Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reduli
Jei nebūtų kūdikio knygoje vietelės sruogai saugoti, tikriausiai būčiau nepagalvojusi. Dabar saugom smile.gif Tiesa, sunku saugoti labai. biggrin.gif nes dukrytei labai patinka "skaityti" tą albumą smile.gif
sraigiuss
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 10 14, 16:41)
Dar neturiu ka saugot, nes nuo gimimo nekirpti plaukuciai  cool.gif
*

Mūsiškės irgi nekirpti, bet sruogytę nukirpome ir turim pasidėję smile.gif Ir dičkės turim (sruogytei jau virš 20 metų biggrin.gif )
Fioneta
Kadangi mano panele gime su ilgom kasom, tai teko pora kartu patrumpinti grifkute, kad nelistu i akis ax.gif taigi abieju kirpimu plaukuciai iklijuoti i kudikio knyga 4u.gif ( kadangi mano panele gime tamsi, o dabar nusviesejus, tai pirmi plaukuciai tokie tamsus, o kiti tokie jau nusvieseje blush2.gif )
iingaxxx
nesaugau ax.gif kazkaip nepagalvojau blush2.gif
~MILENA~
QUOTE(Katusik @ 2010 01 08, 13:14)
aš saugau  blush2.gif
kaip ir tuos ženklelius, kuriuos uždėjo ant rankų-kojų gimdykloje  wub.gif

tik virkštelės ir jos spaustuko nesaugau. išmečiau iš karto, kai tik nukrito.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
LABBRA
as i tokius sentimentus nesileidziu,kam tas sruogas saugot,gi plaukai visa gyvenima auga...tada reikia ir nagus nukirptus saugot ir kakuti pirma lotuliukas.gif na zenkliukai kitas reikalas,cia bent duomenys prisiminimui yra smile.gif
saule1
Aš maža sruogele saugau smile.gif
arev7
As saugau, jau 12 metu 4u.gif
Įsimylėjus
Mes saugome,man pačiai ta sruogelė yra labai brangi,tikiuosi ir sūnui patiks jo kūdikydtės-vaikystės kraitelis wub.gif
*Svajone*
nesaugau g.gif asmeniškai man yra be ryšio visi tie kraičio rinkimai schmoll.gif
bitter-sweet
as irgi saugau ax.gif nesunku juk ideti i albuma ar kokia knygute, kuri nenaudojama daznam vartymui rolleyes.gif o kai vaikas uzaugs manau pats nuspres ar reikalinga ta pirmoji plauku sruogele ar ne mirksiukas.gif
Pasakaite30
Saugau sunaus jau 14 metu ir tuos lapukus nuo ranku.Is plauku tai ten jau kaip pakulos like,bet spalva matyti lotuliukas.gif Merginos dar nekirpau,nes nera ka.Keli plaukai tai gaila paskutinius nukirpti blush2.gif
Germinė
Saugau jaunėlio

dabar kai pridedu palygint,tai net nesitiki,kad toks blondinas buvo...
*CHOCOLADE*
Nesaugoju, nes nera ka biggrin.gif
Nuo gimimo dar nekirpom plaukuciu ax.gif
Jeigu kirpsim, saugosiu ax.gif
aissttee
Kai mazius buvo dar kudikelis su pirmaisiais juodais plaukuciais, tai nukirpom sruogele ir saugau wub.gif dabar palyginu su esamais plaukuciais, tai spalva skirias kaip diena ir naktis smile.gif
2saulyte2
Taip, saugau ir as pirmuosius nukirptus plaukucius. Gal mazaoji kai uzaugs jai atrodys tai kvaila, bet man tai labai mielas atsiminimas. blush2.gif
saule21
As taip pat saugau savo sunelio pukelius biggrin.gif idejau sruogele i knygute,o taip pat ir uzrasiau data,kada pirma karta apsilanke kirpykloj vyrukas smile.gif
beni
QUOTE(saule21 @ 2010 02 12, 09:55)
As taip pat saugau savo sunelio pukelius biggrin.gif idejau sruogele i knygute,o taip pat ir uzrasiau data,kada pirma karta apsilanke kirpykloj vyrukas smile.gif
*

