Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
angeloangel
Mes vaikučių nekirpome iki kol suėjo metukai, paskui abu skutome, pirmieji plaukeliai yra saugiai padėti wub.gif
setute
Mes pirmus plaukucius palikome,kaip ir virkstele,kriksto rubelius ir t.t. Manau,tai toks grazus ritualas seimoje,bus ka prisiminti ir papasakoti,juo lab parodyti. biggrin.gif
jovukas
as taip pat sruogele iklijavau i knygele mazosios. smile.gif
r8e8d8e8
as taip pat sruogele esu palikusi suneliui kai paaugs, kad pasiziuretu
otema
turiu vyresnėlės sruogelę, bet žiū reik iklijuot, nes merginos mėgėjos pasižiūrėt, tai kada čia atsidarius pamačiau, kad ne kas ir belikę..... biggrin.gif
Mamyte :)
nei pirmo nei antro sunaus plauku neturiu ax.gif
Gintare@
Turiu ir sruogele ir apyrankę, laikau paslepus mažoj dežutei, padovanosiu sūnui per vestuves smile.gif
_Alba_
mes saugome savo garbaneles prisiminimui. o kirptis teko ne taip ir retai. 2 kartus - 5 men aplink ausytes siek tiek, 8 men nukirpau vel aplink ausytes ir pakausy, nes apsitryne tokie buvo nesvelnus plaukuciai. dabar mums 1 metukai ir puse menesio - plaukai auga kaip ant mieliu, garbanojasi, bet svelnus ir grazus thumbup.gif
KRIAUKLELE
Antrosios dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute ax.gif
ingulka35
nezinau,kada turesime pirmaja sruogele smile.gif plika mano pupa. pirmagimei plaukuciai pradejo augt nuo 2 metuku.
ingusix
sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai doh.gif tai kirptas jau ne karta pirma kart 11men ,antra kart 1m4men ir trecia karta 1m8men ir jau ziuriu kad reikes kirpti.sruogu nesaugau,kaip ir tokiu dalyku kaip dantys ,nagai ir kotokie velniai,man tai kazkaip neestetiska ,ir asmeniskai pati tikrai nenoreciau gauti dovnu savo kudikystes paluku blink.gif aisku cia visu teveliu asmeninis reikalas,bet uztai turiu issaugojus virkstele su setuku kur jau namie bunant nukrito blush2.gif
Kacaraba
Turime ir vieno, ir kito vaiko albumeli, kur viskas kas pirma karta, ir panasiai, surasyta. Ten ir iklijuota kiekvieno plauku sruoga wub.gif
Murlyka
Turiu, ka tik patrumpinau kuoksteli ties sprandu, tai kaspinu perrisau ir i knyga lotuliukas.gif
aqela
Saugau, tik pati nezinau, del ko lotuliukas.gif nelabai daug plaukuciu pas mus ir buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusix @ 2010 10 25, 15:48)
sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai doh.gif tai kirptas jau ne karta pirma kart 11men ,antra kart 1m4men ir trecia karta 1m8men ir jau ziuriu kad reikes kirpti.sruogu nesaugau,kaip ir tokiu dalyku kaip dantys ,nagai ir kotokie velniai,man tai kazkaip neestetiska ,ir asmeniskai pati tikrai nenoreciau gauti dovnu savo kudikystes paluku blink.gif aisku cia visu teveliu asmeninis reikalas,bet uztai turiu issaugojus virkstele su setuku kur jau namie bunant nukrito blush2.gif
*

As irgi dar turiu virkstele, bet tiesa sakant plauku sruoga estetiskiau atrodo wink.gif
dori
dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute bigsmile.gif
burbulux
O as nesaugau sruogeliu, nematau reikalo schmoll.gif tikriausiai neesu sentimentali blush2.gif
aaistulis
Pries kelias savaites apkirpom klecka, tai sruogele pasidejau, iklijuosiu i jo dienorasti smile.gif
saulegraz@
Dar nekirpom ir nezinau kada kirpsiu, nera pas jau daug plaukuciu flirt.gif kad jau kirpti reiktu. Bet sruogele pasiliksiu, idesiu i jos knygute. Manau vaikui bus smagu paziureti i savo pirmuosius plaukucius smile.gif
miksy
As irgi pasilikau sunaus plauku sruogele kai pirma karta kirpom ax.gif Nezinau kiek jam paciam uzaugus tai bus idomu, bet bent jau del saves...po kiek laiko tikrai idomu bus perziureti ivairius niekucius paliktus ir issaugotus nuo vaiko pirmu dienu thumbup.gif
antanina22
sunui sunkiai auga plaukuciai. kirpom karta. nedaug plaukuciu buvo, bet juos saugau. idejau i maiseli kuris uzsispaudzia ir uzrasiau data kada kirpta. mama mano plaukus taip pat saugojo kol as dar budama maza ju neismeciau doh.gif
hugutel22
QUOTE(dori @ 2011 01 13, 11:52)
dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
čia-čia-čia
Pas maniškę taip pat minimumas plaukučių, tačiau jau teko pačius galiukus priekyje nukirpti, kad nemaišytų akytėms, tai pasidėsiu sruogelę wub.gif
kiska13
QUOTE(dori @ 2011 01 13, 11:52)
dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif turiu sunelio plaukuciu sruogele smile.gif
Cansado
Aš irgi saugau pirmosios dukros plaukų sruogelę pirmąkart kirptą.. wub.gif Antrosios plaukiukų dar nekirpom..
