Įkraunama...
Įkraunama...

Greitpuodis

QUOTE(janna @ 2009 12 03, 01:21)
siulyciau pasidairyti is kokios rimtesnes firmos. nes kaip bebutu gumos esancios dangtyje susidevi su laiku. tai paskui gali buti problematiska jas pakeisti. arba nusipirkti atsargines.

gal patart galit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimulka @ 2009 12 03, 19:46)
gal patart galit? smile.gif


Kadangi manasis pargabentas is Vokietijos, o cia ju atsovu nera parduodanciu indus. Tik priima garantiniam, pogarantiniam ir atsargines detales pristato pagal uzsakymus. Tai nzn, ar tikrai verta...

O siaip didelis berghoff tinklas, berots ten maciau greitpuodzius... Reiktu pagooglin ka LT prekiauja specializuotai indais ir turi parduotuviu tinklus....

O siaip veikimo principas ju visu vienodas. Kaina skirsis tik nuo "vardo". Na ir kas be ko - litrazo. Dar reiktu atkreipti demesi, ar tam tikras modeliukas tam tikros firmos gali buti naudojamas elektrinei ar indukcinei vyryklei (jei tokias turit). Yra zenklai ant puodo dugno.

Gal merginos, kurios pirko LT greitpuodzius gali parekomenduoti... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vat as irgi noreciau, kad kas parekomenduotu, maciau senukuose greitpuodziu, nera brangus uz 170, tai ir galvoju, ar neblogas butu?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 22, 13:49)
kalbant apie mesa su svogunais ir morkomis - jie gausis troskinti. o troskntas maistas jis visas minkstas. neabai suprantu koks tas skirtumas tarp ju turetu buti  g.gif

dažnai troškinu žvėrieną, su kuria reik žaist pora val, tad ir mąstau garsiai.. per tas dvi tris val įprastam puode morkos ir svogūnai nebepanašūs į save būtų. .sakau kaži kaip greitpuody.....? g.gif
Atsakyti
sveikos,

puodais ,kuriuos pirkau Lenkijoje( dabar uzkrito pavadinimas) prekiauja visi Gariunai ir daliskitu prekiautoju(pastebejau)
kilmes salis Vokietija, o pagaminta kinijoje.Man patinka ,kad saziningai parasyta .
Gumos dezeje buvo dvi thumbup.gif , todel ramiai ir pirkau.
Beje, i senaji rusiska puoda vyras kazkada pats is "sumedziotos" maistines gumos lipde tarpine ir kepe doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 03:13)
dažnai troškinu žvėrieną, su kuria reik žaist pora val, tad ir mąstau garsiai.. per tas dvi tris val įprastam puode morkos ir svogūnai nebepanašūs į save būtų. .sakau kaži kaip greitpuody.....?  g.gif


As siuo atveju darau taip: mesa patroskinu siek tiek, atidarau puoda ir sudedu pakepintus morkas su svogunais, vel uzdarau ir patroskinu dar siek tiek. Kazkaip po to atidarymo, antras patroskinimas reikalingas labai neilgas.
Zveriena , manau, issitroskintu per koki pusvalandi arba 20 min. Per keleta kartu rasit tinkama laika smile.gif
Atsakyti
Žvėrieną dažnai gaminu greitpuodyje, tad gaminimo laikas priklauso ką dedi ir kokio senumo. 20 min tikrai mažoka, norint mikštos mėsos reikia bent 40 min.
Atsakyti
Kas kiek laiko keičiat tarpines? Turiu vieną atsarginę, bet gal reikėtų daugiau nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 02:13)
dažnai troškinu žvėrieną, su kuria reik žaist pora val, tad ir mąstau garsiai.. per tas dvi tris val įprastam puode morkos ir svogūnai nebepanašūs į save būtų. .sakau kaži kaip greitpuody.....?  g.gif


zveriena ir as daznai gaminu. ir tik greitpuodyje. pretenziju nei morkoms nei svogunams neturiu biggrin.gif

QUOTE(uolma @ 2009 12 04, 12:06)
Žvėrieną dažnai gaminu greitpuodyje, tad gaminimo laikas priklauso ką dedi ir kokio senumo. 20 min tikrai mažoka, norint mikštos mėsos reikia bent 40 min.


dar pasakyciau, kad priklauso viskas nuo ideto gabalo dydzio. guliasui is zverienos, o konkreciai sernienai, man pakanka 20 min. tik nezn kaip cia tas minutes aprasyti...(kai susidro maksimalus garu kiekis mano greitpuodzio dangtyje iskyla tokia "tablete" su dvim padalom.). tai tos 20 min nuo dvieju padalu iskilimo iki liepsnos isjungimo. tad dar palieku ko visi garai iseis ir ta "tablete" ikris i laikikli. tada atidarau dangti. tai visumoje gal ir gausis tos 40 min.

QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 04, 16:15)
Kas kiek laiko keičiat tarpines? Turiu vieną atsarginę, bet gal reikėtų daugiau nusipirkti?


pirmaja tarpine i atsargine keiciau po kokiu 4 metu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 04, 21:19)
pirmaja tarpine i atsargine keiciau po kokiu 4 metu.

Aš dar nekeičiau blush2.gif Bet, galvoju g.gif , gal jų negalima prisipirkt iš anksto, nes ta guma juk sensta g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 04, 21:19)
pirmaja tarpine i atsargine keiciau po kokiu 4 metu.

O kaip dažnai naudojot? Na pvz. kiek kartų per mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2009 12 04, 20:38)
O kaip dažnai naudojot? Na pvz. kiek kartų per mėnesį?


jei ne kas antra, tai kas trecia diena tikrai 4u.gif buna, kad ir po kelis kart per viena diena.

nemanau, kad ju reikia tureti daug. pakanka vienos atsargines ir kontaktu kur galima ju isigyti nenumatytiems atvejams...
o laikyti ja geriau sandariame maiselyje.

P.S. pas mane tai puodas Nr. 1. ir jau laaabai senai. dabartinis antras. pirmasis buvo rusiskas. o maista gaminu greitpuodyje jau apie 20 metu.
as tikriausiau nemokeciau nei plovo, nei balandeliu paprastame puode pagaminti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 04 gruodžio 2009 - 20:43