O kokia kaina tos pilies?Is kusr galima buti atsisiusti tokia pili ir kiek kainuoja?
QUOTE(dominika32 @ 2010 10 06, 18:36) O kokia kaina tos pilies?Is kusr galima buti atsisiusti tokia pili ir kiek kainuoja? Limpopo parduotuveje 880lt, uzsienyje du kartus pigiau
Sveikos,mamytes
kreipiuosi ir as i Jus su klausimu-atejo laikas,kai dukruzelei prireike leles kudikio. Kitos lelytes grazu pazaist max val-nori tos baby born-kur verkia ir valgo ir sisiu daro. Skaciau tema ir taip susipyniau,kuria vistik verta pirkti?ar anabele ar baby born? Gal galit ivardint ka daro viena,ka kita-kas jau turit zinoma QUOTE(Kaciusss @ 2010 10 11, 02:39) Sveikos,mamytes kreipiuosi ir as i Jus su klausimu-atejo laikas,kai dukruzelei prireike leles kudikio. Kitos lelytes grazu pazaist max val-nori tos baby born-kur verkia ir valgo ir sisiu daro. Skaciau tema ir taip susipyniau,kuria vistik verta pirkti?ar anabele ar baby born? Gal galit ivardint ka daro viena,ka kita-kas jau turit zinoma pasiskaicius cia, jau isrinkom savo dukrytei lelyte http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...9044&st=132
oi mamytes iveskit paieskoj
reborn dolls va cia tai lelytes,nes pasimeciau,kai radau tokiu leliu.neitiketina kad tokiu dar buna.sako jos net kvepuoja kitos ir oda kaip tikra. brrrr,kartu ir baisoka ,bet turbut ir as su tokia pazaist noreciau QUOTE(velute @ 2011 02 15, 17:08) oi mamytes iveskit paieskoj reborn dolls va cia tai lelytes,nes pasimeciau,kai radau tokiu leliu.neitiketina kad tokiu dar buna.sako jos net kvepuoja kitos ir oda kaip tikra. brrrr,kartu ir baisoka ,bet turbut ir as su tokia pazaist noreciau istikruju idomu pasidare, bet manau mergaitems vis tiek Anabele geriau
Tos reborn lelytes daugiau kolekcionavimui
Sveikutes,
mergaites patarkit Dabar gimtadieniui (5m) uzsimane Zapf Creation Baby Annabell Doll Version 5 ![]() http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001PBF...0JRYS1YKMZ7K9CV
As gal patarciau skaistukas 5 metuku stao tokia lele
http://direct.tesco.com/q/R.206-4648.aspx QUOTE(skaistukas @ 2011 02 22, 11:40) Sveikutes, mergaites patarkit Dabar gimtadieniui (5m) uzsimane Zapf Creation Baby Annabell Doll Version 5 ![]() http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001PBF...0JRYS1YKMZ7K9CV Manau, turėtų būti įdomi, nes labai panaši į tikrą leliuką.Mes turime net kelias anabeles,tik senesnių versijų, abi dukros tikrai žaidžia. Papildyta: QUOTE(niurkadanyla @ 2011 02 22, 13:39) šita lėlė patiktų mergaitei, kuri jau anglų kalbą truputį moka, kad suprastų, ką lėlė sako. QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 01, 16:51) Tai jūs foto savo lėlės įdėkit, ką čia gali pasakyt nemačius. O gaminamos seniai, esu mačius anabelę 1998, baby born- 90 m. vokiškoj reklamoj per youtube. Ant lėlių turi būt firma parašyta, apačioj ant kaklo arba ant etiketės- jei ta nenukirpta- zapf creations. Baby born kieti, o anabelės minkštais pilvais, yra ir su funkcijomis, yra ir be Mano dukra zaidzia su mano baby bornu, tai lelei dabar apie 15metu
Nupirkau 4 metuku mergytei Baby Borna, bet ji juo visiskai nesusidomejo, iskilo man toks klausimas, mazdaug kokio amziaus mergaites labiau zaidzia su baby bornu, ar tik ne vyresnes uz musu
