Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: meduzos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Ulė
penktadienis.rugpjucio15.9.00.Atsikelus pasidarau tobula makijaza,ir i trasa.10.00as jau kirpykloj,pasidariau sukuosena,ir su kirpeja juokaujam,kad jau galiu is kirpyklos i gimdykla biggrin.gif .taip ir nustatyta gimdyti 08.15 biggrin.gif karsta,as visa issipuosus su mikru purtausi iki laisves,karstis baisus,skaunys trinasi,per pilva kkelio po kojom nematau wink.gif visa diena pragastroliavau,o vakare gavau vyro kvietima valgyt cepelinu smile.gif .sukertu visus du. 21.00guliu,kojos sutine,po visu gastroliu ir galvoju,kad gerai praleidau diena,terminas lyg ir siandien,bet gerai jauciusi,idomu kada cia bus,ir kaip rolleyes.gif .23kazko suka pilva...?papurciau vyra ir sakau{matai suryjau tarkio apie kila,tai pucia pilva net baisu}2valanda nakties,o man dar pucia,ir minties,kad gimdau ,net tokios nera.vyras turbut kazka itaria,nes i tooleta laksto kas 5min.,bet man nieko nesako. biggrin.gif kazkaip cia as netycia jam ir sakau,o gal cia saremiai?(bet pagal drauges turetu but skaudziau)tai pati tuo ir netikiu dry.gif jis paime telefona ir paskambino i krikscioniskus gimdymo namus{-gal priimsit mus apziurai?}3.00Mes jau kely lekiam.apziurejo gyd.sako ryte gimdai,man ramu,pagaliau.(gudrus gi tas vyras,nors jam daejo) biggrin.gif jis isvaziavo namo ir mane paliko,o as skaiciuoju 15;10;8;,..astunta ryto jau buvo,kas3min.saremiai wink.gif .prasidejo darbo diena.ateina pas mane gyd.,ir nusiveda apziurai-iki vakaro pagimdysit-,ir tolau nuveda i palata wink.gif .guliu viena,jauciu kad,ko tai truksta oro,kvepuoju,atsistoju,atsisedu,ir galvoju,neistemsiu iki vakaro,einu prasyt ,kad suleistu kokiu vaistu wink.gif nupuksejau,o ten tuscia,islindo tik slaugute,sako dabar moteris gimdo,kai gimdykla atsilaisvins apziures ir jus rolleyes.gif .o dabar as jau jauciu ,kad turbut gimdau ir as unsure.gif9.10 jau stenu laukiamajam,nesvarbu,kad i mane ziuri kazxkieno vyras,taip su isgasciu kazko,o as laukiu,b..et jauciu,kad neilgai.islenda gydytoja,ir tokiu keistu veidu klausia-kas jums huh.gif .hmm.turbut jai nesimate biggrin.gif .paprasiau,kad suleistu vaistu,nes jau nebegaliu ( pasodino mane ant kedes,ir kazko pasimete ,o as tai nesuprantu...Girdziu sako akuserei ruosiames ji gimdo ohmy.gif.as sakau- uoj, negaliu dar,man reik vyrui pasakyt...ji nusisipsojo,kaip beprotei,ir prasidejo..nestenek,nestenek.,as jai atgal-jums lengva atsisedus sneket,tai jus ir nestenekit,o as negaliu,na ir dar kol as jai ten vadovavau,kaip ka,ji suktelejo ohmy.gif -stumk stipriai....ir ka..jau guliu ir jauciu siltuciuka ,slapeliuka zmogeliuka.Man taip gera,jauciuosi tokia galinga,toooki darba atlikau,tokia silpna,o kartu ir stipri ,kazkur toli girdziu mergyte,ir net krupteliu,o turejo juk but dziugas ohmy.gif ,bet dziaugiuosi,ir galvoju,kaip gera,ir kad noriu dar ir dar....nes kaip pamaciau rezultata;\4.6kg.53ugis juodi plaukuciai,siltas toks bejegis zmogeliukas wub.gif .ir jis mano....i viska isimylejau is naujo.jauciu,kad cia nepabaiga,kai patinka ,juk visada norisi pakartot
Ulė
atsiprasau uz klaidas,jau labai buvau pilna emociju,kad pamirsau rasyba unsure.gif biggrin.gif
vaidaj
Saunuole, mamyte smile.gif Tokia dukrele sau pasigimdei... Istorija itempta, bet su laiminga pabaiga. Ach, tie gimdymo namai... Kodel ju darbuotojams gimdymas atrodo kaip bandeliu kepimas.. huh.gif Manoji gime 8 dienom anksciau uz tavaja wink.gif O tiek kiek jus sveret gime, mes sverem po menesio. wink.gif Na, o pakartot niekada nevelu biggrin.gif Aukit sveikos ir grazios wub.gif
sauluke
ooooooooooo kaip greit norisi kartoti rolleyes.gif
saunu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taurė
skaitau vis nauja gmdymo istorija, o asaros vis rieda ... kaip gera, kai i pasauli ateina naujas zmogutis tongue.gif
meduza, nuostabi istorija , o zavi juodaplauke mergyte dar nuostabesne wub.gif
dar norejau paklausti, kaip jautesi vyras pavelaves i gimdyma biggrin.gif
Ulė
aciu uz pagyras biggrin.gif o vyras ir nesiverze dalyvaut gimdyme,o as ir neverciau biggrin.gif ,jis tuo metu dirbo,ir kai 10val.paskambinau pasveikint su dukrytes gimimu,paklause ar labai jau man blogai,kad po darbo atvaziuos ir pades "iskest skausmus",o kai pasakiau,kad jis jau tetis,tai viska mete,ir uz pusvalandzio buvo pas mus biggrin.gif biggrin.gif
SuperMama
Saunuole meduza smile.gif