O-RE-AR
Saugosim,nes tik vasara eisim kirptis pirma karta ax.gif turim tam spec dezutes,net dvi gave dovanu
kristeen
Saugojam ir mes,specialioje dezeleje smile.gif
Katren
Saugojam:pirma sruoga iklijavom i vaiko knygute 4u.gif
Vygta
QUOTE(Katren @ 2011 01 29, 19:53)
Saugojam:pirma sruoga iklijavom i vaiko knygute  4u.gif
*

mes ir taip pat drinks_cheers.gif
dragostėja
Nesaugau, nes nematau tam reikalo schmoll.gif
Jolirta
Albume yra plaukuciu sruoge ideta, manau bus miela paziureti, koks baltaplunksnis buvo smile.gif
setute
Issaugojau,manau,kad verta ir idomu thumbup.gif .Pirmuju plauku spalvyte thumbup.gif
vikute334
issaugojom pirma nukirpta sruogele i vaiko knyga 4u.gif
irniuk
Ir mes issaugojom pirmus plaukiukus, juk neuzima daug vietos biggrin.gif
(ieva)
As nesaugau, nematau prasmes. nuotraukose galima paziuret plauku spalva, jei neatsimeni smile.gif neturiu nieko pries, pries tuos kurie tai daro, tiesiog as nematau prasmes.
benmama
As tai saugau savo abieju dukryciu pirmuosius nukirptus plaukucius (kai "grifka" ima lysti i akis, tuomet nukerpu)... Mazas sruogeles iklijuoju suristas i ju pirmu metu dienorasti.... Paskui kai uzaugs padovanosiu 4u.gif
virsukalne
nesaugom
erkaerka
wub.gif oi kokia miela temukė
saugom, būtinai, vėliau prisiminsim koks baltapukis buvo wub.gif
rimute07
mes ir saugom pirmus plaukucius,bambute,kriksto batelius na viska kas primintu vaikucio gimima. Manau gal vaikams ne taip idomu tie visi dalykeliai bet mamytem tikrai bus smagu po daugelio metu pasiziuret. thumbup.gif
D. mama
mer irgi pirmus plaukus issaugojom smile.gif
baronkyte
man mociute istrauke mano nukirptus ir issaugotus plaukucius. hm nu gal ir idomu palyginti su mano mazyles plaukais g.gif bet siaip, nezinau ar as saugosiu, dar nekirpom
5imute
Ne, nes praktiškai jų ir nebuvo biggrin.gif
beko
manau, kad nera butinumas ir nelabai jau idomu toki dalyka saugot.
biggrin.gif
sianakt
Kažkaip įdomiai čia su tuo saugojimu... mama brolio buvo išsaugojus, tai jis tik pasižiūrėjo kažkada, nusistebėjo, kad į jo dabartinius nei spalva nepanaši ir tiek. Gal daugiau prietaras saugot, manau... nei kažkokia būtinybė, juk neįsisodins, net jei ir reiktų gyvenime biggrin.gif
šneider
Aš dėl įdomumo išsaugojau srupogelę nukirptą, įklijavau į knygutę "Tavo pirmieji metai". Manau bus įdomu vaikuj pamatyti, kad gimė blondinas, o užaugo briunetas (pas mano vyrą giminėj taip visiems vaikams su plaukų spalva).
Tekantisaule
As savo vaikuciu pirmasias plauku sruogeles taip pat iklijavau i ju dienorascius. smile.gif Manau, ateityje bus idomu jiems pamatyti savo pirmuosius plaukucius. biggrin.gif
XVXVX
sunaus saugau, iklijuosiu i knyga, niekaip neprisiruosiu doh.gif dukros, manau, taip pat saugosiu, dar nekirpom.. auginam kasas bigsmile.gif
jurabalta
nesaugojau schmoll.gif pirmi kirpimai tokie po koki 1 cm buvo, tai nera cia ka saugot, o siaip kasas auginam thumbup.gif
dragostėja
Na jau ne, nematau tikslo biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.