QUOTE(skaistukas @ 2011 02 22, 11:40) Sveikutes, mergaites patarkit Dabar gimtadieniui (5m) uzsimane Zapf Creation Baby Annabell Doll Version 5 ![]() http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001PBF...0JRYS1YKMZ7K9CV Nupirkom visgi sia lelyte, Tik jus man pasakykit kiek reikia jai sugirdyti vandens, kad jai asareles bėgtu? ir kada ji verkia garsu-be ašarų. Papildyta: Siendien kaip tik gavau is amazon baby born lelyte valgancia ledus Pagal instrukcijas reikia suslapinti tuos ledus ir patrint, nu nezinau man niekas nesimato ir dar ji turi judinti kojytės , rankytes, galvutę. Ką reikia padaryt kad ji tai darytu QUOTE(skaistukas @ 2011 04 12, 20:33) Siendien kaip tik gavau is amazon baby born lelyte valgancia ledus Pagal instrukcijas reikia suslapinti tuos ledus ir patrint, nu nezinau man niekas nesimato ir dar ji turi judinti kojytės , rankytes, galvutę. Ką reikia padaryt kad ji tai darytu Del tu ledu, tai ten ne labai taip ir gaunasi, kaip parodyta. Geriausia, kad priliesti saltu daiktu, tuomet paraudonuos aplink lupytes.Pabuvus tarkim lauke ar saltoje aplinkoje, tikrai paraudonuoja, o ten su tais ledais tai tikrai nedaro taip kaip ant pakuotes parodyta Rankyciu, kojyciu ir galvytes ji pati ir nejudina, nes juk ji be elektronikos. Ten parodyta tik tai, kad pats vaikas gali judinti jas. Ta prasme, kaip ir paprastu lelyciu, pasisuka rankyte i virsu ir i apacia ir t.t. QUOTE(smobiukas @ 2011 04 13, 15:00) Del tu ledu, tai ten ne labai taip ir gaunasi, kaip parodyta. Geriausia, kad priliesti saltu daiktu, tuomet paraudonuos aplink lupytes.Pabuvus tarkim lauke ar saltoje aplinkoje, tikrai paraudonuoja, o ten su tais ledais tai tikrai nedaro taip kaip ant pakuotes parodyta Rankyciu, kojyciu ir galvytes ji pati ir nejudina, nes juk ji be elektronikos. Ten parodyta tik tai, kad pats vaikas gali judinti jas. Ta prasme, kaip ir paprastu lelyciu, pasisuka rankyte i virsu ir i apacia ir t.t. nu geras bet va as galvojau kad mano 5 m panelei labiau patiks Anabele, bet kolkas zaidzia mieliau su Baby bornu QUOTE(skaistukas @ 2011 04 14, 11:25) nu geras bet va as galvojau kad mano 5 m panelei labiau patiks Anabele, bet kolkas zaidzia mieliau su Baby bornu Ach kokios tos mergaites visdelto skirtingos, musiske 4 metuku, greit bus penki, bet atvirksciai baby bornu nesidomi
Labas vakaras!
Norejom ir mes pasiroditi su savo kolekcija:) Nors mums 3 m bus tik po poros men va ka mes turim ir spejam pazaisti su visais ir dar su kitais zaisliukais ![]()
Na ir leliu gausybe, tikras lobis dukrytei
Jo zaislu musiske turi nemazai:)
nes pas mama silpnibe kai pamato grazu zaisla negali pro sali praeiti:))) O cia gal ne i tema bet akia paganiti:) ![]() cia pati didziausia kolkas musu lele
Tikrai nuostabi meskiuku kompozicija, labai idomu
QUOTE(smobiukas @ 2011 04 13, 15:00) Del tu ledu, tai ten ne labai taip ir gaunasi, kaip parodyta. Geriausia, kad priliesti saltu daiktu, tuomet paraudonuos aplink lupytes.Pabuvus tarkim lauke ar saltoje aplinkoje, tikrai paraudonuoja, o ten su tais ledais tai tikrai nedaro taip kaip ant pakuotes parodyta Rankyciu, kojyciu ir galvytes ji pati ir nejudina, nes juk ji be elektronikos. Ten parodyta tik tai, kad pats vaikas gali judinti jas. Ta prasme, kaip ir paprastu lelyciu, pasisuka rankyte i virsu ir i apacia ir t.t. Apie ledus parasyta instrukcijoj Juos reikia pamirkyti i salta vandeni, (as i vandeni buvau idejusi leduku) ir tada valgo ir zymes lieka Buvo labai idomu , tai isbandziau, kaip atrodo ir nufotografavau pasiziurekit:
Labas vakaras!
