Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar mezgate, siuvate rūbelius savo vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Eglute
Puke nuostabiai grazus jus darbeliai wub.gif
daug graziau nei kai kurie pirktiniai, o kiek meiles juose wub.gif
dailima
Siut nemoku, nors turiu siuvama masina ir ne viena doh.gif doh.gif , bet megzti ir nerti tai cia silpnybe, tik laiko truksta. Bet kai labai jau norisi, tai viska metu ir atsipalaiduoju.
Nuneriau komplektuka is gimdymo namu parsivezt. megztuka, kepuryciu vasarai prineriau. Dabar ziemai ruosiames wub.gif
dovillee
QUOTE(Eglute @ 2007 09 24, 14:48)
Puke nuostabiai grazus jus darbeliai wub.gif
daug graziau nei kai kurie pirktiniai, o kiek meiles juose wub.gif
*

Puke tikrai labai grazu,ypac tas sviesiai ruzavas megstukas (kur dovanu kazkam) wub.gif
Zana4
QUOTE(Pukė @ 2007 09 24, 14:36)

user posted image

bet pirktinius irgi labai megstu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif tik dazniausiai buna sudetis prasta...  ax.gif

dabar planuoju koki silta megztuka su pynem numegzt wub.gif
*

labai grazus man sitas wub.gif wub.gif
Pukė
aciu aciu blush2.gif
Daivija
ir is siulu galiuku galima kazka grazaus padaryti biggrin.gif viena sekmadieni labai uzsimaniau megzt, siulu nebuvo kur nusipirkt blush2.gif tai pradejau sita megztuka:

user posted image

tik retai kada nesiojam, nes kaklas atviras doh.gif

as megztu megzt ir nert savo vaikui, megztukai, kepurytes, suknytes, batukai mazytei ir t.t. smile.gif

va si megztuka nesiojom poros savaiciu:

user posted image

cia pazystamam leiui einant lankyt:

user posted image

avatare maze irgi su mano megzta kepuryte smile.gif

va dar vienas is daugelio smile.gif

user posted image

bet pirktinius irgi labai megstu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif tik dazniausiai buna sudetis prasta...  ax.gif

dabar planuoju koki silta megztuka su pynem numegzt wub.gif
*

Nu, žinok, tavo megzti drabužėliai net Next'ą nurungia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
dovillee
QUOTE(mambu @ 2007 09 24, 01:14)
Kristupukas2004,Dovillee grazus jusu darbeliai thumbup.gif  wub.gif
*

ACIU 4u.gif
(Ericka)
mezgu ir as savo dukrytem rubelius. tai man suteikia didziausia malonuma ir poilsi. stai vienas is mano darbeli: vyresneles- paltukas ax.gif
user posted image,
o cia visi kiti:
http://s230.photobucket.com/albums/ee88/tortilija/
Eglute
Tortilija,
labai grazus ir originalus jusu darbeliai wub.gif
ir labai spalvingi thumbup.gif
Daivija
QUOTE(tortilija @ 2007 09 25, 21:21)
mezgu ir as savo dukrytem rubelius. tai man suteikia didziausia malonuma ir poilsi. stai vienas is mano darbeli: vyresneles- paltukas  ax.gif
user posted image,
o cia visi kiti:
*

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif (be žodžių...)
Loretoidas
Tortilija, labai gražus spalvingas paltukas thumbup.gif Aš saviškei irgi buvau numezgusi,nešiojo ilgą, dabar jau iki kelių - nebe paltas, o megztinis, bet dar tinka biggrin.gif
megztinis ir kepurė
O čia mano siūta ir siuvinėta suknelė:suknelė
Zana4
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 22:11)
Tortilija, labai gražus spalvingas paltukas  thumbup.gif Aš saviškei irgi buvau numezgusi,nešiojo ilgą, dabar jau iki kelių - nebe paltas, o megztinis, bet dar tinka  biggrin.gif
*

taip gražu, nerealiai wub.gif wub.gif čia jau kaip profisianalo darbas bigsmile.gif nuotraukos ispūdingos labai wub.gif wub.gif
*rutuliukas*
QUOTE(tortilija @ 2007 09 25, 22:21)
mezgu ir as savo dukrytem rubelius. tai man suteikia didziausia malonuma ir poilsi. stai vienas is mano darbeli: vyresneles- paltukas  ax.gif
user posted image,
o cia visi kiti:
*

wub.gif wub.gif labai grazu
as pamenu,kai maza buvau turejau suknyte, mama buvo numezgus su tokiais bumbuliais, tai po siai dienai pamenu,kaip juos tampydavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man labai grazu sie bumbuliai

sia dar laabaiiiiii grazus
user posted image
tutifruti
user posted image,
o cia visi kiti:
*

labaiiiiiii grazu thumbup.gif
Zana4
wub.gif tortilija,
labai labai gražu, tikrai daug mamyčiu moka taip gražiai papuošti saviškius mažylius wub.gif wub.gif wub.gif
(Ericka)
Labai aciu uz pagyras aciuks.gif
katuksss
user posted image,
o cia visi kiti:
*

