Jei nebūtų kūdikio knygoje vietelės sruogai saugoti, tikriausiai būčiau nepagalvojusi. Dabar saugom
Kadangi mano panele gime su ilgom kasom, tai teko pora kartu patrumpinti grifkute, kad nelistu i akis
nesaugau
as i tokius sentimentus nesileidziu,kam tas sruogas saugot,gi plaukai visa gyvenima auga...tada reikia ir nagus nukirptus saugot ir kakuti pirma
Aš maža sruogele saugau
As saugau, jau 12 metu
Mes saugome,man pačiai ta sruogelė yra labai brangi,tikiuosi ir sūnui patiks jo kūdikydtės-vaikystės kraitelis
nesaugau
as irgi saugau
Saugau sunaus jau 14 metu ir tuos lapukus nuo ranku.Is plauku tai ten jau kaip pakulos like,bet spalva matyti
Saugau jaunėlio
dabar kai pridedu palygint,tai net nesitiki,kad toks blondinas buvo...
Nesaugoju, nes nera ka
Nuo gimimo dar nekirpom plaukuciu Jeigu kirpsim, saugosiu
Kai mazius buvo dar kudikelis su pirmaisiais juodais plaukuciais, tai nukirpom sruogele ir saugau
Taip, saugau ir as pirmuosius nukirptus plaukucius. Gal mazaoji kai uzaugs jai atrodys tai kvaila, bet man tai labai mielas atsiminimas.
As taip pat saugau savo sunelio pukelius
ne
mes kirpom savo mazyli bet kazkaip nepasilikau...
Taip.Idejau pirma nukirpta sruoga i atminimu dezute
dar nesam kirpe plaukuciu, bet butinai paliksiu atminimui pirmaja sruoga, juo labiau, kad turime atminimu knyga, kurioje yra palikta vieta tokiam dalykui
o mes saugom viska, pirmus rubelius, koijnytes, pirstinytes, sruogele taip pat ideta i musu dezute
kažkodėl nejuntu poreikio jų saugoti ir nesaugau,.
Saugau. Man mama išsaugojo, visai miela ši tradicija...
ne,nes kai ismeciau tai tik po keliu dienu prisiminiau,kad pasiekimu knygutej palikta vietos tokiam dalykui
saugau
nesaugau
Mes tai turim pasilikę pirmąją sruogelę
Sveikos
Nukirpom suneli, issaugojau plaukucius. Reiks i albuma idet. Po keletos metu paliesiu svelnucius sviesucius ir prisiminsiu sunaus kudikyste. Juk prisiminimais kartais taip malonu pagyvent.
Dar nekirpau, bet tikriausiai issaugosiu sruogele, kai kirpsim
Miela turbut viska palikti, kas buvo kudikelio, bet tam jau reiketu atskiros didziules spintos
Pasilikom mazyte sruogele
Ir as pasilikau pirmaja sruogele
as irgi pasilikau plaukelius...
As taip pat pasilikau sruogele, turiu kudikiu knyga ir ten kaip tik yra vieta kur priklijuoti voka su sruogele
Aš matyt ne romantikė
Man tai tolygu nukirptu nagu saugojimui...kas jau nukirpta, tai jau ir nebemiela
Pasilikau mažą sruogelę....
As tai neissaugojau...
mes nepasilikom ...
Pasilikom,iklijuota i vaikino knygute
pasilikom,sudejau i spec voklei vaiko knyguteje.
Mes dar nesikirpom
na mes jau kirpomės laaabai daug kartų, pas mus plaukai auga kaip ant mielių, nespėju kirpt, gimė su ilgais juodais plaukučiais
Issaugojau
didziojo vaikucio saugau, mazylei dar neteko kirpti, bet ir juos saugosiu
pirmaja nukirpta sruoga saugau vaiko knygoje, manau bus saunu kai uzauges gales pamatyti koks blondinas buvo
|