norejau paklausti gal kas nors cia esanciu turi nuotrauka nuogos mergaites (baby born su muzikiniu poduku) nes man idomu ko skiriasi ji nuo berniuko ar yra kokie pozemiai kad tai mergaite ar tesiog lele be lites:) jai kas turit atsiuskit man i as busiu labai dekinga nes mes turim du berniukus (nauduotus jau nes zaidem su abem jau) tai pagalvojau gal kas nors nores berniuka pakeist i mergaite? bet grinai tik lele (nuoga) be jokiu priedu. jai ka toks keitimas sudomins rasikit i as veiksmas vilniuja:)
sveikos..norejau paklausti gal kuri zino ar imanoma augancia lelyte Paula uzsisakyti internetu....gal ne visai i tema as cia, bet jei zinot, tj butu lb aciu
QUOTE(nepoli @ 2011 04 20, 22:16) sveikos..norejau paklausti gal kuri zino ar imanoma augancia lelyte Paula uzsisakyti internetu....gal ne visai i tema as cia, bet jei zinot, tj butu lb aciu Taip, galima skelbiu.lt pažiūrėkit, ten tikrai mačiau internetinių parduotuvių skelbimų. O maximoj ne pigiau būtų?
dukrele turi tokai lelyte,labai dziaugiasi http://adf.ly/1yOYE
Sveikos, gal mane pakonsultuos kuri nors apie Baby Born Mommy's Little Wonder lėlę.Pažįstama man ją pasiūlė , kadangi gavo dovanų jos dukrytė, o tokią jau turėjo. O mano mažoji dar tik pradeda įsijausti į ,,mamytės vaidmenį. Kiek suprantu, tai nedidelis leliukas ( apie 30-35 cm), yra pampersiukai, soskytė. Ji tik sisioja ar ir dar ką daro? Mačiau , yra buteliukas, tai gali vandenuką gert ar kažką kito, ar visai nieko? Kiek suprantu, ji su baterijomis, gal dar ką ji daro? Akytės, tikriausiai, nemirksi?O maidutis su ja galima? Kur galima įsigyti sauskelnių, drabužėlių? Ar šiai tinka naktipuodis? Lauksiu patarimų, nes įsigijus lėlę , norėčiau parūpinti ir kitų dalykėlių: vežimą, drabužėlių ir t.t Atsiprašau už tokius klausimus, tiesiog mes dar panašių lėlyčių neturėjom, žaidėm su paprastesnėmis
Gal galit patarti , maniškei būtent prireikė, kad lėlė darytų sysiuką, tai kuri dabar iš jų tokia būtų? Pasiskaičius baby born nelabai norėčiau. Lyg ir Chou Chou- Mommy Make Me Better daro į pamperį, o kuri nors iš Anabelių? Ačiū
QUOTE(mamis2 @ 2011 11 12, 13:07) Gal galit patarti , maniškei būtent prireikė, kad lėlė darytų sysiuką, tai kuri dabar iš jų tokia būtų? Pasiskaičius baby born nelabai norėčiau. Lyg ir Chou Chou- Mommy Make Me Better daro į pamperį, o kuri nors iš Anabelių? Ačiū pas mus parduodamos chou chou ir anabelės į pampersą nedaro bet yra chou chou, darančių į pampersą, pvz. http://www.amazon.de/gp/product/B004H8FHMM...ABE1M3WQSQ9CXZ1 galima ir UK pasiieškot- Chou Chou Care For Me (taip vadinas šitas modelis). QUOTE(SIVERIJA @ 2011 11 12, 17:24) pas mus parduodamos chou chou ir anabelės į pampersą nedaro bet yra chou chou, darančių į pampersą, pvz. http://www.amazon.de/gp/product/B004H8FHMM...ABE1M3WQSQ9CXZ1 galima ir UK pasiieškot- Chou Chou Care For Me (taip vadinas šitas modelis). Ačiū, jums, labai Mamytes, Nupirkau dukrytei baby born, jis turi