ir maziuke pasigimdei, ir dar ta diena tiek gruozio puoselejimo darbu atlikai biggrin.gif

Is irgi, prisimenu, likus pora dienu pries gimdyma kosmetologijos kabinete vos ne puse dienos praleidau: manikiuras, pedikiuras, depiliacijos, veido valymai.

Ech saunus laikas buvo smile.gif
pusk
Aciu, kad pasidalinai svarbiausiu jusu seimos ivykiu....Labai buvo ydomu paskaityti, atrodo pati viska is naujo isgyvenau... Esi stipri, kad apsiejai be vyro ( as negalejau)...Aukit grazutes, sveikutes....
zuike
bet ir didele tavo mazyle! negi viskas taip paprasta?! esi stipri moteris - to linkiu ir ateityje! sekmes!
Ulė
aciu aciu uz linkejimus biggrin.gif
Strielka
Faina istorija, tik labai jau tie daktarai aplaidziai i viska ziurejo, net gaila, kad viena turejai dar sedet laukiamajam ir laukt... sad.gif
Na bet gerai kad viskas gerai baigesi ir pagimdei tokia didele nuostabia mergyte wink.gif
Aidairi
na tu ir saunuole.tokia didziule dukra pagimdei!ir dar pavadovaut suspejai!na,cia tai jau super. bis.gif
gute
Faina istorija, svarbu, kad mamyte dar pasigrazint spejo ir taip didvyriskai laikesi wink.gif Ir mums martele didele ir tvirta pagimde ir grazia dar kokia wub.gif
Zhiema
As visada sakiaukad mamoms kurios pagimdo vaikiukus virs 4kg reikia pamiklus statyt!!! Saunuole!
Dangira
Saunuole,pagimdzius tokia nuostabia dukryte clap.gif Gal ir gerai ,kad ne Dziugas laugh.gif Bus ka kartot laugh.gif
Kiparise
Kokia grazi istorija... O tavo dukryte-musu ilgaplauke podruzke-nuostabi mergyte wub.gif wub.gif Aukit sveikos ir laimingos! thumbup.gif thumbup.gif wink.gif
happy
Saunuole Meduza ... heart.gif Smagu tokias istorijas skaityti laugh.gif

