Turiu toki klausimeli, is kur butu galima gauti salia sklypo kainyno telefono numeri?Pas mus tokia situacija grazino zeme ismatavo 3a. ir paliko likimo valei noreciau ta zeme parduoti ar dapirkti kaimyno esanti sklypa,bet negaliu jo susirasti,nes neturiu jo duomenu.O zemetvarka nesako.Kaip man reikia elgtis gal kas patars
QUOTE(Rueta @ 2007 04 07, 17:30) Turiu toki klausimeli, is kur butu galima gauti salia sklypo kainyno telefono numeri?Pas mus tokia situacija grazino zeme ismatavo 3a. ir paliko likimo valei noreciau ta zeme parduoti ar dapirkti kaimyno esanti sklypa,bet negaliu jo susirasti,nes neturiu jo duomenu.O zemetvarka nesako.Kaip man reikia elgtis gal kas patars o tai niekas is aplinkiniu nezino kas savininkas? arba kur vietoves detalieji planai? ten gi turi tau parodyti QUOTE(Elzė @ 2007 04 10, 14:13) o tai niekas is aplinkiniu nezino kas savininkas? arba kur vietoves detalieji planai? ten gi turi tau parodyti zemetvarka sake kad neskleidzia informacijos,o kaimynai esam visi tokie kur grazino zeme tai tik kuoliukai jei nori ju klausk.Uztat ir idomu kas gali suteikti informacija QUOTE(Rueta @ 2007 04 07, 17:30) Turiu toki klausimeli, is kur butu galima gauti salia sklypo kainyno telefono numeri?Pas mus tokia situacija grazino zeme ismatavo 3a. ir paliko likimo valei noreciau ta zeme parduoti ar dapirkti kaimyno esanti sklypa,bet negaliu jo susirasti,nes neturiu jo duomenu.O zemetvarka nesako.Kaip man reikia elgtis gal kas patars o kaimyno vardą, pavardę žinai? jei taip, tai lieka tik per telefonų knygas "eiti", gal perskambinus panašias pavardes kokių giminaičių rastum, jei ne jį patį jei nežinai, kas tas kaimynas, gali rašyti raštą į registrų centrą. rašte turi nurodyti, kad esi tokio ir tokio sklypo (įrašai kadastrinį numerį) savininkė ir prašai nurodyti kaimyninių sklypų savininkus. tikrai atsako, tik tempai lėtoki QUOTE(Rueta @ 2007 04 07, 16:30) Turiu toki klausimeli, is kur butu galima gauti salia sklypo kainyno telefono numeri?Pas mus tokia situacija grazino zeme ismatavo 3a. ir paliko likimo valei noreciau ta zeme parduoti ar dapirkti kaimyno esanti sklypa,bet negaliu jo susirasti,nes neturiu jo duomenu.O zemetvarka nesako.Kaip man reikia elgtis gal kas patars na mes tai parasem rasteli ir priklijavom ant kaimynu stulpelio,atsiliepe mazdaug po 2 savaiciu
Kažkada Registrų centre už keliolika litų užsisakėm pažymą apie gretimų žemės sklypų savininkus, tai ten bent jau matosi gretimų sklypų savininkų pavardės...
`Dekui uz pagalba
Nu ir atradot problemą.
RC užsakykit pažymą apie kaimyninių sklypų savininkus. O tadum- tlf knyga.
o ka mums daryti?
situacija tokia- salia musu sklypo yra apleista sodyba. Ten gyveno asocialus asmuo, dabar jis jau mires. Jokiu zemes grazinimo dokumentu jis nebuvo pasidares. Sodyba kaip ir niekieno. Zinom tik, kad kazkur toli gyvena sesuo. Kaip ir kur ieskoti kontaktu????
Kazka girdejau, kad jei zinomi vardas ir pavarde, galima kreiptis i Adresu biura, bet kur jis randasi tai net nzn
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2011 02 17, 12:09) o ka mums daryti? situacija tokia- salia musu sklypo yra apleista sodyba. Ten gyveno asocialus asmuo, dabar jis jau mires. Jokiu zemes grazinimo dokumentu jis nebuvo pasidares. Sodyba kaip ir niekieno. Zinom tik, kad kazkur toli gyvena sesuo. Kaip ir kur ieskoti kontaktu???? Galit eit į registrų centrą arba internetu pabandyti užsisakyti www.kada.lt Kai man reikėjo visus busimus kainynus suburt, tai visus susiradau.
Galima uzsisakyti pazyma Registru centre apie gretimu sklypu savininkus, o paskui yra toks gyventoju registras, ten galima suzinoti kur gyvena tiek kaimynai, kur deklarave gyvenamaja vieta.
|