis baisus,skaunys trinasi,per pilva kkelio po kojom nematau  visa diena pragastroliavau,o vakare gavau vyro kvietima valgyt cepelinu  .sukertu visus du. 21.00guliu,kojos sutine,po visu gastroliu ir galvoju,kad gerai praleidau diena,terminas lyg ir siandien,bet gerai jauciusi,idomu kada cia bus,ir kaip  .23kazko suka pilva...?papurciau vyra ir sakau{matai suryjau tarkio apie kila,tai pucia pilva net baisu}2valanda nakties,o man dar pucia,ir minties,kad gimdau ,net tokios nera.vyras turbut kazka itaria,nes i tooleta laksto kas 5min.,bet man nieko nesako.  kazkaip cia as netycia jam ir sakau,o gal cia saremiai?(bet pagal drauges turetu but skaudziau)tai pati tuo ir netikiu  jis paime telefona ir paskambino i krikscioniskus gimdymo namus{-gal priimsit mus apziurai?}3.00Mes jau kely lekiam.apziurejo gyd.sako ryte gimdai,man ramu,pagaliau.(gudrus gi tas vyras,nors jam daejo)  jis isvaziavo namo ir mane paliko,o as skaiciuoju 15;10;8;,..astunta ryto jau buvo,kas3min.saremiai  .prasidejo darbo diena.ateina pas mane gyd.,ir nusiveda apziurai-iki vakaro pagimdysit-,ir tolau nuveda i palata  .guliu viena,jauciu kad,ko tai truksta oro,kvepuoju,atsistoju,atsisedu,ir galvoju,neistemsiu iki vakaro,einu prasyt ,kad suleistu kokiu vaistu  nupuksejau,o ten tuscia,islindo tik slaugute,sako dabar moteris gimdo,kai gimdykla atsilaisvins apziures ir jus  .o dabar as jau jauciu ,kad turbut gimdau ir as  9.10 jau stenu laukiamajam,nesvarbu,kad i mane ziuri kazxkieno vyras,taip su isgasciu kazko,o as laukiu,b..et jauciu,kad neilgai.islenda gydytoja,ir tokiu keistu veidu klausia-kas jums  .hmm.turbut jai nesimate  .paprasiau,kad suleistu vaistu,nes jau nebegaliu ( pasodino mane ant kedes,ir kazko pasimete ,o as tai nesuprantu...Girdziu sako akuserei ruosiames ji gimdo  .as sakau- uoj, negaliu dar,man reik vyrui pasakyt...ji nusisipsojo,kaip beprotei,ir prasidejo..nestenek,nestenek.,as jai atgal-jums lengva atsisedus sneket,tai jus ir nestenekit,o as negaliu,na ir dar kol as jai ten vadovavau,kaip ka,ji suktelejo  -stumk stipriai....ir ka..jau guliu ir jauciu siltuciuka ,slapeliuka zmogeliuka.Man taip gera,jauciuosi tokia galinga,toooki darba atlikau,tokia silpna,o kartu ir stipri ,kazkur toli girdziu mergyte,ir net krupteliu,o turejo juk but dziugas  ,bet dziaugiuosi,ir galvoju,kaip gera,ir kad noriu dar ir dar....nes kaip pamaciau rezultata;\4.6kg.53ugis juodi plaukuciai,siltas toks bejegis zmogeliukas  .ir jis mano....i viska isimylejau is naujo.jauciu,kad cia nepabaiga,kai patinka ,juk visada norisi pakartot
atsiprasau uz klaidas,jau labai buvau pilna emociju,kad pamirsau rasyba
Saunuole, mamyte  Tokia dukrele sau pasigimdei... Istorija itempta, bet su laiminga pabaiga. Ach, tie gimdymo namai... Kodel ju darbuotojams gimdymas atrodo kaip bandeliu kepimas..  Manoji gime 8 dienom anksciau uz tavaja  O tiek kiek jus sveret gime, mes sverem po menesio.  Na, o pakartot niekada nevelu  Aukit sveikos ir grazios
skaitau vis nauja gmdymo istorija, o asaros vis rieda ... kaip gera, kai i pasauli ateina naujas zmogutis meduza, nuostabi istorija , o zavi juodaplauke mergyte dar nuostabesne dar norejau paklausti, kaip jautesi vyras pavelaves i gimdyma
aciu uz pagyras  o vyras ir nesiverze dalyvaut gimdyme,o as ir neverciau  ,jis tuo metu dirbo,ir kai 10val.paskambinau pasveikint su dukrytes gimimu,paklause ar labai jau man blogai,kad po darbo atvaziuos ir pades "iskest skausmus",o kai pasakiau,kad jis jau tetis,tai viska mete,ir uz pusvalandzio buvo pas mus
SuperMama
2003 11 30, 19:03
Saunuole meduza ir maziuke pasigimdei, ir dar ta diena tiek gruozio puoselejimo darbu atlikai Is irgi, prisimenu, likus pora dienu pries gimdyma kosmetologijos kabinete vos ne puse dienos praleidau: manikiuras, pedikiuras, depiliacijos, veido valymai. Ech saunus laikas buvo
Aciu, kad pasidalinai svarbiausiu jusu seimos ivykiu....Labai buvo ydomu paskaityti, atrodo pati viska is naujo isgyvenau... Esi stipri, kad apsiejai be vyro ( as negalejau)...Aukit grazutes, sveikutes....
bet ir didele tavo mazyle! negi viskas taip paprasta?! esi stipri moteris - to linkiu ir ateityje! sekmes!
aciu aciu uz linkejimus
Strielka
2003 12 14, 21:26
Faina istorija, tik labai jau tie daktarai aplaidziai i viska ziurejo, net gaila, kad viena turejai dar sedet laukiamajam ir laukt... Na bet gerai kad viskas gerai baigesi ir pagimdei tokia didele nuostabia mergyte
Aidairi
2003 12 19, 20:54
na tu ir saunuole.tokia didziule dukra pagimdei!ir dar pavadovaut suspejai!na,cia tai jau super.