Koks grozis wub.gif gaila as nemoku megzt verysad.gif reiks prasyt anytos kad pamokytu doh.gif
dovillee
QUOTE((Ericka) @ 2007 09 25, 21:21)
user posted image,
o cia visi kiti:
*

LABAI LABAI GRAZU bigsmile.gif
o kaip toki burbuliukai darosi ? g.gif
mambu
Labai grazus visu darbeliai thumbup.gif

Mergaites yra tema rankdarbiuose Drabuzeliai vaikam,gerai butu jei ten demonstruotumet savo darbelius 4u.gif
Gal neisimetikim po kelis skyrelius su tokiom paciom temom mirksiukas.gif
dovillee
QUOTE(mambu @ 2007 09 28, 02:09)
Labai grazus visu darbeliai thumbup.gif

Mergaites yra tema rankdarbiuose Drabuzeliai vaikam,gerai butu jei ten demonstruotumet savo darbelius 4u.gif
Gal neisimetikim po kelis skyrelius su tokiom paciom temom mirksiukas.gif
*

o kas cia blogo jei mamos pasisako ar mezga ,siuva,savo vaikuciam rubelius ir dar prideda savo darbelio nuotraukyte blush2.gif nuo to tik tema grazesne wub.gif
jurgitav
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 25, 22:11)
Tortilija, labai gražus spalvingas paltukas  thumbup.gif Aš saviškei irgi buvau numezgusi,nešiojo ilgą, dabar jau iki kelių - nebe paltas, o megztinis, bet dar tinka  biggrin.gif
megztinis ir kepurė
O čia mano siūta ir siuvinėta suknelė:suknelė
*

Niu jau grozis wub.gif saunuole wub.gif
mambu
QUOTE(dovillee @ 2007 09 28, 17:30)
o kas cia blogo jei mamos pasisako ar mezga ,siuva,savo vaikuciam rubelius ir dar prideda savo darbelio nuotraukyte  blush2.gif  nuo to tik tema grazesne  wub.gif
*

Na taip,bet tokia tema jau yra rankdarbiuose rolleyes.gif
Siaip del manes galit ir cia deti savo darbelius ir t.t.as tiesiog paminejau,kad tokia tema yra ir tiek mirksiukas.gif
Zana4
QUOTE(mambu @ 2007 09 30, 00:11)
Na taip,bet tokia tema jau yra rankdarbiuose rolleyes.gif
Siaip del manes galit ir cia deti savo darbelius ir t.t.as tiesiog paminejau,kad tokia tema yra ir tiek mirksiukas.gif
*

jau temele atidaryta, moderatoriai neistryne, reiškės viskas gerai thumbup.gif
villyte
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 26, 08:57)
wub.gif  wub.gif labai grazu
as pamenu,kai maza buvau turejau suknyte, mama buvo numezgus su tokiais bumbuliais, tai po siai dienai pamenu,kaip juos tampydavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man labai grazu sie bumbuliai
sia dar laabaiiiiii grazus
user posted image
*

nuostabus darbas smile.gif thumbup.gif
bonda
ir is siulu galiuku galima kazka grazaus padaryti biggrin.gif
*

pukes darbai kaip visada nerealybe wub.gif thumbup.gif ypac abu paskutiniai thumbup.gif

QUOTE((Ericka) @ 2007 09 25, 21:21)
mezgu ir as savo dukrytem rubelius. tai man suteikia didziausia malonuma ir poilsi.
*

super ir suknyte, ir paltukas, ir tas paskutinis megztukas wub.gif

as tai megstu nert...ypac kiepkas blush2.gif wub.gif tai vasara ir apneriu saviske ir ne tik biggrin.gif wub.gif man irgi kaifas nert wub.gif bet va jei reiketu terminui -tai negaleciau, nes turi but atitinkama nuotaika blush2.gif biggrin.gif
cia paskutinioji jau rudeniui nerta blush2.gif user posted image
o sita man fainiausia is siemetiniu vasariniu blush2.gif user posted image

