Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar mezgate, siuvate rūbelius savo vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
marrtina
sveikos mamos ir ne tik wink.gif
kilo tokia mintis... ar visos jus perkat rubelius savo mazyliams ir jau paugejusiems vaikams? gal turit kokiu idomiu sumanymu, ideju kas liecia rubeliu "gamyba" savomis rankomis?
as asmeniskai esu siuvusi savo duktereciai sliaustinukus is flanelinio dzemperio smile.gif labai graziai gavosi thumbup.gif o is likusios medziagos dar pasiuvau ir kepuraite bei marskinelius thumbup.gif
gal galit ka pasiulyti kaip butu galima perdaryt isaugrus rubelius?
deizi
Labukas, as nemazai prisisiuvau vaikiukui rubeliu ir vis dar siuvu kai tik turiu laiko. Jeigu tik turi noro, galimybes ir fantazijos tai butinai siuk, taip ne tik isreiksi save, bet ir prigaminsi vienetiniu rubu, kurie, kaip zinoma yra patys vertingiausi jei tik patogus. Kam ismesti nenudevetus rubus, jei gali pasiuti nauju ir graziu savo vaikiukui. Arba permegzti, jei kalbetume apie mezginius. biggrin.gif
*rutuliukas*
as niekad nesuvau savo bernaiciui rubeliu, bet mezgu 4u.gif
Paja
Nemoku nei megzti, nei siūti, nei nerti. blush2.gif Tiesa, galiu numegzti kokį šalikėlį ir paprastutę kepurytę, bet daugiau schmoll.gif . Bet žaviuosi tomis, kurios tą moka ir gražiai, todėl ir būnu jų klientė. smile.gif
inore
Kol buvau nėščia tai primezgiau visokių kostiumukų, dabar jau kažkaip praėjo noras mezgioti.
NEINE
Aš su malonumu mezgu savo vaikams.Megzdama jau turiu planą kaip ta megztinį prailginsiu kai bus mažas,ir to pačio rūbelio užtenka ne vieniems metams.
*Lina*
siūti nemoku blush2.gif tik megzti šiek tiek moku,tai esu lėmenių,kepurių numezgusi savo pupai smile.gif
Valerija
Aš tai truputį neriu ir siūnu.
Kalėdom sūnui labai gražų kostiumą buvai pasiuvusi ir išsiuvinėjusi.
Šią vasarą vaikus krikštysime, tai nieko gražaus neradau pirkti, tai nusprendžiau pasisiūti ir sūnui ir dukrai. kadangi aš negaliu pakesti tokių suknelių iš sintetinių medžiagų su dešimt tiulio sluoksnių, kvarbatkomis.
Dukružei siūsiu paprastutę, saikingai dekoruotą suknyte, o sūnui tokios pat medžiagos kelnytes ir marškinukus. Ir vienodus krikšto marškinėlius.
mija.07
as moku ir siui, ir megzti ir nerti, bet nepasakyciau, kad mano mergyte visa apsiuta ir apmegzta vaiksto. nevisada as turiu laiko savo hobiui (siuvimui, mezgimui ir kt. rankdarbiams)
Rūtelė
Pirmojo kai laukiausi, tai ir siuvau, ir mezgiau. O su antruoju nelieka tam laiko. Jam ir brolio rūbelių yra likusių. O ir pasiūla parduotuvėse dabar didelė. Dabar tik mezgu. Pačios megzti megztiniai man atrodo net šiltesni. ax.gif
dorote
kai buvo pati nestumo pradzia, neriau vaseliu kaip isprotejusi, nors nelabai mokejau, bet bandziau. neriau visokiausiu grazoiu kepuraiciu, salikeliu, net sarafana savo mergytei buvau pradejus nerti, bet gal ir gerai, kad nebaigiau, nes gime berniukas... tongue.gif
septyniuke
Kai netingiu numezgu megztuką, kepurytę, šaliką. Šiaip tai darau šaltuoju metų laiku smile.gif
linstyte
as dabar nestuke.gif 8 men,tai taip esu ,,uzsikabliavusi,,ant visokiu nerimu,mezgimu doh.gif ir pirstai tirpsta,ir nugara skauda,bet as vis tiek sedziu ir narpulinu doh.gif cia kaip liga kazkokia g.gif labai gera,kai pagalvoju,kad va sita rubeli nesios mano sunus wub.gif
allegro
Ir mezgu,ir neriu,ir pirktus perdirbinėju,tad merginos yra papuoštos. Dar ir siūčiau,bet kad mašinos neturiu.Gal kada...
naitas
Nesu mačius gražių rankų darbo megztukų. schmoll.gif Prikurkuliuotų - taip. Rinkausi kataloge megztuką, pirkau tą katalogą už 8 litus, pirkau gražius siūlus, mokėjau 40 litų, nešiau pas mezgėją, mokėjau 35 litus už darbą. Finale - gražiai numezgė, viskas tvarkoj su kokybe. Nu užvelku - bėk ir rėk. Nelimpa nors tu ką. Pirktinis būtų ir pigiau, ir pamatuoti galima "prieš" perkant.
mylimuke
Vis norisi prisest ir megzt megzt.... Bet anksciau laiko nelabai turejau, dabar tuo labiau doh.gif Nebent maze uzmiega. Kolkas numezgiau tik liemene, keleta kepuryciu, dabar uzbaigineju megztuka ax.gif
Anksciau tai ir sau megzdavau, nerdavau.
Loretoidas
Anksciau dukryte apmegzdavau nuo galvos iki koju - ir sukneles, ir paltus.Dabar kazkaip aptingau.Daugiau siuvineju.Issiuvinejau savo dukrai suknele. smile.gif
xena
ir as megstu siuti ir megzti thumbup.gif siuti greiciau iseina smile.gif jei kam idomu - nuoroda kaip padaryti vaikisku rubeliu iskarpas http://www.modnaya.ru/library/001/141.htm
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2007 07 12, 00:24)
Nesu mačius gražių rankų darbo megztukų.  schmoll.gif  Prikurkuliuotų - taip. Rinkausi kataloge megztuką, pirkau tą katalogą už 8 litus, pirkau gražius siūlus, mokėjau 40 litų, nešiau pas mezgėją, mokėjau 35 litus už darbą. Finale - gražiai numezgė, viskas tvarkoj su kokybe. Nu užvelku - bėk ir rėk. Nelimpa nors tu ką. Pirktinis būtų ir pigiau, ir pamatuoti galima "prieš" perkant.
*