Mes lygiai taip pat smile.gif
rusnele
ne
aka
mes kirpom savo mazyli bet kazkaip nepasilikau... ax.gif
Upjora
Taip.Idejau pirma nukirpta sruoga i atminimu dezute wub.gif
Elizabeth**
dar nesam kirpe plaukuciu, bet butinai paliksiu atminimui pirmaja sruoga, juo labiau, kad turime atminimu knyga, kurioje yra palikta vieta tokiam dalykui smile.gif
agnematasxxx
o mes saugom viska, pirmus rubelius, koijnytes, pirstinytes, sruogele taip pat ideta i musu dezute smile.gif
gintare109
kažkodėl nejuntu poreikio jų saugoti ir nesaugau,.
Visosspalvos
Saugau. Man mama išsaugojo, visai miela ši tradicija...
liuce
ne,nes kai ismeciau tai tik po keliu dienu prisiminiau,kad pasiekimu knygutej palikta vietos tokiam dalykui doh.gif
Jolanta19
saugau
blessedness
nesaugau schmoll.gif
Vitalija. S.
Mes tai turim pasilikę pirmąją sruogelę ax.gif
Brigute:)
Sveikos smile.gif suneliui pirmus plaukiukus nukirpo tetis.susirinkau juos ir sudejau i albuma spec.jiem padarytam skyreli smile.gif smile.gif smile.gif
vikulia 84
Nukirpom suneli, issaugojau plaukucius. Reiks i albuma idet. Po keletos metu paliesiu svelnucius sviesucius ir prisiminsiu sunaus kudikyste. Juk prisiminimais kartais taip malonu pagyvent. rolleyes.gif
astalaur
Dar nekirpau, bet tikriausiai issaugosiu sruogele, kai kirpsim smile.gif
vavute
Miela turbut viska palikti, kas buvo kudikelio, bet tam jau reiketu atskiros didziules spintos smile.gif, tai belieka palikti mazyte sruogele.
krisstele
Pasilikom mazyte sruogele wub.gif
Lejla
Ir as pasilikau pirmaja sruogele wub.gif
kur-rita
as irgi pasilikau plaukelius... wub.gif
lavazia
As taip pat pasilikau sruogele, turiu kudikiu knyga ir ten kaip tik yra vieta kur priklijuoti voka su sruogele smile.gif
Gerbera123
Aš matyt ne romantikė smile.gif Tėtis apkarpė užsiraičiusias sruogeles ir sudėjo ant palangės... o aš sutvarkiau. Net į galvą neatėjo, kad čia atsiminimui, o ne šiaip iš apsileidimo bile kur numesta. Šiek tiek sužinojom naujo apie vienas kitą, bet nesipykom biggrin.gif
Jurgitele31
Man tai tolygu nukirptu nagu saugojimui...kas jau nukirpta, tai jau ir nebemiela cool.gif
in vino
Pasilikau mažą sruogelę.... smile.gif
medlink
As tai neissaugojau... blush2.gif gal ne prie romantikiu ir as ax.gif
gwidita
4u.gif
lika2006
mes nepasilikom ... ax.gif
Šypsenėlė24
Pasilikom,iklijuota i vaikino knygute wub.gif
Kettim
pasilikom,sudejau i spec voklei vaiko knyguteje. wub.gif
luli
Mes dar nesikirpom smile.gif ,o del plaukuciu saugojimo,tai net ir nezinau g.gif
spensera1
na mes jau kirpomės laaabai daug kartų, pas mus plaukai auga kaip ant mielių, nespėju kirpt, gimė su ilgais juodais plaukučiais biggrin.gif išsisaugojau būtinai pirmus kirptus plaukučius į jo albumiuką thumbup.gif
*Grazina*
Issaugojau 4u.gif
dkontvainiene
didziojo vaikucio saugau, mazylei dar neteko kirpti, bet ir juos saugosiu 4u.gif
dekeriene
pirmaja nukirpta sruoga saugau vaiko knygoje, manau bus saunu kai uzauges gales pamatyti koks blondinas buvo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.