o numezgus esu vieninteli megztala blush2.gif siemet zadu pailgint, nes is plocio dar labai geras, bet noris ilgelesnio..gal net a la suknyte padarysiu..dar nzn, bet jau pradejau blush2.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted image
o cia visi mano kuriniai blush2.gif
Mera
QUOTE(bonda @ 2007 10 16, 08:10)
pukes darbai kaip visada nerealybe wub.gif    thumbup.gif ypac abu paskutiniai thumbup.gif
super ir suknyte, ir paltukas, ir tas paskutinis megztukas wub.gif 
as tai megstu nert...ypac kiepkas blush2.gif  wub.gif tai vasara ir apneriu saviske ir ne tik biggrin.gif  wub.gif man irgi kaifas nert wub.gif bet va jei reiketu terminui -tai negaleciau, nes turi but atitinkama nuotaika blush2.gif  biggrin.gif
cia paskutinioji jau rudeniui nerta blush2.gif user posted image
o sita man fainiausia is siemetiniu vasariniu blush2.gif user posted image

o numezgus esu vieninteli megztala blush2.gif siemet zadu pailgint, nes is plocio dar labai geras, bet noris ilgelesnio..gal net a la suknyte padarysiu..dar nzn, bet jau pradejau blush2.gif  biggrin.gif
user posted imageuser posted image
o cia visi mano kuriniai  blush2.gif
*

oi, man labai patinka megztukas wub.gif
dovillee
QUOTE(Mera @ 2007 10 16, 15:44)
*

fainute gelyte biggrin.gif
mambu
Nuostabus darbeliai wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2007 09 30, 08:48)
jau temele atidaryta, moderatoriai neistryne, reiškės viskas gerai  thumbup.gif
*

4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
bonda
QUOTE(Mera @ 2007 10 16, 15:44)
*

QUOTE(dovillee @ 2007 10 19, 22:34)
fainute gelyte  biggrin.gif
*

aciu aciu blush2.gif blush2.gif wub.gif wub.gif
Pukė
aciu uz pagyras, Bonda bigsmile.gif wub.gif

as gal nedesiu visu savo nunertu kiepku foto doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

baigiu mezgtuka su pynem pirmaji dukrytei, liko rankoves ir kaklas, parodysiu blush2.gif
Donalita
Ech, merginos, laiko turit ax.gif
Aš kažkada įsivaizdavau, turėsiu vaikiuką, megsiu, siūsiu jam gražius drabužėlius...
O dabar turėdama laisvą minutę spoksau buku žvilgsniu į kompą ir neapsisprendžiu, ar eit kartu su vaiku pamiegot... Dingo kūrybinis įkvėpimas visai verysad.gif
Krapštukė aš, man reikia daug laiko idėjai subrandinti, pripuolamai daryt nemoku.
Pažiūrėkit, kokių grožybių nuorodą radau Netradiciniuose rankdarbiuose

ant kompaktų
adrija
Jetau,koki gražūs jūsų megsti rūbeliai wub.gif Kad aš taip mokėčiau :unsure:Ypač tas ružavas megstukas. Mano mama mažiukui mezga .Va,kokio grožio primezgė ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Donalita
Kaip gražu thumbup.gif Vienas iš retesnių atvejų, kai matau gražius berniukiškus drabužėlius wub.gif Gaila, tik vienam sezonui, ar ne? Jaunėliui turbūt?
adrija
QUOTE(Donalita @ 2007 10 24, 16:48)
Kaip gražu  thumbup.gif  Vienas iš retesnių atvejų, kai matau gražius berniukiškus drabužėlius  wub.gif Gaila, tik vienam sezonui, ar ne? Jaunėliui turbūt?
*

Jei čia klausiama manęs,tai 16 metų berną kažin ar aprengčiau tokiais megstukais lotuliukas.gif Čia jaunėliui wub.gif .Bet gal klausiama buvo visai nemanęs,be reikalo ant laurų užsnūdau lotuliukas.gif
Donalita
QUOTE(adrija @ 2007 10 24, 15:02)
Jei čia klausiama manęs,tai 16 metų berną kažin ar aprengčiau tokiais megstukais lotuliukas.gif Čia jaunėliui wub.gif .Bet gal klausiama buvo visai nemanęs,be reikalo ant laurų užsnūdau lotuliukas.gif
*

Tavęs, tavęs lotuliukas.gif Kas buvo rodyta prieš tai, tai buvo mergaitėms tongue.gif
adrija
QUOTE(Donalita @ 2007 10 24, 17:29)
Tavęs, tavęs  lotuliukas.gif  Kas buvo rodyta prieš tai, tai buvo mergaitėms  tongue.gif
*