Faina istorija, svarbu, kad mamyte dar pasigrazint spejo ir taip didvyriskai laikesi  Ir mums martele didele ir tvirta pagimde ir grazia dar kokia
As visada sakiaukad mamoms kurios pagimdo vaikiukus virs 4kg reikia pamiklus statyt!!! Saunuole!
Dangira
2004 05 24, 12:11
Saunuole,pagimdzius tokia nuostabia dukryte  Gal ir gerai ,kad ne Dziugas  Bus ka kartot
Kiparise
2004 07 01, 01:50
Saunuole Meduza ...  Smagu tokias istorijas skaityti P.s. O kaip ten del to kartojimo?
Nu mamytes istverme tai as stebiuosi  Saunuole....... as turbut buciau taip supanikavus..... kad Krikscioniskieji butu mygom atleke iki manes  O dar 4.6kg Tiesa...... ar neissiaiskinai kas ten per tetukas buvo laukiamajame kur tau gimdyt "padejo"?  Gal kieno nors vyras is cia esanciu? Prisipazinkit  nemanau,kad jis butu nutylejes toki fakta
kAIP SUPRATAU GANA LENGVAI
Ech, penktadienis..., darbo galas..., o as sedziu ir skaitau tavo gimdymo istorija... Susijaudinau, net asaros kaupiasi... O bendradarbiai ziuri, kaip i... durna... Saunuole!!! Uz dusios griebianti istorija!!!
Saunuole mama! Gerai, kad nepasimetei. as irgi ten pat gimdziau(krikscioniskuose) Man buvo siek tiek kitaip  , aisku tai praeitis, bet kokiu atveju sveikinam  . Nesirkit ir aukit dideles dideles !ar patenkinta gimdymo namais?
QUOTE(wita @ 2005 01 22, 14:27) Saunuole mama! Gerai, kad nepasimetei. as irgi ten pat gimdziau(krikscioniskuose) Man buvo siek tiek kitaip  , aisku tai praeitis, bet kokiu atveju sveikinam  . Nesirkit ir aukit dideles dideles !ar patenkinta gimdymo namais?  wita,nea,antra kart ten negimdyciau ,tada man atrode ,kad viskas taip ir turi but ,o dabar kaip pagalvoju ,pagulde priemime ant raskladuskes su baisiniu pilvu ,ir paliko ,pati ejau ieskot daktaru ryte ir rekti,kad gimdau ,netikejo,kol pasodine ant kedes nepamate juodu plauku mano
tiesa, vietu ten tikrai truksta  galetu ir prasiplesti. siaip man demesio skyre pakankamaai  , tik iskankino, zodziu prievartavo, kol pagimdziau  .geriau jau pjautu, nes po to 3 sav tikrai negalejau sedet  .musu ta diena ( 2003 07 07) gimde 5, tai nemazai tokiose gimdymo namuose. gydytojai ir akuseres demesiu apdalino pilnai, bet galiu pasakyt, kad teko matyt ir ziezulu, tikrai nemaloniu gyd. gal tau ir ispuole pas juos gimdyt?  Dar galetu istikruju lovu ciuzinius pakeist, jau vien del to norejau namo  toookie nepatogus buvo. gal dar pasikeis, kol sugalvosim gimdyt kitus spokus???
Saunuole Meduza  cia tau  Kai paciai galas arteja ,tai malonu tokias istorijas skaitinet,ypac su gerom pabaigom
QUOTE(meduza @ 2005 01 23, 22:38) wita,nea,antra kart ten negimdyciau ,tada man atrode ,kad viskas taip ir turi but ,o dabar kaip pagalvoju ,pagulde priemime ant raskladuskes su baisiniu pilvu ,ir paliko ,pati ejau ieskot daktaru ryte ir rekti,kad gimdau ,netikejo,kol pasodine ant kedes nepamate juodu plauku mano Na ir stipri tu,Meduza,kaip tokiuose gimdymo namuose viena gimdei????Saunuole Man vien atsiminus aplinką,antro vaiko nesinori.Personalas tai tikrai buvo fainas,gal ,kad uz viską mokejau,bet tvarkos ten,tai  As dar ilgai po gimdymo atsiminiau tą baisią prieš gimdyvinę palatą Bet gal jau ten suremontavo,sutvarkė ir jau nebe taip baisu
siaulietuke
2007 10 20, 06:51
Pagal data matyti, kad apie pirmaja pasakojo, o dabar liniuotese jau du vaikiukai.
*Slapuke*
2007 10 23, 12:31
Galway_girl
2009 06 24, 00:47
|
|