pabandytum pati numegzti - butu pats graziausias, ir silciausias kaip kazkas rase smile.gif man mano megzti drabuziukai - superiniai, na negraziu ir nemegzciau smile.gif
Loretoidas
QUOTE(xena @ 2007 08 12, 00:32)
ir as megstu siuti ir megzti  thumbup.gif siuti greiciau iseina smile.gif jei kam idomu - nuoroda kaip padaryti vaikisku rubeliu iskarpas http://www.modnaya.ru/library/001/141.htm
Papildyta:

pabandytum pati numegzti - butu pats graziausias, ir silciausias kaip kazkas rase smile.gif man mano megzti drabuziukai - superiniai, na negraziu ir nemegzciau smile.gif
*

Saunuole! Mamos rankomis sukurti drabuzeliai vaikui - stipri apsauga! biggrin.gif
Žoržetta
as kol laukiausi, tai ir neriau ir mezgiau, o dabar jau nelabai yra laiko rolleyes.gif
dovillee
mezgu ir as savo dukrytei batukus, sarafaniukus,kai nescia buvau numezgiau dideli vokeli uzsegama, LABAI GRAZUS gavosi blush2.gif kai dukryte miega as pamezgu ,tik dabar ilgiau mezgu negu anksciau biggrin.gif
Zana4
QUOTE(dovillee @ 2007 09 22, 23:26)
mezgu ir as savo dukrytei batukus, sarafaniukus,kai nescia buvau numezgiau dideli vokeli uzsegama, LABAI GRAZUS gavosi  blush2.gif kai dukryte miega as pamezgu ,tik dabar ilgiau mezgu negu anksciau  biggrin.gif
*

biggrin.gif bet smagu jaučiu biggrin.gif
aš nemezgu saviškiui, žinau kad neužėsiu visvien blush2.gif
kai buvo mažas nusižiurejau kažkur adijaliuka megzta, tai ir numezgaiu, grazu s buvo, tik va galvojau mergaite bus, tai ruzava mezgiau, o gavosi baxuriukas doh.gif
dovillee
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 22, 23:31)
biggrin.gif  bet smagu jaučiu  biggrin.gif
aš nemezgu saviškiui, žinau kad neužėsiu visvien  blush2.gif
kai buvo mažas nusižiurejau kažkur adijaliuka megzta, tai ir  numezgaiu, grazu s buvo, tik va galvojau mergaite bus, tai ruzava mezgiau, o gavosi baxuriukas  doh.gif
*

