Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kažkas bando vis pakeisti mano slaptažodį
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pinacea
Jau kelinta karta gaunu ish SUpermamos laishka i savo pashto deztue, kad noriu pakeisti savo slaptazodi. Nors ish tiesu nei karto to nenorejau ir del to nesikreipiau. Drystu manyti, kad kazkas nori prisijungti mano vardu. Jei tai butu vienas kartas, suprasciau,kaip nesusipratima, bet laishka gavau jau maziausiai 3 kartus. Zinoma, zinutes ignoruoju, bet kam to reikia.... unsure.gif
Board
Matyt kazkas pries kiek laiko buvo uzsiregistraves panasiu i tavo vardu ir dabar negali prisiminti. Turbut iveda prisijungimo varda Eglute o slaptazodis netinka, tai ir bando "prisiminti" smile.gif
Juste
Man ir taip buvo.Gavau 2 tokius laiškus.Aš pagalvojau kad kas nors nori mane išmesti iš šio forumo sad.gif
*Bambolina*
nemalonu schmoll.gif
neraj
as irgi gavau tokius laiskus net 2 kartus blink.gif
Oreirio
ar atkreipete demesi kad visos kurios gavo laiskus prisiregistravusios vardais g.gif , tai tokiu vardu daug ir tai turbut nauji dalyviai bando prisiregistruoti jusu vardais g.gif
SuperMama
Tikrai smile.gif

Vardai gi labai paplitę: Eglute, Neringa, Juste.

Kas kita būtų, jei tokius laiškus gautų kas nors su keistesniu neįprastu vardu ar niku.
Ziuzia
Nebutinai vardais smile.gif Ash taip pat buvau gavusi bent 2 tokius laishkus, kai nesikreipiau smile.gif
murzinyte
Oj oj oj , gal čia vyreliai smalsauja... smile.gif biggrin.gif
Ziuzia
Hmmm, murzinyte, intriguojanti versija smile.gif Gal reiks patikrint? smile.gif
Martyna
As irgi gavau kelis tokius laiskus ax.gif
Kad ne vyras, tai garantuoju tongue.gif
Pinacea
Hmm... mano vyras irgi neturetu buti (lietuvishkai jis nei bum bum rolleyes.gif )... Ko gero RIO ir Supermama teisios. Kazkas bando prisijungti musu vardais. Na bet ash jau seniai prisiregistravusi, ir tada anei Egles, anei Eglutes nebuvo. Nenoreciau dabar del to nicko keisti..... schmoll.gif Teks ignoruoti tuos laishkus ir toliau....
Daiva
Aš gavau gal jau kokius 10 tokių laiškų. Tikrai ne vyras, nes mano kompas ir taip automatiškai Supermamą pasikrauna. Nu bet tegul bando žmonės - ką dabar padarysi biggrin.gif
fukuotukaf
Dar gali buti variantas, kad kazkas bando naujai susikurti toki prisijungimo varda, kas zinoma nepavyksta, todel ir praso priminti slaptazodi. Viena mano pazistama su mano pagalba susikure ICQ vartotoja, tai paskui su tais paciais duomenim bande i visus puslpius, kuriuose reikalaudavo prisijungimo, jungtis blink.gif Aisku, nieko jai nesigaudavo, tai paskui reikejo isaiskinti, kad kiekvienam puslapyje vis is naujo reikia susikurti vartotoja doh.gif
cili.daiva
QUOTE(Daiva @ 2005 02 10, 23:19)
Aš gavau gal jau kokius 10 tokių laiškų. Tikrai ne vyras, nes mano kompas ir taip automatiškai Supermamą pasikrauna. Nu bet tegul bando žmonės - ką dabar padarysi biggrin.gif
*

biggrin.gif Atsiprašau Daiva, bet ir aš bandžiau savu vardu registruotis, bet pasirodo jau jis naudojamas, tad teko suktis iš padėties
Natali
Jau kelintą kartą e-mailu gaunu laiškelį iš SM, kad aš prašiau pakeisti slaptažodį. Elgiuosi pagal instrukcijas, kadangi neprašiau, žinutę ištrynu ir tiek ax.gif . Tačiau įdomu, kodėl ateina tokie laiškai? g.gif Ar kas nors bando jungtis mano nicku? Ar kas nori įeiti į mano direktoriją? g.gif

Ar jums būna tokie dalykai?
Board
Yra keli variantai:
1. Registruojasi naujas narys, ir pasirenka vardą Natali. Jam išmeta pranešimą, jog toks vardas jau užimtas. Jis bando tada ne registruoti, o prisijungti (pagalvoja, kad jau registravosi). Įvedus jo slaptažodį, jam meta lentelę, kad neteisingas slaptažodis. Tada jis bando jį "prisiminti", t.y. siuniča naują slaptažodį el.paštu. Kadangi šiuo vardu registruotas tavo el.paštas - pranešimai ateina tau.
2.Narys, kurį laiką neprisijungė prie forumo. Pamiršta savo vartotojo vardą. Bando prisijungti, įveda Natali, ir vėl klaida su slaptažodžiu ir toliau kaip pirmam variante.