naktipuodi, ciulptuka, buteliuka, maisteli vienam pokelyje, o kitam - servetele, dar viena suknute, megztinuka, kepuryte, bet as manau jam truksta ledu. Ji neturi elektronikos, tik ikisus ciulptuka uzmerkia akis. Ant dezes parodyta, kad valgo ledus, rausta zandukai, verkia tikromis asaromis, galima maudyti. Negi eilini karta sitoj parduotuvej apsipirkau. Idomu ar galima kazka pritaikyti vietoj tu ledu, kokiu principu ten jie veikia? Labai lauksiu jusu patarimo. Jeigu nesunku, rasykite i az., nes tema ne visada seku. QUOTE(mikute000 @ 2011 11 21, 22:44) Mamytes, Nupirkau dukrytei baby born, jis turi naktipuodi, ciulptuka, buteliuka, maisteli vienam pokelyje, o kitam - servetele, dar viena suknute, megztinuka, kepuryte, bet as manau jam truksta ledu. Ji neturi elektronikos, tik ikisus ciulptuka uzmerkia akis. Ant dezes parodyta, kad valgo ledus, rausta zandukai, verkia tikromis asaromis, galima maudyti. Negi eilini karta sitoj parduotuvej apsipirkau. Idomu ar galima kazka pritaikyti vietoj tu ledu, kokiu principu ten jie veikia? Labai lauksiu jusu patarimo. Jeigu nesunku, rasykite i az., nes tema ne visada seku. Manau kad i salta, dregna daikta reguoja
Noriu paklaust, kaip baby born valganti ledus, veikia tie ledai, kaip ten nusidazo burnyte tipo issipurvina. Nieko mums neiseina, niekas ten nevyksta, gal musu lelyte brokuota. Gal reikia ilgiau palaikyt tuos ledus?
QUOTE(mikute000 @ 2011 11 23, 21:01) Noriu paklaust, kaip baby born valganti ledus, veikia tie ledai, kaip ten nusidazo burnyte tipo issipurvina. Nieko mums neiseina, niekas ten nevyksta, gal musu lelyte brokuota. Gal reikia ilgiau palaikyt tuos ledus? mes darom taip,suslapinu as tuos ledus gerai po kranu ir dedu i kamera,kokiai valanadai minimum,tada gerai susala ir nusidazo tas veidukas,nes siaip trumpai palaikius tuos ledus niekas mum ten nesigaudavo
Labas vakaras. O gal turite kas nors baby bornui tokia masinele? Butu idomu suzinoti nuomone ar patinka?
Mes pirkome BABY BORN lelyte princese su labai grazia suknyte is SM mamytes,nares lina 0612 labai jai didelis aciu ir pas ja tokiu nuostabiu lelyciu yra
QUOTE(giedre-marija @ 2011 11 27, 01:44) Labas vakaras. O gal turite kas nors baby bornui tokia masinele? Butu idomu suzinoti nuomone ar patinka? ![]() Mes tokia turime-nelabai dukrele zaidzia su sita masinele, bet broliukui tinka Mums labiausiai Poniukas patiko-tai mano net vyresneliai su to poniuku zaidzia. Papildyta: QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 12, 16:50) Nupirkau 4 metuku mergytei Baby Borna, bet ji juo visiskai nesusidomejo, iskilo man toks klausimas, mazdaug kokio amziaus mergaites labiau zaidzia su baby bornu, ar tik ne vyresnes uz musu mums be keliu dienu trys metukai-jau gera pusmeti BabyBorn lelytes ir kiti zaislai patys mylimiausi Papildyta: QUOTE(Agniulyte @ 2010 10 01, 15:52) Kokie tie vaikai skirtingi Butent sita pili nupirkome dukrelei dovanu, siuntemes is JAV, po savaiteles iteiksime |