Na,tada dar pridursiu,kad šiti megsti megstiniukai yra labai patogūs dar ir tuo,kad išaugus,mama paardo siūles ir damezga.Tą trečiąjį megstiniuką jau nešiojam nuo praeitų kalėdų lotuliukas.gif
Bandžiau megsti ir pati,ale kad nesigauna nors pasiusk. schmoll.gif Dičkiui megstinį šeip ne taip buvau numezgus.Geras toks visai,šiltas vilnonis gavosi,aukštu kaklu.Bet kad nenešioja,mane į pievas su visais mezginiais veja ,nors tu ką.Tai atsidaviau sūnėnui.
dovillee
adrija grazus tavo mamos megsti megstukai thumbup.gif
villyte
Sveikos. As mezgu ir savo vaikams ir kitiems, kas papraso smile.gif, kartais ir mamytes ko nors uzsimano, tai neatsisakau padeti smile.gif
user posted image
Dukros sarafanas
user posted image
kostiumelis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Suknyte gal tiks kokiai mergytei smile.gif
user posted image
sarafaniukas irgi neturi seimininkes
user posted image
user posted image
July
QUOTE((Ericka) @ 2007 09 25, 19:21)
user posted image,
o cia visi kiti:
*

Labai grazus sitas wub.gif o kaip tokius bumbuliukus ismegsti, ar cia reikia rankdarbiu skyrelyje klausti blush2.gif
*rutuliukas*
radau foto su tokiu megztuku 4u.gif
user posted image

cie pernai metams kaledinei sventei siuvau kiskio kostiumeli
user posted image
blusė
as irgi savo mergaitei numezgus esu megztuka ziemini ir kepure su saliku, nes zinau bent jau kokia siulu sudetis, kad silta bus, o parduotuvese sunku ka nors tikrai silto surast ax.gif

user posted image

user posted image
Andraja
Mezgu pati maziui megstinukus thumbup.gif Paciai iseina zymiai pigiau ir labai grazu, be to ir silti buna thumbup.gif
Margarita 25
Ogo kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif mamytės gražiai mezgat. norėčiau ir aš mokėt megzt
(Ericka)
Pasirodom ir mes kaip ruosiames ziemai ax.gif
user posted image

user posted image
dovillee
QUOTE((Ericka) @ 2007 11 20, 14:43)

oho bigsmile.gif nu ir grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
neli
Oi, pritariu thumbup.gif , kaip gražu. 4u.gif Šaunuolės mamytės, kad pačios mezgate. Aš jau seniai nemezgiau, kažkaip greičiau nusipirkti pavyksta man, matyt aptingau blush2.gif . Va ateina žiema, bus ilgi vakarai, gal ir atsiminsiu pamirštus siūlus. tongue.gif
migliux
Aš pati nemezgu, nors ir moku, bet mano mama mezga. Galiu pafotkint ir parodyt kokių grožių turime
Lady-G*
QUOTE(migliux @ 2007 12 01, 10:41)
Aš pati nemezgu, nors ir moku, bet mano mama mezga. Galiu pafotkint ir parodyt kokių grožių turime
*

parodyk parodyk bigsmile.gif as pati megzdavau savo maziukui kol jis dar kudikiukas buvo, gal ki metuku. tai tada mazi megztinukai greit nusimegzdavo... spalvoti grazus... o dabar nors jam jau 2,5 metuku - dabar tingiu megzti, geriau pasiuvu jam kostiumeli koki i darzeli. kelnytes ar bliuzoniuka tai lasvai pasiuvu, o dar tokioj siuvimo imonej dirbu technologe tai kada yra laiko - nubegu prie siuvimo masinos ir per kelias minutes vaikui rubelis gaunasi thumbup.gif
migliux
QUOTE(Raimonda20 @ 2008 01 16, 19:20)
parodyk parodyk  bigsmile.gif  as pati megzdavau savo maziukui kol jis dar kudikiukas buvo, gal ki metuku. tai tada mazi megztinukai greit nusimegzdavo... spalvoti grazus... o dabar nors jam jau 2,5 metuku - dabar tingiu megzti, geriau pasiuvu jam kostiumeli koki i darzeli. kelnytes ar bliuzoniuka tai lasvai pasiuvu, o dar tokioj siuvimo imonej dirbu technologe tai kada yra laiko - nubegu prie siuvimo masinos ir per kelias minutes vaikui rubelis gaunasi  thumbup.gif
*

Gerai, kai rasiu progą drinks_cheers.gif
^Braškytė^
o as jei tik tureciau laiko ,mokeciau ir sugebeciau tai pati viska savo suneliui siuciau ir mezgsciau thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.