as ir mezgu tik labai gerai pagalvojus,isrinkus grazu modeliuka,kad poto uzdeciau,nes norisi tik grazei rengti dukryte,o belekokiu is atlikusiu siulu galu tikrai nemezgu schmoll.gif beje daug kas galvoja kad tai pirktinei ,kai pasakau kad pati mezgiau,net nustemba bigsmile.gif
Zana4
QUOTE(dovillee @ 2007 09 22, 23:34)
as ir mezgu tik labai gerai pagalvojus,isrinkus grazu modeliuka,kad poto uzdeciau,nes norisi tik grazei rengti dukryte,o belekokiu is atlikusiu siulu galu tikrai nemezgu  schmoll.gif beje daug kas galvoja kad tai pirktinei ,kai pasakau kad pati mezgiau,net nustemba  bigsmile.gif
*

niu as tokiu jau kaip megztuku nebandzius blush2.gif tik lengvesnius ir tai seniai labai tongue.gif
imesk koki grozi savo sukurta, labai smagu butu pamatyti blush2.gif
dovillee
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 22, 23:38)
niu as tokiu jau kaip megztuku nebandzius  blush2.gif  tik lengvesnius ir tai seniai labai  tongue.gif
imesk koki grozi savo sukurta, labai smagu butu pamatyti  blush2.gif
*

oi tai kad reikia modeli aprenkt ir nufotkint kada rolleyes.gif
Zana4
QUOTE(dovillee @ 2007 09 22, 23:59)
oi tai kad reikia modeli aprenkt ir nufotkint kada  rolleyes.gif
*

lauksime wub.gif
*rutuliukas*
si megstuka mezgiau as pati 4u.gif
user posted image
dar pabandysiu surast pora foto
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 23, 08:59)
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif kada randi laiko megzti? wub.gif
*rutuliukas*
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 23, 10:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  kada randi laiko megzti? wub.gif
*

cia jis metuku,kai miegodavo atrasdavau siek tiek laiko 4u.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 23, 08:59)
user posted image
*

wub.gif labai gražu wub.gif už tat tokio kūrinio tikrai niekas neturės tongue.gif nebent dabar kai nusižiūrės lotuliukas.gif
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 23, 09:01)
cia jis metuku,kai miegodavo atrasdavau siek tiek laiko 4u.gif
*

Niu saunuole thumbup.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 23, 10:06)
wub.gif  labai gražu  wub.gif  už tat tokio kūrinio tikrai niekas neturės  tongue.gif  nebent dabar kai nusižiūrės  lotuliukas.gif
*

galima nusiziuret lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 23, 10:10)
Niu saunuole  thumbup.gif
*

4u.gif aciu
Papildyta:
va radau dar tokia foto, su soske 4u.gif cia biski jau darbo buvo daugokai,kol ja ismezgiau 4u.gif
user posted image
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 23, 09:29)
va radau dar tokia foto, su soske  4u.gif cia biski jau darbo buvo daugokai,kol ja ismezgiau 4u.gif
*

oi geras, o man pasirode kad cia galva skruzdes lotuliukas.gif bet fantazija pas mane tongue.gif labai grazu, ir koks cia mazas taviškis biggrin.gif
tutifruti
Papildyta:

4u.gif aciu
Papildyta:
va radau dar tokia foto, su soske  4u.gif cia biski jau darbo buvo daugokai,kol ja ismezgiau 4u.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
dovillee
Papildyta:

