Mes vaikučių nekirpome iki kol suėjo metukai, paskui abu skutome, pirmieji plaukeliai yra saugiai padėti
Mes pirmus plaukucius palikome,kaip ir virkstele,kriksto rubelius ir t.t. Manau,tai toks grazus ritualas seimoje,bus ka prisiminti ir papasakoti,juo lab parodyti.
as taip pat sruogele iklijavau i knygele mazosios.
as taip pat sruogele esu palikusi suneliui kai paaugs, kad pasiziuretu
turiu vyresnėlės sruogelę, bet žiū reik iklijuot, nes merginos mėgėjos pasižiūrėt, tai kada čia atsidarius pamačiau, kad ne kas ir belikę.....
nei pirmo nei antro sunaus plauku neturiu
Turiu ir sruogele ir apyrankę, laikau paslepus mažoj dežutei, padovanosiu sūnui per vestuves
mes saugome savo garbaneles prisiminimui. o kirptis teko ne taip ir retai. 2 kartus - 5 men aplink ausytes siek tiek, 8 men nukirpau vel aplink ausytes ir pakausy, nes apsitryne tokie buvo nesvelnus plaukuciai. dabar mums 1 metukai ir puse menesio - plaukai auga kaip ant mieliu, garbanojasi, bet svelnus ir grazus
Antrosios dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute
nezinau,kada turesime pirmaja sruogele
sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai
Turime ir vieno, ir kito vaiko albumeli, kur viskas kas pirma karta, ir panasiai, surasyta. Ten ir iklijuota kiekvieno plauku sruoga
Turiu, ka tik patrumpinau kuoksteli ties sprandu, tai kaspinu perrisau ir i knyga
Saugau, tik pati nezinau, del ko
Papildyta: QUOTE(ingusix @ 2010 10 25, 15:48) sunui plaukai auga gan sparciai ir garbanojasi galai As irgi dar turiu virkstele, bet tiesa sakant plauku sruoga estetiskiau atrodo
dukrytes turiu plaukuciu sruogele, kuria idejau i jos knygute
O as nesaugau sruogeliu, nematau reikalo
Pries kelias savaites apkirpom klecka, tai sruogele pasidejau, iklijuosiu i jo dienorasti
Dar nekirpom ir nezinau kada kirpsiu, nera pas jau daug plaukuciu
As irgi pasilikau sunaus plauku sruogele kai pirma karta kirpom
sunui sunkiai auga plaukuciai. kirpom karta. nedaug plaukuciu buvo, bet juos saugau. idejau i maiseli kuris uzsispaudzia ir uzrasiau data kada kirpta. mama mano plaukus taip pat saugojo kol as dar budama maza ju neismeciau
Pas maniškę taip pat minimumas plaukučių, tačiau jau teko pačius galiukus priekyje nukirpti, kad nemaišytų akytėms, tai pasidėsiu sruogelę
Aš irgi saugau pirmosios dukros plaukų sruogelę pirmąkart kirptą..
Saugosim,nes tik vasara eisim kirptis pirma karta
Saugojam ir mes,specialioje dezeleje
Saugojam:pirma sruoga iklijavom i vaiko knygute
Nesaugau, nes nematau tam reikalo
Albume yra plaukuciu sruoge ideta, manau bus miela paziureti, koks baltaplunksnis buvo
Issaugojau,manau,kad verta ir idomu
issaugojom pirma nukirpta sruogele i vaiko knyga
Ir mes issaugojom pirmus plaukiukus, juk neuzima daug vietos
As nesaugau, nematau prasmes. nuotraukose galima paziuret plauku spalva, jei neatsimeni
As tai saugau savo abieju dukryciu pirmuosius nukirptus plaukucius (kai "grifka" ima lysti i akis, tuomet nukerpu)... Mazas sruogeles iklijuoju suristas i ju pirmu metu dienorasti.... Paskui kai uzaugs padovanosiu
nesaugom
saugom, būtinai, vėliau prisiminsim koks baltapukis buvo
mes ir saugom pirmus plaukucius,bambute,kriksto batelius na viska kas primintu vaikucio gimima. Manau gal vaikams ne taip idomu tie visi dalykeliai bet mamytem tikrai bus smagu po daugelio metu pasiziuret.
mer irgi pirmus plaukus issaugojom
man mociute istrauke mano nukirptus ir issaugotus plaukucius. hm nu gal ir idomu palyginti su mano mazyles plaukais
Ne, nes praktiškai jų ir nebuvo
manau, kad nera butinumas ir nelabai jau idomu toki dalyka saugot.
Kažkaip įdomiai čia su tuo saugojimu... mama brolio buvo išsaugojus, tai jis tik pasižiūrėjo kažkada, nusistebėjo, kad į jo dabartinius nei spalva nepanaši ir tiek. Gal daugiau prietaras saugot, manau... nei kažkokia būtinybė, juk neįsisodins, net jei ir reiktų gyvenime
Aš dėl įdomumo išsaugojau srupogelę nukirptą, įklijavau į knygutę "Tavo pirmieji metai". Manau bus įdomu vaikuj pamatyti, kad gimė blondinas, o užaugo briunetas (pas mano vyrą giminėj taip visiems vaikams su plaukų spalva).
As savo vaikuciu pirmasias plauku sruogeles taip pat iklijavau i ju dienorascius.
sunaus saugau, iklijuosiu i knyga, niekaip neprisiruosiu
nesaugojau
Na jau ne, nematau tikslo
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|