P.s. O kaip ten del to kartojimo? g.gif
Pipone
Nu mamytes istverme tai as stebiuosi thumbup.gif Saunuole....... as turbut buciau taip supanikavus..... kad Krikscioniskieji butu mygom atleke iki manes laugh.gif O dar 4.6kg blink.gif ohmy.gif
Tiesa...... ar neissiaiskinai kas ten per tetukas buvo laukiamajame kur tau gimdyt "padejo"? g.gif laugh.gif Gal kieno nors vyras is cia esanciu? Prisipazinkit doh.gif nemanau,kad jis butu nutylejes toki fakta laugh.gif
Žmona
kAIP SUPRATAU GANA LENGVAI clap.gif clap.gif
Navi
Ech, penktadienis..., darbo galas..., o as sedziu ir skaitau tavo gimdymo istorija... Susijaudinau, net asaros kaupiasi... O bendradarbiai ziuri, kaip i... durna... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Saunuole!!! Uz dusios griebianti istorija!!!
Vit.Ka
Saunuole mama! Gerai, kad nepasimetei. as irgi ten pat gimdziau(krikscioniskuose) Man buvo siek tiek kitaip cry.gif , aisku tai praeitis, bet kokiu atveju sveikinam thumbup.gif . Nesirkit ir aukit dideles dideles !ar patenkinta gimdymo namais? console.gif
Ulė
QUOTE(wita @ 2005 01 22, 14:27)
Saunuole mama! Gerai, kad nepasimetei. as irgi ten pat gimdziau(krikscioniskuose) Man buvo siek tiek kitaip  cry.gif  , aisku tai praeitis, bet kokiu atveju sveikinam thumbup.gif  . Nesirkit ir aukit dideles dideles !ar patenkinta gimdymo namais? console.gif
*

wita,nea,antra kart ten negimdyciau schmoll.gif ,tada man atrode ,kad viskas taip ir turi but beee.gif ,o dabar kaip pagalvoju blink.gif ,pagulde priemime ant raskladuskes su baisiniu pilvu nestuke.gif ,ir paliko ,pati ejau ieskot daktaru ryte ir rekti,kad gimdau biggrin.gif ,netikejo,kol pasodine ant kedes nepamate juodu plauku mano 2.gif
Vit.Ka
tiesa, vietu ten tikrai truksta unsure.gif galetu ir prasiplesti. siaip man demesio skyre pakankamaai smile.gif , tik iskankino, zodziu prievartavo, kol pagimdziau blink.gif .geriau jau pjautu, nes po to 3 sav tikrai negalejau sedet cry.gif .musu ta diena ( 2003 07 07) gimde 5, tai nemazai tokiose gimdymo namuose. gydytojai ir akuseres demesiu apdalino pilnai, bet galiu pasakyt, kad teko matyt ir ziezulu, tikrai nemaloniu gyd. gal tau ir ispuole pas juos gimdyt? schmoll.gif Dar galetu istikruju lovu ciuzinius pakeist, jau vien del to norejau namo tongue.gif toookie nepatogus buvo. gal dar pasikeis, kol sugalvosim gimdyt kitus spokus??? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
delfe
Saunuole Meduza thumbup.gif cia tauuser posted image Kai paciai galas arteja ,tai malonu tokias istorijas skaitinet,ypac su gerom pabaigom thumbup.gif thumbup.gif
Ulė
ojej,aciu ax.gif 4u.gif ,lengvo gimdymo,ir sveiko 2.gif wub.gif
remka
QUOTE(meduza @ 2005 01 23, 22:38)
wita,nea,antra kart ten negimdyciau schmoll.gif ,tada man atrode ,kad viskas taip ir turi but beee.gif ,o dabar kaip pagalvoju blink.gif ,pagulde priemime ant raskladuskes su baisiniu pilvu nestuke.gif ,ir paliko ,pati ejau ieskot daktaru ryte ir rekti,kad gimdau biggrin.gif ,netikejo,kol pasodine ant kedes nepamate juodu plauku mano  2.gif
*

Na ir stipri tu,Meduza,kaip tokiuose gimdymo namuose viena gimdei????Saunuole 4u.gif
Man vien atsiminus aplinką,antro vaiko nesinori.Personalas tai tikrai buvo fainas,gal ,kad uz viską mokejau,bet tvarkos ten,tai doh.gif schmoll.gif As dar ilgai po gimdymo atsiminiau tą baisią prieš gimdyvinę palatą wacko.gif
Bet gal jau ten suremontavo,sutvarkė ir jau nebe taip baisu ax.gif
siaulietuke
Pagal data matyti, kad apie pirmaja pasakojo, o dabar liniuotese jau du vaikiukai.
*Slapuke*
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.