4u.gif aciu
Papildyta:
user posted image
*

grazu wub.gif ir sugalvok tu man thumbup.gif
dovillee
nu va radau nuotrauka tam vokeli kur sakiau kad mezgiau budama nescia,tik cia dukrytei jis dar didokas buvo blush2.gif bet uztat dar ir dabar geras tongue.gif
user posted image

o sita juosta ant galvytes nuneriau 4 val.ryto doh.gif maitindama biggrin.gif
user posted image
tutifruti
QUOTE(dovillee @ 2007 09 23, 10:36)
nu va radau nuotrauka tam vokeli kur sakiau kad mezgiau budama nescia,tik cia dukrytei jis dar didokas buvo  blush2.gif bet uztat dar ir dabar geras  tongue.gif
user posted image

o sita juosta ant galvytes nuneriau 4 val.ryto  doh.gif maitindama  biggrin.gif
user posted image
*

bet jau koks grozis wub.gif pasaka thumbup.gif
dovillee
QUOTE(tutifruti @ 2007 09 23, 10:41)
bet jau koks grozis wub.gif pasaka thumbup.gif
*

labai aciu,man labai smagu kai pagire mano ranku darba blush2.gif o dukryte stengemes kuo graziau puost,manau kaip ir visi teveliai biggrin.gif
Bonifacija
dovillee labai grazu! man tai kantrybes neuztenka mezgimui, nors su vaseliu ir virbalais tikrai draugauju blush2.gif
dovillee
QUOTE(Bonifacija @ 2007 09 23, 11:40)
dovillee labai grazu! man tai kantrybes neuztenka mezgimui, nors su vaseliu ir virbalais tikrai draugauju  blush2.gif
*

man tai labai patinka,megst, siut,siuvinet,kazkaip ir kantrybes uztenka bigsmile.gif beto esu profesionali siuveja blush2.gif
Eglute
as tai numezgiau savo maziui pernai komplekteli - megztuka ir kelnytes,
bet ne karto nespejau uzdeti, buso siltas ruduo, o ziema buvo jau per mazas doh.gif verysad.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 23, 10:59)
oi geras, o man pasirode kad cia galva skruzdes  lotuliukas.gif  bet fantazija pas mane  tongue.gif  labai grazu, ir koks cia mazas taviškis  biggrin.gif
*

taip, maziukas metuku ir poros men wub.gif auksinis vaikas ,jokiu oziuku
Zana4
nu va radau nuotrauka tam vokeli kur sakiau kad mezgiau budama nescia,tik cia dukrytei jis dar didokas buvo  blush2.gif bet uztat dar ir dabar geras  tongue.gif
user posted image

user posted image
*

wub.gif wub.gif labai gražu labai wub.gif wub.gif
*rutuliukas*
QUOTE(dovillee @ 2007 09 23, 11:47)
labai aciu,man labai smagu kai pagire mano ranku darba  blush2.gif o dukryte stengemes kuo graziau puost,manau kaip ir visi teveliai  biggrin.gif
*

thumbup.gif labai grazu, ypac juostele labai faina
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 23, 15:04)
taip, maziukas metuku ir poros men wub.gif auksinis vaikas ,jokiu oziuku
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jurgitav
user posted image

user posted image
*

grazu net labai grazu wub.gif
mambu
Kristupukas2004,Dovillee grazus jusu darbeliai thumbup.gif wub.gif
*rutuliukas*
QUOTE(mambu @ 2007 09 24, 02:14)
Kristupukas2004,Dovillee grazus jusu darbeliai thumbup.gif  wub.gif
*

4u.gif aciu
Pukė
QUOTE(dovillee @ 2007 09 22, 23:34)
as ir mezgu tik labai gerai pagalvojus,isrinkus grazu modeliuka,kad poto uzdeciau,nes norisi tik grazei rengti dukryte,o belekokiu is atlikusiu siulu galu tikrai nemezgu  schmoll.gif beje daug kas galvoja kad tai pirktinei ,kai pasakau kad pati mezgiau,net nustemba  bigsmile.gif
*

ir is siulu galiuku galima kazka grazaus padaryti biggrin.gif viena sekmadieni labai uzsimaniau megzt, siulu nebuvo kur nusipirkt blush2.gif tai pradejau sita megztuka:

user posted image

tik retai kada nesiojam, nes kaklas atviras doh.gif

as megztu megzt ir nert savo vaikui, megztukai, kepurytes, suknytes, batukai mazytei ir t.t. smile.gif

va si megztuka nesiojom poros savaiciu:

user posted image

cia pazystamam leiui einant lankyt:

user posted image

avatare maze irgi su mano megzta kepuryte smile.gif

va dar vienas is daugelio smile.gif

user posted image

bet pirktinius irgi labai megstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif tik dazniausiai buna sudetis prasta... ax.gif

dabar planuoju koki silta megztuka su pynem numegzt wub.gif
*rutuliukas*
wub.gif labai faini, ypac paskutiniai du thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.