Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar mezgate, siuvate rūbelius savo vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Sūpynės
mezgu kojines ir liemenes 4u.gif
dauguma megztiniu parduotuvese sintetiniai
galima rasti ir vilnoniu, bet kaina ohoho ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(Sūpynės @ 2011 12 04, 22:43)
mezgu kojines ir liemenes 4u.gif
dauguma megztiniu parduotuvese sintetiniai
galima rasti ir vilnoniu, bet kaina ohoho ax.gif
*

bet ir geru siulu kaina irgi ohoho buna
Joliuke
QUOTE(Varinija @ 2011 10 31, 08:14)
Saunuoles Mamytes,auksarankes! 4u.gif Pati,deja,nemezgu ir neneriu... doh.gif  mirksiukas.gif ,bet sia spraga kompensuoja vaiku mociute. 4u.gif

user posted image
O cia paskutiniai jos darbeliai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sis dzemperis,deja,apsisvete  doh.gif nuo blico,,,gyvai" laabai dailus... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

MAn tie 4 nuo viršaus fantastiški thumbup.gif Gaila, kad mūsų nei viena močiutė nemezga, o ir mama toli gražu nemezgėja, tad mums tenka tenkintis tik pirktiniais unsure.gif Baltai pavydžiu toms, kurios bet kokia savo fantazija gali išnerti vašeliu wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(Joliuke @ 2011 12 05, 23:25)
MAn tie 4 nuo viršaus fantastiški thumbup.gif  Gaila, kad mūsų nei viena močiutė nemezga, o ir mama toli gražu nemezgėja, tad mums tenka tenkintis tik pirktiniais  unsure.gif Baltai pavydžiu toms, kurios bet kokia savo fantazija gali išnerti vašeliu wub.gif
*

bet galima uzsisakyti pas mezgeja ka nors numegsti ax.gif dabar daug kas mezga pagal uzsakymus thumbup.gif
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 23, 18:10)
man irgi labai retas mezginys buna grazus ax.gif
*

Jei gerai įgudusi mezgėjos ranka, tai sugeba toooookius šedevrus numegzti, parduotuvėj tokių nerasi smile.gif
Laurencijan
Mano anyta labai gražiai mezga ir mus papuošia smile.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.