Kodėl taip būna? Pasirenkamas pakankamai dažnas vardas.
Mes turim:
Natali
natali25
natali35
natali80
Natalie
Natalie_Crimea
Natalija
Natalija*
natalija.j
natalija.s
Natali
Ačiū labai 4u.gif už tokį puikų išsamų paaiškinimą 4u.gif .
Panašiai ir pati galvojau... ax.gif
laukine
as irgi pastoviai gaunu (jau ne 2 ir ne 3 kartus gavau doh.gif siandien irgi gavau biggrin.gif ) tokius laiskus ...
tik itariu kad ne kazkas pamirsta savo prisijungimo varda, bet nori nulauzti slaptazodi kazkokiu tai budu biggrin.gif
tai karts nuo karto ji keiciu smile.gif
o pvz, galima butu suzinoti, ar kiekviena karta is to pacio kompo bando prisijungt? siuncia uzklausima del slaptazodzio?
Limcamca
Paskutines pora savaičių ir aš gaunu tokius laiškus. unsure.gif
laukine
siandien vel gavau smile.gif
pries 5 minutes smile.gif

SuperMama
Ir mano irgi bando kartais, bet svarbiausia turėti gana sudėtingą slaptažodį tiek forumo prisijungimo, tiek prie jūsų pašto dėžutės, sudaryta tiek iš raidžių tiek ir iš skaičių, tai tada tokie laiškai tikrai nebaisus. mirksiukas.gif
Persil
QUOTE(laukine @ 2007 07 10, 17:38)
as irgi pastoviai gaunu (jau ne 2 ir ne 3 kartus gavau  doh.gif  siandien irgi gavau  biggrin.gif ) tokius laiskus ...
tik itariu kad ne kazkas pamirsta savo prisijungimo varda, bet nori nulauzti slaptazodi kazkokiu tai budu biggrin.gif
tai karts nuo karto ji keiciu smile.gif
o pvz, galima butu suzinoti, ar kiekviena karta is to pacio kompo bando prisijungt? siuncia uzklausima del slaptazodzio?
*

o kaip ta padaryti?
siusti zinute supermamai? ar kur nors yra paaiskinta? nes noriu tikrai ji pakeisti.
Ambro
QUOTE(irina @ 2007 10 16, 18:05)
o kaip ta padaryti?
siusti zinute supermamai? ar kur nors yra paaiskinta? nes noriu tikrai ji pakeisti.
*

Patį slaptažodį gali ir pati pasikeist wink.gif
"Mano nustatymai" -> apačioj kairėj susirask "Keisti slaptažodį" ir paspausk smile.gif
Persil
QUOTE(Ambrozija @ 2007 10 17, 10:24)
Patį slaptažodį gali ir pati pasikeist wink.gif
"Mano nustatymai" -> apačioj kairėj susirask "Keisti slaptažodį" ir paspausk smile.gif

*

ok, dekui 4u.gif
spiglys
Jau nebe pirmą kartą forumietės atsiliepia į mano nicu paskelbtas žinutes. 100% garantija, kad mano vaikai neprisijungė ir tokių žinučių nesiuntinėjo. Aš taip pat nesergu amnezija doh.gif Nusibodo atsiprašinėt forumiečių už neva mano rašytas žinutes. Neseniai pasikeičiau slaptažodį, bet viskas kartojasi vėl. Ką patarsite daryti šiuo atveju ?
Paskutinė neva mano žinutė čia

feličitaaaaa
Pasikeisk ir pašto dėžutę (gal per ten sužino apie keitimus), po to slaptažodį (kad nebūtų koks lengvai nuspėjamas)
spiglys
QUOTE(feličitaaaaa @ 2007 12 28, 12:56)
Pasikeisk ir pašto dėžutę (gal per ten sužino apie keitimus), po to slaptažodį (kad nebūtų koks lengvai nuspėjamas)
*

prisijungus prie pašto dėžutės , rodo paskutinę prisijungimo data ir IP iš kur buvo prisijungta. Kol kas nieko tokio nepastebėjau. doh.gif
feličitaaaaa
Tai parašyk tą IP (jei jis ne tavo) moderatoriams (su s raide arba adminams), gal ką pavyks surast . Bet šiaip pakeitus pašto dėžutę (aišku ir kitu slaptažodžiu, nors užtektų ir tik dėžutės slaptažodžio pakeitimo jei išeina) ir tik po to slaptažodį forume, jei pasijunginėtojas ne namie, turėtų tikrai suveikt smile.gif
Board
Pasikeiskit el.pašto dežutę, slaptažodį, ir išsivalykite forume visus coockies. (funkcija pirmo forumo puslapio apačioje "ištrinti visus forumo slapukus").

Patarimas: darbe ar prie kito kompiuterio, kru turi priėjimą kiti asmenys, prieš išjungiant forumą, visada atsijunkite.

Jeigu nepadės, prisiregistruokite nauju vardu, šį vardą pašalinsiu. Kitokio varianto nematau g.gif
spiglys
QUOTE(Auges @ 2007 12 28, 13:09)
Pasikeiskit el.pašto dežutę, slaptažodį, ir išsivalykite forume visus coockies. (funkcija pirmo forumo puslapio apačioje "ištrinti visus forumo slapukus").

Patarimas: darbe ar prie kito kompiuterio, kru turi priėjimą kiti asmenys, prieš išjungiant forumą, visada atsijunkite.

Jeigu nepadės, prisiregistruokite nauju vardu, šį vardą pašalinsiu. Kitokio varianto nematau  g.gif
*

Ačiū už patarimus. Darbe prie kompo sėdžiu viena ir jo be manęs nieks nejungia.Kito vardo nenoriu, nes turiu savo mokamą temą ir savo pastovius klientus. Dar truputį pakentėsiu, jei niekas nepasikeis, reiks imtis priemonių.
Ambro
QUOTE(spiglys @ 2007 12 28, 13:14)
Ačiū už patarimus. Darbe prie kompo sėdžiu viena ir jo be manęs nieks nejungia.
*

Bet gali būti sujungti keli kompai ir bet kas gali sužinot iš kito pc, jei išsaugai coockies įeidama į forumą. Kaip Auges pataria, visad atsijunginėk išeidama iš psl.
spiglys
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 28, 13:28)
Bet gali būti sujungti keli kompai ir bet kas gali sužinot iš kito pc, jei išsaugai coockies įeidama į forumą. Kaip Auges pataria, visad atsijunginėk išeidama iš psl.
*

Darbe vienas kompas ir nei su kuo nesujungtas. SM forume ne man vienai tokia problema. Prieš kelis mėnesius temoje tupperware viena forumietė "paskelbė", kad nori sužinoti apie platintojos darbą. Na ir užvertė vargšę laiškais doh.gif
Board
techniškai iš forumo pusės mes niekaip negalim išspręsti šios problemos. Nematau net tokių teorinių galimybių.
Kaip įmanoma išspręsti kažkieno atspėto slaptažodžio problemą?
feličitaaaaa
Paprastai - keist tai, kas jau parašyta. Bet čia nario, o ne administracijos darbas.

Nedaryt lengvai nuspėjamų, netyčia nemėtyt tarkim albumo slaptažodžio jei jis sutampa su forumo ar pašto slaptažodžiu kur papuola (tarkim skelbimų lentoj) ir t.t.
Ambro
QUOTE(feličitaaaaa @ 2007 12 28, 13:48)
Paprastai - keist tai, kas jau parašyta. Bet čia nario, o ne administracijos darbas.

Nedaryt lengvai nuspėjamų, netyčia nemėtyt tarkim albumo slaptažodžio jei jis sutampa su forumo ar pašto slaptažodžiu kur papuola (tarkim skelbimų lentoj) ir t.t.
*

Na bet čia kompo problemos, o ne forumo rolleyes.gif Šiaip tai slaptažodis turi būti neatspėjamas (kaip kai kurie ima šuns vardą, gimimo datą ir pan), sudarytas iš raidžių (dydžiųjų ir mažųjų), skaičių. Tokį sunku atspėt. Plius išsivalyt kompe šnypukus, trojanus.
feličitaaaaa
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 28, 15:35)
Na bet čia kompo problemos, o ne forumo rolleyes.gif
*

Tai aš apie tai atrodo nediskutuoju unsure.gif , nors - forumo tiek, kiek išeina patarti kaip nuo to saugotis. Ir viskas.
Ambro
QUOTE(feličitaaaaa @ 2007 12 28, 14:45)
Tai aš apie tai atrodo nediskutuoju  unsure.gif  , nors - forumo tiek, kiek išeina patarti kaip nuo to saugotis. Ir viskas.
*

Na jau kaip apsaugot greičiau ir daugiau sužinosi tam skirtame skyrelyje Mamos kompiuteris wink.gif
feličitaaaaa
Nu tai ir rodykit žmonėm, patarkit, o ne mano pasisakymams oponuokit. Tiek ir tenorėjau - patart ir viskas. 4u.gif
Ambro
Viskam yra sava vieta rolleyes.gif Kas būtų, jei kiekvienas bet kur diskutuotų tik savo rūpimu klausimu? Būtų netvarka. Mes ir esam dėl tvarkos palaikymo smile.gif.
feličitaaaaa
labai jaučiasi cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.